Lottner Antonia

Lottner Antonia

27
žena
Německo
Datum nar.:
13. 8. 1996
Výška:
185 cm
Váha:
70 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 128.
čtyřhra: - / 131.

Garciaová 'na svém' turnaji v Lyonu po boji zdolala Minnenovou, postoupila i Cornetová

WTA LYON - Nasazeným francouzským tenistkám se první den na novém domácím turnaji WTA v hale v Lyonu dařilo. Caroline Garciaová si po boji poradila s Belgičankou Greetjou Minnenovou, Alizé Cornetová porazila Němku Antonii Lottnerovou a i na pátém letošním turnaji tak postoupila do 2. kola.

Z pěti Češek v Praze postoupily do 2. kola Siniaková, Strýcová a Muchová

WTA PRAHA - Po včerejším propršeném dnu dnes v již prosluněné Praze odstartoval největší tenisový turnaj na českém území J&T Banka Prague Open. Na podniku WTA International se ve dvouhrách stihlo odehrát kompletní první kolo a dostat se z něj dokázaly Kateřina Siniaková, Barbora Strýcová a Karolína Muchová. Naopak neuspěly Marie Bouzková a Kristýna Plíšková.

Kvalifikací v Praze neprošly Allertová ani Bouzková. Ta si však zahraje jako lucky loser

WTA PRAHA - Z osmi českých tenistek neprošla tříkolovým sítem kvalifikace domácího turnaje WTA v pražské Stromovce ani jedna. Přes poslední překážku se dnes nedokázaly dostat Marie Bouzková a Denisa Allertová, dvacetiletá Bouzková se ale nakonec do hlavní soutěže dostala jako lucky loser.

Kr. Plíšková je v Luganu poprvé v sezoně ve čtvrtfinále turnaje WTA. Vyzve v něm Kuzněcovovou

WTA LUGANO - Trochu nečekaně až na prvním turnaji na evropské antuce postoupila Kristýna Plíšková poprvé v sezoně do čtvrtfinále turnaje WTA. V utkání druhého kola si dnes sedmadvacetiletá Češka poradila s Němkou Antonií Lottnerovou a může se chystat na souboj s po zranění kolena se vracející Ruskou Světlanu Kuzněcovovou.

Kristýna Plíšková v Luganu porazila domácí divokou kartu a zaútočí na první letošní čtvrtfinále

WTA LUGANO - Kristýna Plíšková zahájila své působení na antukovém turnaji ve švýcarském Luganu vítězstvím nad domácí divokou kartou Ylenou In-Albonovou. O své první letošní čtvrtfinále na okruhu WTA si zahraje s německou kvalifikantkou Antonií Lottnerovou, která se hned v prvním kole postarala o senzační vyřazení domácí nasazené jedničky Belindy Bencicové.

Martincová a Zarycká v Praze postoupily do třetího kola kvalifikace

WTA PRAHA - Tereza Martincová v kvalifikaci domácího turnaje WTA na antuce v pražské Stromovce porazila Italku Deborah Chiesaovou a postoupila do finálního třetího kola. O premiérový start v hlavní soutěži si zahraje Anastasia Zarycká.

Češky ve Stuttgartu válí dál! Na postup Plíškové navázala po cenném skalpu i Vondroušová

WTA STUTTGART - O víkendu české tenistky na antuce ve Stuttgartu vybojovaly postup do finále Fed Cupu a dnes na stejném kurtu úspěšně vstoupily i do turnaje WTA Premier. Karolína Plíšková odstartovala výhrou 6-2 6-2 nad Nizozemkou Kiki Bertensovou, Markéta Vondroušová pak stejným výsledkem a rovněž bez ztráty podání smetla domácí bývalou šampionku Julii Görgesovou. Neuspěla jen Barbora Strýcová proti loňské šampionce.

Martincová ve Gstaadu vyrovnala své maximum a zahraje si o první finále

WTA GSTAAD - Tereza Martincová na antuce ve švýcarském Gstaadu otočila zápas s dvacetiletou Antonií Lottnerovou a podruhé v kariéře postoupila do semifinále turnaje WTA. O premiérové finále si dvaadvacetiletá Češka zahraje s Estonkou Anett Kontaveitovou.

Martincová si připsala životní skalp. Ve Gstaadu vyřadila světovou dvacítku Garciaovou!

WTA GSTAAD - Tereza Martincová se na antuce ve švýcarském Gstaadu postarala o překvapení na úkor nasazené jedničky. Dvaadvacetiletá Češka si v utkání druhého kola připsala svůj životní skalp, když zdolala světovou dvacítku Caroline Garciaovou z Francie.

Martincová ve Gstaadu prolétla podruhé v sezoně do 2. kola

WTA GSTAAD - Tereza Martincová na antuce ve švýcarském Gstaadu deklasovala nečekaně snadno 6-1 6-2 Rusku Irinu Chromačevovou a podruhé v sezoně postoupila do druhého kola turnaje WTA. O první čtvrtfinále od loňského září si dvaadvacetiletá Češka zahraje s nejvýše nasazenou Francouzkou Caroline Garciaovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist