Navratilova Martina

Navratilova Martina

67
žena
USA
Datum nar.:
18. 10. 1956
Výška:
173 cm
Váha:
65 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 370.
čtyřhra: - / 6.

Tvrdá kritika od legendy: Je čas na změnu, v čele WTA by měla stát žena, říká Navrátilová

Ke dramatickému vývoji na ženském okruhu WTA promluvila v dějišti finále Turnaje mistryň už i nejúspěšnější hráčka tenisové historie Martina Navrátilová (67). Česko-americká legenda věří, že Steve Simon již brzy složí funkci a v čele organizace nově bude stát žena.

Navrátilová o triumfu Vondroušové: Přála jsem ho i Ons, ale srdce stejně fandilo Markétě

Legendární tenistka Martina Navrátilová opět ukázala, že nosí v hledišti wimbledonského centrkurtu českým tenistům štěstí. Před padesáti lety sledovala jako teenagerka vítězné finále Jana Kodeše, později byla u triumfů Petry Kvitové a v sobotu sledovala i životní vítězství Markéty Vondroušové nad Tunisankou Ons Jabeurovou (dvakrát 6:4). Novinářům řekla, že pokud zůstane sokolovská rodačka zdravá, může v budoucnu přidat další úspěchy.

Navrátilová o Vondroušové: Chci vědět, proč se na trávě tak zlepšila. Je to zázrak, co se jí povedlo

Legenda Martina Navrátilová vyzdvihla nečekané zlepšení Markéty Vondroušové na travnatém povrchu. Postup české hráčky do finále Wimbledonu označila devítinásobná vítězka turnaje ve dvouhře za zázrak. Rodačku ze Sokolova chválila po dnešním duelu s Ukrajinkou Elinou Svitolinovou za pohyb, údery i mentální nastavení. Ráda by si s ní popovídala, co za jejím vzestupem na trávě stojí. Novinářům také řekla, že má Vondroušová šanci i v sobotním finále proti Tunisance Ons Jabeurové.

Nikoho nepouštějte ven! Před 50 lety vznikla Ženská tenisová asociace

Už půl století zastřešuje ženský tenis organizace WTA. Zejména díky ní mají tenistky na grandslamových turnajích stejné odměny jako muži. Vše začalo první letní den roku 1973. Sled událostí před wimbledonským turnajem, který toho roku mezi muži ovládl Jan Kodeš (77), zcela změnil svět ženského tenisu.

Navrátilová opět zastavila rakovinu. Je to úleva, oznámila tenisová legenda

Martina Navrátilová úspěšně zvládla boj s rakovinou. Šestašedesátiletá pražská rodačka, jež minulý týden v Praze převzala stříbrnou medaili předsedy Senátu, oznámila dobrou zprávu po sérii vyšetření v New Yorku. Lékaři jí loni v listopadu diagnostikovali rakovinu hrtanu prvního stupně a vrátilo se jí nádorové onemocnění prsu, s nímž se úspěšně léčila již v roce 2010.

Legendární Navrátilová převzala stříbrnou medaili předsedy Senátu. Hrozně si toho vážím, radovala se

Legendární tenistka Martina Navrátilová obdržela stříbrnou medaili předsedy Senátu. Vítězka 59 grandslamových titulů převzala dnes ocenění v Hlavním sále Valdštejnského paláce z rukou šéfa horní komory Miloše Vystrčila (ODS) za "skvělé výkony a odvahu být sama sebou". Šestašedesátiletá rodačka z Prahy v roce 1975 emigrovala do USA a stala se jednou z nejlepších hráček všech dob. Jako jedna z prvních známých osobností se také veřejně přihlásila k homosexuální orientaci.

Legenda Navrátilová se opět zbavila zákeřné nemoci. Podle lékařů už rakovinu nemá

Česká tenisová legenda Martina Navrátilová oznámila, že se vyléčila z rakoviny. Šestašedesátileté pražské rodačce lékaři loni v listopadu diagnostikovali rakovinu hrtanu prvního stupně a vrátilo se jí nádorové onemocnění prsu, s nímž se úspěšně léčila již v roce 2010.

Navrátilovou čeká další boj s rakovinou. Je to vážné, ale napravitelné, vzkázala fanouškům

Majitelka 59 grandslamových trofejí Martina Navrátilová bude znovu bojovat s rakovinou. 66leté Čechoameričance byla diagnostikována rakovina hrtanu prvního stupně a po 13 letech si jí vrátilo nádorové onemocnění prsu. Oba nálezy jsou prý v raném stadiu a prognózy na uzdravení velké. Léčbu zahájí během ledna v New Yorku.

Navrátilovou těší nástup mladých českých tenistek. Mají nové možnosti a záleží, jak jich využijí, říká

Legendární tenistku Martinu Navrátilovou potěšil na US Open nástup mladých českých hráček, chválila ale i ty zkušené v čele s Petrou Kvitovou a Lucií Hradeckou. Podle držitelky 59 grandslamových titulů mají obě svůj podíl na rozjezdu nové generace. Mrzí ji, že kvůli prodělanému koronaviru vynechala v červenci oslavy 100 let centrkurtu ve Wimbledonu.

Navrátilová o loučení Sereny Williamsové: Nevidím to na šťastný konec ve stylu Popelky

Pokud Američanka Serena Williamsová ukončí po US Open svou bohatou kariéru, měla by se podle legendární Martiny Navrátilové připravit na to, že její loučení nemusí být mít pohádkovou tečku. Podle legendární Čechoameričanky by měla vítězka 23 grandslamových titulů počítat s předčasným koncem na turnaji a rozloučit se hlavně s grácií. Turnaj v New Yorku začne v pondělí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist