Kopřiva Vít

Kopřiva Vít

26
muž
Česká republika
Datum nar.:
15. 6. 1997
Výška:
178 cm
Váha:
69 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 123. / 111.
čtyřhra: 514. / 261.

Bejlek zahájila kvalifikaci v Madridu skalpem bývalé světové dvanáctky Wickmayerové

WTA / ATP MADRID - Sára Bejlek (18) znovu po týdnu zvládla vstup do dvoukolové kvalifikace antukového turnaje WTA. Boj o místo mezi elitou na tisícovce v Madridu česká teenagerka začala hladkou výhrou nad zkušenou Belgičankou Yaninou Wickmayerovou (34). Bývalou dvanáctou hráčku světa porazila bez ztráty podání 6:1, 6:4. Naopak vpodvečer ve španělské metropoli neuspěl Vít Kopřiva (27).

Kopřiva v Mnichově nestačil na nasazeného Drapera, letos prohrál první kolo i počtvrté

ATP MNICHOV - Vít Kopřiva (26) skončil dle očekávání na podniku ATP 250 v Mnichově hned v úvodním kole. Aktuálně 119. hráč světa podlehl 1:6, 7:5, 4:6 nasazené šestce Jackovi Draperovi (22) a nezvládl ani své čtvrté letošní utkání prvního kola na nejvyšším okruhu. Britský mladík si o čtvrtfinále zahraje s Francescem Passarem, nebo Rudolfem Mollekerem.

Macháč v Miami proti domácímu teenagerovi nezaváhal, Kopřiva premiéru na Masters nezvládl

Tomáš Macháč (23) měl v úvodním kole v Miami potíže jen na začátku utkání a domácího teenagera Darwina Blanche (16) startujícího na divokou kartu nakonec přehrál snadno 6:4, 6:2. O své premiérové třetí kolo na akcích Masters se utká s nasazenou pětkou Andrejem Rubljovem. Vít Kopřiva (26) ve svém prvním zápase v hlavních soutěžích turnajů Masters neuspěl, český kvalifikant nestačil 2:6, 4:6 na favorizovaného Christophera O'Connella (29).

Preview: Pět Čechů odehraje první kolo v Miami. Do akce jdou Plíšková, Bouzková či Macháč

V rámci středečního programu letošního ročníku Miami Open se v utkáních prvního kola hlavní soutěže představí pět Čechů. Jako první nastoupí Marie Bouzková proti Lin Zhu a poté budou v akci Linda Fruhvirtová proti Shelby Rogersové, Karolína Plíšková v souboji s Donnou Vekičovou, kvalifikant Vít Kopřiva proti Christopherovi O'Connellovi a favorizovaný Tomáš Macháč, kterého čeká domácí teenager Darwin Blanch.

Kopřiva si poprvé zahraje turnaj Masters, Menšík se v Miami nekvalifikoval

Vít Kopřiva (26) si při svém debutu na Miami Open poprvé v kariéře zahraje hlavní soutěž prestižních podniků Masters. Aktuálně 116. hráč pořadí porazil ve finále kvalifikace 6:3, 1:6, 6:4 domácího favorita Jeffreyho Johna Wolfa (25). Jakub Menšík (18) proti Slovákovi Lukáši Kleinovi (25) nepotvrdil skvělou letošní formu a prohrál ve dvou setech 6:7, 5:7.

Menšík i Kopřiva v Miami zvládli vstup do kvalifikace. Porazili vítěze Australian Open a přemožitele Djokoviče

ATP INDIAN WELLS - Oba čeští tenisté v Miami slaví vítězný vstup do dvoukolové kvalifikace turnaje Masters 1000. Vít Kopřiva (26) si poradil s vítězem letošního Australian Open juniorů Reiem Sakamotem (17) z Japonska, Jakub Menšík (18) pak přehrál přemožitele Novaka Djokoviče z Indian Wells Itala Lucu Nardiho (25).

Další neúspěch Lindy Fruhvirtové. Kvalifikací neprošla ani v Indian Wells, vypadl i Kopřiva

WTA / ATP INDIAN WELLS - Linda Fruhvirtová (18) se prvního letošního úspěchu nedočká ani v Indian Wells. Česká teenagerka na prestižním podniku WTA 1000 v Kalifornii neprošla dvoukolovou kvalifikací, v rozhodujícím utkání o postup do hlavní soutěže podlehla 1:6, 5:7 oblíbené španělské soupeřce se slovenskými kořeny Rebece Masárové (24) a přišla o možnost obhájit body za loňské druhé kolo. Ve stejné fázi se s kalifornskou pouští loučí také Vít Kopřiva (26).

Kopřiva je krok od hlavní soutěže v Indian Wells, Bejlek do kvalifikace nenastoupila

Vít Kopřiva (26) má na dosah svůj premiérový start v hlavních soutěžích turnajů Masters. Nasazený Čech začal v kvalifikačních bojích v kalifornském Indian Wells hladkou výhrou 6:2, 6:3 nad domácí divokou kartou Cooperem Woestendickem (17) a o místo v hlavním losu si zahraje s Constantem Lestiennem. Sára Bejlek (18) k utkání prvního kola kvalifikace nenastoupila.

Kopřiva v Dauhá na zvládnutou kvalifikaci nenavázal, v prvním kole neuspěl už potřetí v řadě

Vít Kopřiva (26) se na podniku ATP 250 v Dauhá stejně jako na nedávném Australian Open kvalifikoval do hlavní soutěže, ale zhoršil si svou bilanci v prvním kole na nejvyšším okruhu na 3:3 a neuspěl v této fázi už potřetí v řadě. Nad jeho síly byl Fábián Marozsán (24), s nejlepším Maďarem v žebříčku prohrál 5:7, 6:7 a s nasazenou dvojkou Karenem Chačanovem (27) si nezahraje.

Kopřiva utekl Martererovi ze všech 12 brejkbolů a kvalifikoval se na turnaj ATP v Dauhá

ATP DAUHÁ - Vít Kopřiva si pošesté v kariéře zahraje hlavní soutěž na okruhu ATP. V katarském Dauhá šestadvacetiletý Čech prošel bez ztráty setu dvoukolovou kvalifikací, v rozhodujícím utkání přehrál 6:3, 6:1 Němce Maximiliana Marterera.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist