Marti Yann

Marti Yann

35
muž
Švýcarsko
Datum nar.:
7. 6. 1988
Výška:
173 cm
Váha:
74 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 200.
čtyřhra: - / 948.

Domácí hráč urážel trenéra Federera a daviscupového kapitána Lüthiho. Vzápětí byl diskvalifikován

Švýcarský tenista Yann Marti v kvalifikaci domácího turnaje ATP 250 ve Gstaadu vyhrál první zápas, ale k finále kvalifikace už nenastoupil. Třicetiletý Švýcar měl totiž po vítězství v prvním kole kvalifikace údajně slovně urazit dlouhodobého kouče Rogera Federera a zároveň daviscupového kapitána Severina Lüthiho. Pořadatelé poté domácí naději z turnaje vyloučili.

Konečný dnes v Irakliu vydřel výhru ve čtvrtfinále i semifinále

FUTURES IRAKLIO - Kvůli dešti musel Michal Konečný svůj čtvrtfinálový duel na turnaji Futures v řeckém Irakliu hrát čtyři dny. Dnes konečně třetí nasazený dohrál zápas do konce a porazil 7-5 7-6 Temura Ismajlova. Po krátké pauze na odpočinek zdolal v téměř dvou a půl hodinovém souboji Yanna Martiho 6-3 4-6 6-2. V zítřejším finále bude jeho soupeřem Baptiste Crepatte z Francie.

Mertl si ve Gstaadu připsal svou první výhru na turnaji ATP

Jan Mertl se včera ve Gstaadu na 45. pokus kvalifikoval poprvé v kariéře do hlavní soutěže turnaje ATP. Tím však jeho cesta na švýcarské antuce neskončila. Čtyřiatřicetiletý Čech dnes v prvním kole využil příznivého losu a po výhře 6-4 6-7 6-2 nad domácím Yannem Martim postoupil do druhého kola.

Švýcarský tým opustil Marti. Naštvalo ho, že nebude hrát

Nejenže úřadujícím daviscupovým šampionům ze Švýcarska chybějí nejlepší hráči, atmosféru v týmu navíc těsně před začátkem prvního kola v Belgii přiostřil vnitřní spor. Yann Marti je ze současného výběru nejlépe žebříčkově postaveným tenistou, nedostal ale důvěru pro zápasy, a proto se rozhodl odjet z Lutychu domů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist