Phau Bjorn

Phau Bjorn

44
muž
Německo
Datum nar.:
4. 10. 1979
Výška:
175 cm
Váha:
70 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 59.
čtyřhra: - / 55.

O titul ze Záhřebu se utkají veterán Haas s domácím Čiličem

ATP ZÁHŘEB - Dnešní semifinálové duely na halovém turnaji v Záhřebu překvapení nenabídly. O titul si v neděli zahrají pětatřicetiletý Němec Tommy Haas a domácí trojnásobný šampion Marin Čilič.

Čilič znovu neztratil set, zahraje si o finále

Marin Čilič se na domácím turnaji v Záhřebu přiblížil obhajobě loňského titulu. Chorvatský tenista neztratil set ani s krajanem Dodigem a po výhře 7-5 6-4 postoupil do semifinále. V něm ho čeká německý kvalifikant Björn Phau, který si zahraje o své první finále na okruhu ATP.

Úspěšný německý den v Záhřebu odstartoval Phau výhrou nad Južným

ATP ZÁHŘEB - Tři němečtí tenisté dnes v Záhřebu postoupili do čtvrtfinále. Roli favoritů splnili Tommy Haas a Philipp Kohlschreiber, naopak Bjorn Phau se postaral o vyřazení nasazené dvojky Rusa Južného.

V Liberci si zahrají přemožitelé Federera a Nadala

Česká naděje Jiří Veselý a dva nedávní přemožitelé největších tenisových hvězd se objeví příští týden na challengeru v Liberci. Jedničkou turnaje Svijany Open s dotací 30 tisíc eur by měl být Argentinec Federico Delbonis, který minulý týden porazil v Hamburku Rogera Federera, a přihlášen je také Belgičan Steve Darcis, který letos ve Wimbledonu vyřadil Rafaela Nadala.

Vítězná série Veselého skončila. Český mladík v Římě prohrál s Garcíou-Lópezem

CHALLENGER ŘÍM - Jiří Veselý po triumfu v tureckém Mersinu přidal další dvě výhry i na challengeru v Římě a podruhé postoupil do čtvrtfinále. V něm už byl nad síly devatenáctiletého českého tenisty třetí nasazený Guillermo Garía-López, který Veselému připravil teprve třetí porážku v sezoně.

Djokovič a Murray nezaváhali. Srba čeká jeho poslední přemožitel Querrey

ATP INDIAN WELLS - Na turnaji Masters 1000 byla zkompletována šestnáctka nejlepších a nechybí mezi ní ani favorité Novak Djokovič, Andy Murray či Juan Martín Del Potro. Největším překvapením včerejšího dne byla hladká porážka Japonce Nišikoriho s Argentincem Berlocqem.

Rosol před finále Davis Cupu ovládl challenger v Bratislavě

Daviscupový reprezentant Lukáš Rosol vyhrál před nadcházejícím finále proti Španělsku challenger Slovak Open v Bratislavě. Ve finálové bitvě s Němcem Björnem Phauem odvrátil dva mečboly a za téměř tři hodiny zvítězil po třech tie-breacích.

Kližan senzačně vyřadil Tsongu a dosáhl životního výsledku

US OPEN - Slovenský tenista Martin Kližan dál graduje svou životní formu. Dnes se postaral o zatím největší senzaci letošního US Open, když už ve 2. kole vyřadil šestého hráče světa Jo-Wilfrieda Tsongu. Třiadvacetiletý rodák z Bratislavy tak poprvé postoupil do 3. kola grandslamového turnaje.

4. den na US Open: Berdych a Hlaváčková hrají o třetí kolo

Poslední český tenista v mužské dvouhře na US Open Tomáš Berdych dnes odehraje svůj zápas o postup do třetího kola. Proti Estonci Jürgenu Zoppovi nastoupí na kurtu číslo 11, na kterém uzavře dnešní program. Andrea Hlaváčková naopak začíná program na dvorci číslo 6, kde ji čeká Galina Voskobojevová.

Fish je po dvou týdnech zpět, ve Washingtonu musel zabrat

ATP WASHINGTON - Necelé dva týdny stačily Mardymu Fishovi k vyléčení podrvtnutého kotníku, aby se mohl vrátit do oblíbené přípravy na US Open. Americký tenista ale na úvod turnaje ve Washingtonu musel zabrat, aby otočil utkání s Němcem Bjornem Phauem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist