Plíšková nezaváhala. Češky jsou sedmý rok po sobě v semifinále Fed Cupu

8. 2. 2015, 20:20
Aktuality 1135
FED CUP - Jde to i bez Petry Kvitové a Lucie Šafářové. Omlazená sestava se třemi debutantkami potvrdila roli favoritek v Kanadě a české tenistky se tak sedmý rok v řadě dostaly do semifinále Fed Cupu. Postupový bod dnes téměř bez problémů získala Karolína Plíšková. V dubnu na Češky čeká domácí duel proti Francii.
Karolína Plíšková (© fedcup.com)

Od chvíle, co u českého fedcupového týmu působí jako kapitán Petr Pála, zažívá český tenis skvělé časy. V roce 2008 Pála pomohl vytáhnout český výběr ze Světové skupiny II a od té doby Češky nechyběly v semifinále. Letos se do něj dostávají už sedmou sezonu po sobě.

O čtvrté finále za posledních pět let se šampionky ročníků 2011, 2012 a 2014 utkají na domácí půdě s Francouzkami. Ty dnes v Itálii dokázaly trochu nečekaně otočit nepříznivý vývoj z 0-2 na zápasy. Francouzský výběr vede Amélie Mauresmová, jež se spoléhá na kvality mladých hráček: pětadvacetileté světové devatenáctky Alizé Cornetové a jednadvacetiletých Caroline Garciaové a Kristiny Mladenovicové.

Před prvním zápasem letošního ročníku se Pálovi omluvily dlouholeté opory Petra Kvitová a Lucie Šafářová, které místo náročné cesty do Kanady šetří síly na individuální turnaje a svým kolegyním tak pouze na dálku fandily a do zámoří posílaly povzbudivé vzkazy.

Kapitán Pála však nemusel mít při nominaci příliš těžkou hlavu, neboť se na výslunní derou další mladé hráčky a stále měl z čeho vybírat. Jednou z nadějných českých tenistek je Karolína Plíšková, která má za sebou životní sezonu a v Kanadě se hned při své fedcupové premiéře stala týmovou jedničkou.

A s rolí se popasovala výborně a vybojovala dva body. Poté, co včera přehrála osmnáctiletou Abandaovou, dnes nezaváhala ani proti Gabriele Dabrowské. V úvodu sice prohrávala 1-4, pak se ale dostala do tempa, získala 11 z následujících 13 gamů a nakonec zvítězila snadno 6-4 6-2.

Dabrowská, která v jediném předchozím vzájemném duelu s Plíškovou před necelými dvěma lety zvítězila 2-0, měla podobně jako včera proti Smitkové silný začátek úvodní sady a po brejku vedla 4-1. Plíšková ale ztrátu smazala a v závěru prvního setu se projevilo, že je na žebříčku o 163 příček výš než soupeřka.

Úvodní dějství otočila pěti gamy po sobě, uvolnila se a ve šňůře vyhraných her pokračovala i v druhé sadě až do stavu 4-0. Pak sice prohrála dva gamy za sebou, ale zápas v klidu dotáhla do vítězného konce.

"Bylo to v lehce zpoceném triku. Začátek byl trošku vedle, ale pak jsem se do toho naštěstí dostala a už to bylo pod kontrolou," uvedla Plíšková. "Jsem ráda, že jsem udělala dva body, protože jsem byla před víkendem trochu nervózní. Nevěděla jsem, co od sebe čekat, přece jen jsem Fed Cup ještě nehrála," dodala dvaadvacetiletá Plíšková, jejíž sestra Kristýna dnes vyhrála turnaj ITF v Glasgow.

Celý tým jako tradičně oslavil postup hned na kurtu vítězným kolečkem a pokřikem "My tu mísu zase vyhrajem".

"Dáme si na oslavu nějakou dobrou večeři a možná si někde sedneme déle. Zítra totiž nevstáváme, letíme všichni až odpoledne, tak můžeme dlouho spát," řekla s úsměvem na facebookovém profilu týmu Plíšková, která by v příštím týdnu měla startovat na turnaji v Antverpách a v prvním kole vyzvat Chorvatku Lučičovou.

Čtvrtá dvouhra už se v Québeku nehrála. Duel v Kanadě tak uzavřelo utkání ve čtyřhře, ve kterém české tenistky stvrdily suverénní vítězství. Další debutantka Denisa Allertová s Lucií Hradeckou porazily 6-1 7-6 duo Abandaová/Dabrowská.

České tenistky v Kanadě, za kterou nenastoupila jejich největší hvězda Eugenie Bouchardová ani zraněná dvojka Aleksandra Wozniaková, ve čtyřech zápasech neztratily ani set. Bodem k vítězství výrazně přispěla také třetí z nováčků Tereza Smitková, jež včera suverénně přehrála Dabrowskou.

"Čtyři zápasy, čtyři dvousetové výhry. Jsem šťastný a pyšný na to, jakým způsobem to holky odehrály. Přece jen tři z nich hrály ve Fed Cupu poprvé a neznaly ten tlak. Zvládly to skvěle," řekl kapitán Petr Pála pro internetové stránky Fed Cupu.

O finále proti Francii na domácí půdě
Semifinále Česko - Francie se bude hrát o víkendu 18. a 19. dubna, o dějišti se teprve rozhodne.  "Výborná zpráva pro fanoušky je, že se bude hrát doma," uvedl majitel České sportovní Miroslav Černošek, jehož společnost organizuje Fed Cup a Davisův pohár.

"My jsme spíše v případě postupu počítali s cestou do Itálie a tradičním semifinále, a tak celou situaci budeme řešit až po návratu všech zainteresovaných z Kanady. Výběr místa nebude jednoduchý s ohledem na nadcházející světový šampionát v ledním hokeji," dodal Černošek.

Vítězný tým se ve finále konaném v polovině listopadu utká s lepší zemí z dvojice Rusko - Německo. Rusky, za které letos nastupuje Maria Šarapovová, by Češky vyzvaly na domácí půdě, případná repríza loňského finále by se hrála v Německu.

- FED CUP 2015 -
Světová skupina I

sobotní a nedělní výsledky (07. - 08. 02. 2015)
Kanada - Česko 0-4 ... konečný výsledek (Québec, tv. povrch / hala)
Abandaová - Kar. Plíšková 2-6 4-6 ... 0-1
Dabrowská - Smitková 1-6 2-6 ... 0-2
Dabrowská - Kar. Plíšková 4-6 2-6 ... 0-3
Fichmanová/Milltenová - Allertová/Hradecká 1-6 6-7(2) ... 0-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

1135
Přidat komentář
smazaný uživatel
http://zpravy.idnes.cz/diskutujici-na-webu-nadavaji-aby-si-ulevili-rika-psycholog-pa3-/domaci.aspx?c=A120203_190837_domaci_cem
Reagovat
FulnekUltras
Myslím, že případ je zcela jasný... ;-)))))

Björn Borg, Boris Becker ani James Bond by něco takového spustit prostě nedokázali.
Reagovat
Fandina
Borga jsem milovala. To byl takový týpek ve své době. Nádhera.
Reagovat
FulnekUltras
A kdo znal do té doby nějaký obouručný bekhend... ;-)
Reagovat
Fandina
Je to tak. I když v současné době mám co se týká nečeských hráčů oblíbence v jednoručáku. Roger, Grigor, Ríša a Tommy Haas. Asi, že jich je teď menšina.
Reagovat
FulnekUltras
Taky jsem pro, využívat druhou ruku smysluplněji... ;-)
Reagovat
Fandina
Jupííííííííííííííííííííííííííííí
Reagovat
Fandina
++++++++++++++
Reagovat
Fandina
"""""""""""""""""""
Reagovat
Fandina
ˇ"""""""""""""""
Reagovat
Fandina
............................
Reagovat
Fandina
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
Fandina
============================================
Reagovat
Fandina
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Reagovat
Fandina
úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúsměvvvvvvvvvv
Reagovat
Frick
PETRO CHCI TVÝ PRACHY! DAŇ 99% NA TEBE. BLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!!!
Reagovat
Fandina
já bych také chtěla, ale jsem realista
Reagovat
Fandina
Peníze jsou oběživo, přijmeš, vydáš, je to pořád dokola. Nejdůležitější je pravda a láska. To každého potěší.
Reagovat
Fandina
Ani žádný z Monačanů si peníze neponechá. Zase někde investuje, zase si někdo vydělá, je to koloběh života. Pořád tam a sem a tam a sem. Jupíííííííííííííííííí!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
jen jsem okem nakoukla a zase rychle mizím, stále stejné záživné téma a do toho přímo vyjící Vlček, jen zírám. A přitom naše holky jsou posedmé v semifinále FC. Ale to není zajímavé, je to jejich práce, ať makají a snaží se, běda jak ne, já coby spravedlivý fanoušek už mám v ruce bič a jsem připravena trestat, berou za to dost peněz, víc než já, takže mám právo být rozhořčená. Přeju dobrou noc a snad už tady bude klid zbraní a emocí. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja jsem hezky dole holkam pogratuloval a sverazne uznavam, ale prov ne... naznacil, ze jim to omilani jednoho tematu uz leze na mozek, neb si myslim, ze si to ty holky ani nezaslouzi...
Ale nekteri si nedokazi dat pokoj...ok...mne taky dane nebavi, tak do toho nefrkam...ale pokud tady nekdo blije na lidi, ze se neumi chovat, a ze se chovaji necestne, a potom tady behem 24hodin od toho bonmotu predvadi uplny opak, nez toho, co sam kaza... tak to pochopitelne je na vyti...
jen se mne zvedl z toho zaludek...
Reagovat
Roger_Federer
Stal ses realne Fandinou..meles tady hovna.
Reagovat
Fandina
????????????? ... úsměv
Reagovat
Fandina
Vidíš, jak hezky umíš psát bez hrubek, sice sprostě, ale bez hrubek. Máš za 1-. To jsem hodná, co?
Reagovat
slacker
Asi dnes uz naposledy. Nestal. Nemelu .
Presne tohle je co mi na nekterych z vas vadi misto solidni argumentace jen schazovani. Zrejme asi odstartovano zastavanim se Zemana, Ruska a dalsich temat kde uz dlouho zuri obludna medialni masaz
Reagovat
Fandina
Ale no tak, stal ses Fandinou, věř kamarádům, nebuď srab!!!
Reagovat
Roger_Federer
Uz to obtezuje diskuze o danich..Bav se k tenisu, pokud chces resit politiku jdi jinam.
Reagovat
Fandina
Určuješ, co má kdo dělat?
Reagovat
Roger_Federer
no jeste ty zacinej kdakat.
Reagovat
Fandina
Proč neodpovíš, když se někdo zeptá. To tě doma neučili?
Reagovat
Jabadu
že Petra nemá (pravděpodobně) účet u HSBC.
Mňáli bysme s Frickem peklo!
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
10.02.2015 01:28Od: slacker ((cili spravne Flakac, takze taky na F???)))
Hnus velebnosti, ztracim iluze o vetsine cechu chodici na TP. Takovy festival prehlidka absence citu pro cestne jednani to se vidi malokde
------------------------------------------------------------------------------

A to je jako co v tom porovnani co delas po tomhle vpise!!!

Tady si soupnes nekdy v noci takovou ideologickou sracku o nejake nejmenovane vetsine, a dale budes arogantne jako moralizovat lidi???...Ty!!!? Takovy typicky ignorant, jako ty???
Po tomhle ty tady moralizujes dale lidi, ze nepisi nic o tenise, a kteri o nem opravdu pisi na rozdil od takoveho zvanila o nicem, jako ty????
Ty??? Ktery tady v zivote si k tenisu nicim poradnym neprispel???, a pouze tady omyva nejake sociopoliticke pseudo-problemy??? A tvori nejake palubni sra*ky??? a jen blije kritiky na hrace????

Ty mas jeste tu drzost tady psat a moralizovat??? a prudit???
Potom co tu TY blijes, tak budes jeste ty smejde moralizovat????
Ty tady zvanis o moralce a absenci pro cestne jednani a chovas se jako to hovado a dobytek, co hovado....jako uplny smejd???

Chapu Fricka, proste je zmateny, a porad opakuje to sve dokola, asi nemocny samotar, budiz, je to otravne, jak zasekla deska, ale pokud mu porad nekdo na to reaguje...tak je to zbytecne dale rozebirat....a je to proste tezky....obsese, nemuze si pomoct....tezko to bude menit...

Ale ty zmateny nejses,
takze na takove smejdy teda moc nemam zaludek....

Takze ty flakaci, jestli ti nevonime, tak tahhni kurde do hajzlu....

Ja to reknu jinak a pekne konkretne a ne jak nejaka socialni nedovzdelana stracka zpusobem - obecna rovina:

Hnus velebnosti, ztracim iluze o nickovi Slackerovi (rozumej flakac) chodici na TP. Takova prehlidka absence citu pro cestne a kulturni jednani to se vidi opravdu jen zridka....asi mu stouplo mnoho veci do hlavy, a kadrovaci mysl na mozek....
Reagovat
Jan
No předvedl ses pěkně. Obhajujete daňové úniky, byť třeba posvěcené zákonem a těm kteří to kritizují, budete psát, že mají absenci citu pro čestné jednání ? To se tedy směji. Nemáte argumenty a jediné co dovedete je to pořád okecávat a urážet, ty, kdo mají jiný názor.
Reagovat
Fandina
Kdo obhajuje daňový únik?
Reagovat
EllNino
prej daňové úniky, to už je vážně vrchol ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Jan byl vzdycky takovy maly demagog, takze to mne neprekvapuje, ja tady ani nikdy poradne nediskutoval na tema dani...pochopitelne, ale on je to liny uzivatel....si cokoliv poradne zjistit a zeptat...
...tenhle ignorant mne zily netrha, nebot vim, ze je to takovy povrchni plkal...
ktery porad micha hrusky s jabkama a premysli tak jednou za rok...
To mne fakt vubec netrha zily...na toho kaslu uz dva roky...nechavam ho zit, neseru se mu do vlakna, pohoda...at se klidne vyradi...ja s nim problem nemam...

Jenze na Tebe vyjel ten smejd Flakac, ktery tu fakt nicim k tenisu poradne neprispel...ze ty tu nepises o tenisu!!!!
...tohle svinske a podle chovani nesnasim...
Reagovat
slacker
Tak mi pripomen nejake unikatni tenisove postrehy od EllNina. Takove jake tu nepisi mnozi dalsi vcetne me (tedy fandeni, hodnoceni pocitu hry, zoufani si z chyb, reseni zebrizku, trenerkych rosad a podobne). Sam si take dokaze otevrit na druhe hubu tak co mi mate co vycitat ze jsem jako ziletka?
Reagovat
Fandina
Musel si mu něco hrozného provést, že tě takhle zatratil. Možná tě něco napadne.
Reagovat
smazaný uživatel
Zkracene: ses hajzl...a jeste liny jak ves...
si to dohledej...sam...
Ale tobe proste nevoni, ze nekdo nema stejny nazor jak ty, tak ho ihned uz zacinas kadrovat...

Hnus...
Reagovat
slacker
jestli nekomu nevoni cizi nazor tak jste to vy. O jakem kadrovani to meles? Kdyz na me nekdo vystartuje misto argumentu s deb-ilama, komousema a nesmyslama, tak si snad ty pany broucky a mestaky dovolit muzu.
Reagovat
smazaný uživatel
Smejd...nic jinyho nejses...a na nic ses ani vic nezmohl...
Reagovat
slacker
Smejd amoralni je Fandina, to si pletes
Reagovat
Fandina
Přesně tak, to je můj titul, nebrat mi to!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Mne zadana pani Fandina nezajima...
...nic si nepletu...
Moralizujes verejne, a potom se chovas presne naopak, nez kazes...takze amoralni smeecko na lidi...nic vic...
Reagovat
Fandina
Jsi stejný jako on. Nemáte si co vyčítat.
Reagovat
smazaný uživatel
Nikdo Vas do toho vlakna neprosil...
Reagovat
smazaný uživatel
A krom toho si vyprosuji abyste mne tykala, kravy jsem s vama nepasal...
Reagovat
Fandina
Ty paseš krávy?
Reagovat
Fandina
Vážně? To by mě nenapadlo, že na veřejném webu nejde vstupovat do diskuse, nemyslíš?
Reagovat
smazaný uživatel
Vyprosuji si jeste jednou, abyste mne tykala, kdyz vam uz nevim jak dlouho Vykam....rozumite cesky?
Reagovat
Fandina
Je mi tě líto chlapče. Měj se.
Reagovat
smazaný uživatel
Na to mate ovsem pravo...pokud je Vam mne lito, mne to opravdu nevadi...
Vas postoj akceptuji, ze mne vnimate negativne nebo jinak...v poradku...
Ale pokud nechapete, ze vam nekdo vyka, a nerespektujete to, je to tezke, je to tezke...a nevim, co k tomu vic dodat, ale nevadi....jinak ja se urcite budu mit, opravdu si nemusite delat starosti...
Preji Vam hezkou a nerusenou noc, poroucim se hluboce madam...
Reagovat
Fandina
Na veřejném webu se většinou tyká. Takže já nejsem výjimka a dělám to tak běžně. Navíc, většinou člověk ví, s kým asi tak zhruba mluví a je také normální, že leckdo na veřejném webu o sobě sám prozdradí přibližný věk. Nemám problém mužům na veřejném webu tykat. Opravňuje mě k tomu můj věk. A také chování různých lidí na veřejném webu. Hulvátům nikdy vykat nebudu. Nezaslouží si to.
Reagovat
smazaný uživatel
Dekuji vam za Vas nazor.
Jeste jednou preji hezkou noc...
Reagovat
Fandina
Není zač.
Reagovat
Roger_Federer
zadam te, apeluji aby ses nepoustel do diskuzi z z mileneckym duem f+f, protoze minule jsme te mesice nevidely.
Zachovej zdravy rozum a prestan se snimi bavit.dekuji.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja se do diskusi s pani F. nechci vubec poustet...
takze at mne pani nechodi do vlakna a netyka, ja ji taky nechodim do vlakna a kdyz tak slusne pani vykam...
Reagovat
Fandina
Ale no tak, na veřejném webu nelze vstupovat do vláken? Kde je to psáno, v jaký pravidlech?
Reagovat
Roger_Federer
:)..no tak to tu dlouho nebylo.Pani Fandina forever
Reagovat
Fandina
Slyšel si někdy o tradici? Jestli ne, tak tady jí máš.
Reagovat
slacker
Koukam ze jsme tou poznamkou uderil hrebicek na hlavicku asi mnohem vice nez jsem si myslel. Jinak si tenhle vylev neumim zaradit. Tento tvuj navrat te zastihl asi v nejhorsi forme, a to opravdu nerikam proto ze jsem se tercem stal ja. Vtipnost nadhled elegance nikde. A to nepocitam ty giginem zverejnovane tvoje maluvky behem tve posledni pauzy kde uz jsi mi priradil roli. Nahla obcese slova palubou neustale pitvani meho nicku. No verim ze moje drivejsi vylevy smerem k Fandine ti asi stale nekde rezonuji na dusi, ale behem tehle danarskych debet sem te namichnul cim nekulturnim?
Reagovat
smazaný uživatel
Nejen tvuj koment k EllNinovi:
Frick ma sve palce, co prosim prinasis za tenisove postrehy ty?
-----------------------
Jake dane???? Jebe ti nebo co???
Blijes tu na poradny lidi,,,
To ti to mam jako jeste vsechno vypisovat ty hajzle, nebo co...
Jak vratil, co vratil???
Co to meles za kravoviny...
Jaky nadhled??? Tady vubec nejde o mne...

Co ty tady prinasis za tenisove postrehy - zvanile...

amoralni smejd...nic jineho...
Reagovat
slacker
Ja te asi necham vychladnout do rana.
Navrat - ty si uz ani nepamatujes ze si davas pravidelne ty sve detoxy?
Tommr, Monty25, Frick - tu maji sve pravidlene "rubriky", co ma za specilitu tvuj milovany EllNino?
Reagovat
smazaný uživatel
Vychladnout nepotrebuji...
Pro mne jses smejd bez patere...ktery tady operuje bonmotama, o nejake vetsine a plno jinych kravinach, kazes tu jak kazatel, a chovas se jak hovado...
Pro mne smejdovsky chovani...

Jinak psat tu o nejakych rubrikach...tu jsou jako nejake rubriky???
Snad ne...a pokud, tak otazka, kde ty mas svou rubriku???
Reagovat
slacker
Ja se nekde prsim jaky sem tenisovy expert?
Ja poctive priznavam ze si sem chodim podiskutovat na jakekoliv temata ktere vzbudi moji pozornost. A delat si legraci
Reagovat
smazaný uživatel
...moralizovani neni diskuse...ani delani si legraci!
takze jeste k tomu lzes...
Reagovat
slacker
Tsss, kde v predchozim prispevku lzu? Ze se chvastam ze jsem tenisovy expert? Ze nediskutuji k tematum ktere me zaujali? Ze si nedelam srandu?

V cem spatrujes kazani nebo kazatelsky ton? Ze predvcerejsi utoky na kritiky danovych optimalizaci nepovazuji za cestne? cela ta retorika "kdybys mohl delal bys to taky" se mi pranic nelibi.

V cem jsem jednal necestne? Ze jsme si EllNina nezafixoval jako pravidelny zdroj uzitecnych nebo zajimavych tenisovych informaci?
Reagovat
smazaný uživatel
Ty tady proklamujes, ze chodis zde diskutovat, dale proklamujes, ze vetsine ceskym prispivatelum TP chybi cit pro slusne chovani. A konecne proklamujes, ze nejsi tenisovy expert.
--------------------------------------------------------------------
Udelejme si takove shrnuti:

ad. tenisovy expert a lhani
To tady neni nikdo ten tenis expert. A jestli bychom tohle o nekom mohli rict, tak bych opravdu nasel dva (za sebe), prave toho zminovaneho EllNina, a jednu Damu par excelance. Jestli uz... Ale ty mas segregacni mozek, s prominutim, a neustale tvoris nejake skupiny, podskupiny, experty, neexperty, ruzne je jeste nazyvas, nebo i rubriky nejakych prispivatelu, atd. a pritom tu zadne rubriky nejsou....A ty mne jeste sproste predhazujes, ze ja si vymyslim nejake Paluby, kdy ty jsi sam jejim Tvurcem > takze LZES!!! Jenze tvuj segregacni pohodlny zpusob mysleni jaksi asi nepobral, ze kazdy lze (lepe receno nekdy zalhal)...z ruznych pricin a duvodu...dokonce je to zakladni otazka v psychologickych testech...aby si zjistil, jestli vyzkum je relevantni...Otazka, jestli jsi nekdy zalhal...napises NE...a vyzkum nabira jinych hodnot, neb je to opravdu podezrele.
Reagovat
slacker
Fakt me tohle vsechno co si na me vysypal nebavi resit behem dne. Tak se v rychlosti vyjadrim k par bodum:

tenisovy expert EllNino - Ja si na jeho expertizy v diskuzich nepamatuji na rozdil od dalsich. Zrejme ti na nem imponuje hracka skusenost a mantra o nedrzeni rakety v ruce. Ja sem reagoval na EllNinum utok proti Frickovy

Paluba - ja sem nerekl ze jsi si neco VYMYSLEL ale ze jsi se chytil jednoho slova ktere sem pouzil a jak maniak si to zacal proti me pouzivat a udelat jsi Palubu.

Rubriky - ja pouzil uvozovky aby bylo jasne ze to neni mineno jako formalmi clanky, ale prave ty pravidelne reporty a analyzy ktere tady zminovani pravidelne posilaji do diskuzi a ja je povazuji za mezistupen mezi beznym komentem a samostatnym clankem. Chces poprit ze kazdy z nich ma nejak vyprofilovany styl techto komentu?

Cestnost - ano asi jsem ignorant, jakych necestnosti jsem se za ten den dopustil? Ja ten vyrok pouzil jako hodnoceni posteje k danim a byl mirne vyprovokavan temi teatralnimi plivanci nad resenim dani v dizkuzch.

Lhani - fakt me zajima kde sem rikal ze nikdy nelzu a jsem za vsech okolnosti cestny? Naopak me muze nazvednost ten alibismus, ze male prohresky jednech maji amnestovat vetsi prusery jinych
Reagovat
poutnik
Prostě, jsi zjevně nic nepochopil :-)))
Reagovat
FulnekUltras
Vidím to na remízu dvou osobností... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Priciny lhani, nejsou jen cilove, vedome, ale i nevedome, ze strachu, ubranit nazor za kazdou cenu, strach z chyb...a tisicie tvari a podob to ma...jestli jde o virtualni diskusi, tak lze tu kazdy, neb je tezke si pamatovat vsechny myslenkove postoje, ktere zastavame...to znamena, ze ten sklon do toho, co lhani nazyvame, je mnohem vetsi...pokud ty tady vzdy operujes tim jak si cestny, a nelzes...je to podezrele samo o sobe...krom toho cestny clovek nema potrebu to vytrubovat do sveta... Takze k lhani, a k tomu ze nejsi tenis expert, nebot ja take ne, mam pochopeni, co MNE ovsem vadi, a ne kvuli mne, jde o Princip. Ze tady operujes CESTNOSTI, a nejsi schopen to vydrzet ani jeden DEN. Pochopim, ze Ti to nevydrzi...ale ty das Proklamaci a sup, a jedes si svoje, a rozhodne ne slusne, aspon DEN, kdybys vydrzel...tenhle Oxymoron je tak do oci bijici, ze clovek musi byt Ignorant, aby to nepochopil...Takze Ignorant proklamuje neco o citu??? To snad neee.
Zaver prvniho bodu:
Nikdo tu neni nejaky tenisovy expert! Rubriky tu nemame, paluby take ne, pokud ti to nekdo predhodi, tvuj segregacni zpusob mysleni, branis se prirozenou lzi. Ignorant si ovsem toho nevsimne.
-----------------------------------------------------------
Reagovat
smazaný uživatel
ad. Proklamace, ze vetsine tady chybi cit pro cestne chovani. Tobe chybi jakykoliv cit, rekl bych, slusna absence... takze vyzadovat po nekom neco, co sam nejsem schopen...Dobre, mame tu svou chvilku. Beru. Tak aspon chvilu vydrzim. Ale ty ne. Nekdo ti tu reaguje, uz ho kadrujes, dle starych zkusenosti, a prispevek a reakci si ani nectes...Tohle je Ignoranstvi. Priklady Ti davat nebudu. Pokud nejsi liny jak ves, pekne si to dohledas. Diskutovat o tomhle absurdu, je opravdu ztrata casu. Takze jsi to projdi pekne sam!
Pokud to nevidis, a vnimas se jak spravedlivy a cestny, ktery ma Pravdu...vporadku. Ale se mnou se hlavne prosim uz nebav, ja nerad hovorim s Ignoranty. Nebot je to zbytecny hovor...a mame tady dalsi Oxymoron bijici do oci, Ignorant proste neni schopen cestneho jednani...

----------------------------------------------------------------
ad. Chodis tady pry diskutovat:
Diskuse je VECNY, opakuji VECNY rozhovor mezi nekolika osobami, nad urcitym tematem!!! Ovsem cilem neni ROZHODOVAT, opakuji ROZHODOVAT o NECEM!!!, ve smyslu, kdo ma pravdu, a kdo ne...To ty vubec nechapes...(a nejsi SAM)Ty tady nechodis ani diskutovat, nebot diskutovat znamena peclive badat a shromazdit informace, ktere ti daji i oponenti, abys mohl pro sebe ucinit nejaka ta rozhodnuti...pro sebe!!! A ne tady hlasat nejake pravdy!!! Takze nechodis tady diskutovat, nebot branis neci nazory tvrdosijne pul roku, ale to neni diskuse... to je nejaka Ideologicka prace....Takze prirozene, kdo tady chodi diskutovat, tak pro takoveho cloveka napr. tema Dani je vyreseno do dvou-tri dnu, vyjasni si lide postoje navzajem vuci sobe, a svuj vlastni...to je diskuse...a mohou bez problemu zit dale mezi sebou s jinym nazorem a odlisnym postojem....
Reagovat
smazaný uživatel
Takze pokud nekdo opakuje porad neco dokolecka do kola, neni rozhodne nastaven na diskusi, ale na prosazeni sveho vlastniho nazoru!!! Takze si ujasni, jestli zde chodis diskutovat, nebo prosazovat sve nazory, to same pochopitelne plati i pro tvou vecnou oponenturu...nebot nechapu, proc Ti porad nekdo na to reaguje, nebo na Fricka....to neni proste diskuse...a vlastne uz ani prosazovani nazoru...tohle je uchylka, vznikajici pravdepodobne z realu, ze nase okoli nas nebere vazne, nebo nemame nejake stabilni misto ve spolecnosti, atd. atd.
Shrnuti tve diskusni prace: projevuje se v ni Ignoranstvi hrubeho zrna bijici do oci...
--------------------------------------------------------
Zaverem:
Pochopitelne nejsem typ ideologisty s prosazovanim vlastniho nazoru za kazdou cenu, na to tady mame par expertu...takze ja se k tomu ani nejak vracet nebudu.
Pokud se Te neco dotklo...je mne lito... ale kvuli sobe jsem se rozhodne tak nenastval...to jen uplni egoisti si mysli, ze clovek se nemuze nastvat kvuli nejakemu principu...Mne nastval ten tvuj vetsinovy system, a plni jinych, a jeste to silene Ignoranstvi,....
...na mne moc...
Vic Te otravovat nebudu...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak třeba EllNino má na TP nejlepší přehled o tenistkách v nižších patrech žebříčku. Ať mu řeknu skoro jakékoliv jméno, vždycky mi k té hráčce něco zajímavého napíše. Srovnávat jeho a tvůj přínos pro TP, to je jako srovnávat Mercedes a koloběžku...
Reagovat
blixa
Ty ses nám nějak rozvášnil Vlčku ;-)
Jojo, Paluba je špína chlap, hnus velebnosti. Ale ještě před pár měsíci to nebylo tak zlé, no vybarvil se chlapec. Frickovi tu masku zmateného Mirka Dušína vůbec nevěřím. Je to pěknej chameleon. Jestli je tu někdo opravdu zmatenej, tak je to náš Rudý Jenda, ale jemu pánbůh prostě nenadělil .. Pěkná "svatá trojice" :D
Reagovat
slacker
Koukam ze jak jde o politiku a prachy tak se krivy charaktery jedna dve, blixo blixo. od zacatku ses mym smerem nezmohl nez na tyhle rude blitky misto argumentace.
Reagovat
smazaný uživatel
Za to tvoje argumentace jspou ovsem uuuzaaasne...

jen se pekne koukni na svou historii za dva roky...
a ty budes nekoho poucovat jak se ma chovat a argumentovat????

To je k pozvraceni...
Reagovat
Fanda67
Myslím že jsem Fricka odhalil - je to vášnivý mariášník :)
Reagovat
Fanda67
Petra K. ho připravila na daních o pár dešatníku ( Můj odhad ), a mariášník se jsou schopni pro deetnik i poprat :)
Reagovat
Fandina
Nevím, jestli si tě nepletu, ale ty rád děláš odhalení, otázkou je, jestli jsou to ta pravá a mají nějakou reálnou hodnotu. Jednou si tu odhaloval mě a bylo to hodně trapné ... úsměv
Reagovat
Fanda67
Myslíš že má ještě smysl s Frickem rozebírat "jeho" téma ? Podle mě to má stejný smysl jako to moje plácání :)... jo jsem to ja:)
Reagovat
Fandina
A co myslíš ty, jak to je. Má smyslu tady vůbec plácat, třeba o druhých, nebo nepsat nic.
Reagovat
Fanda67
V tomhle se spis shodnu s tebou než s nim...
Reagovat
Fanda67
Myslím tím v názoru na Petru a daně ...
Reagovat
Fandina
Každá diskuse končí, když místo o Petře nebo daních se začne psát o jednotlivých diskutérech. A to je tradiční konec jakékoli diskuse. Můžeme si spolu povídat o tom, co oba přibližně dobře známe, ale těžko se shodneme v tom, že budeš o druhém psát, jaký je. To je nešvar TP.
Reagovat
slacker
take souhlasim s Fandinou, skacu na jeji palubu :-)
Reagovat
Fanda67
Tak pokud jde o daně - je levicový a pravicový pohled na danou věc. Ty jsou hodně odlišné a diskuteri se těžko mohou shodnout. Proto se tu už měsíce resi Daně porad dokolečka bez výsledku. ...
Reagovat
Fandina
Já se asi nevyjádřila dobře. To je jedno, že se neshodneme na výši daní. O tom jsem nepsala. Psala jsem o tom, že na TP se neustále diskutuje o tom, jaký kdo je. A to nikam nevede. Nikdo ti neřekne jsem hlupák. Protože hlupákem nikdo být nechce. Každý chce být dobrý. Tak nic, nechme toho.
Reagovat
Fanda67
No ono to po par kolečkách snadno přejde do osobní roviny ... Já tu pár měsíců nebyl, ale ono je to snad ještě horší než když jsme se dohadovali my dva nebo ty s Rogerem. ....
Reagovat
Fandina
Ano. Je to pořád stejné. Jeden nadává druhému a naopak. Proto jsem psala, že diskuse, jejímž obsahem je samotný diskutující nikam nevede. A nakonec se oba naštvou. Souhlas.
Reagovat
janek_da
Kouknu do ledničky a na jogurtu "daň 0.5%"
Reagovat
gigin
To je ten z toho koberce?
Reagovat
janek_da
ne, snazim se kupovat kompaktnejsi. aby se nerozbil obal.
Reagovat
gigin
A našels? Když dej tip, díky.
Reagovat
EllNino
:D ...já seděl na hajzlu na na toaleťáku ...
Reagovat
Frick
Ale já bych byl skutečně rád, kdyby se tu napsalo, co Petra může zdaňovat tou 0% daní. Něco naznačil dole Blixa, ten si tohle ale nepřečte.

Petra sice v roce 2012 ještě v Monaku neměla rezidenturu, ale kdyby teoreticky již ano, tak by mi třeba velice vadilo, že by její příjem za tuto reklamu byl zdaněn monackými 0% a ne českou daní.
http://www.tvspoty.cz/cez-jak-petra-kvitova-dobiji-energii-loh-2012/

Protože česká firma, spot pro Česko.
Reagovat
smazaný uživatel
Co zdaňuje tou monackou sazbou ti tu nikdo neřekne, protože nikdo z nás její příjmy nezná.
Reagovat
gigin
Tvl, tohle blixa musí zákonitě vědět. Jestli né on, pak už nikdo.
Reagovat
blixa
Nevím, co tam ten jůhelák blekotá a vědět to nechci :D, ale do žádných spekulací ohledně zdanění se pouštět nebudu, protože k tomu nemám informace. Tečka.
Reagovat
VlS
Včera jsem řekl, že na tebe nebudu reagovat a poruším to opravdu jen jednou. Víš úplný kulový, nemáš v ruce jediný číslo, vůbec nevíš, jestli nějakej daňovej základ pro případnou daň vůbec existuje a pořád dokola prudíš.
Zase tady budeš teatrálbě, s hlavou zakloněnou a rukama vzepjatýna k nebi kdákat tak nehoráznou pitomost, jako řekněte mi někdo ...... a plácneš něco, co by normální člověk předpokládal že víš a že to je důvod, proč do něčeho reješ.
Všichni už ví, že ti vadí, když se někdo odstěhuje někam, napsal jsi to tady 100x a po 101 to fakt není potřeba. Daně tady taky nevyřešíš, jste tady cca 4 tvýho názoru, několik ne moc vyhraněnejch a převážná většina je toho názoru, že nám do jejích daní je pendrek. Omíláš to tady půl roku, nikoho jsi bezískal a pár ludí se tady přestalo bavit, protože na tebe nemají žaludek. To nemluvím o tvejch sexistickejch narážkách a čuňárnách vůči holkám.

Včera ses za to omlouval a nevydrželo to dýl, než tu chvíli, kdy na tebe nikdo opravdu nereagoval a ty ses vyděsil, že seš nahranej. Prosím všechny , povšimněte si toho momentu - ignorování trolů opravdu funguje , tak to prosím vydržte a nereagujte na trola s nickem Frick.
Reagovat
Frick
Tak já to znovu zopakuji - nejedná se o trolling. Mým zájmem je si věcně a pokud možno bez emocí podiskutovat o této zajímavé problematice, která se (min. v české) kotlině točí prakticky výhradně jen kolem tenisté (co se portovců týče), čili sem na tenisportal to celkem patří.

Specifikace troligu je zde:
http://cs.wikipedia.org/wiki/Troll_%28internet%29
Reagovat
EllNino
fakt mi zachvíli přivodíš vředy, seš neskutečně otravná svině
Reagovat
slacker
A jses troll, tenhle tvuj prispoevek se jasne snazi "vyprovokovat ostatní uživatele k emotivní odezvě"
Reagovat
EllNino
jdi si radši koktat negramote na idnes
Reagovat
slacker
a dalsi pokus
Reagovat
EllNino
mně to je jedno, já akorát nechci, aby se tady pořád omílala ta samá témata furt dokola, je to ohraný a mohli byste se zmoci i na něco originálnějšího ...
Reagovat
Frick
VIS mne označil za trola, já mu oponuji, že se o troling nejdná. Mým cílem je vyvolat věcnou debatu plnou relevantních argumentů. Cílem trola by bylo aby tady začaly psát podržděné nštvané reakce a já bych se u PC telelil blahem, přičemž by mi zase až tak nezáleželo na tom, zda mne zabanují hned nebo až za týden.

A já eminentní zájem (který již přes rok jasně dokládám) tady věcně debatovat. Proto tady třeba každý týden hodnotím představení našich hráček apod.
Reagovat
EllNino
a musíš tady věčně rušit vzduch těmahle zajebanejma daněma ? to ti fakt peníze zatemnily mozek ? kdybyses měl vyjádřit ke stylu hry, ke stylu forhendu či bekhendu, k umístění servisu nebo vrcholu servisu, ani bys nepíp ...umíš řešit jen věci, který s tenisem z čistě herního hlediska nemají nic společnýho, protože kdybys měl o tomhle mluvit, tak nemáš co nabídnout ...
Reagovat
slacker
Frick ma sve palce, co prosim prinasis za tenisove postrehy ty?
Reagovat
EllNino
tak občas čti moje komenty, protože jinak bys takhle nemluvil ...
Reagovat
Frick
Ano - to je pravda, tady jsou moje znalosti špatné až téměř, jsem spíše schopen hodnotit nějak ze širšího obecného pohledu (kurzy, pohyby žebříčkem atp.). Nejsem schopen relvantně zhodnotit hru jako takovou.
Reagovat
EllNino
je to škoda, protože kdybys místo toho, že tu neustále bueš věst litanie, vzal do ruky raketu a zkusil si to, začal bys vnímat tenis trochu z jinýho pohledu než z pohledu diváka, ale i z pohledu aktvního sportovce, kterej ví, jaký situace na kurtu vzniknou a proč třeba se ten či onen blbě zachoval ...a to neplatí jen pro tebe, ale i pro některé další, možná by to něterých otevřelo nový obzory a nemuseli bychom se tu hrabat v odpadcích ...
Reagovat
Frick
Můj zdr. stav mi nedovoluje sportovat.
Reagovat
VlS
tak se věnuj opeře
Reagovat
FulnekUltras
Trapné...a ještě hůř... ;-(((
Reagovat
Fandina
Dobře tedy. Já si myslím, že placení daní tenistů je v pořádku a podle zákona a věřím tomu, že žádný z tenistů nechce porušovat zákon a pravidla. Podle mě se v určité výši příjmů nabízí využít u některých příjmů, které tenisti mají daňový ráj, to je místo, kde některé, zopakuji některé příjmy nepodléhají žádné dani. A z toho důvodu tuto možnost v rámci zákona využívají. To je můj pohled na rezidenci tenistů v Monacu.
Reagovat
VlS
Fandinko, už jsi mu to taky napsala stokrát, nemáš žádnou šanci s tím něco udělat. Bude se tvářit, že není trol, ale je. Mele furt to samý dokola. Už mu to tady vysvětlovali i daňaři profíci z velký čtyřky mezinárodních auditorů a daňovejch specialistů (PWC, Delloite, E&Y, KPMG) a není to nic platný, na svoje otázky dostal mnohokrát názory a odpovědi a s rádoby upřímnejma modrejma očima je pokládá znova a znova. Každou reakcí na něj mu jen plníš jeho přání. Jediná cesta je ignorovat.
Reagovat
Frick
Žádná přání mi neplní.
Reagovat
Fandina
Asi máš pravdu. Ale mně to nedalo. Já si prostě nemyslím, že tenisti dělají nějaké šachry, podle toho co čtu, to vypadá opravdu na bouři ve sklenici vody. Podle mě existuje mnohem víc problémů, co se týká vymáhání daní než toto, kde je všechno v souladu se zákonem. Tak nic. Jedním z mých povolání bylo i tři roky na finančáku jako berňák. Prostě mi to nedalo.
Reagovat
Roger_Federer
Ale diky tobe..ty si to rozebral do nejmensich detailu.Prevedl do tematu na nekolik palub.
Hydre byly odtaty hlavy a Petra ted konecne muze klidne spat.
Reagovat
slacker
Tak Petra muze spat a co ty rikas na fiktivni bydleni v Monaku?
Reagovat
smazaný uživatel
Veš je proti tobě fakt sympaťačka. Ta tvoje nesmyslná úpornost je šílená. Proč prudíš tady a ne v parlamentu nebo tam, kde se to má řešit? Tady se akorát každý vykecá, nevyřeší se vůbec nic a jede se pořád dokola. Tady se vůbec dost často pláče na špatných hrobech.
Reagovat
slacker
Ja tady NEPRUDIM. Prudite vy ze si temahle tanecky myslite ze zamluvite vam kontroversni tema. (Proti)argumenty prakticky vetsina z vas az na par jedincu nema zato se vrhate do kolotoce nekonecne dehonestace jak nazoru tak jejich nositelu.
Jak sem ti kdysi rekl ja to mam tady jako diskuzni klub (drbarnu) na jakekoliv tema. Jinde po me chteji neprijatelne registracni podminky.
Reagovat
smazaný uživatel
Jaký tanečky? Chápeš, že už to člověka prostě nebaví, že ty, Frick a Jan jste jako nějací morální ikony a každý, kdo má jiný názor, je slepý. To není pravda, ale ty vidíš jen to, že Petra je bohatá, okrádá chudé, já nechápu, že je v prádle zrovna ona. Jen proto, že poslanec, který sám má svědomí čisté jak padlý havran, o ní začal veřejně kecat takové nesmysly. Kdyby nevyhrála Wimbl, tak by asi byl klid ne? tohle mě štve, že se opíráte zrovna o ni a přitom tady děláte děsně čestné české fanoušky. Běda jak se fandí proti ní že? Sorry, ale to je pokrytectví jak prase.
Reagovat
smazaný uživatel
nějaké morální ikony, sorry.
Reagovat
slacker
To vubec neni o nejake Petre. Mozna druzi vcetne tebe to omezuji na Petru a Humla. Me to zajima jako obecne tema (a ze takovych "kontroverznich" temat mam vice). A tim je vyrazny nepomer mezi zdanenim stredni tridy a bohatych a nejruznejsi pravnich klicek jimiz se toho dosahuje (rezidence, sidla firem, pravnicke osoby, vyvadeni zisku pomoci predrazenych IT a poradenskych pseudosluzeb, to jen namatkou).
Reagovat
Fandina
Jenže neexistuje žádný nepoměr mezi střední třídou atd. Pro všechny platí stejné zákony. Jen ten, kdo má víc peněz si může koupit víc aut, víc dovolených a víc domů. Má víc možností. I si koupit dům v Monacu.
Reagovat
gigin
Má víc možností daně (jak říká rod_laver) optimalizovat, čili ojebávat.
Reagovat
Fandina
To samozřejmě, že má víc možností. To je logické. Máš víc peněz, máš víc možností.
Reagovat
smazaný uživatel
A? Nikdo, tutově ani Frick se Slackerem, neplatí vyšší daň než nezbytně musí. Že má Petra díky své profesi (s výší příjmů to opravdu nesouvisí, to je nesmysl), danit jinde, to je její výhoda, nikoli naše nevýhoda.
Reagovat
Frick
A tím si koupit neplacení daní. Střední třída si toto neplacení daní koupit nemůže.
Reagovat
Fandina
Ano, každý kdo má víc peněz má víc možností. A jak to chceš zařídit, aby měli všichni stejně peněz, za jiný výkon?
Reagovat
slacker
Neplati stejne zakony pro vsechny, Jine plati pro firmy a jine pro fyzicke osoby a jine zase pro jine subjekty. I mezi zakony pro firmy jsou rozdily. Jine plati pro banky a jine pro kampelicky a zalozny. Jine plati pro SRO a jine pro akciovky a jine pro nadace a neziskovky.
Reagovat
Fandina
Tak to samozřejmě. Ale v rámci toho zákona, podle toho kam spadáš, příslušíš, tak jsou stejné podmínky.
Reagovat
VlS
A proč to krucinál chceš řešit na TP? Parazituješ na tom, že sem chodí nějaké množství lidí a vnucuješ se se svými tématy, o kterých zde většina diskutovat nechce. Tak už pochop, že tady opravdu není zájem řešit tvou parazitní obsesi a vypořádávání se s každým, kdo něco dosáhl, protože ty jsi jen manipulátorská nula. Admin je opravdu guma, že ti to trpí. Doufám, že konečně i Frick pochopí co jsi zač. Hledáš jen fórum, kde budeš moci exhibovat a vyrovnávat se se svojím mindrákem. Nejsme léčebna pošramocených eg, my tady chceme žvástat o tenisu, dělat si ze sebe srandu a bavit se a ne řešit sociální problémy světa, a už vůbec nechceme svět zachraňovat. Někomu je to šumák, někdo by na to šel zprava, někdo zleva ale k plkání o tenisovejch úderech a tipech na tom nesejde forhend sice hraje pravák a levák každej jinou rukou, ale pravák pravičák a levičák ho hrajou stejně. A o to jde. Zmiz si hledat fórum pro tvoje politický teorie jinam a nekkaž tady vzduch, jsi nesnesitelnej, arogantní a sprostej, nic víc.
Reagovat
slacker
neumis si vybirat temata k diskuzi sam? kde se v tobe bere ta zurivost s kterou chces stopnout do ceho se nemusis aktivne vubec zapojovat.
Reagovat
slacker
A kdyz vidim ten tvuj strach diskutovat o politice aby se nahodou neporusilo nejake spolecenske tabu a nevypukla asi nejaka revoluce. Just budu :-).
Reagovat
VlS
Asi by se na TP měly zavést "nepřijatelné registrační pidmínky"
Reagovat
blixa
Jsem pro. Klidně pošlu adminovi ofocenou občanku, to určitě Paluba s Jůhelákem neudělají ;-)
Reagovat
VlS
Taky bych s tím neměl problém
Reagovat
slacker
Tak to muzete oba odejit diskutovat na idnes
Reagovat
smazaný uživatel
Tak si tam jdi sám, ne?
Reagovat
slacker
Ja nehodlam akcepovat jejich registracni podminky, oni dva ano. Tedy asi tam najdou kadrove vyprofilovane diskutujici podle jejich gusta.
Reagovat
EllNino
ty vypadní už někam doháje !
Reagovat
slacker
A proc? Nutim te snad do diskuze? Nenapadas snad i ty sam ostatni diskutuji?
Reagovat
EllNino
nerozumím řeči tvého kmene ...
Reagovat
janek_da
Hele Palubo, castecne s vami souhlasim. Ale proc to tady omylate porad dokola? To je to prudeni. Ne komentare na nejake kontroverzni tema.

Jestli se ti to nelibi, udelej demonstraci pred Min vnitra nebo financi. Co mi tady s tim? Bez a konej, kdyz se ti to nelibi.
Reagovat
Fandina
A co by mělo být smyslem jejich stávkování? Že Čech nesmí mít bydliště v jiné zemi? Vždyť jsme členy Schenghenu, ČR o volný pohyb osob a zboží usilovala?
Reagovat
smazaný uživatel
Pro začátek třeba to, že by chvíli prudili zase někde jinde :-))
Reagovat
EllNino
sory, ale prudíš
Reagovat
smazaný uživatel
Ale už je toho tak akorát dost. Z právního hlediska to, co dělá Petra a další je naprosto v pořádku, to už tu bylo několikrát objektivně dokázáno. Líbit se vám to nemusí, ale je to prostě tak, budete se muset přes to nějak přenést.
Jestli je to správně z hlediska morálního je věc čistě subjektivní a jak vidíš, můžeme se o tom bavit hodiny, dny, týdny ba i měsíce a stejně se k ničemu nedobereme. Sám za sebe můžu říct, že mě ty srdceryvné pindy o tom, že když Petra neplatí daně v ČR, tak zdejší učitelé nebudou mít na chleba, nechávají chladným, ale chápu, že někdo to má jinak. Což je ale tak v zásadě všechno, co se k tomu dá říct.
Reagovat
slacker
Z pravniho hlediska je v "poradku" i stanne pravo a exekucni a konkursni mafianstvi. Proto u me pravo neni synonymum pro spravedlive nebo spravne.
Reagovat
Fandina
Takže podle tebe, když si někdo vydělá víc peněz než ten druhý, tak to není z morálního hlediska v pořádku?
Reagovat
Frick
Proč by to nebylo v pořádku. Ať si vydělá. Ale ať to potom zdaní totožnou daňovou sazbou jako ten, co vydělal o něco méně.
Reagovat
Fandina
Ale vždyť to tak funguje. Co vyděláš, tak zdaníš. Procentuálně. Je to pro všechny stejné.
Reagovat
Fandina
A jestli se nepletu, tak i funguje progresivní zdanění, že se základem daně se zvyšuje i sazba. Z 15 na 22 procent.
Reagovat
smazaný uživatel
Však kdyby tady měla bydliště, tak by danila. Jenže zákon jí umožňuje mít bydliště jinde, tak proč by toho nevyužila a neušetřila nějakou tu korunu. Btw. ty máš nějaký zdanitelný příjem? Pokud ano, uplatňuješ odečitatelné položky?
Reagovat
smazaný uživatel
Pochopíš už konečně, že co tobě připadá spravedlivé či správné je naprosto irelevantní? Zákony neporušuje, tečka.
Reagovat
slacker
No irelevatni mozna pro tebe, pro me je to relevatni az az
Reagovat
Roger_Federer
Fiktivni..divne prirovnani..Mam apartman v Chorvatsku.Jezdim tam max 2x rocne.Taky tam bydlim fiktivne?
Reagovat
slacker
Takze jsi chorvatsky rezident, tos mel rici hned kluku.
Reagovat
Frick
http://www.atpworldtour.com/Tennis/Players/Top-Players/Roger-Federer.aspx

Pořád tam má Švajc.
Reagovat
smazaný uživatel
Podivej to tema bylo vyresene uz davno...(uz za Borise Beckera - pamatne velke poboureni Nemcu, jak se prestehoval do Monaka)...drive pred nejakymi silenci jak Wilhelm, Paluba, Cesky Honza a plno a plno dalsich...kteri sleduji tenis, buh vi od kdy...a nejsou to ani nejaci tenisovi nadsenci, spise sberaci CR uspechu ve vsem, i kdyby slo o soutez skok pro pivo...ale sami delaji prd, doslovne.... tot vse...nic vic se asi neda od nich cekat....

...tenisti jsou jak cirkusaci...kterym ve svete chybi statut "potulnych kejkliru", bohuzel, WTA a ATP je nejak chrani, ale tohle, nic moc....
....takze kazdy to resi jak muze....
....pochopitelne tady vubec nejde o ty spicky (tech je par), ale spis o takovy, co ziji v "pitomych zemich" a hraji nekde kolem 100vky a vyse...ti jsou fakt na tom pitome...kvuli svym zemim s de*ilni danovou politikou a socialnimi podminkami...atd. atd.
Sice v kazde zemi jsou nejake tenisove asociace, federace, kteri se snazi ty hrace podporit....hodne dulezite je to v americkem systemu, jinak bys byl v haji....

Ale trebas i Tim Smyczek...myslis, jako ze se ma dobre????, sice nastesti si vybral Floridu...celkem dobry vyber....a "zradil" rodne Milwaukee ve Wisconsinu...;) ale i tak nema obcas na benzin;) respektive, aby si sam zajistil nektere dojezdy....na zapas na GS v USA!!! To je fakt vrchol...na otevrenem mistrostvi USA, ve vlastni zemi se nemuze ani spolehnout na poradatele....sam na to nema...to je jas...

Pribeh australanky nadrazacky Sam Stosur je take celkem znamy,...ale nastesti se prodrala vyse....atd. atd. ale co ti, kteri se nedostanou...jen koukni, jak Amici nebo Klokani spis hraji na tech svych turnajich...a nebo Klokani proste nekde vlezou a snazi se v danem teritoriu nejak udrzet...
Reagovat
smazaný uživatel
Tady vuuuubec o Cechy nejde, ani o Monako...ver mne, Cesi se maji opravdu dost luxusne, doslovne jak prasata v zite v porovnani s plno zemema, takze tyhle problemy, jsou jen zastupne problemy lidi, co nemaj nic na praci, a tak mysli o blbostech;D) CR patri ke spicce socialniho systemu vubec na svete...

Takze kdo muze, dani mimo...kdo nemuze, hleda ruzna reseni...to je proste tema uz stare jak "svet".

Jedine reseni by bylo, udelat s nich svetoobcany, pravoplatne "cirkusaky", a osvobodit je od dani, tam kde jsou prihlaseni....tipuji, ze do 20 let tohle muze klidne nastat...nebot Svetoobcanem muzes byt uz ted...a svet se neskutecne zrychluje nejen v technologickem tempu, ale i ve vnimani tehle veci////

A, rekl bych, ze tenhle problem Monako, je fakt neco uz archaickeho....proste kluci trochu zaspali dobu....
...tady se zacinaji rodit uplne jine problemy....a to bude teprve ficak...podle mne...ale treba to nejak lidstvo ustoji...trebas;)
Reagovat
smazaný uživatel
Proto pochopitelne debatovat o tech vecech je jen ztrata casu....
to se da vyjasnit ve dvou dnech, jednomu se nelibi, druhemu se libi...tecka...
O tom se debatovalo v nemecku v 80.letech....ted je svet trochu nekde jinde....
Na tom neni co vymyslet, ale nekteri proste furt musi hlasat dokola to svoje jak uchyl.......a nekteri musi porad na to reagovat....jak blazen...

...rikam 20 let, a nestekne po Monaku pes...pokud ne driv.,..
Reagovat
Roger_Federer
Tak pravil Vlk, prapredek psa, co jsme ho sezraly.:)
Reagovat
blixa
Fičák třeba bude, že za 50 let bude většina "evropanů" mluvit arabsky. A to fakt bude fičák ... nějaký daně ... tsssssssss
Reagovat
Fanda67
Obávám se ze za 50 let budou ještě Frickovi a Slackerovi vnuci resit moralni pochybeni duchodkyne Petry K.
Reagovat
smazaný uživatel
:-D Tak to se máme na co těšit :-D
Reagovat
blixa
Myslíš že demence je až takhle dědičná ? No hele klid, jestli ano, tak to budou určitě řešit v arabštině a ty jim nebudeš rozumět. A já už naštěstí budu dávno pod drnem ;-)
Reagovat
Fanda67
To i Já, stovky bych se dožit nechtěl :)
Reagovat
slacker
Tohle se "vyresi" podle vzoru 1984. 3 svetove staty
Reagovat
smazaný uživatel
Panove, hrozi nam smrt blbismem...
premyslel jsem o tom dlouho celou noc, a nevidim jine vychodisko...
Navrhuju...
Navrhuju snist psy.!
:)
Reagovat
blixa
Nemá někdo housera ?
Reagovat
VlS
Psy nemáme, máme jen Vlka
Reagovat
janek_da
Na to ja se nebudu divat.
Reagovat
smazaný uživatel
ja taky ne;)
Reagovat
janek_da
Ty ne. Ty musis.
Reagovat
smazaný uživatel
No ja jenom, ze ty spodky jsou jako celkem ridky...
Reagovat
janek_da
jen si je sundej. uvidis, ze ti bude teplo.
Reagovat
Jabadu
Vy všichni ... jak tady sedíte ... všichni víte, o čem náčelník mluví?!
Jo, my to víme.
Reagovat
Roger_Federer
A tim se to vyresi jo?:)..
m.youtube.com/watch?v=X3tGlSnWm58
Reagovat
janek_da
Dodnes umim řict rychle Reiko Kitamiriová
Reagovat
smazaný uživatel
:D) jezismarja;D)
....to rikam hrozi nam smrt blbismem;D))))

Hele Rogere, ale tohle se mne podpovedelo z tveho Gora:D)))

https://www.youtube.com/watch?v=EcKCNLxdtHc
Reagovat
janek_da
Mi tam vyjelo. Koupit ditěti počítač?
https://www.youtube.com/watch?v=_HwCtvX_q3s
Reagovat
smazaný uživatel
4 rekli NE!
Takze to nebude asi ta linie, z ktere nam vzesel Paluba a Wilhelm...;)
Reagovat
smazaný uživatel
A potom tohle, to je celkem tematicke;DDD)))

https://www.youtube.com/watch?v=_8c-_D3PWRE

Mozna ti, kteri dnes kvuli TP zanedbali sve pracovni povinnosti natolik, ze jejich vyrobky nam opravdu budou chybet;DD)))
Reagovat
janek_da
A hele i muj profesor
https://www.youtube.com/watch?v=gyj5VwXSJ8M

Moc peknou asistenku mel. Vsimli jste si, ze co k nam tenkrat dorazila za moda?
Reagovat
smazaný uživatel
Mne to take nabehlo;D)
I z tou modou;D)
Reagovat
janek_da
0:50 až 1:05
2:28 až 2:33
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
janek_da
vsechno souvisi se vsim. TEnisportal bude muset taky ustoupit necemu novemu
Reagovat
Roger_Federer
vzdyt uz se to deje...vsecko se tu meni, odchazeni..prichazeni.Jen Pani F a danove tema pana F jsou vecne..F+F rozvraci nasi malou rodinu.Vy se divite, ze Goro nemuze trefit domu??
Reagovat
Fandina
... pobavils
Reagovat
Frick
Daňové téma jsem (výrazně) otevřel poprvé, když jsem naznačil, že by Petra se měla snažit hrát v Praze za každou cenu (i za cenu ohlášení se ze Šenčenu a případné její fin. ztráty), aby trochu napravila ten svůj odklon (vy tomu řeknete jinak).
Reagovat
Fandina
Ona má nějaký odklon?
Reagovat
blixa
Sice nevím co tam mele, ale Frick má určitě silný odklon od rozumu ! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
ja si teda vsiml spis tech problemu s tou kacenou;)))

Ale jinak mas pravdu, danove tema se pomalu hrouti, jak ty Bratislavske baraky, smycka se nam uzavira, ale bacha no neve smycky, treba...Medajle;D))))
Reagovat
Roger_Federer
Ale diky tobe..ty si to rozebral do nejmensich detailu.Prevedl do tematu na nekolik palub.
Hydre byly odtaty hlavy a Petra ted konecne muze klidne spat.
Reagovat
janek_da
Uz jsem si nasel pro jistotu zalozni tenisportal
www.tenisportal.si
Reagovat
janek_da
http://www.tenisportal.si/foto-caroline-wozniacki-se-je-pokazala-v-reviji-sports-illustrated
Reagovat
Jabadu
Ječný, Ziegler! Odneste si ho! ...
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak neni to vize, ale takova mala inspiracka...

https://www.youtube.com/watch?v=qrCz0JT4z4k&feature=youtu.be&t=47s

Uz si nekdy slysel, aby mrtvi hrali tenis a danili, ano nebo ne?
...ne
To znamena, ze tenista Don Budge (vitez vsech GS pred open erou) hral tedy jaky... zivy...a ted je jaky no
...mrtvy
Ano, mrtvy, takze nedani. Zabila ho snad pani Budgeova?
...ne
Nebo snad Navratilova?
...to nee
No taaak, tak si ho zabil ty.
...ale taky neee.
Sed Slackere...krucinal, uz jsme meli jit na svacinu...
Podivej se Doktor Budge byl otraven koktejlem FrickShakeSmirak, a uz nam nedani...
...no a?
Tak Znovu...

...ale proc bych ho vrazdil?
Protoze ti pokazil vecer:D))))
...Kricel jste na Blixu, pitomce pokazil jsi mi cely vecer, a pak sis ho spletl s Budgem...taky to zacina na B.

...ale ja jsem ho nezabil, on uz byl mrtvy, kdyz prisel;)))
Podivej Slacker, elektrickymu kreslu stejne neujdes, tak nas netrap, bud taky trochu clovek;DDD)
Reagovat
smazaný uživatel
-----
A znovu...

https://www.youtube.com/watch?v=qrCz0JT4z4k&feature=youtu.be&t=2m22s

Uz si nekdy slysel, aby mrtvola se prisla vykoupat a potom danila?
...ne
No taaak...
Taak znovu
Blixo, rekni nam co jsi videl, ale jen to, co jsi videl...
...Videl jsem jak Slacker drzi nuz a nuti toho mrtveho danit...
S dirou v zadech? Proc to dela? Tak prooc Blixa?
...tak abyste to vedeli, on to dela kvuli mne;DDD)))
-----

A znovu
http://youtu.be/qrCz0JT4z4k?t=3m

...jeto jednoduche pane Vlk, ja kdykoliv otevru hubu, vypadne mrtvola.
Takze vy rikate, ze kdykoliv otevrete hubu, vypadne mrtvola...
...dalsi prispevek mam zde...
Neuveritelne!
...vzdyt jsem vam to rikal, kdykoliv otevru hubu...bac...
Neuveritelne!
Mate nejaky dalsi priklad...
...jo
Pokracujte;D)))

a znovu...

...Ten clovek nevrazdi danove zbehy sam...Je jich vic...asi semnact;D)))
Janekda, to nam jeste tak schazelo...
Mele neco porad o Monaku...mame ho brat vazne?
...doktor Janekda >>>...rozhodne!!! Na heslo kukurice odpovedel slovem hranostaj... to mohou byt bud priusnice...nebooo Monako. Priusnice nema;)))

a znovu...

Damy a Panove, masovy vrah danovych zbehu, prave zavrazdil 3 pany z okruhu ATP. Nelibilo se mu jak hraji...;D)
Reagovat
blixa
:D :D :D
Reagovat
janek_da
Tak znova. :DDD
Reagovat
janek_da
Dani Petra v Monaku?
Reagovat
janek_da
Ano.
Reagovat
janek_da
Priznal se, pane inspektore. Priznal se.
Reagovat
blixa
Má les !!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ty že máš les, Majere? Ho*no Majere, Ho*no máš! :-))
Reagovat
janek_da
Tak znova :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Taaak znova
Hlavacku, Uz jsme probirali metodu Srapnel?
Nevadi...ovsem Hlavacku Srapnel musite kombinovat s metodou neprimych otazek:D)
Reagovat
smazaný uživatel
Tenisova raketa, mas?!:)
Reagovat
blixa
Míček, máš ?
Reagovat
smazaný uživatel
Travu mas?:)))
Reagovat
VlS
Trávu mám, máš čím platit?
Reagovat
smazaný uživatel
Sit mas?:)
Reagovat
VlS
Síť nemám, mám sako, stačí sako?
Reagovat
smazaný uživatel
Kalhoty a boty mas?
;D)
Reagovat
VlS
Nemám, vyměnil jsem je za trávu
Reagovat
smazaný uživatel
Eh, aspon spodky mas?:)
Reagovat
VlS
jo, ty vyměnit nechtěli, dokud je nevyperu. Ale do saka jsem narval tu trávu a prdla kapsa.
Reagovat
smazaný uživatel
;D)
To byl Srapnel Hlavacku ;D))))
Reagovat
blixa
Teda vážení, že já blbec ten ignore nezačal používat dřív. To je taková pohoda, nevidět bláboly těch jůheláků a nemuset se zabývat jejich myšlenkovými pochody. Protože člověku to nedá, odpoví, vysvětlí, a už v tom lítá. Vřele doporučuji ;-)
Reagovat
slacker
Zajimavy jsou dusevni pochody ignorantu. Tvarit se ze kdyz si zavru oci problem natrvalo zmizi.
Reagovat
Frick
Svítí permanentně kontrolka airbagu? To tak jí vypojim a problém je tím vyřešen.
Reagovat
poutnik
Taky to praktikuju ode dneška, úleva :-)
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.youtube.com/watch?v=3g2WJ-d4UWQ&feature=youtu.be&t=33m

...My tady pred vami nic neskryvame...
....to je hanba, to je hanba...
ze se v nasi obci TP, naslo nekolik jednicu, nesvedomitejch jak Janekda a Vlk, kteri by z toho skutku ucty k pracujicimu cloveku, chteli vytlouct kapitaaal, pro svoje pochybneee....!!!
No ja to reknu rovnou...
Reakcni cile!!!:DDD)))
Reagovat
blixa
Jojo, ať žije soudruh předseda !!!!!!!! Huráááá !!! ;-)
Reagovat
janek_da
:)
Reagovat
janek_da
AAAt zije soudruh preceda!!!
Reagovat
Roger_Federer
m.youtube.com/watch?v=CRuFo9HRdbI

Frick v akci?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak vidim, ze je jich tam cela armada;DDD)))
Ale porad nechapu na co Cesi narikaji;D)))
Narikat by spis mel Tim Smyczek...ten dani tvrde vsude, a pak nema ani na benzin, aby se dostal na svuj zapas na GS ve svem rodnem state;D))) (ironicky receno)
Hold Cesi se maji moc dobre, a tak nekteri resi pseudoproblemy i pul roku v nekonecnych casovych smyckach...;)
Reagovat
janek_da
Jen at breci, ale at plati! :)
Reagovat
smazaný uživatel
;D)))
Reagovat
Roger_Federer
jenomze on ten pan Frick neplati, on neplati..
Reagovat
janek_da
Hlavne ze je tam zajem vo cloveka.
Reagovat
smazaný uživatel
:D)
Reagovat
Roger_Federer
jeste by v tom mohla hrat roly "skryta identita" pana Fricka a touha po osobe zajmu.
Reagovat
VlS
Ještě jsi tam nezapracoval středisko. Třeba takhle:
A jaké měla zavražděná středisko?
Jaké středisko? Zdravotní? Ne
Středisko osobních zájmů? Ne, středisko zbytečných starostí
Reagovat
smazaný uživatel
je prostě sfině.
Reagovat
smazaný uživatel
Mam dotaz!
...jak on Frick muze vedet, ze strana b, pujde zrovna takhle...
kdzy uhel gama, neni znam?
Reagovat
janek_da
Už ti došel dech. Vidím, jak si drhneš dech.
Reagovat
janek_da
nos :)
Reagovat
smazaný uživatel
;)
Reagovat
gigin
čistý a klidný. Mastím to v tej bance HSBC. Jsme tam dobrá partička - Alonso, Schumi, politici, Rossi (ne Luky, ale Vale) a tak...
Reagovat
smazaný uživatel
Mam dotaz!
Mohu uplatnit latinu na tenisportalu?
Reagovat
smazaný uživatel
No, i Vlk v zimě si může přečíst Vergilia v originále... :D
Reagovat
VlS
Cetera autem censeo, Kartaginam ese delendam?
Reagovat
smazaný uživatel
Sud kulatý ? rys tu pije ? tu je kára ? ten to ryje... (Jak se Honzík učil latinsky) :D
Reagovat
janek_da
Už si tě píšu. Ve čtvrtek 16:30 první lekce.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale...
...ja jeste nejsem definitivne...
Reagovat
janek_da
http://denikreferendum.cz/clanek/123456-dva-uzivatele-tenisportalu-objevily-obri-danove-podvody-prejte-jim-to
Reagovat
Fandina
Já jim to přeji, ale co budou dělat, až ty daňové podvody neprokáží?
Reagovat
Roger_Federer
podas na ne zalobu a hotovo.;)
Reagovat
Fandina
za štvaní proti druhému by si to zasloužili
Reagovat
Jan
Řada tenistů včetně Djokoviče mají bydliště v Monacu kvůli daním, je to veřejné tajemství a všem známé a tady se o tom diskutuje jako by to nebyla pravda. Je to směšné.
Reagovat
smazaný uživatel
Všichni víme, že spousta sportovců je v Monaku kvůli daním, a to i českých. Jenže někteří neustále dělají, jako kdyby v tom Petra byla jediná.
Reagovat
Frick
Já nedělám, že je Petra jediná. Současná debatní vlna se strhla, když jsem si rýpl do Lucky.

Před časem jsem se zase "podiovoval" nad tím, že si Berdych staví superpalác u Prahy, když nyní chce "žít" v Monaku.
Reagovat
George_Renel
Vspak ty sis také přiložil polínko....
Reagovat
Jan
Protože tu byly příspěvky, že né, že tam bydlí, protože se jim tam líbí :)
Reagovat
George_Renel
Jako vždy mírně demagogicky upraveno. To nebylo rezolutní tvrzení.
Mimochodem, byl jsi tam někdy? Já nejednou a klidně bych tam bydlel.
Reagovat
Jan
Dobře, vypíchl jsem jeden výrazná příspěvek, ale většina se to snažila nějak okecat. Přitom že je to krácení daní je jasné všem.
Reagovat
Jan
výrazný
Reagovat
Fandina
Jenže pojem krácení daně není vůbec přesný. Nikde se daním nevyhneš, jen v daňovém ráji neplatíš daň a ještě jen tehdy, když tam peníze vyděláš. V každém jiném případě daň platíš.
Reagovat
Frick
a jak tam mohla ta Petra vůbec něco vydělat? WTA turnaj se tam nehraje, tak tam po večerech uklízí v casinu?
Reagovat
Fandina
Kdyby vydělala, neplatila by daň. V ostatních případech daň platit musí. Tam ne, ale jen, když něco vydělá tam.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli podle tebe jde o krácení daní, tak podej TO, protože:

TZ, § 240

Zkrácení daně, poplatku a podobné povinné platby
(1) Kdo ve větším rozsahu zkrátí daň, clo, pojistné na sociální zabezpečení, příspěvek na státní politiku zaměstnanosti, pojistné na úrazové pojištění, (Tato novelizace nabývá účinnosti 1. ledna 2015.) pojistné na zdravotní pojištění, poplatek nebo jinou podobnou povinnou platbu anebo vyláká výhodu na některé z těchto povinných plateb, bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až tři léta nebo zákazem činnosti.
(2) Odnětím svobody na dvě léta až osm let bude pachatel potrestán,
a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 nejméně se dvěma osobami,
b) poruší-li k usnadnění takového činu úřední uzávěru, nebo
c) spáchá-li takový čin ve značném rozsahu.
(3) Odnětím svobody na pět až deset let bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 ve velkém rozsahu.

Jenže ty ho nepodáš, protože je ti naprosto jasné, že o žádné krácení daní nejde. ;-)
Reagovat
Jan
Jo a proč jsou tedy všichni v Monaku ? :)
Reagovat
Fandina
Třeba proto, že když tam něco vydělají, tak mají nulovou daň. A také je to tam prý hezké.
Reagovat
Fandina
Ale to píši vydělají tam. Jinak všude jinde platí daně podle toho, kde příjem vznikl.
Reagovat
smazaný uživatel
Protože v souladu s českými předpisy mohou. ;-) Kdyby páchali trestný čin, tak je ani Monako neochrání. ;-)
Reagovat
VlS
Kdyby spáchali trestný čin, bylo by nezdravé jezdit do Prostějova a bylo by lepší zůstat v Monacu. Virgin Islands jsou ještě lepší.
Reagovat
smazaný uživatel
To máš pravdu. :-)
Reagovat
VlS
Ale to si pleteš, všichni jsou už v Mexiku
Reagovat
Fandina
:-))))))))))
Reagovat
blixa
... buenos dias já taky jdu ...
Reagovat
smazaný uživatel
...aspoň si poslechnu pěknou muziku, co se hraje v Mexiku...
Reagovat
poutnik
:-)
Reagovat
VlS
Nejen sportovců, dokonce tam je i jeden pan senátor demokraticky zvolenej v posledních volbách a na zasedání senátu lítá.
O spoustě dalších nemluvě. To je sranda, co?
Reagovat
VlS
http://zlin.idnes.cz/rozhovor-s-ivo-valentou-po-zvoleni-senatorem-foq-/zlin-zpravy.aspx?c=A141018_191533_zlin-zpravy_ras
Reagovat
janek_da
Slyšel jsem, že tam má bydliště i Petra K. Je to pravda?

https://www.youtube.com/watch?v=s9xkoc0qiKw#t=54
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDD))))
Neee, tak to mne fakt dostalo;DDD)))
Jen se obavam, ze to zustane dost nepochopeno, hlavne tim, ktery tady opet roztaci dalsi casovou smycku;D))))
Reagovat
smazaný uživatel
ale mam pro toho ceskehohonzu vysvetleni;)

https://www.youtube.com/watch?v=KHS1X0OrRM4&feature=youtu.be&t=1m15s

Proste kdyz nechodi, tak mu to nemysli;D)
Reagovat
smazaný uživatel
Jako on to fakt umi, ale dost blbe se na TP vchazi do ulicky;)))
Reagovat
janek_da
Nebo zamrzl v století páry.
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Tady v radu tenisportalu se pise, ze mame chodi na portal radne upraveni...
mam dotaz!
Znamena to, ze se mame i holit? Ja totiz, kdyz se kazdy den holim, tak krvacim;)
Reagovat
blixa
Zkus frézkové holící strojky Philips. Ale .. safra .. není to nepovolená reklama .. ještě ke všemu nezdaněná ?
Reagovat
janek_da
Hlavne nekur, pak blijes
Reagovat
smazaný uživatel
;D)))
Reagovat
George_Renel
Spíše tam mohla býti dána výše promile upravenosti... :-)))
Reagovat
janek_da
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD)))
ty Janekda, ja te zabiju;D))) ja se nemuzu tak chlamat, si budou myslet v kanclu, ze jsem uz uplny cvok;DDD)))

No jisteeee... "Kolik tresni, tolik visni"
pryyyy jen at si pinda, na to my jsme zvykli;D)))
Reagovat
janek_da
Ješito, Ješito, už to máš ušito.

Snad abych si pacienty chytal sám!

:D
Reagovat
smazaný uživatel
Aligator!!!:D)))
Reagovat
VlS
Jo, a taky tam bydli Jacques Prevert, uklízí veřejné záchodky u parkoviště a v akváriu a děsně nadává, že tak tak vyjde
Reagovat
Fandina
Tady jde o to, že sportovci jsou celý rok na okruhu a vydělávají si peníze v různých zemích a tam jsou zdaněny. Takže tenisti jsou vlastně multikulturními tvory. Kdo jiný by měl mít neutrální bydliště než oni.
Reagovat
Fandina
Nehledě na to, že to, co si čeští tenisti vydělají tady, tak je tu zdaněno. Je to pořád dokola.
Reagovat
Frick
To je ale pakatel.
Reagovat
Fandina
Ano, jen z toho, co si tu vydělá. A z toho, co si vydělá jinde, platí daně tam. Jak bys to chtěl jinak dělat. Je to tak správné. Zdaním tam, kde vydělám. A pořád dokola.
Reagovat
Frick
Ale KDE se tedy vydělá příjem za reklamu? Resp. jak se ten reklamní příjem vydělá v tom Monaku.
Reagovat
Fandina
Příjmy za reklamu mohou být zase různé. Záleží na formě a dohodě. Něco, jako sponzoring je zdaněné. Myslím, že u sportu se to dost používá.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja se k tomu vyjadrim asi takto. Blbost je rozhodne brat nekomu obcanstvi jen kvuli tomu, ze (ne)dani dan z prijmu v jine zemi. Fotbalisti, hokejisti atd. maji uz take trvale bydliste mimo ceskou republiku, kdyz pracuji v jinych zemich a do CR prijedou akorat na prazdniny a to kolikrat ani to ne. Problem je, ze u tenisu je polozka Rezidence, verejna a tudiz se pak resi takovehle kravoviny. Tomuto cloveku, ktery vyvolal tyto dohady ale vadi pouze to, ze Petra plati nuilove dane z prijmu, coz neni pravda. Plati je v zemich, kde se hraji turnaje na okruhu, tudiz v zahranici stejne jako ostatni cesti sportovci, takze kdyby bydlela jinde nez v Monaku, tak to temto lidem bude uplne jedno... Nad temahle blbostama, ktere vyvolavaji tito lide (samozrejme politik) nema cenu se ani vubec pozastavovat...
Reagovat
blixa
Je to tak nějak. problém vůbec není v tom, že Petra má daňové sídlo v zahraničí. Problém je v hlavách všech těch socanů, bolševiků, levicových národovců. Je šíleně vytáčí ta nula na daních z příjmu v Monaku. Je úplně jedno, že tak daní jen nějakou, pravděpodobně poměrně marginální částku svých příjmů. Pro ně je to ten odporný arogantní bohatec, který by měl být správně pořádně skřípnut a oškubán, když už měl tu drzost vydělat ty peníze. Ta nula je činí běsnými. Kdyby Petra měla daňové sídlo, já nevím, v Německu nebo v Anglii, tak bude ticho, protože tam není ta nula. Tam ji oškubou místní a budiž, tak je to v pořádku. Nikdy jsem neslyšel nikoho pípnout, že někdo daní v zahraničí, pokud tam je nějaká taková daň jako třeba u nás. Takže o princip nejde. Jde o tu nulu, kvůli které šílí. Zatracený bohatec, jak si to dovolil !!! Do vězení s ním ! Nebo aspoň zbavit za trest občanství ! To jsou přesně myšlenkové pochody téhle levičácké sebranky.
Reagovat
Jan
Už toho tu bylo dost, ale chudý může platit daně celý život a bohatý ne i když by mu to na životní úrovni vůbec nechybělo ?
Reagovat
Fandina
Tenisti platí všude daně, tam kde si peníze vydělají, tam platí daně. Chápeš to?
Reagovat
blixa
Ona zaplatí za rok na daních víc, než ty za celý život vyděláš, milý rudochu. A když už "proletáři všech zemí spojte se", tak by ti mělo být jedno kterým proletářům v které zemi ty daně zaplatí, ne ? :D
Reagovat
slacker
V ktere zemi to prave rozhodne jedno neni. Ale to takovy dogmatik tezko pochopi
Reagovat
smazaný uživatel
na co reaguješ? Nespletl jsi si nick? :) a vůbec, jakej dogmatik?
Reagovat
slacker
Stane se ze pri vraceni zustane v komentari stary komentar a ja umazal jen text a ne predmet. Jinak blixa stejn prohlasil ze strci hlavu do pisku takze to stejne cist nebude i kdyz sem mu tou chybou v predmetu nahral na nejakou dalsi nejapnou invektivitu ktere pouziva bezne misto argumentu.
Reagovat
smazaný uživatel
A jaky je v tom rozdil teda? Chtel bys po hracich, kteri hraji v NHL aby platili dane v Americe a pak jeste v Cesky republice aby jim tech penez nahodou moc nezbylo?
Reagovat
slacker
Nechtel. Je mi smutno ze nevidete nebo spise nechcete videt rozdil mezi hraci co hraji a tedy i ziji v kanade/usa a mezi fiktvnimi rezidenty Monaka nebo jinych nemedializovanych ostruvku.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi proto, že tam žádný faktický rozdíl není.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele komundíro, chudí povětšinou daně neplatí. ;-)
Reagovat
slacker
Dane jsou neco co musi platit stredni strida aby chudi nezabili bohate.
Reagovat
Jan
Takže ti co makají na 3 směny za minimální mzdu jsou bohatí ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ti, co pobírají minimální mzdu, daň z příjmu povětšinou neplatí. A pokud mají děti, tak nejen že neplatí daň, ale ještě navíc od státu něco dostanou. ;-)
Reagovat
Jan
Když bude brát 11 - 15000 hrubého, a je spousta lidí s takovým platem, tam už jim to daní. A určitě to není střední třída.
Reagovat
smazaný uživatel
11-15 tis. hrubého jednak není minimální mzda, jednak až do výše 13800,- hrubého je člověk na nule. ;-)
Reagovat
blixa
To by mě zajímalo, jestli tenhle rudoch zaplatil kdy, byť korunu daně z příjmu. Ale o tom, jak mají platit daně druzí by strašně rád rozhodoval :D
Reagovat
Jan
modrochu, umíš akorát urážet.
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo :-D
Reagovat
Jan
Schválně jsem si dal mzdovou kalkulačku, už od 11000 ti tam naskočí daň. Ale je to jedno. Prostě chudí nebo středně příjmoví daně platí a bohatí se tomu snaží vyhnout.
Reagovat
Fandina
A chudí ne, ty ne? Jen bohatí jsou nepoctiví?
Reagovat
Jan
Všichni, ale u bohatých je to markantní. A chudí si bydliště v Monaku nevyřídí.
Reagovat
Fandina
Takže z toho vyplývá, že je lepší být zdravý, poctivý i bohatý. Protože pak si můžeš koupit rezidenci v Monacu a co si tam vyděláš, upozorňuji tam, tak nemáš zdaněno. Všechno ostatní se daní u tenistů tam, kdes vydělal.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak máš špatnou kalkulačku. Nebo sis to špatně nastavil.
Reagovat
Frick
Ale tak dobře, Freedome. Zkus mi tedy ty vysvětlit, proč má Petra v zásadě fiktivní rezidenci v předraženém Monaku místo toho, aby měla jako svou rezidenci svůj laciný byt v Prostějově, když stejně daní v místě konání turnajů. Je jasné, že má ještě další nemalé příjmy, které daní právě těmi monackými 0%.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak už zde bylo řečeno - pokud nebudeme znát přesnou strukturu příjmů a výdajů Petry K., nemůžeme tohle relevantně posoudit.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano to ma a proto je v tom Monaku. Ale po techto "vedlejsich" prijmech je ceskym politikum houby a vam diskuterum taky... Vam vsem tam vadi pouze ta nula pred tim procentem, nic vic.
Reagovat
Frick
Tak je to jistá ukázka odmítnutí sounáležitosti s touhle zemí. Ano, něco, co se vybere na daních se možná bohužel "rozkrade", je to špatné, ale i tak věřím, že tomu naprostá většina prostředků vybraných z daní jde ve prospěch fungování / rozvoje tohoto státu.

http://denikreferendum.cz/clanek/19601-prespolni-danove-behy-svetovych-sportovcu

Čili bys řekl, že i v jiných (západních) zemí (kde komunismus nebyl) jsou politici špatní, když šťourají do toho, kde někdo bydlí, kde daní a tím, že se jim snaží zabránit v útěku do daňových rájů, případně je za to pak zpětně trestá - že je vlastně ti politici neeticky omezují na jejich svobodě?
Reagovat
Fandina
Sounáležitost s touhle zemí by sportovci odmítli, kdyby jí nereprezentovali. Pokud v rámci zákonů zvolí pro ně nejvhodnější variantu svého žití, tak to nevyjadruje žádnou nesounáležitost k téhle zemi. Tenisti zaplatí daň z peněz, tam kde si je vydělají a ani to jinak nejde. Chovají se podle zákona a vyčítam jim, že si vyberou bydliště podle svého je hloupé.
Reagovat
Jan
Jenže si to bydliště berou kvůli daním. Jistě jim jinak nelze vyčítat a ni je omezovat, kde mají bydlet.
Reagovat
Fandina
Já tomu ale rozumím tak, že oni neplatí daň jen z příjmů, které si vydělali v Monacu. Z ostatných příjmů daň platí. Z příjmů, které si vydělali jinde. Tam daň platí. Takže smysl že daň neplatí, platí jen pro Monaco. Jinde daň platí. Chápeš to?
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud bychom se bavili o příjmech z prize money, tak máš pravdu, ale ona má ještě příjmy z reklam atp., a ty se daní v místě, kde je daňovým rezidentem, tj. v Monaku.
Reagovat
Fandina
Aha, tak to jsem si špatně vysvětlila. Díky.
Reagovat
blixa
To tak může být a nemusí. To záleží na tom, jak to má celý postavený. V řadě případů je může, ba MUSÍ platit v zemi kde je vydělala, takže to bude stejné jako s prize money. To bychom vážně museli znát celou srukturu jejich příjmů, smlouvy atd. Jinak je vše jen totální blábol. Ale to rudochům nevadí, ti si budou stále mlít svoji mantru.
Reagovat
Fandina
Aha. Takže zase záleží na formě a smlouvě. Díky za doplnění.
Reagovat
blixa
S vysokou pravděpodobností se dá říct, že v Monaku zdaní jen příjmy z Česka, pokud nějaké má. Tedy např. pokud jí něco Černoškova firma platí. V podstatě nějako drobné. Osobně si myslím, že pro ni je Monako spíš investice do budoucna. Momentálně dost pochybuju, že se jí to nějak výrazně vyplatí. Za pár let nemovitosti v Monaku ještě podraží, získávání karet může být obtížnější, ona už bude mít desetiletou kartu, atd. Prostě peníze je potřeba rozumně investovat.
Reagovat
Frick
Ale jestli jí něco platí Černoškova firma, tak by to rozhodně mělo být zdaněno u nás.
Reagovat
Fandina
Za co by Petře Černoškova agentura platila?
Reagovat
Jan
I když nebudeš znát strukturu příjmů, je jasné že by si tu námahu s bydlištěm v Monaku nedávala, kdyby se jí to nevyplatilo. Takže nějaké daně si ušetří. Tak to pořád neokecávej.
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, že se každý chová hospodárně. A na tom je něco špatného?
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu, ale faktem je, že na daních takhle musí ušetřit docela dost, aby se jí to vyplatilo.
Reagovat
VlS
To je složitější, ale neřešitelné v obecné rovině.
Reagovat
smazaný uživatel
Samozřejmě.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale vzdyt presne jen vam a jim jde jen o to, ze sla do tzv. "danoveho raje". Spoustu ostatnich sportovcu, bydli (maji rezidenci) tam, kde trenuji a sportuji a coz u tech nejlepsich Ceska republika rozhodne neni. Proc by u Petry (ktera sportuje take v zahranici) je spatne neplatit dane v CR a u ostatnich sportovcu pobyvajicich v zahranici by to melo byt v poradku. Bud to berte jako komplex, ze to je spatne a nebo to nechte byt uplne. Z toho co zde vytvarite jen je videt to, ze za 1. Vam vadi 0%-tni dan z prijmu Petry v CR a Monaku (dodavam, ze to neni jedina jeji dan z prijmu) a za 2. residence v cizi zemi. (Ktera by vam ale nevadila, pokud by tam nemela 0%-tni dan). Takze je naprosto patrne, o co vam vsem jde. Pro me to je naprosto normalni, ze pokud mas tu moznost mit residenci tam, kde mas nejmensi dane a mas dostupne finance si ji tam obstarat, tak to udelas. Nic protipravniho v zadnem state, takze nevidim duvod, proc by to melo byt spatne. A uz vubec nevidim duvod, proc by mel nekdo brat narodnost nekomu jen proto, ze se odstehoval kvuli praci (kvuli cemukoli) do jine zeme...
Reagovat
Frick
Kdyby měla Petra trvalý bydliště na Floridě (jako třeba Sabine), protože je tam nejlepší tréninkový zázemí a tam i danila, tak by to pro mne morálně bylo určitě akcpetovatelné. Jakkoliv by mne mrzelo, že takto přetrhává pouta se svou zemí.

Ale pro Petru je prostě domov v Prostějově - trénuje tam, má tam byt, hraje tam její přítel hokej. A myslím, že by bylo záhodno, aby byl Prostějov její rezidence. Ale to není a když navíc jediným důvodem pro rozpor "kam se vracím domů" x "oficiální rezidence" jsou daně, tak je to prostě problém.

Znovu raději podotknu, že jsem přesvědčen o tom, že Petra je v něčim vleku (Černoška?). Na druhou stranu - není jí 16, její 25 let, je to dospělá žena. Rozhoduje o sobě sama nebo měla by. A jako taková by třeba měla jasně zdůvodnit svoje počínání.
Reagovat
Fandina
Má bydliště v Monacu, protože ho tam mají i ostatní tenisti. A je to jejich věc. A není to nic protiprávního. Chápeš?
Reagovat
Fandina
V Monacu máš nulovou daň jen tehdy, pokud si to vyděláš tam. Jinak to neplatí.
Reagovat
Frick
A co ti tam tedy vydělá? Turnaj v MC se hraje jen v rámci ATP.
Reagovat
Fandina
Já já nemohu vědět, co si tam vydělá. Ale z toho, co si tam vydělá daň neplatí, mají nulovou. Co vydělá jinde, daní podle toho, kde si vydělá. Co je na tom divného?
Reagovat
Frick
Fandino, promiň, ale ty už si jako kolovrátek.
Reagovat
smazaný uživatel
To říká ten pravej :-DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
To říká ten pravej :-DDDD
Reagovat
Fandina
A konečně jsi pochopil, nebo ještě pořád ne. Odpověz na férovku. Jak to je.
Reagovat
tedi
ten byl dobrej.
Reagovat
Jabadu
ten nám vždycky říkal:
"Disciplína, vy klucí pitomí, musí bejt! Jinak byste lezli po stromech jako vopice! ? A není to pravda? Představte si park, řekněme na Karláku, a na každým stromě jeden diskutér bez disciplíny! Z toho jsem měl dycky největší strach."
:-)
Reagovat
Roger_Federer
A...nocni smena? tema opet pokracovalo, smycka se toci dal.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nejak Rogere...;)
Ikdyz tahle smycka ma zajimave prolnuti...

Paluba, ktery se te snazil bezdusne vyklidit "na palubu", vis, ktere...nam prisel s "peknym" zaverecnym kazanim. Je to jiste prevratna zmena. No.... jen by mne zajimalo, o jakou ceskou vetsinu mu jde;))) Ale mozna mentalne naskocil "na queshovskou palubu";)))
Fakt nevim, jestli je to tak dobry komediant, nebo to jen dobre na nas hraje...

Jinak mame tady i omluvu Wilhelma...z tou mam vsak problem..., stejne asi jako Gigin mu nejak neverim...takze ani nevim, co si o tom ma clovek myslet...
...rozhodne mne zarazi, ze Frick popisuje obavy, zeby ho zablokovali...takze si je jako vedom, ze nedela neco, co je uplne ok???
Hodne podivne...ale zkousim se neopirat o ty fakticke pravdy, jak radi jiny Wilhelm, tedy ne Frick, ale Leibniz;) nebot mysleni logicke je super, ale clovek musi pocitat vzdy s protikladem...a to svadi prave do toho palubovani...vic by mne spis zajimaly ty pravdy racionalni, ktere v sobe nesou vysvetleni pricin, bez tech protikladu...jenze - velmi tezke, a tezko se nekdy vyjadruji i slovy...;)

Takze spis to vypada na tu vizi...;)))
Humor je totiz ridky prvek, ktery ovsem dokaze celkem resit i na prvni pohled neresitelne smycky, tedy pokud neobjevime tu pricinu...;) Ovsem vyzva to je. Ale na druhou stranu, material paradni;)
Reagovat
Roger_Federer
podle me hledas myslenku a smysl, kde uz davno neni..Ja treba nechapu oco vlastne Frickovi jde.
Pokud chce znenit danovy system ;), tady place na spatnem hrobe, musi konat.
Pokud chce vsechny( nebo nekoho) tady presvedcit, ze Kvitova je nemoralni..place na spatnych strankach..
Takze z toho vychazi zase jenom provokace a troling..;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja s tebou souhlasim;) Proto to vypada na tu vizi;D)
Nebot racionalne je to tzv. neprustrelne;)
Reagovat
slacker
Hosi zacinate byt uz nepekne zoufaly, paluba quesh. Co prijde od vas dale?
Reagovat
Fandina
zoufalí, nebo zoufalý?
Reagovat
Roger_Federer
Ty si se do toho divadilka nominoval pokud vim sam..
Reagovat
smazaný uživatel
:D)
Reagovat
smazaný uživatel
Co sem pořád pleteš queshe? To už je posedlost, tohle je snad úplně jiná situace ne? Jirka psal o Petře, shazoval zbytečně hráčky a býval někdy i slovně agresívní a zaslepený, ale z Fricka sálá přímo až patologická zasedlost na Petru, přitom jak už psali, jeho milovaná Lucka je tam taky, ale on tu Petru propírá, jako kdyby se dopustila nejtěžšího zločinu na světě. Využívá toho, čeho by využívali všichni, kdyby mohli. A je super, jak na netu je každý moralista, je to tak lehké že? Když se navzájem neznáme, nic o sobě nevíme a kážeme vodu a chlastáme víno.
Reagovat
slacker
Laskave poradne cti i prispevky prede mnou na ktere reaguju. Pak by jsi se mozna omluvila za to ze sem zase taham queshe. ten uz byl vytazen
Reagovat
smazaný uživatel
Klidně bych se omluvila, ale ty sem queshe taháš věčně, pořád to tvoje "queshisti" nebo jak jim říkáš atd. Jirka už tu není jak dlouho, což si mnozí přáli, tak nevím, proč ho pořád zmiňuješ a nebo děláš takovouhle skupinku "zaslepenců".
Reagovat
slacker
Ach jo,
Reagovat
Frick
Ano - chci svými argumenty přesvědčit lidi o tom, že to co dělá Petra (resp. lidi kolem ní), není prostě správné.
Reagovat
smazaný uživatel
A kdy konečně s nějakými přijdeš? :-)
Reagovat
slacker
Blixa junior?
Reagovat
Fandina
Není správné hrát tenis za peníze?
Reagovat
Frick
Proč by to nebylo. Je to její práce.
Reagovat
Fandina
A co tedy dělá špatně?
Reagovat
Frick
Ty její daňové odklony.

Ještě raději znovu podotknu, že je mi jasné, že z její hlavy to není.
Reagovat
Fandina
Ona má nějaké daňové odklony?
Reagovat
smazaný uživatel
Takze jedine, cos timto prispevkem chtel rict je, ze neni spravne aby se cesky obcas odstehoval do jine zeme? Chapu to dobre? Nebo ti tam furt pouze smrdi to Monako s temi danemi 0%?
Reagovat
smazaný uživatel
*obcan
Reagovat
Frick
Není správné fiktivní přesídlení za účelem vyhnutí se placení daní.

A i kdyby nešlo vůbec o daně - tak ano, určitě budu mít sportovce raději, když se bude vracet domů do Čech a ne domů na Floridu.
Reagovat
Fandina
Co je to vyhnutí se placení daní? Placení daní se nikde nevyhneš. V daňovém ráji je nulová hodnota, ale jen tehdy, když si to tam vyděláš. Jinak se nikdy žádné dani nikdy nevyhneš.
Reagovat
smazaný uživatel
Fiktivni presidleni to vazne neni Fricku. Aby jsi mohl mit residenci v Monaku, tak potrebujes mit i svoji adresu a tim i svoje sidlo zde. Takze zadne "fiktivni" prosim zde nepouzivej. Jak uz jsem ti mnohokrat psal, Petra dan z prijmu (z prize money) normalne odvadi jako kazda jina hracka a je jedno jestli bude bydlet v CR nebo nekde na Kilimandzaru. To je jen tvoje vec, pokud ti je hracka milejsi kvuli mistu residence ale furt nevidim ten duvod, proc by to melo byt spatne?
Reagovat
Frick
Fiktivní pro mne znamená to, že to není místo, kam by se vracela domů pobývat. Takto "domů" se vrací evidentně do Prostějova.

Samozřejmě, že o příjmy z prize money nejde, to už vím delší čas.

Jde o další příjmy. A mne by velmi zajímaly, jaké že to ty příjmy jsou a zda by, dle mého názoru, měly či neměly být zdaněny ve prospěch českého státu. Ať už po stránce legitimity či legality.
Reagovat
smazaný uživatel
Zaprvé je ti po jejích příjmech leda tak prd a zadruhé je to zcela legální, to už jsme si vysvětlili.
Reagovat
Fandina
Ale je jedno, kam se vracím rád, většinou to bývá k rodičům a vůbec to nesouvisí s tím, kde mám trvalé bydliště a kde rezidenci. To není nic fiktivního a nesouvisí to s placením daní, to podléhá jiným měřítkům, než to, kde mám domov. Mohu jezdit na x míst, ale jen jedno místo je tím, kde mám trvalé bydliště a není fiktivní.
Reagovat
blue
Samozřejmě, že její přesídlení je fiktivní. Prakticky se v Monaku dle zjištěných skutečností (viz články DR) nevyskytuje, a ani jaksi z logiky věci nemůže - když má s Ministerstvem vnitra uzavřenou pracovní smlouvu na 40 h týdně jako instruktorka sportu, s místem výkonu Prostějov. Žije, bydlí, trénuje v ČR, kde je jí hrazen státem (centrem sportu MV) veškerý servis k zajištění jejích sportovních výkonů a s tím spojených finančních zisků.
Reagovat
Fandina
Fiktivní není, když ho má uvedené jako rezidenci. Je to platné místo jejího trvalého pobytu. Podle zákona. Takže fiktivní není.
Reagovat
slacker
Hnus velebnosti, ztracim iluze o vetsine cechu chodici na TP. Takovy festival prehlidka absence citu pro cestne jednani to se vidi malokde
Reagovat
smazaný uživatel
Amen. Vidíš, já o tobě žádnou iluzi neměla :)
Reagovat
Frick
Dobrá, asi by bylo záhodno se omluvit za to, co se tu stalo za posledních 24 hodin a nad čím mám hlavní podíl. Nevinný příspěvek o tom, že se Lucka dívá doma, pak moje lehká prokace na téma jejího domova / rezidence a už to ošklivě jelo. Myslím, že je zbytečné to tak hrotit, byť připouštím, že asi se to dá považovat za téma kontroverzní. Opakuju znovu, že já bych si nad tím tématem rád konstruktivně podiskutuji, ale asi jsem měl pochopit mnohem dříve, že takováto diskuze není možná, protože se do toho dává až moc emocí, jak už jsem naznačil o pár řádků výše. Myslím, že zbytečně.

Pokud si někdo myslí, že jde o trolling, skutečně to není pravda. Jsem tady rád, protože je to pro mne hlavní způsob toho jak sdílet radost či smutek nad úspěchy našich tenistů a hlavně tenistek, případně i dalších sportovců jako jsou např. biatlonisti.
Reagovat
Frick
ještě jedna věc, co se mi stala v sobotu - zlobilo mne na mobilu přihlašování - až do té míry, že to u mne vyvolalo obavy toho, jestli jsem nebyl zablokován. A z toho jsem měl skutečně celkem hrůzu. Stejně, jako kdyby byl např. TP zrušen, protože by např. provozovatel neměl na hosting apod.
Reagovat
Fanda67
Pokud bys tu blbnul 24 hodin, tak ti to asi kazdý odpustí, ale s tím "tvým tématem" tu otravuješ už několik měsíců .....
Když už jsi u toho omlouvání tak by ses mohl na dálku omluvit Pálovi - jeho nominaci jsi tady tvrdě kritizoval a ukázalo se, že byla správná ( Petra s Luckou si mohli odpočinout a my jsme se mohli dívat na nové tváře v reprezentaci )
Reagovat
Frick
No jo, ale Pála asi nemohl vědět, zda Eugenie hrát nebude. Pak by to byl risk. Spoléhat se na Karolínu, která dost možná nyní nemá TOP formu, případně na nesehranou deblovou dvojici.

Kdyby hrála Genie, mohlo to skutečně dopadnout zle.

Pochopitelně by bylo zcela zbytečné letět do Kanady s Petrou, když Genie nehrála. Ale to se potvrdilo až před týdnem. Ne v čase nominace.
Reagovat
Fanda67
Dobrý kapitán dokáže odhadnout v jaké sestavě soupeř nastoupí, to je právě to umění, udělat sestavu s Petrou a Luckou Š. když to není potřeba umí každej blbec ....
Reagovat
George_Renel
Nikdy bych si nemyslel, že použiji filtr na ignoraci. Dnes to vidím jako schůdné řešení.
Reagovat
Cico93
Sledoval si? Tina aMAZEing!!!, Lara do prčic;(ale slušný slalom.......Lindsey si to vyžrala až do konca.
Reagovat
blixa
Jojo, slušný ale doprčic ...
Reagovat
Cico93
Ešte verim...obrák sa ide vo štvrtok. Snáď sa ešte zacinká;)))
Reagovat
blixa
Taky doufám ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo. :( Mrzí mě, že Lindsey nedojela do cíle. Věděl jsem, že to na medaili nebude, ale přál jsem jí aspoň jakékoliv umístění... Bohužel, dva a půl roku bez slalomu prostě musí být znát. Lindsey do toho dala všechno a nedivím se, že potom došlo i na slzy. :( Přesto si hodně vážím, že do toho šla! A snad ji třeba povzbudí můj tweet...
Don't cry @lindseyvonn! :( For me you're always the best! :) #Vail2015

Co se týče Tiny, tak klobouk dolů. Je to opravdu univerzální lyžařka. Mít po třech závodech dvě zlata a jedno stříbro, to je neskutečná bilance. A to má před sebou ještě obřák a slalom. Tenhle šampionát jí prostě sedí... U Lary je to škoda, přál jsem jí medaili. Vypadalo to, že by to mohlo vyjít a nakonec kousek chyběl... V této disciplíně obecně víc přeju sjezdařkám, protože vím, že oproti slalomářkám to mají těžší (troufám si říct, že slalom dělá minimálně 80% výsledku v superkombinaci).
Reagovat
smazaný uživatel
Proboha, jaký "Debakel"? Jděte se vycpat!
https://de.eurosport.yahoo.com/news/ski-wm-maze-goldkurs-vonn-abgeschlagen-181843391--ski.html
Reagovat
smazaný uživatel
Taky hezký tweet... :)
https://twitter.com/SkiStephy/status/564907376307077121
Reagovat
VlS
Já ti nevím, záleží na tom, jakej je sjezd a jakej slalom. Dneska mě připadal ten poměr spíš trochu pro schopný sjezdařky. Ale kombinace je a bude nejvíc pro univerzály. Tina je super univerzální.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě je to tak vždycky. Horší slalom je daleko víc znát než horší sjezd...
Reagovat
VlS
No, připadlo mě, že dost elitních slalomářek to dneska ani nezkusilo - Michaela, Švédky(, Šárka ..... prostě to ba bě bylo moc drsný.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak je třeba, aby ten sjezd taky trochu jezdily. Z těch tebou jmenovaných nejela sjezd v této sezoně ani jedna. Mikaela zatím vůbec nejezdí rychlostní disciplíny, i když jsem něco zaslechl, že by možná chtěla zkusit super-G. Šárka se specializuje na slalom a myslím, že taky zítra pojede tu týmovou soutěž. U Švédek (Hansdotter, Pietilae-Holmner) je to něco podobného...
Reagovat
Cico93
Ta tímová súťaž by mohla byť zajtra zaujímavá.
Reagovat
smazaný uživatel
Mikaela by měla jet. :)
https://twitter.com/shiffrinfanclub/status/564440868145623040
Reagovat
Cico93
A to až neskoro večer pôjde sa mi zdá. Bude dlhá noc.
Reagovat
Cico93
zlato asi vezmú Rakušaci.
Reagovat
blixa
Mají soudnost. Buď by se zabily, nebo by dojížděly s pětivteřinovou ztrátou.
Reagovat
VlS
Přesně
Reagovat
Cico93
Dá sa súhlasit. Viem, že mužov nesleduješ, ale včera vyhral Marcel Hirscher kombináciu a to skončil po zjazde 30. No a Tina je momentálne lyžiarska 1!!!
Reagovat
VlS
Ale sleduju i chlapy.
Reagovat
Cico93
Myslím montyho
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, to vím. Četl jsem, že Hirscher prý dá Bankovi nějaký dárek jako útěchu, protože nebýt jeho ošklivého pádu, tak startoval až jako 31. a dopadlo to úplně jinak... Je fajn, že mezi lyžaři a lyžařkami funguje taková kolegialita. :)
Reagovat
Cico93
Tina v minulosti viedla super boje v kombi s podobnou univerzalkou M.H.Rieschovou. Na posledných 2 MS bola prvá Mária a Tina druhá. Máriu som tam zazrel ako divačku.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, Maria je tam snad při každém závodě v hledišti. Tady byla s kámoškou Lindsey po medailovém ceremoniálu super-G... :)
https://twitter.com/lindseyvonnfans/status/563084900518342657
Reagovat
Cico93
OH vlastne
Reagovat
Cico93
Tak oprava. MS. Na posledných 2 bola Tina druhá raz bola lepšia Anna a raz Mária. Takže do tretice to vyšlo.
Reagovat
VlS
A slyšeli jste, comse stalo tomu Ondrovi včera? Eva Kurfirstová to vysvětlovala tak, že si vzal lyže, kde už byly malý hrany, protože ty mají menší odpor. lyže jsou rychlejší. Jenže hrany se třením zahřívají a ty malé nedokážou odvést dost tepka, takže začnou tavit skluznici a to se údajně stalo. Taky vysvětlovala, proč tak dlouho trvalo, než přišli záchranáři. 7 žiríků po trati musí potvrdit, že nikdo nejede dolů a to dvakrát po sobě, než někoho pustí na trať. V minulosti údajně došlo i ke smrtelnejm úrazům, když se srazil závodník letíci po trati se záchranářem.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, prý měl použité lyže po Dominiku Parisovi... Jinak tomu s těmi záchranáři se vůbec nedivím, protože tam hrozí opravdu velké nebezpečí. Nevím, jestli si pamatuješ, jak v roce 2001 zemřela Regine Cavagnoud. Ta se při tréninku srazila s německým trenérem... Nebo Michi Dorfmeister byla kdysi taky blízko smrti. Z toho videa mrazí a reakce Anji Pärson mluví za všechno...
https://www.youtube.com/watch?v=WeISx-rNA9Q
Reagovat
VlS
Jo, strašlivý riziko. Sjezdaři, Rallye jezdci a Red Bull race piloti, to jsou opravdu tanečníci se smrtí. Na rozhodování máš max desetiny sekundy a špatný rozhodnutí může bejt konečná.
Reagovat
slacker
teda nejvetsi magorina je podle me BASE jumping, o proti tomuhle silenstvi jsou tebou vyjmenove sporty jen neskodna zabava
Reagovat
EllNino
Končím na TP, tuhle hnojárnu odmítám dál číst, Fricku, zklamal si mě, maucta ...
Reagovat
smazaný uživatel
Nač to dramaqueen, prostě se vyspíš a život jde dál. Kdybys měl končit kvůli každý kravině, co se tady píše, tak jsi tu ani nikdy nezačal :D
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně, navíc EllNina by byla fakt škoda.
Reagovat
smazaný uživatel
ty na mě vůbec nereaguj po dnešku, z toho se teda rozhodně nevyspím :P :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale prosím tebe. :D

Hele, jak jsem z tebe nedávno udělal tu kouřící stařenku, tak je to náhodou celkem pozitivní postava. No a řekl bych, že některé vlastnosti má s tebou společné: "Stařenka je velice milá a přátelská osoba... Má ráda společnost, jídlo a alkohol. Nemá žádné problémy se vztahy mezi lidmi opačného pohlaví, dokonce je v tom podporuje." :D
http://www.postavy.cz/starenka-oggova/
Reagovat
smazaný uživatel
aha, takže nakonec jsem čarodějnice, která chlastá, kouří a cpe se. Tos teda opravdu vylepšil, radši mi už dneska nic nepiš :D
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
blixa
Stařenku Oggovou jako postavu miluju, ale přirovnávat ji k Lunej ? :D :D Myslím, že jen těžko kdo zabrání tomu , aby tě při nejbližší příležitosti zabila ! :D
Reagovat
smazaný uživatel
A to mě kdysi zvala k sobě na chatu... :D
Reagovat
blixa
Neboj, možná tě brzo pozve znovu ... :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale tentokrát samotného... :D
Reagovat
blixa
Jasné. K čemu svědky ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
to jsem byla v hlubokém bezvědomí tenkrát, řekněme, že dneska máš špatný den, kdy nevíš, co se píše starším ženám, aby tě fakt neměly chuť utlouct. Omlouvá tě mládí a to, že máš kolem sebe jen samé Mašeny, Aničky, Kikiny, a já nevím koho ještě. :D
Reagovat
smazaný uživatel
No, spíš jsi mě ještě neznala... :D
Reagovat
Roger_Federer
Tak zvala tam prej cely tenisportal; muzskou cast, teda predpokladanou.
Reagovat
smazaný uživatel
Co kecáš? Zvala jsem tam pár lidí, i ženský, tak tu nemystifikuj a ptej se mě, když už to tu řešíš. Ty jsi pozvaný nebyl, takže těžko celou mužskou část z tenisportálu.
Reagovat
Roger_Federer
Jezis, se hned nerozciluj..jak jsem tady kdysi cetl tak prodavam..
Jiste ze me urazilo ze sem nebyl pozvan na swingers party..;);)
Reagovat
smazaný uživatel
Čoveče, ty bys furt chtěl nějaké orgie... :D
Reagovat
Roger_Federer
V zivote jsou okamziky kdy je muz jako ja stastny..;), rychly sportak, krasna mlada zena, nepropeceny rump-steak, sklenka cerveneho vina, Zapad slunce nad morem;)...Zen neni nikdy dost
Reagovat
blixa
Jojo, mládí .... dneska už jen ten steak a červené víno ... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já se nerozčiluju, jen to vysvětluju. A co prodáváš, koks? :D
A swingers party nejsou jen orgie ne? Tam si přece lidi i normálně povídají, teda zezačátku, co jsem tak slyšela :D
Reagovat
EllNino
tady nejde o kravinu, ale o to, že tady prostě tenis nemá už dávno místo a zahltili to tu cápkové a chytrolíni, kteří akorát na peníze myslí a nikdy v ruce raketu nedrželi, nebo možná jo, ale kdyby, tak by takhle nemluvili, myslel jsem, že je to seriozní diskuze o tenisových záležitostech, ale téma daně na mě vylézá i z ledničky, takže na to fakt nemám, už dlouho jsem o tom přemýšlel, ale fakt to takhle dál nejde, nemám už vubec radost z výher češek, když pod každým článkem se rozebírá, že hrála tak na trojku a že by měla vyhrávat jasněji, fakt za tyhle kecy bych nejradši nejmenovanímu Frickovi ustřelil palici ...nehledě na jeho úchylné myšlenky a neustálé brečení, ne fakt, bylo tu s vámi pěkně, ale co je moc, to je moc ...
Reagovat
blixa
No jo, tož ať tě provází síla ;-)
Reagovat
sprchon
Chápu, hodně zdaru! :) Možná že tvůj odchod bude inspirací i pro jiné. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ellnino si dá oraz, nebude sem psát, ale stejně to bude číst a bude se u toho rozčilovat, jako jiní, a jednoho dne pochopí, že svým odchodem ničemu nepomůže, takže sem začne zase normálně psát a bude vše ve starých kolejích :)
Reagovat
sprchon
Já tu třeba nemám problém s nikým. Každého beru i když s ním třeba v něčem nesouhlasím. Co mě nezajímá, to nečtu, co mě zajímá, to si přečtu rád, nebo když nevím, tak se zeptám. :) Někomu samozřejmě může vadit, že se tu probírají "nechutné věci" víc než tenis. Přejít to, co nechci číst, naštěstí zabere jen pár vteřin, takže v tom nevidím problém. ;)
Reagovat
Frick
Tak já nevim, co je tak špatného se podívat na to střízlivě a říct si, že třeba Karolína nehrála úplně dobře, ale proti slabé soupeřce to i tak stačilo. V Antverpách dpst možná uvidíme, zda Karolína "kontrolovaně" hrála na 60-70% nebo nyní má období trochu slabší formy.
Reagovat
sprchon
Já sem chodit nebudu, ale tato superultrazbytečná témata budu samozřejmě nadále očima přeskakovat. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Neblbni, ....kvuli nepodarenemu pseudonackovi Wilhelmovi Frickovi, ktery je hlavne posedly Voyeurista (coz tady vidi kazdy prumerny clovek), krom toho jeste trpicim OCDeckem (tj.obsessive-compulsive disorde), tedy dle inzenyra Janekdy, celkem zajimave pozorovani, trochu i sedi... kvuli nejakemu posahanci, ktery spadl do casove mentalni smycky, a na dodatek jeho kulturni uroven prispevku vzdy nebyla valne kvality, vetsinou postavena na bulvarnim sajzu.....
Toz to fakt neblbni.... tohle te preci nemohlo zklamat;D)))), tenhle posuk muze uz jen prekvapit, ....pochopitelne tady jen o ty dane nejde;)))

To by byla skoda!

Jo, kdybys chtel odejit kvuli Palube (rozumej Slacker v prekladu flakac), to bych pochopil, to je zklamani...ale tenhle spam...

Si to jeste rozmysli;)

Muzes chodit pouze clanky ATP, Wilhelm smiruje jen baby;D))))
Tam ho nepotkas;)
Reagovat
EllNino
Budu, ikdyž táhnu k ženám, mám rád naše holky, ale on mi je totálně znechutil, vubec mě netěší, když vyhrajou, protože je stejně všechno blbě :D ...no nic, na chlapy občas zavítám, na Jacka, Ryana, Izzyho, Austrálce, ale jinak adie, už toho bylo dost ...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Mne zase kdysi znechutili fanaticcti Kvitovci Petru;D)))), hlavne potom co vyhrala poprve Wimblas.... dalo mne celkem praci, abych ji sledoval dal;D)))

Ale jinak te chapu, to je jas...
Mne vytaci i to, ze nekdo tvrdosijne tvrdi, ze povrch ve WTA nema zadny vliv;D))) a ze to je uplne jedno, jestli hrajes na trave, nebo na betonu;D)))
Natoz posahanci....;D)))

Vzdycky muzem dat o holkach rec na chatu Fantasy,,,gigin se tam dnes take uchylil na malou chvilku...tam je to v pohode;)

No a asi se na to tady fakt vys.r;D)

Pauza je vzdy prospesna, to je fakticka zkusenost, kterou mohu dolozit osobni zkusenosti:)))...
clovek od toho odpocine, po pul roce se vrati, a ma to tady cele tak nejak vic v pazi;D))))
Reagovat
sprchon
Já teda radost z výher našich holek mám a tyhle "odborný" komentáře a hodnocení jejich výkonu beru samozřejmě s velkou rezervou. Zkazit radost si tím rozhodně nenechávám. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Hele sprchoni, ja myslim, ze ten tvuj koment i ten EllNino chape...
Ale zase musis pochopit ty jeho, ze ne kazdy bude jako ty;)
To by ani nebylo dobry, abychom byli vsichni tak nejak jak prez kopirak, ...pak bychom se navzajem tak nejak ani nemohli rozvijet... ja ho chapu...nedokaze prejit nektere veci...a proste mu to nedava potrebnou radost...

Kazdy to proste mame opravdu nastavene jinak.

Pochopitelne je vzdy skoda, kdyz z tenisoveho portalu (diskuse) mizi lidi, kteri opravdu tomu tenisu rozumi, a naopak stale jak ves se tu drzi nektere podivne a popchybne existence...a jeste o to vic skoda, ze tech, co fakt hraji profesionalne tenis tady opravdu moc nemame, a daji se spocitat na prstech jedne ruky...

Ale je to i chyba jinych, nejen toho posuka...nebot davno jste ho meli poslat do hajzlu...a jinych, kteri ho jeste v tech jeho uchylarnach podporovali a budovali tady ideologicke paluby...nebot on nakonec neni problem de*il, ale ti, kteri ten deb*lismus podporuji...posuk si totiz vetsinou neni vedom, ze je posuk...;)))

Takze nechme ho zit, a doufat, ze se vrati v lepsi nalade a kondici;)
Reagovat
VlS
Kluci, přehánět se nemá nic - ani kritika, ani nekritika. Pokud se zde budou bavit fandové tenisu (a ne JEN fandové tenistů), tak nutně přijde i kritika hry, nebo některých momentů i v připadě výhry a naopak by neměla být výjimkou pochvala dobré hry, i když nevedla k výhře. To je myslím normální a nemělo by to nikoho urážet. Mělo by být samozřejmostí, že nikdo nebude napadán, nebo urážen sprostě, že nebude napadán kvůli rase, náboženství a tak dál.
Reagovat
sprchon
Jo, jasně, každý jsme jiný. Chápu to. ;)
Reagovat
VlS
kdy už konečně pochopíte, že jediná odpovídající reakce je nułová reakce. Krmíte trola, kterej se baví ( královsky) tím, že zničí diskusi, lidi sem přestanou chodit, on si radostně zamne rukama a udělá si zářez. O nic jinýho mu nejde. A admin je chorej, že mu to trpí.
Reagovat
smazaný uživatel
ale já nikam nejdu, i když by někteří byli třeba rádi :) A ty na Fricka taky někdy reaguješ, tak to prostě je. Ale abych z něj měla zkažený tenis, to nemám teda. Na to jsou jiní experti.
Reagovat
VlS
Ignorovat ho je jediná cesta, jak se ho zbavit, prosím, nereaguj na něj
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře, když tak hezky prosíš :D ale já jsem jen jehla v kupce sena.
Reagovat
blixa
Nejsi, já už ho mám v ignoru ;-)
Reagovat
Frick
Tohle nařčení odmítám. Tím co píši, vyjadřuji svůj názor, o kterém jsem přesvědčen. Někdo se mnou souhlasí, někdo (větší část) se mnou nesouhlasí. To je normální.
Reagovat
Frick
A jasně tu dávám najevo, že mám zájem o věcnou diskuzi nad touto problematikou.
Reagovat
George_Renel
z těch 4 pomatenců a z toho kam to na TP spěje. Asi to opravdu zabalím a skončím zde. Proč chodit někam, kde je člověku nepříjemně. Když to neřeší admin, tak go možná vyřeší uůbytel hostů. A nejlepší by bylo, kdyby zde zůstali a notovali si jen ti čtyři.
Reagovat
Frick
A kdo jsou ti další tři?
Reagovat
Roger_Federer
Podle meho nazoru jde o Frickovi pouze o penize..Vadi mu , ze bohata Petra K. tady neodvadi dane, aby jini je mohly zase vysat a ukrast, nekdo jako komunista Huml..jeho vzor.;)
Reagovat
Frick
Ano, všechno co se vybere z daní jde Humlovi a spol. To je názor takového jednoduchého člověka. To se nevysmívám. Každý druhý člověk je podprůměrně inteligentní.
Reagovat
smazaný uživatel
Máš štěstí, že ty jsi ten první.
Reagovat
Roger_Federer
Nezlob se ale me to tak uz prijde, jedes si nekolik mesicu svoje, presto ze tema neni davno aktualni..a je to fakt, ktery ty osobne tezko muzes nejak ovlivnit.Takze to proste vypada, ze te to bavi a delas to z umyslem zde stim neustale, opakovane otravovat.
Pokud se v tobe milim, vyzivam te, abys napsal sam za sebe petici nechal ji podepsat kazdemu, kdo stebou zdilí nazor, odeslal na vsechny mozne mista, kde by stim mohli neco delat..Spolecnymi silami zmente tuto spatnou moznost, ktere Petra a dalsi umne vyuzivaji..
Ale..prestan tlachat a zacni zkutecne konat.Pak nas vsechny sprav o vysledku.;)
Reagovat
Roger_Federer
fuj..mylim
Reagovat
smazaný uživatel
fuj.... vyzivam :)
Reagovat
Roger_Federer
ja na to seru..pointa je jasna;)
Reagovat
smazaný uživatel
já to prostě nějak nechápu :D
Reagovat
blixa
No co , "výživám" no, jako třeba "dětským výživám", jasný, ne ? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
jéžiš, já nechápu tu pointu, chápeš? :D
Reagovat
blixa
Jo tak. No to já taky ne, ale na rozdíl od tebe se o to ani nesnažím :D Nemusím rozumět všemu ;-)
Reagovat
Roger_Federer
výzva-apel-apeluji na Fricka.
Reagovat
Jabadu
Takhle by to dál nešlo! Podívejte se, já chápu ten váš zájem i to, že jste pochopil slova poslance Humla. Ale věc má z marxistického hlediska ještě druhou stránku. A tou je návštěvnost portálu. A když budou všichni z těch vašich věčných nářků otrávení, kam ta návštěvnost půjde?
No pude do p.dele!
A jaké pak budou příspěvky ostatní uživatelů?
Ku.va nižší! Nižší!! Nižší!!!
Myslet politicky, Fricek!
:-)
Reagovat
Frick
Mne to politicky myslí. Víte co by to politicky znamenalo, kdyby řekla jsem Češka, reprezentuji tady a taky tu platím daně.
Reagovat
poutnik
Běž do pr...e.
Reagovat
smazaný uživatel
Ona je tu snad platila dost dlouho, Monako užívá jako jedna z posledních, tak co pořád pindáš? A když platí Kotyzu, tak ten snad daně odvádí tady ne? Že se nestydíš, tady pořád preferuješ české hráčky, na každého, kdo jim nefandí házíš špínu, ale Petru si bereš do huby pořád. Tak zazvoň u Humla, napište petici proti Petře a dej ji ukřižovat. A opovaž se tady jí ještě jednou fandit, tak tě osobně zabanuju až zčernáš.
Reagovat
blue
Pojem "dost dlouho" je nějak časově vymezen? Ve srovnání s méně pracovitou nejmenovanou menšinou už platíme daně asi "dost dlouho", tak už bychom to mohli taky zabalit, ne?..
Reagovat
smazaný uživatel
tak to zabal no.
Reagovat
blixa
A zase ta proklatá kompulze. Co s tebou Fricku ? Jsi si vážně jist že se obejdeš bez odborné pomoci ?
Reagovat
smazaný uživatel
škoda rány, která padne vedle, tuhle odbornou pomoc myslíš? :D
Reagovat
blixa
Každá pomoc dobrá !!!! ;-)
Reagovat
Frick
Ok. Tak to je vynikající. Když máš jiný názor, dostaneš ránu. Nechceš emigrovat do KLDR? Tam jsou dokonce ještě dál, tam dávají lidi sežrat za jiný názor psum.
Reagovat
blixa
Fricku, ty žvanile, víš dobře že nejde o žádný názor, ale o to, že to sem furt sereš. Tvoje obsese tě omlouvá jen částečně, neb jsi si plně vědom toho co děláš.
Reagovat
Frick
Jabadu mne oslovil, já jsem mu odpověděl.
Reagovat
blixa
Jabadu tě neoslovil. Kdyby tě chtěl oslovit, položí ti otázku. To neučinil. Jabadu jen zažertoval. To už je to poslední, co nám, v zoufalství nad tebou zbývá.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, nechci emigrovat. A zrovna ty tu moralizuj, ty zase za fandění jiným tenistům než českým, když hrajou, tady děláš samozvaného kazatele. Fakt si někdy zameť před svým prahem nebo se drž hesla "mlčeti zlato", protože promiň, ale co ty dokážeš vyplodit a nebo vůbec, co tebe zajímá někdy člověk nechápe. Ty patříš prostě na jiný portál.
Reagovat
Roger_Federer
Tebe to fakt bavi 8 mesicu v kuse?
Reagovat
sprchon
Už 8 měsíců?
Tak ještě měsíc a bude klid. ;)
http://cs.wikipedia.org/wiki/T%C4%9Bhotenstv%C3%AD
Reagovat
blixa
Jen aby !!!!!!!!!
http://fakt-jo.cz/kolik-trva-tehotenstvi-slona/
Reagovat
sprchon
A sakra. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo škoda Lindsey, snad Lindsey vydrží až do Svatého Mořice kde vyhraje všechny disciplíny kromě slalom ten vyhraje Šárka Strachová :)
Reagovat
Cico93
Ona chce až do OH 18!
Reagovat
smazaný uživatel
Jak už napsal Cico: Lindsey chce jezdit až do ZOH 2018 v Koreji. :) Jinak věřím, že ve Svatém Mořici se jí bude dařit líp. Ve SP tam posledně jezdila fakt dobře. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je super, snad se už nezraní a v Jížní Korei udělá alespoň jednu zlatou
Reagovat
smazaný uživatel
Nejdůležitější je, aby byla zdravá. Od toho Schladmingu už to normálně beru tak, že i když třeba není na bedně, tak mám radost, že dojede do cíle. Protože pokud Lindsey bude zdravá, tak aspoň v rychlostních disciplínách může dokázat cokoliv. :)
Reagovat
Frick
Věřím, že jsem člověk, co dokáže naslouchat argumentům, pokud to je věcné, ne o emocích. Uznávám, nejsem odborníkem na daně. Pokud se někdo tady vyzná v daních, ať mi tedy zkusí vysvětlit, jak může Petra svojí monackou komedií ušetřit na daních. Prize money se zdaní v místě konání turnaje, kvůli nim to nebude. Takže jaké daně by získal český stát, kdyby Petra měla rezidenci tam, kde je to logické, tj. v Prostějově. Jsou to příjmy za reklamu? A nebo ty už daní společnost, která Petře tu reklamu nabídne?
Reagovat
tommr
o co ti vlastně jde? Chceš za každou cenu trumfnout Fandinu a Slackera v boji o titul nejotravnějšího přispěvatele na TP? :(
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že to už se mu dávno povedlo... :D
Reagovat
tommr
mě jeho příspěvky týkající se tenisu nevadí, ale s těma věčnejma kecama o daních je už opravdu nechutnej ... :(
Reagovat
Frick
Já chci tuto debatu dostat do nějakýho důstojnýho konce. Třeba díky mým chabým znalostem se chybně domnívám, že Petra dělá něco nečestného, zatímco nečestně by se k ní choval náš stát, kdyby měla rezidenci u nás.
Reagovat
George_Renel
Znovu se ptám. Proč Petra, proč ne Lucka?
Proč jsi přesvědčen, že jsou tam kvůli daním?
Reagovat
Frick
Kolem Petry se ta kauza začala. U Lucky mne to samozřejmě taky vadí.
Reagovat
gigin
http://denikreferendum.cz/clanek/18805-petra-kvitova-se-usvedcuje-z-porusovani-zakona-projde-ji-to
Reagovat
VlS
Gigine, taky chceš koupit apartmán v MC? Tady ti jeden nabídnu
http://www.domaza.cz/apartment-52-3180-p/
Reagovat
gigin
Já nechcu nic. Jen nevím jako o čem se bavíte. Řeší to tam Djoko, Wozejk, Aza, Milošek a další, nejen tenisti. Proč asi? Asi kvůli zdravému vzduchu...
Reagovat
blixa
Ten článek přeci všichni známe. Odporný populistický blábol. Nejhorší je, že madam novinářka asi není úplně blbá a mezi řádky vysvítá, že velmi dobře ví , jak se věci mají. Což jí ovšem nebrání v tom, udělat z toho pro čtenáře nepoučeného, kterých bude tak 99,9% pohádkovou selanku. Něco přibarvíme, něco zamlčíme, něco ohneme, a celé to zamícháme do blábolivého guláše. Pěkně do toho přimícháme ještě Beckera a další, i když to s tím vůbec nijak nesouvisí a pokrm je na stole. Pan šéfredaktor bude spokojen. Že ty lidi na to mají žaludek
Reagovat
gigin
Mi je to celkem volné. Ti, které jsem výše zmiňoval to prostě dělají kvůli kajdám, éčkám, dolckům.. to mi nikdo nevymluví. Ani rod_laver, a to už je co říct :DDDD
Reagovat
VlS
Gigine, začal s tím kdysi Borg a ABBA a pak se to trochu rozšířilo. Ale není to žádný drama.
Reagovat
blixa
No jasné, to ti taky nikdo nevymlouvá. S penězi je třeba nakládat správně a ne je házet plnými lopatami do ohně pekelného ;-)
Reagovat
rod_laver
Ano, vymlouvat ti to nebudu.

Jenže dle mého je daňová optimalizace zcela běžným jevem, také se snažím optimalizovat tak, jak to nejvíce jde. U příjmů ze závislé činnosti toho moc nevymyslíš, jinde už ano.

Já Petru chápu - v Česku moc nežije, svůj podíl tenisové společnosti daněmi již předtím splatila, reprezentuje Českou republiku a dělá jí dobré jméno. Proč by měla odvádět daně státu, když jí část politické "reprezentace" opovrhuje a vidí, jak neefektivně jsou daně přerozdělovány? Kolik českých "fanoušků" jí píše sprosté zprávy a stává se jejich terčem v případě neúspěchu? Já bych se na jejím místě nezachoval jinak a její jednání je nejen ekonomicky naprosto racionální.
Reagovat
VlS
občas si taky neuvědomujeme, že sportovci nic, než ten svůj sport neumí a v průměru mají tak max deset let na to, aby se zajistili na celej život. Až přestanou hrát, tak jim už nikdo nic nedá, protože nic jinýho neumí.
Většinou ani neumí zacházet s těmi svými penězi.
Reagovat
rod_laver
K bodu prvnímu - myslím, že my dva si to naštěstí uvědomujeme.

K druhému bodu - to už je věc jiná a daňovou optimalizaci bych do toho netahal. Nicméně na pár hokejek jsem si vzpomněl (investoři - brankáři Čechmánek a Hašek) vzpomněl :-)
Reagovat
VlS
No právě, zrovna na Hašana jsem myslel, když jsem to psal.
Reagovat
Frick
Ano takovouto úroveň debaty bych si tak dokázal představit. Nicméně nesouhlasím s názory co napsal Rod Laver.

Myslet si, že je Petra takto uvědomělá, pardon, ale to mi přijde jak názor 18-letýho pravicovýho prvoliče, co se cítí být důležitej. Ostatně to bylo vidět i v rozhovoru pro Magazín MF Dnes, kde se na téma svý rezidence zmohla jen na skutečně hloupoučkou větu "Prostě to tak je." A já bych třeba snad byl i radši, kdyby řekla "nebudu vám platit daně, když vidím, jak s nimi nakládáte". Bylo by to něco kontroverzního, ale aspoň by "něco" řekla.

Jaká část politické reprezentace jí opovrhuje? Jeden poslanec Huml. Oproti tomu prezident (levicový), premiér (levicový), ministr financí (profilující se jako přísný daňový výběrčí) se jí maximálně zastávali.

Ano, jsou tu jisté Labilní české tenistky, ale to skutečně snad nelze uvádět jako nějaký spoludůvod fiktivního přesídlení.

Osobně jsem přesvědčen, že to asi bylo tak, jak se domnívá Z. Vlasatá z Deníku Referendum.

"Nemám vůbec pochyb o tom, že přesun daňového domicilu do Monaka si Petra Kvitová neusmyslela sama. Spíš za ní někdo z týmu přišel a řekl zhruba toto: ?Tak podívej se, je tady taková možnost, že ty tvoje miliony zprostíme danění, co ty na to? Dělá to Šafářová, dělá to tady Berdych, dále Lukáš Dlouhý, Radek Štěpánek, dříve Jiří Novák, spousta Slováků, Azarenková, Djokovič, Wozniacká, Ivanovičová, Dolgopolov? Normálka. Takže tady podepiš pár papírů a máme to.?
Reagovat
Frick
A k tomu, že v Česku "moc nežije". Tak samozřejmě, že většinu dní v roce kočuje po turnajích, ale kdyby jsme se podívali na tu menšinu dní, kdy nekočuje, tak v Ćesku podle všecho žije. Do svého oficiálního bydliště se podle všeho podívala na pár dní po Fed Cupu.
Reagovat
rod_laver
Zcela pravděpodobně máme jiný postoj k míře a potřebě zdanění takových jako je Petra. Od toho se odvíjí ostatní. Daním rozumět nemusíš, i kdyby ti někdo perfektně rozepsal, proč se tak Petra rozhodla, souhlasit s důvody nebudeš. To je v pořádku a neberu ti to.

Já se daňovým právem zabývám, avšak za Petrou nestojím z tohoto důvodu. Krom toho není mým klientem :-) Důvody, proč Petru chápu, jsem nastínil ve svém příspěvku výše a nebudu je dále rozebírat. Implicitně je v něm řečeno mnohem víc a nerad bych zde pobuřoval zdejší "vlastence" souhlasící s neúměrným absolutním zatížením lidí, kteří si z tohohle švejkovského státu vůbec nic nevezmou a dali mu už dost.
Reagovat
slacker
" s neúměrným absolutním zatížením lidí, kteří si z tohohle švejkovského státu vůbec nic nevezmou a dali mu už dost" ... prelozeno do jine reci tedy vlastne mluvis o stanoveni jakehosi danovyho stropu?
Reagovat
Frick
A ty si skutečně myslíš, že to její Monako je její iniciativa a ne Černoškova (nebo koho)?

No ale já bych třeba skutečně byl schopen (částečně) změnit svůj názor. Kdybys mi třeba nastínil, jak asi tak může vypadat struktura Petřiných příjmů, které jsou "zdaněny" monackou 0% namísto toho, aby byly zdaněny českou daní. Třeba si pak uvědomím, že na tyto peníze by si neměl český stát brát nárok a že tu máme špatný daňový zákon, který, kdyby se změnil, by nezadával důvody k úprkum do rájů.

Ještě raději vypíchnu tu další rovinu s Petřiným "papírovým" zaměstnáním na ministerstvu vnitra.
Reagovat
Frick
jehož účelem je to, aby tu měla zadarmo špičkovou zdravotní péči, se kterou by měla docílit toho, aby nejen "normálně zdravá", ale schopna doshavat špičkových sportovních výkonů, které ji přinášejí velké finanční zisky.
Reagovat
Jan
Jak to že to s Beckerem nesouvisí ?
Reagovat
Frick
Co je ohlé, přibarvené a co je zamlčeno? Aspoň jeden příklad.
Reagovat
blixa
Prakticky všechno. Dělalo by mi problém najít, co je tam přesně a správně.
Reagovat
slacker
jeje blixa se zase nezmohl na jediny argument ackoliv byl pozadan aby blize vysvetlil konkretne co je ohle a proc to vidi ohle.
Reagovat
blixa
Víš co mi můžeš Palubo ? Kvůli tobě nebo Frickovi nehodlám ztrácet svůj čas pitváním takový sračky. Na to si ho příliš vážím.
Reagovat
slacker
Pekne se odkopavas, staci te chvili nutit obhajit sve dogmaticke nazory a hned je videt na cem jsou zalozene. na emocich
Reagovat
blixa
Víš co Palubo, číst žvásty takový deb.ila jako jsi ty je opravdu únavný. Jdeš taky do ignoru, budete se tam s Frickem rozumět. Pápá. Bože to bude klid ... :D
Reagovat
slacker
Jojo novodoby bolsevik se opravdu nezaprel :-)
Reagovat
slacker
a predpojatosti
Reagovat
blixa
A sakra, kompulze je zase tady ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Můžeš mi říct, proč furt jen Petra? V Monaku má trvale bydliště víc českých tenistů. I tvoje milovaná Lucinka...
Reagovat
smazaný uživatel
Protože Petra vyhrála Wimbledon...
Reagovat
Frick
Ano to je samozřejmě pravda. Začalo se to ale řešit u Petry, tak ať se to u ní i dořeší. Pochopitelně - i Lucka by se měla mít rezidenci v Brně. Hlavně u ní, která má mnohem menší status celebrity, není prostě tak zajímavá se jí to vůbec může vyplatit.
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt úžasný argument ...
Reagovat
smazaný uživatel
ty máš status šílenýho otravy na TP co se týče daní, což je taky status celebrity, tak nám tu ukaž svoje daňové přiznání jo? A přestaň otravovat pořád s Petrou, Lucka je na tom stejně, Tomáš taky, tak měř jedním metrem nebo už prosímtě zavři ta svoje "ústa", navíc když o tom víš kulový. Bav se s volem o sobotě, když jde v pátek na porážku.
Reagovat
slacker
Mas nejake konkretni podezreni na danove faux-pax u Fricka ze chces jeho priznani?
Reagovat
blue
U Petry Kvitové je situace ještě poněkud jiná, protože je na rozdíl od Lucie zaměstnankyní Centra sportu MV, jako instruktorka sportu (= rozuměj instruktorka sama sebe):

"Prvořadým úkolem této organizace je, v souladu se Zákonem o podpoře sportu č. 115/2001, zabezpečení přípravy sportovců ke státní sportovní reprezentaci... Sportovci Centra sportu MV jsou zařazeni v kategoriích instruktor sportu nebo smluvní sportovec a jejich příprava probíhá na profesionální úrovni pod odborným trenérským vedením, dále je zajišťováno lékařsko-pedagogické sledování i materiální zabezpečení."

http://www.mvcr.cz/clanek/odbor-sportu.aspx

Takže je poněkud absurdní, že Petra zde dostává kompletní servis, a přesto jako "hrdá" Češka reprezentující svoji zemi odkloní své zdanění do Monaka. S prostoduchým vysvětlením: "Prostě to tak je."
Reagovat
Frick
Je to přesně tak. Tohle zkrátka je úplný výsměch. Chce-li se vyvázat ze spárů našeho státu, ať si tedy využívá zdravotnictví našeho státu jako samoplátce. Nemůžeme ti zakázat rezidenturu v Monaku, ale můžeme ti taky neposluhovat jako těm, co se nesnaží o daňové odklony.
Reagovat
Cico93
Nedarí sa Tigerovi a nedarí sa ani Vonnovej:(
Reagovat
smazaný uživatel
Musím se na jízdu Lindsey podívat ze záznamu, protože akorát po číslu 15 jsem končil ve škole a navíc mi docházela baterka na notebooku... Bohužel, s takovou ztrátou po sjezdu je medaile asi nereálná. Je to škoda, že se Lindsey doma tolik nedaří. Možná ji trochu limituje, že byla loni zraněná a nemohla tam jet SP. Anebo jí ta trať prostě nesedí, protože Kurfürstová na Eurosportu říkala, že to sedí spíš těm lyžařkám, které jsou dobré v obřáku (viz Tina). Podobně jako Lindsey se nedaří ani Julii Mancuso, která se i při horší formě vždycky uměla připravit na velké akce... Tak uvidíme ve slalomu, kde Lindsey určitě ještě zkusí zabojovat. Tam vážně nemá co ztratit. :)
Reagovat
Cico93
Tina je dobrá všade.-)
a inak Lara to má výborne rozbehnuté ten slalom snáď bude jej životný.
Hosp ju asi po slalome predbehne ale ten bronz by mohol vyjsť.
Reagovat
smazaný uživatel
Laře na slalom nevěřím. Hosp půjde před ní a podle mě i Zettel, která je elitní slalomářka a neztrácí ani 2 vteřiny. Ale zase kdyby Lara jela na hranici rizika a dokázala dojet do cíle, tak by to klapnout mohlo (nicméne je tam s téměř stejným časem ještě Anna Fenninger, která by měla mít slalom o něco lepší). U Lindsey nevím, jestli do slalomu vůbec nastoupí, ale tím, že je to doma, bych řekl, že to asi zkusí.
Reagovat
smazaný uživatel
Lindsey to rozhodně zkusí. Je to bojovnice a přece před pár dny nejela do Aspenu trénovat slalom jen tak nadarmo. :)
Reagovat
VlS
Nic proti ní, ale myslím, že to nedá.
Reagovat
smazaný uživatel
Co nedá? Jakože nenastoupí do slalomu? Nastoupí, už to napsala na Twitteru (viz odkaz níž). :)
Reagovat
VlS
Nevyhraje kombinaci
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to vím i bez tebe. :D Už jsem psal v 19:10: "Bohužel, s takovou ztrátou po sjezdu je medaile asi nereálná."
Reagovat
VlS
no tak to že to víš z příspévku 19:32 rozhodně neplyne
Reagovat
smazaný uživatel
Reagoval jsem na randoma, který napsal tohle:
"U Lindsey nevím, jestli do slalomu vůbec nastoupí, ale tím, že je to doma, bych řekl, že to asi zkusí."
Reagovat
Cico93
Lara a slalom v kombinácii.
Na vrcholných podujatiach to vyšlo zo 4 pokusoch len raz.
Na MS 09 to bolo striebro.
Na MS 11 a 13 a na ZOH 14 slalom nedokončila (tam išla na max. riziko)
...
uvidíme dnes.
Reagovat
smazaný uživatel
Uvidíme. Tu jízdu na max. riziko čekám, nic jiného jí nezbývá. U ní je strašná škoda toho zranění v sezóně 09/10, předtím měla slalom určitě lepší než teď. Navíc ztratila rok, kdy se mohla ještě hodně rozvíjet, nějaké zlaté už dnes třeba mít mohla. Přijde mi, že má taky na velkých akcích trochu smůlu (možná je to i z nervozity?) - třeba v Soči, kde jí jedna chyba stála zlato ve sjezdu a pak v super G byla 7 setin od medaile. Ale asi má větší šanci dnes než v obřáku, ten jí poslední dobou vůbec nejde, přitom 2 předchozí sezóny patřila do absolutní špičky.
Reagovat
Cico93
pred každým závodom na týchto MS je vidieť aká je nervozna. Asi ten tlak si veľmi pripúšťa. Inak si to neviem vysvetliť, veď pred MS valcovala.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, podle mě to není jenom o tlaku. Je fakt, že Lindsey se stala mistryní světa "jenom" ve Val d'Isere (zato dvojnásobnou), ale od té doby měla na velkých akcích prostě obrovskou smůlu. Před Vancouverem měla něco s holení, ale dala se dohromady a získala zlato ve sjezdu a bronz v super-G, přičemž v tom sjezdu předvedla naprosto famózní výkon. Možná těch medailí mohlo být ještě víc (v superkombinaci si dlouho jela pro medaili - po sjezdu vedla, ale ve slalomu bohužel nedokončila), ale rozhodně to byl úspěch. Pak následovalo MS v Ga-Pa 2011, kde kvůli otřesu mozku z tréninku odjela jenom dvě disciplíny a ve sjezdu brala stříbro, z čehož jsem měl vzhledem k okolnostem obrovskou radost. Potom Schladming 2013 - asi nemusím připomínat, co se jí stalo hned v prvním závodě. Bohužel si zranění obnovila a na ZOH v Soči 2014 nemohla startovat vůbec. No a teprve teď na MS 2015 je po dlouhé době zdravá...

Bohužel pořád platí, že od té doby, co fandím Lindsey (sezona 2009/2010), se nestala mistryní světa. Ale taky vím, že v tom bylo fakt hodně smůly... Možná jí SP sedí víc než MS nebo OH, ale ona už všechno vyhrála, takže se s tlakem rozhodně popasovat umí.
Reagovat
smazaný uživatel
No a tady asi máme vysvětlení, proč to dneska tolik nešlo...
https://twitter.com/lindseyvonn/status/564854433826103296
Reagovat
sprchon
https://pbs.twimg.com/media/B9avw1dIYAAgI0D.jpg:large
Reagovat
Cico93
Carolina je nádherna žena to darmo.
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem to viděl na Twitteru a jsem nadšený! :) Vždycky se těším na SI Swimsuit, protože tam jsou opravdu parádní fotky krásných holek. Caro se zároveň zařazuje mezi mých několik oblíbených sportovkyň, které už tam v minulosti byly. :)
Reagovat
paulmara
http://www.tennisforum.com/showpost.php?p=54691961&postcount=4289
Reagovat
tommr
vypadá hodně dobře ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
U takových snímků jde i tenisový žebříček stranou, viď? :D
Reagovat
Cico93
Reagovat
tommr
tak já jsem se nikdy netajil tím, že se mi Wozniacki jako ženská moc líbí. Na kurtu jí ale s tou její hrou fandit prostě nemůžu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No, aspoň tak... :)
Reagovat
Cico93
akože padol som na zadook:_)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jenom přemýšlím, které fotky si stáhnu... :D
Reagovat
Cico93
všetky
Reagovat
smazaný uživatel
To je luxus! Rory je vůl! :D
http://instagram.com/p/y5C09RkH9x/
http://instagram.com/p/y5C4tSkH94/
Reagovat
smazaný uživatel
Karolínko, já tě chci! :D
https://twitter.com/CaroWozniacki/status/564861507243368448
Reagovat
blixa
Že tě prásknu Marfuše !!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem ti říkal, že mám všech osm stejně rád. :) Škoda, že u nás není povolená polygamie. :D
Reagovat
VlS
Ty máš diamantový doly? Ty bláho
Reagovat
smazaný uživatel
Co? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za odkaz. Jedním slovem: Wow! :)
Reagovat
sprchon
Paráda. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Normálně už jsem přemýšlel, že při další příležitosti to sem hodím pod titulkem "Frick and slacker song". Fakt nekecám. :D
Reagovat
smazaný uživatel
:-DD
Reagovat
slacker
A jsem Labus nebo Vladyka?
Reagovat
smazaný uživatel
Můžeš si vybrat. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Komu letos fandím na MS v alpském lyžování
RYCHLOSTNÍ DISCIPLÍNY:
Lindsey Vonn, Tina Weirather, Julia Mancuso

KOMBINACE:
Lindsey Vonn

OBŘÍ SLALOM
Sara Hector, Kathrin Zettel, Mikaela Shiffrin

SLALOM
Šárka Strachová

Tak rychlostní disciplíny my vůbec nevyšli, jsem docela zklamaná ale věřím že my to hlavně Šárka Strachová vynahradí
Reagovat
Cico93
a u mužov?
Reagovat
smazaný uživatel
Už zase (16:23)... :D
Reagovat
Cico93
Reagovat
smazaný uživatel
MUŽI
RYCHLOSTNÍ DISCIPLÍNY:
Svindal, Jansrud

KOMBINACE
Hirscher, Bank-ten se bohužel rozsekal :(((

OBŘÍ SLALOM
Ligety, Kristoffersen

SLALOM
Hirscher, Kristoffersen
Reagovat
Cico93
Ten pád Ondru včera bol fakt hrozný.:(

Bank je po škaredom páde rád za život
http://osporte.sk/?id_cat=1117&news=211019
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já to mám jednodušší: Lindsey Vonn a Mikaela Shiffrin ve všech disciplínách, ke kterým nastoupí. :)
Reagovat
smazaný uživatel
ti vubec nevysli ?

a kdo ze to jsi z tech vyse jmenovanych ?
Reagovat
EllNino
Klára dostala Francescu, škoda Katky, v 1. kole mohla mít hratelnou Pironkovou :) ...ale tak je 1. nasazená, tak třeba přijde nějaká odhláška po Fed Cupu :)
Reagovat
tommr
zatím to na nějaký odhlášky nevypadá a popravdě řečeno Katka si to ani nezaslouží. Postup si měla vybojovat sama ... :(
Reagovat
EllNino
to je dost relativní pojem, navíc začíná se hrát až zítra a ty odhlášky ještě můžou přijít, minulej rok se odhlásila Petra až ve čtvrtek a Barča si pak zahrála rovnou ve 2. kole :) uvidíme :)
Reagovat
tommr
nezlob se, ale pokud hráčka dokáže promrhat vedení 4:2 a 40:0 při vlastním servisu v rozhodujícím setu tak si žádnou "pomoc shůry" nezaslouží ... :)
Reagovat
EllNino
neboj , nezlobím se :DD ...každopádně se to stává i daleko zkušenějším hráčkám, než je Katka, tak proto se na ten tenis díváme, je to krásný a smutný zároveň, když nikdy nevíš, jak to skončí :D ...já pomoc shůry stále očekávám :)
Reagovat
VlS
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/361134-soud-ve-strasburku-resi-osud-internetovych-diskusi.html
Reagovat
smazaný uživatel
Tak co, kdo bude se mnou tlačit Lindsey ke zlatu! :) Šanci určitě má v kariéře už hodněkrát kombinaci vyhrála, ale je pravda že ji už dlouho nejele. DRŽÍME PALCE LINDSEY
Reagovat
smazaný uživatel
Já určitě! :) Ale jak říkala Lindsey: V tom slalomu to bude pokus o zázrak. Navíc asi pojede na hodně rozbité trati, pokud bude ve sjezdu mezi prvními... Medaile by byla překvapení, ale možné je všechno. :)
Reagovat
Cico93
zase sme sa trafili do času.-) 16:04
Reagovat
Cico93
Si môže pripraviť miestečko pre ďalšie zlato.-)
ak sa samozrejme nestane niečo nepredvídateľné, nedajbože pád alebo také niečo.
Reagovat
smazaný uživatel
Alpský lyžování sice moc nesleduju, ale Lindsey to přeju. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Chtělo by dát do fitru možnost "zakázaného textu". Dala bych si tam slovo daň, už mi to tu leze na nervy.
Reagovat
smazaný uživatel
Pardon, to měl být nový koment.
Reagovat
Cico93
Reagovat
VlS
se vyjádřím k tý pakárně kolem daní. Nikdo jsme neviděli ničí daňový přiznání a víme pendrek, co kdo kde zaplatil. To, že si někdo koupí byt v Monaku a má ho uvedenej jako trvalý bydliště ještě nic jinýho nedokazuje. Taky to může bejt investice na lepší zhodnocení peněz, než je 0,3% v český bance.
Debaty o tom, co by mohlo být, kdyby bylo a tak dál jsou úplně k ničemu. Jestli tam je, nebo není něco v nepořádku, to ví, nebo vy měl vědět finanční úřad, kterej jednak d?novou problematiku zná, jednak má právo se ptát a žádat o doklady. Troufám si říct, že profesionální tenista v průběhu kariéry nestráví nikde ani 3 měsíce, ani 6 měsíců . Ale je to fuk, s tenisem to nema přímou souvislost a kašlu ba tuhle pitomou debatu.
Na Fricka a Slackera prostě už nebudu reagovat, ať si píšou co chtějí, protože je to narný, marný, marný.
Reagovat
mrafe
Plně s tebou souhlasím, nevím proč to oba musí pořád řešit, když na sportovní výkony to nemá žádný vliv.
Frick a Slacker jsou jak kolovrátek pořád dokola, kdyby to alespoň, jak píšeš to podložili konkrétními výpočty, které by pak vyhodnotili.

FRICKU A SLACKERE - Tenisový portál, není oficiální připomínkové místo, schvalování daňových zákonů.

Tady máte pár odkazů na weby, kde můžete rozvíjet ty svoje daňové myšlenky a naopak čerpat nové znalosti:

HTTP://WWW.MFCR.CZ/CS/AKTUALNE/TISKOVE-ZPRAVY/2014/PODPIS-DOHODY-O-VYMENE-INFORMACI-V-DANOV-18783
HTTP://EUR-LEX.EUROPA.EU/HOMEPAGE.HTML;ELX_SESSIONID= GJGXJYXJ7HTQQQ2ZKJZCXT7HLQDXWGV8WTKN7LD9VR9JXTQ9WK1V!-881435917?LOCALE=CS

(za prvním "=" vymazat mezeru
HTTP://WWW.MFCR.CZ/CS/KONTAKT
HTTP://WWW.FINANCNISPRAVA.CZ/
HTTP://WWW.VLADA.CZ/CZ/URAD-VLADY/
HTTP://WWW.MVCR.CZ/DEFAULT.ASPX
HTTP://PORTAL.JUSTICE.CZ/JUSTICE2/MS/MS.ASPX?J=33&O=23&K=379

PS. Pro tento týden jsem s daněmi na TP, skončila a do budoucna slibuji, že se k této problematice budu již vyjadřovat pokud možno co nejméně.
Reagovat
smazaný uživatel
Na jednu stranu jim fandí, na druhou mi přijdou jako když závidí nebo mají potřebu moralizovat a přitom svatí taky určitě nejsou. Samozřejmě nikdo nikam nenapíše, ale na TP je přece jednoduché pořád něco kritizovat, normální člověk to bere jak to je, ten nenormální tady pořád kříči do tmy.. :)
Reagovat
slacker
Hele nemam cas ani chut to prolejzat. Bud sem hod hotovou myslenku podeprenou prislusnym odkazem nebo zdrz rozmichani diskuze. Kdyby jste na Fricka nereagovali jako srsni tak se do tehle debaty nezapojim.
Reagovat
smazaný uživatel
to je vtipný, že zrovna ty píšeš, že se někdo na někoho sesype jak sršeň. Pokud vím, tak on ty diskuze vyvolává ze tvé velké podpory, tak je normální, že už toho někteří mají dost a nedělej z Fricka chudáka. :)
Reagovat
mrafe
Já chci jen jediné,aby se tady pořád nemlelo dokola o daních našich sportovců, když nikdo nevíme jaké je jejich daňové zatížení v jednotlivých státech. A nebaví mě pořád se prodírat diskuzí, kde se stejně nic nevyřeší. AMEN
Reagovat
rosm
uplne zaslouzena prohra, Sinikakova nic nehraje, uplne hra bez napadau zase, mela by se sebou neco delat,Indy ji herne uplne umlatila.
Reagovat
George_Renel
Ještě, že ji Pála nenominoval. Má to fakt dobře zmapované.
Ale Katka je z holek nejmladší, tak se snad srovná. Jen by měla nechat nějakých těch móresů. Poslední dobou čím více řve, tím hůře hraje.
Reagovat
blixa
Je to takový malý vzteklounek :D Napsal bych trotlíček, ale to by mě Monty zase zavalil ošklivými obrázky :D
Reagovat
smazaný uživatel
Katka se mu omluvila, takže bůh ví, jestli by byla jinak nejela.
Reagovat
Frick
A co by se tak stalo asi? Nehrála by osttej mac.
Reagovat
George_Renel
Třeba by narušovala vztahy v kolektivu. Něco jako ty...
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem ti tady jednou psal, že Katka měla úspěchy v mládežnických reprezentacích (U14, U16). Takže tvé obavy jsou úplně liché...

Tady máš úspěchy Katky (opsáno z pamětních desek na Štvanici :)):
rok 2010
HME družstva U14 - Siniaková, Roučková, Mateková, kapitán Filjo

rok 2012
ME jednotlivci U16 - Siniaková, Roučková (asi čtyřhra)
HME družstva U16 - Siniaková, Roučková, Mateková, kapitán Filjo

Fotky: 2010 (první odkaz) a 2012 (druhý odkaz)
http://www.protenis.cz/galerie/data/media/177/DSC_9785_.jpg
http://www.tenniseurope.org/file.aspx?tid=1&id=322901
Reagovat
George_Renel
To s tím přece nemá nic společného. Třeba se tenkrát nechovala jak magorka. Dnes jsme viděl celý zápas a je fakt divná. Na kurtu řve a zbytečně se čílí, když za ní přišel o pauze trenér tak brečí jak Terka ve Wimbledonu.
Reagovat
smazaný uživatel
Katka je pořád stejná (a možná se tehdy rozčilovala ještě víc :D). Souvislost to rozhodně má, protože ty tady píšeš něco o tom, že by Katka narušovala vztahy v kolektivu (což chápu tak, že podle tebe není týmová hráčka). To je podle mě naprostá hovadina.
Reagovat
VlS
Monty, ale ona už není malá holčička a doba chápání pubertálních výlevů se nachyluje ke konci. Nezlob se na mě, ale její chování je strašný, už by si to mohla uvědomit a trochu se krotit. Takhle si moc fandů nezíská a myslím, že si tím škodí i herně. Rozmazlený děcko, rodiče by měli dostat na zadek za mizerně odvedenou rodičovskou práci.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, na TP zná Katku osobně asi jediný člověk (EllNino) a ten říkal, že je milá a sympatická. :) Pochopím, že to rozčilování při hře se každému nemusí líbit, ale je to její věc (už párkrát říkala, že se to snaží potlačit). Já chtěl hlavně zareagovat na ty nesmysly, co tady píše George_Renel...
Reagovat
EllNino
:) Katka se tak chová prostě ...někdo brečí, jiný se vzteká, je to každýho věc, tyhle morazizování nejsou na místě, jdyž si to nikdo nezkusil, je to pokrytecký ...
Reagovat
VlS
Promiň, každej si v životě zkusil a ještě mockrát zkusí něco dělat a někdy se daří a někdy ne. Každej normální člověk musí oba případy zvládat, nezvládají to rozmazlená děcka. To není žádný moralizování.
Reagovat
EllNino
a je :) protože holt každej sovje emoce ventiluje jinak, možná to beru z pohledu jejího vrstevníka, ale prostě vím, jak jí je, takže ji chápu, ikdyž to není zrovna hezký, prostě jde za tím, co si vytičila, to není žádný spratkovitý chování, jen prostě není emočně chladná ...
Reagovat
VlS
Ale dospělej člověk prostě musí svoje emoce zvládat. Kdyby ne, tak se tady pozabíjíme.
Reagovat
George_Renel
Nevím kdo na tomto portálu napíše více nesmyslů... Prostě to vidím jiným pohledem než ty. Tak se s tím smiř. Nakonec píšu, že z toho třeba ještě vyroste.
Když se ti mé názory nelíbí, pošli obrázek. Třeba si ho někdy otevře. Já, jak víš, ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Píšeš o Katce něco, co není pravda.
Reagovat
smazaný uživatel
jen je úsměvné, že píšeš, že Barča Strýcová ti k srdci nepřirostla díky svému chování, ale u svých oblíbenkyň ti blbý chování nevadí a vždycky je budeš omlouvat. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty to neděláš? :-)

Když se zamyslím sám nad sebou, tak já rozhodně jo.
Reagovat
smazaný uživatel
To není jenom o chování, ale spíš o takových (ne)sympatiích na první pohled. Vika taky divočila, když byla mladší a stejně jsem jí fandil. :) Naopak Strýcová by mi nebyla sympatická ani bez těch hlášek na kurtu. :D No a někdo jiný to samozřejmě může vidět obráceně, protože to je subjektivní vnímání každého jedince. :)
Reagovat
smazaný uživatel
já myslím, že je to tak nějak přirozené pro člověka. Svým jakýmsi "idolům" nebo jak to říct, člověk prostě odpustí věci, které by u ostatních neodpustil.
Stačí blbost a začneš někomu fandit, přiroste ti tak nějak k srdci a prostě pak jeho chyby nevidíš, nechceš vidět.
To není záležitost pár jedinců, ale záležitost naprosté většiny.
Lidi sou pokrytci.. já, ty, Lunej a vůbev všichni nickové tady.
Reagovat
smazaný uživatel
a platí to i pro ty všechny strážce spravedlnosti daní, Fricky a slackery.
Dejte jim tu možnost, co má Kvítí a budou ji brát všemi deseti.
Reagovat
smazaný uživatel
Lépe bych to nenapsal. :)
Reagovat
slacker
A kteri lidi podle blbce nejsou pokrytci?
Reagovat
smazaný uživatel
to nevím, s nikým takovým sem se ještě nesetkal.
Reagovat
slacker
A jsme teda podle tebe vsichni lidi stejne velikymi pokrytci? Ja jen abych si tady vyjasnil tu uzasnou myslenku ktera by taky mohla vyustit v hyperbolu ze kdyz prejdu prechod na cervenou tak jsme skoro stejny nicema jako masovy vrah :-))
Reagovat
George_Renel
Pravda je, že ti dělá problém porozumět tomu co jsem napsal, což bylo především to, že ji Pála nenominoval a že jí to chování nepomáhá k lepším výsledkům.
A ve zcela jiném kontextu jsem napsal, že TŘEBA není týmovou hráčkou. Prostě to vidím jinak než zaslepení obdivovatelé. Tak si to přeber, já jsem na toto téma skončil, protože není co rozebírat.
Reagovat
smazaný uživatel
Když už nevíš co napsat, tak začneš kecat o "zaslepených obdivovatelích"...
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda Katky. Ze začátku to vypadalo i na 2 kanáry, pak soupeřka ale trošku polevila a pustila Katku do zápasu.
No bohužel za stavu 4:2 40-0 na servisu to chtělo využít aspoň jeden gembol, tam se to zase zlomilo.
De Vroome je šikovná mladá hráčka, rozhodně její hra neodpovídá jejímu rankingu. Teda v tomhle zápasu určitě.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím s tvým hodnocením. Viděl jsem jenom část 3. setu (od stavu 1:1 do stavu 5:5). Když jsem na mobilu viděl, že Katka prohrává 0:6 a 0:2, tak jsem nevěřil svým očím. Jsem si říkal, jestli je Katka vůbec na kurtu... Ale pak se to začalo otáčet a toho sedmého gemu 3. setu je obrovská škoda, protože když už se Katka takhle oklepala z kanára, tak to měla dotáhnout. Přišlo mi, že za toho stavu 40-0 začala být trochu pasivní a soupeřka toho využila. Jinak mě Indy svým výkonem hodně překvapila, protože hrála fakt dobře a měla dobrý útok i obranu...

Jak říkám: Je to strašná škoda, ale ještě se může někdo odhlásit...
Reagovat
tommr
jj ta sedmá hra třetího setu byla zlomová. Velkej problém Katky je, že se na každej bod strašně nadře, protože nemá žádný údery kterejma by mohla zakončit výměnu. Pokud narazí na hráčku jako je De Vroom, která má svůj den a všechno doběhne a vrátí tak je Katka prakticky bezmocná ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak bezmocná zase nebyla. Mohla ten zápas vyhrát, stejně jako ten zápas prohrála. Je fakt, že zakončit výměnu dneska nebylo snadné a možná měla Katka zkusit trochu měnit rytmus. Ale takhle z TP se to snadno radí... Viděl jsem jenom část zápasu, ale kvalita hry mě celkem překvapila. Myslím, že Indy asi ještě půjde nahoru (pokud bude takhle hrát pořád).
Reagovat
EllNino
rozhodně si nemyslim, že by Katka neměla zakončující úder, ale je fakt, že jí body stojí hodně úsilí a je to takovej pracant, ale i to není na škodu ...zápas jsem neviděl, ale určitě se to dalo vyhrát, odhláška ještě může přijít :)
Reagovat
tommr
jenže Katce se tohle stává pravidelně. Pokud soupeřka nechybuje tak nemá jak zápas rozhodnout. Je to prostě taková horší Wozniacká ...
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud tvoje slovní spojení "horší Wozniacká" znamená pro Katku v budoucnu aspoň Top 20, tak to beru. :D
Reagovat
EllNino
vidí to zase moc černě, ber to trochu s nadhledem, horší Wozniacká je každopádně hodně odvážný tvrzení :D ...
Reagovat
tommr
tak styl mají hodně podobnej a že je Katka zatím ve všech ohledech horší než Wozniacká je snad nezpochybnitelný ... :)
Reagovat
PH94
Siniaková-De vroome 0-6 6-4...pěknej zápas :) Obě dvě jsou i podobný hysterky, takže opravdu je se na co koukat :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem netušila, že Katka taky piští.
Reagovat
blixa
Je to ještě pískle ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
takže až bude větší, bude ječet jo? :)
Reagovat
sprchon
Na svém webu má toto:
Sportovní vzor: Maria Sharapova

Takže se není čemu divit. :D
Reagovat
smazaný uživatel
aha, tak jsme doma. Bože můj.. :)
Reagovat
slacker
To je psycho 4:2 40:0 pri vlatnim podani a razem je to 4:4
Reagovat
slacker
Siniakova vykon na par facek
Reagovat
smazaný uživatel
Co to tam Katka dělá :(((
Reagovat
smazaný uživatel
brečí.

Ale její soupeřka hraje moc dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
zatím taky nic moc..
Reagovat
gigin
Už je tam..

Kill the Princess, Sašo!! :DDD
Reagovat
gigin
Tak někdy jindy, no :(
Reagovat
gigin
má fazónu zase.
Reagovat
tommr
za tohle asi doma pochválenej nebude ... :(
Reagovat
gigin
Tak ale zase bude doma brzy.
Reagovat
gigin
Aha tak nebude, prej hraje kvarteto s Domem.
Reagovat
Roger_Federer
No to je mu celkem k nicemu, kdyz nedoveze zadny love.
Reagovat
Jabadu
Vám z Wallstreetu!
Vemte raketu a ukažte nám, jak se na lopatě správně ... tedy vlastně jak se platí daně v Česku. A jak se vám do toho bude chtít, když víte, jaká banda se na vaše daně třese. :-)
Reagovat
janek_da
A klasik se ptá. "Kde je tady blijící smajlík?"
Reagovat
Fandina
OT ... na Nova Sport právě začíná Rotterdam Lukáš Rosol Bolelli. Podle kurzů je favoritem Bolelli. Držím palce Luky pojď!
Reagovat
George_Renel
Bohužel to vypadá, že sázkovky se nemýlily.
Reagovat
Fandina
Bohužel, hrál hrozně.
Reagovat
smazaný uživatel
Rosi zatím nic moc, teď 3 dvojchyby v jednom gemu..
Kája má podle něho nervy z oceli.
Reagovat
misa
zase ve svém živlu! A všechno způsobil můj nevinný komentář o Lucce z 21:01. Příště budu raději vážit slova...
Reagovat
George_Renel
Jj, vždy si říkám, skončí GS zbude komentů zaslepených adorantů a člověk se dozví o tenisu něco co mu uniklo. Pak přijde "okurkový" týden a s ním dementní diskuse poslední dobou často o daních a pod. a je to ještě horší.
Takže raději z jiného soudku. Adam po Austrálii nevykračuje zrovna nejlépe..
Reagovat
misa
Přitom na HC se mi líbil, hlavně mě zaujala jeho hra na síti. Tam se asi chtěl předvést před Luckou :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Neblbni, nemuzes si to vubec davat za vinu...

...to je uplne jedno, co napises, tihle silenci se tam dostanou vzdycky.....przez jakykoliv spousteci mechanismus, tihle manici, ti prelezou jakyvkoliv plot ;D)
trebas...
...napises brambora, nekdo napise, jo brambory jsou super, a treti napise jeste ze jsme tu Ameriku objevili, no a ctvrty jestli se neco americe plati za ty brambory... jako, kdyz se tam objevily a zachranily ne jednou lidi v Evrope pred hladomorem...a uz to jede;D)))

To bys proste nemohl napsat absolutne nic...;)
Reagovat
misa
Povzbuzení od takové kapacity TP mě potěšilo :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ano je to neuveritelne...pul roku a nic, "den, co den" :D)
...trochu se citim jak ve filmu >>> Groundhog Day, tedy v ceske distribuci zname jako
>>> Na Hromnice o den vice ;DDD)))
Pro pripomenuti: https://www.youtube.com/watch?v=oOnOSIJplEE
Hral tam Murray ikdyz ne teda Andy, ale taky dobry...;)))

Rogere...je to tady takova casova smycka, z ktere evidentne nekteri nemohou ven;DDD))) A oni se i mezi sebou pozabiji, ale zitra zase vstanou a jedou na novo,,,,;D)))

Celkem mne na to chyta slusna vize:D) ale dam to mu cas, aby to dozralo...jeste si to tady chvilku uziju, nez proti sobe postvu pul portalu;DD))) se vsemi temi danovymi experty;D)))
Reagovat
Roger_Federer
:)..uz se tesim na ctivo.
Reagovat
Roger_Federer
Vis co je nejhorsi, prestal jsem se hadat z Fandinou, omezily se vymeny nazoru mezi Nadal-Fedex fans..
Komenty nahradili jeste vetsi silenosti...D.Alertova ležící,spící...
Danovej seminar profesora Fricka..dil 134.
Reagovat
slacker
Uplne nejhorsi je ze jsi se dostal na stejnou "palubu" s fandinou :-))
Reagovat
Roger_Federer
tomu nerozumim.
Myslis, ze kdyz se nemam potrebu k tomu vyjadrovat a furt to rozebirat jak pominuty jsem na stejne palube?
Hlavne me je to jedno, at si Kvitova dani kde chce, system EU ji to umoznuje a ona je dost chytra aby toho vyuzila, jako milionum dalsich.
Navic ja jsem dost bohaty, abych se zabival jejima drobnyma.;)
Reagovat
slacker
ja vim zapltil jsi dane za 20 let v radu milionu, ja ty sve odhadl take na castku preshujici milion. Takze platime oba zhruba stejne vysoke dane ale s radove jinych prijmu :-))
Reagovat
Roger_Federer
No a co to ma spolecneho z tim, ze jsem na jedne palube z Fandinou?
Reagovat
slacker
Sjednocuje vas odmitani Frickovych vyvodu :-)
Reagovat
Fandina
slacker ... posledním mým zájmem je být na stejné palubě s tebou a RF. Děkuji, nechci.
Reagovat
smazaný uživatel
:D))))) Jako ty mas podle mne uz dost...pekne jsi tu dozral na detox;D)
...ty blaho, ty nemusis ani fetovat;D))) ty to mas proste zadara...;D)))

...pryyyyy paluba;D)))
Radeji si ty palubo zmen nick...
....v tvem pripade pouzivani "anglosaskeho" Slacker, jako mentora socialne-narodniho fandeni, je slusna cesta jak se oznacit za uplneho de*ila;D)))
Celkem mne to leze uz 2 rokty na nervy, ten tvyj english nick v slouceni s tvou ideologii...je to takovy dichotomicky blbismus...;)))

Jen si to pekne zmen na krasne ceske "flakac" nebo "ulejvak"
Ikdyz v tvem pripade mam pekny navrh na "budizknicemu" to podle mne je takovy pekny poeticky Vancurovsky preklad;))) ktery krasne vyjadruje to bezduche neceske Slacker...;)
Nebo si muzes dat peknou ceskou prezdivku "Paluba"....

P.S. zkus se jit treba lecit...nebo ja nevim, jsem celkem otimisticky naladen....myslim, ze u Tebe jeste neni pozde, ty Palubo...;D) Ja ti snad zacnu rikat Paluba...
Reagovat
slacker
hele jeste si muzu dat prezdivku z doby hrani na poutovych elektronicky hernich automatech kde slo zadat jen 3 pismena. ja daval AOE :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No...ja si myslim, ze ta Paluba je mnohem lepsi...
Jeste by si nekdo mohl myslet, ze otevrene fandis Australanum...
Poutova zkratka >>> AOE jasne konotuje neco ve stylu Australians Open Encouragement...
...no nevim jestli bys to potom Palubo prezil;)))
Reagovat
slacker
Armored Offroad Evolution
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tohle ti nkdo na TP portalu neskonotuje, ani nahodou;D)
Reagovat
slacker
American Orient Express
Angels on Earth
Association of Engineers
Reagovat
smazaný uživatel
mhhh....porad to vidim spis na tu peknou ceskou Palubu...;D)
Reagovat
slacker
Alberta Order of Excellence
Aces over Europe
a konecne Ages of Empire. A ty si prijdes s ordinerni australii :-))
Reagovat
smazaný uživatel
moc ses nevytahl...
Je videt, ze mas hlavne problem s kreativitou a ceskou obrozeneckou myslenkou;)

Jako ani jeden cesky myslenkovy napad, porad tu cpes tu anglinu...ja uzil jen priklad...a pochopitelne ironicky v anglicctine, abych te nakopl do toho ceskeho prostredi, abys mel proste moznost oportunismu;D)
Jenze ty nejsi schopny uz ani toho...;)))

Trebas:

Autonomni Oportunista E-prostredi;D)

A dalsi by se tady hezke ceske zkratky nabizely....

ale finalne se mne tu krasne nabizi, trebas >>> Palubni Autonomni Oportunista ;D))) PAO...mas to taky na tri pismenka;)

No nic...nerad ztracim cas...;)
Reagovat
slacker
mel bys vyrazit na misi a zabit F.L.Heka a jeho partu kamaradu co to cele obrozeni spiskali :-).
Reagovat
slacker
A propo. Tvoje obcese mym udajnym narodovectvim ktery mi ma branit pouzivat cizi jazyky v kontextu ktere nesouvisi s cestinou nebo cestvim jsou usmevne
Reagovat
smazaný uživatel
;DDDD)))))
No jisteeee Palubo, vidim, ze ironii nechapes, a vubec si to nepobral;) ale to nevadi....;DDD)))
Ja opravdu neocekaval z tve strany nejaky vyrazny mentalni vykon;D)
Ikdyz nadeji na neco lepsiho jsme mel;)
Reagovat
slacker
No a ty jsi zrejme doufal ze tvuj vlastni vrcholny mentalni vykon byl natolik inspirujici aby ve me vydoloval to nejlepsi. Tak sorry ze jsem te zklamal :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevadi Palubo, jeste par slovnich prohozu, a do mesice budes zase ve skvele forme...;)
Reagovat
blixa
Paluba je mnohem lepší. Vítej na palubě Palubo ;-)
Reagovat
fretek
Morálně mi nevadí, když ty daně neplatím v ČR, když jsem si to nevydělal v ČR.
Reagovat
slacker
No a jaka je spojitost s vydelavanim v "Monaku", kdyz je to nejsou penize od monacke firmy (tedy mozna jen fiktivne podle "sidla" ucelove zalozene (sub)firmy)?
Reagovat
Fandina
A mělo by to tak být. Že se platí daně tam, kde si peníze vydělám. Proto existuje i institut zamezení dvojího zdanění.
Reagovat
Frick
A proč je tedy pro Petru tak výhodné mít rezidenci v předraženém ministátečku, když stejně vše, co vydělá, je zdaněno v té či oné konkrétní zemi?
Reagovat
smazaný uživatel
Aby ses měl na co zeptat :-p
Reagovat
VlS
A proč to řešíš? Je to její věc. Myslíš, že pi tom, co se kolem toho strhlo už příslušnej finančák neudělal kontrolu? To by mě udivilo. Mě na to před časem stačilo zaparkovat před barákem na dva dny půjčený auto.
Reagovat
George_Renel
Klid. To nemá cenu. Je to o jeho osobní antipatii. Všimni si, že předhazuje Petru a ne třeba Lucku....
Reagovat
Fandina
Nějaký význam to mít musí. Nikdo přece neděláme věci jen tak pro nic za nic. To bychom byli hodně hloupí.
Reagovat
Fandina
Samozřejmě všechno v rámci zákona. To je zbytečné připomínat.
Reagovat
slacker
Treba v ramci nejakeho norimberskeho zakona, zakon poradek poslusnost
Reagovat
Fandina
Daňových a pobytových zákonů, v tomhle případě. Když se bude jednat o něco jiného než daně, tak zase podle těch zákonů.
Reagovat
Roger_Federer
Dane..:), uchylne.
Reagovat
babolat.cz
a k tomu Fandina-demagog a blb
Reagovat
Fandina
Ani nevíš, jakou mám radost, když mě někteří ze zde píších příspívatelů nazvou blbem, demagogem a nevím, čím ještě. Upřímně. Ani jsem si takovou lichotku ve snu nepředstavovala, že bych jí byla obšťastněna. A také mi to trochu zvedá sebevědomí, i když mi původodně o to opravdu nešlo.
Reagovat
slacker
No ze je netrkne ze je neco spatne kdyz je s nima na stejne "palube" Fandina :-)))
Reagovat
Fandina
Oni na rozdíl od tebe poznají, kdo je chytrý a kdo špatný.
Reagovat
Frick
Tak nevím, zda bylo tak nezbytné se odhlásit z Pattayi. Ale koukám, že 1. kolo bude odehrané do úterý a to by asi byl skutečně masox. Stihnout by se to dalo, ale ten teplotní šok...
Reagovat
fretek
Když se mám vrátit k tenisu - u Denisy mi připadlo legrační, že její míče někdy letěly přes celou délku kurtu ve stejné výši
Reagovat
Frick
Já můžu asi být rád za to, že nejsem ve svém přesvdčení sám a s tím si musím vystačit. Takže díky všem, co mne tímto způsobem podporují.
Reagovat
mrafe
Než zase začneš něco blábolit, tak je dobré si nejprve ověřit fakta a psát pravdu, a nepapouškovat něco, co se nějakému chytrolínovi zrodí v makovici. :o
Reagovat
Frick
A jaká je tedy pravda a ty fakta?
Reagovat
mrafe
Tak třeba, že Petra by pravděpodobně, když tady házíš těmi milióny, ze svých příjmů v ČR platila 22 % daně z příjmů.
Reagovat
Frick
Ok, to je zhruba 1/5...

není to úplně málo, ale pořád to považuji za únosné.
Reagovat
mrafe
No a kde máš zdravotní a sociální, tak to jsi pak zhruba na 2/5 :o
Reagovat
Frick
Nerad přispívám na tvorbu již téměř nečitelných nudlí, takže to napíši sem.

Když už nic jiného, tak prosím laskavě nenadávajte do bolševiků někomu, kdo nesouhlasí s daňovými odklony. Nebo chcete říct, že USA či SRN jsou bolševickou zemí?

Mimochodem, víte, co jak se ke kauze Petřiných daní vyjádřil V. Klaus? Toho věřím, že bolševikem nazývat nebudete.

OTÁZKA: "Jak se díváte na mediální aféru, kdy poslanec za ČSSD Stanislav Huml osočil wimbledonskou vítězku Petru Kvitovou, že by neměla požívat českého občanství, pokud platí daně v Monaku a ne v Česku?"

ODPOVĚĎ V. KLAUSE: "Nechci přilévat oleje do ohně. Podívejte, já jako bývalý ministr financí jsem se musel vždycky mračit logicky zákonitě na všechny pokusy o daňové úniky, všechny pokusy, jak se zbavit placení daní v zemi, kde žiji, ke které patřím, které fandím a tak dále. V tomto smyslu jít platit daně někam do nějakého jiného státu znamená, že ubírám něco státní pokladně. A opakuji znovu, jako občan i ministr financí tomu nemohu nijak fandit. Já jsem proti tomu, aby se sekaly hlavy a brutálně zacházelo, ale tyhle věci jsou u mě jasné. To zjednodušení té debaty, které u nás proběhlo po výroku pana Humla, ničemu dobrému nesvědčí"

Nic mu nebránilo se vyjádřit podobně jako třeba Mach, tedy někdo s kým si je Klaus určitě poměrně blízký v (ekonomických) názorech.
https://web.svobodni.cz/clanky/petr-mach-kvitova-neni-spina-pan-huml-je-pokrytec
Reagovat
Fandina
A co tím básník chtěl říci? Mám si sednout na zadek, před V. Klausem, Machem nebo Humlem. Nebo mám používat vlastní hlavu. Co mi radíš?

Po 106 ti napíši, že je každého věcí, kde daní a každého věcí, kde je občanem. Chápeš to?
Reagovat
Jan
Představ si, že když by všichni šli danit do Monaka, kdyby mohli, protože by to pro ně bylo výhodné, stát by měl takové minimum daní, že by to asi skončilo dost špatně.
Reagovat
smazaný uživatel
Představ si, že do Monaka se všichni nevejdou. ;-)
Reagovat
slacker
Fiktivne ano, pronajmout si 1m2 nebo i min :-)
Reagovat
Frick
Neni to sranda. Monako má jen 2 km2....
Reagovat
slacker
Vsak tam maji pekne vysoke vezaky aby tech metru bylo vice
Reagovat
Frick
Nějaký minikotce 1x1x0,5m by se tam mohly udělat. A hezky v nich bydlet 183 dní v roce.
Reagovat
Fandina
Jenže v tom je ten rozdíl, že všichni nemohou jít do Monaka. Každý nemá tolik peněz, aby tam mohl mít bydlení. To ti tak vadí, že jsou v ČR bohatí lidé?
Reagovat
Jan
Jde o to, že daně tady platí středně a nízkopříjmoví a bohatí ne. Ti se vezou. Přijde ti to spravedlivé ? Mně ne.
Reagovat
Fandina
Každý platí daně. Neexistuje člověk, který neplatí daně. I Petra platí daně, pokud si něco vydělá tady, pokud tu zainvestuje, pokud si tu cokoli koupí, tak v tom platí daně. Není pravda, že daně neplatí. A než se člověk dostane do stádia, že má tolik peněz, že se mu vyplatí bydliště v Monacu, tak zaplatí další spoustu peněz a daní. Není pravda, že bohatí neplatí daně.
Reagovat
Jan
Myslím daně z příjmu. Ty ostatní platí všichni.
Reagovat
Fandina
Všude, kde hraje, tak jí strahnou daň z příjmu. Dostane již peníze po zdanění.
Reagovat
Jan
Dobře. Ale ostatní bohatí, co nehrají tenis :) Různé firmy v daňových rájích atd.
Reagovat
Fandina
I v Monacu se platí určité daně, není pravda, že se tam daně neplatí. Neplatí se jen za něco. Jsou na to pravidla.
Reagovat
Jan
Když platí daně v Monaku, výrazně ušetří. Podporuje Monako a ne stát kde žije. Co to je ? Únik. Veze se na ostatních, kteří tady daně platí, využívá školství, zdravotnictví, soudy, silnice aj.
Reagovat
Fandina
Únik by to byl, kdyby došlo k porušování zákonů. Je na každém, kde si zvolí v rámci zákona bydliště. Je to jeho věc.
Reagovat
Jan
Jde o to, komu ty zákony slouží. Vytvořili je bohatí pro bohaté. Zloději pro zloděje. Takže jsou OK, ale pořád je to únik.
Reagovat
Fandina
To, že se někdo chová ekonomicky v rámci zákona je zlodějina?
Reagovat
Jan
Ekonomicky krást v rámci zákona. Tvořili to sami pro sebe.
Reagovat
Fandina
Myslíš komunisty?
Reagovat
Jan
Nedělej si srandu. Víš dobře, že jde o současné politiky.
Reagovat
Fandina
A ty myslíš, že komunisté měli jiné zákony? Nehledě k tomu, že komunistů je v Parlamentu pořád dost i těch bývalých v jiných stranách.
Reagovat
Frick
To určitě. Ale asi tu budou i další příjmy. Proč by jinak si pořizovala nemovitost na tak drahém místě?

A raději podotknu - já třeba nesouhlasím s tím, aby prize money byla zdaněna nějakou astronomickou sazbou. Jestli to ve Wimbledonu bylo 50%, tak je to neúměrně moc.

Zároveň ale chci, pokud třeba za reklamní smlouvu s ČEZem obdrží 20 000 000, aby z toho 15% dostal český stát na dani. Ne 50%, ale taky ne 0%...
Reagovat
Fandina
Nemovitost si na drahém místě pořizuje, protože je to pro ni výhodné. Chová se ekonomicky.
Reagovat
blixa
A chci a chci a chci .. :D Bože ... Víš co ? Běž do politiky, vstup do nějaké šikovné strany, procpi se do parlamentu, tam najdeš spoustu volů se kterými si budeš báječně rozumět, navrhni nové zákony, prosaď je a budeš spokojen. Ale neser furt ty svoje pomatený bláboly na TP !!!
Reagovat
slacker
Ty blixo se musis smirit s tim ze ne kazdy musi videt veci stejne jako ty a to s cim vnitrne nesouhlasis neni vetsinou hned blabol.
Reagovat
Fandina
slacker ... to samé ale platí i pro tebe. Také se s tím smiř, že druhý vidí věci jinak a že to co říkáš ty mu připadá jako blábol.
Reagovat
slacker
tak at poctive rika PRIPADA mi to jako blabol, nebo MYSLIM si ze je to blabol ale at laskave nerika JE to blabol.
A kdyz neodvolate tak vas upalime na hranici jako kacire protoze se bojime ze mozna upalite na hranici vy nas :-)))
Reagovat
blixa
S tím jsem dávno smířenej. Ale blábol je nutné nazvat blábolem. Kdybychom to neudělali, tak bychom svůj, byť zoufalý a téměř beznadějný boj s lidskou blbostí definitivně prohráli. ;-)
Reagovat
slacker
Jenze tvoje retorika je tebou neprijatelny nazor = blabol.
Reagovat
mrafe
Tak to si zase vedle jak ta jedle. Nesmyslný názor = blábol
Reagovat
slacker
TY jsi blixova mluvci? Ja mluvim o zpusobu s jakym se vyrovnava pro nej neprijemnymi nazory. Oznacit nazor a jeho nositele za nesmysly a hlupaky (a nebo komouse s bolsevikama)
Reagovat
mrafe
Já s Blixou na 100% souhlasím. Dávám mu "VERY BIG LIKE" Jsi jako vohranej flašinet . :-)
Reagovat
Jan
A těch ostatních daní je zlomek proti daním z příjmu. U těch bohatých. Koupí si x věcí, které se zdaní, ale proti jejich příjmu je to minimum.
Reagovat
Fandina
Není to tak. Největší částku státního rozpočtu tvoří daň z přidané hodnoty, potom spotřební daň a teprve potom daň z příjmu.
Reagovat
Jan
Protože ji všichni, co to umí odkloní. Ty daně co říkáš stát vybere, protože s tím nikdo nic neudělá. Daně z příjmu každý ošulí.
Reagovat
Fandina
Stát určuje pravidla. Je to na něm, jak to má naplánováno. Daň z přidané hodnoty a spotřební daň je nosnou pro státní rozpočet. Ne daň z příjmu. Ta je nejmenší.
Reagovat
Jan
Asi se to hodí i těm, co ta pravidla určují, protože jsou bohatí. A ne zrovna poctivým způsobem. To víme všichni.
Reagovat
Fandina
Petra je podle tebe bohatá nepoctivým způsobem?
Reagovat
Jan
Odměny současných sportovců jsou silně nadhodnocené. Ale jde o všechny ty "šikovné" podnikatele, co tunelují firmy a dělají další podvody.
Reagovat
VlS
A jak je chceš řešit na TP? To je přece věc vlády a především Babiše, tak to pište jemu.
Reagovat
Frick
Taky si uvědomte, že třeba 15% daň z přijmu připraví (i výrazně nadprůměrně vydělávajícího) o nějaký požitek apod. Nemůže si koupit lepší auto nemůže si pořídit lepší dovolenou.

O jaký požitek tohoto typu by se připravila Petra, kdy místo 110 000 000 Kč vydělala jen 80 000 000 Kč?

Nebo ona straně potřebuje si popíjet nejdržší druhy šampaňského nebo tak? Já jsem si myslel, že jí Černošek určil roli skromné holky z Fulneku.
Reagovat
blixa
Ty seš skutečný blb. Víš že tu nikoho o svých "pravdách" nepřesvědčíš. Těch pár soudruhů spolubojovníků přesvědčovat nemusíš. Nikdo ti tvou pomatenou víru nebere, ale proč to sem musíš pořád srát ??? Obsedantně kompulsivní porucha ?
Reagovat
Frick
nemůžeš aspon už konečně přestat s tím bludem, že brojení vůči daňovym rájum je komunistický chování?
Reagovat
blixa
Můžu když mi odpovíš na výše položenou otázku ;-)
Reagovat
Frick
Jsem přesvědčen, že při správném vysvětlení svého nazoru možná někoho přesvědčím o tom, že tohle chování není správné.
Reagovat
Frick
Jsem přesvědčen, že tu jde o to, že od počátku je tato kauza velmi zdeformovaná jakousi "sub-kauzou" s Humlem.

Tj. kdyby se neřešily Humlovy výroky, resp. sdílení výroků jiných, tak by třeba mnohem více lidí došlo k závěru, že takovéto daňové odklony nejsou ničím správným.

Ale po těch výrocích to začalo velice emočně vypjatý - SNBák Huml by chtěl naší ubohý Petrušce brát občanství apod. A pod tímto nánosem už málo kdo bude chtít přemýšlet v té rovině, že Huml je třebas blb, na druhou stranu ty daňový ráje, to taky není v pořádku.
Reagovat
Fandina
Daňový ráj je ekonomický institut. Na tom není nic špatného.
Reagovat
slacker
Omyl, mocensky
Reagovat
mrafe
Otevřel jsi alespoň někdy v uplynulých dvou letech zákon " O daních z příjmů" v platném znějí. Plácáš tady nesmysly, řešíš mezinárodní zdanění a neznáš ani základní sazby daně z příjmů v ČR. O_O Nebo pokud je znáš, neumíš počítat ani procenta? :o:o:o Ty jsi opravdu magor. -P
Reagovat
Frick
Neznám. Ty asi no. K čemu si myslíš tedy, že Petra potřebuje mít nákladné fiktivní bydliště v Monaku? Od jakých daňových srážek z jakých příjmů jí to ochrání?
Reagovat
mrafe
No tak to jsi fakt borec, řešit daně z příjmů a neotevřít ani zákon. :-o . ;-)
Reagovat
VlS
Friku, ty nejsi blbej, zkoušíš tady demagogicky něco podsouvat a máš z tý nesmyslný debaty prasečí radost.
1. Monte Carlo je moc hezký místo, proč by tam někdo nemohl chtít bydlet? Pořád tady meleš o fiktivním, ale nemáš to o nic opřený.
2. Bez konkrétních dat o struktuře příjmů a velikosti příjmů potenciálně zdanitelnejch v ČR je to jen mlácení prázdný slámy. Vem si ty daňové zákony a zjistíš, že zcela hypotetická částka 20 mega hypoteticky zaplacená ČEZem ( mimochodem většinově vlastněným státem) by zdanění neunikla. Viděl jsi někde na Petře logo ČEZu?
3. Konečně si ty daně nastuduj, pochop, vymysli jak mají vypadat, vstup do nějaké strany , nebo si založ vlastní steanu a prosaď změny, jinak zde jen děláš nesmyslný dusno.
Reagovat
Frick
ČEZ, Česká pošta... http://petrakvitova.net/sponsors/

Ty potencionálně zdanitelný příjmy asi skutečně musej bejt vysoký, když Negrošek čachruje s Monakem.
Reagovat
VlS
Rozlišuj sponzoring a reklamu, to jsou různé příjmové tituly. Nicméně, jestli je u ČEZ vlastnictví státu 2/3, tak u Pošty je to 100%. Sponzoring je placenej ze zdaněnejch peněz donátora, dokonce i ty můžeš ze svejch daní někomu něco dát. Smlouva o reklamě je něco úplně jinýho. Pochybuju, že by příjemcem těch peněz byla Petra jako fyzická osoba.
Já bych tady spíš brečel nad tím, že ztrátová Česká pošta a ztrátový Český dráhy vůbec někomu dávají nějaký dárky. To je skutečnej problém.
Fakt, už je to jen trapný, nastuduj si co je co, čemu přísluší jakej daňovej režim, pak si sežeň konkrétní čísla a pak se teprve rozčiluj, kritizuj nebo podej trestní oznámení.
Tady jen děláš dusno.
Reagovat
slacker
v CR mu nevadi. vadi mu ze jsou v Monaku
Reagovat
Jan
Navíc bohatých, kteří svůj majetek získali poctivou prací a nenakradli si, v což počítám i okrádání ostatních jakýmkoliv způsobem, asi moc nebude.
Reagovat
blixa
Jasně soudruhu. Když je někdo bohatý , je zloděj. Sám jsi neschopný jouda co neumí vydělat peníze, jenže přiznat si to bolí. Proto ti, co to umí musí podle tebe krást. Jojo, máš to těžký soudruhu. Zlatej socík, všichni měli ho.no a tvoje neschopnost nebyla vidět. Možná že byla vidět tvoje všehoschopnost. Ale na tu není dneska nikdo zvědavej.
Reagovat
Jan
Někdo má žaludek na to odírat ostatní, někdo ne.
Reagovat
Fandina
Jenže těžko odírat někoho, kdo nic nemá.
Reagovat
Frick
Podívejte se do toho A2larmu. To, že jí Negrošek zařídil Monačko, znamená, že vzniký výpadek bude muset svými daněmi z přijmu nahradit stovky dpbře vydělávajících lékařů-specialistů.
Reagovat
slacker
A blixa s VISem taky :-))
Reagovat
blixa
Ale prd. VIS platí daně v zahraničí a já umím optimalizovat ;-) Tvl. vzniklý výpadek .. to už se mi fakt jenom zdá. To už není ani demence, to už je snad přímo umění :D A co se zdá je sen ... radši jdu spát.
Reagovat
slacker
VIS tu brecel ze je chudy na to si zaridit daneni v Monaku :-)) A prave si se priznal proc tak plamene bojujes za "monacany". Bojis se ze si jednou nekdo posviti i na tu tvoji optimalizaci :-)
Reagovat
VlS
Nebrečím, konstatuji. Navštiv web s realitními informacemi a podívej se, na kolik tě v Monte Carlu přijde apartmán. Na to nemám, ne protože je někdo zazobanej, ale protože já jsem se nechutně zazobat nedokázal. Moje a jen moje chyba, měl jsem to dokázat, ale ta moje chyba není důvod, abych to záviděl někomu, kdo od 5 let jen dře a dře a proto to dokázal. Já jsem chodil na výlety, za holkama, tancovat a podobně jako 99,99% dalších. ( Neřeším, že i kdybych tak dřel, a před cca 30-40 lety bych to dokázal, tak vych byl dneska Američan jako Lendl, protože tady by mi všechno soudruzi ukradli).
Reagovat
slacker
OK, jeste je tu jedno mozne vysvetleni blixovy poznamky o tvem daneni v zahranici ze jsi zamestnan a trvale bydlis napriklad v Nemecku. Puvodne jsem si vylozit ze zrejme vyvadis zisky pred zdanenim ze svym spolecnosti v CR do firem na Kypru/Holandsku a spol.
Reagovat
VlS
Ne, trvale bydlím v ČR a pracuji v zahraničí. Protože tam pobývám víc než 183 dní v roce, musím platit daň z příjmu tam. Na základě mezistátní dohody si můžu sociálku a zdravotní pojistku platit v ČR. DPH platím tam, kde nakupuji, tedy tu i onde. Daň z nemovitostí podle lokace nemovitosti,
Firmu ve formě právnické osoby nemám. Jsem standardní střední třída a jsem s tím docela spokojenej. Mán rodinej barák a nějakej ten byt pro vlastní potřebu někde, kde ho potřebuju. Auto mám firemní, letadlo mě stačí malý sportovní a loď mám taky - 40 let starou Vertexku kánoi. Díval jsem se na motorový jachty, ale ty třicetimetrový mě nějak nendchly a 150 metrovou jakou má Abramovič bych nesměl sám řídit, tak jsem zůstal u tý Vertexky. Ještě chceš něco vědět?
Reagovat
Fandina
A kde máš jistotu, že Petra něco vydělá? Co když už nic nevydělá, nevyhraje? Kdo to bude platit?
Reagovat
lars
A proc se by to nemohlo nahradit snizenim platu poslancu, senatoru, a politiku :)
Reagovat
slacker
Proste Watsone. Temhle pravidla nikdo na nich nezavislu nestanovuje a zrovna tihle nastavili ta pravidla ktere jsou z naseho pohledu umyslne pokrivena.
Reagovat
Jan
To by ses divila. Říká se tomu obchod s chudobou. Ubytovny pro ty, co nemají kde bydlet, majitelé rýžují příspěvky státu za tím účelem, různé kurzy pro nezaměstnané na úřadech práce včetně rekvalifikačních, opět si na to najmou firmy, které z toho mají zisk - opět ze státních peněz, případně kurzy, kde radí jak získat práci, jak napsat dobře životopis, aby se dostali na pohovor, kde jim platí poslední peníze právě ti nezaměstnaní, kteří doufají, že jim to pomůže atd.
Reagovat
Fandina
Kolotoč peněz. Nic nového pod sluncem.
Reagovat
Jan
Ty to nazýváš kolotoč peněz, já zlodějnou na státní útraty. Podnikání v našem státě je nejjistější právě, když je napojené na stát. Všechna ta předem vyhraná výběrová řízení, firmy kamarádíčků v politice, bez rizika, v pohodě, zisk jde do kapsy. A nejvýnosnější je politika sama. N celém světě. Naprosto pokřivená věc. Končím, jdu spát.
Reagovat
Fandina
A nejlepší je mít dobrou náladu a radost ze života ... úsměv
Reagovat
Jan
No to určitě :) Žádné peníze to nenahradí.
Reagovat
Jan
Nebo exekutoři. Z minimálního dluhu udělají mnohokrát vyšší a berou si z toho velké částky do vlastní kapsy. Firmy jako Homekredit, Provident lákají na půjčky i ty chudé, kteří to pak nemůžou splatit, předhodí je exekutorům a ti je vyždímají do dna. Z exekuce neutečeš, tak se táhne celý život, když náhodou nemáš, čím bys to zaplatil, počkají si a budou ti pak strhávat z důchodu, případně když se to nevyřeší za tvého života, zdědí tu exekuci tvoji potomci. To je pěkná zlodějna. Banky lákají na půjčky také, mají obrovská oddělení právě na vyřizování pohledávek. Jejich poplatky, to je další kapitola. Telefonní operátoři - jsme nejdražší v Evropě. Celkově jsou v ČR oproti západu mzdy, které tvoří zlomek západních, ale ceny zboží srovnatelné. ELektřina, plyn, voda - v majetku zahraničních firem, které pravidelně každý rok zvyšují ceny a mají z toho zisky ... Stejně tak topení. Benzínky - když jde ropa nahoru, hned zdraží, když jde dolů, zlevnění tak rychlé není :) Atd. Jeden šmejd a zloděj vedle druhého.Nebo že by to byl admirál z Rispaldiku z lodě ? :)
Reagovat
VlS
Jane, ubytovny - souhlas, zlodějina a lumpárna. Exekuční bussines - souhlasím, zlodějina a lumpárna, eko energie - super zlodějina a lumpárna. Co s tím má společnýho Lucka a Petra?
Reagovat
slacker
Vyuzivani pokrivenych (danovych) zakonu podobne jako jsou (o neco vice) pokrivene ty zakony podle kterych funguje exekucni a socialni byznis. To je spojitost kterou tam vidim ja.
Reagovat
Fandina
A jak víš, že jsou ty zákony špatné, pokřivené?
Reagovat
slacker
Protoze vytvareji nerovnosti mezi ruznymi subjekty
Reagovat
Fandina
Platí se procentem, je to pro všechny stejné.
Reagovat
Jan
Všechna ta lumpárna by tu nemusela být, kdyby tu nebyly zákony, které to umožňují. Tzn. někomu to vyhovuje a zákony dělají ti, kterým to vyhovuje, pro sebe a další, kterým to vyhovuje. Takže je pak státem posvěcená a legalizovaná zlodějna. Daňové ráje a úniky včetně fiktivního bydliště v daňovém ráji do toho patří. Takže se v tom vezou i někteří sportovci. Protože využijí těchto zákonů legalizujících daňové úniky.
Reagovat
Fandina
Souhlasím s tím, že je potřeba dělat lepší zákony, ale nesouhlasím s tím, že je únik, když si někdo vybere bydliště podle svého.
Reagovat
Frick
http://denikreferendum.cz/clanek/18805-petra-kvitova-se-usvedcuje-z-porusovani-zakona-projde-ji-to
http://denikreferendum.cz/clanek/19582-kde-domov-muj-ptaji-se-stale-dane-petry-kvitove

Ona si ho jasně vybrala. Je to Prostějov. Což je logické - má tam byt, má tam přítele, má tam tréninkový zázemí. Kam jinam by se tedy měla vracet z těch turnajů. Ostatně, dle jejich ofic. stránek pobývá v Prostějově i nyní.

http://petrakvitova.net/ -
Currently in

Prostejov

CZECH REP.

Jenže trochu problém je v tom, že jako rezidenci má uvedeno Monako. Není to trochu zvláštní? Já myslím, že je.
Reagovat
Fandina
Není to zvláštní. Můj syn má trvalé bydliště úplně jinde, než pracuje a většinu roku žije. Je to normální. Je každého věcí, kde má trvalé bydliště. Každý si ho vybere, tak jak je to pro něj nejvýhodnější.
Reagovat
blixa
Diagnoza je jasná. Obsedantně kompulzivní porucha. Otázka je, co s tím. S tímhle postižením, pokud nevyhledá odbornou pomoc, s tím tady bude prudit neustále.
Reagovat
slacker
Blixa chce svuj klid na praci a zavirat nositele jemu nepohodlnych nazoru do blazince jako pravy totalitar
Reagovat
blixa
Zkus chvíli používat mozek (ale to chci asi moc, viď). Neřeším Frickovy názory, ty jsou mi nakonec celkem ukradené. Ty ať si má jaké chce. Řeším jeho chování. On evidentně ví že je nesmyslné, že nebude mít žádný kýžený výsledek, přesto si zcela zřetelně nemůže pomoci a neustále ho opakuje. On ví že to drtivou většinu sere, že tu je za kašpara, ale nedokáže s tím nic udělat. Jeho nutkání je silnější než jeho vůle. Nikoho nehodlám nikam zavírat. ale prostě by měl vyhledat odbornou pomoc. Takové jednání se časem zhoršuje, až nakonec takový člověk není schopen normálního života.
Reagovat
janek_da
Podepisuju každé slovo. Dobrý článek

http://www.novinky.cz/zena/zdravi/329594-obsedantne-kompulzivni-porucha-si-nevybira.html

A už aspon vím odkud má ředitel Dřevoplechu hlášku "To podávání rukou je odporný zvyk, na západě už to zrušili."
Reagovat
slacker
Tahle porucha se tu uz resila v souvislosti s Nadalem :-))
Reagovat
janek_da
Tak to je jas :-)

Frickovi se porucha objevuje ve formě komentářů. Já se zas musím vždycky vrátit a ujistit se, že jsem zamknul garáž.
Reagovat
VlS
No, a ...zamknul?:-)
Reagovat
janek_da
Jsi mě vyděsil, že jsem se musel jít podívat. Jo, byla zmknutá. Jako vždy.
Reagovat
VlS
:-)
Reagovat
slacker
Hele zrovna sem prisel do kancelare parek "zapadaku" a to bys cucel jak si tady 10 lidi vzajemne potrasalo rukama, takze nevim nevim.
Reagovat
blue
http://denikreferendum.cz/clanek/19715-odhaleno-zname-obsah-pracovni-smlouvy-petry-kvitove-na-ministerstvu-vnitra
Reagovat
smazaný uživatel
Zajímavý především tím, že jeho autor toho o daních moc neví.
Reagovat
Jan
I když těm bych to vyčítal ze všeho nejméně. Když vyhrají a reprezentují, udělá to lidem radost. Měli bychom se radovat, že holky vyhrály nad Kanadou a místo toho se tu zabýváme touhle špínou. Je to fujtajbl.
Reagovat
Fandina
Přesně tak. Místo aby byli lidi rádi, že jsou sportovci, kteří dělají svým spoluobčanům ve světě dobré jméno a mají z toho radost, tak jim vyčteme, že se chovají ekonomicky v rámci zákona. Hrůza.
Reagovat
smazaný uživatel
Mně tohle přijde celkem absurdní argument. Jsem jednou obyvatel českého státu, tak se podle toho tak chovám, nebo ne? Potom by nemusel platit daně prakticky žádný úspěšný sportovec, herečka a podobně, přece můžeme být rádi, že nás repezentují. Jenomže, když to vyženu trochu do extrému z jejich úspěchů se přece nenajíme.
Tohle hraní si na elitu jenom proto, že někdo je špička v oboru, mě celkem štve. Potom by nemuseli platit daně ani špičkoví doktoři, zdravotníci a tak dále. Navíc Kvitová určitě bídu netře, takže by ji danění v Česku určitě nezruinovalo. Huml je jinak dement, ale ta mediální hysterie kolem "naší Petry" mi přijde trochu ujetá. Zatím jsem tu moc argumenty proti těmto faktům nezaslechl. Jenom takové, jak to můžeš vůbec myslet vážně. A teď do mě.
Reagovat
Fandina
Já to pochopila tak, že ty peníze, která tu Petra vydělá tu také zdaní. A to co vydělá v jiných zemích, tak to se zase zdaní tam. Kde je problém?
Reagovat
slacker
Co vlastne vydelala primo v Monaku? Monako parazituje na uspesnych obcanech jinych statu, parazituje na jejich infrastukture. Vyzobava rozinky
Reagovat
Fandina
Co vydělá v Monaku, tak to nebude danit. To co vydělá v ostatních zemích, tak bude danit v ostatních zemích.
Reagovat
slacker
Ja se ptam co vlastne vydelala v Monaku. Zensky turnaj se tam myslim nehraje.
Reagovat
Fandina
Z peněz, které tam vydělá neplatí daně. Ale všechny ostatní peníze musí zdanit, v těch zemích, kde je vydělá.
Reagovat
smazaný uživatel
Především tady nepadl jediný relevantní argument, proč by nemohla danit jinde, když jí to zákony zcela legálně umožňují. Populistické brečení, jak její odchod do Monaka ruinuje český státní rozpočet, to se jako argument opravdu brát nedá.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrá, pakliže je to v souladu se zákony, tak proč ne. Jenomže jsem se tu nic takového nedočetl.Jenom urážky. Naopak Firck tu dal článek, v němž se píše, že aby byla rezidentkou Monaka, musí tam určitý počet dní pobývat, ačkoliv tak s největší pravděpodobností nečiní. Takže neplní podmínky. Toť celé.
Reagovat
Fandina
Pokud má někdo bydliště v Monaku, tak musí splnit podmínky toho státu. Všude platí zákony.
Reagovat
smazaný uživatel
No vidíš a podle toho výše zmíněného článku, co postoval Frick, zákony pro to, aby byla rezidentkou Monaka, nesplňuje. To je to, oč tu běží.
Reagovat
Fandina
Kdyby nesplňovala podmínky Monaca, tak by jí trvalý pobyt nedali.
Reagovat
smazaný uživatel
Splňuje podmínky proto, aby mohla danit jinde než v ČR. Vše ostatní je bezpředmětné.
Reagovat
blixa
To je ale čistě věc mezi ní a Monakem. Pokud Monako uznává, že je tam daňovým rezidentem, pak je vše v pořádku. Český stát nějaké podmínky Monaka nezajímají a nemá do nich co mluvit. Berňák z hlediska zákona zajímá jen to, zda je v Monaku daňový rezident. Pokud ano, je vše z hlediska práva a předpisů v pořádku. A to , že je vše zcela legální a v souladu s daňovými předpisy tu zaznělo snad 1000x.
Reagovat
slacker
A muzu byt rezidentem Marsu a tedy v CR nic neplatit. pro tebe jsem stejne Martan tak mi to pojd dosvedcit na danovy urad :-)))
Reagovat
blixa
Když ti to nějaký marťanaký úřad potvrdí, že tam seš rezident, tak proč ne. Ale u tebe by to neměl být problém, stačí když na finančáku řekneš že si marťan, tobě to každý musí uvěřit :D
Reagovat
slacker
Ja myslel podle nekterych zdejsich komentaru ze s Monakem stejne jako s Marsem zadnou dohodu nemame.
Reagovat
mrafe
Moje reakce na vise v 16:32 první - můj první odkaz na web
Reagovat
smazaný uživatel
Pozor - není pravda, že aby mohla platit daně v Monaku, musí tam pobývat určitý počet dní. Je to tak, že aby mohla danit jinde než v ČR, nesmí zde (rozuměj v ČR) strávit více než 183 dni v roce, tj. půl roku. Což splňuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Cituji: ?Pro splnění podmínek daňového domicilu v Monaku tam musí fyzická osoba pobývat minimálně tři měsíce v roce a vlastnit tam nebo mít pronajatou nemovitost a dále rovněž složit do tamní banky řádově stovky tisíc eur,? řekla pro DR advokátka z právní kanceláře Markéty Haindlové, bývalé předsedkyně České asociace fotbalových hráčů.
Takže hcce říct, že advokátka kecá? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nemějte mi to zlaté, Já sám daně ještě neplatím, jenom mi to nepřijde tak jednoznačné, jak se zdá. Ty argumenty toho článku mi přijdou přesvědčivé. Ale rád se nechám poučit, v daňové politice nejsem vůbec sběhlý.
Reagovat
blixa
Tak proč do toho proboha žvaníš, když o tom víš úplný ho.no ? To je snad nějaká viroza nebo co. Daňovým specialistou snadno a rychle :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, velice plodný argument. Doufám, že se ti ulevilo. ;)
Reagovat
blixa
Ne, vážně by mě zajímal důvod, proč žvatláš o něčem o čem nemáš ani páru. To nebyl argument, to byla otázka. Vysvětlení na tvůj dotaz jsem napsal níže.
Reagovat
blixa
To jsou ale podmínky Monaka, ne ČR. ČR do toho absolutně nic není, pokud Monako uznává její daňovou rezidenturu. A to uznává. Tu tříměsíční podmínku tam Monacké úřady mají aby se mohli zbavit různých pochybných osob, třeba i těch které se třeba skrývají. Vůči sportovcům nevím, že by ji někdy uplatnili. Ale opakuji, do toho našemu finančáku absolutně nic není, to není jeho podmínka.
Reagovat
smazaný uživatel
Tím chci říct, že co nařizují monacké předpisy (a jak moc Monacké knížectví trvá na jejich plnění), je zcela jedno. Důležité je, že splňuje podmínky dané těmi českými, aby mohla danit jinde.
Reagovat
slacker
Ale padl. Prave ten ze ty zakony jsou usity na miru uzke vrstvy spolecnosti
Reagovat
smazaný uživatel
Toto není relevantní argument, pouze tvoje domněnka, která navíc není ničím podložená.
Reagovat
Fandina
Daňové sazby jsou procentuální a stejné pro všechny.
Reagovat
Frick
Tak třeba mne se zase už tato rétorika nelíbí.
Reagovat
rib
Tak to klidně zkus - umíš jistě něco zvláštního, abys nemusel v Monaku pracovat nebo snad umíš plynule francouzsky, aby sis tam našel práci... Není to vůbec problém, jen - jak říká herec Dušek - začni přemýšlet tak, že si můžeš tvořit svůj život, jaký chceš...
Reagovat
babolat.cz
ty jsi tak blbá, že bys raději svou hlavu používat neměla...
Reagovat
smazaný uživatel
Klaus ale přece nevynechá příležitost si (byť nepřímo) kopnout do Černoška ;-)
Reagovat
Frick
Tohle už je trochu směšný, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Ani moc ne, že Klaus Černoška nemusí, to je známá věc.
Reagovat
Frick
Takže aby si Klaus kopl do Ćernoška, tak vysloví myšlenku se kterou vnitřně nesouhlasí a navíc kterou možná i trochu naštve své příznivce, kteří spíše čekali, že se Petřiný odklonu zastane, jak to udělala naprostá většina pravicově orientovaných blogerů či komentátorů?
Reagovat
blixa
Klaus je rusofilní národní socialista. Dnes už to aspoň nezastírá jako dřív, kdy zmátl spoustu lidí rádobypravicovou rétorikou, přestože jeho praktická politika byla vždy spíše levicová. Jeho odpověď je spíše vyhýbavý blábol, aby se nedal případně chytit za slovo. Z tohodle se dá vždycky vylhat. Typický Klaus.
Reagovat
Fandina
Souhlasím s tím, že nikdo jiný nedělal víc levicovější politiku než on, i když mluvil, že je pravicový.
Reagovat
lars
A co rozkradena a protunelovana CR vlivem Prof.Ing. V.Klause CSc. - "levicismus"
Amnestie lotru od V.K.
Reagovat
smazaný uživatel
btw. podle mne vam nekterym z tech dani uz definitvne hrablo;D))))
Jinak doporucuji tenhle portal, hlavne zajimave pro fejsbuukare;)))

http://www.taxvision.cz

Budete mit pak vsechno pekne z prvni ruky;D)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak co, kdo se vám z nováčku nejvíce líbil? Plíšková, Smitková, Allertová? :-)
Reagovat
Jan
Všechny.
Reagovat
slacker
Smitkova
Reagovat
smazaný uživatel
Po stránce výkonu Tereza, jinak všechny holky vypadaj fajn a nadějně.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas :)
Reagovat
blixa
Já vím že chceš slyšet Denisa, ale mě nejvíc pozitivně překvapila Terka ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
A víš, že ani ne? Kája na mě působila hodně svázaným dojmem, Denča byla nervozní a ve druhém setu hodně chybovala. Hlavně z returnu, Za to Terka jela jako drak, měla menší zaváhaní jen v prvním setu, když jí soupeřka brejkla, a ve druhém, když prohrávala 2:0.. No ale potom to byla jízda, nečekal jsem takový výkon, hrála bezvadně, servis jí šlapal, forhend jí šel, parkrát přidala i vydřenou, skvěle zahranou výměnu.. Jo, takže za mě určitě TERKA SMITKOVÁ!
Reagovat
Jan
Ale popraly se s tím všechny. Všechny prohrávaly nebo ztratily podání, všechny byly nervózní, ale všechny vyhrály. Kája byla svázaná, ale pak "uvěřila" Pálovi, který jí určitě říkal, že je lepší hráčkou, že musí vyhrát, oklepala se a sázela tam jeden winner za druhým s občasným útlumem :) Debl, v 2. setu ke konci to také vypadalo špatně, nakonec vyhrály. Jsem spokojený za všechny holky.
Reagovat
blixa
Tak zase si přiznejme, že Kája byla zdaleka pod největším tlakem. Od ní se prostě čekaly dva body, ev. dva a půl kdyby rozhodoval čtyřhra. U Terky se spíš jen doufalo, že to dá. Ale je fakt dobrá, s tímhle tenisem se dá jít hodně daleko.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas :-) Kája měla balvan zodpovědnosti, ale ten ustála :-) Já jsem spokojen :) Terka mě vyloženě zaskočila, hrála perfektně, až na začátky obou setů, a Denča, až na konec druhýho setu, taky dobrý :) Ale, zase, ta už nemusela být pod takovým tlakem, jelikož hrála takzvaný "mrtvý" zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych to nijak nepitval, holky své úkoly zvládly na jedničku, všechno proběhlo podle ideálního scénáře (jak by asi Terka hrála, kdyby zahajovala za stavu 0:0 nebo kdyby nedejbože musela dotahovat vedení Kanady?), takže uznání zaslouží všechny. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Očivindně si nepochopil otázku, protože mluvíš trochu mimo.. (respektive píšeš) Pouze jsme se zeptal, kdo se vám z nováčku líbil :-) Určitě, uznání musí mít všechny, ale tady jde o vaše/naše pocity! :-)
Reagovat
Frick
Nebrečela a dokonce se usmála.
Reagovat
smazaný uživatel
Pochvalu zaslouží všechny. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To určitě ano :) Ale nejlepší dojem-u mě má Terka Smitková :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem ráda, že hrajeme doma a ne na antuce. Ta holkám vyhovuje nejmíň, zvlášt ta italská. Fakt je, že Francouzsky jsou v současné formě nebezpečnější. Ale ještě máme dva měsíce. Co se týče Ruska a Německa - myslím, že Maria Šarapova již své splnila - na OL může - a dál na FC nebude.
Reagovat
FulnekUltras
a v Praze už si své celkem v tichosti ;-) odbyla...
Reagovat
smazaný uživatel
? ? ?
Reagovat
smazaný uživatel
Asi naráží na exhibici 2012 ;-)
Reagovat
FulnekUltras
přesně... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, to mi teda uniká souvislost s FC....
Reagovat
slacker
tenis? :-)
Reagovat
FulnekUltras
No ještě že si Maša "povinnost" splnila v Polsku...taky nemyslím, že se do dalších FC-zápasů nějak pohrne...
Reagovat
smazaný uživatel
Nemyslím, že by Francouzky byly nebezpečnější než Italky. Respektive možná jsou, ale ne protože by hrály tak superskvěle, ale protože Italky už nejsou tak silné jako před pár lety.
Reagovat
smazaný uživatel
S tím souhlasím, tak jsem to myslela. Italky nejsou tak ve formě, jako před dvěma lety.
Reagovat
smazaný uživatel
dobře, hlavní je postup a premieru mají nová děvčata za sebou. Zkušenosti nabraly pro další účast. Opět zklamání ze strany ČT - neustálé přerušování a čtyřhra necitelně useknuta před zkrácenou hrou a ty neustálé reklamy....No jedna hrůza. Tenis průměrný a ta Bouchard prostě měla hrát ! Nejdřív vytáhne Kanadu do první skupiny a pak tam nechá holky z druhé stovky se plácat. Že Wozniak nebude hrát se vědělo a že Fichman má zdravotní problémy také. Ale slečna top chce být dále v top. No, nepochopitelné. Pak ty zápasy vypadaj, tak jak vypadaj.
Reagovat
smazaný uživatel
A fricku, to už není možné, co tady plodíš. Jeden by si už spletl, kde se nachází. V tvém provedení to není portál o tenise , ale úplně o něčem jiném....a radši nepóšu o čem.
Reagovat
Frick
Bože, ty jsi nějaká feministka? Tady prostě se vypsala hromada superlativů, jak je Denisa hezká, symopatická, nadějná... no a tak já jsem místo nějaký nudnýho přitakávání z legrace napsal nějaký pseudo-negativum = že má malý prsa.
Reagovat
smazaný uživatel
Problém je v tom, že ty tady chrlíš nesmysly s takovou kadencí, že se jen těžko rozlišuje, jestli to myslíš vážně nebo si děláš legraci. ;-)
Reagovat
Frick
tak obyvykle se snažím psát smailíky, ne?
Reagovat
Frick
A kdo mne zná tak ví, že mám Denisu rád. Vyzdvihuju u ní předevšim to, že je ze skromných tenisových poměrů - mimo "Tady je Černoškovo", mimo ČLTK, mimo Prechezu. A stejně se dokázala prokousat do TOP 90 a dost možná to nebude od ní zdaleka vše.
Reagovat
smazaný uživatel
Ono toho bylo a je víc ( včetně tebou ohraného a věčně ohrávaného Monaka ). Jinak naše diskuze není možná, neboť tvé příspěvky nechápu, včetně toho o Denise....to má být legrace v tvém podání ?
Reagovat
sprchon
Já nad tím asi vteřinku přemýšlel, protože u Fricka člověk nikdy neví. :D Ale pak mi došlo, že jde o srandu. ;)
Reagovat
Frick
A co by to mělo asi bejt?
Reagovat
ptpc
S tou ČT máš pravdu. Ukončenie vysielania pred TB - to bola tragédia.
Reagovat
smazaný uživatel
A nejen letos, už loni si udělali pěkný vroubek. Finále a oni nejsou schopní odvysílat zahajovací ceremoniál a další věci - jedním slovem velká ostuda.
Reagovat
misa
Tehdy byl hokej, teď lyžování, pořád se najde něco.
Reagovat
sprchon
Na druhou stranu ani ta kanadská televize žádná sláva. Pozápasové rozhovory jsme neslyšely, to neustálé hýbání kamerou mi přišlo zbytečné...
Reagovat
smazaný uživatel
To nebylo ani loni ve Španělsku. V Kanadě je to skoro pochopitelné, nemají hráčky a tenis tak netáhne. Hala poloprázdná, fanouškovská kulisa téměř žádná. A Bouchard se neobtěžuje, to je potom těžké, získat někoho pro tenis . Můžeme být oprávněně na naše holky hrdé.
Reagovat
sprchon
Jo, včera jsem nad tím přemýšlel a komentátor to pak potvrdil. V Kanadě mají strašně málo dobrých opravdu vlastních hráček i hráčů. Ve většině jmen, která mě napadají, vidím spojitost s jinými státy... Pospisil, Raonic, Dancevic, Polansky, Bouchard, Dabrowski, Fichman, Wozniak
Reagovat
VlS
To pak musíš vzít 99,něco severní Ameriky, sportovců se jménem typu "Seděl pod stromem, když začala bouře" tam opravdu moc nenajdeš, to spíš na seznamech příjemců sociálních dávek :-)
Reagovat
sprchon
Je sice pravda, že už o nic nešlo, ale přerušit zrovna TB, mi přijde jako podraz. :D Reklamy bohužel, žádné studio, které by hodnotilo a informovalo mezi zápasy, k dispozici také nebylo, takže jsme dostali porci reklam a sestřih z finále FC 2014 (za což se zrovna nezlobím)...
Reagovat
FulnekUltras
Od téhle skrz naskrz shnilé "firmy" mě to už vůbec nepřekvapuje - a jak jsem orientovaný doleva, tak právě ČT potřebuje privatizaci jako sůl (včetně oddělení pořadů ČST před rokem 1992 do něčeho jako Státní televizní archív, obdoba filmového archívu, pro všechny).
Reagovat
Fandina
Privátních televizí tady je hafo. Právě proto je také jedna státní, aby ta odpovědnost za ní byla v souladu s vůlí parlamentu.
Reagovat
FulnekUltras
Zatím to vypadá spíš na vůli stále užší skupinky číchsi pohrobků...
Reagovat
Fandina
Tak to je zase věcí Parlamentu, jak to tam vypadá.
Reagovat
FulnekUltras
S Parlamentem to bohužel souvisí ze všeho nejmíň...
Ale když už bych tu myšlenku tvrdé privatizace ČT chtěl trochu zmírnit, pak by to chtělo aspoň vyměnit na Kavkách 90 procent zaměstnanců...
Reagovat
smazaný uživatel
tomu věříš, že je za tím , co předvádí ČT, parlament ?
Reagovat
Fandina
Psala jsem o tom, že ČT není privátní televize, ale že o ní rozhoduje Parlament. Nic jiného jsem nepsala.
Reagovat
smazaný uživatel
Rozumím tomu ještě méně než si napsala poprvé. Faktem je, že je ČT zvláště v poslední době velice vyvážené a objektivní medium....
Reagovat
Fandina
Někdo napsal, že je potřeba ČT zprivatizovat a já na to napsala, že privátních televizí máme hafo a že ČT je jiná v tom smyslu, že ji ovládá Parlament. Jasné?
Reagovat
smazaný uživatel
Česká televize je státní médium , částečně placené námi daňovými poplatníky. Měla by vysílat objektivní zpravodajství, vzdělávací a zábavné pořady na vyšší úrovni. Vedoucí pracovníci by měli být zodpovědní parlamentu , tj. voleným zástupcům. Odpovídá to skutečnosti ?
Reagovat
Fandina
Co myslíš odpovídá?
Reagovat
smazaný uživatel
Odpovídá můj popis, jak má vypadat ČT, skutečnosti ?
Reagovat
Fandina
Já myslím, že to by bylo na delší diskusi. Já nepíši o tom, co plodí. Já jen psala o tom, že to není privátní televize. O tom, jestli je objektivní nebo ne, to je na každém, jak vyhodnocuje. O tom ale já nepsala.
Reagovat
smazaný uživatel
Napsalas, že jí ovládá parlament..
Reagovat
Fandina
Napsala jsem to zjednodušeně, že není privátní, já myslím, že je to každému jasné. Jestli ne, tak sorry.
Reagovat
slacker
Nechtela si napsat ze ji ovlada Lid CR? :-)) Ovlada ji jakasi Rada a tu ovlada parlament a ten zase udajne ovladaji lide v CR.
Reagovat
Fandina
Já myslím, že je to naprosto jasné. Je v moci Parlamentu, je jedno, jestli je to komise, ale není to privátní médium. O tom jsem psala.
Reagovat
Jan
ČT vyvážené a objektivní médium ... Co se týče např. Ukrajiny nebo Zemana, o tom bych silně pochyboval.
Reagovat
misa
A soudruha Putina taky.
Reagovat
smazaný uživatel
Vážně jsi nepoznal můj ironický tón ?
Reagovat
slacker
Ja docela chvili vahal :-) mozna to chtelo tam vsunout malinkou napovedu
Reagovat
blixa
No, vzhledem k tomu, že neutrální zpravodajství sere všechny, tobě přijde "pravičácké" a mě zase "levičácké", tobě protiruské a mě proruské, tak možná že nakonec bude celkem v pořádku :D :D
Reagovat
Fandina
Kdysi jsem absolvovala mediální trénink a tam mě zaujala informace o tom, že ve společnosti je zhruba 6 procent lidí, kteří jsou schopni si udělat svůj názor na to, co se objevuje v médiích. Ti ostatní jen opakují to, co média plodí.
Reagovat
slacker
Na tech 94% loutkari spolehaji a na tech 6 procent muzou delat dlouhy nos a nestydate pokracovat
Reagovat
FulnekUltras
Stádní efekt bohužel funguje pořád dost spolehlivě...
Reagovat
smazaný uživatel
Fajn, já ale radši fakt končím vzhledem k pokročilé hodině. Bylo by opravdu k zasmání kdyby to nebyla asi pravda s tím papouškováním. V tom je síla i prokletí médií. A tak dobrou.
Reagovat
blixa
Privatizace ČT je nesmysl. Privátních TV je tu dost. Když už teda, tak zrušit. Ale jako dobrá myšlenka mi to moc nepřijde. Spíš by to chtělo nějakou reformu. Veřejnoprávní TV má smysl coby TV pro menšiny a menšinové žánry. Takže programy jako ČT Art , ev. ČT2, i když ta už taky komerční mají smysl, zpravodajský kanál budiž, sportovní asi taky, o spoustu sportů nemají komerční TV žádný zájem. ČT 1 bych klidně zrušil bez náhrady.
Reagovat
slacker
Tady zridka souhlasim s Blixou, privatizazi se ziaka jen dalsi Nova :-) Spise by to chtelo trasnformovat jeji fungovani podle vzoru BBC
Reagovat
FulnekUltras
Ustupuji k 99procentní reformě stávajícího stavu... ;-)))
Reagovat
VlS
Kavky, to je na móóóc dlouhý povídání, jinak doporučuji všem se podívat do zákona, možná bude překvápko, že parlament neřídí ani televizi, ani Radu pro rozhlasové a televizní vysílání.
Ale nemyslím, že jak to je to je dobře.
Reagovat
blixa
To vím že parlament ji neřídí :D Ale obávám se , že tady se nějaké dobré řešení vymyslet nedá. To je problém morálky a kultury, s tím co je bude asi všechno více či méně špatně.
Reagovat
smazaný uživatel
přehazujeme z tenisu na diskuzi o čt. Já bych jí rozhodně nerušila. Sportovní kanál ano ( a hlavně necitelně nepřerušovat náš milovaný tenis !). Čt 2 - dobré, ale chybí vzdělávací pořady - kam se poděly jazykové kurzy? Zpravodajství si představuji opravdu objektivní, různr názory, pohledy z více stran. Možnost vyjádření pro různé strany ( nemyslím politické ). Chybí toho víc a já se přiznám, že se mi klíží už oči....
Reagovat
FulnekUltras
Ta nepokrytě jednobarevná selekce názorových zdrojů a černobílost zpravodajství je u současné ČT opravdu strašlivá.
Reagovat
sprchon
Bude dneska slavit s týmem a odlítají prý všichni společně až zítra odpoledne. Všechny do Londýna, pak se Kája odpojí a asi to bude mít jen tak tak do Antverp na rychlej trénink, spánek a v úterý už zápas. Tak ať to jde! :)
Reagovat
FulnekUltras
A výhra nad Bouchardovou v Belgii místo v Kanadě by to mohla přizdobit...
Reagovat
sprchon
Koukám, že jedině až ve finále. Já ale tak trochu čekám od této nejvýše nasazené hezké tvářičky, která se míní soustředit sama na sebe, nějaký ten paradox, jako například prohru v prvním nebo druhém utkání. :)
Už v tom druhém může potkat Báru, která teď hraje dobře, Belindu, nebo Alizé...
Reagovat
smazaný uživatel
No nevím. Karolína včera a dnes nehýřila sebevědomím. Buď to byla nervozita a teď z ní spadla, nebo nemá šanci. Uvidíme.
Reagovat
FulnekUltras
Řekl bych, že za sebe na indiv. turnaji to zase bude Kája jak ji zatím známe...
Reagovat
sprchon
Snad jo, snad si ten Petřin příkaz nevzala příliš k srdci. :)
Reagovat
sprchon
Denče a Lucce. V prvním setu paráda, druhý si holky zkomplikovaly. Ale tak když už si za to diváci zaplatili, tak proč ne. :) Obě v druhém trochu povolily, ale nakonec to zvládly. Tak super, těším se na další zápasy těch našich holek. :)
Reagovat
majkl005
aha, tak jak říká Černošek...Praha ani Ostrava tedy kvůli MS v hokeji nepřipadá v úvahu...tak že by přeci jen to Brno ?!!!! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kruciš:-/ ale Brno by taky nebylo špatný, jako.. Mám to tak 2 hoďky :-)
Reagovat
kada.tom
to mě nenapadlo, ale MS je logickým důvodem proč ne v Ostravě a proč ne v O2 :-) noo, jsem zvědav na to místo konání :-)
Reagovat
majkl005
aha, ono se vlastně začíná až 1.5. a FC se hraje 18.4. a 19.4. .....no tak zřejmě to přece jen nebude tak žhavé :-/ sorry
Reagovat
sprchon
Co třeba Liberec? Už tu dlouho nebyl žádnej průser. :D
Reagovat
Frick
v Liberci se tuším hrály baráže FC i DC v roce 2005 - tehdy fungl nová hala.
Reagovat
sprchon
Je to možné, aréna v tu dobu byla nová, to je pravda...
Reagovat
smazaný uživatel
Brno, případně Pardubice - kvůli dopravnímu spojení (leteckému, železničnímu).
Reagovat
majkl005
pokud by jen tyto dvě města připadali v úvahu, tak jasně vyhraje Brno si myslím
Reagovat
smazaný uživatel
O tenis mají dlouhodobě zájem i Vary, ty bych z toho nevynechával.
Reagovat
blixa
V Rusku ? Zbláznil ses ? :D
Reagovat
Frick
Až na finále :o)
Reagovat
FulnekUltras
Vary jsou vzhledem k současnému geografickému těžišti českého ženského tenisu tak trochu asymetrické... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
To je i Ostrava a stejně se tam hraje. ;-)
Reagovat
FulnekUltras
že by ty Louny mohly vážit tolik? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Do Varů je železniční spojení prachbídné a silniční ne o moc lepší.
Reagovat
smazaný uživatel
Do Varů se vlakem i po silnici dá dojet naprosto v pohodě. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Po silnici jakž takž (mimo špičku), ale pomalý koženkový "rychlík" kodrcající se tam z Prahy 3 hodiny přes Ústí dobrým železničním spojením fakt nelze nazvat.
Reagovat
slacker
ale letecke je pry vynikajici :-)) socky nebereme
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, s Ruskem, to ano ;-)
Reagovat
marekv
Liberec má naprosto luxusní halu, ale divácký zájem byl tak minimální, že si to budou stokrát rozmýšlet.
Reagovat
sprchon
Bohužel... Ale teď se situace trochu změnila, ženský český tenis je stále víc probírán a chválen, takže si myslím, že těch 7000 lidí by se mohlo přijet podívat.
Reagovat
misa
zažila povedenou reprezentační premiéru. Navíc je hezká, sympatická a tenisově nadějná, takže jí přeju hodně úspěchů a pořádný žebříčkový postup vzhůru.
Reagovat
Frick
Ale má malý kozy, aby nebylo tolik těch superlativů. :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
-_- Halep měla zase velké, a musela si je zmenšit! :D
Reagovat
blixa
Na tenis je to šikovný ;-)
Reagovat
misa
Ty jsi prostě specialista na hledání chyb u všech. Co ti vadí na sobě samém?
Reagovat
blixa
Frick je prostě dokonalý .... strýc Pepin :D
Reagovat
VlS
Kupte si medvídka mývala :-)
Reagovat
Frick
Dyť si dělám srandu. :o)
Reagovat
Frick
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/10550825_856873787704407_90000699737473779_n.jpg?oh=415eae5a35a23192844eb8f450a3146c&oe=5559AD80&__gda__=1431068012_714ed00014bc144846e2c116dbcb0c17
Reagovat
smazaný uživatel
PARÁDAA. JOOO. DENČA, LUCKA SKVĚLE!! :-)
Reagovat
Fandina
Gratulka deblistkám. Na konec obě holky trochu zaváhaly, prohrály si obě svá podání, ale v TB zase super. Gratulka oběma. Lucka Denča super!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Trochu mi to připomnělo čtyřhru na loňském semifinále s Itálií. Prakticky vyhraný 2. set a najednou bylo všechno jinak. Tehdy to ale dopadlo hůř a muselo se to zachraňovat až v STB.
Reagovat
blixa
Ondra Bank je sice potlučenej, má otřes mozku ale jinak je celej. Ufffff, vypadalo to hrůzostrašně ...
Reagovat
FulnekUltras
díky lyžařskému bohu...
Reagovat
FulnekUltras
Ještě štěstí, že soupeřky byly o dvě třídy níž - a příště už aspoň nějaké ty zkušenosti mohou přijít k duhu.
Za dva měsíce sice nemusíme do obávané Itálie, ale Francouzky v současné formě budou ořech možná ještě těžší, jakkoliv je už na ně moravský kotel dokonale připraven... ;-)
Reagovat
slacker
Vodnes si tu svoji Alertovou, kazi ted ctyrhru podle komenantatora svym nervoznim obdobim
Reagovat
blixa
I slackerové mají své dny ... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
přestaň!! Hrála skvěle!
Reagovat
Frick
Tak skvěle asi úplně ne. Neni deblistka.
Reagovat
smazaný uživatel
Na přemiéru za Česko hrála skvěle;)
Reagovat
VlS
No, teď to kopou obě holky.
Reagovat
misa
Doufám, že už se nebude dlouho zahazovat na okruhu ITF. Kvalifikace WTA by byly lepší.
Reagovat
smazaný uživatel
Denisa je šikovná i ve čtyřhře. Kdo by to byl řekl :-)
Reagovat
smazaný uživatel
JÁÁÁ!!!
Reagovat
Frick
Teď podávat Denisa?
Reagovat
smazaný uživatel
ve druhým setu si můžou vybrat kdo začne:-)
Reagovat
Frick
Eso!
Reagovat
Jan
Za neúčast v prvním kole by teď měly "seniorky" za "trest" vyhrát semifinále (a to by mohly) a pak b y hrály finále asi s Ruskem opět doma. To by bylo něco. I s tím Německem bych to bral.
Reagovat
Frick
A nechtěla radši toho debla hrát s hradeckou teniskou než s teniskou Hradeckou?
Reagovat
Frick
* tenistkou
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych tam klidně viděl hradeckou tenistku s Hradeckou. Terezina hra se mi včera moc líbila.
Ale zase dobře, že si zahrají všechny čtyři.
Reagovat
smazaný uživatel
panebože, Denči ten reprezentační dres tak sluší! :-)
Reagovat
blixa
:D :D :D
Reagovat
misa
http://instagram.com/p/y2hVQuO7rA/?modal=true
Reagovat
Frick
že by chytala v Antverpách na hotelu ČT Sport?
Reagovat
misa
Teď jsem si toho všimnul. Hraje asi až ve středu, takže ještě doma :-)
Reagovat
Frick
Takže v Monaku chytá ČT Sport?
Reagovat
PetaM
Domov není tam, kde máš trvalé bydliště ty snílku :P
Reagovat
Frick
A že tam trvale bydlí.
Reagovat
PetaM
To je jedno, domov to není :P Je to jen trvalé bydliště ;)
Reagovat
slacker
ani domov ani trvale bydliste to neni, je to jen fiktivni danova rezidentura
Reagovat
Frick
+1
Reagovat
Frick
...ale hlavně - jak se jí to může vyplatit. Vždyť ona nebude mít žádný lukrativní reklamní smlouvy.
Reagovat
misa
Teď možná dostala nějaký bonus od Nike nebo Wilsonu za gs. titul. Hned něco :-)
Reagovat
Frick
Teď. Co ale předtim? Když byla mimo TOP 20, TOP 30 atp...
Reagovat
misa
Černošek jí něco domluvil u spřátelených firem.
Reagovat
misa
Ty už začínáš s tímhle tématem i u Lucky? To je už vrchol!!!
Reagovat
Frick
Tak asi by to bylo fér, ne?
Reagovat
misa
Ještě by se tě měla zeptat, kde si má nahlásit bydliště.
Reagovat
slacker
V Brne
Reagovat
VlS
Ach jo, zase už dvojka Frick, Slacker. Zase si chcete ověřit, že jste v menšině a že tady oporu pro řešení daní moc nenajdete? Nebo už neslouží paměť pár neděl dozadu? Aby to nebyl projev nemoci závistivců .
Reagovat
slacker
Ja se umlcet vetsinou ktere nema krome sve majority co poradneho nabidnout nenechavam
Reagovat
blixa
A že zrovna ty máš co nabídnout :D :D Teda máš, ale po tom menu bych si musel nechat vypláchnout žaludek a stejně by mi bylo ještě 14 dní špatně :D
Reagovat
VlS
Ale nemusíš řvát stejný kraviny furt dokola, není to zajímavý, ani srandovní.
Reagovat
slacker
Prosimte vy dva panove Brouckove jste takovy mestansky bolsevici z 19. stoleti. Cehonove. Co je na Brnu za kravinu? Trvale zije a ma domov v Brne
Reagovat
VlS
Trvale žijí v Brně její rodiče, když už, tak Lucka má barák v Prostějově ( nebo měla), ale co je kruci tobě do toho, kde má kdo bydlet. Každýho věc a tobě je do toho úplný, ale naprosto úplný ho.no.
Pochopíš stalinisto, že nemůžeš nikomu diktovat, kde má mít svůj trvalej pobyt?
Reagovat
Frick
Ale, když už nic jinýho, tak může to bejt pro mne věc, která se mi u Lucky nelíbí. A snad i mrzí.
Reagovat
Jan
Jistě je jedno, kde má trvalý pobyt. Do toho samozřejmě nikomu nic není. Ale když fakticky bydlí v ČR a má fiktivní daňovou adresu jinde, o to jde. Krátí daně. Ať se ti to líbí nebo ne. A jestli jsou zákony postavené tak, že to je legální, dobře. Ale v pořádku to není. Je to šité na míru právě bohatým a o tom to je. Ti se pak můžou ohánět, že jsou v cajku, ale není to dobře. Když dle zákonů nejdou po šmejdech, kteří obírají důchodce na prodejních akcích předraženými výrobky a nechají je dál podnikat, když nechají podnikat lidi, kteří vytunelují firmu, nechají ji zkrachovat a v klidu si založí nové a nové firmy za stejným účelem a opakovaně to provádí, je tu něco divně. Jde o to komu tyto zákony slouží.
Reagovat
Fandina
Je přece jasné, že někdo vydělá víc peněz a má větší možnosti než ten, kdo vydělá méně. To přece nemá žádnou souvislost se zákonem. Vydělám si víc, mám větší možnosti než ten, kdo vydělá méně. Mám větší dům, větší zahradu, byt v Monacu a co má být?
Reagovat
smazaný uživatel
Další, co o daňové problematice neví zhola nic, ale bude do toho kecat..
Reagovat
smazaný uživatel
ježiš, ty kydy o Monaku sou už víc otravný jak ty bláboly o velkoleposti Federera vs Nadala.
Reagovat
blixa
Nepochopí. Jako správný soudruh dokonale ví, jak mají žít ti druzí ! Jojo, ale smůla je v tom, že teď už k tomu nikoho donutit nemůže a to ho tak hrozně sere ... Pravda, nejen jeho, je tu i pár dalších takových .. ;-)
Reagovat
slacker
Ano soudruzi z USA taky vrtaji do fiktivnich snatku za ucelem ziskani zelene karty. To mi prijde analogicky podvodne jednani. Co je komu do toho koho si vezme, ze? :-))
Reagovat
blixa
Jenže fiktivní sňatek za účelem získání zelené karty je porušení zákona .. ale to ty stejně nikdy nepochopíš .. buď v klidu soudruhu .. však oni tam bijou černochy ;-)
Reagovat
slacker
fiktivni snatek nebo fiktivni trvale bydliste. Jen do toho, ukaz mi ten principialni rozdil. Jen o mire jak to kde kterym mocnycm zakonodarcum vadi aby na to udelali nebo prepsali zakon.
Reagovat
smazaný uživatel
Až na to, že o žádné fiktivní bydliště nejde. Víš, kolik lidí se nezdržuje tam, kde mají napsané trvalé bydliště? Pochybuju, že by si nějaký študák dal do občanky adresu koleje, například..
Reagovat
slacker
A vis kolik manzelu spolu nikdy nesukali? :-)

cekam stale cekam na vysvetleni co je na fiktivnim snatku diametralne spatnejsiho nez na trvalem bydlisti kde neziji
Reagovat
misa
Vždyť už to zmínil blixa. Jedno je porušením zákona, zatímco druhé je legální.
Reagovat
slacker
Tak nekdo ten zakon musel prijmout. A ja se ptam proc to nekdo a nekde postavili mimo zakon? Ze je neco mimo zakon neni zadne vysvetleni proc je neco spatne a neco dobre.
Reagovat
misa
To se musíš zeptat tvůrců příslušných zákonů.
Reagovat
slacker
ptam se vas, ktery si myslite ze je to jedinny a HLAVNI argument v otazce rozhodovaNI dobry/spatny
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jinak - proč by u nás měl danit někdo, kdo jednak výkony vytváří především v cizině a druhak se tu většinu roku neukáže a tak ani nijak nevyužívá místní zdroje?
Reagovat
slacker
Pojdme v tom subvlaknu radeji resit jen analogii se snatky na oko? Ano?
Reagovat
misa
Staráš se i o jiné lidi, kteří stát opravdu okrádají o stovky miliónů, nebo si troufneš jenom na mediálně vděčný případ tenistek?
Reagovat
smazaný uživatel
Krásně vás frick dovede rozparádit. Gratuluju mu.
Reagovat
FulnekUltras
;-))))))
Reagovat
slacker
Trvale bydliste ma ho mit kde trvale zije, jak proste. Jinak je to vyprazdneny pojem.
Jestli Brno nebo Prostejov tolik o jejim soukromi nevim, ale vim zcela urcite ze bys reagoval stejne (evergreen o kravinach nebo blbostech) i kdybych napsal Prostejov, Pinochete :-)
Reagovat
Fandina
Trvalé bydliště je místo, kde jsem přihlášen, kde mám sídlo, ale nemusí to znamenat, že tam žiju. Můj syn má trvalé bydliště úplně jinde, než pracuje. A co má být?
Reagovat
poutnik
Vám to už leze hoši na mozek, melete furt to samé jako kolovrátek.
Reagovat
FulnekUltras
pro pravičáky platí to samé otočené o 180 stupňů...teď jde jen o to, čí přístup směřuje ke spokojenějšímu životu většiny lidí.
Reagovat
VlS
Že teda byl ten levičáckej experiment od roku 1948 do roku 1990 úspěšnej, co? A jak jsme museli hlídat hranice, aby se nám sem nenakvindovali všichni ze západu za šťastným životem, co? Nebo to bylo trochu jinak?
Reagovat
FulnekUltras
Teď by ještě bylo zajímavé spočítat, kolik lidí by tehdy opravdu odešlo TRVALE z ČSSR, i kdyby to bylo legální. Dám za to krk, že by si to nelajzli ani mnozí tuzexáci, kteří se dnes veřejně prezentují jako výkvět svobodného a demokratického myšlení... ;-)))
Reagovat
slacker
No na mozek to evidentne leze vam. Ze na to nekdo upozornuje a kdzy na to dojde rec tak i vysvetluje proc to nepovazuje za koser. Ja o tom nezacinam, ale kdyz se budou nositele jinych nazoru umlcovat takovymhle bolsevickym stylem tak se pokazde do toho vlozim.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak na to neustále neupozorňujte a bude klid, soudruzi.
Reagovat
slacker
Vy jste pokazde jak vosi z hnizda do kteroho se pichlo. Kdyz se zacnete rojit tak se nedivte ze se to pokazde rozmazne
Reagovat
Fandina
slacker ... klidně si piš o čem chceš, ale když druhému vysvětluješ nesmysly, tak se nediv, že se ti za to vysměje.
Reagovat
VlS
Pinochet na rozdíl ode mě a v souladu s tebou chtěl někoho k něčemu donutit takže jsi jako on ty, jistě soudruzi Stalin, Slacker, Pinochet, Hitler, Frick a podobní vždycky vědí, co má někdo jinej dělat.
Už tady bylo asi stokrát řečeno, že ani trvalý bydliště neznamená, že v něm zaplatíš daně. Trvalý bydliště mám v ČR, ale zdroj příjmu mám v zahraničí a proto platím daň z příjmu v zahraničí. Sociální, nemocenský a zdravotní pojištění si platím v ČR. Ani to není o tom, že bych to tak chtěl, ale protože musím.
Ale škoda to opakovat, už jsme to tady přemleli desetkrát a vy furt budete mlít tu svoji mantru.
Reagovat
misa
To je přímo bouchardovské prohlášení.
Reagovat
Jan
Pořád o závisti. Tady jde jen o konstatování, že to není košer.
Reagovat
Fandina
Není košer, že někdo má bydliště podle svých možností, peněz?
Reagovat
VlS
A co není košer? Je to v souladu s právem. TEČKA. Každej může mít adresu, kde chce.
Reagovat
Larsson
Vtip je v tom, že to není tak jednoduchý - jenom mít někde napsanou adresu. Existuje i něco, čemu se říká "středisko životních zájmů". Potom co vyšel ten prvotní článek na Deníku Referendum, který rozpoutal tu veřejnou debatu o daních Kvitové na to téma vyšlo v Deníku Referendum několik dalších článků a plně se s nima souhlasím.
Reagovat
smazaný uživatel
Proboha, jak tenhle plátek vůbec někdo může brát vážně, vždyť je to chrlič krávovin..
Reagovat
slacker
Ktery denik nebo deniky nepovazujes za chrlice kravovin?
Reagovat
smazaný uživatel
V zásadě mi většina médií nijak nevadí, málokde jsou totiž tak zoufale mimo jako v tomhle obskurním plátku.
Reagovat
slacker
Takze Parlamentni a Britske listy mezi chrlice nepocitas?
Reagovat
smazaný uživatel
Počítám.
Reagovat
slacker
A idnes a lidovky? Pocitas?
Reagovat
ptpc
Čítaš BL?
Reagovat
slacker
Necitam, jen kdyz posle nekdo odkaz na nejaky clanek. Ale zminil jsme je schvalne protoze nemaji ten spravny kadrovy profil a casto "mainsteemovy" diskutujici se snazi diskretitovat obehranym nalepkovanim informace pochazejici s techto zdroju
Reagovat
ptpc
Podľa mňa je to vynikajúci zdroj informácii. Samozrejme to neplatí o všetkých článkoch ale príspevky od niektorých autorov(ja už mám niekoľko svojich vybraných) stoja fakt zato. V podstate som sa nikde inde k tým informáciam nedostal, teda ak nerátam knihy.
Reagovat
smazaný uživatel
Tady nejde o kádrový profil, ale to to, že "novináři" z těchto plátků se rádi vyjadřují k problematice, které zpravidla ani za mák nerozumějí.
Reagovat
ptpc
Novinári z techto plátku? V prípade BL tam publikuje mnoho ľudí ktorí novinári vôbec nie sú...
Reagovat
Larsson
Je to čtení pro fajnšmekry... :D A znáš A2larm.cz? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Neznám, copak tam píšou? :-))
Reagovat
Larsson
Jestli se ti točí hlava z Deníku Referendum, tak A2larm je něco podobnýho... pouze na internetu fungující platforma pro mladou levici. Schválně jsem zadal do vyhledávání Kvitová, jestli na to téma něco někdy psali a vyjelo mi tohle: http://a2larm.cz/2014/07/kvitova-monako-a-komunismus-pro-bohate/
Reagovat
smazaný uživatel
Aha :-D No radši ten odkaz ani spouště nebudu, nechci si kazit večer :-D
Reagovat
FulnekUltras
Za přečtení a co možná nejméně předpojaté zamyšlení to rozhodně stojí...
Reagovat
slacker
Ige je pekny priklad sebecenzury aby nemusel resit zadny dilema pochyb
Reagovat
FulnekUltras
Soustavnou sebecenzurou až k úplnému sebevymazání...
Reagovat
smazaný uživatel
Speciálně kvůli vám dvěma jsem si to přečetl. Nic, co by stálo za zamyšlení tam fakt není. Maximálně to může sloužit jako krásná ukázka toho, jak někteří dokáží pokroutit realitu tak, jak se jim to zrovna hodí.
Reagovat
Frick
A kde ja tam ta realita tak kroucená? Já myslim, že ten článek je skutečně velmi dobře napsaný. A podotýkám - že jinak tento neo-marxistický portál nesnáším.
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba ta část, kde hodnotí Petřiny příjmy. Kromě toho, že je ta částka vycucaná z prstu, tak autor jaksi zapomněl na náklady a na to, že prize money se daní v místě konání turnaje.
Reagovat
slacker
Zajiste mas presnejsi infomace nez autor clanku. Pak je na miste upresnene infomace postnout do diskuze pod clankem. Jinak si vetsi tluchuba nez autor clanku
Reagovat
smazaný uživatel
Já nemusím dokazovat nic, já tady žádné šílené teorie nevytvářím.
Reagovat
slacker
No a cim podepres sve tvrzeni ze se jedna o silene teorie? Jen expresivnimi vyrazy, nicim jinym
Reagovat
blixa
Vtip je v tom, milý Larssone, že než začneš o něčem žvatlat, je dobré o tom napřed něco vědět. To by mělo platit i pro ony pseudonovináře, ale to bychom chtěli moc. Termín "středisko životních zájmů" sice existuje, ale pouze a výhradně ve smlouvách o tzv. dvojím zdanění mezi ČR a cizími státy, a to ještě ne ve všech. Mezi Monakem a ČR žádná taková smlouva neexistuje, tudíž je pro daňové rezidenty v Monaku tento pojem zcela irelevantní. Zda je či není daňovým rezidentem v zahraničí v takovém případě určují jen obecné daňové předpisy, které takový pojem neznají.
Reagovat
VlS
Nevím, jestli v tom máš tak úplně pravdu, ale je to jedno. Nemá ani nejmenší smysl se bavit o něčích daních, když nevíš, jaké a v jaké struktuře podle zdrojů jsou její příjmy.
Na Monacu se mi líbí poloha, mám středomoří rád, bohužel nemám prachy na to, abych si tam bydlení koupil, jinak bych ho tam už měl. Na lyže do Alp kousek, jachta u huby, super kafe a super jídlo všude kolem, lidi v pohodě, sympatická hlava stáru .......
Nechápu, co proti tomu někdo furt má.
Reagovat
blixa
Hmmmm, když tak mi napiš své pochybnosti do vzkazů, docela by mě zajímaly ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Je to zcela v souladu se zákony ČR, i když se ti to soudruhu líbit nemusí.
Reagovat
sprchon
Gratulace, super Kájo! :) Nervozita opět promluvila, ale nakonec to Karolína zvládla. :)
Reagovat
VlS
No, teď ještě aby byl v pořádku Ondra Bank, to byl příšernej pád.
Reagovat
smazaný uživatel
bychom mohli hrát v Plzni :)
Reagovat
Frick
Jako na Pilszimáku?
Reagovat
smazaný uživatel
Klidně v Plzni se hrál Fed cup asi před 150 lety
Reagovat
Fandina
Káje k výhře a dvou bodům ve FEDu. Nádhera, 3:0, to je super. Gratulka celému týmu. Super, super, super!!!
Reagovat
Frick
Už jsme vyhráli 11 ostrých zápasů v řadě.
Reagovat
VlS
Tys někde hrál? Holky vyhrály, ale já jsem se válel u bedny.
Reagovat
smazaný uživatel
joooo hraje Denčaaaaaa :-))))))
Reagovat
misa
Rád se podívám na Denisu v reprezentačním dresu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To já taky :))
Reagovat
Frick
To já bych se klidně podíval na Denču i bez dresu.
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDDDDD Jojoo:DD:))
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, pokud jsme hráli s Italii, což mimochodem, Itálie má daleko lepší hráčky, už v počtu hráček v TOP 10, tak si nemyslím, že by to bylov PRaze.. Francie nemá tak dobré hráčky, ČEZ ARENA by měla stačit :-) A navíc, semifinále býva pravidelně v Ostravě:-)
Reagovat
misa
Nevím přesně, kolik má Itálie hráček v top 10, ale tipnul bych si 0.
Reagovat
smazaný uživatel
V top 100 tam mělo být :-)) Ukřižovat MĚ!!!
Reagovat
tito
Itálie 6 ČR 9
stačí si v žebříčku zaškrtnout zemi
Reagovat
smazaný uživatel
Pravidelně? :-DDD
Reagovat
kada.tom
osobně bych se přikláněl k nějaké jinačí destinaci jak Praha nebo Ostrava - takové Brno, Pardubice nebo třeba Karlovy Vary by nemusely být marné :-)
Reagovat
slacker
Navrhuju Kutnou Horu
Reagovat
smazaný uživatel
Semily :)
Reagovat
majkl005
Brno by bylo ideální no...ale není kde...Výstaviště ani Rondo není kdoví co...
Reagovat
Frick
Rondo by šlo. Ale co finále ELH, kdyby se tam dostala Kometa...
Reagovat
majkl005
no pokud Brno tak spíš bych počítal s Výstavištěm...do Ronda to dali jen jednou, mám ten pocit...
Reagovat
VlS
V Rondu byl zápas s USA a myslím, že se Slovenskem.
Reagovat
majkl005
je to možný, ale jen sem tím chtěl říct, že pokud by měli zájem to dát do Brna (o čemž strašně moc pochybuju) tak spíš se budou snažit to protlačit na Výstaviště než do Ronda...
Reagovat
gedzitka
Nebylo USA právě na výstavišti?
Reagovat
majkl005
taky mám ten pocit...
Reagovat
Jan
Bylo.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, proti USA to bylo v Rondu. Na Výstavišti to bylo předtím, tuším proti Španělsku...
Reagovat
kada.tom
o Kometu nemám strach, ta ve finále nebude :-D
Reagovat
kada.tom
no tak zas takové díry jsem nemyslel - Semily, Kutnou Horu :-DD
jen si myslím, že by se tenis mohl dostat taky někam jinam než do Ostravy či Prahy, dobří fanoušci jsou určitě i v jinačích městech :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to dáme do PLZNĚ :)
Reagovat
slacker
Do Kutne Hory je to z cele republiky stejne daleko. Navic je to jedno z nejstarsich mest
Reagovat
smazaný uživatel
Kája byla dneska nervozní dosti, ale zvládla to.. Terka na mě působila o něco méně ale jistější,... Kdo by to řekl, že? :-) :-)
Reagovat
Empe
Mám radost. Holky to zvládly se ctí, hlavně Terka zapůsobila výborným dojmem. Těším se na semifinále, jsem zvědavá, kde se bude hrát... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Určitě Ostrava :-) Semifinále tam bývá hodněě :-))
Reagovat
Empe
Já vím, mám to kousek. Ale jeden nikdy neví. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dej pokoj s Ostravou :-p
Reagovat
kada.tom
Paráda! Sice to bylo na půl plynu, ale stejně se to počítá :-)
3-0, a po čtyřhře snad i 4-0, i když možná bych Kanadě ten bod i přál.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist