Martinez Pedro

Martinez Pedro

27
muž
Španělsko
Datum nar.:
26. 4. 1997
Výška:
185 cm
Váha:
76 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 55. / 40.
čtyřhra: 255. / 51.

Hurkacz získal první trofej z antuky, v Estorilu slaví 8. titul po výhře nad Martínezem

ATP ESTORIL - Hubert Hurkacz (27) zakončil svůj nejpovedenější týden na antuce ziskem celkově osmého titulu. Druhý nasazený Polák dobyl portugalský Estoril, kde si ve svém jubilejním 10. finále poradil 6:3, 6:4 se Španělem Pedrem Martínezem (26).

Hurkacz si v Estorilu zahraje první antukové finále, Martínez vyřadil obhájce titulu Ruuda

ATP ESTORIL - Druhý nasazený Hubert Hurkacz (27) v portugalském Estorilu zdolal ve svém prvním antukovém semifinále 6:3, 3:6, 6:3 Chilana Cristiana Garína (27) a postoupil do jubilejního 10. finále. O již 8. titul si polský tenista zahraje se Španělem Pedrem Martínezem (26), který vyřadil loňského šampiona Caspera Ruuda (25) a připsal si premiérový skalp hráče TOP 10.

Martínez titul v Santiagu neobhájí, v prvním kole s Hanfmannem uhrál jen dva gamy

ATP SANTIAGO - Španělský tenista Pedro Martínez na antuce v chilském Santiagu, kde před rokem získal svůj jediný titul na okruhu ATP, skončil v prvním kole. S Němcem Yannickem Hanfmannem prohrál v repríze loňského čtvrtfinále jednoznačně 2-6 0-6, byť se hrálo přes hodinu a půl.

Tsitsipas si už podesáté poradil s de Minaurem, v osmifinále narazí na Alcaraze

ATP MIAMI - Favorité v horní polovině pavouka ve třetím kole turnaje Masters 1000 nezaváhali. Mezi šestnáctku nejlepších se dostali Daniil Medveděv, Stefanos Tsitsipas, obhájce titulu Hubert Hurkacz, šampion z Indian Wells Taylor Fritz i černý kůň turnaje Carlos Alcaraz.

Medveděv je novou světovou jedničkou. Veselý je po finále zpět ve stovce, polepšila si i Bouzková

Daniil Medveděv je novým králem žebříčku ATP, na tenisovém trůnu vystřídal Novaka Djokoviče. Jiří Veselý se po senzačním finále v Dubaji vrátil do elitní stovky a na post české jedničky. Marie Bouzková díky finálové účasti v Mexiku upevnila svou pozici v nejvyšším patře světového hodnocení žen.

Španělé letos vyhráli už sedm turnajů ATP. Martínez v Santiagu získal svůj první titul

ATP SANTIAGO - Pedro Martínez proměnil své druhé finále na okruhu ATP v premiérový titul. Na antuce v chilském Santiagu 24letý Španěl zdolal 4-6 6-4 6-4 o tři roky mladšího Argentince Sebastiana Báeze, který hrál finále poprvé, a pro svou zemi získal už sedmou letošní trofej.

Báez je v Santiagu poprvé ve finále turnaje ATP, o první titul bude hrát i Martínez

ATP SANTIAGO - Na antuce v chilském Santiagu dojde na souboj o první titul z turnaje ATP. 21letý Argentinec Sebastian Báez postoupil do svého prvního finále po výhře 6-4 4-6 6-2 nad Španělem Albertem Ramosem, 24letý Španěl Pedro Martínez ve druhém semifinále udolal po téměř tříhodinovém boji 5-7 6-4 6-4 domácího Alejandra Tabila.

Fognini je po 10 měsících ve čtvrtfinále, v Buenos Aires nezaváhal ani obhájce titulu Schwartzman

ATP BUENOS AIRES - Fabio Fognini vstoupil do antukového turnaje ATP 250 v Buenos Aires výhrou nad Pedrem Martínezem, což mu stačilo k postupu do prvního čtvrtfinále po deseti měsících. Nezaváhal ani nejvýše nasazený domácí obhájce titulu Diego Schwartzman, kterého už ve čtvrtfinále čeká repríze loňského finále proti krajanu Franciscu Cerúndolovi.

Rubljov opět nestačil na hráče mimo Top 50. V Moskvě nevyužil mečbol proti Mannarinovi a neobhájí titul

ATP MOSKVA - Andrej Rubljov neobhájí titul na domácím halovém turnaji ATP 250 v Moskvě. Nejvýše nasazený Rus letos hned ve svém úvodním zápase nevyužil v repríze finále z roku 2019 mečbol proti Francouzi Adrianu Mannarinovi a prohrál 7-5 6-7 3-6.

Nor Ruud po deseti letech napodobil Murrayho. Během tří týdnů vyhrál tři turnaje

ATP KITZBÜHEL - Casper Ruud jako první od podzimu 2011, kdy Andy Murray zářil v Asii, vyhrál tři turnaje ATP během tří týdnů. Po Bastadu a Gstaadu dobyl také antukový podnik ATP 250 v Kitzbühelu, kde ve včerejším finále dohrávaném kvůli dešti v nočním hodinách v hale zdolal 6-1 4-6 6-3 Španěla Pedra Martíneze. 22letý Nor ve svém celkově 7. finále, opět na antuce, získal 5. titul, z toho čtvrtý v letošní sezoně.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist