Martinez Sanchez Maria Jose

Martinez Sanchez Maria Jose

41
žena
Španělsko
Datum nar.:
8. 12. 1982
Výška:
176 cm
Váha:
68 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 19.
čtyřhra: - / 4.

Hlaváčková s Babosovou na Turnaji mistryň postupují. Peschkeová vypadla

TURNAJ MISTRYŇ - Andrea Hlaváčková a Timea Babosová společnou premiéru na Turnaji mistryň zvládly. Češka s Maďarkou prodloužily svou letošní halovou neporazitelnost proti páru Andreja Klepačová a María José Martínezová. V semifinále je čekají světové jedničky Martina Hingisová a Yung-jan Chan, které přehrály Květu Peschkeovou s Annou-Lenou Grönefeldovou.

Fed Cup: V sobotu začne Strýcová proti Muguruzaové. Po nich nastoupí Plíšková s Arruabarrenovou

První kolo světové skupiny Fed Cupu rozehraje v sobotu na domácí půdě v Ostravě Barbora Strýcová. Třicetiletou Češku čeká jednička soupeřek Garbiñe Muguruzaová. Po nich nastoupí Karolína Plíšková proti Laře Arruabarrenové. Pokud nedojde ke změnám, v neděli se obě dvojice prohodí a do čtyřhry jsou prozatím nahlášeny Lucie Šafářová s Kateřinou Siniakovou.

Španělskou jedničkou v Ostravě bude Muguruzaová, Suárezová nedorazí

Španělské tenistky povede ve fedcupovém zápase proti českým obhájkyním trofeje v Ostravě světová sedmička Garbiňe Muguruzaová. Jednička týmu podle očekávání v dnešní nominaci nechybí, naopak Španělky budou postrádat Carlu Suárezovou. Stále laboruje s ramenem a duelu prvního kola se o příštím víkendu nezúčastní.

Šafářová s Mattekovou utekly z mečbolů a vyhrály 15. duel v řadě

WTA PEKING - Lucie Šafářová a Bethanie Matteková-Sandsová v semifinále turnaje v Pekingu zdolaly po odvrácení tří mečbolů dvojici Gabrilea Dabrowská a Maria Martínezová Sánchezová, vyhrály 15. zápas v řadě a popáté v sezoně postoupily do finále.

Vstup do kvalifikace Australian Open zvládly Krejčíková, Martincová, Smitková a Kr. Plíšková

AUSTRALIAN OPEN - Úvodním kolem kvalifikace Australian Open prošly čtyři z pěti českých tenistek. První ze tří překážek na cestě do hlavní soutěže dnes v deštivém Melbourne překonaly mladice Tereza Smitková, Barbora Krejčíková, poprvé v grandslamové kvalifikaci Tereza Martincová a nakonec i Kristýna Plíšková. Vypadla pouze Andrea Hlaváčková, jež neproměnila mečboly.

Pět českých tenistek zná los kvalifikace Australian Open

Zítra vstoupí do kvalifikace Australian Open pět českých tenistek. Dnešní los v Melbourne přiřadil soupeřky Kristýně Plíškové, Tereze Smitkové, Barboře Krejčíkové, Tereze Martincové a Andree Hlaváčkové.

Jie Zheng v Ósace otočila zápas, Schiavoneová skrečovala

Na dobrý výsledek z turnaje WTA čeká už čtyři měsíce a i s Ósakou se druhá nasazená hráčka Jie Zheng mohla brzy rozloučit. Čínská tenistka dnes prohrávala se Španělkou Martínezovou už 4-6 a 2-5, utkání se jí ale podařilo otočit a po téměř třech hodinách postoupila. Hůře se vedlo turnajové čtyřce Schiavoneové, která svůj úvodní duel ve druhém setu vzdala.

Letos Zakopalová v Soulu mezi nejlepší nepostoupí, ve čtvrtfinále padla s Wozniackou

WTA SOUL - Klára Zakopalová v Soulu na loňské semifinále a předloňské finále nenaváže. Třicetiletá Češka sice v hlavním městě Jižní Korey ukončila čekání na výhru, ve čtvrtfinále však nedokázala překvapit bývalou světovou jedničku Caroline Wozniackou z Dánska a mezi nejlepší čtyřku nepostoupila.

Zakopalová v oblíbeném Soulu ožila, čeká ji čtvrtfinále proti Wozniacké

WTA SOUL - Klára Zakopalová v Soulu zřejmě nachází ztracenou pohodu. Loňská semifinalistka a předloňská finalistka vstoupila do turnaje s pěti porážkami v řadě v zádech, dnes si však poradila už s druhou soupeřkou a po výhře nad Slovenkou Magdalénou Rybárikovou postoupila do čtvrtfinále. V něm ji čeká nasazená jednička Dánka Wozniacká.

Kirilenková po dvou gamech vzdala, Rusku vyřadilo zranění zad

WTA SOUL - Turnaj v Soulu přišel hned v 1. kole o druhou nasazenou hráčku. Světová čtrnáctka Maria Kirilenková v úvodu zápasu s domácí Korejkou So-Ra Lee vzdala kvůli zranění zad.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist