Šílenství na Grandstandu! Del Potro proti Thiemovi odvrátil dva mečboly a otočil zápas z 0-2 na sety. Čeká ho Federer

5. 9. 2017, 02:31
Aktuality 143
US OPEN - Juan Martín Del Potro zopakoval loňský výsledek na US Open neuvěřitelným způsobem. Vítěz ročníku 2009 neměl v osmifinále proti Dominicovi Thiemovi kvůli zdravotním potížím žádnou šanci a první dva sety jasně prohrál. Poté ale nastal obrat o 180 stupňů. Argentinec "vstal z mrtvých" a podruhé v kariéře takto špatně rozehrané utkání dokázal otočit, přičemž ve čtvrté sadě musel odvracet dva mečboly. V dalším kole vyzve Rogera Federera.
Juan Martín Del Potro

Zdravotně indisponovaný Juan Martín Del Potro jako kdyby na kurtu v prvních dvou setech osmifinálového duelu s Dominicem Thiemem ani nebyl. Poté se ale zázračně probudil, ve čtvrtém setu odvrátil dva mečboly a teprve podruhé v kariéře a poprvé na grandslamu vyhrál zápas z 0-2 na sety. Rakušana nakonec porazil 1-6 2-6 6-1 7-6 6-4 a uštědřil mu porážku ve stejné fázi US Open jako loni.

Del Potro byl zhruba set a půl úplně mimo. V posledních dnech Argentince trápila viróza a dnes to na něm bylo první hodinu pořádně znát. V prvním setu Del Potro nezaznamenal ani jeden vítězný míč, ve druhé sadě jen pět. Poté však přišel neskutečný obrat.

Vítěz US Open 2009 začal hrát jako vyměněný. Thiema ve výměnách přehrával, tempo diktoval svým tvrdým pověstným forhendem a za půl hodiny snížil na 1-2 na sety. Spolu s Del Potrem se probudili také diváci, a to hlavně ti argentinští. Bouřlivá atmosféra pak Grandstand až do skončení zápasu neopustila.

Statistiky zápasu
Del Potro - Thiem
9 esa 5
4 dvojchyby 5
57% 1. podání do kurtu 63%
64% úsp. po 1. podání 63%
57% úsp. po 2. podání 58%
31 vítězné míče 51
59 nevynucené chyby 53
10/23 úspěšnost na síti 14/22
5/16 využité brejkboly 6/12
čas 3:34

Ve čtvrté sadě sice 28. hráč světa začal rychlým brejkem, nicméně Thiem otočil skóre z 1-2 na 5-2. Rakušan ale náskok neudržel. Za stavu 6-5 měl ovšem na returnu dva mečboly v řadě, ty však Del Potro zlikvidoval dvěma esy, suverénně vyhrál tie-break a vynutil si rozhodující dějství.

V něm měl v šestém gamu tři brejkboly v řadě. Ani jeden ale nedokázal využít. Dočkal se až v samotném závěru. Thiem na druhý mečbol Argentince zahrál dvojchybu, kterou potvrdilo i jestřábí oko.

"Jsem tak šťastný, že jsem tenhle skvělý zápas vyhrál," řekl dojatý Del Potro. "Možná budu mít šanci si na tomhle turnaji zase zahrát s Rogerem, což je pro mě vždy výjimečné," dodal před skončením duelu Federera s Kohlschreiberem.

"Dva dny mi nebylo dobře a snažil jsem se game po gamu zlepšit," řekl Del Potro. Po prvním setu si vzal prášek proti bolesti, třetímu setu dominoval a nakonec celý zápas otočil. "Bojoval jsem kvůli vám," děkoval fanouškům.

Del Potrovi se povedlo takto špatně rozehrané utkání otočit teprve podruhé v kariéře. Poprvé byl úspěšný v loňském daviscupovém finále proti Chorvatovi Čiličovi.

Po roce si tak znovu a celkově počtvrté zahraje čtvrtfinále US Open. Do další fáze amerického grandslamu se dostal pouze jednou, když v roce 2009 zvedl nad hlavu trofej pro vítěze.

Ve čtvrtfinále narazí na vítěze letošního Australian Open a Wimbledonu Rogera Federera. Na grandslamech letos dosud neporažený rodák z Basileje vede ve vzájemné bilanci 16-5. Jedna z výher Del Potra nad legendárním Švýcarem přišla právě ve finále US Open 2009.

Federer se ve Flushing Meadows rozehrává do výborné formy. Po dvou pětisetových soubojích v posledních dvou zápasech neztratil jediný set. Dnes si v osmifinále poradil 6-4 6-2 7-5 s Philippem Kohlschreiberem, nečelil dokonce ani brejkbolu a i ve dvanáctém vzájemném duelu německého tenisu porazil.

Po druhém setu se sice nechal ošetřovat v útrobách stadionu, nicméně nic vážného to nebylo. "Potřeboval jsem trochu podrbat záda a nechtěl jsem to dělat na kurtu," smál se Federer na kurtu.

Del Potro po doléčení zdravotních šrámů zahájil letošní sezonu na konci února v Delray Beach a uhrál semifinále. Poté měl však smůlu na soupeře i v osobním životě a další kvalitní výsledek přišel až na antuce v Římě (čtvrtfinále). Další série tří vítězství v řadě se Argentinec dočkal až na svém milovaném US Open a letos poprvé postoupil na grandslamech do osmifinále. Letošní maximum po dnešní výhře ještě vylepšil.

První čtvrtfinálovou dvojici dnešního programu vytvořili senzace letošního ročníku Andrej Rubljov a světová jednička Rafael Nadal.

• US OPEN •
USA, tv. povrch, 50,400.000 dolarů
pondělní výsledky (4. 9. 2017)
• Dvouhra muži - osmifinále •
Del Potro (24-Arg.) - Thiem (6-Rak.) 1-6 2-6 6-1 7-6(1) 6-4
Nadal (1-Šp.) - Dolgopolov (Ukr.) 6-2 6-4 6-1
Federer (3-Švýc.) - Kohlschreiber (33-Něm.) 6-4 6-2 7-5
Rubljov (Rus.) - Goffin (9-Belg.) 7-5 7-6(5) 6-3
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

143
Přidat komentář
mahycek
To musel být obrat !! Po dvou setech jsem šel spát. Ráno šok, ale dnes si to pustím. Na Delpa bych si potěch dvou setech nevsadil ani desetikorunu.
Reagovat
Kozoroh
Vezmu to vcelku -
Federer-Kohlshreiber: Roger po počátečních nepřesvědčivých vystoupeních zlepšuje svou hru a stupňuje výkon. Kohli ho až na začátek, kdy Fedex podával 2:3 a 0:30 v prvním setu, do úzkých dostat nedokázal, o což se především zasloužil Fedex výborným výkonem. Utkání s DelPem nebude lehké, ale myslím si, že Roger si bez větších problémů poradí.

del Potro-Thiem: Dom včera zažil peklo. Málokdy se stane, aby elitní tenista prohrál z 2:0 na sety na GS, ale aby v prvních dvou setech povolil soupeři jen tři gemy a pak utkání ztratil, to je anomálie. Do toho hřmící publikum, ženoucí vpřed milovaného Juana. Thiema bude tato prohra dlouho žrát, neboť to byl "vyhraný zápas", který si nechal mezi prsty proklouznout.

Nadal-Dolgopolov: Výkon Dolga zklamání. Rafa hrál to, co potřeboval, zvláštní úsili nemusel vyvinout, o nějakých problémech škoda řeči.
Reagovat
smazaný uživatel
je to umelec, a nejen tenisovy:)
Ale Fedexa asi neudela...skoda no, pral bych si v teto USO situaci asi Argentinske finalove derby Juan x Diego a jako sobotni predkrm ceske derby Kaja zLoun x Kvitko zFulneka.
Ale obcas se i ta odvazna prani plni:)
Reagovat
Kozoroh
Pro Federera je letošní rok rokem odplat a vyřizování účtů. Na AO se Nadalovi pomstil za hořkou prohru 2009, ve Wimbledonu Raoničovi, Berdychovi a Čiličovi ukázal, zač je toho loket a nyní v NY oplatí del Potrovi porážku, kter? ho stála 6. titul v řadě.
Reagovat
spaniel
To by bylo pravdepodobne nejmene sledovane finale v historii, coz by nebylo pro tenis dobre.
Reagovat
Kozoroh
Asi tak, pro tenis by bylo v současné situaci nejlepší finále Federer-Querrey, na jedné straně superšampion, usilující o grandslamovou 20 a čtvrtý Small Slam, na té druhé domácí hráč. Finále DelPo-Schwarz je akorát vlhký sen Vlka :)
Reagovat
a.magerova
Za složení Federer vs Querrey se jistě modlí i organizátoři USO i majitelé vysílacích práv... prostě nejvýhodnější složení pro všechny... ;-)
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak to by to měli pojistit tím, že v noci tajně přetřou centrkurt nějakou rychlejší syntetikou...
Reagovat
a.magerova
S tím jsem počítala už po Wimblu (že přetřou), protože letos všechny GS byly něčím výjimečné a přebíjející...
AO retro finále
FO - Rafa 10
Wimbl - Roger 8
USO - jakákoli jiná dvojice posune v dějinách tento ročník do značného pozadí... tak malá náplast ještě Rafa místo Rogera, ale už tam není ta 20 (slovy dvacítka, šestnáctka nebude zas tak táhnout příběhově)..... :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
USO môže byť kľudne výnimočné už len vďaka stretu Rafy s Rogerom..

Tým sa to kľudne môže skončiť a víťaz môže byť pomerne štandardný.
Reagovat
weak
Delpotro opet po case uvaril sveho soupere v lektvaru, ktery sice byl zalozen na fantastickem tenisu, bohuzel vsak do nej znovu mistrne namichal kapku sve sobe vlastni hypochodrie a simulantstvi, ktera byla vcera smrtelna... sezrali mu to nejen divaci, kteri ho hnali dopredu, novinari, kteri ho ted oslavuji, ale predevsim Dominic, ktery ho proto nedokazal dorazit... ti, kdo delpotra znaji a sleduji, dobre vedi, ze to neudelal zdaleka poprve a ze to je soucast jeho taktiky...
Reagovat
Stan_Borowitz
Měl to teda fakt mistrně promyšlený, když Dominika ukolébal rovnou dvěma snadno vyhranými sety, no a když se začal ve čtvrtém setu z té letargie probírat, pro jistotu mu nabídl ještě dva mečboly. To je pro každého soupeře prostě 100% smrtící.
Reagovat
weak
neni treba sarkasmu.. velke zapasy casto rozhoduji detaily a kdyby dominic nemel podvedome v hlave, ze souper je zdravotne nakraply, zapas by velmi pravdepodobne dotahl... zazil jsem uz spousty zapasu, kdy JMDP vypadal na skrec, zapasy drolil osetrovanimi lokte, ve tvari daval najevo rezignaci... a v tu chvili zacal po kurte behat jak motorova mys a tahat jeden famozni winner za druhym a zapas vyhral... znovu opakuji, ze tenista je JMDP fantasticky.... ale tahle jeho zbran, kterou casto pouziva, je na pobliti....
Reagovat
fialka
Nie je prvý ani posledný, ktorý sa takto pozviecha a ide. Svoje urobí aj veľká vôľa, ktorá ho hnala už len kvôli divákom.
Reagovat
Franky
To teda neni...Nadal pouziva tuto 'zbran' takisto...neviem co ti juzania maju stale potrebu hrat divadlo..
Reagovat
spaniel
Je to tak...mozna to ma souvis s temi zranenimi, co prodelal. Delal to i v 2009?
Reagovat
Stan_Borowitz
Mohl bys prosím uvést nějaký konkrétní příklad toho, co tvrdíš? S tím drolením zápasu neustálým ošetřováním lokte a následným famózním obratem a skvělými winnery? Určitě to nebude problém, když to jsou spousty zápasů...

Já ho znám jako "loudače" odjakživa, vždycky se mezi výměnami nebo cestou na lavičku a zpět z ní plouží, jako by už nemohl, často se opírá o raketu nebo o síť, je to pro něj typické a všichni diváci a předpokládám, že i soupeři, to dobře vědí. Něco podobného dělá i Monfils, je to trochu divadlo pro diváky, ale nic nesportovního v tom nevidím. To je jako svádět porážku na to, že byl soupeř otejpovaný a tím předstíral zranění nebo indispozici. Přitom s různýma tejpama nebo rukávama hraje kdekdo.
Reagovat
smazaný uživatel
Názory jedinců by se sice měli respektovat, ale proti nesmyslům by se mělo reagovat. DelPo hrál ze začátku hodně špatně, a zřejmě měl nějaké bolesti, jelikož od mediků dostal 2x nějaký prášek. Ty zřejmě zabraly, protože poté dokázal hrát vítězné údery. Osobně jsem nevěřil, že vyhraje, nakonec i Dom měl nějaké MB. takže psát, že si to takhle nakrásno naplánoval, je hodně z cesty. Nakonec i diváci měli zásluhu na jeho zlepšení, kteří ho mohutně povzbuzovali.
Reagovat
fialka
Nemyslím, že by to robil zámerne. Vždy sa pohybuje ako maco, nikdy nemá naponáhlo. Je proste taký a napriek toho ho mnohí milujú. aj ja. VAMOS!
Reagovat
Meceon
no nelze než souhlasit,nicméně nezdržoval neustálým ošetřováním,jen se tam tak ploužil a najednou obrat...byl tam zajímavý moment na konci druhého setu,kdy se dopotácel na lavičku a najednou malý úsměv ke svému týmu..napadlo mě,že takhle nevypadá zničený člověk...a za chvilku to rozjel...tenis snů,nádherný zápas.))
Reagovat
Stan_Borowitz
Ale ne, vždyť to je jeho normální projev mezi výměnami, dělal to tak odjakživa a bude to tak dělat vždycky. Včera se dokonce ani neopíral o raketu nebo o síť. Pokud nepřekračuje žádné časové limity, je to jen jeho věc a nic nesportovního v tom není.
Reagovat
yenda1
Delpo a Thiem jeden ze zápasů roku. Hlavně jako celek. Amplituda emocí s počáteční nudou až k rozkmitu do samotného tenisového nebíčka.

Rožér si nemohl přát lepšího soupeře. Delpo jistě kvalitu má, ale otáčel z 0:2, takový výkon už možná dlouho nepředvede. I ten Thiem mu občas musel trošku pomoci.
Tento zápas byl Delpův turnajový vrchol, po něm přichází uvolnění. Jak jsem psal, lepší než dostat Thiema, ten by byl větší hrozbou.

Dokonce bych řekl, že Rubljov je z těch soupeřů co mohl Nadal vyfásnout ten nejhorší možný. Pokud se nějak výrazně nerozklepe, jako třeba že na začátku každého setu ztratí servis, a bude hrát alespoň jako doposud, bude hodně nepříjemným soupeřem.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím. Vyřazení Thiema bylo DelPovo maximum na tomto turnaji a nevěřím, že s jeho zdravotním stavem bude schopen klást Rogerovi větší odpor. Na prášcích to neuhraje.

Jak píšeš, tak Rafa nakonec vyfasoval nejhoršího možného soupeře. Rublev vypadá, že mu je to úplně jedno (zatím) a pokud oba dva budou hrát svůj standard z letošního US Open, tak to bude zajímavé.

Každopádně dneska je v mužské části US Open volný den, hraje se pouze menší turnaj v ATP 250 v Memphisu.
Reagovat
Meceon
nevěřím že to rusák ustojí v hlavě,čekám jasnou výhru španěla
Reagovat
Stan_Borowitz
Já taky. Dokonce se obávám nějakého potupného debaklu typu 6:2 6:1 6:2.
Reagovat
yenda1
Uvidíme. Já bych to tak jasně neviděl.
Reagovat
Mayo
Federera nezastaví nikto na ceste za GS č. 20
Reagovat
a.magerova
;-)
Reagovat
annah
Přesně tak! Aby to nebylo jak ve finále 2009!
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsmutnější na tom je fakt, že kdokoliv ze spodní poloviny pavouka bude ve finále jenom pro vyplnění volného prostoru.
Reagovat
Pe3k
Nemyslím, takový Qvéry to může celé vyhrát.
Reagovat
slacker
ten klaun co vypada jak Joker z Batmana?
Reagovat
Pe3k
Záleží jakého Barmana myslíš.
Reagovat
Pe3k
Omg Batmana.
Reagovat
sprchon
Maykovy výroky nelze brát vážně. :)
Reagovat
Pe3k
Tak!
Reagovat
Franky
Kiezby si mal pravdu avsak z tvojej schyzofrenickej povahy to berem s lahkym usmevom :) kazdopadne diky
Reagovat
Mayo
Nauč sa písať (:
Reagovat
MartinPa
Já bych to tak jednoznačně neviděl - záleží jestli si DelPo dá po prvním setu prášek - pokud jo, tak ve třetím bude dominovat a nakonec to celé otočí, tak bacha.
Reagovat
Kozoroh
Jj, vyšší moc ho chrání.
Reagovat
a.magerova
No... spoléhala jsem na NI ve Wimblu 2008 (šestý v řadě) i na USO 2009 (šestý v řadě)... uvidíme uvidíme... má co dohánět, holka.... :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Cakal som na prvy set Kohliho, TV som zapol tak 00:50, este dohrával Delpo, prehrával 2:5 v stvrtom...Namiesto posledného gemu ma čakala strhujúca viac, než hodina zápasu. Naozaj som stihol vsetko podstatné, bol to výnimočný zápas, presne ten, pri ktorom si clovek uvedomí ako rád ten tenis má...

Čo sa Rafu týka, v podstate až na malé úseky s Mayerom nebol preverený..Sám tvrdil, ze nehrá ideálne, je to lahko viditelné. Zo dňa na deň sa zázraky nedejú, cez Rublova by este mohol prejst, hoci jeho vysledky nahanaju respekt...

Federer hrá momentálne urcite lepsi tenis. Tých pár winnerov z BH a FH s vlasmi vejúcimi vo vetre sa tak nejak očakáva, v súčasnosti však aj velmi dobre bráni, mozno najlepšie kedy vobec. V prípadnom súboji s Rafom bude favorit, ak chce Nadal pomyslat na uspech, musi verit, ze sa okolnosti priklonia na jeho stranu. Nie pár, ale vsetky. % servisu, % vyuzitých BB, slabsi vs silnejsi den...
Reagovat
Stan_Borowitz
Měl jsem z toho zápasu úplně stejné pocity. Jako skvěle napsaný thriller. Zpočátku ponurý a depresivní, plný beznaděje, pak nečekaný dějový zvrat, strhující drama a nečekané rozuzlení. K tomu všemu zhruba od poloviny úžasné podbarvení děje ústřední melodií Óó-lééé, o-lé, o-lé, o-léé... ke všemu oba hrdinové klaďasové, co si víc přát...

No, už se nemůžu dočkat večera, Carre?o-Busta se Schwartzmanem jistě nebudou chtít takto vysoko nastavenou laťku podlézt, ale přeskočit!
Reagovat
Pe3k
Diego ju spíš podleze, a ani se nemusí moc ohýbat.
Reagovat
Stan_Borowitz
Já jsem Diegovi vděčný za to, že turnaj zbavil Čiliče, tak bych mu dal přeskakovací divokou kartu. Busta ale skákat musí, ten nemá zásluhy z minulosti!
Reagovat
Pe3k
Já obdivuji každého pod 180, kdo se dokáže v současném tenise prosadit, navíc někoho, kdo má jen 170 dvojnásob.
Reagovat
stefankelner
Preto obdivujem napr. Cibuľkovú ! Jej prvý servis je pomalší ako druhý Plodovej alebo Šetrný, čo je obrovská nevýhoda.
Reagovat
Pe3k
V ženách, je spousta malých hraček, v mužích nikoliv.
Reagovat
stefankelner
To fakt? Koľko ich má 161 cm? A mínus dĺžka rúk priamoumerne výške, to je iný "handicap" Taká Serena nemá problém dávať z returnu nechytatelne winery... Pri Cibulkovej 1.podani!
Reagovat
Pe3k
Nevím, kolko?
Reagovat
Tornes
No nevím kolik, ale tohle jsem našel v roce 2005 jakožto nejmenší hráčky top 200 - Tatiana Panova 1.54 m. (5'3/4'')
Rika Fujiwara 1.55 m. (5'1'')
Nuria Llagostera 1.56 m. (5'1 1/2'')
Kelly Mc Cain 1.57 m (5'2'')

Celkem se jich pár najde ;) A třeba i BJ King má jen 163.

U mužů ovšem taky vím alespoň o jednom hráči, který byl v nedávné minulosti menší než Diego - Olivier Rochus měl pouze 168 cm, ještě o dva míň, než Diego, a stejně to dotáhl do top 30.
Reagovat
Franky
Dnes je opat na programe silno obsadena 250ka
Reagovat
smazaný uživatel
To je Challenger v Bratislavě, který nabídl nejvyšší prize money.
Reagovat
Franky
:DDD
Reagovat
MartinPa
jj, jako když hlavní hrdina nejprve dostává slušně do řepy (nechybí pár kopů s několika otočkami, údery do krku, atd.), aby se v kritickém momentu (většinou před smrtícím úderem, rozpomenul, za zvuku táhlých fléten, na tréninky s vetchým senseiem co má vousy až na zem a nakonec vyhrál
Reagovat
sprchon
Nemám slov. Šel jsem spát za stavu 1:6 a 1:5 s tím, že nemocnej DelPo to projede. Teď čumím jak puk. :O Neskutečná paráda, je to bůh. :)
Reagovat
fialka
Aj ja som to po druhom sete zabalila s tým, že Delpo je odrovnaný. Vyzeral veľmi veľmi zle, temer na skreč. Neuveriteľné. Mám ho v tíme rovnako ako Doma, takže mi bolo jedno, kto to dá. Ak urobil takú otočku, musel byť duel riadne výživný.

Delpo, klobúk dole! Zregenerovať a v ďalšom dueli bez takýchto začiatkov. Azda sily nebudú chýbať. VAMOS!
Reagovat
smazaný uživatel
Neskutečné ! Top zápas US Open a možná po finále AO TOP zápas sezóny. Takhle to má vypadat na GS. Škoda, že se GS hraje jen každý druhý den a mezi tím to prokládá Memphis Open. :)

Jinak QF s Rogerem moc nevidím růžově. DelPo předvedl včera neskutečný obrat, ale obávám se, že od Rogera dostane slušně naloženo i když bych mu vítězství moc přál. Roger se zase postupně posouvá do jiné dimenze a zápas od zápasu je to s ním horší a horší.

Nejsmutnější na tom je fakt, že US Open de facto končí v pátek po SF, protože kdokoliv z horní části pavouka dojde do finále, tak vyhraje za hodinku a půl 6:2, 6:2, 6:1.
Reagovat
Pe3k
Lidé často zaměňují kvalitu, za drama či počet setů apod. Zápas sezóny s takovými statistikami? Ani náhodou. Co se týče čistě kvality hry, pak je to Federer Kyrgios.
Reagovat
smazaný uživatel
To máš pravdu, ale otázka zni, zda je pro lidi kvalitnější drama a počet setů, nebo statistiky.

Určitě hraje počet setů svou roli, když má zápas 3, 4 a více hodin.
Reagovat
Pe3k
No když sedíš v hledišti, chceš vidět určitě dramatický zápas na plný počet setů. Většinou prostě chceš, ať ten komu fandíš vyhraje. Já pokud o nic nejde chci vidět hlavně kvalitu, proto nekoukám na WTA a proto, zápas kde vítěz má 31 winneru a 59 nevynucených chyb nemůže být top.
Reagovat
smazaný uživatel
No jistě. Je to o tom, co kdo považuje za TOP. Pro někoho je TOP Ferrari a pro někoho Fábie. Já osobně mám radši drama, pět setů, bujaré publikum, než statisticky dokonalý zápas. DelPo to včera otočil luxusně. Nešlo tady ani o statistiky, ale o princip jak se dokázal zvednout z prohraného zápasu. A pokud někdo otočí zápas z MB a 0:2 na sety, tak takový zápas nemůže mít nikdy statistickou kvalitu. Dle statistik se tedy můžeme bavit o zápase Kyrgios-Fed, protože finále AO nebylo taky nějak divoké na kvalitu, ale spíše na drama.

Taky záleží kolik jsi na ten zápas nasolil v tipáči, podle toho se také hodně odvíjí drama. :D
Reagovat
Pe3k
Já nevsazím. Naposled sem si vsadil během studií tak před 10 lety. Zápas sem neviděl, proto vytahuju statistiky. Osobně netoužím po statistiky dokonalém zápase, ale vítěz by měl mít pozitivní w/ue nebo alespoň vyrovnanou. Záleží taky kolik zápasů si letos viděl?

Btw; pro koho je Fabie top?
Reagovat
smazaný uživatel
To je milé, ze hodnotis zápas, ktorý vsetci unisono hodnotia ako božský skrz statistiky, ktoré výrazne zápas deformujú vďaka prvým dvom setom...

UE nie je ako UE a poznáme winner a winner. Sú tam rozdiely. Taktiež vynútená chyba može nastať po krátkej a po dych berúcej výmene o 20 úderoch. Atmosféru a dynamiku zápasu v stats tiez clovek nenájde. Jednoducho statistiky sú ako plavky, vela ukazu, ale to podstatné zostane zakryté...
Reagovat
Pe3k
Haf, haf věrný čokel, zase si přiběhnul :D
Reagovat
smazaný uživatel
Vzhladom na početnost mojich reakcií na tvoje prispevky a tvojich reakcií na moje si z toho zas vyšiel ako neinteligentný Dežo z Ostravy baníčku...

Nice try...Na to, aby si si z niekoho trefne vystrelil potrebuješ mať cit pre obsah a načasovanie...Toto bolo vyslovene silené, navyše bez hanby používajúc ideu a frázy oponenta. To len dokazuje tvoju prahbiednu fantáziu.
Reagovat
Pe3k
Cože si? Oponent? Spíš dement...
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska nemám bojovú náladu, skor solidárni voči slabším, nemohúcnejším...Prajem ti pekný deň a troška svetla do tvojho života..Fakt
Reagovat
Pe3k
LoL, prostě čobol.
Reagovat
Stan_Borowitz
Pro toho, kdo nemá na lepší přece...
Reagovat
a.magerova
Jak se ta terminologie mění... dřív se používalo srovnání MERCEDES vs TRABANT... :-)))
Reagovat
Stan_Borowitz
Pokrok holt nezastavíš...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak třeba já mám novou Fábii Monte Carlo a je to TOP. :))

Netuším kolik zápasů jsem viděl, 10-15 kousků na každém GS k tomu nějaké Masters, Dubai - stovku určitě. Nicméně třeba včerejší zápas je statisticky úplný úlet díky prvním dvoum setům, které dehonestovali celý zápas. Je to jako v mé práci, když ztratím velkého klienta, tak můžu udělat 20 nových, ale tu ztrátu stejně min. dva roky nedoženu. :)

Emotivně a divácky to byl za mě fantastický duel a proto se na sport dívám. Nepotřebuji vidět jednoznačné přehrávání jednoho ze soupeřů, tohle je o ničem - pokud to teda není nějaký můj favorit, nebo jsem to nevsadil.
Reagovat
Pe3k
Vypadá solidně, v jaké jí máš barvě? Red?
Reagovat
Stan_Borowitz
Jj, já ji viděl naživo letos v Saint Tropez a zpočátku mne vůbec nenapadlo, že to je Fabie. Vůbec tam nedělala ostudu, i když tam se hodně jezdí v autech z úplně jiné ligy...
Reagovat
smazaný uživatel
Red je boží, ale tu jsem doma u ženy neprosadil, takže jsem ustoupil a vzal si modrou race. Ve finále jsem i rád.
Reagovat
babolat.cz
viděl jsi např. Landovu RS?
Reagovat
Stan_Borowitz
A viděl jsi třeba tohle?

https://www.theverge.com/2017/3/7/14841400/ferrari-812-superfast-photos-price-speed-geneva-motor-show-2017
Reagovat
babolat.cz
na rallye poněkud nevhodné...
Reagovat
Stan_Borowitz
Ale byla by to totální frajeřina s takovým autem na ni vyrazit a rozsekat ho tam. Pak vystoupit, v dokonalém obleku - samozřejmě - zapálit si cigáro, oběma pažemi nabídnout rámě nádherné blondýně a překrásné brunetě, důstojně s nimi odkráčet a nastoupit do přistaveného Bentley Mulsanne s řidičem, všichni tři na zadní sedačku - samozřejmě - a nechat ty pošetilce, ať se dál brodí blátem a riskují ztrátu života, zatímco já se budu brodit v něčem úplně jiném a riskovat maximálně stvoření života...

Hele, to nezní špatně, možná to zrealizuju. Dík za inspiraci, jdu se podívat na kalendář rallye!
Reagovat
gigin
Škoda, žes to nevěděl dřív, mohl jsem ti u nás na Barumce dělat mitfáru. Nebo mechoša aspoň.
Reagovat
turista
To si nemyslím. Americký požárník tam není do počtu. Může porazit v současný formě kohokoliv a trofej zůstane v USA.
Reagovat
annah
To, co Delpo a Thiem předváděli v posledním setu (víc jsem neviděla), bylo neskutečné. Tenis s velkým T!!! Letošní nejlepší tenis od australského finále.
Reagovat
Lunej..
ziram, v pulce 2. setu jsem to zabalila s tim, ze snad Juan vzda nebo prohraje. Vypadal jak nastydly a celkove v nepohode. Takze gratulace a zapas s Rogerem bude pro me Top turnaje:)
Reagovat
Franky
Na top turnaja sa ocakava suboj FeDal avsak akosi ma nahana taky pocit ze sa nakoniec predsalen nestretnu..
Reagovat
Pe3k
No unavený Del Po a totálně nezkušený mladý Rus to jen těžko změní...
Reagovat
Stan_Borowitz
Proč se vlastně v jedné polovině turnaje hraje tradiční GS a ve druhé ATP250? To je nějaký experiment?
Reagovat
annah
:-)))))))))))))))))))))))
Reagovat
Franky
Opytaj sa Murrayho on sa o to znacnou mierou pricinil...
Reagovat
Stan_Borowitz
To je fakt dost nepochopitelný, proč se Sir Andy odhlásil až po rozlosování.
Reagovat
smazaný uživatel
No já spíše nechápu, proč nenahradili Murryho Fedexem, ale dali tam Čiliče. Tohle bych rád pochopil.
Reagovat
Stan_Borowitz
Aha, to jsem ani nevěděl, myslel jsem, že je na to nějaký daný mechanismus. Máš pravdu, to je absurdní. A ještě k tomu Čiliče...
Reagovat
smazaný uživatel
No Čilič jako Čilič, ale logicky když se odhlásil Můra, tak je další v řadě Féďa, ale přeskočili 2 hráče a dali tam Čiliče.
Reagovat
a.magerova
Už se to tu rozebíralo hned po odhlášení Můry, prý stejný model byl použit ve Wimblu 2009...

Každopádně na TOM vydělal původně nenasazený 33. Kohli, protože se dostal na nasazené místo 17.... no a samozřejmě Querrey, kterého šoupli z horního do dolního pavouka, takže pokud vyhraje, tak do Skotska pošle velkou kytici i s flaškou... ;-)
Reagovat
Franky
Vitaz vzide z horneho pavuka zo spodneho pride iba finalista...
Reagovat
smazaný uživatel
Ani finalista. Ze spodního pavouka vzejde sparing partner pro finalistu z horní části.
Reagovat
Franky
alebo :D
Reagovat
baggik
Cože? Za to by měl dostat pokutu. Vždyť se to vědělo už měsíc, že Murray, Djokovič, Nišikori a Raonič jsou out.
Reagovat
Roger_Federer
To daly Rafovi za dlouholete ucinkovani, proste mu chteji dat sanci vyhrat, tak mu davaji az do semifinale soupere z Prostejova.
Reagovat
babolat.cz
no Kohli či Lopez také nejsou kdovíjaká špička
Reagovat
Pe3k
Mít Nadal Fedexuv los, končí v 1.kole.
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, že se Rublev na 99% podělá, jinak by Rafu vyřadil. Tam stačí 2-3 prohozy býka a Rublev si řekne "Hm, tak to je přesně ten můj idol", pak dostane 3:0 na sety a půjde domů.
Reagovat
Pe3k
Nevím jestli je Nadal Rublevuv idol... zatím se nepo, tak uvidíme, dáme mu šanci, horší než Dog nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo je. Viděl jsem někde na facebooku fotku, když byl Rublev junior a fotil se s Rafou. Potom tam taky psal, že chtěl být vždycky jako Rafa a kupoval si všechno oblečení podle něj a dokonce i celé sady.
Reagovat
fialka
Aj Denis obdivoval Rafu a ako to dopadlo vo vzájomnom dueli vieme. Azda sa Rublev zachová úctivejšie. :)
http://www.imagehosting.cz/images/upraven0k7.jpg
Reagovat
babolat.cz
a teď si vsadit velké prachy na delpa...kurs 4,5 není špatný
Reagovat
Stan_Borowitz
Jdi do toho! Vsaď všechno, co máš, a ještě si půjč od rodiny a kamarádů. A taky od lichvářů a ruské mafie. Na tom se přece nedá prodělat...
Reagovat
Franky
:D :D nehovor mu take on je toho fakt schopny :D
Reagovat
baggik
Jestli vsadil, tak dneska vyhrál. :-DDD
Reagovat
dappe
Federer hrál výborně, zase se to otáčí na jeho stranu, uvidíme. Del Potro by neměl mít moc šancí.
Reagovat
vrabejka
Fnatastictký DelPo a Mad!!! Kája má příležitost si poprvé udržet 1.místo sama tak snad to zvládne.
Reagovat
Tuttovka
To čo bolo :)? Šel jsem spát akorát, když to vypadalo na jasnou záležitost. Delpo sice na konci druhého setu začal hrát lépe, ale tohle bych neřekl ani ve snu. Delpo je ovšem hodně velký bojovnik a tohle si asi zasloužil. Snad to bude s Rogerem pěkný zapas a ne čtvrtfinále indisponovaných :). Poměr vítězných balónů a nevynucenych chyb většinou v tomto poměru horšímu vítězství nepřináší, ale je vidět, ze to bylo hodně zrcadlové utkání. Zajímal by mě názor Dominica a myslim si, ze tohle mu moc na sebevědomí nepřidá, protože tohle si měl pohlídat.
Reagovat
d@ve
Gratulace Juane, ty jsi stejně frajer. :) Neskutecná otočka. Těším se na zápas s Rogerem.
Reagovat
miros
Dobré ráno, jsem tady nový, zápas Thiem-Del Porto jsem neviděl, ale je to teda ze strany Del Potra pecka. Vždy jsem věděl, ze je nebezpečný a nebýt těch vleklých zranění, bůhví kde by byl v žebříčku. Radost teda z toho že bude hrat s Federerem nemám, je nebezpečný nevypočitatelný. Pamatuju si to nešťastné finále z roku 2009, kdy " Féďa " klidně mohl tuším vyhrát 3:0, kdyby využil tie breaky, a nakonec prohrál 2:3. Podle mě musí Federer hlavně využívat brejkboly a dotahovat sety. Ať žije Pan tenista.
Reagovat
Mayo
Vamos DelPo! Aká otočka
Reagovat
smazaný uživatel
nechapem ako to mohol otocit,po dvoch setoch som myslel,ze ho zoberie sanitka,ale stalo to zato
Reagovat
a.magerova
Jj měla jsem stejnou myšlenku... člověk by málem dal ruku do ohně za to, že bude skreč... SUPER ZÁPAS... teda ve výsledku né pro Dominica... :-/
Reagovat
smazaný uživatel
ale Thiem si ma dnes ziskal,niekedy v buducnosti mu mozno budem fandit
Reagovat
smazaný uživatel
dufam,ze nedopadne ako Dimitrov
Reagovat
Padme
Ten asi Šarapku nesbalí, neboj ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Serenu?
Reagovat
MartinPa
Rozhodující okamžik zápasu byl tento - "Po prvním setu si vzal prášek... třetímu setu dominoval a nakonec celý zápas otočil" :-)
Reagovat
d@ve
To by mne teda zajímalo, co to bylo za tabletku.. :D
Reagovat
a.magerova
Jéjé Mardy Fish v záběru kamer - furt fešák... :-))
Reagovat
Padme
Ondra nikdy nespí...
Reagovat
Ondřej.Jirásek
vždyť jsem vám psal, že se o vás budu po celé US Open starat ;)
Reagovat
a.magerova
Ondra né, ale já už bych šla... Rogere makej a né, že to ve třetím nedotáhneš !!!
Reagovat
Padme
A ty holka spíš někdy? Ondra je moc hodný;)
Reagovat
a.magerova
Ondra je super... časem vymyslíme nějakou spravedlivou soutěž, kde si o něj zahrajem... :-))))

Já jak teď zalehnu, tak můžu vstávat až na oběd... ;-)
Reagovat
Ondřej.Jirásek
:D
Reagovat
d@ve
Holky, vy teda řádíte..:D
Reagovat
Padme
Taky bych brala spánek až do oběda, ale junior mě systematicky zbytek noci budil :))
Reagovat
blixa
No a je to ;-)
Reagovat
a.magerova
No eštěžetak... čeká mě trojka, těším se moc... :-))

Po dramatické výhře DelPa byla výhra Rogera nudná, ale u něho TUTO variantu vítám vždy víc než nervydrásající zápas, který ohrožuje moje zdraví... :-P

https://cz.pinterest.com/pin/321374123389310987/
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak jaký to bylo? První zkušenost?
Reagovat
a.magerova
Tak... jednovaječná dvojčata jsem ještě neprubla... :-P
No ale teď když nad tím tak přemýšlím.... tak holek dvojčat pár ve svém okolí znám, ale o chlapech nějak vůbec nevím... sakra, máme my baby ten Život opravdu těžší !!! :-/

:-P
Reagovat
Padme
Dvojčata kluky znám... Můžu tě seznámit ;)
Reagovat
a.magerova
To sem si zas naběhla...

OK, až TO na mě přijde, tak se ozvu... ;-)
Reagovat
Stan_Borowitz
To se ozvi rovnou mně, pro tyto účely jsem taky z jednovaječných dvojčat...

https://www.youtube.com/watch?v=viRPVgR5Luw
Reagovat
a.magerova
Reagovat
blixa
Zkus napřed ty holky ;-) :D
Reagovat
a.magerova
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist