Lestienne Constant

Lestienne Constant

31
muž
Francie
Datum nar.:
23. 5. 1992
Výška:
180 cm
Váha:
77 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 90. / 48.
čtyřhra: 665. / 217.

Další neúspěch Lindy Fruhvirtové. Kvalifikací neprošla ani v Indian Wells, vypadl i Kopřiva

WTA / ATP INDIAN WELLS - Linda Fruhvirtová (18) se prvního letošního úspěchu nedočká ani v Indian Wells. Česká teenagerka na prestižním podniku WTA 1000 v Kalifornii neprošla dvoukolovou kvalifikací, v rozhodujícím utkání o postup do hlavní soutěže podlehla 1:6, 5:7 oblíbené španělské soupeřce se slovenskými kořeny Rebece Masárové (24) a přišla o možnost obhájit body za loňské druhé kolo. Ve stejné fázi se s kalifornskou pouští loučí také Vít Kopřiva (26).

Norrie v Aucklandu nadále potvrzuje roli největšího favorita. Letos neporažený Brit si zahraje o svůj 5. titul

ATP AUCKLAND - Cameron Norrie pokračuje v letošní neporazitelnosti. Největší favorit si v Aucklandu, kde si před čtyřmi lety poprvé zahrál o titul z turnajů ATP, poradil s talentovaným mladíkem Jensonem Brooksbym a vyhrál i svůj šestý zápas v sezoně. V sobotu odehraje 12. kariérní finále na této úrovni a o pátý titul zabojuje proti francouzskému veteránovi Richardovi Gasquetovi, který měl nakonec v semifinále volno.

Vítězný návrat rok po deportaci. Djokovič v Adelaide začal suverénně

ATP ADELAIDE - Novak Djokovič byl loni kvůli odmítavému postoji k očkování proti Covidu-19 z Austrálie deportován, ale po uvolnění opatření dostal zelenou pro letošní start a návrat na úrodnou půdu oslavil hladkou výhrou nad Constantem Lestiennem v Adelaide. V souboji o čtvrtfinále bude nejvýše nasazený čelit dalšímu francouzskému tenistovi Quentinovi Halysovi.

Francouz Lestienne dostal trest 7 měsíců. Kvůli sázkám

Sedmiměsíčním distancem potrestala Mezinárodní tenisová federace francouzského tenistu Constanta Lestiennea za sázení na zápasy. Podle ITF si momentálně 164. hráč světa v letech 2012 až 2015 vsadil po internetu na 220 utkání. Na vlastní zápasy nesázel.

Drahý trest pro Lestienneho: Vsadil 3 eura a přišel o start na Roland Garros

Francouzský tenista Constant Lestienne přišel o divokou kartu na Roland Garros, kterou mu pořadatelé původně udělili mimo jiné i díky nedávnému vítězství na challengeru v Ostravě. Třiadvacetiletý hráč, kterému patří ve světovém žebříčku 206. místo, ztratil místo v pavouku proto, že si loni vsadil necelá tři eura na finále pařížského grandslamu mezi Srbem Novakem Djokovičem a nakonec vítězným Švýcarem Stanem Wawrinkou.

Kolář ve svém prvním challengerovém finále prohrál ve třech setech

CHALLENGER OSTRAVA - Zdeněk Kolář ve svém prvním challengerovém finále neuspěl. Devatenáctiletý mladík na antuce v Ostravě neudržel vedení proti Francouzi Constantu Lestiennemu, který naopak vybojoval svůj nejcennější titul

Kolář si na challengeru v Ostravě zahraje o premiérovou trofej

Devatenáctiletý Zdeněk Kolář smetl v semifinále domácího antukového challengeru v Ostravě o deset let staršího Marka Michaličku 6-2 6-1 a postoupil tak poprvé v kariéře do finále. O premiérový titul si zahraje s Francouzem Constantem Lestiennem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist