WTA v roce 2014, část I. Na Li získala v Melbourne druhý grandslamový titul, Kvitová vyhořela

4. 12. 2014, 10:14
Stalo se... 508
Jednoznačně nejlépe vstoupila do sezony 2014 Na Li, která nejprve obhájila titul v domácím Shenzhenu a následně v Melbourne vybojovala svůj druhý grandslamový titul. Ve finále Australian Open porazila Číňanka Dominiku Cibulkovou, která se stala první Slovenkou, jež se probojovala do finále grandslamu. Vstup do sezony naopak vůbec nevyšel české jedničce Petře Kvitové.
Na Li (© Tennis Australia)

Číňanka Na Li vlétla do sezony 2014 jako uragán. Hned na svém prvním turnaji v domácím Shenzhenu dokázala poprvé obhájit titul - ve finále porazila krajanku Shuai Peng. "Jelikož jsem tu vyhrála už loni, tak jsem byla trochu pod tlakem. V závěru to na mě možná trochu dolehlo, ale myslím, že nakonec jsem to zvládla. Tohoto titulu si moc vážím, protože začátek sezony je vždy ošidný," komentovala své vítězství.

S dobrou formou přiletěla Číňanka i na úvodní grandslam do australského Melbourne, kde se potřetí v kariéře probojovala do finále. Ve třetím kole přitom čelila v utkání s Lucií Šafářovou mečbolu, česká hráčka ale svou šanci prováhala.

V dalších zápasech už ale Na Li neztratila ani set a ve finále změřila síly s Dominikou Cibulkovou, která v Melbourne přepsala dějiny slovenského tenisu. Stala se první Slovenkou v grandslamovém finále! Cibulková v Austrálii porazila v osmifinále třetí nasazenou Marii Šarapovovou, ve čtvrtfinále si vyšlápla i na Rumunku Halepovou a v semifinále zametla i s pátou nasazenou Agnieszkou Radwaňskou.

Ve finále Cibulková Číňance dlouho vzdorovala, první set ale prohrála v tie-breaku a ve druhém už se na odpor proti favoritce nezmohla. Na Li zvítězila 7-6 6-0 a získala tak svůj druhý grandslamový titul; ten první vybojovala v roce 2011 na Roland Garros. V 31 letech a 334 dnech se stala čtvrtou nejstarší vítězkou grandslamu a vůbec nejstarší šampionkou Australian Open.

"Za tenhle úspěch vděčím celému týmu. Trenéru Carlosi Rodriguezovi za skvělou přípravu, kondičnímu kouči za to, že už jsem čtyři roky nebyla zraněná. Velký dík patří mému manželovi, teď bude v Číně slavný. Vyplétáš mi rakety, cestuješ se mnou po celém světě. Jsi vážně skvělý chlap a máš štěstí, že sis mě našel," bavila Na Li publikum při slavnostním vyhlášení.

"Byly to fantastické dva týdny mého života. Nechci brečet. Je jasné, že Australian Open se teď stává mým nejoblíbenějším turnajem," uvedla po finálové prohře čtyřiadvacetiletá Slovenka, která měsíc po finále v Melbourne vyhrála turnaj v Acapulku. "Chci pogratulovat Na Li, zaslouženě tady stojí jako vítězka," dodala.

První přemožitelku našla Na Li v sezoně 2014 až v Dubaji, kde v osmifinále prohrála s Petrou Cetkovskou. Na turnajích v Americe pak ale Číňanka znovu předváděla famózní výkony - v Indian Wells došla do semifinále a v Miami si dokonce zahrála ve finále.

Do sezony vstoupila úspěšně i světová jednička Serena Williamsová, která na úvod bez ztráty setu triumfovala v Brisbane. Na Australian Open pak ale nečekaně vypadla již ve čtvrtém kole, v němž nestačila na bývalou světovou jedničku Anu Ivanovičovou. Na konci února se pak Američanka díky divoké kartě představila na prestižním turnaji v Dubaji, ani s tímto turnajem ale spokojená nebyla. Williamsová prohrála v semifinále s Francouzskou Alizé Cornetovou. Celý dubajský turnaj pak vyhrála sestra Sereny Venus Williamsová.

"Hrála výborně, já ne," uznala po utkání Williamsová. "Zkoušela jsem to, ale pořád jsem chybovala. Nepamatuju si, že bych tolik chyb udělala za poslední tři, možná čtyři roky," dodala Američanka, které statistici v utkání napočítali celkem 35 nevynucených chyb.

Druhého letošního titulu se Serena dočkala až na domácím podniku v Miami, kde triumfovala už posedmé v kariéře. Letos ve finále porazila Na Li.

Viktorii Azarenkovou trápilo už od začátku letošní sezony zranění nohy - od Australian Open, na kterém vypadla ve čtvrtfinále s Polkou Radwaňskou, odehrála jen turnaj v Indian Wells, kde ale hned ve svém prvním zápase nestačila na Američanku Davisovou. Od turnaje v Indian Wells téměř tři měsíce nehrála, ani v další části sezony se však Běloruska úplně neuzdravila.

Vstup do sezony se vůbec nepovedl české jedničce Petře Kvitové. Kvitová prohrála na Australian Open již v prvním kole, v němž nestačila na Luksiku Kumkhumovou. "Sama bych ráda věděla, co se stalo," řekla smutná Kvitová na tiskové konferenci po prohře 2-6 6-1 4-6. "Nehrála jsem dobře. Nepředvedla jsem svoji hru, na které jsem před sezonou pracovala. Příprava byla skvělá, ale asi jsem moc chtěla."

Výsledky Kvitové se příliš nezlepšily ani na dalších turnajích - v Dauhá vypadla ve čtvrtfinále a v Dubaji hned po úvodním zápase. V americkém Indian Wells došla do osmifinále, kde prohrála s Dominikou Cibulkovou, v Miami došla o kolo dál - ve čtvrtfinále ale padla se Šarapovovou.

Ruska si v prvních měsících sezony 2014 zahrála dvakrát v semifinále (Brisbane, Miami). Nepovedlo se jí ale obhájit titul v Indian Wells, kde letos nečekaně prohrála již ve třetím kole s Italkou Camilou Giorgiovou. Překvapivou vítězkou turnaje v Indian Wells se letos stala Flavia Pennettaová.

I na některých dalších turnajích se zrodilo překvapení v podobě nečekané vítězky - turnaj v Syndey ovládla Bulharka Pironkovová, halový podnik v Paříži vyhrála Ruska Anastasia Pavljučenkovová.

Hned dva tituly si v první části sezony připsala Ana Ivanovičová. Srbka vyhrála turnaje v Aucklandu a na začátku dubna pak triumfovala i v Monterrey.

Komentáře

508
Přidat komentář
Frick
http://www.frekvence1.cz/radio/zaznamy-poradu/index.shtml?themeId=1&itemId=15582&type=1
Reagovat
smazaný uživatel
to co tu citam je strasne! kto si vôbec dovolil napisat ze kvitova vyhorela? Kde ste vsetci kvitofili? Ako ste to mohli voec dopustit? Ved to ze prehrala s nejakou Kumkum predsa nic neznamena! Ved sama Kvitova povedala ze ani nevie ako sa to mohlo stat. Takze NIEkvitova NIKDY nevyhorela. A nezabudnime na vlhkost vzduchu, a ako sa jej tazko dycha!! Uf ale som sa nasrdila..........
Reagovat
slacker
Nauc se poradne cesky
Reagovat
misa
Když si dá žena takový nick, tak to musí být už pořádná k.rva :-)
Reagovat
slacker
Zena? :-))) Honic
Reagovat
misa
A gabina bude podobný případ :-)
Reagovat
gigin
http://cs.wikipedia.org/wiki/Silvia_Saint
Reagovat
Roger_Federer
Abych pravdu rekl..neznam.Ale rad poznam :).Ty ano?
Reagovat
PetaM
Ne všichni jsou hloupí, jako ty.
Reagovat
Frick
Se odhlásila z 50.000 Anakary. No nic, zaválíš po novym roce :o)
Reagovat
smazaný uživatel
sem zvědavej, jestli zkusí ještě nějaký turnaj před AO. Teoreticky může hrát padesátku v Hong Kongu, kvalifikaci Shenzhenu nebo kvalifikaci Aucklandu.
Reagovat
smazaný uživatel
jinak každý týden v lednu a únoru se hrají ITF v USA. Ty určitě budou objíždět Nicole s Maruškou :-)
Reagovat
Frick
I kvaldu Brisbane by mohla prubnout....
Reagovat
tommr
to by sice teoreticky mohla, ale patřila by v ní téměř jistě k nejslabším hráčkám s minimální šancí na postup. V její situaci bude určitě lepší začínat na menších turnajích ...
Reagovat
Frick
Tak šance by byla i v Brisbane, ale asi skutečně bude lepší ten Auckland, no...
Reagovat
tommr
vedle Aucklandu se nabízí i Shenzhen a Hobart. Doufám, že se aspoň v jedný z těhle kvalifikací objeví nejen Denisa, ale i Háčka, Kristýna Plíšková a Bára Krejčíková ...
Reagovat
smazaný uživatel
tak Hobart by se už kryl s kvalifikací na AO, ne? Samozřejmě je to taky možnost, když holky nebudou počítat s tím, že nedojdou třeba do finále / semifinále. Ale lepší je být ten týden už v Melbourne a připravovat se přímo tam, si myslím..
Reagovat
tommr
jak sám píšeš krylo by se to jen v případě velkýho úspěchu v Hobartu a to nejspíš nehrozí ...
U Denisy je navíc pořád ještě určitá naděje, že kvaldu na AO hrát nebude a postoupí přímo do hlavní soutěže ...
Reagovat
Frick
Tak já nevim, ale mi přijde kravina něco takto lámat přes koleno. Pokud hraju kvaldu, tak ve druhým týdnu nic nevymýšlet.
Reagovat
Cico93
hop hop zlato
nie nešíbe mi!

monty pochopí:).:D
Reagovat
smazaný uživatel
Lara? No, ale trvalo to...

Loni měla super start, ale na OH už taková forma nebyla, třeba to letos na MS bude lepší, když si tentokrát s formou dala trochu na čas.
Reagovat
Cico93
jj
no snáď budeš máť pravdu.
Reagovat
smazaný uživatel
MS je v Beaver Creek, tam loni vyhrála sjezd i super G, předpokládám, že jí ta sjezdovka sedí, tak by konečně na to zlato mohla dosáhnout. Ale Lindsey má asi poslední velkou akci doma, takže bude určitě proti :)

Ale letos je ta konkurence hodně našlapaná, bude to o detailech.
Reagovat
Cico93
No Lindsey vyzerá byť vo forme po tom zranení.
A ja som už písal, že ta konkurencia v ženskom lyžovaní je obrovská.
Reagovat
Cico93
Tak aj Ligety, to bola stíhacia jazda v 2 kole.
supeeer.
Reagovat
blixa
Dneska absolutně dokonalé. Tak bych si to představoval pokaždé ! ;-)
Reagovat
Cico93
Martin, Lara, Ted! Len Darya;((( ale tak zase nemôžme mať všetko.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem si říkal, že budeš mít radost. Já jsem taky spokojený. :)
Reagovat
Cico93
No obrovskú, takú akú mala Lara. Inak Lindsey som veril, že sa vráti tam kam patrí, ale že tak rýchlo wow !
Reagovat
smazaný uživatel
palce som držal Daryi , škoda no :) Kaisa ukazuje super formu už od začiatku, škoda že som videl len polku pretekov, chcel by som vidieť kde urobila Veronika a Darya chyby. Už sa teším na Hochfilzen!
Tento rok planujem prvykrát pozerať uplne všetky preteky. :D

Anketa
------
:D

Akú disciplínu v biatlone najradšej pozeráte?

1) Vytrvalostne (Individual)
2) Sprint
3) Stíhačka (Pursuit)
4) S hromadným štartom (Mass start)
5) Štafetu
6) Miešanú štafetu
Reagovat
Cico93
Najradšej mám disciplínu, keď vyhraje Martin a Darya!:)
Reagovat
smazaný uživatel
to sme dvaja! :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Hromaďák, mix, stíhačka
Reagovat
sprchon
Sprint, vytrvalost, stíhačka
Reagovat
blixa
Já mám rád všechno ale stíhačky fakt ne ;-)
Reagovat
sprchon
Já taky "stíhačky" nemusím. :D Ale na stíhací závod se rád podívám. ;)
Reagovat
carolyn
:-P
Reagovat
sprchon
Obzvlášť jednu nemusím, když jsem s kámošem na pivu a ona mu ani na tu chvíli nedá pokoj. :D
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDDD haha
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDDD haha
Reagovat
Cico93
https://www.facebook.com/289409864564563/photos/a.289426291229587.1073741829.289409864564563/350995771739305/?type=1&theater

Boh vie načo to pozerá.
Reagovat
Frick
Štěpec jí ho ukázal.
Reagovat
Cico93
:)))
Reagovat
EllNino
Tvole zatím to vypadá, že ho chceš vidět akorát tak ty, frt tady o tom píšeš :DD
Reagovat
sprchon
Ne, to tady. ;) :D
https://wallwidehd.com/wp-content/uploads/Eugenie-Bouchard-2014-Australian-Open-Wallpaper.jpg
Reagovat
EllNino
vy toho štěpce nějak přeceňujetee :DDD to si myslíte, že ty holky uhání na juniora jo ? :D
Reagovat
blixa
Stačí pověst, jaká ho předchází :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ktorú vlastne teraz štiepe, ten Štepec?
A je tiež v top 20, alebo už vypadla aj z rebríčka???
:D
Reagovat
blixa
Já nevím, mají "selebrity" nějakej žebříček ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nie. Ja, ze ma zase nejakú z WTA..
Tak on presedlal SeleBrity? :)
Reagovat
misa
Proboha, ona má i tričko sama se sebou.
Reagovat
smazaný uživatel
No a asi jej práve fotograf povedal, že videl mikinu kde je tiež ona..
Reagovat
Frick
http://instagram.com/ssimcaaa

Hele, ona čičina má i IG. Mňau.
Reagovat
Frick
Škoda Veroniky, i kdyby 3x chybovala, asi by byla druhá. Pět už je moc.

Gábi ani ve třetim závodě v řadě bohužel nezvládla závod bez jedný zkažený položky (= 3 a více chyb)...
Reagovat
Cico93
blbý vietor! ale neva.
Reagovat
blixa
No jo, ale letos tu Kaisu asi nikdo nedožene. Ta neběhá, ta lítá, a ještě se naučila střílet. Vypadá to, že to bude souboj jen o druhé místo.
Reagovat
smazaný uživatel
S tím střílením bych byl opatrný, pořád má průměr téměř 1 chybu na položku, navíc střílí dost pomalu. Tip na celkové pořadí SP mám 1. Darya, 2. Kaisa (té bych to spíš přál), ale doufám, že o výhry v závodech se bude prát víc holek. U Verči je vítězství jen otázka času, běžecky se stabilizuje v top 10 a střelbu má ze špičky zatím nejspolehlivější (v regulérních větrných podmínkách).
Reagovat
blixa
Při svém běhu si může dovolit střílet trochu hůř než konkurentky. Ano, můžou ji porazit ale nemůžou ji porážet. Obávám se, že to bude zcela jednoznačné, pokud ji nezastaví nějaké zranění.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby Gabča dala čtvrtou položku za 0, mohla být 5-6. Škoda, ale už tomu chybí jen štěstí na dobrý podmínky. Příště to bude snad zase lepší. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Konečně zase tenis a hned se tam prohání Darth Fed znovu s Jordanem na nohou, bože, nádhernej to pohled, poctivě se připravil po válení se v Dubaji, Rogi, znič je tam všechny, stejnak máš nejlepší tým ;))
Reagovat
Frick
Bohužel, 5:7 2:6....

A to v prvim setu vedla 5:2 a podávala...
Reagovat
smazaný uživatel
Simona má očividně problémy ve vypjatých situacích. Pokud čelí brejkbolu, vždycky to pokazí.
Reagovat
Padme
týmovou soutěž, a to představování je teda hrozná opičárna :))
Reagovat
smazaný uživatel
já přišla až teď a co nevidím, Darth Fed a Mirza 5:0 :)
Reagovat
Frick
Našim to moc dobře nestřílí zatim...
Reagovat
Frick
Moravec i Šlesinger po dvou chybách na 4. střelbě. Děs :-(
Reagovat
Frick
Tak to se hezky naskládali - 19. - 21. místo...
Reagovat
Roger_Federer
Frantik v klidku.
Reagovat
Cico93
frajer!
Reagovat
Cico93
Ešte poobede Darya a Deme slaviť.
Reagovat
blixa
Kšc ! Dneska Verča ! ;-)
Reagovat
sprchon
1. Verča
2. Kaisa
3. Darya
Reagovat
blixa
Tak bych to viděl ! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Na to zapomeň. :D
Reagovat
Cico93
už som zabudol:)
Reagovat
smazaný uživatel
1. Darya
2. Verča (aj ked tu by som chcel skôr Gabinu)
3. možno Kaisa alebo nejaka Norka :D Eckoff napr. :D
Reagovat
sprchon
Snad holky dopadnou lépe. :) Moravcovi nešla ani stojka...
Reagovat
smazaný uživatel
Vám aspoň skončili muži hneď traja za sebou 19.,20.,21., ale naši Hasila a Kazar až niekde okolo 52. - 55. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Are you ready for a new season? Enjoy :)))
https://www.youtube.com/watch?v=9fGF5ZcFx6s
Reagovat
smazaný uživatel
pekne urobene video
Reagovat
smazaný uživatel
mega :))
Reagovat
smazaný uživatel
http://sport.eurozpravy.cz/tenis/107851-tenisovy-svet-kreditky-bez-limitu-i-vypusteny-set-za-30-tisic-eur/
Reagovat
smazaný uživatel
ako dlho sa venujete tenisu?
Reagovat
blixa
45 let .. tak nějak ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
čo? :D kolko mas rokov? :D
Reagovat
blixa
Začínal jsem s tenisem ve 12ti ;-)
Reagovat
sprchon
Půl roku...
Reagovat
smazaný uživatel
Sledování asi 3 roky. :)
Reagovat
Roger_Federer
definuj..venujete tenisu.?
Reagovat
blixa
Tak já to chápu jak dlouho ho hraješ, ne ?
Reagovat
Roger_Federer
Asi to tak myslel.
Reagovat
EllNino
12 let aje mi 18 :D
Reagovat
smazaný uživatel
YES!!! Na tohle čekali všichni její fanoušci a čekání se vyplatilo! :) Tak teď už jenom dvě vítězství na Annemarie Moser-Pröll...
Reagovat
Cico93
Tá jej radosť hovorila za všetko. Len tak ďalej! Ale nám sa nedarí a nedarí ;(((
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, taky jsem si říkal, že už jí takové pocity asi hodně chyběly. :) Navíc další dvě Američanky na bedně, takže lepší už to být nemohlo. Tady je záznam vítězné jízdy... :)
https://twitter.com/lindseyvonnfans/status/541343273252823040

Myslíš Laru? Jo, zatím jí to moc nejezdí. Švýcarkám to v Lake Louise celkově nejde. Třeba Dominique Gisin je olympijskou vítězkou ve sjezdu a dneska až 29.
Reagovat
Cico93
Nono ju myslím, už v cieli bola velmi smutná, proste ne a ne sa chytiť. Zajtra SG minulú sezonu brala za SG glóbus, tak zajtra to už musí vyjst. No a ani Tina teda nic moc;(aspoň, že včera to bolo 3 miesto.
Reagovat
smazaný uživatel
Když jela Tina Weirather, tak jsem si říkal, že to je poslední závodnice, která může ohrozit Lindsey. :) Jela z těch favoritek vlastně poslední. Potom teda ještě hodně překvapila domácí Larisa Yurkiw (4. místo) a stejně jako včera předvedla dobrý výkon Cornelia Huetter (včera pátá, dneska 10.).
Reagovat
Cico93
No, ked došla Tina do cieľa tak som už o víťazstve Vonnovej absolútne nepochyboval. A inak v tom ženskom lyžovaní je aká veľká konkurencia. Táto sezóna bude veľmi zaujímavá.
Reagovat
sprchon
Poznali byste ji? Já se fakt snažil, ale v té hře je strašně málo možností... :D :D
https://www.youtube.com/watch?v=dyQW1uhQcus&feature=youtu.be
Reagovat
gigin
Tvl, vůbec.. Má tam uši jak Dominic Thiem.
Reagovat
PetaM
To je Virtua Tennis 4, že?

Já hraju 3. Je to super odreagovačka :D A trochu na mě působí jako náplast za absťák, že teď tolik nehraju a nesleduju tenis :D
Reagovat
sprchon
Jojo, je. Mně se trojka na win 8.1 hrozně sekala, tak jsem stáhnul čtyřku. :D Jako není to špatný, ale je to pořád stejný. Sice je tam dost módů, ale časem to člověka omrzí. Já snad jen jednou odehrál celý zápas na dva sety. Ti hráči, co jsou přímo od autorů tam vypadají docela slušně, ale ta možnost tvorby pro mě jako pro uživatele je z mého pohledu nedostatečná... Já si s Luckou hrál asi půl hodiny a vzniklo z toho to, co vzniklo. :D
BTW jiní hráči/hráčky nedopadly o moc lépe, Lucka je jedna z těch lepších. :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím te, nemáš ještě odkaz na staženi čtyřky? Tu, co jsem stahovala přes torrent mi nešla na Win 8.1, nainstalovat. Díky
Reagovat
sprchon
Vím, že se mi to nakonec podařilo nějak cracknout, aby se mi hra ukládala. Ale jestli byly nějaké problémy se spuštěním, to už si nevzpomínám... Každopádně jsem to stahoval tady:
http://fastpiratebay.eu/thepiratebay.se/torrent/6492706
Reagovat
smazaný uživatel
Na Win 7 jsem hru nainstalovala bez problemu. Ale na osmičce mi hlásilo, ze hru nepodporuje. Díky za odkaz. Zkusím ji nainstalovat z toho odkazu.
Reagovat
smazaný uživatel
taky je to moje odreagovačka, ale teď už ani na to nemám čas :D musím se pochlubit vlastními postavami, na ovládání je lepší Virtua Tennis 2009, ale grafika nic moc, tohle je moje Petra Kvitová http://imgup.cz/image/n0n

pochlubím se i sama sebou ve VT 4, když už, jak jsem ve finálním zápase otočila proti Kingovi z 0:3 15:40 na vítězství 4:3 :D fakt ale :D
http://imgup.cz/image/n07

a ještě jedna momentka, na kterou už dlouho čekám a třeba přijde už příští rok ;)) to jen tak naokraj :D
http://imgup.cz/image/n0O
Reagovat
smazaný uživatel
s tym Kingom som tiež prehraval asi 3:0 a už som použival všetko :D rozbehaval ho :D slajzoval som :D dropshoty :D a nakoniec som to tiež obratil :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
to byla moje nejvydřenější výhra vůbec, jsem taky používala všechno, protože to prostě nešlo, celou dobu, cokoliv jsem zahrála mi vrátil intergalakticky, že jsem se fakt už nasrala a z mečbolů to doteďka netuším jak otočila, taky jsem pak byla z toho vydřená :D :D
Reagovat
sprchon
Ty jo, 2009 jsem nezkoušel a koukám, že je tam Nicole. Tak už jen kvůli tomu to zkusím. :D Navíc píšeš, že se to lépe ovládá... Tak to jsem zvědav. :)
S Kingem se mi stalo něco podobného. Poprvé jsem ho neporazil a podruhé jsem taky otočil, myslím že z 1:3, a že jsem odvracel nějakej ten MB.
Reagovat
gigin
Říká ti to něco? Dnes se hrabu ve starých diskuzích a tvořím si nový black list a tohle mne celkem zaujalo...

ale tohohle namachrovanýho kašpara ze zazobaný rodiny, co na sebe musí furt upozorňovat nemůžu vystát, z jeho hry mě bolej oči i uši, s tím přístupem co má se nikdy nedostane na vrchol, natož do paměti fanoušků, maximálně tak na něj budem vzpomínat jako na nesympatickýho parchanta z postsovetský zemičky, co si nevidí do huby, asi chce za každou cenu nahradit Soderlinga, ale i ten by mi byl bližší
Reagovat
smazaný uživatel
Dovolil si porazit Maestra no. Co bys čekal?
Reagovat
smazaný uživatel
hahaa :D :D pravda, to jsem byla pěkně vytočená :D dostal se docela vysoko, ale to automaticky neznamená, že půjde ještě výš, konkurence je veliká a to, že je mi nesympatickej, za tím si stojím dál :PP
Reagovat
Frick
http://archiv.ihned.cz/c1-63205340-jagr-mi-muze-tykat

Nejsou schopni mu vmést WTA turnaj. Přitom se dá tak dobře argumentovat výhrama ve FC, osmi hráčkama ve stovce a ještě ho povozit na sparta Prague Open, že kvůli tomuto miniturnaji nehrají naše hráčky v Římě - akutálně by bylo adekvátní, aby českou no. 1 na SPO byla Smitková...
Reagovat
PetaM
Co ti pořád vadí? No tak tady není WTA turnaj, až bude někdo, kdo to bude ochotný zaplatit, tak tady jistě bude. Nechápu, proč pořád někdo musí brečet nad tím, co nemá. Co takhle se radovat z toho, co máš? To je pak úplně jiný život. Prostě tady turnaj není, tak prostě není. Až bude, můžeš si udělat radost, koupit si lístky a jet tam.
Reagovat
slacker
a poradat jakykoliv turnaj (WTA nebo ITF lhostejno) v dobe turnaje v Rime je kolosalni pitomost
Reagovat
Frick
Jenže já prostě ani nevim, zda se o to usiluje. A obávám se, že vynucovánim účasti na SPO se to tak nějak daří zakrejvat. Tj., že kdyby se u nás za celej rok na žádnym turnaji neukázala nejen Petra, ale i Lucka, Karolína nebo Bára, tak by to bylo více do očí bijící...
Reagovat
smazaný uživatel
Nebylo. Netenisové veřejnosti je to jedno a lidi, kteří se o tenis zajímají, o tom vědí, ale nic s tím dělat nemůžou, tak proč to řešit?
Reagovat
smazaný uživatel
Mám dotaz. Neznáte někdo písničku, co hraje v 2:28? https://www.youtube.com/watch?v=hz7uCsm_hgc předem díky :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že to je Robbie Williams - Candy.. :-))
Reagovat
Frick
Taky se nemusel věšet... škoda ho.
Reagovat
smazaný uživatel
Co to meleš??:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuji moc :)
Reagovat
smazaný uživatel
aké športy najradšej sledujete ?
Reagovat
carolyn
TENIS
Reagovat
carolyn
hokej, lyžování, a mnoho dalších
Reagovat
smazaný uživatel
Hokej, motorky (Moto GP, SBK, motokros, vlastně cokoliv), rally, většinu zimních sportů (hlavně lyže, snowboard - ale spíš halfpipe, big air, slopestyle apod. než cross). A taky ten, jak se to jmenuje... tenis. Během OH prakticky cokoliv, rád mrknu na sporty, které jinak vůbec nevidím. Akorát s fotbalem to jde z kopce, ten mě zajímá čím dál tím míň.
Reagovat
carolyn
jo to já taky na OH skoro vše, hlavně jak říkáš které jinak nevidím,
Reagovat
Cico93
Máš pravdu jde to z kopce, ta nerovnováha vo finaniach je obrovská a toje ten problem.
Reagovat
Cico93
hokej (NHL) úplne najnajnajviac jeto najlepšia súťaž na svete. futbal, tenis, biatlon, lyžovanie, ale počas OH sa pozerá všetko aj šerm:)
Reagovat
PetaM
Jenom tenis. Nic jiného mě sledovat nebaví :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tenis, hokej, biatlon.. :-))
Reagovat
sprchon
Tenis, hokej, biatlon, curling.
Reagovat
smazaný uživatel
jenom tenis.
Reagovat
gigin
Sportovní rybaření a bezmotorové létání.
Reagovat
slacker
tenis, lyzovani (oboje), biatlon, atletika, hokej
Reagovat
smazaný uživatel
u mna to je tenis, biatlon.. potom väčšinu športov na LOH a ZOH :)
Reagovat
skott
gymnastika, tenis, krasobruslení, sjezdové lyžování
Reagovat
Mayo
NHL, NBA, tenis, futbal, zimné, atletika, no proste hocičo okrem amerického futbalu a takýchto záležitostí (:
Reagovat
smazaný uživatel
Ahojte. CHci se vás zeptat, zda se tady někdo chystá jet do PRostějova na extraligu, popř. kdekoli v ČR? Chci se hlavně zeptat, jak to tam je, s tou návštěvností(v Prostějově) CHci si zajet na finále, a nevím, zda je dobrý tam být třeba pul hodiny předem? jak je to tam s místama atd?? Prosím, napište, zda máte nějaké zkušenosti :)
Reagovat
Roger_Federer
Ty pocem, uz to tady pises 14 dni i pod tim tvym druhym nickem Berdych 99..Rikals ze uz vis co a jak..
Reagovat
smazaný uživatel
Na přibližný počet lidí jsem se neptal :)
Reagovat
smazaný uživatel
A proč máš dva nicky?
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím proč, ale neustále se mi to mnění..
Reagovat
Cico93
akože sa to mení samo?
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, ale po měsíci mi to napíše, že mě to odhlásilo, a když dám heslo, stejně mě to hodí na ten druhý nick zase.. Takže je dost možný, že za chvíli budu zase Berdych99 :-D
Reagovat
smazaný uživatel
To slyším poprvé, ale nevím, já dva nicky neměla. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Co se ti mění?
Reagovat
carolyn
na to stačí si dojít k odborníkovi :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Ale nikto ste mu neodpovedali :))))
Môj odhad približného počtu ľudí je 43 dospelých
a 9 maloletých :)
Reagovat
smazaný uživatel
akému športu sa najradšej venujete?
Reagovat
PetaM
Tenis, pinec, volejbal.
Reagovat
smazaný uživatel
Tenis, basket, florbal.
Reagovat
smazaný uživatel
ja mam asi najradšej raketové športy
tenis,stolný tenis, badminton
Reagovat
carolyn
Tenis, lyže, inliny,
Reagovat
Cico93
Mne to na tých kolieskach moc nejde:( to radšej tie s nožom.
Reagovat
sprchon
Jako hráč nebo jako divák? Já to mám vlastně z obou pohledů stejně. :D
Na prvním místě tenis a hned potom většina zimních sportů. Ve sledovanosti kraluje hokej a biatlon a jinak osobně rád lyžuju. Vlastně si rád zahraju nebo se podívám na cokoliv kromě fotbalu.
Reagovat
carolyn
jo tu otázku jsem si také kladla - ale pak jsem si řekla že asi myslí co děláme za sport :-)
Tak já toho mám více, jen každý napsal tři, tak já taky tři

Jinak mě napadla ještě anketa, které sporty rádi sledujeme :-D takže POJD ještě daj další anketu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:D myslel som to z pohladu ako hrač :D
inak by som napisal namiesto 'venujete' - 'sledujete' :D :D
Reagovat
carolyn
a tak mě napadá anketa,jaký sport fááákt nemusíte (jako divák) :-DDD
Reagovat
blixa
Volejbal a basket.
Reagovat
carolyn
jo tak to mě basket taky ne, fotbal ne(za to mě asi ukamenujete) a pak stíhači bo jak se to jmenuje (ty na těch kolech jak jezdí dokola)
Reagovat
carolyn
už vím dráhová cyklistika se to jmenuje
NUDA! :-))
Reagovat
sprchon
Já teda jako divák nemám rád fotbal a naopak mě na minulých OH docela zaujal curling. :D Líbí se mi, jak tam celý tým taktizuje, jak je to náročné na přesnost. Sám jsem to nikdy nezkoušel (je to spíš rekreační sport pro ty, co jsou za vodou), ale když se občas potřebuju odreagovat, zahraju si curling tady na netu. :D
http://www.playcurling.com/
Reagovat
blixa
Tenis, běžky, pinčes, squash.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejlepší sporty na hraní jsou pro mě naprosto suverénně tenis a hokej. Pak dlouhá pomlka a badminton s fotbalem.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo a ještě florbal po té dlouhé pomlce :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tenis, běh se psem, kolo, v zimě lyže. Na kolektivní sporty je minimum možností, lidi jsou čím dál línější :D
Reagovat
PetaM
Přesně!!! Já mám problém sehnat JEDNOHO člověka na tenis ... Natož si s někým zahrát třeba volejbal ... 11 lidí prostě neseženu :D Mám problém s tím jedním :D
Reagovat
carolyn
tak hraj se zdí :-DDD
Reagovat
PetaM
No jo, ale ta na mě nepodá :D A navíc to od ní přilétává strašně rychle :D :D
Reagovat
carolyn
já vím, že rychle - to se aspon pořádně vysportuješ a sama si procvičíš podání :-DDDD
Reagovat
PetaM
Jsem kluk ... :D

Noooo, podávat můžu i na normálním kurtu :D Se strojem jsem hrál taky, ale prostě člověk je něco jiného .. :D
Reagovat
carolyn
:-)) sorry
ale ted si uvědomuju, že to vlastně vím - tak příště snad :-)
Reagovat
PetaM
V pohodě :D Nejsem háklivý :D Jsme ve virtuálním světě, tady se pohlaví těžko pozná ... :D
Reagovat
sprchon
Já jsem na tom stejně. V poslední době jsem hrál jen s lidmi, co hráli tenis poprvé nebo podruhé v životě (neboť jsem se jim snažil vysvětlit, jak je to úžasné a že si musíme zahrát, tak dlouho, dokud to nezkusili. Brzy zjistili, že jim to nejde a už se mnou znovu nešli...). :D
Reagovat
PetaM
:D :D To je strašný no ... :D Navíc se moc lidem /nepracujícím, v mém věku/ do toho nechce vrážet tolik peněz ... V létě ještě občas někoho ukecám, no ale v zimě nejde nikdo, nikdo nechce platit 270 Kč za halu ... Jako nedivím se, ale v létě by někdo chodit mohl :D :D
Reagovat
sprchon
Jo no, já to jako problém nevidím, klidně bych občas i někoho pozval. :D
A jak fungují ty tenisové kluby? V Liberci nějaké máme, ale nic o nich nevím... Možná to příští rok zkusím. Jinak už nevím, kde shánět spoluhráče. Dal jsem si inzerát na spoluhraci.cz a nikdo se neozval. Jsem začátečník, ale myslím si, že mi to docela jde. :D :D Jednou jsem hrál s kámoškou, která to dřív hrála závodně asi 7 let a říkala, že na to mám talent a že je škoda, že nehraju odmala. Já bych teda nechtěl hrát závodně, takže toho nelituju. Ale vždycky jsem si chtěl zkusit zahrát a letos jsem se k tomu konečně dostal. Teď už jen sehnat někoho na to pravidelnější hraní. :)
Reagovat
PetaM
Tak o té stránce jsem vůbec nevěděl, díky :)

No, nevím, jak fungují kluby a moc mě to nezajímá, tam jsou až moc dobří a často i namyšlení :D :D A odkud jsi? :D
Reagovat
sprchon
Ta stránka je asi k ničemu... Je to nepřehledné a chodí tam strašně málo lidí.
Jsem z Liberce.
Reagovat
Cico93
hokejbal, futbal a ping-pong.
Reagovat
panzer.dragon
box, badminton, fotbal
Reagovat
smazaný uživatel
Radši žádnýmu. Já jsem si schopná ublížit u čekoholi. Jednou jedinkrát v životě jsem se u sportu fakt snažila a skončilo to naštípnutým prstem. :))
Reagovat
slacker
inline, squash, kolo. drive i pinec a plavani
Reagovat
slacker
a na sjezd sem zapomel
Reagovat
Frick
http://sport.idnes.cz/biatlonistka-soukalova-v-uvodu-sezony-d9c-/biatlon.aspx?c=A141205_201643_biatlon_par
Reagovat
PetaM
Někteří si honí EGO všude, kde můžou ;)
Reagovat
EllNino
chudák holka :/
Reagovat
Cico93
Booože to aj o Fourcadovi tak písalí vo Fr. po 1 pretekoch, kedy totálne zlyhal.
Reagovat
Frick
Jen jestli Štěpec nenasadil Koukalovi parohy :o)
Reagovat
Cico93
Nám spríjemni trošku vikend. Neakú bikini-foto by to chcelo:)
Reagovat
Frick
http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Pink_bikini_03.jpg

Těhotná nebo tlustá?

(tenistka to není, ale o tom řeč nebyla)
Reagovat
Cico93
Reagovat
EllNino
ježiš Fricku, ty seš nemožnej....:D
Reagovat
misa
Největší úchyl Tenisportálu.
Reagovat
Frick
A co jako sem mám dát, když sem někdo hodí takovej idi..otskej příspěvek?
Reagovat
Cico93
no niečo pekného
Reagovat
Frick
Požádej uja Gůgla.
Reagovat
Cico93
asi no, vidim že aj ty si guľal stým svojím obrazkom.
Reagovat
misa
To jsi nenašel nic lepšího???
Reagovat
misa
http://archiv.ihned.cz/c1-63205340-jagr-mi-muze-tykat

Na zápas Petry s Kerberovou ve Fed cupu se dívalo prý 2 mil. lidí, což mi přijde jako obrovská sledovanost. Oproti tomu předešlý hokej, kvůli kterému Fed Cup ustupoval, měl jenom 600 tisíc.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, ale on srovnává nesrovnatelné. Hokej sledovalo 600 tisíc lidí, protože to byl sranda turnaj, kam odjel tak český D tým. FInále Fed Cupu je úplně jiný kalibr. Tenis je bohužel sport, který je nejvíc vázaný na hvězdná jména. Jak nenastoupí Federer, Nadal nebo v českých podmínkách Kvitová, Berdych, tenis nikoho nezajímá. To v hokeji i fotbale lidi zajímá jak nejvyšší soutěž, tak třeba i druhá nejvyšší.
Reagovat
Roger_Federer
kolik z tech udajnych 2 mil lidi ti bude schopno vyjmenovat aspon 7 ceskych tenistek mimo Kvitoce, Safarove a H+H??
Reagovat
misa
Čekal jsem, že antikvitovec, který tady přesvědčoval o obrovské sledovanosti hokeje, se ozve. Nějak ti to nevyšlo.
Reagovat
Roger_Federer
Hochu, to si trochu mimo..Ja z PK nemam zadny problem a jsem jeji "fanousek", jeji zapasy jsem sledoval na turnajich zive v hledisti, v dobe kdyz ty si jeste ani nevedel, ze nejaka ceska tenistka Kvitova existuje.

Jsi klasicky zaslepenec, vytahnes tady finale Fc, ktere sleduji i lidi, kteti se jinak na tenis podivaji 2x za rok a chces to srovnst z nejakym hokejem na kterem hral tym slozeny z jmen ktere vetsina lidi ani nezna.
Nebo si opravdu myslis, ze popukarita tenisu v Cr jevstejna z hokejem a fotbalem??
Reagovat
smazaný uživatel
+1 Dominiku.
Reagovat
misa
Sám si tady o fedcupovém víkendu napsal, že na hokej se dívalo víc lidí než na tenis. Tak příště přiznat chybu nebo držet hubu. To druhé bych ti vzhledem k trapným komentářům na adresu Kvitové jako jejímu "fanouškovi" vřele doporučoval.
Reagovat
Roger_Federer
Pokud jsem to opravdu napsal, tak jsem pravdepodobne nemel pravdu pouze v v tomto konkretnim pripade.
Ovsem, pokud jsou ty cisla realna, ktere jsou uvedeny v tom rohovoru.
Pokud se budeme bavit o sledovanisti tenisuba hokeje, dopurucuji nekdy vyjit ven.
Na hokejovou nebi fotbalovou ligu chodi nekolik tisic lidi na kazdy zapas, kdyz se pujdes podivat na tenisovy turnaj v CR nebo na Slovensku , najdes tam nekolik stovek divaku, mozna semifinale a finale v radu tisicu.
Reagovat
misa
Šlo mi o sledovanost finále Fed cupu/hokejový tunaj, popularita fotbalu a hokeje je určitě větší než tenisu.
Reagovat
misa
A popularita hokeje vzhledem k tenisu mě nezajímá. Mě zajímá, jak se ČT postavila k přenosu fedcupového finále, kdy kvůli bezvýznamnému hokeji nedávali začátek zápasů.
Reagovat
Fandina
OT ... Barbora Štefková vyhrála 10000 turnaj ITF v Tel Avivu. Ve finále porazila Khazaniuk 6:2 6:0. Gratulka!!!
http://www.tenislive.cz/2014-12-06/
Reagovat
Frick
Již její čtvrtý desítkový triumf letos. Mělo by to stačit na posun o cca 15 příček z 390. na 375. místo. Obhajuje 5 bodů za lońské ČF z Ewa-Farna-Stadtu (15.000). V dubunu jí bude 20 let, tedy vyložené děcko to již není. Pokud bude chtít trochu promluvit do světa tenisu, asi bude muset udělat příští rok rozhodující průlom. Vyhrát 25.000, kvalifikovat se na International apod.

Ale na rozdíl od Petry vzala letos Kruničový seta :o)
Reagovat
Frick
Neni špatný.

Ale s Gábi to neni dobrý. Ublížilo jí to, že z ní udělali celé-britu.
Reagovat
EllNino
Není špatný !? :D hergot ty máš teda nároky :D ...

Gábina je v top 30 i se třema chybama, tak co, nejdřív nevyšla ležka, teď stojka, zejtra už vyjde obojí, neházet flitnu do žita fakt :D ...
Reagovat
Frick
No i s nulou by to nebylo u Gabči na bednu. A prostě Gábi mám za takovou borku, že úspěch je u ní bedna, ne třeba 6. místo.
Reagovat
EllNino
ježiš tak to já teda určitě ne :DD ...tak sprint jí nikdy moc nešel, sama to říkala, ona je na ty dlouhý :D ...
Reagovat
tommr
no zatím to s ní vypadá jako s Petrou po prvním Wimbledonu. Doufám, že se taky nebude trápit víc jak dva roky ...
Reagovat
Frick
Pořád se na úroveň roku 2011 Petra nedostala....
Reagovat
tommr
letos už to ale bylo o něco lepší než v létech 2012-2013 ...
Reagovat
EllNino
určitě :) 2015 bude určitě zase lepší :)
Reagovat
tommr
taky doufám ... :)
Reagovat
Frick
2012 nebyl špatnej....
Reagovat
EllNino
Gába čistá, no hurá ! :D běh zatim nic moc :D ale pruběžný 4.místo :)
Reagovat
EllNino
a Veru na mezičas lepší než Darja :)
Reagovat
EllNino
tyvole ....když už zvládne ležku, tak na stojce zas 3 chyby, no to je v pr...
Reagovat
EllNino
Verča 1. po 2. střelběě ! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Verča paráda!!! :-)
Reagovat
EllNino
krása :Dto by mohlo vyjít:D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak vypadá to, že Verča bude druhá.. Skvělý! :D
škoda, že Gabina tak pokazila tu stojku, běh měla nakonec celkem dobře.. :-)
Ale Eva a Jitka!! Taky paráda!! :D
Reagovat
tommr
vypadá to, že Vítková by konečně mohla vystoupit ze stínu Soukalový. Moc bych jí to přál ... :)
Reagovat
EllNino
jojo :D Veru je sympatická holka, mám je rád obě dvě :)
Reagovat
sprchon
Nakonec Verča zajela i zastřílela úžasně. A Kaisa i s 2 chybami pouze o 7,6 sekundy pozadu a na 3. místě... Krása. :)
Reagovat
EllNino
Reagovat
PetaM
Supééér, díky :)
Reagovat
EllNino
jo :D krása !
Reagovat
misa
Lucka má výborně zvládnutý servis na téčko. Je v tom mnohem lepší než Petra. Statistiky Lucky na podání byly minulou sezonu skvělé.

http://www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/Rankings_Stats/match_stats_2014.pdf

Doufám v podobné pokračovaní i v roce 2015. Už chci 4. ledna!!!
Reagovat
PetaM
Na druhou stranu má Petra mnohem lepší přímý servis zprava do FH soupeřky ...
Reagovat
smazaný uživatel
Teď hraje Caro s Hantuchovou, hm, Slammers jsou zase pozadu..
Reagovat
smazaný uživatel
Dívám se poprvé na SuperTennis HD a musím říct, že holky vypadají ještě líp než předtím. :) Akorát výkon Caro zatím nic moc...
Reagovat
smazaný uživatel
Caro má ty šatičky, které se mi nelíbí, kdyby měla outfit Danči, byla by kočka. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tady jsou dvě kočky... :)
https://twitter.com/KikiMladenovic/status/541130410571223042

Předtím jsem se teda ještě díval na mix a byl jsem rád, že tam ten bláznivej Kyrgios nezabil Kiki. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kiki se mi nelíbí, má moc takovou chemicko blond a přiznám se, že podle mě jí mezera mezi zuby moc na kráse nepřidá. :) Kyrgios to asi hodně prožíval ne? :D já to neviděla.
Reagovat
smazaný uživatel
No a Danče teda čopy fakt nejdou :D Vedla 5:1 a je to 5:3.
Reagovat
smazaný uživatel
Je hodně blond, ale mně se to líbí (a má pěkný cop :)). Mezírka mezi zubama jí dává charisma a její nohy jsou úplně top... :)
https://www.youtube.com/watch?v=QCDpKXTQjNA

Jo, Kyrgios je šílenec. Asi dvakrát tam dal tweener a při jeho posledním returnu Kiki naštěstí stačila uhnout, protože jinak by to asi bolelo. :D
Reagovat
misa
Když někoho rodiče neměli na rovnátka, tak má dotyčný charisma? Úchvatné dedukce dnešní mládeže.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč tak ostře? :D Prostě jsem to myslel tak, že Kiki se tím odlišuje od ostatních a mně to nepřipadá vůbec špatné. :) Je ale fakt, že to mají v rodině (táta a brácha mají taky mezírku). :D
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska se to dá jednoduše vyplnit bílou plombou, takže jestli to má Kiki jako image, její věc, mně osobně by to vadilo :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby chtěla, tak už by si to nechala udělat. Takže asi nechce. :D A já jsem pro, aby si to takhle nechala. :)
Reagovat
smazaný uživatel
určitě ji to nehyzdí .-) Z mého pohledu je to jedna z nejhezčích hráček, z tvého týmu určitě PRO MĚ největší sympaťačka.
Reagovat
misa
Napadlo mě, že bysme se mohli hádat :-)
Reagovat
Cico93
:)))
Reagovat
EllNino
dy´t 2x vyhráli ! :D Lunej nebuď náročná
Reagovat
smazaný uživatel
Jenom 2x !! chci, aby to vyhráli celé :D
Reagovat
smazaný uživatel
Bez Sereny to nepůjde. Podle mě už nevyhrají ani jeden zápas. Všechny týmy jako celek mají prostě silnější sestavu.
Reagovat
EllNino
já fandím Royals :D
Reagovat
smazaný uživatel
Royals mám taky nejradši. Jsou tam dvě moje favoritky. :D
Reagovat
EllNino
já kvuli Goranovi Marinovi a Kristině no :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tss, no jo vy dva, abyste se zase nelišili :P Slammers má nejsympatičtější hráče :D Fandí jim ještě někdo kromě mě, aby ti dva zobáci tady si nemysleli, že jsou v přesile? :D
Reagovat
EllNino
ty seš neskutečná, tak promiň, že nemusím Berdycha -_- nemám fakt náladu na vtípky takže si Slammers strč třeba do zádele :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Když nemáš náladu, tak na mě nereaguj, nemůžu za to, že jsi vstával zadkem.
Reagovat
EllNino
POdle sebe soudím tebe :D ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já nefandím jenom Royals. Fandím i Aces (Anička) a v Manille jsem fandil taky Mavericks (Masha). Záleží, kdo zrovna hraje. :) Bohužel, ve Slammers žádnou favoritku nemám. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Je mi to jasný, já tohle beru jen takové odreagování, když se normálně nehraje a ráda se na to občas kouknu, protože to je o pohodě a hrajou tam hráči, kteří běžně už nehrají. Teď mi zrovna Marin honí Hewitta, tak Marin mohl být ve slammers, abych to měla pěkně pohromadě :)
Reagovat
EllNino
to je záznam :) Marin ho dal to je dobře :)
Reagovat
smazaný uživatel
a proč je to záznam a nehrají v reálu? Takže i ta další družstva potom je záznam? V tom teda aby se čuně vyznalo :P
Reagovat
EllNino
nee, ale Marin a Lleyton hráli už, tak nevím na co se teď díváš :D
Reagovat
smazaný uživatel
Teď se dívám na čtyhřu Slammers vs Royals, což je asi taky záznam, protože mají hrát Aces vs Manila, ale hele, to je na mě moc myšlení, to nezvládám :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Mně to taky celkem baví. Je to zpestření a když můžu, tak se rád podívám. Líbí se mi, že ty zápasy nejsou dlouhé a taky tam není nouze o zajímavosti - třeba Masha a Andy společně v mixu. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně, je to prostě relax, nic jiného, já zase vidím ráda v deblu Tomíka i jak hraje, takže proč ne. Jen mám bordel v tom, že nevím, které družstvo momentálně vede, to jde nějak mimo mě :)
Reagovat
smazaný uživatel
Lidi, máte někdo info, kdy bude hrát Féďa, jestli až zítra, abych to neprošvihla? Poslední dobou jsem docela mimo, nesleduju to vůbec :D
Reagovat
Denis92
Zajtra 11.30 s Berdychom a potom este 4hru
Pondelok 15.00 s Djokovicom
Reagovat
smazaný uživatel
bezva, díky :))
Reagovat
Frick
Kočka ve finále :o)
Reagovat
EllNino
krásná viď, já ji znám, heč ! :D
Reagovat
Fandina
Já ji sice neznám, ale viděla jsem jí hrát letos na Sparta Praague Open a je to úžasná ranařka, hraje rychle a prudce, jsem zvědavá, kam až to dotahne. A jinak hezká holka. Super!!!
Reagovat
Cico93
Martin toje veľký frajer. No a Tí Česi sú fakt dobrí!
Reagovat
smazaný uživatel
nemôžem nič len súhlasiť. :)
Reagovat
Frick
Teda ale nevěděl jsem, že jich je tam přes 100, těch závodníků..
Reagovat
EllNino
wow 2. a 4. místo :D !...tak snad se dneska probudí Gabinka :D
Reagovat
smazaný uživatel
Gabine držím palce :D
Darya, Gabina, musia byť na stupni víťazov :D !
Reagovat
EllNino
snad, chtělo by to napravit nějakým pěkným výsledkem ten vytrvalostní, hlavně nenervit před ležkou :)
Reagovat
Frick
http://ona.idnes.cz/gabriela-soukalova-pres-leto-pribiram-v-zime-kila-mizi-ppb-/spolecnost.aspx?c=A141205_144555_spolecnost_jup#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=clanek-box
Reagovat
EllNino
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/10393737_911539005537795_1280523155034403420_n.jpg?oh=096f49094fc9e2a125d9d8bb5fb5130e&oe=55083251&__gda__=1425782075_c241a9630db4afc53a82e1a442e19d83 ....takže žádný konec kariery, Klárka přála Petře brzké uzdravení a že budou hrát spolu debla :) tak to je dobrá zpráva :)
Reagovat
rod_laver
V Katru ted sedi u stolu N. Vaidisova s Ester. Nevedel jsem, ze jsou takove kamaradky :)
Reagovat
Frick
Kde?
Reagovat
rod_laver
Katr Restaurant, Praha.
Reagovat
Roger_Federer
, steaky luxus..
Reagovat
Fandina
OT ... Barbora Štefková hraje zítra na 10000 v Tel Avivu finále, má být i stream
http://www.youtennis.net/LiveTV?Area=
Reagovat
Fandina
Reagovat
smazaný uživatel
Temperamentní jako ségra (a vlasy má taky podobné)... :D
Reagovat
Fandina
Přesně tak, jsou si podobní, hezké !!!
Reagovat
EllNino
stejný gesta, já si ho pamatuju :D ...soječko, jak si mi tenkrát říkala, jestli ho neznám :D :D jojo tuty vlasy nejdou zapomenout :D
Reagovat
gigin
http://instagram.com/p/wPCeD4wX53/
Reagovat
Fandina
OT ... Rada o tenistech
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis/221727/stepanek-o-hvezdach-federer-umi-cesky-serena-je-pohodova-holka.html
Reagovat
Kozoroh
http://www.thesportreview.com/tsr/2014/12/roger-federer-2014-flourish-numbers-only-half-the-story/
Reagovat
smazaný uživatel
Agnieszka Radwanska wins 4th straight WTA Fan Favorite Singles Player award!
JO! :D
Reagovat
Kozoroh
Škoda, přál jsem to Petře nebo též Simoně :-D
Reagovat
smazaný uživatel
A Petra nic... Akorát je na selfie a na mirror photo.

http://www.wtatennis.com/news/article/4348160/title/wta-fan-favorite-awards-the-winners
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem spokojen, co se týče sociálních sítí a grandslamového zápasu roku. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pro mě je nejlepší zápas roku (GS i WTA turnaje) Petra-Venus ve 3.kole Wimbledonu. To byly hrozný nervy. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pro mě byl nejlepší zápas roku finále Wimblu právě proto, že žádné nervy nebyly :D:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
To byla nuda. :D (ironie) Prostě k Petře nervy patří. Když vyhraje nějakou bitvu (ve který obě hranou dobře), tak mám z toho větší radost než z rychlý výhry. Ale před finále Wimblu jsem byla tak nervózní, že jsem byla ráda, že to bylo tak krátký. :D Doufám, že finále AO 2015 jí bude trvat aspoň hoďku. :DD
Reagovat
smazaný uživatel
tiež dufam, že to finale AO'15, ktore Petra vyhraje bude mať viacej ako hoďku a pol :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Sice tě chápu, ale: finále > 3. kolo :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já zase chápu, že jsi ten zápas asi neviděl, ale tohle nebylo jen 3.kolo. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu, neviděl. Ale četl jsem, že to byl strhující zápas a vlastně od té chvíle začala být Petra asi hlavní favoritkou na titul (nebo určitě po vyřazení Mashy v osmifinále). Dá se říct, že tenhle zápas byl takový zlom, díky kterému měla nakonec úspěšnou sezonu. Těžko říct, co by následovalo, kdyby ten zápas prohrála...

Jinak tady je moje Top 3 zápasů letošního roku. Všechno finále, všechno dramata a všechno s vítězným koncem pro moje favoritky... :)
1. http://www.livesport.cz/zapas/lhmS4gD9/#prehled-zapasu
2. http://www.livesport.cz/zapas/EPwGWh3U/#prehled-zapasu
3. http://www.livesport.cz/zapas/t2Q4b9NA/#prehled-zapasu
Reagovat
blixa
Tak co ty taky můžeš vybrat jiného než svoje favoritky :D Viděl jsi vůbec nějaký jiný zápas než kde hrály členky "tvého" týmu ?
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jo, pár jich bylo. :)
Reagovat
PetaM
Jasně, že viděl. Viděl ty ostatní hezké tenistky, které nemá v top.
Reagovat
slacker
Ten tvuj renegatsky sovinismus je cim dal zvrhlejsi.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=414171834828
Reagovat
slacker
Tahni z ceskeho webu na nejake fan pages
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, nepřeháníš to? Nedávno tady dostali někteří sodu za to, že si dovolili, a to mnohem slušněji než ty, doporučit některým, ať jdou tedy jinam. Protože tohle je veřejný web a nikdo nemá právo nikoho někam vyhazovat, nebereš tu svoji roli, kterou sis přisoudil nebo ti ji přisoudili jiní, nějak moc vážně?
Reagovat
slacker
Copak prehanim? CO je slusnejsi slovo tahni nebo fakac?
Reagovat
smazaný uživatel
celkově nějak zbytečně prudíš od jisté doby, už jsem ti psala několikrát, že jsi byl vtipný a trefný, ale teď mi přijdeš jako inkvizitor.
Reagovat
blixa
Asi stárne .. a anarchie už není co bejvalo .. :D
Reagovat
slacker
Me zase prijde zbytecne prudit svym omezenym nadrzovanim jednem a bagateliciviani upechu tech neprivilegovanych.
" začala být Petra asi hlavní favoritkou na titul (nebo určitě po vyřazení Mashy v osmifinále)." Co do toho zase musi cpat nejekou Mashu?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak v pravidlech TP není, že tu nesmíš fandit jiným hráčkám na úkor našich. :) Tak to pořád neřeš a nevztekej se, nebo ti praskne cévka :)
Reagovat
slacker
1) To nebylo fandeni, to bylo podle a zoufale vtahovani jeho oblibenkyn za kzszdou cenu i tam kam nepatri. Na "urovni" mistnich Nadalovskych shazovacu Federera
2) Kdyz se zacinas ohanet pravidly TP kde v nich zase ty beres oporu pro tvoje peskovani me? Je tam nekde povinnost byt vzdy vtipny?
Reagovat
smazaný uživatel
Já tě peskuju? prosímtě, pokud to budeš brát takhle doslovně, to se tady můžeš ohánět i tím, že v TP není psáno, že na tebe smím reagovat nebo můžeme jít ještě do hloubky. Ty taky reaguješ kolikrát na ostatní dost nevybíravě, tak nevím, proč se najednou cítíš ukřivděný, když ti někdo napíše svůj názor.
Reagovat
mrafe
Monty má nárok na svůj názor stejně jako ty, a začal jsi provokovat ty. Můžeš mu to napsat trochu slušnou formou. A nevím co nutí inteligentního člověka, aby se choval občas choval jak klaun :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já hlavně nevím, co jsem napsal podle slackera tak špatného. Petra hrála proti Venus ve 3. kole a poté všichni věděli, že má přijatelný los. Serena ve 3. kole vypadla, ale ještě tam byla Masha. Očekávalo se finálové složení jako v roce 2011, jenže Masha prohrála proti Angie v osmifinále. Od té chvíle byla Petra největší favoritkou... Nic jiného jsem tím nemyslel, ale slackerovi je vážně zbytečné něco vysvětlovat.
Reagovat
slacker
Rec byla o zapasu s Venus. Nejak MAsha s tim vubec ale vubec nesouvisi. Serenu a Halep ktere nevypadli drive nez nejaka Masha jsi jako mozne prekazky Petry ignoroval proc? Proste si tam tu Mashu musel nacpat za kazdou cenu jinak by jsi neprezil.
Reagovat
slacker
S tou Serenou jsem ustrelil :-(, myslel jsem ze vypadla az ve 4 kole. Doufam ze se aspon ten zapas nehral pred ukanims venusm :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já si hodně cením toho, že Petra dostala ocenění od samotných hráček, to je hodně výmluvné, jaká Petra opravdu je :) Na té fotce má Simča teda hrozný šaty, přitom je to hezká holka, kdo jí tohle radí? :)
Reagovat
Fandina
OT ... Simona Heinova na $10,000 v Sharm El Sheikhu dnes postoupila ze 4F do semifinále. Super a gratulka!!!

http://scores.itftennis.com/?alias=itf&layoutid=72&versionid=1&language=en&tID=W-C10-EGY-47A-2014
Reagovat
Frick
Týna Kiu...

To bude spavedlivý.
Reagovat
Fandina
Lina hrála úžasně a na AO také Cibule. U ní to platilo ale jen do finále. Tam to bylo jednoznačné od LiNa. Ale jinak úžasný turnaj od obou na AO. Zápas Linky se Šafi byl úžasný a trochu předzvěst tomu, že se Šafině celý rok dařilo dobře. Ale chtělo to přece jenom nějaký titul. Ten Lucce chyběl. Ale letošní AO si budu pamatovat na výbornou hru Cibule, až na to finále, kdy jí ale přehrála dominantní Linku a její úžasnou hru v té době. Hezký turnaj.
Reagovat
Fandina
Oprava v poslední větě, dominantní Linka ... úsměv
Reagovat
Frick
http://www.itftennis.com/procircuit/tournaments/women%27s-tournament/info.aspx?tournamentid=1100032884

Kvalitní turnaji. Na nasazení stačí 950. místo, turnajová čtrnáctka neni už na WTA žebříčku :o)
Reagovat
Kozoroh
http://www.telegraph.co.uk/sport/tennis/11274559/Andy-Roddick-Defeat-to-Roger-Federer-in-Wimbledon-final-in-2009-is-still-my-greatest-moment.html
Reagovat
Kozoroh
Prohra ve finále Wimbledonu 2009 je pro Andyho největším momentem kariéry, dokonce jeśtě důležitějším než triumf na US Open 2003.
Reagovat
Frick
a velmi krásná naděje Simona Heinová bude hrát o svoje první SF na dospělém turnaji proti Američance mimo TOP 1000. By mohlo vyjít...

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1007218692628919&set=pb.100000223943583.-2207520000.1417771133.&type=3&theater
Neskutečná Kočena. Pochopitelně, škoda úhlu snímání fotky vedle, ale snad se stihne náprava. Stará a tlustá hned tak nebude. :o) I když se tedy podívám na Farnou....

Osobní profil: https://www.facebook.com/simona.heinova/photos
Ofiko stránky: https://www.facebook.com/Heinova.Simona?fref=ts
Reagovat
EllNino
Farna je náhodou šmrncovní, mně vubec neva, že má pár kilo navíc, je sexy :D
Reagovat
Frick
Hele jako.... Třeba jsem se podíval na záznam koncertu z konce roku 2009. Jako tam třeba na ni bylo vidět, že ná ručičky jak hůlčičky a když měla na sobě přiléhavý rifle, tak bylo vidět, že už tehdy měla celkem zadek. Ale prostě bylo to akrorát. Poslední dobou už je prostě přes míru. Zadek, stehna.... ok. Ale prostě už je jí ta nadváha vidět v obličeji. A to je problém. No a nějak mi přijde prazvláštní se dívat na vystoupení Ewy z let 2009, 2010, 2011 s tim, že "tehdy to byla pěkná kost"....

Pro porovnání (stjně stará) Gábina.

Takto vypadala v roce 2007.
http://www.kvasice.cz/foto/zpravy/11/1190.jpg

Takto nyní
https://www.facebook.com/189702687731712/photos/pb.189702687731712.-2207520000.1417774251./763126030389372/?type=3&theater

A myslim, že nějak takhle by se měla změnit holka mezi 14 a 21 lety....
Reagovat
EllNino
mně se líbí kulatý obličeje, tak mi tu nevnucuj tvuj názor :D ...
Reagovat
smazaný uživatel
Taky se mi Ewa líbí, i když má pár kilo navíc! :-)) Aspoň je za co chytit! :DD A i mi přijde, že to má v hlavě srovnaný, to je další plus! :-)
Reagovat
blixa
Taky zastáváš názor, že ženskou musí být za co chytit a do čeho kopnout ? :D
Reagovat
Cico93
hlavne aby ona nekopala mňa.
Reagovat
EllNino
přesněě :D !
Reagovat
smazaný uživatel
už bojuje..
první set vyhrála.
Reagovat
smazaný uživatel
no a už vyhrála i druhý .-)
Reagovat
Frick
Šikulka kočenka :o)
Reagovat
Cico93
Lindsey Comeback! Kráľovná bielych svahov.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, už se nemůžu dočkat! :) Asi se s tím bude pár závodů sžívat, ale určitě má pořád na to, aby patřila mezi nejlepší. Připadá mi takové zvláštní, že o Lindsey teď píšou jako o veteránce. :D Je jí sice 30, ale vypadá pořád mladě. :)

Jinak mě v předešlých závodech mrzelo, že se tolik nedařilo Mikaele. Levi se jí vůbec nepovedlo a v Aspenu jí vždycky nevyšlo jedno kolo. Škoda hlavně toho druhého ve slalomu, ale nedělám z toho vědu... Mám to teď rozdělené, že v rychlostních disciplínách fandím Lindsey a v technických Mikaele. Myslel jsem si, že Mikaele začnu fandit, až skončí Lindsey. Ale když teď bude Lindsey jezdit jenom sjezdy a super-G, tak si vlastně nebudou konkurovat. :)
Reagovat
Mayo
Lindsey má to naj už za sebou podľa mňa...ale ináč ju môžem a nech sa jej darí
Reagovat
smazaný uživatel
Uvidíme. Momentálně je těžké něco hodnotit, protože za poslední dvě sezony toho moc nenajezdila... Tréninky v Lake Louise neměla špatné (ve druhém byla 8.) a dneska má za cíl být do 5. místa. Ono vlastně už loni v Lake Louise bylo vidět, že jí stačí strašně málo, aby se dostala zpátky do formy (v prvním závodě 40., ve druhém 11. a ve třetím 5.). A to vlastně jezdila s obnoveným zraněním, které se jí pak ve Val d'Isere zhoršilo a kvůli tomu bohužel nemohla na olympiádu...
Reagovat
Cico93
Si zober, že v 30 už niektoré končia. Lindsey má v pláne OH 2018 tak snad si ju ešte užijeme;) No ja sa tiež nemôžem dočkať. O 20:30 by to malo začať. No a Mikaela myslím si, že trochu spadne na zem. To jej len pomôže. Všetky slalomy vyhrať nemôže.
Reagovat
smazaný uživatel
To je pravda. Já fandím Lindsey od sezony 2009/2010 a jsem rád, že ještě bude pokračovat. :) Jinak si nemyslím, že Mikaela nějak lítá v oblacích. Prý říkala, že chce vyhrát všechny slalomy, ale vzhledem k její loňské sezoně to nebylo nic přehnaného. Holt se stalo, že se pár závodů nepovedlo, ale ona určitě udělá všechno pro to, aby příště zase byla na bedně. Na ČT Sport teď dávají takový magazín o SP a když byl díl o závodech v Levi, tak se tam Mikaela hodně zkritizovala za svůj výkon. Je na sebe hodně náročná (v tom je podobná jako Lindsey) a že chce pořád vyhrávat, to je snad dobře (kdo by nechtěl, že :)). Mně se tenhle přístup líbí. :)
Reagovat
Cico93
Toje v pohode, Mikaela je veľká sympoška. Jej prístup jej neberiem. Netvrdím, že lietala v oblakoch ale zároveň si myslím, že tie posledné zlyhania jej neubližia práve naopak.
Reagovat
smazaný uživatel
Ok. :) Mě právě docela namíchnul tenhle článek...
http://sport.idnes.cz/shiffrinova-kolaps-0on-/lyzovani.aspx?c=A141201_152125_lyzovani_fil
Reagovat
Cico93
aspon majú o čom písať a zväličovať.
Reagovat
blixa
Královna je jediná, a to je Lara !!! ;-)
Reagovat
Cico93
U mňa je a navždy bude! Ale tu musím byť objektívny.
Reagovat
blixa
Klid, nemusíš :D
Reagovat
Cico93
no zatiaľ toje v tejto sezoóe :((((samy smútok.
Reagovat
Cico93
tak aspoň Tinka Weirather potešila.
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska ve škole nedávám moc pozor, přijdou si pro mě večer čerti nebo můj anděl? ;))
Reagovat
Kozoroh
A co máte teďka za hodinu, že nedáváš pozor?
Reagovat
smazaný uživatel
modul s názvem MSP, to ti asi moc neřekne :P nudíme se tak, ze mě holky ve škole zkrášlujou na večer, zlobíme no :D
Reagovat
Roger_Federer
Prvouku?
Reagovat
smazaný uživatel
to už mám dávno za sebou, ty ještě ne?
Reagovat
Frick
Přijdou dva andělové, dvojčata vysoká 184 a 186 cm :o)
Reagovat
Cico93
Ouuu a aké budú mať miery? A hrudník troječky? ;)
Reagovat
Frick
Myslim, že na tom nejsou tak dobře....
Reagovat
Frick
Ale jinak jsou šikovná. I když jedno z nich bylo letos šikovnější...
Reagovat
Cico93
Pliščatá?
Reagovat
Frick
To jsi napsal ty :o)
Reagovat
mrafe
sice tam není žádné bikiny foto, ale tady má rozhovor s děvčaty

Karolína a Kristýna Plíškovy jsou zcela ukázková dvojčata. Jejich podobnost sahá mnohem dál než k tomu, že jsou na pohled jen těžko k rozeznání. Kam až? Na tiskové konferenci v jednu chvíli jako odpověď na položenou otázku shodně obě tenistky vyhrknou: ?Jo!?

Zdroj: http://sport.idnes.cz/karolina-a-kristyna-pliskovy-tenis-rozhovor-fn5-/tenis.aspx?c=A141205_2121980_tenis_ten
Reagovat
Cico93
Je vidieť, že sa majú rady. Toje pekné.
Noo a ta autoškola to bol asi najväčší stres :())hnusné kužeľky:)
Reagovat
blixa
??? Jaké kuželky ? :-o
Reagovat
Cico93
Reagovat
blixa
Co to je za skopičinu ? :D :D Autocvičiště ?? Co to jako je ? To je dneska normální ? Já nevím, já dělal autoškolu někdy v roce 74 a jezdil jsem od začátku jen v provozu po silnici :D
Reagovat
Cico93
ja si aj myslel, že za vaších čias to nebolo.
JJ u nás toje normálne zrobiš test, cvičisko a až potom ideš na cestu.
Reagovat
blixa
No vidíš, to nás hned šoupli do pražského provozu. Docela sranda ;-) Taky se instruktor párkrát opotil :D
Reagovat
Cico93
a keď sa môžem spýtať koľko stal vtedy celý kurz?
Reagovat
blixa
Hele, já netuším. Já jsem dělal střední dopravku a měli jsme to tehdy při škole s nějakou velkou slevou, ale i když si to dělal normálně tak to moc drahý nebylo. Ale kolik to si fakt nepamatuju.
Reagovat
Cico93
ok, len tak by ma to zaujímalo .
Reagovat
smazaný uživatel
Já platila za řidičák 3200 Kč v r. 1991.
Reagovat
Cico93
Kčs?
Reagovat
smazaný uživatel
Kč vlastně, bože, to je tak dávno, že mi to připadá jak sen :D
Reagovat
Cico93
To som tu ešte nebol;-)
Reagovat
smazaný uživatel
dva Santové .-)

http://instagram.com/p/wHC9-9ye8V
http://instagram.com/p/wNzvppSe2N
Reagovat
Cico93
ktorá je Karolína? Viem, že je krajšia ale neviem ktorá toje:)
Reagovat
sprchon
Ta vpředu. ;)
Reagovat
Roger_Federer
Co by ste snimi delali, kluci?
Reagovat
Cico93
No čo asi? Hrali karty;)
Reagovat
smazaný uživatel
i ty Cico, ty se nezdáš, me by stačil jeden anděl :))
Reagovat
smazaný uživatel
U nás chodili převlečení oktávani. Jeden čert třísknul koštětem o mojí lavici a zlomilo se mu. On na mě: podej mi to. Já místo toho, abych mu to podala, tak jsem ho praštila do ruky, kterou měl nastavenou. To jsem neměla dělat. :DD
Reagovat
smazaný uživatel
odnesl tě do tenisového pekla, kde vládne Kotyza? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, zmaloval mě a chtěl mě dát do pytle, ale já jsem mu zdrhla a zamkla jsem se před ním na záchod. :D
Reagovat
smazaný uživatel
ježiš, co to jste za školu? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Gympl. :D
Reagovat
smazaný uživatel
já myslela, že tohle se dělá už jen na základkách :DDD Ale vlastně trapčili i u nás na střední no, teď už ne, teď už tam straší jiní :D
Reagovat
smazaný uživatel
jsem to napsala blbě, naposled jsem to zažila na střední, tu už mám za sebou :D
Reagovat
dadaft
k smutnějším událostem začátku sezóny bych přiřadil zpočátku nenápadné zranění Jamie Hampton ve 3K prvního turnaje roku v Aucklandu, které ji ale nakonec stálo celý zbytek sezóny 2014 a pád na současné 329. místo žebříčku.

byla to obrovská škoda, protože v sezóně 2013 předváděla Jamie famózní tenis a dokázala porazit hráčky jako Errani, Vinci, Kvitová, Šafářová, Radwanská nebo Wozniacki.
Reagovat
Frick
Smutný byly na začátku jiný věci....

https://twitter.com/ElenaFoundation/status/441960662143893504

"Chci se s vámi podělit o nějaké novinky...." (Pozn.: Mám to za osm neděl)

Neskutečně děsivý, tak nějak absurdně.
Reagovat
Frick
Vysvětlí mi někdo, jaký turnaje hráčka z kolikátého místa musí započítávat do hodnocení? Tj. co musí započítávat hráčka (úrovně) TOP 10, co TOP 50, co TOP 100....

Od jakýho místo platí, že stačí započítat svých nejlepších 16 turnajů, ať mají jakoukoliv úroveň (typicky třeba hráčka z nějaké čtvrté stovky, co hraje VÝHRADNĚ jen na ITF a nehraje WTA ani v kvaldě ani na divokou kartu)
Reagovat
Frick
Tedy - hráčka z popředí žebřícku musí započítat

- 4x GS
- 4x Premier Mandatory
- 4x Premier 5 (jeden nejméně úspěšný může vynechat)
- 4x Premier a nižší

A pokud chce, tak může i 5x Premier 5 a 3x Premier a nižší?

Nebo jak to je?
Reagovat
gedzitka
Nejsou náhodou povinný jen 2 turnaje Premier 5? Hlavu bych na to ale nedala...ale třeba Ana Ivanovic má započítaný jen Řím a Cinci...
Reagovat
tommr
povinný jsou jen GS a Premier Mandatory turnaje a to jen pro hráčky, který jsou v době uzávěrky přihlášek na pozicích, který jim zajištujou přímej postup do hlavní soutěže. Počet hráček, kterých se to týká závisí na typu turnaje ...
Co se týče Premier 5 turnajů tak tam je jen povinnost odehrát aspoň dva turnaje v roce a z toho aspoň po jednom v první (Doha/Dubaj, Řím)a ve druhý (Kanada, Cincinnati, Wuhan) polovině sezóny. Vychází se přitom z postavení na konci roku a kolika hráček se to přesně týká si ted z hlavy nevybavuju (řek bych, že určitě první třicítky) ...
Reagovat
ludolf
2 turnaje Premier 5 se povinně počítají hráčkám top 10, ostatním hráčkám v top 20 se povinně započítávají, jen pokud na nich hrály. Povinně se počítá také turnaj mistryň (pokud se hráčka kvalifikovala).
Reagovat
smazaný uživatel
tak Madison nakonec bude pomáhat i Wim Fissette..

https://twitter.com/TomPerrotta/status/540634564763590656
Reagovat
smazaný uživatel
http://blackgreyblueandred.tumblr.com/post/56807766769/classic-bitchy-funny-wta-quotes

Možná už to někdo zná a četl, protože je to starší, já už to taky viděl teda, ale celkem se u toho pořád zasměju! :DD
Reagovat
smazaný uživatel
super :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To je fakt super! :D
Reagovat
smazaný uživatel
to je bomba :D smejem sa :D strašne :D
Reagovat
Frick
Zajímavý ale je, že ty naše "dvojky" maj podobně lajků na FB. Veča asi 15.000, Lucka 18.000

Když si vemu, že Veronika může bejt zajímavá asi skutečně jen pro našinec, kdežto Lucka (nejen vzhledem ke svému sport) mnohem více globální...
Reagovat
slacker
Tech 3000 je ze zahranici
Reagovat
Frick
Hele, prostě někdo musí uvolnit dvě místa v desítce pro Káju a Lucku. Cibuľa je jasná, tak kdžy tou druhou bude Genie, nou problema. Časem může pro Cica uvolnit Angie místo Vice, ale to už mi je děsně jedno.
Reagovat
Cico93
Diky, že namňa myslíš.
Reagovat
tommr
Bouchardová a Cibulková sice s největší pravděpodobností dvě místa v první desítce vyklidí, ale obávám se, že místo nich se tam neobjeví Lucka a už vůbec ne Karolína. Spíš tam čekám nějaký staronový tváře jako jsou Azarenková nebo Erraniová ...
Reagovat
EllNino
Sara no ...taky bych řek :D ...nebo Makarova, popřípadě ta Lucka, ikdyž ji moc nevěřím, máš prostě mi přijde, že tak ten 12. flek bude max :D
Reagovat
tommr
musíme bejt realisti - pro Lucku bude velkej úspěch když se udrží v tý první dvacítce ... :)
Reagovat
EllNino
noo, já myslím, že aspoň na pár tejdnů by se do tý desky mohla podívat, teď má asi nejvetší šancu :D
Reagovat
smazaný uživatel
Eugénie se v desítce udrží.
Reagovat
smazaný uživatel
presne tak :)
Reagovat
blixa
Tommr řekl že neudrží, tak se neudrží a basta ! Král žebříčků má vždycky pravdu ;-)
Reagovat
Frick
Myslim, že pro TV jsou více atraktivní ty masový závody. kde prostě TV zabírá ty závodnice v popředí, kdežto intervalovej závod, to je neustálý přestřihávání START - STŘELBA 1... START - STŘELBA 1 - STŘELBA 2... STŘELBA 2 - STŘELBA 3 - STŘELBA 4... STŘELBA 4 - CÍL

Kupříkladu jsem si nevšiml, že by se do záběru dostala taková Gereková, která startovala s číslem 38 a skončila 23.
Reagovat
smazaný uživatel
Pro TV je to určitě přehlednější, na druhou stranu je dobře, že se jezdí i závody s intervalovým startem, kde je to spravedlivější v tom, že každý jede sám na sebe. Třeba v závodě s hromadným startem většinou jede celý balík na 1. střelbu pohromadě, zatímco při intervalových startech by se rozvrstvily v rozmezí třeba 30 sekund. V biatlonu ještě dejme tomu, tam má vliv i střelba, ale třeba běh na lyžích dost trpí tím, že se až na pár závodů ročně jezdí všechno hromadně, jsou stále stejní vítězové a časy jsou kvůli taktizovní o x minut pomalejší než při intervalových startech.
Reagovat
slacker
Tak strelba rozhoduje cely zavod. Nevim co je atraktivni na 3 mezicasech mezi 2 strelnicemi. Navic IBU posklytuje naprosto perfektni informacni servis takze se da realne sledovat poradi na vsech mezicasech soucastne. Po skonceni zavody je i dostupny podrobny protokol o cistych bezeckych casech i casech stravenych na strelnici vsech zavodnic
Reagovat
slacker
Kam se hrabe WTA se svymi stats o tenise. Tam nejsou schopni ani napsat ke vsem zapasum Winnery a UE
Reagovat
smazaný uživatel
Ona ostuda pro WTA je už to, že v poskytování stats, livescore apod. je na tom líp i ITF u turnajů nižší kategorie. Ale hlavně, že je Allaster politicky korektní, to je dnes důležitější než nějaká propagace nebo servis pro fanoušky :)

A nejen IBU, ale i další zimní sporty (FIS, ISU) jsou v tom daleko před WTA.
Reagovat
Frick
Tak je pravda, že třeba ITF má dobře udělaný ty players listy....

Už nyní třeba víme, kdo by se měl objevit na turnaji začínajícim 22.12.

Vypadá to, že Danka Konvič "si pojede" vyhrát 25-tku. Nicméně, ono to trochu smysl má. Případných 50 bodů je skoro 10% toho, co tato 108. hráčka světa uhrála v této sezoně uhrála.

Takže....

42 týdnů v roce, z toho si zahrát (dejme tomu) na 28 25-tkách (každý třetí týden relax), (min.) 16 z nich vyhrát, to máme hezkých 800 bodů, což stačí na 65. místo :o)....

Za výhru 3 900 USD brutto..., tedy asi 1,4 melounu v korunách za rok plus prize money z nevyhranejch turnajů plus prize money z deblíků (cca 720 babek je za vyhranej turnaj). To by jich mohla vyhrát tak 12... tj. dalších necelých 200 000 Kč...

No, nicméně ve skutečnosti si třeba taková Kiki Bertens (68.) vydělala okolo 7.000.000

No, nechme těch kravin....
Reagovat
EllNino
mluv za sebe filozofe :D
Reagovat
tommr
nemyslel jsi náhodou Kovinicovou?
Reagovat
EllNino
jo :DD ..určitě jo :D
Reagovat
Frick
Ono asi skutečně je toto největší loterie a stupně vítězů se asi obvykle budou skládat z mixu celkových suverének, co ten svůj "standart" 1-2 chybek naženou v běhu + jedné dobré závodnice, co dá tu nulku...
Reagovat
smazaný uživatel
Určitě má díky trestným minutám střelba v tomhle závodě větší váhu než ve sprintu, kde je prakticky poměr počtu ran k délce závodu stejný, ale za 1 chybu se platí jen cca 25 sekund na trestném kole. V individuálu může uspět i průměrná běžkyně, když střílí čistě a favoritky dělají aspoň ty 2-3 chyby. Ve sprintu se prakticky nedá dostat na bednu, pokud závodnice není běžecky v top10. A konkrétně Veronika byla dnes v běhu třetí, takže určitě má ve sprintu šanci, pokud ale neudělá zase 3 chyby, protože ve sprintu bude určitě víc nul a jedniček.
Reagovat
Frick
Je prostě natolik dobrá, že v intervalovym závodě může skončit na bedně, ale prostě musí zastřílet výborně. Dnes by třeba jedna stačila na stříbro. A to neni zas tak nedosažitelná meta. Pět holek do 10. místa dneska zastřílelo do jedný chyby. Pro zajímavost - v Soči v intervalovym závodě měla 0+0+0, až jedna chyba na poslední střelbě jí stála bronz. Tak to je možná optimistický zjištění, že dříve by na "bednu" musela být "nadpozemská" nula, nyní stačí jen "špičková" jednička... :o)
Reagovat
Frick
Tak je to dost o tom, že Petra a Gabriela jsou tak trochu jakože "celebrity". To se u Verči nedá říct vůbec, u Lucky možná, ale pozornost medií je rozhodně mnohem více než 2,28 : 1 ve prospěch Petry (poměr jejich bodů na žebříčku)
Reagovat
Cico93
Vamos Darya!!! ;)"*
Reagovat
smazaný uživatel
celkom pekny začiatok sezony :)
Reagovat
Frick
Vika, Darya....

Ale nejraději máš tohoto, co?
http://www.novilist.hr/var/novilist/storage/images/vijesti/svijet/posljednja-istinska-diktatura-u-europi-ostaje-postojana/60718-1-cro-HR/Posljednja-istinska-diktatura-U-Europi-ostaje-postojana_ca_large.jpg
Reagovat
Cico93
Kto to?
Reagovat
Frick
Nejslavnější běloruský (nejen)sportovec :-D
Reagovat
Cico93
Lukašenko?
Reagovat
Michaelus
joo
Reagovat
Cico93
Dve krásne a famózne bielorusky.
Reagovat
smazaný uživatel
Darya zajela skvěle, gratuluju. :)
Reagovat
Cico93
Jj diky;) odkážem jej. Už som si myslel, že ten posledný výstrel bude mrzieť.
Reagovat
smazaný uživatel
Domracheva bezkonkurenčne :)
Gabinu som chcel vyššie , ale už minule hovorili aj komentatori , že zatiaľ nema tu minuloročnu formu.
Reagovat
smazaný uživatel
Vika má letos stejně proher jako loni. :D
Reagovat
Frick
nahodila motory, je na trati...
Reagovat
Frick
Verča dobře, první položka za 0
Reagovat
EllNino
v prdeli
Reagovat
BooOoo
Škoda ze se nezadarilo ale je to prvni zavod sezony tak priste lepsi .. Ale Verca zatim 1 chyba treba aspon ona
Reagovat
Frick
Trochu mi přijde, že Gabča je Petra a Verča je Lucka, co? :o)
Reagovat
EllNino
jo asi tak :D ...mám podobnej názor
Reagovat
BooOoo
Docela jo nikdy jsem si to neuvedomil.. Snad budou ale mit uspesnejsi start sezony
Reagovat
EllNino
No nakonec 6 chyb, to je blbý no ...nebejt ty 1. položky, tak by to byl takovej ten standard ...no doufám, že příští závody budou lepší :) ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale běžecky to první kolo nebylo tak hrozný, jak jsem čekala. Blbá první položka, byly to skoro samý kalibrovky... A Evča to taky po.... První 3 položky za nula a pak čtyři chyby.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky mi to tak přijde. Verče ani Lucce nějak extra nefandím...:)
Reagovat
EllNino
Gábina mi totiž přijde stejně nevyzpytatelná jako Petra, ale umí vyhrávat závody, zatímco Verča jezdí většinou v desce, ale do tý trojky to moc nejde :)
Reagovat
Frick
A trojka v Biatlonu je asi jako desitka v tenise :o)
Reagovat
EllNino
přesně tak :D ...no uvidíme, ona nám Gábina zase vyhraje :DD
Reagovat
slacker
Kvůli sponzorským i jiným aktivitám neměla biatlonistka stoprocentní prostor pro trénink.

Kurna jak to ta Darja Domraceva dela ze je i pres 3 viteztvi na OH bez sponzorskych aktivit?
Reagovat
tommr
docela trefný přirovnání. Zdá se, že i Soukalovou mimosportovní aktivity a vztahy v jejím osobním životě sráží podobně jako Petru ...
Reagovat
smazaný uživatel
To se po 1 pokaženém závodě určitě nedá tvrdit. Navíc v biatlonu je měřitelný jen běh (střelba je vždycky zčásti loterie) a ten měla Gábina v 1. okruhu 6. nejlepší, po 1. střelbě to šlo samozřejmě dolů, protože už neměla o co jet. A střelba není nic, z čeho se dá hodně usuzovat do budoucna, 4 chyby může udělat i Domracheva (i když u ní i ty dnešní 2 jsou tak o 2 víc, než jsem čekal). Top formu určitě nemá, to sama přiznala, ale klidně se může dostat na bednu už o víkendu, mimo Daryi a Kaisy tam není nikdo běžecky tolik odskočený, takže stačí zastřílet a běžet svůj standard. Ale překvapila Veronika, 67 vteřin za Daryou, 52 za Kaisou (ty jsou jiná liga), ale o 31 před 4. nejrychlejší a víc než minutu před pátou. Zase u ní škoda té střelby.
Reagovat
slacker
Tak ja nevim koupit minutu v poslednim okruhu je hodne slaby beh
Reagovat
blixa
Co to zase meleš ?
Reagovat
slacker
Shooting 4 + 6:56,7
Finish +7:58,2
Reagovat
blixa
A to jako kdo ?
Reagovat
slacker
Soukalova ("takže stačí zastřílet a běžet svůj standard").
Reagovat
blixa
Tak z tou ztrátou není motivace se v posledním okruhu honit.
Reagovat
EllNino
sračky jako vždy, prostě mu vytře o víkendu zrak :D ...
Reagovat
slacker
Srac.y melete vy dva
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to už taky pravděpodobně dost vypustila, když běžela daleko za body. Kvůli boji o 50. místo se asi honit nebude. Ona celkově měla ten běh asi 25., ale 1. kolo (po kterém pro ní závod v podstatě skončil), měla 6. čas.
Reagovat
slacker
Indivudual se vzdy rozhoduje na posledni strelnici a na poslednim okruhu. Tam vetsina nejvice ukaze forma. Vis nase 2 holky co mely perfektni prvni 3 strelby a klasicky podelaly az posledni
Reagovat
smazaný uživatel
Ona taky zřejmě vypustila až to poslední kolo. Běh: 1. kolo 6., 2. kolo 13., 3. kolo 27., 4. kolo 29., 5. kolo 64., celkově 28. Asi se z toho dá vyčíst, že jí postupně docházely síly (to se dá "svést" na tu prodělanou nemoc), v 5. kole třeba mohla být o 20 sekund rychlejší, ale to by celkově stačilo někam na 58. místo, to už nehraje roli.
Reagovat
slacker
V poslednim kole Gabina trochu ztraci vzdy i kdyz ma formu
Reagovat
slacker
6.cas muzu byt taky duvod proc nevladla 1 strelbu. I kdyz v televizi to byly vsechno rany systematicky na stejne misto takze z unavy to zrejme nebude . Nevim jestli ma zavodnik nejakou zpetnou vazbu (behem strelby) aby po 2 ranach mohl upravil mireni.
Reagovat
slacker
Ale i kdyby dneska dala celkem strelbu za 2 (0 na prvni) tak by byla na urovni Jitky Landove ktery by ji nadelila minutu v behu celkem
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavne treti set byl absolutny kosmir :-) Pripomela mi hezky proc ji vlastne fandim :-*

Aga vs. Aza Highlights
https://www.youtube.com/watch?v=_y-Kf89egwg
Reagovat
A.R.R.
No jo, Aga hrála jako v transu, prostě parádní výkon a ty výměny....no já si to pouště zrovna o víkendu....A nevím jestli jsi už zaznamenal novinky u Agy, do roku 2015 půjde se superkoučem, spekuluje se o Martině Hingis nebo Justine Henin. Superkouč by měl být s Agou na 12 až 15 turnajích. V případě správného výběru by jí to určitě mohlo pomoct.
Reagovat
Frick
http://youtu.be/LHeez3swMrw?t=1h34m45s

Pamatujete vůbec někdo takovou situaci? Tj. nevyužitej mečbol s 5 cm autem, co pak stál celej zápas a nechal ve hře pozdější vítězku onoho GS?
Reagovat
PetaM
Jo, pak by AO vyhrála Cibulková ... ;)
Reagovat
Frick
Pak by to možná celý vyhrála Lucka. Fakt.
Reagovat
misa
Nevyhrála. Tak jako nevyhrála mnoho slibně se vyvíjejících zápasu s hráčkami top 10, tak jako nevyhrála Moskvu.
Reagovat
smazaný uživatel
nemá cenu to řešit!
Reagovat
smazaný uživatel
Aga mela to same v Miami proti Cibulkove na Matchball. Pak by Miami vyhrala Aga? :-D :-) Ne vazne, dost to zamrzi mno ale LiNa si AO zaslouzila vyhrat. Od tohoto momentu hrala perfektni tenis...
Reagovat
smazaný uživatel
tommr a jeho predpovede :)
Reagovat
tommr
a co se ti na tom nezdá? Na to, že bude jiná vítězka AO si klidně můžeš vsadit - prodělat nelze ...
Mezi muži bude situace obdobná, ale tam je pravděpodobnost, že Wawrinka neobhájí pouze 99% ...
Reagovat
tommr
jedna věc je jistá: složení semifinále na AO 2015 bude úplně jiný než bylo letos. Letošní vítězka AO Li Na už s tenisem skončila a Cibulková a Bouchardová lonský úspěchy určitě nezopakujou. Polepší si naopak Serena a Sharapova a mezi nejlepšíma bude i Halepová ...
Doufám, že do závěrečných bojů tentokrát zasáhnou i Petra a Lucka, ale u těch si nic tipovat netroufám ...
Reagovat
slacker
Ja doufam ze Sarapovova (zadna Sharapova v cestine neexistuje) si pohorsi
Reagovat
blixa
A to všechno víš jak ? Provozuješ věštírnu jako živnost bo co ? :D
Reagovat
EllNino
jono, celkem odvážný tvrzení, hlavně ta Genie :D přeci jen už byla 3x v semifinále grandslamu, 1 z toho bylo finále :D
Reagovat
tommr
závěr roku jí ale zastih v útlumu, kterej bude nejspíš pokračovat i na začátku příští sezóny ...
Reagovat
blixa
A proč by měl pokračovat ? Máš nějaké tajné zprávy ?
Reagovat
tommr
otázka je spíš proč by neměl. Pokud bude hrát i nadále tak jako v závěru tohoto roku tak na GS nebude mít šanci zopakovat letošní mimořádný výsledky. V první dvacítce se ale nejspíš udrží, protože bude mít lepší výsledky na ostatních turnajích ...
Reagovat
EllNino
ale třeba se pře vánoce nadře, ona je taková zarputilá, takže já myslím, že nám ještě ukáže :) na konci roku to na ní spíš hodně padlo, zvlášť po Wimbledonským finále
Reagovat
Kozoroh
Souhlas, nepřekvapilo by mě, kdyby se Radwaňská, Cibulková a Bouchardová neprobojovaly do SF. Z těch tří jmenovaných vypadne nejrychleji Cibulková, můj názor.
Reagovat
tommr
jj Cibulkovou po AO nejspíš čeká pád z první dvacítky ...
Reagovat
slacker
a tebe ceka pad z druheho patra
Reagovat
tommr
to má bejt vyhrožování nebo co?
Reagovat
slacker
Pochopitelne :-)
Reagovat
blixa
A proč by měla hrát jako v závěru roku ? Nějaké argumenty kromě bujné fantazie ?
Reagovat
EllNino
taky to moc nechápu, od čeho jsou zimní přípravy :D ...
Reagovat
PetaM
Pro nás ... Abychom se více těšili :D
Reagovat
EllNino
ale prd, já to myslel tak, že jsou od toho, aby se ta forma nadřela :D ...já přece vím od čeho sou :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Ty si jenom myslíš, že to víš, protože pak zjistíš, díky jiným, že nevíš vůbec nic :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Taky čekám, že Serena s Mariou využijou ne příliš úspěšný vstup do minulého roku a budou se snažit nabrat hned na začátku co nejvíc bodů. Souhlasím i se složením semifinále, nemyslím si, že by se Cibulková nebo Genie vyšvihly k tak dobrému výkonu jako vloni.

Co se týká příští sezony, jsem zvědavá na vracející se Azarenku a pak taky na Ivanovič a Wozniacki, jestli budou pokračovat ve velmi dobrých výsledcích z loňska.
Reagovat
tommr
na Azarenkovou jsem taky hodně zvědavej. Myslím si ale, že i když už bude úplně fit tak bude potřebovat nějakej čas na rozehrání a prosazovat se začne až v dalším průběhu sezóny ...
Reagovat
EllNino
já souhlasím, určitě to nebude lehký, už v 1. týdnu obhajuje finále tyjo ...
Reagovat
blixa
U Viktorky záleží na tom, jestli už přešla z baroka na rokoko ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Azarenka má především tu nevýhodu, že měla zranění nohy. Nemohla se pořádně hýbat skoro rok, tak trochu přibrala a v těch pár zápasech se nemohla na pohyb tolik spolehnout. Proto nečekám její návrat úplně nejrychlejší, ale na konci bych řekla, že zase bude mezi špičkou.
Reagovat
smazaný uživatel
těžko říct, osobně si dovedu představit spoustu scénářů, spoustu teoretických vítězek. I Eugénie může vyhrát. Když se dívám na desítku, tak nevěřím Dominice. Angelique má zase hroznou bilanci velkých zápasů. Z top 8 kdokoliiv + Azarenka. O všech hráčkách mimo Sereny bych ale řek, že potřebují trošku toho štěstí, aby Serenu někdo vyřadil hned z kraje. Ve finále by byla (téměř) neporazitelná.

To jestli si někdo polepší je ve hvězdách, každá t osmičky může prohrát v 1. kole.
Reagovat
smazaný uživatel
*z osmičky
Reagovat
Kozoroh
Škoda, že No1e v QF proti Wawrošovi neodvrátil mečbol. Kdyby ten zápas zlomil ve svůj prospěch, tak by určitě AO vyhrál, Berďu v SF by dal levou zadní a Rafu by smázl, i kdyby byl Španěl zdravý. No proč o tom mluvím zrovna pod článkem o Lince - Číňanka v 3. kole odvrátila mečbol proti Lucce, zápas vyhrála a poté i celý turnaj. Kdyby letošní AO místo Stana vyhrál No1e, tak by se opakovala situace z roku 2005, kdy šampioni pánského a dámského singlu čelili mečbolu (M. Safin & S. Williamsová).

Ale co, v příštím roce si No1e Brooksův pohár vybojuje zpět!!! A věřím tomu, že podá suverénní výkon během celého grandslamu ;-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist