Rybakina Elena

Rybakina Elena

24
žena
Kazachstán
Datum nar.:
17. 6. 1999
Výška:
184 cm
Váha:
73 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 4. / 3.
čtyřhra: - / 48.

Madrid opět nabídne finále Šwiatekové se Sabalenkovou. Běloruska udolala v parádní bitvě Rybakinovou

WTA MADRID - Iga Šwiateková (22) pokračuje na tisícovce v Madridu v dominanci, v semifinále přehrála jednoznačně 6:1, 6:3 Madison Keysovou (29) a znovu po roce se v Caja Mágica popere o titul. Ve finále se stejně jako loni utká s úřadující šampionkou Arynou Sabalenkovou (25), která po setech 1:6, 7:5, 7:6 přežila bitvu s letos na antuce neporaženou Jelenou Rybakinovou (24).

Lehečka zabojuje v Madridu o své největší semifinále, Sabalenková se ve šlágru utká s Rybakinovou

V rámci čtvrtečního programu letošního ročníku Mutua Madrid Open se dozvíme posledního semifinalistu mužské dvouhry a obě ženské finalistky. Jiří Lehečka bude na své největší semifinále útočit proti světové čtyřce Daniilovi Medveděvovi. Světová jednička a loňská finalistka Iga Šwiateková se o finále utká s Madison Keysovou a druhá finalistka vzejde ze šlágru mezi obhájkyní titulu Arynou Sabalenkovou a Jelenou Rybakinovou.

Mistryně tříseťáků Rybakinová utekla Putincevové z mečbolů, o 6. letošní finále si zahraje se Sabalenkovou

WTA MADRID - Jelena Rybakinová (24) podvanácté v řadě dokázala vyhrát rozhodující třetí set a svou neporazitelnost na antuce protáhla na 16 zápasů. Ve čtvrtfinále turnaje WTA 1000 v Madridu přitom v duelu moskevských rodaček reprezentujících Kazachstán čelila za stavu 2:5 dvěma mečbolům Julie Putincevové (29), oba však dokázala zlikvidovat a po bezmála tříhodinovém boji soupeřku na třetí pokus porazila. O již 6. letošní finále se utká se světovou dvojkou a dvojnásobnou šampionkou Arynou Sabalenkovou (25) z Běloruska.

Alcaraz nastoupí ke šlágru s Rubljovem, Sabalenková a Rybakinová si mohou zajistit vzájemný souboj

V rámci středečního programu letošního ročníku Mutua Madrid Open poznáme další semifinalisty španělské tisícovky. Šampion posledních dvou ročníků Carlos Alcaraz vyzve ve šlágru Andreje Rubljova, vítěz si zahraje s Franciscem Cerúndolem, nebo Taylorem Fritzem. Obhájkyně titulu Aryna Sabalenková s Jelenou Rybakinovou se můžou potkat v semifinále, pokud Běloruska potvrdí roli favoritky proti Miře Andrejevové a Rybakinová si poradí s krajankou Julií Putincevovou.

Bejlek se o překvapení nepostarala. V Madridu ji do čtvrtfinále nepustila Rybakinová

WTA MADRID - Sára Bejlek (18) se na prestižním antukovém turnaji WTA 1000 v Madridu o další překvapení nepostarala. Po šňůře pěti vítězství a premiérových výhrách na hlavním okruhu našla přemožitelku až ve světové čtyřče Jeleně Rybakinové (24), které v boji o postup do čtvrtfinále a posun do TOP 100 podlehla 1:6, 3:6.

Bejlek ve svém největším osmifinále vyzve Rybakinovou, v akci budou také Menšík a Lehečka

V rámci pondělního programu letošního ročníku Mutua Madrid Open se odehrají všechny osmifinálové duely ženské dvouhry a také druhá polovina zápasů třetího kola dvouhry mužů. Sára Bejlek ve svém největším osmifinále změří síly se světovou čtyřkou Jelenou Rybakinovou, o postup mezi nejlepší šestnáctku budou bojovat Jakub Menšík a Jiří Lehečka. Aryna Sabalenková bude pokračovat v obhajobě proti 15 zápasů neporažené Danielle Collinsové.

Sabalenková vyhrála v Madridu další třísetovou bitvu a dál pokračuje v obhajobě titulu

WTA MADRID - Dvojnásobná šampionka Aryna Sabalenková (25) na turnaji WTA 1000 v Madridu pokračuje v útoku na obhájení loňského triumfu. Světová dvojka ve třetím kole zdolala po dvou a půl hodinách boje 6:1, 6:7, 6:4 americkou teenagerku Robin Montgomeryovou (19) startující na divokou kartu. V obou předchozích případech, kdy si Běloruska připsala ve španělské metropoli alespoň jednu výhru, dokráčela až k titulu.

Rybakinová ovládla už třetí letošní finále, ve Stuttgartu získala osmý titul kariéry

WTA STUTTGART - Jelena Rybakinová (24) porazila ve finále antukového turnaje WTA 500 ve Stuttgartu Martu Kosťukovou (21) z Ukrajiny 6:2 a 6:2 a zapsala osmý turnajový titul kariéry. Kazachstánská tenistka letos triumfovala na okruhu WTA už potřetí.

Vondroušová prohrála semifinále s Kosťukovou, Rybakinová ve Stuttgartu zastavila Šwiatekovou

WTA STUTTGART - Markéta Vondroušová (24) na antukovém turnaji WTA 500 ve Stuttgartu na skalp Aryny Sabalenkové nenavázala a čekání na první finále od wimbledonského triumfu neukončila. V boji o něj česká tenistka podlehla 6:7, 2:6 Martě Kosťukové (21), byť v prvním setu smazala manko 1:5 a 15:40. Ukrajinka si o nejcennější trofej zahraje s Kazaškou Jelenou Rybakinovou (24), která po třísetovém boji vyřadila světovou jedničku a vítězku posledních dvou ročníků Igu Šwiatekovou (22).

Vondroušová po šesti letech zdolala Sabalenkovou a ve Stuttgartu si zahraje o finále

WTA STUTTGART - Markéta Vondroušová (24) po šesti letech a sérii čtyř porážek našla recept na Arynu Sabalenkovou (25). Na světovou dvojku si vyšlápla ve čtvrtfinále hvězdami nabitého antukového turnaje WTA 500 ve Stuttgartu, kde finalistku předchozích tří ročníků zdolala 3:6, 6:3, 7:5 a vzájemnou bilanci upravila na 3:4. V prvním semifinále od wimbledonského triumfu se utká překvapivě s Ukrajinkou Martou Kosťukovou (21), která uspěla v třísetové bitvě se světovou trojkou Coco Gauffovou (20) z USA. Druhé semifinále obstarají Iga Šwiateková (22) a Jelena Rybakinová (24).

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist