Han Xin-Yun

Han Xin-Yun

33
žena
Čína
Datum nar.:
30. 5. 1990
Výška:
172 cm
Váha:
66 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 105.
čtyřhra: - / 50.

Bartyová v Malajsii vyhrála i své první semifinále, o titul se utká s Hibinovou

WTA KUALA LUMPUR - Ashleigh Bartyová v malajsijském Kuala Lumpur vyhrála i svůj šestý zápas a tři čtvrtě roku po obnovení kariéry si zahraje o svůj první titul na okruhu WTA. Jako poslední se jí do cesty postaví Japonka Nao Hibinová.

Xin-Yun Han a Bartyová se v Kuala Lumpuru dočkaly premiérového semifinále

WTA KUALA LUMPUR - Až 139. hráčka světového žebříčku Xin-Yun Han si zahraje své premiérové semifinále na turnaji kategorie WTA International nebo vyšší. V Kuala Lumpuru udolala po více než dvou hodinách 6-7 6-2 6-4 svou krajanku a nasazenou šestku Qiang Wang. V semifinále vyzve Ashleigh Bartyovou, která je v semifinále turnaje WTA rovněž poprvé v kariéře.

Qiang Wang potvrzuje životní formu i v Kuala Lumpuru

WTA KUALA LUMPUR - Qiang Wang pokračuje ve výborné formě. Po čtvrtfinálové účasti na turnaji WTA Premier 5 v Dubaji se po týdnu znovu probojovala mezi nejlepších osm. Na podniku WTA International v malajském Kuala Lumpuru smetla v čínském derby dvakrát 6-1 Saisai Zheng. Nasazenou šestku čeká ve čtvrtfinále další krajanka Xin-Yun Han.

Bouzková v Austrálii porazila Štefkovou a zahraje si o své největší semifinále

ITF BURNIE - Z českého souboje v osmifinále turnaje ITF v australském Burnie odešla jako vítězka o tři roky mladší Marie Bouzková. Osmnáctiletá naděje si dnes poradila s Barborou Štefkovou a postoupila už mezi osm nejlepších.

Kuzněcovová musela odvracet mečboly, nakonec Ósakaovou udolala

WTA TIANJIN - Turnajová dvojka Světlana Kuzněcovová utekla v Tianjinu ve čtvrtfinále proti Naomi Ósakaové hrobníkovi z lopaty. Ruska čelila dvěma mečbolům soupeřky, nakonec ale zápas vyhrála 2-6 6-4 7-6. V semifinále čeká Kuzněcovovou souboj s Alison Riskeovou.

Siniaková a Kristýna Plíšková v Indian Wells prošly kvalifikací

WTA INDIAN WELLS - Kvalifikací prestižního turnaje v Indian Wells prošly dvě ze tří českých tenistek. Dvě kola v Kalifornii zvládly Kristýna Plíšková i Kateřina Siniaková, která ve dvou zápasech ztratila dokonce pouze šest gamů.

Zakopalová začala suverénně. Záhlavová utrpěla debakl

WTA BUDAPEŠŤ - Poloviční úspěšnost dnes měly české tenistky na antuce v Budapešti. Klára Zakopalová jasně zdolala Číňanku Han Xin-Yun. V prvním kole naopak nadělila Bondarenková kanára Záhlavové.

Safinová znovu hrála s 'kanárem'. Tentokrát sama nadělovala

Dinara Safinová se dočkala: po dvou měsících si připsala letošní premiérovou výhru a na turnaji postoupila do druhého kola. V Kuala Lumpuru na ni nestačila Čínanka Han, která za necelou hodinu prohrála 2-6 0-6. V dalším kole otestuje formu bývalé světové jedničky Lucie Šafářová.

Birnerová své maximum nevyrovnala. V Bogotě končí ve 2. kole

WTA BOGOTA - Eva Birnerová v Bogotě marně bojovala o vyrovnání svého nejlepšího výsledku na turnaji WTA. Ve druhém kole podlehla hladce ve dvou setech Španělce Dominguezové-Linové.

Shuai Peng ovládla Čínské národní hry

Číňanka Shuai Peng zazářila na všesportovních národních hrách své země. Přihlásila se do čtyř tenisových soutěží a po zisku zlata v soutěži ženských týmů, smíšené čtyřhře a čtyřhře zvítězila i ve dvouhře. Ve finále porazila Han Xin-Yun 6-2 6-1.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist