Zalabska Zuzana

Zalabska Zuzana

38
žena
Česká republika
Datum nar.:
24. 11. 1985
Výška:
-
Váha:
-
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 418.
čtyřhra: - / 514.

Hladkou výhru Sparty v extralize odstartovala Siniaková

TENISOVÁ EXTRALIGA - Ani druhý den Tenisové extraligy nepřinesl překvapivé výsledky. Přerov si poradil s Libercem a Sparta Praha na domácí půdě potvrdila roli favorita proti Pardubicím, když se na hladké výhře podíleli Kateřina Siniaková či Kristýna Plíšková.

Kvitová pomohla Prostějovu k postupu do finále. Vyzyvatelem bude I. ČLTK Praha

TENISOVÁ EXTRALIGA - Finálové skupiny Tenisové extraligy družstev vyhrála obě favorizovaná mužstva. V Prostějově nezaváhal domácí sedminásobný obhájce titulu TK Agrofert, kterému proti Pardubicím pomohla už i Petra Kvitová. Na pražské Štvanici uspěl rovněž domácí celek I. ČLTK Praha.

Rosol vyhrál mistrovství republiky

Sedmdesátý hráč světa Lukáš Rosol ovládl tenisové mistrovství České republiky. Pětadvacetiletý hráč reprezentující přerovský klub Precolor získal podruhé v kariéře titul ve dvouhře a letos radoval se rovněž ve čtyřhře. Mezi ženami splnila roli jedničky Zuzana Skočdopolová-Zálabská.

Mistry republiky jsou Pospíšil a Skočdopolová-Zálabská

Tenisovými mistry republiky se stali Jaroslav Pospíšil a Zuzana Skočdopolová-Zálabská. Osmadvacetiletý hráč Precoloru Přerov potvrdil roli turnajové jedničky a v dnešním finále na antuce v Ústí nad Orlicí porazil druhého nasazeného Tomáše Zíba 6:3 a 7:6. Třiadvacetiletá Skočdopolová, nasazená jako číslo tři, zdolala v souboji nečekaných finalistek Martinu Boreckou 6:4, 6:3.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist