Di Mauro Alessio

Di Mauro Alessio

46
muž
Itálie
Datum nar.:
9. 8. 1977
Výška:
185 cm
Váha:
71 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 68.
čtyřhra: - / 136.

Kvarteto Italů má problém. ATP po nich chce stovky tisíc dolarů

Nepříjemnou dohru může mít pro čtyři italské tenisty jejich soudní spor s ATP, kterou napadli kvůli svým trestům za sázení na tenisové zápasy. Mužská tenisová asociace po nich chce zaplatit soudní výlohy, které vyčíslila na více než 480.000 dolarů.

Gasquet v Bělehradu smetl Rochuse, čeká ho Seppi

ATP BĚLEHRAD - Francouzský tenista Richard Gasquet na čtvrtém turnaji v řadě zvládl minimálně úvodní kolo. V Bělehradu zametl s Belgičanem Olivierem Rochusem a o čtvrtfinále se utká s Itale Seppim.

Dopingový hříšník Ivo Minář se vrátil. První zápas prohrál

CHALLENGER CALTANISSETTA - Ivu Minářovi vypršel osmiměsíční trest za doping a dnes na challengeru v italské Caltanissettě odehrál první zápas. Úspěšný návrat se však nekonal. Český tenista prohrál s domácím Di Maurem.

ATP potrestala Luzziho za sázení

Letošní sezona prakticky skončila pro 139. hráče světa Federica Luzziho. Ten je pátým z italských tenistů, které ATP potrestala za sázení. Luzzi si nezahraje 200 dní a navíc zaplatí pokutu 50.000 dolarů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist