Melnikova Marina

Melnikova Marina

35
žena
Rusko
Datum nar.:
5. 2. 1989
Výška:
173 cm
Váha:
64 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 395. / 170.
čtyřhra: 571. / 80.

Šafářová se proti hráčce čtvrté stovky nadřela, ale slaví vítězný návrat!

WTA ŠTRASBURK - Lucie Šafářová dnes po tříměsíční pauze zaviněné zdravotními potížemi odehrála soutěžní zápas a může slavit vítězný návrat. Bývalá světová pětka v prvním kole turnaje WTA International ve Štrasburku, od jehož pořadatelů obdržela divokou kartu, ve třech setech porazila ruskou kvalifikantku a až 304. hráčku světa Marinu Mělnikovovou. O první letošní čtvrtfinále si zahraje s nasazenou osmičkou Su-Wei Hsieh.

Krejčíková potrápila Vinciovou, v Norimberku ale dohrála

Barboře Krejčíkové se na turnaji v Norimberku nepodařilo postoupit do druhého kola. Česká tenistka dnes sebrala set Robertě Vinciové, s největší favoritkou turnaje ale po boji prohrála 2-6 6-2 a 3-6.

Vaidišová v New Braunfelsu postoupila do 2. kola

Nicole Vaidišová se chopila své druhé šance a na turnaji ITF v New Braunfelsu postoupila do druhého kola. Česká tenistka, která se do hlavní soutěže dostala jako lucky loser, dnes porazila hráčku z třetí světové stovky Mělnikovovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist