Parmentier Pauline

Parmentier Pauline

38
žena
Francie
Datum nar.:
31. 1. 1986
Výška:
175 cm
Váha:
65 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 40.
čtyřhra: - / 89.

Francie díky třem bodům Mladenovicové vyhrála po 16 letech Fed Cup

FED CUP - Francouzské tenistky jsou nástupkyněmi českých reprezentantek na fedcupovém trůnu. O své třetím titulu a prvním po 16 letech rozhodly v závěrečné čtyřhře Kristina Mladenovicová s Caroline Garciaovou, které v Perthu porazily Ashleigh Bartyovou a Samanthu Stosurovou. Mladenovicová bodovala také v obou dvouhrách, dnes zdolala světovou jedničku Ashleigh Bartyovou.

Siniaková se dál trápí, v Istanbulu prohrála s kvalifikantkou. Strýcová po boji postoupila

WTA ISTANBUL - Kateřina Siniaková skončila na sedmém z devíti letošních turnajů hned v prvním kole. Nasazená sedmička v Istanbulu nestačila na kazašskou kvalifikantku Jelenu Rybakinovou, která v žebříčku WTA figuruje až o 120 míst za českou tenistkou. Naopak prvním kole po boji prošla Barbora Strýcová, jež udolala Slovenku Viktórii Kužmovou.

Dva body Halepové Rumunkám nestačily. Finále vybojovaly Francouzky Parmentierová, Garciaová a Mladenovicová

FED CUP - Rumunské tenistky se zásluhou Simony Halepové ocitly bod od premiérového postupu do finále Fed Cupu, poslední krok ale udělat nedokázaly. Na antuce v Rouenu nakonec uspěly domácí Francouzky, když se dnes o obrat postarala Pauline Parmentierová a v rozhodující čtyřhře sehraná dvojici Caroline Garciaová a Kristina Mladenovicová.

Vondroušová v Budapešti začala kanárem a je ve druhém kole. Smitková v něm skončila

WTA BUDAPEŠŤ - Markéta Vondroušová vstoupila do halového turnaje v Budapešti výhrou 6-0 7-6 nad Španělkou Georginou Garcíaovou-Pérezovou. O čtvrtfinále si devatenáctiletá Češka zahraje s Ruskou Annou Blinkovovou. Ve druhém kole už skončila Tereza Smitková.

Šafářová a Kristýna Plíšková vypadly z první stovky

Lucie Šafářová a Kristýna Plíšková přišly kvůli neúspěšné obhajobě loňských bodů o svou pozici v nejlepší stovce světového hodnocení. Výrazně si naopak polepšily vítězky posledních turnajů Pauline Parmentierová a Su-Wei Hsieh. Ve vrchních patrech žebříčku WTA k žádným změnám nedošlo, muži měli daviscupovou pauzu.

Parmentierová vyhrála i čtvrté finále. V Québecu slaví první triumf v hale

WTA QUÉBEC - Pauline Parmentierová v kanadském Québecu slaví první halový triumf. V boji o něj dvaatřicetiletá Francouzka porazila Američanku Jessicu Pegulaovou a tak i své čtvrté finále na okruhu WTA proměnila v titul.

Pegulaová je v Québecu poprvé ve finále, vyzve ji Parmentierová

WTA QUÉBEC - O titul z halového turnaje WTA International v kanadském Québecu si zahrají Jessica Pegulaová a Pauline Parmentierová. Američanka Pegulaová si finále zahraje poprvé v kariéře, Francouzka počtvrté.

Do semifinále v Québecu postoupily Keninová, Pegulaová, Watsonová a Parmentieorvá

WTA QUÉBEC - Američanky Sofia Keninová a Jessica Pegulaová v hale v kanadském Québecu svedou souboj o premiérové finále na okruhu WTA. V druhém semifinále se střetnou Britka Heather Watsonová a Francouzka Pauline Parmentierová.

Karolína Plíšková zůstává po triumfu šestá, Nadal znovu uhájil tenisový trůn

Karolína Plíšková je po triumfu na halové akci WTA ve Stuttgartu stále šestou hráčkou světa. Petra Kvitová i nadále uzavírá elitní desítku. Světovou jedničkou zůstává Simona Halepová. Také u mužů se v čele žebříčku nic nezměnilo. Rafael Nadal po další úspěšné obhajobě pořád drží stobodový náskok na Rogera Federera.

Parmentierová si po 10 letech zahrála ve finále. V Istanbulu ho přetavila v triumf

WTA ISTANBUL - Dvaatřicetiletá Francouzka Pauline Parmentierová ve svém celkově třetím finále a prvním po deseti letech zdolala 6-4 3-6 6-3 Slovinku Poloñu Hercogovou a na antuce v Istanbulu tak získala třetí titul.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist