Spears Abigail

Spears Abigail

42
žena
USA
Datum nar.:
12. 7. 1981
Výška:
175 cm
Váha:
76 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 66.
čtyřhra: - / 10.

38letá deblistka Spearsová dostala za doping distanc na 22 měsíců

Americká deblistka Abigail Spearsová byla potrestána za doping na loňském US Open zákazem startů na 22 měsíců. Osmatřicetiletá vítězka Australian Open ve smíšené čtyřhře z roku 2017 měla během newyorského grandslamu pozitivní test na testosteron a prasteron. Distanc jí vyprší v září roku 2021.

Spearsová má zastavenou činnost za doping

Bývalá vítězka tenisového Australian Open ve smíšené čtyřhře Abigail Spearsová ze Spojených států amerických má zastavenou činnost za doping. Osmatřicetiletá deblová specialistka měla na US Open pozitivní test na testosreron a prasteron.

Unavená Siniaková a nemocná Krejčíková vypadly v 1. kole a titul na Roland Garros neobhájí

FRENCH OPEN - Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková neobhájí deblový titul na grandslamovém Roland Garros. Nasazené jedničky dnes v prvním kole prohrály 2-6 4-6 s ukrajinsko-americkým párem Nadija Kičenoková a Abigail Spearsová. Na Krejčíkové se projevovala nemoc, kvůli které vzdala v Paříži v kvalifikaci dvouhry. Deblová světová jednička Siniaková pro zěmnu nastoupila na kurt tři hodiny poté, co ve druhém kole dvouhry za tři hodiny a dvacet minut udolala Řekyni Marii Sakkariovou.

Sestini Hlaváčková se Strýcovou si v New Havenu zahrají o první společný titul

WTA NEW HAVEN - Andrea Sestini Hlaváčková a Barbora Strýcová v New Havenu zdolaly 3-6 6-3 12-10 duo Rosolská/Spearsová a na desátém společném turnaji postoupily podruhé do finále. O první titul si Češky bojující o start na Turnaji mistryň zahrají se Su-Wei Hsieh a Laurou Siegemundovou.

Spearsová s Cabalem vyhráli melbournský mix, oba mají první titul z grandslamu

AUSTRALIAN OPEN - Abigail Spearsová a Juan Sebastian Cabal si na Australian Open došli pro svou první grandslamovou trofej, když společně vyhráli smíšenou čtyřhru. Ve finále americko-kolumbijský pár porazil ve dvou setech favorizované duo Sania Mirzaová a Ivan Dodig.

Ve druhém setu už jsme měly postup jistý? To jsem nevěděla, přiznala Hlaváčková

Nejdřív zklamání, pak nadšení. Tak prožívala dnešní porážku na Turnaji mistryň Andrea Hlaváčková, které se spolu s Lucií Hradeckou podařilo v Singapuru projít do semifinále. Českým tenistkám dnes stačilo uhrát pět gamů, což však Hlaváčková nevěděla a po prohře s Američankami Kopsovou-Jonesovou a Spearsovou si myslela, že pro ně turnaj skončil. Až poté jí parťačka řekla, že postupují ze skupiny.

H+H v Singapuru prohrály, o semifinále ale nepřišly

Tři české tenistky si na Turnaji mistryň zahrají o finále. Krátce po Petře Kvitové postoupily v Singapuru ze základní skupiny také Andrea Hlaváčková a Lucie Hradecká v deblové soutěži. České tenistky dnes sice prohrály s párem Kopsová-Jonesová/Spearsová, stačilo jim ale získat pět gamů, což se jim podařilo.

Hlaváčková s Hradeckou světové jedničky nepřekvapily a semifinále si nezajistily

TURNAJ MISTRYŇ - Andrea Hlaváčková a Lucie Hradecká se dnes mohly stát prvními semifinalistkami Turnaje mistryň, nepovedlo se jim však porazit světové jedničky Martinu Hingisovou se Saniou Hingisovou. O postup ze skupiny budou hrát v pátek proti Američankám Raquel Kopsové-Jonesová a Abigail Spearsové.

Sestry Hao-Ching Chan a Yung-Jan Chan i jedničky Hingisová s Mirzaovou začaly Turnaj mistryň výhrou

TURNAJ MISTRYŇ - Sestry Hao-Ching Chan a Yung-Jan Chan z Tchaj-wanu odstartovaly společnou premiéru na Turnaji mistryň vítězstvím. Ve svém úvodním zápase v Bílé skupině si poradily s Francouzkou Caroline Garciaovou a Slovinkou Katarinou Srebotnikovou.

Hlaváčková s Hradeckou nezískaly první letošní titul ani v Linci

WTA LINEC - Andrea Hlaváčková a Lucie Hradecká neukončily čekání na první společný titul v letošní sezoně ani v Linci. Ve finále české tenistky prohrály s nejvýše nasazenými Američankami Raquel Kopsovou-Jonesovou a Abigail Spearsovou, kterým podlehly poprvé až ve čtvrtém vzájemném střetnutí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist