Bartůňková Nikola

Bartůňková Nikola

18
žena
Česká republika
Datum nar.:
25. 2. 2006
Výška:
-
Váha:
-
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 229. / 226.
čtyřhra: 453. / 320.

Bartůňková padla v tříhodinové bitvě, o čtvrtfinále v Kluži ji připravila domácí Bogdanová

WTA KLUŽ - Nikola Bartůňková (17) při teprve druhém startu na turnaji WTA na svou premiérovou výhru nenavázala. Česká teenagerka v hale v rumunské Kluži skončila ve druhém kole po více než tříhodinové bitvě na raketě domácí 73. hráčky světa Any Bogdanové (30), které podlehla 6:4, 6:7, 5:7.

Bartůňková slaví první výhru na turnajích WTA, 17letá naděje porazila v Kluži Jastremskou

Nikola Bartůňková (17) hraje v Kluži svou druhou kariérní hlavní soutěž na nejvyšším okruhu a tentokrát už se postupu do druhého kola dočkala. Talentovaná teenagerka startující na divokou kartu od pořadatelů porazila na rumunské halové akci 7:5, 6:4 bývalou světovou jednadvacítku Dajanu Jastremskou (23). O své největší čtvrtfinále si zahraje s domácí Anou Bogdanovou, nebo Viktorijí Tomovovou.

Bartůňková zničila neporazitelnou a stále řeší školu. Nedokázal bych to, připouští otec

Nikola Bartůňková (17) přivezla z tenisového Wimbledonu pohár za účast ve finále juniorské dvouhry. Byl to její třetí úspěšný grandslam v mládeži. Loni byla v Londýně ve čtvrtfinále, v Paříži v semifinále a letošní svátek v All England Clubu pro ni skončil jen jeden krok od triumfu.

Bartůňková 13leté čekání na českou juniorskou šampionku Wimbledonu neukončila, ve finále uhrála čtyři gamy

Sedmnáctiletá Nikola Bartůňková juniorský titul ve dvouhře ve Wimbledonu nezískala. Druhé nasazené Clervie Ngounoueové z USA podlehla ve finále dvakrát 2:6. Hráčka I. ČLTK Praha přišla o šanci získat první juniorský grandslam v kariéře a navázat na trávě v All England Clubu na třináct let staré vítězství Kristýny Plíškové.

Bartůňková se probojovala do finále dívčího Wimbledonu. České zastoupení budou mít i juniorské čtyřhry

Sedmnáctiletá Nikola Bartůňková porazila v semifinále juniorek ve Wimbledonu první nasazenou Rusku Alinu Kornějevovou 6:4, 7:6 a zahraje si v Londýně o titul. V nedělním finále vyzve turnajovou dvojku Američanku Clervie Ngounoueovou.

Po prvním triumfu pokračuje na vítězné vlně i v Praze. Titul mi dodal sebevědomí, pochvaluje si Bartůňková

Nikola Bartůňková si užívá dobrou formu. Sedmnáctiletá rodačka z Prahy se necelý týden po premiérovém vítězství v Santa Margheritě di Pula prosazuje i na domácím turnaji s dotací 60 tisíc dolarů Advantage Cars Prague Open na Štvanici a po dnešním skalpu druhé nasazené Australanky Priscilly Honové si připsala osmou výhru v řadě a postoupila do semifinále. V rozhovoru s ČTK řekla, že se chce letos především etablovat mezi dospělými.

16letá Bartůňková české řady v Ostravě nerozšířila, ve finále kvalifikace podlehla Peraové

WTA OSTRAVA - Nikola Bartůňková se do hlavní soutěže ostravského turnaje Agel Open neprobojovala. Šestnáctiletá hráčka vzala v dnešní finálové části kvalifikace favorizované Američance Bernardě Peraové set, ale nakonec prohrála 0-6 6-3 2-6. Již potvrzenou pětici českých zástupkyň ve třetím ročníku turnaje kategorie WTA 500 tak nerozšířila.

WTA Ostrava: Plíšková a Kvitová čekají na hráčku z kvalifikace. V té pokračuje už jen Bartůňková

Karolína Plíšková a Petra Kvitová narazí v úvodu turnaje WTA 500 Agel Open v Ostravě na soupeřky z kvalifikace, ze které může postoupit Nikola Bartůňková. Karolína Muchová vyzve v prvním kole sedmou nasazenou Brazilku Beatriz Haddadovou Maiaovou, Barboru Krejčíkovou čeká Američanka Shelby Rogersová a Tereza Martincová se utká se Švýcarku Jill Teichmannovou.

16letá Bartůňková v Polsku vstoupila vítězně do turnaje ITF W100

WTA GRODZISK MAZOWIECKI - Nikola Bartůňková vstoupila do antukového turnaje ITF W100 v polském Grodzisku Mazowiecku výhrou 6-4 6-1 nad bývalou 140. hráčkou světa Zoe Hivesovou z Austrálie. O čtvrtfinále se 16letá Češka utká s osmou nasazenou Francouzkou Ponchetovou.

Palicová a Šalková zvládly na Livesport Prague Open 1. kolo kvalifikace

WTA PRAHA - První kolo kvalifikace domácího turnaje WTA Livesport Prague Open zvládly dvě 18leté Češky, když porazily papírové favoritky. Barbora Palicová zaskočila Slovenku Viktórii Kužmovou, Dominika Šalková otočila duel s Australankou Astrou Sharmaovou. Na tvrdém povrchu ve Stromovce naopak neuspěly Nikola Bartůňková a Tereza Smitková, duel Miriam Kolodziejové byl kvůli dešti odložen na neděli.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist