Mayr Patricia

Mayr Patricia

37
žena
Rakousko
Datum nar.:
8. 11. 1986
Výška:
169 cm
Váha:
60 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 70.
čtyřhra: - / 117.

Koukalová si v Malajsii připsala druhou letošní výhru

Klára Koukalová splnila na úvod turnaje v Kuala Lumpur roli favoritky a postoupila do druhého kola. Česká tenistka, které se v této sezoně zatím nedaří, zdolala Rakušanku Mayrovou-Achleitnerovou po setech 6-1 6-3 a ukončila tak sérii čtyř porážek v řadě.

Záhlavová-Strýcová i debutantka Allertová si v Lucemburku zahrají o finále

WTA LUCEMBURK - V Lucemburku zítra dojde k malé generálce na finále Fed Cupu, i když zřejmě bez jeho aktérek. Diváci uvidí dva česko-německé semifinálové souboje, do nichž se dostaly bez ztráty setu Barbora Záhlavová-Strýcová a při svém debutu na turnaji WTA i Denisa Allertová.

Koukalová v Linci končí, proti Erakovicové uhrála jen dva gamy

Klára Koukalová se rozloučila s turnajem v Linci s "kanárem". Dnešní zápas druhého kola proti Marině Erakovicové jí vůbec nevyšel a za necelou hodinu prohrála 0-6 a 2-6.

Sestry Plíškovy odvrátily mečbol a v Hongkongu získaly třetí společný titul

Karolína a Kristýna Plíškovy ve finále turnaje WTA v Hongkongu odvrátily mečbol proti rakousko-ruské dvojici Patricia Mayrová-Achleitnerová a Arina Rodionovová a ziskem třetího společného titulu se vyrovnaly historicky druhé nejúspěšnější sesterské dvojici Ukrajinkám Aljoně a Kateryně Bondarenkovým.

Plíšková znovu nepřešla přes první kolo, v Baku dohrála

Kristýna Plíšková si ani v Ázerbajdžánu nepřipsala první výhru na okruhu WTA od dubnového turnaje v Kuala Lumpur. Česká tenistka dnes v Baku ztratila dobře rozehraný zápas s Polkou Piterovou, které po boji podlehla 7-6 3-6 a 4-6.

Češky ve Wimbledonu válí. Ve druhém kole jsou Kvitová, Šafářová, Záhlavová-Strýcová i debutantka Smitková

České tenistky odstartovaly letošní Wimbledon tím nejlepším možným způsobem. Do druhého kola slavného turnaje v All England Clubu dnes postoupily Petra Kvitová, Lucie Šafářová, Barbora Záhlavová-Strýcová i debutantka Tereza Smitková, všechny navíc bez ztráty setu. Neuspěla jen Andrea Hlaváčková, jež prohrála s krajankou Kvitovou.

Záhlavová-Strýcová je ve čtvrtfinále, Zakopalová v Shenzhenu finále neobhájí

WTA SHENZHEN - Klára Zakopalová skončila na úvodním turnaji sezony v Shenzhenu ve druhém kole a nezopakuje tak finále z loňska. Do čtvrtfinále naopak postoupila Barbora Záhlavová-Strýcová.

Kerberová zkompletovala osmičku pro Turnaj mistryň

Angelique Kerberová zvládla čtvrtfinálový duel v Linci s Patricií Mayrovou-Achleitnerovou a díky výhře 6-3 6-1 si zajistila nejen účast v semifinále, ale taky start na Turnaji mistryň.

Kerberovou dělí od Turnaje mistryň už jen jedna výhra

WTA LINEC - Na letošní Turnaj mistryň zbývá jen jedna volná vstupenka a už zítra může být známá její pyšná majitelka. Zajistit si letenku do Istanbulu může Angelique Kerberová, jež dnes v Linci smetla Rumunku Cadantuovou a případnou zítřejší výhrou proti Mayrové-Achleitnerové by získala jistotu účasti na vrcholu sezony.

Hlaváčková je poprvé v semifinále turnaje WTA ve dvouhře

Andrea Hlaváčková poprvé v kariéře postoupila do semifinále turnaje WTA ve dvouhře. Úspěšná deblistka dnes ve čtvrtfinále turnaje v Bad Gasteinu potvrdila roli favoritky a porazila 6-3 a 7-6 domácí Lisu-Marii Moserovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist