Ishizu Sachie

Ishizu Sachie

31
žena
Japonsko
Datum nar.:
3. 9. 1992
Výška:
164 cm
Váha:
52 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 162.
čtyřhra: - / 287.

Ivanovičová ještě neztratila set, teď ji čeká kamarádka Flipkensová

WTA AUCKLAND - Ana Ivanovičová má na úvod sezony slušnou formu. Ve třech zápasech ještě neztratila set a postoupila do semifinále. V něm se ale utká s kamarádkou a deblovou partnerkou Kirsten Flipkensovou, s níž jediný vzájemný zápas prohrála.

Stosurová se probrala, v Ósace vykročila za obhajobou

Před rokem v Ósace získala svůj vůbec první titul z turnaje WTA a stejný turnaj svědčí Australance Stosurové i letos. Sedmá hráčka světa ukončila v Japonsku sérii porážek a poprvé od US Open zvítězila. Podobně si vedly i další favoritky Bartoliová a Kirilenková.

Juniorka Kristýna Plíšková vyhrála Wimbledon!

WIMBLEDON JUNIOŘI - Kristýna Plíšková ve Wimbledonu vyhrála dvouhru juniorek a úspěšností se vyrovnala své sestře Karolíně. Osmnáctiletá Češka na londýnské trávě potvrdila skvělou formu a ve finále porazila desátou nasazenou Japonku Ishizuovou 6-3 4-6 6-4.

13. den na Wimbledonu: O titul hraje Kristýna Plíšková, ženy i deblisté

Ve Wimbledonu se dnes hraje o první tituly a ve hře je také česká tenistka! Osmnáctiletá Kristýna Plíšková se prodloužit svou neporazitelnost na trávě a zakončit skvělý turnaj cenným triumfem ve dvouhře juniorek. O trofej se porvou také Serena Williamsová se Zvonarevovou, a ve čtyřhrách muži i ženy.

Kristýna Plíšková si ve Wimbledonu zahraje finále juniorek!

WIMBLEDON JUNIOŘI - Karolína Plíšková může napodobit své dvojče Karolínu a získat mezi juniorkami grandslamový titul! Osmnáctiletá Češka ve Wimbledonu vyhrála semifinálový duel s o tři roky mladší Ruskou Putincevovou a může se těšit na sobotní souboj o trofej. V něm narazí buď na Japonku Ishizuovou. Finále smíšené čtyřhry si bohužel nezahrají Lukáš Dlouhý s Ivetou Benešovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist