Kamke Tobias

Kamke Tobias

37
muž
Německo
Datum nar.:
21. 5. 1986
Výška:
178 cm
Váha:
76 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 64.
čtyřhra: - / 144.

Mikael Ymer ve Stockholmu zaskočil Verdaska, povolil mu pouhé tři gamy

ATP STOCKHOLM - Tenisové Švédsko by se v nadcházejících letech mohlo opírat o kvality hráčů původem z Etiopie. Jasnou jedničkou je dvacetiletý Elias Ymer, z jehož stínu včera poprvé vystoupil i jeho o dva roky mladší bratr Mikael. Ten si na domácí půdě ve Stockholmu připsal první výhru na okruhu ATP, když šokoval drtivým vítězstvím nad favorizovaným Španělem Fernandem Verdaskem.

Verdasco je po dvou letech ve čtvrtfinále turnaje na tvrdém povrchu

ATP ATLANTA - Fernando Verdasco v Atlantě vyhrál i pátý vzájemný zápas s Francouzem Julienem Benneteauem a po téměř dvou letech ukončil čekání na čtvrtfinále na tvrdém povrchu. Na ještě lepší výsledek čeká už od ledna 2012, na cestě do semifinále se mu však postaví druhý nasazený Australan Nick Kyrgios.

Federer v prvním zápase sezony nezaváhal, čeká ho souboj s Dimitrovem

Jen necelou hodinu strávil na kurtu Roger Federer ve svém úvodním duelu sezony na turnaji v Brisbane. Obhájce titulu, který měl jako nejvýše nasazený hráč v úvodním kole volný los, vyřadil Němce Tobiase Kamkeho za 56 minut po setech 6-2 a 6-1.

Berdych v Rotterdamu vykročil za obhajobou titulu

ATP ROTTERDAM - S drobnými komplikacemi vykročil Tomáš Berdych za obhajobou titulu z halového turnaje v Rotterdamu. Český tenista v druhém setu zápasu s Němcem Tobiasem Kamke neudržel náskok dvou brejků, nakonec však zvítězil ve dvou setech a postoupil do druhého kola. O čtvrtfinále se utká ve čtvrtek buď s Italem Seppim, nebo s domácím Haasem.

Rosol v Rotterdamu dohrál za necelou hodinu, nestačil na Bolelliho

ATP ROTTERDAM - Lukáš Rosol se ani při svém třetím startu na turnaji v Rotterdamu nedočkal vítězství. Český tenista vypadl stejně jako v letech 2012 a 2014 v prvním kole, ve kterém dnes podlehl Italu Bolellimu hladce 3-6 1-6.

Rosol ve Vídni dohrál, nestačil na Troického

Lukáš Rosol ve Vídni neobhájí loňské semifinále. Český tenista ve druhém kole nenavázal na včerejší výhru nad Lukášem Lackem a se Srbem Troickým prohrál hladce 3-6 2-6.

Rosol končí ve čtvrtfinále, nestačil na Kohlschreibera. V Hamburku dál září sedmnáctiletý Zverev

Lukáš Rosol končí na antukovém turnaji v Hamburku ve čtvrtfinále. Český tenista v něm nestačil na domácího Philippa Kohlschreibera, s nímž prohrál dvakrát 4-6. Na turnaji v Německu naopak dál září domácí Alexander Zverev. Sedmnáctiletý talent se dnes oklepal z kanára a krajana Tobiase Kamkeho nakonec porazil po setech 0-6 7-5 6-3 a postoupil tak už do semifinále! O finále si zahraje s nejvýše nasazeným Davidem Ferrerem.

Italové postoupili přes Británii do semifinále Davis Cupu, Francouzi dokonali obrat

Andy Murray dnes v klíčovém zápase týmových jedniček prohrál s Fabiem Fogninim a vysněné semifinále si ostrované po více než třiceti letech opět nezahrají. Italové budou semifinále hrát ve Švýcarsku, které s drobnými obtížemi zvládlo souboj s Kazachstánem. Daviscupový tým Francie dokonale otočil průběh souboje s Německem a v semifinále vyzve Česko.

Wawrinka s Federerem prohráli čtyřhru, Francouzi snížili, Britové vedou v Itálii

Především velmi špatné výkony švýcarské jedničky Stanislase Wawrinky zapříčinily v Ženevě překvapivý výsledek 1-2 po dvou hracích dnech. Wawrinka po včerejším prohraném singlu dnes marně hledal formu po boku Federera ve čtyřhře, kterou domácí s Kazachy prohráli 4-6 6-7 6-4 6-7. Ve čtyřhře porazili také Francouzi Němce a do vedení 2-1 se dostali Britové na půdě Itálie.

Federer proti Kazachům napravil Wawrinkovo zaváhání, Němci vedou ve Francii

DAVIS CUP - Švýcarští favorité začali čtvrtfinále proti Kazachstánu nečekanou porážkou, kterou utrpěl Stanislas Wawrinka od Golubjova. Na senzaci ale v Ženevě po pátečních dvouhrách zaděláno není, neboť Roger Federer bez potíží vyrovnal. Nečekaný výsledek se rodí ve Francii, kde vedou tenisté Německa. Na antuce v Itálii vede domácí výběr nad Velkou Británií, druhá dvouhra se dohrát nestihla.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist