Šafářová do finále po první výhře 6-0 6-0! Schytala to Hercogová

7. 4. 2012, 21:36
Aktuality 93
WTA CHARLESTON - Lucie Šafářová poprvé na okruhu WTA převálcovala svou soupeřku dvakrát 6-0. V semifinále turnaje v Charlestonu zničila dvěma kanáry Slovinku Poloňu Hercogovou a po 10 měsících postoupila do finále. V něm vyzve Serenu Williamsovou. O titul si Šafářová zahraje i ve čtyřhře.
Lucie Šafářová

Lucie Šafářová na zelené antuce v Charlestonu potvrzuje svou slušnou letošní formu. K té navíc přidává i vyrovnané výkony, díky kterým se poprvé od loňského června dostala do finále. V prvním kole měla volný los, pak si bez ztráty podání poradila s Lučičovou a Wozniakovou, následně si připsala také skalp světové devítky Zvonarevové a dnes suvěrénním způsobem převálcovala Poloňu Hercogovou.

Pětadvacetiletá Šafářová měla se Slovinkou vyrovnanou bilanci vzájemných zápasů 1-1, když vyhrála na betonu a prohrála na antuce. 

Právě na pomalém povrchu, na kterém se hraje i v Charlestonu, jednadvacetiletá Hercogová dosahuje svých nejlepších výsledků. Letos sice na úvodních sedmi turnajích vypadla vždy hned v 1. kole a první výhru zaznamenala až před 14 dny v Miami, na zelené antuce v Charlestonu však ožila: vyřadila i světovou sedmičku Bartoliovou a poprvé od loňského července (tehdy hrála naposledy na antuce a byla ve finále turnaje v Palermu a o týden dříve vyhrála v Bastadu) postoupila do finále.

Dnešní třetí vzájemný souboj však měl zcela jednoznačný průběh. Šafářová o čtyři roky maldší soupeřku ničila útočnou hrou a na výsledkové tabuli u jejího jména naskakoval jeden game za druhým, zatímco u Hercogové stále svítila nula. Šafářová odvrátila všechny tři brejkboly, z toho dva v závěrečné hře a nakonec za 69 minut zvítězila tím nejdrtivějším rozdílem 6-0 6-0. Semifinálový duel zakončila servisem, který soupeřka odpálila daleko z kurtu.

Brněnská rodačka zničila svou soupeřka na turnaji WTA dvěma kanáry vůbec poprvé v kariéře. Za postup do finále získá 300 bodů a posunem na 22. místo by vyrovnala své žebříčkové maximum. V případě triumfu ho může překonat.

Šafářová postoupila do svého celkově 11. finále, prvního od loňského června. V boji o svůj 5. titul už čtyřikrát v řadě neuspěla a nyní bude mít další možnost v Jižní Karolíně.

V neděli může prodat svou formu proti bývalé světové jedničce a vítězce turnaje z roku 2008 Sereně Williamsové. Třicetiletá Američanka v semifinále rovněž zvítězila drtivým rozdílm. Po necelých 14 dnech opět porazila svou přemožitelku z loňského finále US Open Samanthu Stosurovou, v Charlestonu Australanku deklasovala 6-1 6-1.

"Musím říct, že to byl jeden z mých nejlepších zápasů mé kariéry," pochvalovala si Serena. "Byla dnes příliš dobrá. Musím být spokojená, jak hrála," dodala Stosurová.

S mladší ze sester Williamsových má česká tenistka bilanci 0-4, na antuce se však utkají poprvé. Naposledy na sebe narazily loni v Torontu, kde Američance vzala set. V žebříčku obě dělí 16 míst, Williamsová je aktuálně světovou desítkou.

"Serena je velká hráčka, je to pro mě velká výzva. Viděla jsem její semifinále proti Sam (Stosurové) a hrála výborně," řekla Šafářová.

Šafářová je i ve finále čtyřhry
Lucie Šafářová si v Charlestonu zahraje o titul ve dvouhře, ale i ve čtyřhře. V té s Ruskou Anastasií Pavljučenkovovou v semifinále porazily 6-4 7-6 světové jedničky Liezel Huberovou s Lisou Raymondovou a postoupily do finále. V něm je čeká Španělka Medinaová s Kazaškou Švedovovou.

Šafářová je ve čtyřhře na okruhu WTA ve finále podruhé v kariéře a usiluje o první titul.

"Ohromné," radovala se šestadvacetiletá Šafářová z postupu do obou finále v rozhovoru pro zámořská média. "Prožívám tady fantastický týden a hrát finále obou soutěží je neuvěřitelné a sen každé hráčky," doplnila česká dvojka.

- WTA PREMIER CHARLESTON -
(USA / Jižní Karolína, tv. povrch, 740.000 dolarů)
sobotní výsledky (07. 04. 2012)

Dvouhra - semifinále:
Šafářová (8-ČR) - Hercogová (14-Slovi.) 6-0 6-0
S. Williamsová (5-USA) - Stosurová (2-Austr.) 6-1 6-1

Čtyřhra - semifinále:
Pavljučenkovová/Šafářová (Rus./ČR) - Huberová/Raymondová (1-USA) 6-4 7-6(9)
Medinaová/Švedovová (Šp./Kaz.) - Grandinová/Uhlířová (JAR/ČR) 6-1 6-3

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

93
Přidat komentář
tommr
ale její dnešní výkon nebyl důstojnej finále. Serena je sice jasně lepší hráčka, ale to neznamená, že Lucka musí předem složit zbraně a vůbec nebojovat ...
Doufám, že ušetřený síly Lucka aspon využije v tom druhým dnešním finále a vybojuje první deblovej titul na okruhu ... :)
Reagovat
Heather_Fedex
jen aby nahodou nedostala stejnou nakladacku jako polona proti ni...
Reagovat
dadaft
v prvním setu si Serenu přečte a pak ji rozseká. ))
Reagovat
VlS
Tak to teda hodně štěstí do toho sekání. Rozdíl není na 5:0, ale skóre takový je.
Reagovat
dadaft
jen jsem chtěl tak nějak povzbudit.
Reagovat
VlS
Lucka se dneska strašně špatně pohybuje a nedobíhá míče, který by mohla, dokonce to ani nezkusí. Asi komplex Serena a byla poražená už předem. Ale třeba se teď stane zázrak a začne hrát naplno.
Reagovat
smazaný uživatel
Je tam gem! :-) A Lucce to fakt sluší.
Reagovat
tommr
jj Lucka vypadá předem smířená s prohrou a ani se moc nesnaží. Aspon, že udělala tu jednu hru a nebude to taková ostuda ...
Reagovat
dadaft
eso na závěr.

Serena is back.
Reagovat
VlS
Prohrát se Serenou v parádní formě žádná ostuda určitě není. Sam Stosur dopadla jen o jeden gam líp. Serena hraje opravdu skvěle, holky na špici se mají na co těšit, takže ať se radši rychle dostane mezi prvních osm.
Lucko, stejně díky za pěknej turnaj a zkuste to s Nasťou urvat v tom deblu.
Reagovat
VlS
Fakt jí to tady sluší. Mě se z našich holek líbí nejvíc.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, má v sobě takovej zvláštní půvab. Držím tlapy do debla.
Reagovat
tommr
prohra se Serenou určitě žádná ostuda není a asi jen málokdo čekal, že by mohla Lucka vyhrát. Dostat dva kanáry ale ostuda je a jsem rád, že tomu Lucka i když jen těsně unikla ... :)
Reagovat
dadaft
tak pojď Lucko. buď jako skála.
Reagovat
tommr
Tomáš dneska sice nezahrál moc dobře, ale příkladně bojoval a měl i trochu štěstí. Tipsarevič byl dneska hodně slabej a nečekaně i hodně nervozní - všechny tři dobře rozehraný sety v závěru pokonil - hlavně ten třetí. To má za to, že tak zbytečně nafukoval ten incident se Štěpánkem ... :)
Lucka to bude mít proti Sereně hodně těžký, ale pokud zahraje stejně dobře jako ve čtvrtfinále a v semifinále tak není úplně bez šance. I kdyby ale prohrála tak už samo finále je slušnej úspěch. Trochu víc jí věřím v deblu, kde by mohla získat svůj vůbec první titul na okruhu ... :)
Reagovat
Roger_Federer
diky za to že to tak dopadlo,do 3 setu předvedl Berdych nejake zlepšení.To co dneska nedokazal tipsa dotahnout do konce se vidi tak na WTA,naštesti ma na tom vitestvi 50 procent podil.Aspon se mu trošku srovna ego,po patku byl velmistrem v zakulisnich tazich.
Reagovat
tommr
přesně tak. V pátek vyhrál Tipsarevic jen s velkým štěstím a místo aby se z toho radoval, tak dělal nechutný scény. Dneska se mu to vrátilo i s úrokama. Tenisový spravedlnosti bylo učiněno zadost ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
JOO, tak USA a Španělsko už mají hotovo :-) John porazil na antuce Tsongu, pomalu přebírá to výsadní postavení nejlepšího hráče po Andym :-) a za chvíli ho přebere úplně, protože Mardy momentálně nemá moc formu.
Reagovat
Roger_Federer
Isner je zcela jiste aktualne nejlepší hrač USA,boužel Andy se už asi nikdy nevrati kde byval,je to velka škoda.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to škoda, mám ho ráda, ale čas nezastavíš..ted na antuce toho Andy asi moc neuhraje, ale uvidíme, pak pomalu Wimbledon, OH a pak US Open, třeba se chytí aspon někde a udělá pěkný výsledek, který jeho osobně potěší, at hraje ještě pár let :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Furt věřím, že Andy se na USO ještě dostane do druhého týdne turnaje a třeba vyřadí nějakého velkého favorita...za elektrizující atmosféry při nočním mači :-).
Reagovat
VlS
Taky bych ho ještě neodepisoval, ale John je teď zkrátka nejlepší Amičan.
Reagovat
Roger_Federer
Berdychovi to zatim moc nejde,je to dosti upracovane a chybove.Čekal jsem,že na Srba nastoupi draveji.
Reagovat
tommr
naštěstí je Tipsarevic úplně z formy takže Tomáš ještě zůstává pořád ve hře. Nevypadá to s ním ale moc dobře ...
Reagovat
Roger_Federer
Tak vydšeny prvni set.Doufam,že do 2 setu se uklidni a omezi ty nevynucene chyby.
Reagovat
tommr
začátek druhýho setu vypadal slibně, ale už je zase všechno zpátky ve starejch kolejích. Tomáš hraje hrozně a má jen štěstí, že Tipsarevic není v obvyklý pohodě ...
Reagovat
Roger_Federer
Je to tak,ani jeden hrač,žadny exceletni tenis.Hodne unavene a upracovane.Ješte že je natom Srb huř než Berdych,jinak to zachvilku bude zachranovat štepec..
Reagovat
Roger_Federer
Bože to špatny Berda,dneska by ho porazil i Zimonjič.
Reagovat
tommr
otřesnej tenis od obou hráčů - vůbec to nevypadá, že hrajou dva hráči z první desítky ...
Reagovat
Roger_Federer
Nezkutečny co je dneska Berdych schopny nevynucene zahodit,hrozne.Uroven tenisu jak na turnaji atp 250,buhvi,jestli by tohle stačilo na kvalifikaci.
Reagovat
tommr
tak Tomáš se štěstím urval i druhej set. Opravdu ale nechápu kam se poděla jeho dobrá forma z pátku a ze soboty ...
Reagovat
smazaný uživatel
Asi se díváte na jinej tennis ne?? ten zápas je naprosto vyrovnaný a sice se pár chybyček objeví ale to k tennisu patří Berda i Tipsarevič hrají moc dobře!!!
Reagovat
Roger_Federer
Tak je to možne,že každy vto vidime jiny tenis.Duležite,aby to dotahl do vitezneho konce.
Reagovat
smazaný uživatel
jasný :) ale teď hraje dobře :)
Reagovat
tommr
tak Tomáš to nakonec uhrál i přes nepříliš přesvědčivej výkon. Tipsarevic ale hrál naštěstí pro nás dneska ještě hůř. To má za to, že zbytečně nafukoval ten incident se Štěpánkem ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dnes by mohl být pěkný tenisový den :-)
Tomáš udělá rozhodující bod proti Tipsarevičovi, a Lucka by mohla vyhrát titul v singlu, i v deblu :-)
No, tak u té Lucky je to spíš přání, než že by mohla mít reálně oba tituly, to spíš ten debl je schůdnější, ale třeba se Lucka dnes dobře vyspí a bude mít svůj den :-)
Ještě, kdyby dnes postoupil v DC tým Argentiny, USA a Španělska, bylo by to super :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:-) doufám, že bude pěkný! Když má svátek takové hezké jméno! :-)) Posílám ti fotky fešáků se psy :-).

http://images.jagran.com/inext/inext_p_snt_David-Ferrer.jpg
http://www.atpworldtour.com/~/media/A75DD5F4E5CA4FB38BBE4FAB2D4A4BD2.ashx

A jinak..Lucka, naši, Arg a USA do toho!
Reagovat
smazaný uživatel
pokud to dopadne jak pises budu na ty letosni velikonoce docela bohaty chlapec:)
A vse nej k svatku...
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuju za krásný fotky fešáků, Fernando se mi moc líbí s tím chlupáčem na první fotce, toho druhého pejska bych se bála..a David je prostě sympaták :-)

Svátek: jsi milý, díky :-)

Zatím první set máme doma, zápas je nějak bez atmosféry, aspon zatím se mi zdá..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak budem držet palce společně :-)
Děkuju i tobě za přání, a přeji ti na oplátku, at jsi bohatý chlapec ;-) ale pozor pak na "některé" ženy :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně jsem si říkal, že ten druhý Fernandův pes se ti moc líbit nebude :-)). Jinak oba psi jsou přímo jeho..jmenují se Pato a Roke :-).

Tom 2:0, super.
Reagovat
smazaný uživatel
Sice žádná sláva kvalitou, ale podstatný je nakonec ten výsledek :-).
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jasně, hlavně, at vyhraje, zatím pěkný nervy..:-(
Reagovat
smazaný uživatel
Tipsarevič ty tajbrejky dobře vymňoukl :-)..je to tam! Zatím tvé jmeniny přinášejí štěstí :-).
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím mi všechno vyšlo, ještě ta Lucka :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem ti to říkal, že máš taky magické schopnosti! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
5zdenek5
Tady jde vidět, že Lucka má obrovskou tenisovou kvalitu...ale jakmile ji rupne v hlavě, pač je nervák, dokáže prohrát i s hráčkou druhé stovky...to je atribut, který ji chybí, aby mohla být výše postavená v žebříčku. Podle mě potřebuje psychologa, který ji umravní a usměrní před zápasem a hlavně během zápasu...
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka na ni ma!! Nebylo by spatny po 3 letech vyhrat jak singla tak debla!!!
Reagovat
smazaný uživatel
jakým způsobem nastavit SPORT 2 ? V.Plzeň-Slovácko. Předem za odpověď díky,
Reagovat
smazaný uživatel
Co je s Petrou ? Už jsem jí asi 3 měsíce neviděl nikde hrát. Jinak Lucka je jednička !
Reagovat
VlS
na to samé ptal před dvěma dny a dostal jsi odpovědi. Proč spamuješ?
Reagovat
smazaný uživatel
Petra Kvitová je momentálně na kondiční přípravě v Turecku. Dává si pauzu a vrací do kondičky po několika zdravotních problémech, které ji doprovázely během amerického turné. Ale nemusíte se bát, Petra se vrátí již za 14 dní do Ostavy na Fed Cup a potom už bude jezdit turnaje, tak jak ji známe :) Stačí jako vysvětlení? ;)
Reagovat
smazaný uživatel
se mi to zdá nějak dlouho, ostatní špička ji bud´ dohání, nebo vzdaluje. Na honění kondičky jsou nejlepší samotné zápasy. Slyšel jsem, že je v tom něco jiného. Myslím, že Lucka jde správným směrem.
Reagovat
smazaný uživatel
a přejí jí úspěšný návrat.
Reagovat
VlS
co jsi slyšel a neházej sem jinotaje. Jinak Petra hrála v IW i v Miami, takže žádné tři měsíce. Jistě si vybavíš, že byla v semi AO a potom hrála v únoru ve Fed Cupu, tedy před měsícem.
Reagovat
VlS
Lucka bude hrát finále i v deblu
Reagovat
smazaný uživatel
WOW!
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka zahrála parádně, opět jí tam všechno padalo, ten výsledek je krásný... nezdálo se mi, že by Polona hrála zas tak strašně, dávala dobrý rány, ale několikrát to vylítalo nebo to Lucka parádně zakončila... opět se ukázalo, jak Lucka umí hrát hezký tenis, ale musí to tam padat, když jí to jde a padá to tam, tak dokáže porazit kohokoliv, tím myslím hráčky z užší špičky... letos v Kataru nebo v Dubaji měla taky parádní formu a bylo radost se na ni dívat, když jí to tam krásně padalo.... se Serenou to bude hrozně těžký, od Sam jsem dneska čekal mnohem víc, Serena je jak parní válec, Lucka bude muset mít hodně šťastnou ruku, aby Serenu rozběhala a nenechala ji hrát, to co ona potřebuje...
Reagovat
smazaný uživatel
@Rivegun " nezdálo se mi, že by Polona hrála zas tak strašně" - nevim jestli jsme se divali na stejny prenos... Polona zkazila vicemene vsecko na co sahla, vcetne nejjednodussich micu nebo smeci..
-
a proti Serene ma v soucasne forme vetsi sanci nez kdy bude mit muzatka Stosurova, Stosurova neumi vubec bekend, kazdy druhy jeji bekendovi micek je do site nebo mimo
Reagovat
VlS
Tak to jsme se asi opravdu dívali na jinej zápas. Polona nehrála zdaleka tak přesně jako Lucka, což je důvodem skóre 2x 6:0, ale rozhodně nezkazila na co sáhla. Ve skutečnosti je skóre kruté a neřekl bych, že úplně vystihuje situaci na kurtu, tak úplně jednoznačný průběh nebyl.
Reagovat
smazaný uživatel
odloz fanouskovske bryle. Nepopiram ze Safarova hrala vyborne, ale k vysledku 6-0 6-0 se nedopracujes tim ze hrajes dobre nebo presne, ale tim, ze SOUCASNE souper zkazi "co se zkazit da."

Den predtim porazila Hercogova Petrovovou 6-2 6-1, chces rict ze stejnym vykonem jako vcera? To potom tam asi Petrovova jen chodila..
Reagovat
VlS
píšeš:
ale k vysledku 6-0 6-0 se nedopracujes tim ze hrajes dobre nebo presne, ale tim, ze SOUCASNE souper zkazi "co se zkazit da."

Ale dopracuješ. Potřebuješ k tomu trochu štěstí, aby soupeř zkazil v okamžiku Big pointu a je to. A tak to probíhalo.
Reagovat
Heather_Fedex
ale myslim, ze serena to nepusti. lucka mela stesticko na los- tim samozrejme nechci znizovat jeji vykony. mohla by ji zkusit "rozpohybovat" jak to nedavno zkusila carol a nakonec to vyslo ;)
rozhodujici bude samozrejme servis
Reagovat
tommr
já jsem už včera říkal, že pokud Lucka zopakuje stejnej výkon jako předvedla proti Zvonarevový i proti Hercogový tak soupeřka nebude mít šanci. Dneska se to jen potvrdilo ... :)
Ted doufám ještě Lucka rychle zvládne debla a zítra hurá na Serenu. S touhle formou má proti ní šanci i když Serena dneska taky zahrála velice dobře ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Paradni vysledek,ale neprecenoval bych ho.Videl jsem to od 2 setu a co slovinka zkazila bylo az hruzostrasny.Lucka to videla a prislo me,ze v tom druhem setu hrala vic na jistotu nez vcera s tim ze souperka sama vyhazi.Ale to nesnizuje jeji vykon ktery byl hodne dobry.Otazka je jestli to bude na Serenu stacit.
Vysledek 6:0 6:0 jsem na takoveto urovni snad jeste nevidel,teda spis si to nepamatuju,ale urcite se to uz nekomu povedlo:)
Reagovat
Mark976
super!!! parádně to zvládla a na Serenu by si mohla věřit!
Reagovat
rib
výborný soustředěný výkon, je moc fajn vidět Lucku takto hrát... Do toho!!!
Reagovat
smazaný uživatel
slušný skore.
Reagovat
pepin
Víc než slušný.
Reagovat
smazaný uživatel
nejslušnější :))
Reagovat
smazaný uživatel
ale vytrit kurt se Sam 2x 6:1 taky neni zly..
Reagovat
VlS
Vytřít kurt 2 x 6:1 se mnou, tak na to bych byl hrdej, že jsem proti Sereně uhrál 2 gamy.
Reagovat
smazaný uživatel
Hmm..tak ve finále korveta proti mašině (myšleno v tom nejlepším) :-)

http://www.vlaky.net/upload/images/reports/002284/taur.jpg

Z výsledku mi teda vypadl jazyk..paráda.
Reagovat
smazaný uživatel
postradam panning, masina na nej ma taky narok.. :-)
Reagovat
VlS
Když to Lucka zítra vyhraje, tak sednu k Photoshopu a ten paning tam naretušuju :-))
Reagovat
smazaný uživatel
uz se na ten expresivni obrazek tesim, ale budete to mit s Luckou oba po technicke strance dost tezke... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
S panningem si to už vyfoť..podívej, jak je kolega šikovný :-)).

http://brisbanecollective.files.wordpress.com/2011/03/bird-and-camera.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
samy retro, nejsi dneska prilis sentimentalni? Hele, dobry fotak, z tech neznicitelnych.. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
To víš, už se dostávám do psí zralosti :-)..jinak chtěl jsem aby ten ptáček sedl raději na Flexaretku, ale bohužel si vybral toho amatéra :-).
Reagovat
smazaný uživatel
... z ptaci nezralosti.. :-) Panning smuhas zrcadlovkou nebo zdatne i digitalem?
Reagovat
smazaný uživatel
myslim obyc automatem... ale nechme to na cerstvejsi dobu... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Digitálem..ale zdatně tedy určitě ne :-)). Až se to naučím, tak vyblejsknu sojku v letu :-P.
Reagovat
smazaný uživatel
Digi zrcadlovkou :-)
Reagovat
VlS
Vraťte se raděj k tenisu, koukám, že se dostáváte na lehce tenkej led :-), nezaměňujte paning a bokeh.Jinak, rozpohybovat pozadí u lokomotivy, to je tak na 10 minut, to photoshop zvládá skoro sám :-)
Reagovat
smazaný uživatel
nevim, ale prijde mi to naak nastejno. :-) Vsimni se, ze tady lide bezne mluvi o necem, cemu prilis nerozumi a v posledni dobe i o tom, co nikdo ani nevidel... :-))) Zasadni je, ze jsme slusnaci!!! :-)
Jinak - snad bude Lucka stejne vykonna jako tvuj Photoshop a Serenu poradne rozpohybuje, jen tudy vede cesta, tu si asi dneska jen tak neprostrili....
Reagovat
VlS
Sojko, to je myšlenka na Nobelovku. Furt vymejšlím, co poradit Lucce na Serenu a ty jsi to trefila. Vezmeme na to Photoshop a rozmažeme jí lajny a síť. Hm, na fotkách to umím, teď už jen detail, jak to aplikovat na kurtu, budu na tom pracovat ve dne v noci.
Jinak paning, to je pohybová neostrost pozadí a vzniká sledováním fotografovaného objektu, čímž se mázne pozadí jako u Corvette(správně použito).
Bokeh je zobrazení objektů, které leží mimo hloubku ostrosti (většinou za ) a zobrazuje se jako neostrá kolečka nebo n-úhelníky podle konstrukce a tvaru clony - to je to u obrazu ptáčka na foťáku.
Reagovat
smazaný uživatel
ne, ne, ty jsi gena... :-) Uz tomu totiz rozumim. Kdybych stala na kurtu proti Serence, vidim bokeh, kdybychom zacaly hrat, je to panning! :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Aby nedošlo k mýlce..ta fotka s ptáčkem neměla vůbec ukazovat panning :-). To bylo jen povzbuzení pro sojku :-)).
Ve Photoshopu to sice jde, ale pořád je to prostě podvod z pohodlí domova :-). Hrátky s dlouhým časem a vysokou clonou to jednoduše nenahradí..
Reagovat
smazaný uživatel
viiiim. :-) A jsem povzbuzena.... :-) Mimochodem, koukala jsem na iDnes, kdyz jsme u fotek:
http://www.sdilej.eu/pics/cf701c20d984049182f5f0e761266ad2.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
:-))) záhada vyřešena! Janík se pak sápal za Radkem protože si chtěl jen ťuknout :-).
Reagovat
smazaný uživatel
WOW...dobrá recese :).
Reagovat
VlS
z toho teda usoudil, že právě toho lahváče od Janíka dostal za to, že mu to pustil.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist