Siniaková Kateřina

Siniaková Kateřina

27
žena
Česká republika
Datum nar.:
10. 5. 1996
Výška:
174 cm
Váha:
69 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 40. / 31.
čtyřhra: 13. / 1.

Siniaková přišla o parťačku. Třetí deblistka světa Hunterová si přetrhla achilovku

Deblová spoluhráčka Kateřiny Siniakové Australanka Storm Hunterová si přetrhla Achillovu šlachu a čeká ji několikaměsíční pauza. Devětadvacetiletá specialistka na čtyřhru tak mimo jiné přijde o olympijské hry v Paříži, kde měla šanci na medaili.

Češkám se v Miami nedaří. Brenda Fruhvirtová a potřetí v řadě i Siniaková na Floridě vzdaly

WTA MIAMI - Po stále nedohraném druhém kole zůstává na turnaji WTA 1000 v Miami ve hře poslední ze sedmi Češek. Ve čtvrtek je zastavily nasazené soupeřky i zdravotní potíže. Brenda Fruhvirtová (16) nedotáhla skvěle rozehraný úvodní set proti světové třicítce Katie Boulterové (27) a za stavu 6:7, 0:1 se rozhodla utkání skrečovat. Podobně skončila také Kateřina Siniaková (27), která dokonce vedla nad světovou sedmičkou Qinwen Zheng (21) 1:0 na sety, ale nakonec na Floridě třetí rok po sobě rozehraný zápas vzdala.

Preview: Brenda Fruhvirtová o první vítěznou sérii, Siniaková vyzve finalistku Australian Open

V rámci čtvrtečního programu letošního ročníku Miami Open se o postup mezi nejlepší dvaatřicítku poperou Brenda Fruhvirtová (16) a Kateřina Siniaková (27). Fruhvirtová bude proti favorizované Katie Boulterové (27) útočit na svou první vítěznou sérii v hlavních soutěžích na nejvyšším okruhu, Siniaková vyzve finalistku lednového Australian Open a světovou sedmičku Qinwen Zheng (21).

Siniaková v Miami potřetí přešla přes první kolo. Brenda Fruhvirtová má první výhru z tisícovky

Kateřina Siniaková (27) v prvním kole turnaje WTA 1000 v Miami vyřadila Anu Bogdanovou 6:2, 6:4, vyrovnala s ní vzájemnou bilanci a potřetí na Floridě přešla přes úvodní kolo. O dorovnání zdejšího maxima v podobě účasti ve třetím kole v roce 2022 si zahraje s finalistkou Australian Open Qinwen Zhang. Brenda Fruhvirtová (16), která stejně jako loni dostala od pořadatelů divokou kartu, potvrdila roli favoritky v souboji s kvalifikantkou Maríou Lourdes Carléovou (24).

Preview: Brenda Fruhvirtová nastoupí v Miami jako favoritka, o druhé kolo se popere ještě Siniaková

V rámci úterního programu letošního ročníku Miami Open vstoupí do floridské tisícovky první české naděje. Brenda Fruhvirtová (16), která stejně jako loni dostala od pořadatelů divokou kartu, se pokusí potvrdit roli favoritky v souboji s kvalifikantkou Maríou Lourdes Carléovou (24). Kurzovou favoritkou je i Kateřina Siniaková (27) v utkání s Anou Bogdanovou (31), s níž může srovnat vzájemnou bilanci.

Siniaková dohrála v Indian Wells ve 2. kole, se Svitolinovou prohrála i počtvrté a znovu ve třech setech

Kateřina Siniaková (27) ani na čtvrtý pokus nenašla recept na Elinu Svitolinovou (29) a také ve druhém kole v Indian Wells s ní prohrála ve třech setech. Úřadující deblová šampionka padla po dvou hodinách hry 3:6, 6:2, 1:6 a na sedmi z osmi letošních turnajů skončila nejpozději ve druhém kole. Nasazená Ukrajinka bude pokračovat soubojem s domácí Emmou Navarrovou (22).

Siniaková a Macháč se pokusí projít do třetího kola, Djokovič se v Indian Wells představí po pěti letech

Sobotní program letošního ročníku BNP Paribas Open nabídne dva zápasy s českou účastí. Tomáš Macháč odstartuje hrací plán na kurtu číslo sedm soubojem s nasazeným francouzským veteránem Adrianem Mannarinem a Kateřina Siniaková vyzve na čtyřce turnajovou šestnáctku Elinu Svitolinovou. Po dlouhých pěti letech se představí v kalifornské poušti Novak Djokovič, pětinásobný šampion začne na centrálním dvorci proti Aleksandarovi Vukicovi.

Siniaková v Indian Wells počtvrté v řadě zvládla první kolo, Plíšková skončila hned na úvod

WTA INDIAN WELLS - Kateřina Siniaková (27) na šestém ze sedmi posledních turnajů zvládla své úvodní vystoupení. V Indian Wells odstartovala vítězstvím čtvrtý rok po sobě, když Belgičanku Greet Minnenovou (26) zdolala 7:5, 7:6. Úvodní kolo naopak nezvládla Karolína Plíšková (31), která prohrála 1:6, 6:2, 4:6 s Annou Blinkovovou z Ruska (25).

Macháč v Indian Wells vyzve Wawrinku. První kolo čeká také Plíškovou, Siniakovou a Menšíka

V rámci čtvrtečního programu nastoupí k utkání prvního kola v Indian Wells kvarteto českých nadějí. Tomáš Macháč vyzve na centrálním dvorci veterána a bývalého finalistu Stana Wawrinku, Karolína Plíšková se utká s Annou Blinkovovou, Kateřina Siniaková změří síly s Greet Minnenovou a Jakub Menšík se pokusí v odloženém duelu potvrdit roli favorita proti kvalifikantovi Seong Chan Hongovi.

Siniaková prohrála na druhém turnaji v řadě s Navarrovou, v San Diegu do čtvrtfinále neprošla

Kateřina Siniaková (27) prohrála s Emmou Navarrovou (22) v prvním kole na svém posledním turnaji v Dubaji a recept nenašla ani na probíhající pětistovce v kalifornském San Diegu. Tentokrát na Američanku nestačila 3:6, 6:3, 1:6 a stále čeká na první letošní čtvrtfinálovou účast. Nasazená trojka se ve čtvrtfinále střetne s kvalifikantkou Darjou Savilleovou (29).

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist