Šarapovová poslala Rusky do semifinále. V něm jsou po obratu i Francouzky a Němky

8. 2. 2015, 13:59
Aktuality 216
FED CUP - Prvními semifinalistkami letošního ročníku Fed Cupu se staly Rusky. Ty v Polsku neztratily ani set, když postupový bod získala Maria Šarapovová v souboji týmových jedniček proti Agnieszce Radwaňské. O finále budou hrát na domácí půdě proti Němkám. Parádní obrat dnes předvedly Francouzky, které v Itálii otočily nepříznivý vývoj z 0-2 na zápasy.
Maria Šarapovová (© fedcup.com)

Rusky rozehrály zápas v Polsku výborně už v sobotu a dnes vedení stvrdily. Maria Šarapovová, jež hrála Fed Cupu poprvé po třech letech, porazila 6-1 7-6 Agnieszku Radwaňskou a rozhodla o postupu Ruska do semifinále.

"Hrála jsem v Krakowě před všemi jejími fanoušky a rodinou. Všechno bylo proti mě, ale já měla v zádech skvělou týmovou podporu. Byla to skvělá zkušenost," komentovala Šarapovová svou dnešní výhru.

O postup do finále se ruské tenistky utkají na domácí půdě s Němkami. Ty před vlastními diváky ve Stuttgartu otočily proti Austrálii skóre z 0-1 na zápasy čtyřmi body za sebou. O dvě vítězství se po bitvách postarala Andrea Petkovicová.

Ani stav 0-2 na zápasy po sobotních dvouhrách nezlomil tenistky Francie, které v Itálii po parádním obratu vybojovaly postup do semifinále, V něm je čeká cesta do Česka.

Kristina Mladenovicová a Caroline Garciaová dnes v Janově nejprve stav po singlech vyrovnaly a v rozhodující čtyřhře obě hrdinky nečekaně deklasovaly první pár světa Sara Erraniová a Roberta Vinciová 6-1 6-2.

Poražené týmy Polska, Austrálie, Itálie a Kanady čeká v polovině dubna baráž. Do té se ze Skupiny II dostaly favorizované Američanky se sestrami Williamsovými, po boji Rumunky se Simonou Halepovou, Švýcarky, kterým by v dalším zápase měla pomoct i Martina Hingisová, a trochu překvapivě Nizozemky, které na domácí půdě porazily Slovenky. Ty čeká boj o zachránu ve 'druhé lize'.

- FED CUP 2015 -
Světová skupina I

sobotní a nedělní výsledky (07. - 08. 02. 2015)
Polsko - Rusko 0-4 ... konečný výsledek (Krakow, tv. povrch / hala)
A. Radwaňská - Kuzněcovová 4-6 6-2 2-6 ... 0-1
U. Radwaňská - Šarapovová 0-6 3-6 ... 0-2
A. Radwaňská - Šarapovová 1-6 5-7 ... 0-3
Jansová/Rosolská - Djatčenková/Pavljučenkovová 4-6 4-6 ... 0-4
Německo - Austrálie 4-1 ... konečný výsledek (Stuttgart, tv. povrch / hala)
Kerberová - Gajdošová 6-4 2-6 4-6 ... 0-1
Petkovicová - Stosurová 6-4 3-6 12-10 ... 1-1
Kerberová - Stosurová 6-2 6-4 ... 2-1
Petkovicová - Gajdošová 6-3 3-6 8-6 ... 3-1

Görgesová/Lisická - Dellacquaová/Stosurová 6-7(2) 7-6(7) 10-6 ... 4-1

Itálie - Francie 2-3 ... konečný výsledek (Janov, antuka / hala)
Erraniová - Garciaová 7-6(5) 7-5 ... 1-0
Giorgiová - Cornetová 6-4 6-2 ... 2-0
Erraniová - Mladenovicová 4-6 3-6 ... 2-1
Giorgiová - Garciaová 6-4 0-6 2-6 ... 2-2
Erraniová/Vinciová - Mladenovicová/Parmentierová 1-6 2-6 ... 2-3
Kanada - Česko 0-4 ... konečný výsledek (Québec, tv. povrch / hala)
Abandaová - Kar. Plíšková 4-6 2-6 ... 0-1
Dabrowská - Smitková 1-6 2-6 ... 0-2
Dabrowská - Kar. Plíšková 4-6 2-6 ... 0-3
Abandaová/Dabrowská - Allertová/Hradecká 1-6 6-7 ... 0-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

216
Přidat komentář
smazaný uživatel
Dovolím si jen malé shrnutí návštěvy Polského Krakowa a Krakow arény. Výlet to byl super, aréna je pěkná a zdá se mi, že je tam lépe vidět než z ostravské. Organizace dopravy k aréně byla teda šílená, nešly semafory, takže polští policajti se mohli upískat, všude zácpa, no děs, zlaté zácpy u nás :D:D Jinak polské publikum bylo hodně dobré a skvěle povzbuzovalo Dawaj Iša dawaj, když hrála Aga. Bohužel Kuzna hned první den vyhrála a Ula proti Mašeně nepředvedla nic, kdyby Mašena nekazila, tak druhý set je jasnější. Má prostě formu, holka uječená. Nicméně v reálu vypadá líp, možná proto, že jsem ji viděla dál než v telce :D:D A opravdu ten její vřískot mě vůbec nějak nevadil na rozdíl od vysílání v telce. Koukala jsem, jak začala dávat dropshoty, jinak zdržovala pořád stejně, takže moje sympatie k ní jsou tam, kde předtím, tedy žádné. I když porazila Agu, diváci ji pak hodně tleskali, myslím ti polští, ruský kotel jsem tam nikde neviděla. Mašena s týmem ze začátku neseděla a trenérka vedle ní během hry seděla jak školačka :D Každopádně to byl pěkný zážitek i když jsem fandila Polkám. :)
Reagovat
slacker
davaj rikaji i rusove
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Poláci to říkají s dvojitým w :D:D
Reagovat
slacker
jesteze to nerika se sprezkama
Reagovat
Cico93
A odfotila si sa s Máriou?
Reagovat
smazaný uživatel
to je vtip? :D:D
Reagovat
Cico93
ne to neni vtip sa pýtam normálne.
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, že se ptáš normálně, ale tak když víš, jak ji mám ráda, tak se s ní těžko budu fotit. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já ti naprosto rozumím. Přece se nebudeš fotit s někým, kdo je hezčí... :D
Reagovat
Cico93
eeee
sila
Máš sťastie, že Lunejka to asi zobere s úsmevom.
Reagovat
blixa
No hlavně Marfuška by se nevyfotila s někým, kdo je mnohem hezčí !! :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že to je společný znak většiny žen. :D Ale zároveň si taky myslím, že Masha takovou situaci nemusí řešit příliš často... :)
Reagovat
Cico93
Tá prvá veta je čistá pravda!!!
Reagovat
smazaný uživatel
ty buď rád, že se mi nechce malovat obrázek, který bych ti tedy teď s chutí poslala :P :D
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
smazaný uživatel
Dole jsem ti napsal muj nazor na vec (pod tvym zhodnocenim toho zapasu). Zkracene, Masha ma vazne formu.... Jsem na ni zvedavej ve zbytku sezony. Ale forma je kolisava, takze jeste bych soudy zadne nevynasel...
Reagovat
smazaný uživatel
prečo nehrala Ekaterina Fed Cup?
Reagovat
lars
lebo ju Marfusa vyprasila na AO :))
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, ale ty dvě se moc nemilujou co jsem slyšel :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem četl ten rozhovor s Káťou po semifinále AO na webu deníku SME. Nevím ale, jestli se tomu dá věřit, protože znám určité praktiky některých lidí z tohoto deníku. Viz článek o nominaci českých hokejistů na ZOH v Soči. Jarda Jágr o tom ve Sport magazínu říkal, že ten "redaktor" Peter Kiss to tvořil hodně zvláštně (a přišlo mi, že ten rozhovor s Káťou vznikal dost podobně)...
http://sport.sme.sk/c/7069967/elias-hudler-mal-ist-do-soci-miesto-mna-alebo-jagra-asi-nie.html

Samozřejmě je možné, že se holky nemusí. Ale dřív se třeba proslýchalo, že Mashu nemusí Nasťa Myskina. No a podívej se, jak se teďka objímají. :) Já myslím, že kdyby se Masha a Káťa sešly v týmu, tak by táhly za jeden provaz. Masha sice hraje Fed Cup jenom příležitostně, ale pokud tam je, tak se na ni tým může spolehnout. To taky ukázala o tomto víkendu.
Reagovat
ptpc
SME je mimoriadne tendenčný. Treba ho brať s veľkou rezervou... Ale to vlastne všetky média...
Reagovat
slacker
tendecny = propagandisticky lzivy? proto maji druzbu s idnes :-))
Reagovat
FulnekUltras
stará veřejnoprávně havloidní vesta... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Potvrzuju, že Idnes má svoji vlastní realitu. :)) S nezávislostí se hodně míjí.
Reagovat
smazaný uživatel
To může být pravda, ale, nevím, jak on.. Ale vymyslet si todle, to už potřebuje být člověk opravdu hnusný a mimořádně vymýšlející :-) Přece jen, vymyslet si, takovou věc?? On řekl že Masha se nechová sportovně, což řeklo více tenistek, a já bych tomu věřil.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Normálně jsi mě donutil vyhrabat ten olympijský speciál Sport magazínu, kde Jarda Jágr mluví o tom Kissovi. :D Přepíšu aspoň část rozhovoru...

Sport: "Co říkáte na vlnu emocí, která se vzedmula po zveřejnění nominace? Ve vypjaté atmosféře se pak do sebe přes noviny pustili někteří hráči..."
JJ: "Tak za prvé chci k tomu říct, že spoustu věcí dělají novináři. Chtějí, aby se prodaly noviny, proto dělají ze všeho senzaci. A věci zveličují."
Sport: "Jen se snažíme popsat to, co se děje."
JJ: "Jenže co si budeme povídat. Když je něco senzačního, hned po tom skočíte. Navíc jsou různé typy novinářů."
Sport: "Jak to myslíte?"
JJ: "Někteří pro to, aby se dostali do novin, nic zveličovat nemusejí, jsou zavedení, nemají to zapotřebí. Jenže pak je druhá skupina těch, kteří udělají cokoliv, aby se někam procpali a zviditelnili. A to byla přesně situace v Coloradu."
Sport: "Myslíte dopisovatele slovenského deníku SME, který do svého článku po zápase Devils s týmem Avalanche použil neformálně pronesená slova od vašich spoluhráčů Patrika Eliáše a Marka Židlického?"
JJ: "Ano. To mám na mysli. Byl jsem přímo u toho, takže vím, jak to probíhalo. Ten člověk (Peter Kiss) možná ani pro nikoho pravidelně nepíše, jenom se chce dostat zadarmo na hokej, proto si přes někoho vyřídí akreditaci. Dostane se tedy do kabiny, tam jen tak bez diktafonu chodí a hraje si na to, že je kamarád s českými hokejisty. No jo, jenže pak z toho napíše článek! To je věc, která škodí i těm profesionálním novinářům. A může to napáchat hrozně škody. Nechci, aby mezi námi hokejisty a vámi lidmi z novin vznikl nějaký odstup nebo přímo nenávist, jak to měli v jednu dobu fotbalisté. To by jenom škodilo... Jenže to je hlavně dané těmi béčkovými nebo céčkovými reportéry... Protože oni by v kabině ani neměli co dělat!"
Reagovat
smazaný uživatel
Sport: "I vás se snažil po tom zápase v Coloradu oslovit?"
JJ: "Ano."
Sport: "A co jste mu odpověděl?"
JJ: "Byl jsem velmi rázný, možná i arogantní. Jen tak mezi řečí a bez diktafonu se mě zeptal, jestli bych nechtěl něco vzkázat českým fanouškům před olympiádou, že by ode mě něco rádi slyšeli. Tak jsem řekl: Hele, poslouchej. Když chci něco sdělit svým fanouškům, tak použiju svůj Facebook. A nepotřebuju k tomu tebe. Tím jsem to ukončil... Možná jsem byl až moc arogantní, to jo, ale možná díky tomu se moje jméno v tom, co napsal, neobjevilo. Nechci se v tom už víc pitvat, jenom jsem tím chtěl říct, že existují takoví méněcenní novináři, kteří se dostanou do kabiny jenom proto, že znají nějakou cestu, jak získat akreditaci, pro nikoho pořádně nepracují, ale pak způsobí tohle."
Následují dvě otázky, které vynechám, protože nejsou tak důležité (ptají se Jardy, jestli ho štve ta atmosféra, která se v posledních týdnech vytvořila kolem národního týmu)...
Sport: "Mluvil jste o tom s Eliášem nebo Židlickým?"
JJ: "Přímo jsem viděl, co se v tom Coloradu stalo. Proto tady o tom mluvím. Bylo to nevinné, navíc v tom, co vyšlo, bylo tak dvacet procent pravdy. Jenže to už nikdo pak neřeší! Jednou je to venku a hotovo... Nějaký trouba se chce ukázat, protlačit se do slovenských novin a způsobí tohle... Jenom proto, aby se ten bambus dostal zadarmo na hokej. Navíc takový člověk riskuje, že už se s ním nikdo nikdy bavit nebude. Protože ti hráči vědí, že to, co on udělal, bylo vůči nim nespravedlivý."

Takže tolik o tom, kdo mj. píše pro deník SME... Jinak jestli si někdo před ZOH v Soči koupil tohle, tak už to asi četl (přepsal jsem to z toho). :)
http://img.blesk.cz/img/2/gallery/1917131_sport-special-magazin-soci-zoh.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Super díky, o tomhle jsem vůbec nevěděl. :) Na druhou stranu, to co řekli mimo diktafon si opravdu myslí, to neznamená, že to není pravda, ba naopak. i když tohle je od novináře hyniemuss největšího stupně. Ale nemůže na základě toho, že to neřekl do diktafonu, říkat, že si to ten člověk opravdu nemyslí. Ba naopak, je to pravdpěodobně blíž pravdě než jeho vyjdáření do diktafonu.
Reagovat
smazaný uživatel
France comes back from 0-2 down to beat Italy in Fed Cup. If Amelie Mauresmo has any spare time she could probably broker peace in Ukraine?
:DD
Reagovat
EllNino
:DDD ...
Reagovat
Bob
Nemá čas. Musí utěšovat brečícího Můru.
Reagovat
HayashiM
Dát Errani a Vinci 6:1 6:2 na antuce a u nich doma k tomu? Bien joué! Kdy vůbec tyhle dvě dostaly naposled takový klepec?
Reagovat
smazaný uživatel
Dúfam, že tento rok budú mať veľa takýchto porážok :D
Reagovat
kada.tom
jo, mohlo by se jim to stát častějš, vo tom žádná :-D
Reagovat
HayashiM
+1 :D Byla to nádherná podívaná, snad ten zápas ještě najdu někde zpětně :)
Reagovat
sprchon
Já čekal, že se to třeba ve druhém setu trochu obrátí... A ono ne, Kiki a Caro jim prostě u nich doma nedaly šanci. :D
Reagovat
Kozoroh
Miami 2013 - Raymondová/Robsonová vs Erraniová/Vinciová 6:1, 6:2, viz http://www.tenisportal.cz/detail-zapasu/?id=1057917
Reagovat
HayashiM
Díky, takže nádhera o to větší :)
Reagovat
smazaný uživatel
Chapeau bas! :) Úžasný výkon francouzských holek! Takovým způsobem vyučit Saru a Robertu na antuce, to se jen tak nevidí. Kiki a Caro hrály fantasticky, šla z nich obrovská jistota. No a před tím mečbolem jsem říkal: "Eso na konec, Kiki!" A bylo to tam! :D

Asi o tom ještě něco napíšu později... Teď jdu pro změnu fandit Američankám proti Francouzkám ve fotbale. Jsem prostě mezinárodní fanda. :D
Reagovat
smazaný uživatel
ooo , tak to sa fakt nevidí každy deň :) dúfam, že ich niekto vystrieda na postoch svetových jednotiek :)
Martina, Sania, Hsieh alebo Ekaterina s Elenou :D
Reagovat
tommr
nebo Lucka s Mattek-Sandsovou ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
alebo ale s nimi až tak veľmi nepočítam
Reagovat
blixa
A to děláš velkou chybu ... :D
Reagovat
misa
Lucka se stane světovou jedničkou v deblu a na singl se vykašle :-) Neeeee
Reagovat
blixa
Singla bude hrát jen jako doplněk, když bude čas ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
nieee , prve nech sa dostane do TOP8 alebo aspon do TOP10 a potom nech sa stane jednotkou v debli ! :D
Reagovat
sprchon
Taky se mi ten výkon moc líbil. Prostě chtěly vyhrát, daly do toho srdce. :)
Reagovat
misa
už nejsou schopné uspět ani na domácí antuce. Letos čekám sešup Errani z top 20.
Reagovat
smazaný uživatel
Francúzsky to dali! :)
škoda, že Španielky nie :(
Reagovat
blixa
No jo, Garbine na všechno sama nestačí. Ostatní jí vůbec nepomohly :(
Reagovat
smazaný uživatel
presne tak :/ možno keby tam ešte bola Torro-Florova , tak by to bolo o niečo lepšie.
Reagovat
EllNino
nebo Carla :)
Reagovat
smazaný uživatel
jžš :D na Carlu som uplne zabudol :D :D :D
nemusím ju moc ale určite by im pomohla v boji!
Reagovat
tommr
a proč tam vlastně nebyla Suarez Navarrová?
Reagovat
EllNino
protože se omluvila :)
Reagovat
tommr
no to je snad jasný, že se omluvila - ale z jakýho důvodu?
Reagovat
tommr
vyřazení Španělska mě taky mrzí. Doufal jsem, že si příští rok zahrajeme s jedním z dvojice Holandsko, Španělsko ...
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych brala příští rok Polsko.
Reagovat
smazaný uživatel
ja Ameriku :) alebo Švajčiarsko s Martinou, Belindou :)

a aj Slovensko ale smola no . Možno o rok :D
Reagovat
EllNino
já Austrálii, aby mohly holky zustat po Melbourne u klokanů a prodloužit si tam ten pěknej pobyt :))
Reagovat
sprchon
Super! Holky, udělaly jste mi radost. :)
Reagovat
tommr
tak to je velký překvapení i když Itálie už není tak silná jako bývala ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
FRANCIE WIN tak Finále je téměř jisté. Pokud bude Petra zdravá tak určitě přijede.
Reagovat
EllNino
finále témeř jisté ? ...ještě sme nepostoupili ani do semi ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tak.. Tohle nemám rád.. A ani holky.. ONy se musí soustředit na své zápasy a né si připouštěť, s kým by mohly hrát.. To by mohlo dopadnout dost blbě, také :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Jooo, skvělé Francie:)) Takže SF (když tam postoupíme doma).. No, kdo by to po včerejšku řekl :D Hlavně mám radost, protože to moc nikdo nečekal, a protože, mám Ostravu kousek a SF se hraje pravidelně v OStravě. :-)) jooooo :DD :-)
Reagovat
EllNino
no snad se podobnej obrat nepovede Kanadě :DD
Reagovat
smazaný uživatel
No, tak to už snad ne :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
samozrejme , že chceme všetci Česko do finále :)
ale z druhej polovice by ste chceli aby kto šiel do finale?
Rusko alebo Nemecko?
Reagovat
smazaný uživatel
Rusko s Marfušou
Reagovat
lars
Pokud nebude hrat Marfusa tak radsi Rusko doma
Reagovat
Empe
S Německem jsme hráli minule, tak radši Rusko, navíc doma... Semifinále s Francií v Ostravě, finále s Ruskami do Prahy - a všichni budeme spokojení! :D
Reagovat
HayashiM
Rusko ze stejných důvodů jako výše :)
Reagovat
tommr
já bych si přál Rusko, který by nejspíš na rozdíl od Německa nenastoupilo v nejsilnější sestavě a navíc bychom s nimi hráli doma ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
ja by som chcel tiež Rusko, ale naopak v plnej sile. Aby to boli poriadne zápasy :) :D Maria, Ekaterina, Svetlana, Nasta a na druhej strane zasa Petra, Lucka, Karolina a Barbora :)
Reagovat
ptpc
To by bola pecka...
Reagovat
EllNino
to by byla bombička a přehlídka ženskýho tenisu :)
Reagovat
smazaný uživatel
suhlasím :) to by bol fakt neskutočný víkend :) a parádny koniec sezóny! :D
Reagovat
tommr
jenže to by byly Rusky zase moc silný a naše naděje na titul malý. To radši oželím zápasy našich se Sharapkou ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
no zase Češky by som nepodceňoval :) myslím, že aj tak by tam šanca na titul bola. :) Petra nad Mariou už vyhrala :) bola by to pekna prestrelka :D a všetci dobre poznáme minuloročné zápasy Lucky s Mariou :) Ekaterina je dobrá hráčka ale Petra vie ako na ľavoruke :D Svetlana by tam bola trochu pre mňa taký strašiak ale ona už dávno nie je hráčko z TOP10.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi Rusko...
Reagovat
kada.tom
Rusko bez Sharapky :-)
Reagovat
kada.tom
i když s ní by to zase mělo pořádný grády :-))
Reagovat
Empe
Rusko se Šarapkou, kterou porazí Petra a pak konečně i Lucka - už jí párkrát chyběl jen malinkatý kousek a tohle by byla skvělá příležitost to dokázat!
Reagovat
misa
To jsou plány! Kdo ví, kde bude Lucka v listopadu?
Reagovat
Empe
To není plán, ale přání. :D
Reagovat
HayashiM
Mladenovič teď "? la Petra". Prostě to napálí a buď to spadne na lajnu, nebo těsně za ní. Většinou na :D
Reagovat
EllNino
CoCO opět ukázala svoji jalovost na antuce ...
Reagovat
kada.tom
to jo ... snad to Venus ukončí :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Venus to musi dať :)
ale aj keby nedala , neverím , že by američanky nevyhrali štvorhru.
Reagovat
smazaný uživatel
Allez! Bonne continuation! :)
Reagovat
EllNino
musí ! :D ....chci vidět francouzsky doma :)
Reagovat
EllNino
Kiki super :)
Reagovat
smazaný uživatel
!!! :D už len set!
Reagovat
PetaM
Přeji si Francii, ale určitě ne proto, že bych je měl nějak rád nebo by to byl jednodušší tým. S Itálií hrajeme pořád, každý rok v SF, je to nuda. Přeji si Francii, protože už jsme s nimi dlouho nehráli a taky proto, že by to bylo v ČR a v Praze (doufám, že do Ovy to nikoho nenapadne strčit) :D
Reagovat
sprchon
Taky jsem pro Prahu, ale tam to bylo naposled, takže teď bych to čekal jinde...
Reagovat
PetaM
Já myslím, že dát to do Ovy je velký risk, protože finále bychom mohli hrát v Německu a to by Černošek prodělal. Podle mě to dá do Prahy, aby vydělal aspoň nějaké peníze (přece jenom je v Praze větší zisk, než v Ově).

Protože pokud nebude za Rusku hrát minimálně Umírající, tak je velká naděje, že finále bude v Německu. Ale nezlobil bych se ani za finále ČR-Rusko u nás :D
Reagovat
PetaM
*za Rusko
Reagovat
lars
No velka nadeje to nebude . Makaron , Kuzna, Pavljuc, .... mohou realne vyhrat
Reagovat
kada.tom
ano, mám to podobně jako ty - na základě sympatií fandím Italkám, ale Francii bych rád z toho důvodu, že s Francií jsme dlouho nehráli a hrálo by se u nás :-)
Reagovat
HayashiM
To SF každý rok už snad ani nemůže být (vzhledem k losu) náhoda. Ideální samozřejmě je, když to vyjde na první kola venku a závěrečná doma :)
Reagovat
smazaný uživatel
Teoreticky by se to mohlo hrát na Spartě, ale asi by to muselo být na antuce... Praha by byla fajn, možná bych jela.
Reagovat
PetaM
No nevím, jak moc špatný by musel být ten druhý tým na antuce, abychom si ji zrovna my vybrali :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Njn, ale O2 aréna by se asi na Francii nevyprodala, takže jedině jinou hokejovou halu.
Reagovat
PetaM
Tak v Praze jsou lístky většinou drahé (teda dražší, než v Ově), takže i kdyby přišlo stejně lidí, jako do Ovy, vydělalo by se :D
Reagovat
HayashiM
V Praze taky budou trochu jiné náklady na provoz ;)
Reagovat
PetaM
Jj, tjn :D Ale tak uvidíme, kam se tou případně šoupne :D
Reagovat
smazaný uživatel
nebo to šoupnout do Pardubic!! :) je tam velká TipSport Arena ! zas něco novýho :)
Reagovat
smazaný uživatel
Do ČB! :D
Reagovat
blixa
Tam ne, tam by chtěl žít každý ! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já tam nežiju, ale na jihu Čech se skoro nic nekoná. :)
Reagovat
HayashiM
On y va les françaises! Zaprvé mám rád Francii, zadruhé by Francouzsky byly jednodušší soupeřky, zatřetí nejsympatičtější Italka Giorgi už stejně není na kurtu :)
Reagovat
HayashiM
*Francouzky
Reagovat
EllNino
Jedeem Francie 2:0 ;)
Reagovat
sprchon
Kiki je fakt šikovná. :) Snad to klapne.
Reagovat
Frick
že je v Antverpách jen 2-kolová kvalda

takže ještě jeden krok....
Reagovat
smazaný uživatel
Tak v rozhodujícím deblu nakonec Errani/Vinci - Mladenovic/Garcia...
Reagovat
smazaný uživatel
dufam, že to Kiki a Caroline daju! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já též! :)
Reagovat
smazaný uživatel
nechcem aby to vyzeralo , že som len 'hejter' :DDDD ale Talianky nemam rad.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že jsou tady daleko horší... :D
Reagovat
smazaný uživatel
to zase pravda ! :D :) :D
Reagovat
Frick
= špína
Reagovat
Frick
Ake budeš mať výhovorky teraz?
Reagovat
EllNino
antuka :D
Reagovat
smazaný uživatel
tu malou krávu bych už nikdy do FC nenominoval aby měla po olympiádě. cibuli nesnášim už z toho jejího jména se mi dělá špatně
Reagovat
PetaM
Bože ... Prostě tam nechtěla jet. Není to povinnost a určitě ji neupálí za to, že tam nejela (každopádně, na Slovensku je možné vše). Petra by byla taky špína, kdyby holky v Kanadě prohrály? ...
Reagovat
smazaný uživatel
ale Petra reprezentuje pořád a vyhrává. Cibule nereprezentuje skoro vůbec a když reprezentuje tak všechno prohraje (loni slovensko vs německo tam cibule prohrála oba singly)
Reagovat
Frick
Nj, tak je středověk. 90% v referendu řeklo, že děcka by si měly myslet, že děti nosí čáp. Asi.
Reagovat
kada.tom
Němky jsou v SF, což mi štve i kvůli těm dvěma těsným dlouhým zápasům, ale Petkovic to ustála hodně dobře.

Ale naopak velikou radost mám z toho, že Čobolačky padají a padají a to je moc dobře. Holanďanky naopak pěkně, zvládly to :-)
Reagovat
smazaný uživatel
co máš proti čobolačkám?
Reagovat
kada.tom
všechno
Reagovat
smazaný uživatel
JE TO TÁM. Slovensko bude hrát baráž o sestup ještě níže až do Euro/Africké zony
Reagovat
smazaný uživatel
Radšej si daj na oslavu rohlík a vlašský šalát.

Holanďanky vyhrali hlavne vďaka neschopnosti Rybárikovej.
Reagovat
smazaný uživatel
ale za to může cibulačka. Kdyby reprezentovala tam jste možná vyhráli ale jí jde jen o prachy
Reagovat
smazaný uživatel
Áno, ale svoj diel na tom nesie aj Rybáriková, hrala naozaj hrozne.
Reagovat
smazaný uživatel
tak jí neměl dneska nechat hrát, potom příšerném výkonu ze soboty bych ji proti Bertensové nedal.
Reagovat
smazaný uživatel
kdybych byla kapitánem tak rybárikovou nenominuji
Reagovat
smazaný uživatel
Její zápasy jsem nesledoval, ale moc jí to přeju už jenom proto, že je to ohromná srdcařka. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Petko mam veľmi rád :)
naopak , Keberovu nemôžem vystať.
Reagovat
smazaný uživatel
Mně je sympatická i Andělka. :)
Reagovat
smazaný uživatel
mne asi všetky Nemky až na Kerberovu :D
Reagovat
smazaný uživatel
Proč? Angie je sympatická. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ako komu :D mne napríklad ani zďaleka nie je sympatická :D
Reagovat
sprchon
Němky se mi poslední dobou zamlouvají, hlavně Andrea. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Sabine, Julia, Petko :) ony su strašne sympatické a pekné ženy :)
Reagovat
EllNino
Ve Stuttgartu se momentálně hraje neuvěřitelná přestřelka :D ..
Reagovat
EllNino
taková minela Jaruno -_-
Reagovat
EllNino
achjo ://
Reagovat
EllNino
Katka postoupila přes přemožitelku Voráčové a vyhrála jasně 6:2 6:3, rozhodla těsná hra za stavu 3:3, kdy Káťa brejkla soupeřku :)
Reagovat
smazaný uživatel
Byls rychlejší. :D Co bys řekl o příští soupeřce Katky? Já ji znám podle vidění, protože dřív nosila kolekci šatů od Mashy (viz foto). :) Sice je momentálně ve třetí stovce, ale podle mě se dá pořád ještě označit za talentovanou...
http://dev02.insider.nike.123clienthosting.com/wp-content/uploads/archive/Maria-Sharapova-collection.jpeg
Reagovat
EllNino
vzhledem k tomu, že to je moje vrstevnice, a je o 11 dní mladší než Katuška a o 9 starší než já, tak je to pořád ještě mladice :D ..ne ale má docela dobrý výsledky z juniorskejch let, nicméně si myslím, že Katka má větší kvalitu ...:) uvidíme, věřím ve dvousetovou výhru
Reagovat
smazaný uživatel
Taky věřím Katce. Ale jinak Indy nevypadá špatně... :)
Reagovat
EllNino
jj :) docela jo :) ale Katka je hezčí
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas. :)
Reagovat
EllNino
no uvidíme :) chtěl bych, aby si pak zahrála třeba s Dominikou a porazila jí :D
Reagovat
smazaný uživatel
To je v plánu až na Spartě... :D
Reagovat
EllNino
to budu mít svaťák, to neuvidím nic :/ :D a ona asi taky ne ? ...myslím, že letos maturuje, takže nevím, jestli nějaká Praha bude hele, říkala to i Krejčíková, že kvuli matuře tam asi nebude mocthrát :D ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, říkala to v tom rozhovoru z extraligy, co jsem tady už dával...
https://www.youtube.com/watch?v=YR3vCRAeDWs

Katka říká někdy před RG, tak to může být třeba někdy mezi Spartou a RG. Tam je tři týdny pauza...
Reagovat
EllNino
no :D ...uvidíme :)) mně se nechceee :/// :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, letos už to bude 5 let, co jsem maturoval. Strašně to letí. :D
Reagovat
EllNino
noo :D ...mně se vubec nechce a hlavně bych se měl začít učit :D
Reagovat
sprchon
Tak Caroline Garcia to dala! Italky budou v deblu určitě favoritky, ale Kiki Mladenovic už je v deblu taky porazila... Tak uvidíme, fandit budu Francouzkám. ;)
Reagovat
EllNino
Jarmila opět brejkla Andreu a vede 2:1, je to řežba z obou stran, bylo by fajn, kdyby rozhodoval debl :) stejně jako v Itálii :)
Reagovat
sprchon
4:2. Potvrdila a teď znova udržela... Tak snad. ;)
Reagovat
EllNino
achjo 4:5 ...
Reagovat
sprchon
Tiebreak! Tak Jarko pojď!
Reagovat
sprchon
Houby tiebreak :D Pokračuje se dál, pardon
Reagovat
EllNino
no :)) jako včera se Sam, ale Petko má výhodu toho, že servuje 1, no ...
Reagovat
sprchon
Co to teď bylo za údery za stavu 0:30 a 15:30 od Jarmily? :O Němky tedy postupují...
Reagovat
smazaný uživatel
V 1. setu to byl rychlý proces. Masha hrála výborně, zatímco Aga se vůbec nechytala. Ve druhé sadě už to za stavu 5:2 taky vypadalo na jasnou záležitost Mashy, ale musím uznat, že Aga pak začala hrát dobře, Masha taky udělala pár chyb (za stavu 5:3 nedopodávala a když měla za stavu 5:4 dva mečboly, tak dala 2 UE) a drama bylo na světě. Od stavu 5:5 už ale Masha zase přepla na vyšší rychlost. Přišlo mi, že asi dva servisy v jedenáctém gemu málem Agnieszce vykloubily ruku. :D Stejně tak potom na returnu do toho Masha šla nekompromisně, padalo jí to na lajny a dotáhla zápas do vítězného konce. :)

Takže Masha svým dnešním vítězstvím rozhodla o ruském postupu a po zápase uvedla v rozhovoru po polskou televizi, že něco takového se jí povedlo úplně poprvé. Stoprocentně splnila to, s čím do Polska jela - uhrát dva body. Taky byla v pozápasovém rozhovoru řeč o jejích dropshotech, které dneska využívala daleko víc než obvykle (ale řekl bych, že to dělá už od začátku sezony). Masha na to řekla, že svou hru přizpůsobila povrchu, který byl v Krakově vhodný pro zkracování hry. Závěrečná otázka se ještě týkala toho, jak se jí líbilo v Krakově. Masha řekla, že se jí tam líbilo moc a díky vítězství je to ještě lepší. No a prý tam možná ještě zavítá na dovolenou. :D Pak následoval rozhovor s Nasťou Myskinou, která jako rozhodující moment celého čtvrtfinále označila hned ten úvodní zápas mezi Světlanou a Agnieszkou. Určitě jí velkou radost udělala i Masha, což bylo patrné z jejich pozápasového objetí. :) No a potom byl ještě záběr na Mashu, jak rozdávala fanouškům jeden podpis za druhým. :)

Ještě k tomu, jak to sluší Nastě Myskině: No řekněte sami. Poznali byste na této fotce nehrající kapitánku, kdybyste nevěděli, která to je? :)
https://pbs.twimg.com/media/B9PTaNPIAAEudzi.jpg:large
Reagovat
smazaný uživatel
Která to je? :D
Reagovat
tommr
řek bych, že je to ta vlevo. Kdo je ale ta hráčka uprostřed? :)
Reagovat
EllNino
Diatchenko :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ta je na nehrající kapitánku opravdu ještě mladá... :D
Reagovat
EllNino
a hezká je taky :) jinak má obouručný forehand, docela málo vídaný už :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, stačí si vygooglovat... Zajímavá holka. :)

BTW: Katka Siniaková si v Antverpách zatím vede dobře... :)
Reagovat
EllNino
jojo taky koukám po očku :) a Itálie se musí strachovat, rozhodne deblík
Reagovat
smazaný uživatel
Strašně moc to přeju Kiki! :)
Reagovat
EllNino
Kiki s Parmentier bych řekl :)
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně. Myslím, že původní složení se měnit nebude... :)
Reagovat
EllNino
Katka zase kravne ...
Reagovat
smazaný uživatel
Už má zase brejk! :) To byla bitva v tom sedmém gemu...
Reagovat
smazaný uživatel
A je to! Druhý set trošku složitější, ale je to tam. :) Katka je jeden zápas od hlavní soutěže. Její poslední soupeřkou v kvalifikaci bude Indy de Vroome.
Reagovat
EllNino
myslím, že vzhledem k Fed Cupu a možným odhláškám, témeř v hlavní soutěži :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tím líp. :)
Reagovat
tommr
je fakt, že Katka je už jednou nohou v hlavní soutěži, protože po FC víkendu skoro jistě dojde k nějakým odstoupením. Bylo by ale lepší kdyby si postup vybojovala na kurtu. Soupeřka ve třetím kole je víc než hratelná ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Musim rict, ze Masha ma vazne moc dobrou formu. Hlavne dneska prehrala Agu hlavne tim, ze byla i trpelivejsi hrackou a Aga tim delala dost UE, hlavne v prvnim setu. Ten druhy uz byl dost vyrovnany a Aga nevyuzila taky spoustu BB (asi na 3 Masha dala 3 esa a cely zapas moc dobre podavala). Doufam, ze se Polky v hlavni skupine udrzi i pro pristi sezonu. Taky se Masha strasne zlepsila v obrane strance. Toho jsem si vsiml uz v minule sezone, ze je schopna vratit mice, ktere by predtim nedobehla.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.livesport.cz/zapas/WADfNaBE/#prubeh-zapasu;1

Jinak 1 hodina 13 minut druheho setu hovori za vse. Tam byl vazne moc dobry tenis od obou i pres obcasne chyby. Aga ale bohuzel ty chyby delala v rozhodujicich momentech, kdezto Masha v rozhodujicich momentech zase vetsinou skvele zaservirovala, takze Mashy zaslouzene vitezstvi...
Reagovat
EllNino
Taak a v Německu se jde do 3. setu, Jarko zabeer ! :)
Reagovat
pingwin
Jak je to prosím s tím pravidlem odehraných zápasů, aby mohli na OH (Williamsky,Máša,Aga .. všechny hráli a třeba Bušardka a Petra s Luckou ne.)?? Dík.
Reagovat
VlS
Příloha pravidel dosud není publikovaná, takže těžko říct. Lucka má započtenej Hopman Cup.
Reagovat
pingwin
Někde jsem četl, že musí odehrt aspoň čtyři zápasy, ale co se do toho a odkdy počítá ..
Reagovat
EllNino
stačí 1x během olympijského období bejt k dispozici bych řekl, teda na minulkou olympiádu to tak bylo :)
Reagovat
Fandina
Už si to přesně nepamatuji, ale myslím, že to tak bylo, hrát, být nominován nebo být k dispozici a myslím, že to bylo dvakrát za olympijský cyklus a z toho jednou v posledních dvou letech.
Reagovat
EllNino
tak tak :)
Reagovat
sprchon
6:0 ve druhém setu... Snad vyhraje a bude rozhodovat debl... Ani tam by Italky neměli nic jisté. :)
Reagovat
smazaný uživatel
To doufám. Do deblu nastoupí Kiki a kdyby se povedl obrat... No, radši nechci nic zakřiknout. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky doufám v obrat, protože hrát s Itálií na antuce... Fancie je jednodušší soupeř. :)
Reagovat
EllNino
yes 4:1 García :)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že Češky by byly favoritkami v obou případech (počítám s nejsilnějšími sestavami na obou stranách). Nezapomínej, že Itálie už nemá Robertu Vinci v top formě (která zařídila poslední vítězství Italek nad Češkami) a Camila Giorgi opravdu není antukářka... Co se týče Francie, tak mám pravdu, že by se to hrálo v ČR? Pokud se nepletu, tak naposledy hrála Francie doma, když za Češky hrála ještě Nicole Vaidišová a za Francouzky Tatiana Golovin. :)
Reagovat
EllNino
jojo :) to je pravda a prohrály debla rozhodujícího myslím :)...takže s Francií určitě doma
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu, ale i tak je Francie lepší soupeř. :) Myslím, že by se hrálo ve Francii.
Reagovat
EllNino
doma :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak v ČR, pardon.
Reagovat
tommr
řek bych, že momentálně jsou Itálie a Francie výkonostně srovnatelný a moc vybírat se mezi nima nedá. Naše holky by si ale v nejsilnější sestavě měly s oběma týmy poradit ... :)
Reagovat
sprchon
Samozřejmě, že si s nima naše holky dokážou poradit. :) Ale pojmy "Italky" a "antuka" nám při spojení připadají horší než "Francouzky v ČR".
Reagovat
tommr
jednou k těm Italkám stejně budeme muset jet a je lepší když tam pojedeme ted když máme lepší tým a měli bychom proto vyhrát i tam ... :)
Reagovat
EllNino
Jarka 3 esa v gemu, tohle vypadá na režbu ! :)
Reagovat
Frick
pro Poláky.
Reagovat
smazaný uživatel
ale s tím co mají polky za hráčky můžou být hodně rádi že jsou ve světové skupině
Reagovat
Frick
Mají hráčku TOP 10. S tím se dá hrat. Pokud je i dobrá v deblu...
Reagovat
smazaný uživatel
Dá se s tím hrát ale to by Aga musela ty singly vyhrávat
Reagovat
Frick
To je alfa a omega.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ve Fed cupu jsou potřeba 2 dobré hráčky jinak se dá těžko udržet ve světovém skupině (Rusko, Polsko) tyhle 2 státy hrají na hranici světové skupiny a divize a pokud jim jejich hvězda chybí tak nemají šanci
Reagovat
smazaný uživatel
Pardon Kanada a Polsko. Rusko ne
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist