Molcan Alex

Molcan Alex

26
muž
Slovensko
Datum nar.:
1. 12. 1997
Výška:
178 cm
Váha:
73 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 192. / 38.
čtyřhra: - / 268.

Fenomenální otočka v podání Molčana! Slovák zlikvidoval stav 0:5 ve druhé sadě a odvrátil dva mečboly

Alex Molčan (25) čelil ve druhém kole na antuce v Kitzbühelu za stavu 0:5 ve druhé sadě dvěma mečbolům na vlastním servisu. Slovenský tenista, který v rakouském vysokohorském středisku přerušil sérii pěti porážek, ovšem předvedl famózní obrat a domácího Sebastiana Ofnera (27) nakonec udolal 4:6, 7:5, 7:6. Ve svém druhém letošním čtvrtfinále potká Sebastiána Báeze (22).

Zverev vyhrál s Molčanem i třetí souboj za poslední dva měsíce, Musetti úspěšně odstartoval obhajobu

Alexander Zverev (26) narazil potřetí za necelé dva měsíce a druhým týdnem po sobě na Alexe Molčana (25) a vyhrál i třetí vzájemný souboj. Na domácí antukové akci ATP 500 v Hamburku smetl Slováka 6:0, 6:3. Lorenzo Musetti (21) úspěšně odstartoval svou premiérovou obhajobu titulu na nejvyšším okruhu.

Lajovič v Banja Luce zdolal i Kecmanoviče. Ve finále vyzve Rubljova

ATP BANJA LUKA - Dušan Lajovič na antuce v Banja Luce udolal po tříhodinové bitvě 4-6 7-6 6-4 krajana Miomira Kecmanoviče, navázal na skalp Djokoviče a potřetí v kariéře postoupil do finále turnaje ATP. O druhý titul si 32letý Srb zahraje s osm zápasů neporaženým Andrejem Rubljovem.

Djokovič je na začátku antukového jara opět v útlumu. V Banja Luce dohrál i Lehečka

ATP BANJA LUKA - Novak Djokovič i na druhém letošním turnaji na antuce skončil už na raketě druhého soupeře. Na podniku ATP 250 v Banja Luce první hráč světa podlehl 4-6 6-7 krajanu a kamarádovi Dušanu Lajovičovi, který si připsal teprve sedmý skalp hráče Top 10 a vůbec poprvé porazil světovou jedničku. Ve čtvrtfinále skončil i český tenista Jiří Lehečka.

Lehečka v Banja Luce postoupil přes Monfilse. Djokovič otočil zápas s Van Asschem

ATP BANJA LUKA - Jiří Lehečka vstoupil do antukového turnaje ATP 250 v bosenské Banja Luce hladkou výhrou 6-4 6-3 nad bývalou světovou šestkou Francouzem Gaëlem Monfilsem, který po březnovém návratu po zranění prohrál i čtvrtý zápas. Už ve čtvrtfinále je světová jednička Novak Djokovič, který se nadřel na obrat proti francouzskému teenagerovi Lucovi Van Asschemu.

Dny jako ze snu. 18letý Van Assche v Banja Luce skolil "legendu" Wawrinku a zahraje si s Djokovičem

ATP BANJA LUKA - Luca Van Assche prožívá na novém antukovém turnaji ATP 250 v Banja Luce těžko popsatelné pocity. Teprve 18letý Francouz v Bosně a Hercegovině vybojoval skalp "úžasné legendy" Švýcara Stana Wawrinky a zajistil si střetnutí s další hvězdou - světovou jedničkou Novakem Djokovičem.

Lehečka v Miami porazil Musettiho a je poprvé ve 3. kole turnaje Masters

ATP MIAMI - Jiří Lehečka v Miami porazil 6-4 6-4 italského vrstevníka Lorenza Musettiho a poprvé v kariéře postoupil do třetího kola turnaje Masters 1000. V něm se český mladík utká s Karenem Chačanovem, nebo Argentincem Tomásem Martínem Etcheverrym.

Alcaraz v Kalifornii zahájil boj o návrat na trůn. Na beton se vrátil hladkou výhrou nad Kokkinakisem

ATP INDIAN WELLS - Carlos Alcaraz se po dvoutýdenním odpočinku kvůli obnovenému zranění hamstringu vrátil na kurty vítězstvím. V Indian Wells ve svém prvním letošním zápase na tvrdém povrch nedal šanci Australanu Thanasimu Kokkinakisovi a udělal první krůček pro návrat do čela světového žebříčku. Obratem odstartoval domácí obhájce titulu Taylor Fritz.

Bratři Berrettiniovi v Acapulcu postoupili po skreči soupeře. Jacopo má první výhru na okruhu ATP

ATP ACAPULCO - V mexickém Acapulco se během pár hodin představili bratři Berrettiniovi a oba postoupili do 2. kola po skreči soupeře. Zkušenějšímu Matteovi vzdal Slovák Alex Molčan, Jacopovi k vítězné premiéře na turnaji ATP pomohl Němec Oscar Otte.

Na pátý pokus se dočkal. Thiem v Buenos Aires vyřadil nasazeného Molčana a má první letošní výhru

ATP BUENOS AIRES - Dominic Thiem, který letos včetně Davis Cupu prohrál všech pět soutěžních zápasů, se na antuce v argentinském Buenos Aires dočkal první výhry v probíhající sezoně. Rakouský šampion z let 2016 a 2018 v úvodním kole bez ztráty setu porazil nasazeného Slováka Alexe Molčana a o první čtvrtfinále od října se utká s kvalifikantem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist