Fed Cup: Češky nastoupí proti Francii v nejsilnější sestavě

8. 4. 2015, 13:58
Aktuality 388
V nejsilnější sestavě budou české tenistky bojovat za necelé dva týdny s Francií o finále Fed Cupu. Kapitán Petr Pála do týmu obhájkyň trofeje nominoval Petru Kvitovou, Karolínu Plíškovou, Lucii Šafářovou a Barboru Strýcovou. Pátou členkou bude v Ostravě Tereza Smitková.
Petra Kvitová a Lucie Šafářová (© Česká sportovní/Pavel Lebeda)

Češky mají v historii samostatné republiky žebříčkově nejsilnější výběr. Součet jejich postavení je 52 a průměr třináct - Kvitové patří 4. příčka ve světovém žebříčku, Plíšková je dvanáctá, Šafářová hned za ní a Strýcová je na 23. místě.

"Jsou to zavazující čísla a na papíře znějí, že jsme velký favorit. Favorit jsme, ale není to tak, že by to měla být procházka růžovým sadem. Francie hraje ve Fed Cupu výborně a musíme se mít na pozoru," řekl Pála na tiskové konferenci. "Favority jsme a je lepší být favority a mít možnost uspět, než být v pozici, že je možné vyhrát, jenom když bude hodně štěstí," dodal.

Tenistky trénují ve třech městech
Kapitán rozhodne o nominaci na jednotlivá utkání tradičně až po trénincích v týdnu před zápasem. "Součet žebříčků máme neskutečný, ale musí se to nakombinovat a správně to postavit, aby to vyšlo. Možností je hodně," řekl kapitán a byl rád, že má možnost velkého výběru. "Starosti to jsou rozhodně příjemné," přikývl.

Největší hvězda týmu Kvitová začala minulý týden po více než měsíční odpočinkové pauze s tréninkem. Pála doufá, že přes pauzu opět předvede v soutěži družstev skvělý výkon. "Vždycky odehrála to nejlepší, co v sobě měla. Vždy tomu pomohla a věřím, že teď Fed Cup pomůže jí," konstatoval kapitán.

S tréninkem začaly tento týden všechny nominované hráčky. Kvitová a Šafářová v Prostějově, Plíšková v Praze a Strýcová v Plzni. "Zdraví drží, jen trénink trochu bolí, jsem taková utahaná," řekla Strýcová, která se v lednu rozvedla s Jakubem Hermem-Zahlavou. Šafářová zas léčila u profesora Pavla Koláře problém s krční páteří. "Doufám, že už příští týden budu stoprocentní," uvedla Šafářová, která je po dlouhé době až českou trojkou. "Tým máme silný a je jedno, kdo bude hrát."

V prodeji už je jen 700 vstupenek
I francouzský tým bude v Ostravě v nejsilnějším složení. Kapitánka Amélie Mauresmová povolala čtyřiadvacítku Alizé Cornetovou, Caroline Garciaovou (28.), Kristinu Mladenovicovou (56.) a Pauline Parmentierovou (82.).

Češky v úvodním kole vyhrály v Kanadě i bez Kvitové a Šafářové, a to především díky Karolíně Plíškové, která při premiéře v soutěži vyhrála coby jednička obě své dvouhry. Francie překvapila v Itálii, kde už prohrávala 0:2, ale v neděli zápas otočila a vyhrála 3:2.

S Francouzkami se tenistky naposledy utkaly v roce 2006 a prohrály 2:3. I celková bilanci vyznívá lépe pro soupeřky, Češky vyhrály dva z pěti zápasů.

Tenistky jsou posedmé v řadě v semifinále soutěže, kterou v uplynulých čtyřech letech třikrát vyhrály (2011, 2012 a 2014). V Ostravě budou potřetí během tří let a oba předchozí zápasy ovládly. V domácím prostředí drží vítěznou šňůru šesti zápasů, naposledy prohrály 2:3 s výběrem USA v semifinále v brněnském Rondu 2009.

"V Ostravě vždy byla bouřlivá atmosféra, která holkám pomohla, tak doufám, že to bude i tentokrát stejné," přál si Pála. Kapacita sedm tisíc míst bude zřejmě naplněná. Aktuálně zbývá v prodeji 500 permanentek a 200 lístků na jednotlivé dny. V sobotu i v neděli začne program v poledne.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

388
Přidat komentář
Frick
Píšte si ty sra.čky privátně.
Reagovat
Roger_Federer
rekl nekdo, kdo tady zasiral 4 mesice diskuzi Danema PK a 4 mesice nesmyslnym brecenim pro ten turnaj neni na Stvanici.?
Fricku..trocha soudnosti.
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, že jsem psaní s RF, tak jak to tu provozuje nepatří. Obrať se na něj, od s tím začíná. Já to nejsem.
Reagovat
Fandina
oprava ... že sem psaní, ne jsem ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Ruku na srdce, ja to vidim tak, ze bouzel dorazite oba, Vy na tom mate tez svuj podil..
Nechte toho tvora dychat, nic z neho nemate, jste lepsi clovek prece.
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, že když mu odpovídám, tak za konverzaci mohu také. Nejde jen o něj. Jinak mně nedělá problém se s ním bavit, ale samozřejmě, když to tady druhým vadí, nebudu tedy na něj reagovat, když bude psát o mně.
Reagovat
Roger_Federer
Tak to uz si psala 1000x..
Reagovat
Fandina
Nelži.
Reagovat
Roger_Federer
Komu ty chces rikat at nelze?
Kdyz kazdy ucastnik, ktery tady intenzivne chodi vic nez 14 dnu, pochopil, ze zapres i nos mezi ocima a jsi schopna tvrdit ze neni pravda neco, co si napsala ty sama o 22 radku nize.??
Jsi lharka a vy to tu kazdej.
Reagovat
Fandina
Slíbila jsem, že ti nebudu odpovídat. Nelžu a nikdy jsem to nedělala. Jsi hloupý.
Reagovat
Fandina
A ještě dodatek, to si vážně myslíš, že někomu záleží na tom, co tady nějaká Fandina píše? Každému je to úplně ukradené, co dělají druzí. To jen hlupák jako ty se o tom pořád vybavuje. A já z tebe mám tak akorád legraci.
Reagovat
Roger_Federer
Ale nemas...to je jenom tvoje fraze.
Ty to totis nedelas jenom semnou..ale i se vsemi ostatnimi.
Takze nelzi.
Proc to delas je na psichiatricky rozbor.:)
Vsiml jsem si ze posledni dobou se ti to zhorsilo, pises projistotu vzdycky prizpevky 2, abys byla asi jeden dopredu ze?
Reagovat
Fandina
Nejvíc mě baví, jak si myslíš, že z tebe nemám legraci. To je to nejzábavnější. Pozdravuj kamaráda psychiatra. Už vrátil dimplom? Měl by. Špatně ti radí.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechapu Vas, proc porad davate tomu divnemu(individuu) pisateli RF, duvod k dalsim diskuzim a odpovedim, mate na vic!, nez takto travit cas.
Reagovat
Fandina
Je mi ho líto, pořád doráží. Ale nebudu tedy, když to tak vadí ...
Reagovat
Frick
...bych to ještě, tu svou stadiónovou kauzu, mohl uzavřít jednou písní.
http://youtu.be/vtFvMxXhYSA?t=3m3s
Reagovat
smazaný uživatel
Wow teď jsem se koukla na livesport a vidím Davis 6:3 6:1 Evžena. Evža je totálně z formy od Marii dostane kanáry a s Lauren uhraje jen 4 gemy. Jestli bude v tomhle pokračovat tak letí z TOP 10
Reagovat
Jabadu
Evženka má velký potenciál, ale je to spíše béčkový klon Petry. Co neumlátí, to nemá. Navíc hodně spoléhá na to, že jí budou hráčky nahrávat na hřebíky.
To si může dovolit Petra, která na to má výšku a sílu. Když Petra švihne se svým rozsahem ramenních kloubů, je to jak kopnutí žirafy.
Na to Evženka nikdy nebude mít.
Reagovat
Bastian
Jo jo tahle namyšlená dcerka bankéře už delší dobu psychicky nezvládá postavení a tlak hvězdičky top 10 kam se poměrně rychle vyšplhala. Po odřeknutí Fed Cupu si na sebe ušila ještě větší bič.
Reagovat
Jabadu
jsem nic tak hrozného neřekl, ne?
Má snad někdo něco proti Petře?!!... :-)
Reagovat
blixa
Nééé, vůbec ... jen .. co je to to OVZR ??? Nic mě nenapadá ...
Reagovat
Jabadu
Ordinace V Růžové Zahradě, vole! Já to taky nevěděl, řekla mi to "spolupachatelka".
Ženský si to tak zkracují. OVRZ. :-)
Reagovat
blixa
Jo tohle je OVRZ :D :D Tak to jsem ještě neslyšel, většinou mezi lidem slyším "růžovka" nebo tak. Naštěstí nevím úplně přesně o co jde, snad nějaký novácký seriál :D Manželka na TV téměř nekouká a holky už jsou dávno z baráku ;-) Tož upřímnou soustrast :D
Reagovat
Fandina
slacker ... ale vážně. Kouzelnou flétnu dávají ve Stavovském divadle. Je to nádherně zreřírované proto, že je to v německém originále a je tam zakomponovaná jedna osoba, která všechno překládá do češtiny a je součástí děje. Super zážitek a fantastické provedení. Samozřejmě kromě zpěvu, k tomu je tam určen překlad na displeji. Všem doporučuji vidět.
Reagovat
Jabadu
Já jsem hudebník, tak děkuji za info. Ale jsem 300 km daleko. :-)
Reagovat
Fandina
Tomu rozumím. Ale tak jenom pro info.
Reagovat
Jabadu
Nebudeme "slackera" dráždit - Již nikdy více!
"Ano, Mirku, souhlasíme."
Přísahejte, že jméno slacker nebude spojováno s "M"!
"Přísaháme!"
Reagovat
Fandina
Tak tak, každého jednou někdo dostane ... úsměv
Reagovat
Fandina
Tak to patřilo sice úplně jinam, ale sem se to také hodí, psala jsem o slackerovi ... úsměv
Reagovat
Jabadu
Předokládám, že znáš Foglarovi knihy - i když primárně nejsou určeny pro dívky. :-)
Reagovat
Jabadu
... jsem si nevzal brýle, píšu jak id.ot. Omlouvám se za pravopisné chyby.
Reagovat
Fandina
Foglarovky mám ráda jen proto, že jsem nějaký čas měla kancelář v koutech, kde se kniha odehrává, ale jako dívka jsem je nečetla. Pochopitelně z doslechu o Foglarovkách ví každý. Postavy atd.. Tak díky za vysvětlenou.
Reagovat
Jabadu
Já zase mám jiný problém. Moje přítelkyně suše řekne: "Hele, šnečku, viděls poslední díl OVRZ?
A já řeknu něco mezi a..ano .. n .. ne
Když jsem se minule ohradil, aby mi před známými neříkala "šnečku", tak tedˇpoužila výraz "větříčku".(moment, je o 20 let mladší)
No úžasný! Se svými 85 kg, 175 cm - pekáč buchet, takže přirozené přátele nemáme, je to na ho.no, protože mně v červnu bude padesát let.
A ta moje - neměli bychom se vzít?
....
Reagovat
Fandina
Aha, OVRZ vím, že existuje, ale nesleduji to. Když sleduji tenis, tak na ostatní moc času nemám ... úsměv
Reagovat
slacker
Kouzelnou fletnu jsem "protrpel" uz jako dite na otacivem hledisti v Krumlove
Reagovat
Jabadu
Myslíš "otočném" unikátním zařízení v Moravském Krumlově. Já tam byl.
Ty ne.
Poruším, na chvíli, své předsevzetí, že hňupa nemá cenu vzdělávat. Řekněme, že jsem změnil (na chvíli) názor.
Reagovat
VlS
Patří podle tebe zeměpisné a faktografické údaje ke vzdělání? V Moravském Krumlově není divadlo ani otáčivé, ani statické, ani žádné jiné. Dotčeným Krumlovem je ten Český unescoidní:-)
Reagovat
slacker
Kdyz reknu Budejovice tak take kazdy vi ze mluvim o Ceskych Budejovicich. Proste ty moravske verze Trebove, Krumlova a Budejovic nemaji tak silne jmeno a reputaci.
Reagovat
Fandina
V Českém Krumlově jsem také byla a byl to super zážitek, točna i opera, Rigoletto od Verdiho.
Reagovat
Frick
Tak pro mne je kauza Štvanice a nový WTA turnaj uzavřena.

Je tam hard, typově stejná antuka tam dát nejde. Vypovídal jsem se o tom s nejpovolanějším člověkem - "duchovnim otcem" centr kurtu. V zásadě je toto krásný.
Reagovat
Roger_Federer
Resili jste i dane?
Reagovat
Frick
ne
Reagovat
Jabadu
Pff ... fff ...
Reagovat
Fandina
:-)))))))))
Reagovat
Fandina
V pořádku, ale teď by zase mě zajímalo, proč tam je ten hard. Až to zjistíš, dej vědět. Díky.
Reagovat
Frick
Mne napadá, že je to možná z důvodu toho, že je to pak lépe uzpůsobitelné pro zimní krytou sezónu. Na druhou stranu, antukové dvorce ČLTK se na zimu zastřešují a dá se tam na antuku nějaký koberec.

Také mne napadlo, že to mohla být cesta, jak dostat na Štvanici FC/DC.

No, pokud by se hrála baráž doma....

18. - 20. září je ještě hezky. Jen by byl problém, že by páteční singl se musel hrát už tak od 11:00 (do 19:00 by ještě světlo asi bylo)
Reagovat
Fandina
A to tam nikdo neví, proč je to tak udělané? Proč je tam najednou hard? Vždyť se nic neutají. Stačilo by se tam někoho zeptat.
Reagovat
Jabadu
Myslíš Kodeše? Hele, je to frajer. Kdysi si ho Himl pozval na koberec a řekl jasně: Lendla vyhodíš!
Kodeš (jako wimbledonský vítěz) hrdě řekl: "Světovou jedničku z Daviscupu nevyřadím!"
Himl polkl, ale oponovat si nedovolil. Věděl, co Kodeš dokázal a bylo mu jasné, že proti takovému gaučovi nemá šanci. :-)
Reagovat
Jabadu
nemělo by se to.
Ale tímto výrokem si mě "slacker" získal a zaznamenal jsem i jisté vibrace, že i Fandina mu fandí. Cituji:

No na techniku Sida Viciouse na baskytaru ma Keith slusny naskok

Já bych to ocenil a mějme rádi našeho "slackera" protože takovýhov ...takový hov... takovýho významnýho člověka hned tak neuvidíme. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No, ja se trebas dnes dovedel, z nejsem kotlikar;D))))
---

...ten clovek nevymysli ty sve posty sam... je jich asi 17, ...rozhopdne ho brat vazne, Na text ty vole Lado reaguje zidovskou hvezdou, na baseballovou palku porcelanovymi prasaty...priusnice nema...

---
Tak Jabadu schvalne, odkud vyuzit motiv;?)
Reagovat
Jabadu
No jo, jenže to nemá žádný logický podtext. Navíc, slacker byl přijat do "rodiny".
Prostě běžný týpek 30+, s Fandinou je úplně v pohodě, kytičky ... Jimi Hendrix .... Dobrou noc, strýčku Fido ... Dobrou noc, vy zkurvení parchanti... :-)
Reagovat
tommr
Čepelová vedla ve druhým setu už 5:2, ale pak to začala flákat a Erraniová to ještě stihla otočit ... :(
Čepelová je sice talentovaná hráčka, ale má špatnou fyzičku a na kurtu se moc nesnaží takže se ani nedivím, že už vypadla z první stovky ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Dala jsi to dobře. Stále ale to chce trochu vylepšit. :)
Reagovat
sprchon
Vylepšit Janku a ostatní soupeřky? :)
Reagovat
sprchon
Ne, nebudu ti kazit radost. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
ano díky :D
Reagovat
kada.tom
Čobolka vzdorovala, ale zejména ten 2. set byl otočen velmi pěkně :-)
Reagovat
sprchon
Už zase -1.
Reagovat
blixa
-1
Reagovat
smazaný uživatel
za vyraz Cobolka -1
za Saru a dalsi test +1
;)
Reagovat
misa
Tak jsem požadovaný rozhovor našel. Jedná se o ten dvojrozhovor se Štěpánkem "Tenisová láska roku", MF 28. 11. 2013.
...
Což se zase nelíbí těm tátům. Vás ale ten váš taky trénoval. Zvládli jste tedy tu spolupráci skončit včas?
Petra: Teď vidím, že jo. Ale nějakou dobu mu trvalo, než si zvyknul, že už nejsem doma a mám trenéra, který si o tenise myslel něco jiného než on. Chtěl do toho pořád mluvit a už to v jednu chvíli bylo tak na ostří nože, že jsem ani nechtěla o víkendu jezdit domů.

Až tak?
Petra: Nebylo to jednoduché období a trvalo asi půl roku až rok. Až pak si táta uvědomil, že by měl dát ruce pryč.

To mu zase slouží ke cti. Někteří si to nepřipustí nikdy.
Petra: I mně ještě dneska řekne něco o servisu nebo o forhendu. Ale už to beru spíš s úsměvem. Dřív jsem hned vybuchla, že to nechci ani slyšet.
...
Reagovat
blixa
Jojojo, to je vono. Já bych si nevzpoměl ;-) Ach ten Němec zatracenej .. jak von se jmenuje ...
Reagovat
Jabadu
Dík, to jsem nečetl. jasně, že tátové ... a tak. Ale myslím, že právě Petřin otec patří k těm rozumným. Ostatně můj bratr (profi muzikant), když se ve Fulneku dělal ples, tak pan Jiří Kvita (jako organizátor) byl úplně v pohodě a žádné hvězdné manýry neprojevoval. Zaplatil, objednal na příští rok ... atd. :-)
Reagovat
sprchon
A on je snad pan Kvita nějaká hvězda? :)
Reagovat
Jabadu
Ne, není. Ale brácha očekával, že bude mít nos navrch. Neměl, no. :-)
Reagovat
sprchon
Tak to jo. Zrovna u něj bych to nečekal. :) Ono se to dá poznat i na těch hráčkách (jablko nepadá daleko od stromu atd.). Třeba u otce Viky nebo Genie bych ten nos nahoru čekal víc než třeba u otce Lucky. :D
Reagovat
Jabadu
Pozor. Bratr má možnost doprovázet ty tzv, "české hvězdy" a co se tam občas děje, to by jeden nevěřil. Pradoxně ti nejlepší bývají i nejskromnější a bez požadavků. Třeba Lucie Bílá, Marie Rottrová ... a Karel?
Přátelé, to je největší žijící gentleman na světě! Vydává (stále přes Polydor) v padesáti zemích světa a uklízečku zdraví jako první. Silvestr v Rozvadově, půlnoční překvapení, Karel nastupuje (75 let) a zpívá naživo jako zamlada! Prostě gaučo. Děkovačka ... kluci, vy jste tak dobří, že já si takové muzikanty už ani nezasloužím. Takový je Karel. :-)
Reagovat
misa
Lucka je stejně nej :-)
Reagovat
Fandina
Petra je nej
Reagovat
slacker
Fandina je nej
Reagovat
Fandina
starší
Reagovat
slacker
Vždycky jsi mi říkala,
já nikomu bych nedala,
že nejsi holka do větru,
jen kdybysi mi nelhala

Pryč je tvoje panenství
a stačilo jen říct ?Miluji Vás madam?

Máš to už za sebou
Ou Máš to už za sebou
Máš to už za sebou
přišlo to tak najednououou

Holky ti budou závidět,
až jim to budeš vyprávět,
jak si se nejdřív zdráhala,
jenže on chtěl všechno hned

Když říkal, že tě miluje,
už nešlo říct mu ne
Reagovat
Fandina
bejvávalo bejvávalo bejvávalo
dobře ... úsměv
Reagovat
Jabadu
Kabát
Mno ... jako proč ne, že?
Já na metalu vyrostl, což neberu jako chybu, ale byla taková doba, která agrometalu (většinou tříakordovému) celkem přála. Naštěstí v 80. letech dominovala superskupina Queen a ta mne nasměrovala (hudebně) tam, kam se má každý průměrný běloch dívat - ke klasické hudbě.
S velkou slávou jsme (jako kytaristé) obdivovali virtuosní hru tappingem Eddieho Van Halena, abychom po čase zjistili, že tapping je technika známá už ze 16. století a loutnisté s ní neměli nejmenší problém. Neřku-li houslisté! :-)
Reagovat
slacker
Pa-pa-pa, pa-pa-pa. papageno
pa-pa-pa-, pa-pa-pa,- papagena, etc.

PAPAGENO

Bist du mir nun ganz erge.ben,

PAPAGENA

Nun bin ich dir ganz erge.ben.

PAPAGENO

Nun, so sei mein liebes Weibchen!

PAPAGENA

Nun, so sei mein Herzenstäubchen,
Mein Herzenstäubchen!

PAPAGENO

Mein liebes Weibchen,
mein Herzenstäubchen,
Reagovat
Jabadu
V první chvíli jsem myslel, že třeba Bach?
To spíš bude nějaký LeiBACH, ne? :-)
Reagovat
slacker
Kouzelna fletna v nemeckem originale. Dozvuky z Amadea
Reagovat
Jabadu
Ach, pardon. Omlouvám se.
Reagovat
slacker
Abys nerekl Leibach Opus Dei

Life is life
When we all feel the power
Life is life
When we all feel the pain
Life is life
It's the feeling of the people
Life is life
It is the feeling of the land.
Reagovat
Jabadu
To myslíš tu rakouskou odrhovačku? Ty vole, neser mííííí! :-)
Reagovat
Enterprise
Nejslavnější rakouský song, teda hned po Radeckého pochodu :-)
Reagovat
Fandina
Přesně tak a v provedení, jak to teď hrají ve Stavovském divadle v originál v němčině je tam zakomponovaná osoba, která všechno tlumočí do češtiny. Super.
Reagovat
Jabadu
No, ale to mi řekni, ty, jako posluchač klasické hudby a Kabát? ... ??? ...:-)
Reagovat
slacker
Ja nejsem posluchach klasicke musiky ani Kabatu.
Kabat Orlik Tri Sestry, Lucie, Ocean - to zna z me generace kazdy i kdyz byl treba kotlikar
Reagovat
Jabadu
To je zajímavá myšlenka. To si necháme vyprávět. Pokračuj ...
Reagovat
slacker
Dead Can Dance ale vsichni kotlikari z me generace neznaji
Reagovat
Jabadu
Wast ist das "kotlikaři" ?
Reagovat
slacker
Folk a Country, Porta, spacak, esus, kanoe, potlach,
Reagovat
Fandina
Moji Pražané mi rozumějí.
Reagovat
Fandina
Byla jsem nedávno, ve Stavovském divadle. Byl to super zážitek. Fakt!!!
Reagovat
Jabadu
???
Já nésu pražák. :-)
Reagovat
Fandina
To nebyl Amadeus také ... úsměv
Reagovat
Frick
Reagovat
Fandina
http://www.odpovedi.cz/otazky/kteremu-umelci-se-prisuzuji-slova-mi-prazane-mi-rozumeji
Reagovat
Jabadu
... ale jako jediní jeho hudbě rozuměli. Mozart sice zemřel mlád a v bídě, ale ne v Praze.
Jsem velkým obdivovatelem skupiny Quenn a zejména Freddieho. Byl to on, kdo dal rockové (tehdy tříakordové) muzice impuls.
"Kurwa, blbečci, zvedněte prdele a začněte něco pořádnýho dělat!"
Rolling Stones dodnes hrají tak, jak se to naučili do 17 let. No, proč ne, že?
Pak mi došlo, jak by se mohli hudebně vyvíjet, když imrvére chlastají a berou koks. Například hra Keitha Richardse na kytaru je (i po 50 letech) na úrovni 2,5 z 10! Jeho kytarový technik je asi 10x lepší než on. Ale on to naštěstí neví. :-)
Reagovat
slacker
No na techniku Sida Viciouse na baskytaru ma Keith slusny naskok
Reagovat
Jabadu
Ahahahhááááá ... musím uznat, žes mě dostal. Sid byl deb.l, který nic neuměl a na nic.
Uf. Hele, hombre, na mě se musí pomalu.
Ty vole, to mi řekni, kde ty ses dohrabal k takovým exotům, jako byli "Sex Pistols"? Uježděnci, máčo ...
Reagovat
slacker
Ja je znam ty je znas. Zna je zrejme kde kdo :-D. Pokud bych mel nejakou personu oznacit ze se k ni vzhlizim tak je to John Lydon.
Reagovat
Jabadu
Queen ... odpusť, mi ... při Brianově Red Special, že jsem zkurv.l jméno Boží. :-)
Reagovat
Fandina
Ten citát, moji Pražané mi rozumějí je spjat s jeho jménem, proto jsem ho sem dala.
Reagovat
Jabadu
Kuck ... kuck ... kurwa, mě to dneska asi roztrhá! :-)
Reagovat
FulnekUltras
Aj mě - přímo nad námi... ;-)
Reagovat
misa
V českém žebříčku určitě, jsou ale i jiné věci, které se body vyjádřit nedají...
Reagovat
Fandina
Já ti rozumím, pro každého je nej něco jiného, s tím už se smiř, že co je nej pro tebe, pro druhého být nemusí ... úsměv
Reagovat
misa
To je mi dávno jasné, takže se nemám s čím smiřovat.
Reagovat
Fandina
Tak to je dobře, to je dobře ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ted uz je jasne, ze ty proste musis byt Utras;)
To jinak nejde...;)
Reagovat
misa
Jasně, brali mu jeho poklad, tak trochu vyváděl :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak kdo by nevyvadel;)
Ja bych vyvadel na 100%:D)
Reagovat
smazaný uživatel
Ok, měls pravdu, moje paměť mě tentokrát zklamala. :-)
Reagovat
Frick
je teda vcelku zajímavý, že o tý změně povrch neni nikde žádná informace. Pokud nějakou najdete, tak jsme lepší než já. Mne se to nepovedlo.

Na Štvanici proběhla rekonstrukce recepce ČLTK a probíhá rekonstrukce restaurace. Právě na ní se byli Šavrda, Kodeš a spol. dívat, když jsem je tam potkal.

Recepce:
http://abload.de/img/dsc062741muhf.jpg
http://abload.de/img/dsc06275vhunv.jpg

Co se týče nějaké zastaralosi Štavnice nebo tak... Ano, není to novostavba a nějaké prvky už něco pamatují. Ale kupříkladu hlediště prošlo před 5 lety generálkou a ta modrá barva tomu zkrátka sluší. Já si dovedu představit, že zaplněná (ze 60%?) Štavnice musí vypadat fakt dobře. No, snad se přesvědčím při beachi. Jako já jsem přesvědčen, že je to dobrá stavba. Je to krásná aréna se strmými tribunami. Zdaleka ne všude to mají.
Reagovat
Fandina
Souhlasím, že sedačky a uvnitř centru to vypadá dobře. Zvenku jsou hluchá místa.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja sem chodim malo ;), ale furt te ctu, jsi muj hrdina. Strasne se mi libi tvuj zapal a natseni pro ten boj z mlyny(p.Cernosek, dane), tribuny atd.
Podle me bys zitra mel zajet na tu Spartu, pasmem vymerit ty tribuny( jestli tam vlezou), pak vypocitat ty sedacky a jestli lzou a ty mista tam nevlezou, donutit je to udelat na Stvanici..podle me je to tam lepcejsi.
Nenech se tady od tech neprejicniku zdeptat, drzim ti palce.!!!!!!!
Reagovat
Fandina
Tady jsou nepřejíčníci a v čem?
Reagovat
smazaný uživatel
Vas ja taky uz delsi dobu sleduju a nemate to jednoduche.
Reagovat
Fandina
V pohodě, proč nepřejíčníci, co Frickovi nepřejí?
Reagovat
smazaný uživatel
Jeho myslenky a zapal pro veci.
Reagovat
Fandina
Tak to jo. Ale když je někdo pro něco zapálen, tak to je plus, ne mínus. Proč mu to nepřát, že?
Reagovat
smazaný uživatel
Fandino, vzdyt pisu ze mu fandim!!!, ale mate pocit, ze by tady vsichni to videly stejne Frickovi myslenky se tady nelibjej.
Reagovat
Fandina
Nelíbí je podle mě silné slovo. Nesouhlasí s ním, to ano. Třeba já s ním souhlasím v tom, že Štvanice má centr kurt a Sparta ne. Ale to je tak všechno. Jinak chápu, že když pořádá turnaj ten, kdo disponuje se Spartou, tak ho udělá tam, je to pro něj pohodlnější a výhodnější. Tomu rozumím.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano to je pravda.Vy jste rozumna zena.:)
Reagovat
Fandina
Děkuji ... úsměv
Reagovat
blixa
Hele, dělej si ty prdelky z někoho jiného, jo ?!! Ještě to vezme vážně a co my potom s ním ! Veškerý podíl TP na polidštění Fricka bude v tahu !!! :D
Reagovat
Roger_Federer
:)..Prej v pohode.
Reagovat
Fandina
Hlavně to nebylo určené tobě. Tobě bych v pohodě neřekla. Ty jsi hloupý.
Reagovat
smazaný uživatel
Vas pane nemam vubec rad.Nejste dobry clovek.;(
Reagovat
Roger_Federer
Pane boze, to nemyslim ani vazne, uz se nema rad.;)
Reagovat
Fandina
Ty si píšeš?
Reagovat
Roger_Federer
co chces?
Reagovat
Fandina
nic, měla bych?
Reagovat
Roger_Federer
tak nechpu proc na me zase reagujes.
Reagovat
Fandina
jestli se nepletu, tak si reagoval ty první, jako obvykle, kdo lže ten krade
Reagovat
Roger_Federer
Coze? Kde, kdy..jsi v pohode.
Reagovat
Fandina
Já ano, ty jako obvykle ne, jak jinak, že.
Reagovat
smazaný uživatel
Fandino, proc Vy, dama v letech, duchodkyne, babicka se vlastne na toho malo inteligentniho cloveka nevykaslete a nechavate se nim furt urazet.??Pritom staci nereagovat.
Reagovat
Fandina
Nedá mi to. Podle mě neexistuje nehodný člověk. V každém z nás je něco dobrého. Takže mi to nedá mu neodpovědět.
Reagovat
Roger_Federer
spis si nemocna..;)
Reagovat
Fandina
jsi hloupý, vůbec nic nechápeš, ani tohle
Reagovat
Roger_Federer
houby ti to neda, mas obsesi, musis odpovidat i kdyby byl konec sveta.
Reagovat
Fandina
A proč odpovídáš ty? Nemocný?
Reagovat
Fandina
Co tě nutí tady psát, psát o mně, nemoc? Chudáčku malý, pořád psát o Fandině. Stačí dojít ke kamarádovi psychiatrovi. Poradí ti. Věř tomu!!!
Reagovat
Roger_Federer
Me nic, ja to del umyslne a dobrovolne, protoze vim, ze mi vzdy odpovis, at napisu co chci.
Reagovat
Fandina
Tak až budeš příště odpovídat, tak něco smysluplného, veselého, vtipného. Ty tvoje demence, obscese, nemoce svědčí o tvé omezenosti, vypovídá to o tvé ne/inteligenci. Tvůj problém.
Reagovat
Roger_Federer
Pro hlupaka kazdy hloupy.
Ja si naopak myslim, ze ty me milujes, nevynechas jedinou moznost na me reagovat, rada semnou diskutujes, furt mi neco pises, cpes nejakou dementnost.
Pritom ty tvoje vyplody ani nedavaji smysl..
To je pak tezke.
Reagovat
Fandina
Jenže abych tě milovala, to bys musel o mně psát hezky a to ty neděláš. Takže já nemám důvod tě vůbec milovat. To bych byla hodně hloupá.

Odpovídám ti jen proto, že je mi tě líto, že jsi takový omezený, nic jiného než demence, obscese neznáš. Nedá mi to, abych se k takovému chudáčkovi nevyslovila. To víš, ženy a matky mají jiné cítění. Je jim to vlastní litovat druhé.
Reagovat
Roger_Federer
Vzdyt ty si dement, sama si se natom zhodla.., souhlasila.Tak proc se tomu furt branis.?
Reagovat
Fandina
Jenže já se s tebou o ničem nedoumlouvala, chápeš? Ty na to nemáš se se mnou o čemkoli domlouvat. Uzavírat smlouvy. Nejsi dostatečně inteligentní, abych se tebou nějakou domluvu uzavřela. O čemkoli, dementech, nemocných, o čemkoli. Na to nemáš se se mnou dohodnou. Nejsi dostatečně chytrý.
Reagovat
Roger_Federer
proboha, proc lzes, vzdyt je to dohledatelne, i muj pravnik ti to prece posilal na adresu:

P.Fandina
Psychiatrická nemocnice Bohnice
Ústavní 91, 181 02 Praha 8
Česká republika
Tel.: +420 284 016 111
Reagovat
Fandina
Tvůj právník mi psal? Tak to asi hodně špatně, když mně nic nedošlo. Bohužel, máš špatného právníka.
Reagovat
Roger_Federer
Ale dobrou adresu..;)
Reagovat
Fandina
Tak to těžko, když mi nic nedoručil.
Reagovat
Roger_Federer
Mozna to jako dement nemuzesvsama prebrat, musi tvuj.
Reagovat
Fandina
Slíbila jem, že ti nebudu odpovídat, jinak bych věděla co, ale sliby se plní. Takže nic.
Reagovat
Fandina
Ale jak říkám, poraď se s kamarádem psychiatrem, on ti už vysvětlí, jak se orientovat a chovat na veřejném webu. Sám to neumíš.
Reagovat
Fandina
Kdo máte satelit, tak na SuperTennise jde live Sara Janka. Janka hraje zatím ve druhém setu dobře. Super Janko. Pome!!!
Reagovat
smazaný uživatel
SxJ 2:5 --> cca 10´--> 5:5 :-(
Reagovat
Fandina
z vedení 5:2 5:5 ... špatné
Reagovat
Fandina
Tak alespoň TB. Janko pojď!
Reagovat
Fandina
Sara zabojovala a Janka nestačila. 7:5 v TB.
Reagovat
smazaný uživatel
Makarova odstoupila..

https://twitter.com/FortyDeuceTwits/status/585891667707879425
https://twitter.com/FortyDeuceTwits/status/585892008809652225
Reagovat
slacker
Demise?
Reagovat
smazaný uživatel
srajda
Reagovat
smazaný uživatel
Co tvoje oblibene album s Frickem;)
Demise?;D)))

Ty vole, Slacker, stojí to za h*vno
Teď abych vydělal tak musim makat
Ty vole, Fricku, máš vole pravdu
Ach starý časy, chce se mi plakat

Ty krávo Slacker a co ti TP-cizaci
Jsou s nima problémy kde se to vzalo
Včas musim do práce, snad není pravda
Za starejch časů to se to spalo ...

Ty starý časy viď vole Fricku
Ty starý časy to bylo skvělý
Zašli jsme na pivo, probrali politiku
O ňákejch problémech jsme nevěděli.
Reagovat
smazaný uživatel
Lepší než originál :-))
Reagovat
slacker
Slunce zluty je
Na Sione ozijes
Hvezdy zlate jsou vzdyt vis
Ze samy te tam zavedou
Samy te tam zavedou
Reagovat
smazaný uživatel
A jak zpívaj v duru
hned nasadim moll
proto někdy použijou
pálku na baseball.

Víte jak to bolí
baseballovou holí
to si potom člověk
zvykne na cokoli.

Když jde někdo vlevo
ženu se doprava
kdejakej rudej přízrak
mi za to nadává.

Vy dva kroky vpřed
já dva kroky vzad
dochází vám asi
proč mě nikdo nemá rád.
Reagovat
FulnekUltras
A kdo jde pořád doprava, přijde nalevo...
protože Země je kulatá, Země je kulatá... ;-)
Reagovat
slacker
Porcelánový prasata prachama narvaný.
Auta, chaty bazény a ruce špinavý.
Dámy celý ze zlata, co zlatý zuby maj.
Chovaj si ty svý prasata a občas jim i daj.

Tak jdem (jdem), proč ne (jdem), všechno to rozbijem.
Tak jdem (jdem), proč ne (jdem), trochu si užijem.
Tak jdem (jdem), proč ne (jdem), všechno to rozbijem.
Tak jdem (jdem), proč ne (jdem), trochu si užijem.

Instituce blbostí, jo jsou i takový.
Co zvedaj ruce na povel, paňáci hadrový.
BMW, co vozej vozící se prdele
Co bojej se, že se tu zase něco semele.

Tak jdem (jdem), proč ne (jdem), všechno to rozbijem!
Tak jdem (jdem), proč ne (jdem), trochu si užijem!
Tak jdem (jdem), proč ne (jdem), všechno to rozbijem!
Tak jdem (jdem), proč ne (jdem), trochu si užijem!

Pomazaný hlavy, co maj patent na rozum.
Držky plný žrádla, kosti vodhazujou psům.
Televizní bedny, kde nám tyhle chlapy lžou.
Rozbijem je taky, i když za to nemůžou.

Tak jdem (jdem), proč ne (jdem), všechno to rozbijem!
Tak jdem (jdem), proč ne (jdem), trochu si užijem!
Tak jdem (jdem), proč ne (jdem), všechno to rozbijem!
Tak jdem (jdem), proč ne (jdem), trochu si užijem!
Reagovat
smazaný uživatel
V noci někdy nespím a civím do TP vpisu
Se zástupem komentu vidim uz i bilou kliku
Asi spadnul řemen
Do převodu total
Delirium, tremens
A já se tak rád motal
Doktor Frick Goebbels pod clankem pajdá
A na vaně jsou bílý myši mezi nimi Flakac
Možná Caligula
Přijde s Fandinou
Doufám že se zula
A nepoškrábe lino

Je tady Čingischán, Rumcajs i Cipísek
Koktejl je namíchán a myši diví se
Je konec pásmu dní, ráno už nespatřím...

Cinká moje tramvaj a stydne ranní káva
A na vpis marně buší Kfitofka, ta kráva
Policie hledá
Nenachází stopy
Moje dívka bledá
Zatím Sbírá zátky od piv
Asi něco tuší, vždyť ta holka není hloupá
Právě jsem se narodil a pára k nebi stoupá
Možná budu písař
anebo lámat kámen
sedmnáctý císař
a nebo dat tomu vsemu Amen;)
Reagovat
BooOoo
Fricek a kvitovka 1*********
Reagovat
sprchon
Úkol zněl jasně. Porazit Číňanku...
Reagovat
sprchon
Pořád tu řešíte prostory, kde se bude hrát. Když si ale otevřete streamy z jiných WTA Internationalů (nebo i z některých turnajů vyšší úrovně), můžete vidět, že i když se hrají dost zajímavé zápasy, zůstává minimálně 80 % sedaček nevyužito.
Myslím si, že ani u nás to nebude o moc lepší. Lidé jsou líní vstávat od televize a řekl bych, že se to nezaplní třeba ani na případné finále s českým zastoupením. 2500 míst mi přijde strašně moc. Asi existuje nějaký minimální počet, ale pochybuji, že těch 2500 bude dodrženo. :)
Reagovat
EllNino
přesně tak :)
Reagovat
Frick
příští rok by lidi na Petru přišli...
Reagovat
sprchon
Petra pár fanoušků navíc přiláká, to je fakt... Ale prostě WTA sleduje málokdo, není to tak atraktivní jako soutěže národů (FC, DC). Hokejovou extraligu taky nesledují všichni, ale na MS je přes předražené lístky beznadějně vyprodáno...
Reagovat
PH94
Tak špatná návštěvnost během týdne je způsobená především faktem, že lidé jsou v práci nebo ve škole :) Během víkendu, kdy se hrajou závěrečná kolo už bývá většinou plno :)
Reagovat
smazaný uživatel
17 winnerů!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tenhle rok?
Reagovat
sprchon
Loňský. :)
Reagovat
smazaný uživatel
:DD
Reagovat
smazaný uživatel
hahaha.. vy jste vtipní. náramně se bavím
Reagovat
smazaný uživatel
Ale noták! :DD Vždyť si děláme legraci.. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
já vím :D
Reagovat
sprchon
:)
Reagovat
lars
za posledni mesic :)
Reagovat
sprchon
Co se to děje? :D To bude možná víc než za celou sezonu. :D :D
Reagovat
sprchon
Koukáte někdo na Samici? Jak tu není Lunej, tak se tu o ní moc nepíše...
Reagovat
slacker
Samice je Eva Samkova?
Reagovat
sprchon
Podle wikipedie je to samice od krocana. ;)
Reagovat
blixa
Lunej jí říká "samička" ;-)
Reagovat
sprchon
Pravda, nechť tedy zůstane samičkou. :) Ale dneska to teda nezvládla... :(
Reagovat
FulnekUltras
v poslední době, takže nekompromisní nominace podle žebříčku je patrně zcela na místě. Hodně důležitý bude nástupní výkon Petry. Francouzky jsou v momentální individuální konstelaci mimořádně nebezpečné, navíc s patřičně nabuzeným týmovým sebevědomím po vítězství v Itálii.
Reagovat
sprchon
Důležitý bude první zápas vůbec. Nevíme, jestli začne Petra. :)
Reagovat
FulnekUltras
Podle mě by Petra svůj případný zápas i po předchozí porážce naší hráčky zvládla s mnohem menším vědomím tlaku, než když bude hrát jako první.
Reagovat
sprchon
Těžko říct. Ale určitě druhý zápas vyhrajeme snadněji s vědomím, že už vedeme 1:0. ;)
Reagovat
Jabadu
"Aááále, to ty vo tom svým blbým pocitu mluvíš vždycky. Nastoupíme, vyhrajeme a letíme domů. Jasně, Hicksi!" (Vetřelec 2) :-)
Reagovat
FulnekUltras
Tak hlavně, aby místo letadel nedošlo na kanály... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
No kdybych to vzal podle výkonů na okruhu, tak Francouzky zrovna hrůzu nenahánějí, ale podcenit se nesmí, to je jasný.
Reagovat
FulnekUltras
Ten náš okruh poslední dobou taky nic moc... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
To ne, ale pořád jim věřím víc než Francouzkám. ;-)
Reagovat
lars
ve finalech FC to bylo tezsi; zvlast v Rusku
Reagovat
FulnekUltras
To jsme ale měli vždy aspoň jednu hráčku v opravdu top-formě...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale neměli - v roce 2012 byla Petra marod a Šafi hrála totální kulový..
Reagovat
Frick
Šafi hrála ve finále 2012 úplný kulový? :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Ne ve finále, na okruhu před finále. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
hraje slušně
Reagovat
smazaný uživatel
a má 1. set, yes!!
Reagovat
smazaný uživatel
gratuluji, dobrý výkon. No a nyní Sara! :)
Reagovat
smazaný uživatel
http://praha.idnes.cz/neznamy-pachatel-vypousti-v-praze-znecistenou-vodu-f9f-/praha-zpravy.aspx?c=A150408_162455_praha-zpravy_bur#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6 bezva a u toho se má hrát turnaj WTA
Reagovat
Frick
Je fakt, že to tam cítit na spartě občas bylo.
Reagovat
Fandina
Chodím tam na turnaje od roku 2011 a nikdy jsem tam nic necítila. Takže zase hledání problémů, kde nejsou.
Reagovat
PetaM
Tak bude Praha hard nebo ne? :D
Reagovat
aligo
asi antuka :D jsem zmatenej :D
Reagovat
PetaM
Dát trávu a kašlat to.
Reagovat
smazaný uživatel
Dát obojí, antuku i trávu. :D

http://tennisnerd.net/wp-content/uploads/2013/06/battleofsurfaces.jpg
Reagovat
aligo
to by bylo boží :)))
Reagovat
Roger_Federer
Nevite proc se to nehraje na Stvanici, misto toho arealku na Sparte?diky za odpoved.
Reagovat
blixa
Zabijte ho někdo !!!!!!!!!! :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Vemte ho něčím po hlavě!! :-DD
Reagovat
Fandina
Už to víme. Na Štvanici je na centru hard. Proto!!!
Reagovat
smazaný uživatel
protože Černošek si myslí že smrad z čističky, montované tribuny a komunistické budovy jsou lepší než mega-centr na Štvanici
Reagovat
Fandina
Myslíš ty komunistické stavby na Štvanici?
Reagovat
smazaný uživatel
mě komunistický nepřijde http://www.cz.tennisservis.com/upload/gallery/club/476/full/qeacnc2y3.jpg je to hezký a velký areál. areál sparta je jen tréninkové centrum u čističky
Reagovat
Fandina
Budovy na Štvanici jsou komunistické monstrum a bohužel, zub času se už na nich také podepsal a jsou tam hluchá místa, která je potřeba stavebně opravit. Je to i vizuálně někde vidět. Na Spartě je budova modernější a kurty super. Na Štvanici to už trochu bere čas.
Reagovat
smazaný uživatel
ale kdyby byli prachy tak by se mohl na Štvanici konat turnaj WTA Premier, velikost kurtu je dostačující
Reagovat
Fandina
Je tam velký počet sedaček, ale stavebně je to potřeba opravit.
Reagovat
Roger_Federer
neni problem sezen kolem 60-80 milionu a zacni jednat.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenom dodám, že ty prachy musí sehnat každoročně..
Reagovat
blixa
Ale Petro, dyk ty stejně nehraješ, tobě to může být fuk ! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
no a že tam nehraji :) ale ČR si zaslouží důstojný turnaj WTA int.
Reagovat
sprchon
To by tam taky museli chodit diváci... Já si myslím, že to tak slavné nebude. Pokud se to o víkendu na finále zaplní, bude to úspěch. ;)
Reagovat
Fandina
Nehledě na to, že na Štvanici není žádné mega centrum. Možná, že na Spartě je víc kurtů a i třeba lepších.
Reagovat
smazaný uživatel
ale žádné montování a i ty kurty na Štvanici jsou na pohled hezčí a větší.
Reagovat
Fandina
Kurty na Štvanici jsou stejně velké jako jinde. V tom není rozdíl a možná jich tam je méně než na Spartě. A nedá se ani říct, že jsou hezčí. Na Spartě jsou novější. Na Štvanici je ale navíc centr kurt, ten samozřejmě chybí na Spartě.
Reagovat
smazaný uživatel
Štvanice patří konkurenci a pokud mu WTA Spartu schválila, jako že jo, tak není sebemenší důvod chodit za konkurencí, aby se mohlo hrát tam. Kromě toho by to z ekonomických důvodů byla naprostá hovadina.
Reagovat
Frick
V jakym směru?

Udělat centrkurt "z ničeho" bude mít jistě své náklady. Možná vyšší, než pronájem Štvanického areálu.
Reagovat
smazaný uživatel
Otázka: potřebuje vůbec nějaký centrkurt? Zřejmě asi tak moc ne, když mu to WTA přiklepla i bez něj..
Reagovat
EllNino
přesně, Taškent kupříkladu taky nemá ryzí centr, stejně tak Pattaya, Guangzhou, ...nebo takovej Newport má ty kurty spojený čárama pro debl :)) taky nic moc centr, zato krásný prostředí :D
Reagovat
Jabadu
Podívejte se, mladý muži, vemte myš, najeďte na Google ... a úplně v klidu, tak jako láááng .. sáááám ... :-)
Reagovat
Frick
..že su nějakej klidnější. Pořádání na Štvanici brání zásadní technický problém, to je pro mne jednoduší to přijmout, než žít v domění, že Černošek to nechce, protože to chce mít na spartě...

Ovšem ta změna na ten hard. Kodeš taky nechápal, proč ho tam Kaderka dal. Myslím si, že jsem se s nim celkem názorově shodl :o) Dokonce mi pak nabídl, že mne hodí autem na MHD (nevyužil jsem). Neskutečný. Asi se mu líbilo, že jsem taky slávista. :-D Tak hlavně, že to nové srdíčko slouží a umožňuje mu normálně žít.
Reagovat
smazaný uživatel
Pořádání na Štvanici v první řadě brání to, že to jaksi patří konkurenčnímu klubu. To je asi jako chtít po Spartě, aby hrála mistrák v Edenu..
Reagovat
Frick
Centr nepatří ČLTK....
Reagovat
smazaný uživatel
No rozhodně nepatří Černoškovi ani Spartě. A to je, oč tu běží. Ostatně ani Eden nepatří Slavii.
Reagovat
blixa
Centr je "Kaderkovo". Jenže, hrát zbytek na Spartě a něco na Štvanici ? Ptákovina ...
Reagovat
Frick
Jéžiš, půjčí si Štvanici (celou) volejbalovej svaz (NA CELÉ DVA TÝDNY - http://www.cltk.cz/wp/?page_id=716), tak by si jí mohl půjčit i Černošek (nebránil by tomu ten hard).
Reagovat
Fandina
Proč by si půjčoval Štvanici, když má svoje kurty a tam pořádá turnaje?
Reagovat
blixa
Jasně, Šavrda s Klausem se přetrhnou mu ji půjčit. Myslím, že by se nedoplatil .. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nebylo by levnější, kdyby si postavil úplně nové kurty někde jinde? :-))
Reagovat
Frick
Tak ten beach taky pořádá Česká sportovní.
Reagovat
blixa
Ale to není tenis, tedy přímá konkurence.
Reagovat
Fandina
Já myslím, že ten důvod je, že to chtějí pořádat na Spartě. Přece jenom, mají tam zázemí, šatny, fitko, atd.. Jak si to tam udělají, připraví, tak to bude. Na Štvanici by neměli nic. Turnaj chtějí pořádat na Spartě, tak jak tam dělali ITF. Kurty mají super, jsou u nich i místa na dívání. Jen jim chybí centr. Jinak je to na Spartě super.
Reagovat
Frick
A hlavně - tenis je individuální sport. Sleduješ primárně Serenu, Novaka, Fedexe, Marii a ne jak ve fotbale, kde primárně sleduješ Barcu, Real, Bayern nebo Chelsea... (a až pak sekundárně Ronalda, Messiho, Ribéryho nebo Čecha)
Reagovat
smazaný uživatel
A co má sakra společného to, že tenis je individuální sport s tím, že Štvanice nepatří Černoškovi, tudíž on nemá žádnou povinnost ani důvod tam cokoliv organizovat?
Reagovat
aligo
vývoj jejího zápasu se mi zatím líbí :)))
Reagovat
sprchon
Po tom, jak dneska dopadla Belinda, jsem čekal, co bude s Alizé. Neviděl jsem to, ale první set prohrála...
Reagovat
Frick
...kolik viděl člověk lidí během pár hodin

Na spartě Peteru
Před nějakou taneční školou na Vltavský jsem viděl Yemmiho A. D.
Na Štvanici Šavrdu s Kodešem
V tramvaji dabéra Ladislava Beneše
Reagovat
Jabadu
Jo takhle, Yemmi tě zaujal jako první a pak až nějakej Kodeš ... :-)
Reagovat
Frick
Píšu to čistě chronologicky
Reagovat
Jabadu
Jasně, chápu. Nic ve zlém. Já mám občas blbý vtipy. Nejsem nejmladší a ti mladí jsou bystřejší, rychlejší, pohotovější ... a tak. :-)
Reagovat
slacker
Domluvte se s blixou na okruzni jizde Prahou.
Reagovat
Frick
http://abload.de/img/dsc06246qpsq1.jpg

17 dní do startu turnaje není vůbec nic. Trochu mne to překvapuje.
Reagovat
EllNino
třeba to bude až na semi a finále :D
Reagovat
blixa
Jak NIC ? Jsou tam kurty ? Jsou ! Tak nemel ! :D
Reagovat
Fandina
Žádný nový kurt tam není? Je to jako vloni?
Reagovat
Frick
Kurtů je tam spousta, jen jaksi tam nejsou stále tribuny.
Reagovat
Fandina
Psalo se, že tam přibude nový kurt. Tohle jsem myslela. Jinak stálá tribuna tam ta pod restaurací. Zajímalo mě, jestli je tam někde nový kurt.
Reagovat
misa
Nedávno dosáhl Tomáš na tenhle milník. Dal jsem si práci a na
http://www.atpworldtour.com/Tennis/Players/Top-Players/Tomas-Berdych.aspx
jsem se podíval, co všechno ATP do jeho 1. stovky započetla.

Takže berou hlavní soutěže ATP, hlavní soutěže GS, Davis Cup (i zápasy za rozhodnutého stavu), olympiádu, dnes už zaniklý World Team Cup
http://en.wikipedia.org/wiki/World_Team_Cup.
U hráču, kteří jej zažili, dokonce Grand Slam Cup! (Haas, Sampras, atd.)

K tomuto turnaji viz odkaz
http://en.wikipedia.org/wiki/Grand_Slam_Cup
Zajímavé, že ATP jej zpětně začala brát na milost až po jeho skončení. Ženy odehrály dva ročníky - vítězky Venus a Serena... ta vyhrála snad každý turnaj světa :-)) No a na stránkách WTA má Serena i tyhle výsledky zapsané. Ovšem muži i ženy bez bodů.

Nechápu, proč se ATP (WTA) nedomluví na uznání i s jinou ITF akcí - Hopman Cupem. Asi se jim nelíbí termínová kolize. Takhle jsou ty statistiky zvláštní, něco započtem, obdobnou (spíše exhibiční) akci ne.

Ještě si rozmyslím, jak to u těch mých dvou holek udělám, asi hlavní soutěže WTA, olympiáda a Fed Cup, víc nic. Takový velký profesionální tenis. Sám jsem zvědavý, kdy to dokončím :)
Reagovat
Frick
http://abload.de/img/dsc06271b7u4g.jpg

Dokud jsem to neviděl, tak jsem tomu fakt se zdráhal uvěřit.

A bohužel - položit antuka na hard sice lze, ale prý by pak měla jinou charakteristiku, než na klasickém anutukovém dvorci (...na kurtu č. 1).

Říkal mi to jeden nejmenovaný český vítěz Wimbledonu.
Reagovat
Jabadu
Nejmenovaný (žijící) český vítěz Wimbledonu.
Přemýšlejte, studenti ... kdo by to tak asi mohl být? To je těžká úloha. I já jsem s ní měl problémy. :-)
Reagovat
slacker
Vitez ctyrhry nebo mixu. Hmm tezke dumani
Reagovat
Jabadu
Jako amatérskému tenistovi mi vadí, že mix a čtyřhra se jaksi "nepočítají".
Bohužel, tenis je brutálně individuální sport, kde média zajímá především dvouhra.
Dodnes nemohu odpustit Klausovi, že pozval jenom Petru.
Zeman sice o tenisu ví prd, ale nerozlišoval. Tím ho nechci nijak hájit, vo.a starýho. :-)
Reagovat
Fandina
Koukám, že v mixu je i jeden český rekordman.
http://cs.wikipedia.org/wiki/Wimbledon_%28tenis%29
Reagovat
Jabadu
???
Reagovat
Fandina
Nejvíce titulů v mixu mezi muži od 1968 - 3

Austrálie Owen Davidson - 1971, 1973, 1974

Česko Cyril Suk - 1992, 1996, 1997

Indie Leander Paes - 1999, 2003, 2010
Reagovat
Jabadu
Aha - dík. Vlastně mě to nikdy nenapadlo, že sourozenci Sukovi (myslím každý zvlášť) jsou tak úspěšní.
Helena hrála 4 finále GS, byla světovou čtyřkou a není kolem ní humbuk, jako kolem Petry. Jasně, tehdy internet začínal. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zdravím...Vím,že je to mimo téma ale neví někdo kdy je deadline pro turnaj v Monte Carlu?Kvalifikace začíná v sobotu v 11.00 ale ti háči už musí být přítomni den předem,nebo se mýlím?Děkuji
Reagovat
Jabadu
Kdyby to bylo na mně, já bych nominoval všechny přispěvatele z Tenisportalu.cz. Jednoho vedle druhýho!
Páč my nejlíp víme, co, kdy a v jakou chvíli se má zahrát!
Včetně mě, tedy. :-)
Reagovat
Jan
Můžeš nominovat jen 4, resp. 5 do širší nominace. Ne všechny. A měl bys vyloučit chlapy :)
Reagovat
Jabadu
A jo, vlastně. Tak Kvitovka 456 - 4x. Nebo raději 5x. :-)
Reagovat
blixa
Kvitovka je Petra, to už se tu profláklo. Ta už nominovaná je ;-) :D
Reagovat
Jabadu
Ale víš, jaká by to byla sranda, kdyby sem hráčky a hráči psali? Zřejmě ne, protože v Česku se všechno vykecá a na jejich IP adresu by se přišlo. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Srandu by měly především ony ze zdejších pseudoodborníků :-))
Reagovat
Jabadu
Mně se vždy líbil rezervovaný, skromný přístup Kotyzy. To není žádnej blbec. Čistě teoreticky - představit si na jeho místě Piotra, no to by byla hrůza! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Kotyza je inteligentní člověk a k Petře sedne, osobně si myslím, že ona by za něj nějakou adekvátní náhradu hledala jen stěží. A že by ji měl trénovat někdo jako Piotr? Za co, proboha?! :-)
Reagovat
Jabadu
Petra určitě vydělala na tom, že je z normální rodiny a má normálního otce, který pochopil, že řevem a konflikty se nic nevyřeší, ale že potřebuje rozumného člověka, který hrál tenis na úrovni.
Caroline to štěstí neměla.
Reagovat
smazaný uživatel
To rozhodně.
Reagovat
Fandina
Piotr na Caro neřve. Radí jí a ona ho buď poslechne, nebo ne.
Reagovat
Jabadu
Chová se k ní despoticky. A jako bývalá "kopačka" ví o tenisu prd. Ale je to halt její otec. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, a proto se pod jeho vedením stala Caro světovou jedničkou a vyhrála drtivou většinu svých titulů. Mysli taky trochu...
Reagovat
misa
Konflikty spolu taky měli, hlavně když odcházela do Prostějova.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je normální, že holky (i kluci) v pubertě mají konflikty s rodiči. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já slyšel, že to proběhlo v rámci možností celkem dobře a jediný problém byl v tom, že jí se od táty moc nechtělo..
Reagovat
misa
Petra hlavně v tom věku chtěla, aby jí do tenisu už nemluvil a dokonce vyhrožovala, že přestane jezdit domů.
Reagovat
smazaný uživatel
Z jakých zdrojů to máš? Protože pokud je mi známo, Petra ani její rodina o tom nikdy takhle nemluvili. Ale mohlo mi něco utéct, to ano.
Reagovat
blixa
Já něco takového taky někde zaregistroval. Ale zdroj už si nepamatuju.
Reagovat
smazaný uživatel
Já totiž zaregistroval to, že Petře se naopak od táty moc nechtělo, proto ji taky trénoval relativně dlouho, proto se ptám, odkud to máte.
Reagovat
smazaný uživatel
Nebylo v tom dokumentu o Petře? Jmenoval se Boj o trůn nebo tak nějak...
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevím, já ten dokument neviděl..
Reagovat
misa
To je taky možné, ale dokument má 51 minut a nechce se mi teď celý procházet :)
Reagovat
misa
Z mého archivu, teď se mi nechce v té hromadě hledat :-) Takhle z hlavy bych řekl, že to bylo buď v dvojrozhovu Kvitová + Štěpánek z listopadu 2013 nebo ve velkém rozhovoru v MF po loňském Wimbledonu. Občas vyjde v tisku něco, co na internetu nenajdeš.
Reagovat
smazaný uživatel
Vzhledem k tomu, že si MF Dnes kupuju pravidelně a ten dvojrozhovor se mi tu ještě někde válí ti garantuju, že tam sis to přečíst nemohl. ;-)
Reagovat
Jabadu
Spekulace. Rodina Petry patří mezi až patologicky normální rodiny. Petru chtěli už v 11 letech! To rodina rázně odmítla.
Umí si to vůbec někdo představit?
Do Prostějova šla až v 16 letech, kdy souhlasila i rodina, že takový talent by bylo škoda zahodit.
Ale už v 16 letech hrála na WTA! Takže je na okruhu, baj voko, 10 let!
Reagovat
misa
Ty jsi opravdu zvlášť zatvrzelý... Tuhle věc říkala sama Petra, rozhovor musím někdy vyhrabat.
Reagovat
smazaný uživatel
Četl jsem drtivou většinu rozhovorů s Petrou, které kdy vyšly a nepamatuju se, že by se do vlastní rodiny někdy takhle tvrdě opřela. Jo, vybavuju si, jak někde zmínila, že jí táta má občas tendence radit, ale rozhodně nic o tom, že by to došlo až tak daleko, jak ty říkáš.
Reagovat
misa
Tohle si dobře pamatuju, musím se někdy podívat.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře, nepodezírám tě z toho, že by sis tu záměrně vymýšlel, jsem jenom zvědavý. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Srandovní je, že Černošek, když byl s Ebenem Na Plovárně, tak to podal tak, že ji v Prostějově dřív nechtěli, protože se jim nezdálo, že by měla až takový talent, takže bůh ví, jak to vlastně kolem Petry celé bylo. ;-)
Reagovat
slacker
A ten jeji novy kondicni trener Stober ten tuhle "pauzu" prezil?
Reagovat
smazaný uživatel
Novýho neshánějí, tak asi jo. :-p
Reagovat
misa
Přežil, ale krizi Petry chtěl typicky německým způsobem zlomit tvrdou prací. Německo prostě nikdy nedoženeme :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš jako typický Němec absolutně neumí improvizovat. :-)))
Reagovat
misa
Trochu to přehnal, chtěl ji fanaticky vycvičit v nadčlověka a dopadlo to nevalně...
Reagovat
smazaný uživatel
Na druhou stranu proto si ho Petra najala, aby jí dal do těla..
Reagovat
blixa
Asi brzo zvedne kotvy. Petra je na něj moc LiNa ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud není LiNa platit, tak kam by chodil ;-)
Reagovat
Jabadu
Je třeba se podívat pravdě do očí. Alex trénoval velké šampióny. Ale ta poslední musela skončit jako světová dvojka. Proboha, já netvrdím, že kvůli němu. Li Na hrála extrémní tenis! Měří 175 cm a přesto hrála obranu.
Zbytečně naběhala spoustu km navíc.
Reagovat
smazaný uživatel
Nějak ti z toho vypadlo to, že Li měla chronické problémy s koleny pomalu od začátku kariéry, dokonce absolvovala i několik operací, a tak bylo jenom otázkou času, kdy ji ty problémy doženou. A ona sama říkala, že jí Alex prodloužil kariéru tak o dva až tři roky.

Btw. Petra je taky velký šampion. ;-)
Reagovat
Jabadu
Mně, jako členu "Kvitova ultras" to nemusíš připomínat. :-)
Reagovat
blixa
Jojo, každá holka by měla za zadkem 20 konzultantů :D
Reagovat
Jabadu
Kdyby měla rozhodovat čtyřhra, koho byste nasadili?
Já Báru a Karolínu. :-)
Reagovat
misa
Lucku s Bárou.
Reagovat
aligo
určo báru s luckou :)) to jsou ty nej deblistky z nominace :))
Reagovat
smazaný uživatel
já bych hodil ručník.
Reagovat
blixa
Po kom ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
né tak já sem si tak nějak vzpomněl na ten debl Francie s Itálií a to byla celkem šupa. Fakt doufám, že to holky zvládnou už v tom singlu :-)
Reagovat
kada.tom
Lucka a Bára :-)
Reagovat
Fredy
jj Lucku a Báru :)
Reagovat
sprchon
Určitě Báru. K ní Lucku nebo Káju.
Reagovat
smazaný uživatel
Báru s Petrou, ať je sranda. :D
Reagovat
sprchon
Belinda se celý zápas prala se servisem. Nehrála špatně, řekl bych, že hrála svůj lepší standart. Kovinic jsem viděl poprvé a musím říct, že hrála fakt parádně. Na podání byla suverénní, nasázela tam 11 es, strašně moc míčů vrátila a ty nalité uměla i parádně zabít. Vyhrála zaslouženě.
Reagovat
Jabadu
Jednak bych chtěl vidět kapitána, který bude ignorovat "světovou čtyřku" a hlavně Fed Cup má Petra v plánu. Poctivě se na něj připravuje a chce udělat fanouškům radost.
Osobně bych chtěl vidět protažené obličeje diváků, kdyby Petru Pála nenasadil. Lístek si koupili hlavně kvůli ní! :-)
Reagovat
misa
Petra v sobotu hrát bude, v neděli se uvidí hlavně podle toho, jak na tom bude se silami. Kondici taková přestávka samozřejmě nepřidá.

Určitě existují diváci, kteří si vstupenku koupili kvůli očekávání dobrého tenisu a pak existuje alespoň jeden divák, který si ji koupil kvůli někomu jinému. A ten je skromný, bude spokojený i se čtyřhrou ;-)

A vidět kometu letošní sezony bude taky zajímavé.
Reagovat
Jabadu
Karolínu vidím v sobotu úplně jasně. Lucka to pochopí. :-)
Reagovat
blixa
Tipuju Lucku. Potřebuje se rozehrát ;-)
Reagovat
aligo
Lucka půjde v neděli místo Petry :))
Reagovat
Jabadu
Ano, za stavu 3:0 do čtyřhry. :-)
Reagovat
aligo
nejsem si jistý jestli půjde Petra v neděli, zálezí na tom, jak na tom bude ://
Reagovat
sprchon
Kdepak, bude to oba dny Petra + Lucka. ;) Celkem 3:1 pro nás.
Reagovat
misa
Jasného není pořád nic. Třeba si Pála uvědomí, že Karolína ještě před takovou návštěvou FC nehrála, doma už vůbec ne...
Reagovat
tommr
Andrea po velkým boji porazila ve druhým kole turnaje v Barnstaple slovenskou naději Šrámkovou a taky postoupila do čtvrtfinále ... :)
Škoda jen, že se díky blbýmu losu nejspíš potkají s Kristýnou už v semifinále ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem ráda, že to Andy nakonec urvala. Je sice fakt, že mohly být s Kristýnou každá v jiné půlce, ale myslím, že hlavně pro Andreu by bylo i to semifinále v téhle době úspěch. :)
Reagovat
tommr
body za Barnstaple se budou hodit oběma - obě se potřebujou udržet ve druhý stovce. Máš ale pravdu, že pro Andreu je to o něco důležitější a tak jí v případným českým semifinále bude asi přát o něco víc ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak jsem se díval tak Barbara nominovala Petko, Sabine , Angie a Goerges. Myslím že by měla jako dvojku dat Sabine. Angie se zatím celou sezonu trápí... Sabine se ze začátku taky trápila, ale po SF a ČF v Indian Wells a Miami by Barbara udělala chybu kdyby nasadila Angie ...
Reagovat
sprchon
Podle výsledků máš pravdu, ale tohle musí vědět především Barbara a Angie.
Reagovat
sprchon
Super, první set ubojovala. :) Ale nemá to vůbec jednoduché, Kovinic toho strašně moc vrátí...
Reagovat
sprchon
Na body v prvním setu 32-30 pro Belindu... Fakt dost vyrovnané.
Reagovat
tommr
Kristýna porazila ve druhým kole turnaje v Barnstaple domácí kvalifikantku a postoupila do čtvrtfinále ... :)
Momentálně hraje v Barnstaple ještě Andrea Hlaváčková, ale tý se proti slovenský hráčce Šrámkový zatím moc nedaří ... :(
Reagovat
sprchon
To vypadá na zajímavý zápas. :)
Kovinic vrací tak dlouho, dokud to Belinda nezabije nebo se nevyhodí. :D
Reagovat
sprchon
Tak ne, Kovinic hraje dost dobře...
Snad to Belinda urve. :)
Reagovat
Enterprise
Já si říkal, že asi sleduji jiný stream. Ta černohorka to tam celkem solidně zabíjí.
Reagovat
sprchon
No vidiš! Presne takto.
Reagovat
smazaný uživatel
jsem velmi překvapený výběrem nominace. Jediný, kým jsem si byl jistý na 100% byla Kája. Docela mě zaskočil fakt, že bude hrát Lucka.. Nejsem si tak úplně jistý, zda je to moudrá nominace. Nevidím tam ani nějakou skvělou dvojici na debla. Francouzsky jsou silné. Na debla je možná Mladenovic s Garciou, obě jsou ve čtyřhře dobré. No uvidíme. Snad to nebude tak jednoznačný výsledek, jako poslední kola.
Reagovat
blixa
Tentokrát ale nejde o nějaké hloupé vítězství, těch už bylo ve FC dost ;-), ale o to, aby se Lucka a zejména Petra před dalšími turnaji rozehrály a tady si střihly dvě kvalitní utkání s dobrými soupeřkami. Tak je třeba se na to dívat ;-). Kája s Bárou jim pak budou krýt záda, aby snad nějaká proradná francajzka nechtěla použít chrbtový nožík :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pochybuji, že by Pála chtěl ,,pomoci,, Petře a Lucce v rozjezdu. Věří jim, ne že by za tím bylo něco z dlouhodobého hlediska.
Reagovat
blixa
Myslíš, že je takovej ras a nepomohl by ? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych řekl, že Pála hlavně moc dobře ví, že i kdyby obě na okruhu hrály sebehůř, tak ve Fed Cupu se vždycky vybičujou, zvlášť doma. Ostatně doma se naposledy prohrálo v roce 2009.
Reagovat
tommr
možnejch kombinací na debla je tam víc než dost. Nezapomínej, že Lucka, Bára a Karolína jsou i dobrý deblistky, který jsou v první padesátce deblovýho žebříčku ...
Pokud jsou ale naše holky zdravý tak věřím, že na toho debla ani nedojde a rozhodnuto bude už po singlech ... :)
Reagovat
misa
Nevím, proč tě ta Lucka tak zaskočila. Je 13. v singlu, vyhrála letos AO v deblu a v domácím FC prohrála naposledy v roce 2010.
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že my máme tak kvalitní singlistky, že na debla ani nedojde. A kdyby snad ano, tak Kája, Barča ani Lucka nejsou špatné deblitky a v nouzi nejvyšší by se hecla i Petra. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Když to vidíte tak optimisticky, budiž. Já radši počítám i s tím horším.
Budu ale přát Alizé, ať hraje proti komukoliv. :D
Reagovat
sprchon
To teda zase ne! Alizé mám rád, ale proti našim a ještě k tomu doma v FC bych jí v životě nefandil.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jo. Přiznám se, že jsem ve finále ke konci fandil Angie víc než Petře. Ale Alizé je moje, té se fandí vždycky.
Reagovat
sprchon
Tak to taky nechápu... Angie zrovna taky fandím, finále byla úžasná podívaná, ale v FC proti Češkám bych nefandil nikdy nikomu.
Ten pocit při výhře v takové atmosféře je přece úžasný. Můžu pak být hrdý na naše holky a na to, že jsem Čech. :) Nedokážu si představit, že bych tam fandil někomu jinému.
Reagovat
misa
Na turnajích si přej komu chceš, ale ve FC je to trapné.
Reagovat
tommr
ve světle událostí v posledních týdnech je česká nominace nečekaná. Pokud jsou ale všechny nominovaný hráčky opravdu zdravý a nejsou v týmu jen za zásluhy tak je to velice příjemný překvapení ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jediný nečekaný jméno je Bára, zbytek jmen je naopak naprosto očekávaný. ;-)
Reagovat
tommr
u Petry a u Lucky ale taky nebylo jasný jak jsou na tom zdravotně ...
Reagovat
smazaný uživatel
No Petra už dopředu avizovala, že FC chce stihnout a poslední vývoj rozhodně nenaznačoval, že by to snad neměla zvládnout a u Šafi se o zranění začalo mluvit až v souvislosti s Charlestonem. A zřejmě proto je tam s nima i Terka.
Reagovat
tommr
chtít a moct jsou dvě rozdílný věci. Jsem ale samozřejmě rád, že se holky zvládly dát do pořádku a věřím, že Pála by je nenominoval kdyby nebyly schopný normálně hrát ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No ale Bara by pak nemohla hrat na OH
Reagovat
smazaný uživatel
Ale mohla. Pokud se od posledních OH nic nezměnilo, tak je to tak, že stačí být k dispozici pro týmovou soutěž, v našem případě Fed Cup, není bezpodmínečně nutné ji hrát. Jestli ji něco vyřadí z OH, tak spíš národnostní kvocient, tj. že z jedné země můžou v singlu hrát maximálně čtyři hráčky.
Reagovat
Jan
Tak dal tam 4 nejlepší holky v žebříčku - celkem očekávané. Ještě vzhledem k postavení Petr v FC týmu a tlačence Černoška a spol. Koho jiného tam měl dát ? A koho bys nominoval ty ?
Reagovat
Jan
Petry
Reagovat
tommr
pro mě bylo překvapením hlavně to, že se všechny naše nejlepší holky daly před FC zdravotně dohromady - to jsem nečekal. Pokud jsou Petra, Lucka, Karolína a Bára opravdu stoprocentně zdravý tak není co řešit ... :)
Reagovat
Jan
I tak jim Francouzky můžou zatopit.
Reagovat
smazaný uživatel
tak je to solidní tým. Rozhodně mají šanci.
Reagovat
Jan
Jako naše holky nebo Francouzky ? Asi oba týmy, že ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak jako sme favoriti, tak nebudu říkat, že naše holky mají šanci :-) Francouzky mají šanci :-)
Reagovat
tommr
tak to je samozřejmý. Všechny naše 4 nejlepší jsou sice v žebříčku před nejlepší Francouzkou, ale nevíme v jaký jsou právě formě. Myslím si ale, že ubojovat bychom to nějak měli i kdyby naše holky nebyly zrovna v nejlepší formě ... :)
Reagovat
Jan
Tak Alizé v minulosti porazila Serenu. Která z našich holek to má ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Rosol taky v minulosti porazil Nadala a co nám to proti Australanům bylo platný :-)
Reagovat
Jan
Ale Alizé na mně na okruhu působí lepším dojmem než Rosol. A nejenom proto, že to je ženská :)
Reagovat
smazaný uživatel
No ale letos jí to na okruhu zatím moc nejde a v prvním kole Fed Cupu taky zrovna nezářila :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, jestli je dobre, aby ta Petra hrala.Mela tu pauzu kvuli tomu vyhoreni..:)
Reagovat
misa
Už se moc těším.

Lucka bude doufám 100% po celý zbytek sezony. Byla by velká škoda, kdyby ji nějaké zdravotní problémy opět vyhnaly z popředí žebříčku. Kariéra profesionální sportovkyně je křehká a nikdo neví, jak ještě dlouho...
Reagovat
Fandina
Super. Nominaci jsem odhadla přesně stejnou. Všech pět. A samozřejmě moc držím palce holky. Pojď pojď pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Vidím to optimisticky, ale to viděly asi i Italky když vedly 2-0 :))
Reagovat
blixa
Napadá mě jeden citát "Já to vidím zcela jasně, a to tak, že černě !!!" :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist