Liu Fangzhou

Liu Fangzhou

28
žena
Čína
Datum nar.:
12. 12. 1995
Výška:
180 cm
Váha:
68 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 423. / 127.
čtyřhra: 516. / 431.

Linetteová na turnajích WTA vyhrála podesáté v řadě, v Nanchangu je ve čtvrtfinále

WTA NANCHANG - Magda Linetteová na poslední americké generálce v Bronxu vybojovala svůj premiérový titul na okruhu WTA a pokračuje ve skvělé formě. Na akci v čínském Nanchangu si dnes poradila s domácí divokou kartou Fangzhou Liu a na turnajích WTA si připsala už 10. vítězství v řadě. O postup do semifinále bude nasazená trojka bojovat proti Rebecce Petersonové.

České naděje řádily v Perthu. Ve čtvrtfinále jsou Krejčíková, Bouzková i Vondroušová

ITF PERTH - Tři české tenistky startují na turnaji ITF s dotací 25.000 dolarů v australském Perthu a všechny postoupily už do čtvrtfinále. Barbora Krejčíková, Marie Bouzková i Markéta Vondroušová ve druhém kole vyřadily nasazené soupeřky a neztratily přitom ani set.

Ozakiová v Nanchangu vyřadila Schiavoneovou a je poprvé v semifinále

WTA NANCHANG - Do semifinále turnaje v čínském Nanchangu se dostaly dvě Japonky, jedna Američanka a jedna domácí hráčka. Japonky Risa Ozakiová, Misa Eguchová a Číňanka Ying-Ying Duan jsou takhle daleko na okruhu WTA poprvé, dvojnásobná finalistka Vania Kingová je z kvarteta semifinalistek nejzkušenější.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist