Szavay Agnes

Szavay Agnes

35
žena
Maďarsko
Datum nar.:
29. 12. 1988
Výška:
171 cm
Váha:
63 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 13.
čtyřhra: - / 22.

Končím s tenisem, oznámila Szavayová

Maďarská tenistka Agnes Szavayová se rozhodla v pouhých 24 letech ukončit kariéru. Vítězka pěti turnajů WTA utrpěla vloni zlomeninu obratle a zdravotní problémy jí nedovolí se naplno k tenisu vrátit.

Český souboj v Madridu vyhrála Benešová. Dál jde i Šafářová

Iveta Benešová vyhrála duel českých deblových partnerek a fedcupových reprezentantek v Madridu. Na španělské antuce porazila svou kamarádku Barboru Záhlavovou-Strýcovou 6-3 6-2 a postoupila do druhého kola. Do něj prošla i Lucie Šafářová, která v třísetové bitvě zdolala domácí Medinaovou 6-2 2-6 a 7-6.

Češky v Marbelle: Zakopalová zvládla drama, Benešová se loučí 'kanárem'

V Marbelle dohrála první z trojice českých tenistek. Ivetě Benešové se nepovedl přechod na antuku a ve svém prvním utkání podlehla domácí Anabel Medinaové-Garriguesové hladce 0-6 a 2-6. Lépe se vedlo Kláře Zakopalové, která i přes dvanáct ztracených podání udolala domácí Domínguezovou a postoupila do čtvrtfinále.

Zakopalová postoupila přes nemocnou Petrovovou do 11. finále

WTA SOUL - Klára Zakopalová si v Soulu zahraje v jedenáctém finále na okruhu WTA. Česká hráčka se v semifinále dostala přes nejvýše nasazenou Naďu Petrovovou, jež ještě během prvního setu kvůli nemoci vzdala. Poslední překážkou za třetím titulem bude pro pražskou rodačku další Ruska Alisa Klejbanovová.

V top 50 jsou po čtyřech letech čtyři Češky, Zahlavová-Strýcová je na 39. místě

Poprvé po čtyřech se do první padesátky nejlepších tenistek světa vešly hned čtyři Češky. Mezi Šafářovou, Kvitovou a Zakopalovou se poprvé tak vysoko dostala finalistka z Prahy Barbora Zahlavová-Strýcová. Čtyřiadvacetiletá rodačka z Plzně si polepšila z 52. na 39. místo.

Zahlavová-Strýcová první finále prohrála. Titul v Praze slaví Szavayová

WTA PRAHA - Barbora Zahlavová-Strýcová se domácí vítězkou posledního ročníku ECM Prague Open na Štvanici nestala. Česká hráčka se v Praze dostala do prvního finále turnaje WTA, v boji o titul však podlehla 6-2 1-6 6-2 Maďarce Agnes Szavayové. Ta tak během 14 dní slaví druhý triumf.

Zahlavová-Strýcová smetla Schnyderovou a je poprvé ve finále

WTA PRAHA - Barbora Zahlavová-Strýcová si po osmi letech na okruhu WTA poprvé zahraje ve finále. Čtyřiadvacetiletá Češka si dnes v Praze připsala nejvyšší výhru, když deklasovala bývalou světovou sedmičku Patty Schnyderovou 6-2 6-0. O titul bude hrát s krajankou s Maďarkou Szavayovou, jež výhrou proti Hradecké zabránila čistě českému finále.

Sobota v Praze: Do finále se mohou dostat dvě Češky

Barbora Zahlavová-Strýcová a Lucie Hradecká budou dnes na štvanické antuce bojovat o postup do finále. V semifinálových zápasech, které začínají ve 12:00 hodin, je čekají finalistky z Budapešti Patty Schnyderová a Agnes Szavayová.

Praha: Zahlavová-Strýcová i Hradecká si zahrají o finále

WTA PRAHA - Českým finále by se mohl loučit s existencí závěrečný šestý ročník ECM Prague Open. Do semifinále totiž dnes postoupily dvě domácí tenistky. Nejprve to po boji dokázala Barbora Zahlavová-Strýcová a po ní uspěla ve čtvrtfinále rovněž Lucie Hradecká.

Pátek v Praze: O semifinále usilují dvě domácí hráčky

Český tenis má v dnešním čtvrtfinále štvanického turnaje Prague Open dvojí zastoupení. O postup mezi nejlepší čtveřici závěrečného ročníku budou bojovat Barbora Záhlavová-Strýcová proti Švédce Johanně Larssonové a Lucie Hradecká proti Anabel Medinaové-Garriguesové ze Španělska.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist