Janvier Maxime

Janvier Maxime

27
muž
Francie
Datum nar.:
18. 10. 1996
Výška:
193 cm
Váha:
80 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 229. / 170.
čtyřhra: 537. / 210.

První kolo challengeru v Tullnu zvládli Veselý, Forejtek i Lehečka

CHALLENGER TULLN - Trio českých tenistů vstoupilo do antukového challengeru v rakouském Tullnu dvousetovými výhrami. Druhý nasazený Jiří Veselý si poradil s domácím Neumayerem a Jonáš Forejtek s Jiřím Lehečkou postoupili přes francouzské soupeře.

Nejvýše nasazený Monteiro skončil na domácím challengeru v Sao Paulu ve druhém kole na Janvierovi

CHALLENGER SAO PAULO - Maxime Janvier na antukovém challengeru v Sao Paulu udolal 7-6 6-7 6-4 domácí nasazenou jedničku Thiaga Monteiru a postoupil do čtvrtfinále. V něm se 24letý Francouz střetne s dalším Brazilcem Pedrem Sakamotou.

Kopřiva první challengerové semifinále nevybojoval. V Quimperu dohrál i Kolář

CHALLENGER QUIMPER - Čeští tenisté ve čtvrtfinále challengeru ve francouzském Quimperu neuspěli. Vít Kopřiva v boji o své první semifinále podlehl Turku Cemu Ilkemovi, Zdeněk Kolář prohrál rovněž ve třech setech s domácím Maximem Janvierem.

Kolář po třísetové bitvě v Sopotech postoupil do semifinále

CHALLENGER SOPOTY - Zdeněk Kolář na antuce v polských Sopotech zdolal po třísetovém boji Francouze Maxima Janviera a popáté v kariéře postoupil do semifinále challengeru. O druhé finále si jednadvacetiletý Čech zahraje s druhým nasazeným Italem Paolem Lorenzim.

Rosol ve Francii vydřel výhru nad domácím lucky loserem

CHALLENGER SOPHIA ANTIPOLIS - Lukáš Rosol si na challengeru ve francouzském městečku Sophia Antipolis zahraje druhé kolo hlavní soutěže. Jednatřicetiletý Čech v dnešním utkání prvního kola otočil vývoj zápasu s domácím lucky loserem Maximem Janvierem. Po prohraném tie-breaku zvítězil po více než dvou hodinách 6-7 6-3 6-4. Ve druhém kole vyzve třetího nasazeného Guillerma Garcíu-Lópeze.

VIDEO: V Maroku vysouší kurt ohněm

Včerejší program semifinálových zápasů na challengeru v marocké Casablance komplikoval déšť. A když pršet přestalo, zůstávala na kurtu stát voda. Vysušit antuku o přebytečnou vodu se pořadatelé rozhodli netradičně, neboť na ni vylili tekutý plyn a ten pak postupně podpalovali.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist