Srichaphan Paradorn

Srichaphan Paradorn

44
muž
Thajsko
Datum nar.:
14. 6. 1979
Výška:
185 cm
Váha:
82 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 9.
čtyřhra: - / 79.

Srichaphan vymění raketu za hole, chce být profesionálním golfistou

V profesionálním tenisu patřil mezi desítku nejlepších hráčů na světě a vyhrál pět turnajů ATP. Nyní se Thajec Paradorn Srichaphan chce podobně prosadit v golfu. Vzorem mu jsou bývalí kolegové Rus Kafelnikov či Australan Scott Draper.

Srichaphan míří do politiky

Bývalý thajský tenista Paradorn Srichaphan se vydal na politickou dráhu. Někdejší devátý hráč světového žebříčku oznámil, že bude kandidovat v červencových parlamentních volbách za novou stranu Chart Pattana Puea Pandin.

Srichaphan se po třech letech rozvádí s Miss Universe

Manželství bývalé thajské tenisové hvězdy Paradorna Srichaphana a Miss Universe z roku 2005 Natalie Glebové se po třech letech rozpadlo. Prominentní pár oznámil, že se rozvádí kvůli jejich pracovnímu vytížení.

Srichaphan bude startovat v závodech superbiků

Někdejší devátý hráč světového žebříčku Paradorn Srichaphan se po ukončení tenisové kariéry chystá na novou sportovní výzvu. V rodném Thajsku bude startovat v závodech superbiků.

Thajec Srichaphan ukončil kariéru

Někdejší devátý hráč světového žebříčku Paradorn Srichaphan oficiálně ukončil tenisovou kariéru. Thajský reprezentant už se prakticky tři roky neobjevoval na turnajích kvůli vleklým potížím se zraněným zápěstím.

Srichaphan se vrací po zranění zápěstí

Více než dva roky nehrál Thajec Paradorn Srichaphan na žádném z profesionálních turnajů. Bojoval totiž se zraněním zápěstí, které mu nedovolilo hrát. Svůj návrat, byť zatím jen v deblu, uskuteční na domácím klání v Bangkoku.

Srichaphan proti Austrálii nenastoupí

Bez svého nejúspěšnějšího hráče pojedou do Austrálie daviscupoví reprezentanti Thajska. Paradorn Srichaphan, před pěti lety hráč světové desítky, sice plánoval návrat po zranění zápěstí, k souboji s favorizovaným soupeřem ale nakonec nenastoupí.

Srichaphan: Chci se vrátit v dubnu

Už téměř rok se na žádném z turnajů ATP neobjevil thajský tenista Paradon Srichaphan. Bývalá světová devítka se zotavuje z říjnové operace zápěstí a vrátit k tenisu se chce v dubnovém daviscupovém souboji s Austrálií.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist