Ivanisevic Goran

Ivanisevic Goran

52
muž
Chorvatsko
Datum nar.:
13. 9. 1971
Výška:
193 cm
Váha:
82 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 12.
čtyřhra: - / 40.

Je to vítěz, co motivuje sám sebe. Chce hrát ještě na olympiádě v Los Angeles, odhalil kouč Djokoviče

Kouč Novaka Djokoviče po vítězném finále na US Open a zisku 24. grandslamového titulu řekl, že jeho triumf považuje za největší úspěch ve sportovní historii. Goran Ivaniševič, sám bývalý skvělý tenista, není překvapený, že i v 36 letech má Djokovič hlad a touhu dál posouvat tenisové rekordy. Podle jeho slov chce hrát Srb na olympiádě v Paříži, ale také v Los Angeles v roce 2028, kdy mu bude 41 let. V rozhovoru s novináři také vzdal hold jeho dlouholetým rivalům.

Ivaniševič nejen o zranění Djokoviče: Zpochybňování bylo směšné. Nepotřeboval nic předstírat, vyhrál by i tak

Goran Ivaniševič, kouč světové jedničky a jednoho z nejlepších hráčů všech dob Novaka Djokoviče, poskytl velmi obsáhlý rozhovor pro Tennis Majors. Bývalý wimbledonský šampion se rozpovídal o budoucích plánech svého svěřence, přípravě na antukovou sezonu, loňské deportaci a hlavně kontroverzním zranění svého svěřence, pro jehož zpochybňovače má jasný vzkaz: "Je to směšné. Nepotřeboval nic předstírat, vyhrál by i tak."

Ivaniševič poučoval Djokoviče o historii Wimbledonu. O jeho odolnosti a houževnatosti nikdy nepochyboval

Goran Ivaniševič svého svěřence Novaka Djokoviče poučoval o wimbledonské historii. Sedminásobný šampion si nepamatoval, že v roce 1992 byl ve finále jeho kouč. Při rozhovoru na kurtu vzpomínal, že s tenisem jako pětiletý začal, když viděl před třiceti lety vítězství Peta Samprase na londýnské trávě.

Kolegové a legendy chválí Djokoviče: Bitevní pole mění ve svatyni, pochybnosti v odvahu

Obdiv a respekt si vysloužil srbský tenista Novak Djokovič po zisku sedmého wimbledonského titulu. Bývalá světová jednička a nyní třetí hráč žebříčku porazil ve finále Australana Nicka Kyrgiose 4-6 6-3 6-4 7-6 a na londýnské trávě triumfoval počtvrté za sebou. Ziskem 21. grandslamového titulu se přiblížil rekordu Rafaela Nadala, jenž má o jednu trofej více.

Ivaniševič a Martínezová byli uvedeni do Síně slávy

Do tenisové Síně slávy byli v sobotu uvedeni wimbledonští vítězové Chorvat Goran Ivaniševič a Španělka Conchita Martínezová. Slavnostního ceremoniálu v americkém Newportu během tamního travnatého turnaje mužů se dočkali s ročním zpožděním způsobeným pandemií koronaviru.

Ivaniševič před finále French Open nedával Nadalovi žádnou šanci, teď je pro smích

Goran Ivaniševič v nedělním finále French Open jasně věřil svému svěřenci, světové jedničce Novakovi Djokovičovi, který právě v souboji o titul na pařížské antuce zaznamenal vůbec první letošní standardní porážku. Nyní je senzační vítěz Wimbledonu 2001 a člen Djokovičova týmu pro smích a čelí kritice, že finálového soupeře Rafaela Nadala "odepsal".

Na Adria Tour se koronavirem nakazil i Djokovičův kouč Ivaniševič

Během balkánské série exhibičních tenisových turnajů Adria Tour se koronavirem nakazil také Goran Ivaniševič, jeden z koučů světové jedničky Novaka Djokoviče. Vítěz Wimbledonu 2001 o tom informoval tři dny po svém svěřenci. Pozitivní test měli již dříve i další tři tenisté a někteří jejich členové realizačního týmu.

Novak by měl odstoupit z čela Hráčské rady. Po bitvě je každý generál, těch útoků na jeho adresu už bylo dost, řekl Ivaniševič

Novak Djokovič má za sebou ve funkci prezidenta Hráčské rady hned několik kontroverzních situací. Člen jeho realizačního týmu, wimbledonský šampion Goran Ivaniševič, si proto myslí, že je čas z funkce, která podle něj jeho svěřence akorát vysiluje a vystavuje útokům tenisového světa, odstoupit.

Ivaniševič a Martínezová budou novými členy tenisové Síně slávy

Do tenisové Síně slávy budou letos uvedeni wimbledonští vítězové Chorvat Goran Ivaniševič a Španělka Conchita Martínezová. Slavnostní ceremoniál v americkém Newportu se uskuteční 18. července.

Ivaniševič vyhrál hlasování fanoušků o přijetí do Síně slávy. Porazil Martínezovou či Björkmana

Wimbledonský vítěz z roku 2001 Goran Ivaniševič vyhrál hlasování fanoušků o zařazení do Síně slávy. Chorvatský tenista tak dostane maximální tříprocentní bonus k hlasům, které v hlavní fázi volby obdrží od komise novinářů, historiků a členů Síně slávy.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist