Sinner Jannik

Sinner Jannik

22
muž
Itálie
Datum nar.:
16. 8. 2001
Výška:
188 cm
Váha:
76 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 2. / 2.
čtyřhra: 582. / 34.

Ruud poprvé vyzrál na Djokoviče. Tsitsipas si v Monte Carlu zahraje o třetí titul

ATP MONTE CARLO - Řek Stefanos Tsitsipas (25) v semifinále udolal Jannika Sinnera (22) a po třísetové bitvě postoupil do třetího finále v Monte Carlu. O další titul bude bojovat proti Casperu Ruudovi (25). Nor poprvé porazil Novaka Djokoviče (36) a připsal si nejcennější vítězství v kariéře.

Souboj mezi Djokovičem a Sinnerem je na spadnutí. Finálovému šlágru se pokusí zabránit Ruud a Tsitsipas

Sobotní program Rolex Monte-Carlo Masters určí finalisty letošního ročníku první antukové tisícovky sezony. Dvojnásobný šampion Novak Djokovič (36) se v semifinále utká s Casperem Ruudem (25), s nímž vyhrál všech pět předchozích soubojů bez ztráty setu. Nejlepší hráč dosavadního průběhu sezony Jannik Sinner (22) bude čelit vítězi ročníků 2021-22 Stefanosovi Tsitsipasovi (25).

Sinner v Monte Carlu vyhrál odvetu s Runem, Djokovič se stal nejstarším semifinalistou

ATP MONTE CARLO - Jannik Sinner (22) na Masters 1000 v Monte Carlu zdolal Holgera Runeho (20) 6:4, 6:7, 6:3, oplatil mu rok staré vyřazení a postupem do semifinále obhájil loňský výsledek. O své největší finále na antuce se italský tenista utká s dvojnásobným šampionem Řekem Stefanosem Tsitsipasem (25). Po devíti letech je v Monaku mezi nejlepší čtyřkou dvojnásobný šampion Novak Djokovič (36), který se stal nejstarším semifinalistou v historii turnaje.

Djokovič o odvetu proti neoblíbenému De Minaurovi, Sinnera čeká šlágr s loňským přemožitelem Runem

Páteční program letošního ročníku Rolex Monte-Carlo Masters bude ve znamení čtvrtfinálových duelů. Jannik Sinner může ve šlágru oplatit rok starou porážku loňskému finalistovi Holgerovi Runemu a zajistit mu vypadnutí z TOP 10 žebříčku. O úspěšnou odvetu se pokusí také dvojnásobný šampion Novak Djokovič, který s Alexem de Minaurem prohrál v lednu v týmovém United Cupu. O místo v semifinále se poperou ještě dvojnásobný vítěz Stefanos Tsitsipas s Karenem Chačanovem a Ugo Humbert s Casperem Ruudem.

Djokovič vrátil porážku Musettimu a je v Monte Carlu po pěti letech ve čtvrtfinále, Medveděv dohrál

Novak Djokovič (36) stejně jako loni narazil v osmifinále na Masters v Monte Carlu na Lorenza Musettiho (22), tentokrát recept na italského protivníka našel a po vítězství 7:5, 6:3 poprvé po pěti letech postoupil v tomto dějišti do čtvrtfinále. O první semifinále po druhém triumfu v roce 2015 se popere s Alexem de Minaurem. V osmifinálové fázi naopak ztroskotal Daniil Medveděv (28) po prohraném derby s Karenem Chačanovem (27).

Sinner ve šlágru v Monte Carlu deklasoval Kordu, antukové jaro odstartoval vítězně i Medveděv

Jannik Sinner (22) na Masters v Monte Carlu suverénně vstoupil do antukového jara. Loňský semifinalista nedal v úvodním zápase šanci Sebastianovi Kordovi (23) a šlágr středečního programu se synem slavného bývalého českého tenisty ovládl jednoznačně 6:1, 6:2. První letošní zápas na antuce zvládl také Daniil Medveděv (28), který si poradil 6:2, 6:4 s veteránem Gaëlem Monfilsem (37).

Djokovič úspěšně zahájil útok na trojitý Golden Masters, v Monte Carlu nedal šanci Safiullinovi

Novak Djokovič (36) vstoupil do antukového jara tím nejlepším možným způsobem. Dvojnásobný šampion a světová jednička začal v Monte Carlu, kde útočí na trojitý Golden Masters, suverénním vítězstvím 6:1, 6:2 nad Romanem Safiullinem (26). O první čtvrtfinále v tomto dějišti po pěti letech bude usilovat proti svému loňskému přemožiteli Lorenzovi Musettimu (22).

Sinner si užívá post světové dvojky. Nikdy nevíte, jestli to není naposledy, říká

Jannik Sinner (22) si užívá každý okamžik svého senzačního startu do aktuální sezony. V nedělním finále Miami Open porazil Grigora Dimitrova (32) a získal už třetí letošní titul. Ve formě hrající Ital povolil soupeři uhrát pouhé čtyři hry a užívá se post světové dvojky.

Na třetí pokus to vyšlo. Sinner v Miami deklasoval Dimitrova a získal druhou trofej z Masters

Jannik Sinner (22) se už potřetí probojoval do finále podniku Masters v Miami, ale poprvé ho zvládl až v letošním roce. Rozjetý šampion lednového Australian Open deklasoval v souboji o titul 6:3, 6:1 Grigora Dimitrova (32), který na turnaji vyřadil jeho kolegy z TOP 5 pořadí Carlose Alcaraze a Alexandera Zvereva. Ital získal svou druhou trofej z prestižních tisícovek a v žebříčku se poprvé posune na post světové dvojky.

Sinner má třetí pokus na první triumf na Masters v Miami, Dimitrov může završit parádní jízdu

V rámci nedělního programu Miami Open poznáme mužského šampiona letošního ročníku. Jannik Sinner (22) je ve finále floridské tisícovky už potřetí, neuspěl v něm před třemi lety ani loni. Grigor Dimitrov (32) může zapsat už svůj třetí skalp TOP 5 na turnaji, finále na Masters si zahraje teprve potřetí v kariéře a bude bojovat o druhou trofej z těchto prestižních podniků.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist