Cobolli Flavio

Cobolli Flavio

21
muž
Itálie
Datum nar.:
6. 5. 2002
Výška:
-
Váha:
-
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 64. / 62.
čtyřhra: 1391. / 316.

Nadal se do Barcelony vrátil vítězně. Na domácí půdě smetl ve dvou setech Itala Cobolliho

Rafael Nadal (37) zvládl v Barceloně svůj první antukový zápas po 22 měsících ve dvou setech. Španěl, který se na okruhu představil naposledy v lednu v Brisbane, smetl 6:2, 6:3 Itala Flavia Cobolliho (21). V dalším kole se místní dvanáctinásobný šampion střetne s ve formě hrajícím Alexem De Minaurem.

Tsitsipas nezaváhal a čeká ho souboj s De Minaurem. S obhájcem titulu vyhrál posledních 10 duelů

Stefanos Tsitsipas (25) může i při svém třetím startu v Acapulcu projít do semifinále. Finalista ročníku 2021 zdolal ve druhém kole po dvou hodinách 6:3, 7:6 rozjetého kvalifikanta Flavia Cobolliho (21) a postoupil do čtvrtfinále, v němž vyzve obhájce titulu Alexe de Minaura (25). S Australanem vyhrál 11 z 12 oficiálních soubojů a posledních 10 duelů. Do čtvrtfinále se v mexickém městě dostali také Holger Rune a Casper Ruud.

Fritz i Auger-Aliassime v Acapulcu skončili na raketě italských mladíků, De Minaur vykročil za obhajobou titulu

ATP ACAPULCO - Tradičně velmi dobře obsazený turnaj ATP 500 v Acapulcu přišel hned první den o několik favoritů. Na raketě italských mladíků skončili čtvrtý nasazený finalista z roku 2020 Taylor Fritz, jenž nenavázal na triumf z Delray Beach, i Félix Auger-Aliassime, když nestačili na Italy Mattea Arnaldiho, respektive Flavia Cobolliho. Ze hry venku je i ve formě hrající Tommy Paul, naopak suverénní výhrou nad oblíbeným soupeřem vykročil za obhajobou titulu Australan Alex de Minaur.

Semifinále v Montpellier s papírovými favority. Nezaváhali Auger-Aliassime, Rune či Bublik

ATP MONTPELLIER - Ve čtvrtfinále halového turnaje ATP 250 v Montpellier uspěli všichni čtyři nejvýše nasazení tenisté. Kanaďan Félix Auger-Aliassime (23) ve Francii podruhé během dvou dnů vyřadil domácího mladíka, Dán Holger Rune (20) se znovu nadřel na dvousetové vítězství nad soupeřem ze druhé světové stovky, předloňský šampion Kazach Alexander Bublik (26) znovu otočil vývoj z 0:1 na sety a semifinálové kvarteto zkompletoval v pozdních večerních hodinách Chorvat Borna Čorič (27).

Next Gen ATP Finals zná semifinalisty. Pokračují Fils, Stricker, Medjedovič a Van Assche

NEXT GEN ATP FINALS - Až závěrečný třetí den bojů ve skupinách na Next Gen ATP Finals rozhodl o kvartetu semifinalistů. Bez porážky v saúdskoarabské Džiddě pokračují nejvýše nasazený Francouz Arthur Fils (19) a Srb Hamad Medjedovič (20), s bilancí 2:1 postoupil Francouz Luca Van Assche (19) a navzdory jediné výhře se ve hře udržel Švýcar Dominic Stricker (21).

Stricker zaznamenal nejrychlejší výhru na Next Gen ATP Finals, Fils uspěl i podruhé

Dominic Stricker (21) se den po nepovedeném vstupu do Next Gen ATP Finals zapsal do historie soutěže nejrychlejším vítězstvím. Švýcarský mladík přehrál Itala Lucu Nardiho (20) za 54 minut hry a udržel se ve hře o postup ze skupiny. I své druhé vystoupení zvládli nejvýše nasazený Francouz Arthur Fils (19) a Srb Hamad Medjedovič (20), jistotu postupu do semifinále Turnaje mistrů pro hráče do 21 let ale nezískal ani jeden.

Tenisté hrají poprvé v Saúdské Arábii. Next Gen ATP Finals začal s inovativními pravidly

NEXT GEN ATP FINALS - V Džiddě odstartoval historicky první turnaj ATP v Saúdské Arábie. Na Blízkém východě se v rámci Next Gen ATP Finals střetává osm mladíků o trofej z Turnaje mistrů pro hráče do 21 let. Roli favoritů v úvodním dnu potvrdili oba francouzští teenageři Arthur Fils (19) a Luca Van Assche (19), první bod ve skupinové fázi získali také Ital Flavio Cobolli (21) a Srb Hamad Medjedovič (20). Tenisté se pomalu přizpůsobují netradičním pravidlům s dalšími inovacemi, které ATP testuje.

Úspěšný debut českých teenagerek! Nosková, Linda Fruhvirtová i Bejlek prošly kvalifikací US Open

US OPEN - 17leté Lindy Nosková a Fruhvirtová i 16letá Sára Bejlek úspěšně absolvovaly svou premiérovou kvalifikaci o start na US Open. Nosková zvládla také svou druhou kvalifikaci grandslamového turnaje tři měsíce po French Open, Fruhvirtová a Bejlek v ní uspěly poprvé a mohou se těšit na premiéru v hlavní soutěži grandslamu. Poprvé na US Open se kvalifikoval také Tomáš Macháč.

Lehečka v Bělehradu potvrdil roli jedničky a prošel do hlavní soutěže

ATP BĚLEHRAD - Jiří Lehečka v kvalifikaci na antuce v Bělehradu zvládl roli nasazené jedničky a neztratil set. Dvacetiletý Čech ve finále zdolal 6-4 7-6(3) o rok mladšího Itala Flavia Cobolliho a už na třetím turnaji ATP v řadě zvládl boje o hlavní soutěž. V srbské metropoli v ní narazí na Henriho Laaksonena.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist