10. den na Roland Garros: Šafářovou čeká premiéra v pařížském čtvrtfinále

2. 6. 2015, 09:30
Previews 389
Lucie Šafářová si dnes zahraje poprvé ve čtvrtfinále French Open. Den po skalpu obhájkyně titulu Šarapovové vyzve mladou Španělku Garbiñe Muguruzaovou, s níž dosud nehrála.
Kurt Suzanne Lenglenové

Lucie Šafářová se dnes v Paříži pokusí navázat na výborný pondělní výkon a projít poprvé do semifinále Roland Garros. Na antukovém grandslamu v osmifinále vyřadila obhájkyni titulu Rusku Marii Šarapovovou a další výzvu pro ni znamená Španělka Garbiňe Muguruzaová

Šafářová vyřadila Šarapovovou po výhře 7-6 6-4 a užívala si i toho, že by se měla v novém žebříčku posunout poprvé do světové desítky. "Snažím se z toho teď nezbláznit radostí. Čeká mě další zápas a na ten se musím koncentrovat. Byla bych ráda, kdyby to tady ještě nekončilo," řekla po zápase se Šarapovovou. 

Osmadvacetiletá Češka si grandslamové čtvrtfinále zahraje potřetí v kariéře, v Paříži se takhle daleko dostala vůbec poprvé. Jejím maximem je semifinále z loňského Wimbledonu. 

Jednadvacetiletá Muguruzaová v Paříži vyřadila Kerberovou či Pennettaovou a vyrovnala svůj nejlepší grandslamový výsledek. Ve čtvrtfinále byla na Roland Garros i loni, kdy se postarala o senzaci výhrou nad Serenou Williamsovou. V posledních týdnech se jí sice nedařilo, ale v Paříži ožila.

"Je to nová tvář ve špičce, ale vím, co od ní očekávat, takže snad připravím dobrou strategii," řekl kanadský trenér Šafářové Rob Steckley. "Doufám, že Lucy zvedne výkon na další úroveň. Musí vystoupit o schod výš, hrnout to dál a zabíjet balony. Už to dokázala a věřím, že to zopakuje. Že půjde vyhrát, nikoliv se jen nějak vyhnout porážce," dodal kouč.

Třináctá nasazená Češka a turnajová jednadvacítka se utkají poprvé v kariéře. Zápas by měl začít ve 14:00, hrát se bude na kurtu Suzanne Lenglenové.

Vítězka se ve čtvrtečním semifinále utká s lepší z dvojice Ana Ivanovičová a Jelina Svitolinová, které budou hrát souběžně na dvorci Philippa Chatriera. Sedmadvacetiletá Srbka se dostala do čtvrtfinále French Open poprvé od svého triumfu v roce 2008. Jednadvacetiletá Ukrajinka je v grandslamovém čtvrtfinále poprvé v kariéře.

Favoritkou je světová sedmička Ivanovičová, jež vyhrála všech šest vzájemných zápasů. Ztratila v nich jediný set, na antuce vyhrála loni právě v Paříži a letos v Madridu.

V mužské dvouhře dojde k švýcarskému čtvrtfinále mezi šampionem z roku 2009 Rogerem Federerem a Stanem Wawrinkou. Třiatřicetiletý Federer vede ve vzájemné bilanci 16-2, ve čtyřech soubojích na grandslamech, z toho dvou v Paříži, ztratil jediný set. Wawrinka, který je ve čtvrtfinále French Open teprve podruhé v kariéře, zaznamenal obě své výhry nad slavnějším krajanem na antuce v Monte Carlu (2009 a 2014).

V druhém dnešním čtvrtfinále mužů vyzve domácí Jo-Wilfried Tsonga, který v předchozím kole vyřadil Tomáše Berdycha, pátého nasazeného Japonce Keie Nišikoriho, jenž je v Paříži mezi osmičkou nejlepších poprvé v kariéře. Nišikori vede ve vzájemné bilanci 4-1, ale na antuce spolu ještě nehráli. Jediný souboj na grandslamu vyhrál v roce 2012 v Melbourne 3-2 na sety pětadvacetiletý Japonec.

• PROGRAM 10. DNE NA FRENCH OPEN 2015 •
úterý, 02. 06. 2015, začátky v 14:00
• Philippe-Chatrier Court •
Ivanovičová (7-Srb.) - Svitolinová (19-Ukr.)
Nišikori (5-Jap.) - Tsonga (14-Fr.)

• Suzanne-Lenglen Court •
Šafářová (13-ČR) - Muguruzaová (21-Šp.)
Federer (2-Švýc.) - Wawrinka (8-Švýc.)
kompletní program 10. dne na French Open
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

389
Přidat komentář
pockerface
Když dva se perou, třetí se směje. Pořád se tu řešilo SF Roge x Tomáš, Roger x Kei, a na konec je to Stan x Jo, dva hráči, kteří měli před RG dost mizernou formu. Mě tedy dneska docela překvapili oba dva . I když oba už předvedli dobré zápasy v osmifinále.
Reagovat
Marduch
Souhlas s Matsem: "když hraje Wawrinka svůj nejlepší tenis, nikdo na něj nemá. V takovou chvíli je to můj nejoblíbenější hráč".
Reagovat
baggik
Má, Djokovič.
Reagovat
spaniel
Jak se ukázalo, tak ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Mam pocit, ze variantu, ze W prehraje F nepripoustel vcera v komentech vubec nikdo. To jste nad tim FF fakt vubec neuvazovali???
Ja jsem na 99% tusila, ale nechtela jsem drazdit :-)
Reagovat
spaniel
Hodne lidi čekalo prohru uz s Monfilsem. Myslim ze to tak velke prekvapeni neni. Jediny kdo zatim skutecne překvapuje je Tsonga.
Reagovat
smazaný uživatel
Pravda, cernejsi kun uz byt nemuze...a to neni rasisticka poznamka :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem si teda nebyl jistý, je ale fakt, že jsem víc věřil v minulém kole Monfilsovi, Stan s Rogerem většinou velké zápasy prohrával. A hlavně jsem si přál finále Nadal - Federer, tak snad mi to Rafa splní aspoň z poloviny.
Reagovat
smazaný uživatel
Finale Rafa Wawros by melo prichut AO, vlastne by to bylo pekne elektrizujici...jako odveta :-)
Reagovat
tito
Wawrinka opravdu formu načasoval, což bylo vidět v předchozích zápasech. Vsadil jsem oba, i Tsongu, ale u Wawrinki jsem úspěch vcelku očekával. JWT překvapil.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja si taky chtela vsadit, ale po mych minulych uletech v podobe Mayera a Nicka K. jsem se uz neodvazila. Takze gratulace k vyhre :-)
Reagovat
tito
:-)
Reagovat
Stan_Borowitz
Včera jsem s tím opravdu moc nepočítal, ale když jsem si dnes při zápasech holek všiml, jak tam fouká, tak už jsem to tak dobře neviděl. I s Monfilsem hrál ve větru o dost hůř než v dohrávce, kdy už tolik nefoukalo.

Ale pravda je, že ani ta loňská porážka ve finále MC nebyla náhodná. Stan prostě vyrostl v hráče, který dokáže porazit kohokoli.
Reagovat
ipko
Tsonga v 5.sete neskutočný.. Nishikoriho výkon sa postupne zlepšoval, ale nakoniec to nestačilo.. myslím si že o o rok alebo o dva sem dôjde do finále a min. raz RG vyhrá.. Tsonga by nemusel byť s Wawrinkom bez šance, ale musí mu tam padať podanie a jeho neskutočný FH.. :)
Reagovat
r.Fever
to isté stačí aj Stanovi ;)
Reagovat
panzer.dragon
Wáwra ve formě bude asi to nejsilnější na antuce co tahle polovina pavouka vypustí na vítěze druhý půlky, nedivil bych se kdyby to Wáwra nakonec vyhrál, za Rogera sem s antukovou sezónou spokojenej
Reagovat
Cico93
Úžasne!
Reagovat
smazaný uživatel
ALEEEEEEZ!!!!!! Neskutečný!
Reagovat
Cico93
a teraz zližíme Stana!
Reagovat
smazaný uživatel
Yes! A ve finále bude bitva s Novakem. Akorát bych nevěděla, komu přát víc. Jo je mi sympatičtější, ale Novakovi RG přeju... :)
Reagovat
Cico93
??? Novak?
hmmmm Rafa!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tsssss.... :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Tsonga jede :)
Reagovat
smazaný uživatel
a jak tam maluje :D
Reagovat
lars
co tam napsal Jo?
Reagovat
tedi
Roland, je t'aime.
Reagovat
smazaný uživatel
to je ted tenis
Reagovat
Mayo
Jo je king of tennis.
Reagovat
Mayo
Allez Jo
Reagovat
Davor1
Ach jaj, zase ten tragický servis. 40-15 a nedopodáva, DF, UE, a Tsonga príde k brejku ako slepý k husliam. Presne toho som sa bál. Brejknúť späť bude pri Tsongovom servise a tej diváckej podpore strašne ťažké.
Reagovat
smazaný uživatel
Keď to nejde hrubou silou, použi ešte hrubšiu..Wawrinkove motto našlo uplatnenie v praxi. Dnes Federera prakticky postavil ku stene a tam ho roztrielal jak žito..

V treťom sete ubral, tam sa mal šancu ukázať aj Federer, no už bol v takom kŕči, že sa do zápasu proste nedostal..Osobne ma prekvapilo, že sa nič nepokúšal zmeniť, stále hral to, čo nefungovalo, akoby sa len spoliehal na rokmi overenú Wawrinkovu labilitu..

Na Grandslamoch tak Roger pokračuje túto sezónu v nepresvedčivých výsledkoch, po hanebnej prehre so Seppim prichádza aj tá s dosial oblúbeným súperom..

Wawrinka si skalp Federera na GS zaslúžil a po Berdychovi s Tsongom sa stal ďalším hráčom s kompletným porazeným štvorlístkom..V semifinále bude favoritom a vo finále proti Novakovi nie je bez šance..
Reagovat
lars
Wawra se pomstil za TM 2014 :))
Reagovat
Stan_Borowitz
pomstychtivý uplakánek...
Reagovat
Davor1
Po pauze nastúpil na kurt úplne iný hráč. Kei sa skoncentroval a začal hrať svoju hru. Do prerušenia urobil 5 winnerov a 27 UE. Od prerušenia podržal všetky servisy, 3 krát brejkol a na W/UE to otočil na 26/18. Vo výmenách jasne lepší. Tak poďme Kei, ešte jeden !
Reagovat
Denis92
Tsonga bude velmi "vdacny" domacim organizatorom. Ktovie ci to mohli nejak ovplyvnit, ale stalo sa a je to ich chyba a fiasko. Musia zato niest zodpovednost. Neviem, ci sa niekomu stalo nieco vazne, dufam ze nie..ale Tsongovi to zobralo vietor z plachiet a zrejme ucast v semifinale.
Reagovat
Faddova
moje řeč
Reagovat
Davor1
Vraj tam bolo niekoľko ľudí ľahšie zranených, ale zrejme nič vážne.

Ono to ani tak nebolo o Tsongovi, ten hraje plus mínus rovnako, ale Nishi sa spamätal a začal hrať svoju hru. Dovtedy to bolo z jeho strany úplne zúfalstvo. Prerušenie ani tak neuškodilo Tsongovi, ako pomohlo Nishimu. Kto vie, ako by to vyzeralo bez prerušenia, každopádne Nishi môže tejto nešťastnej náhode "nohy bozkávať"...

Piatý set ešte bude zaujímavý, Tsonga má ďaleko lepší servis, takže aj keď zaostáva vo výmenách, tak sa môže stať, že Nishi bude mať jeden blbý servis game a pochová ho to...
Reagovat
smazaný uživatel
Aj Tsonga sa pod vplyvom výsledku zhoršil, prestal mu fungovať BH, ale úplne..
Reagovat
Fandina
Nišinka 4:1 ve čtvrtém. Joooooooooooo
Reagovat
panzer.dragon
to loser ten tsonga :-)
Reagovat
Faddova
Jestli to Jo prohraje, tak ty organizátory přizabije :-D ...a ani bych se mu nedivila
Reagovat
Mayo
Ziadne vymluvy...ak to prehra, tak nech ide do rit.e
Reagovat
Mayo
Ach jaj...co to stvara ten Tsonga :/
Reagovat
Cico93
a tak hrateľné BB to za stavu 4:4 v 3 sete boli.((
začínaa strácať nohu pod nohami.
Reagovat
Cico93
tvl pôdu.-))
Reagovat
lars
pac Ty malo fandis :))
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes byl dominantní, těžko se dalo něco proti němu vymyslet, furt jsem čekal na nějaký výpadek, který nepřišel. V takovéto fazóně může pomýšlet na titul!
Reagovat
Kozoroh
Wawrinka dnes byl excelentní, málokdy se stane, že Federer má v zápase horší servis než soupeř, dnes k tomu došlo. Jakmile to má Stan v hlavě "v pořádku", tak předvádí ultimativní tenis.
Fedex nehrál zle, to ne, ale po celý zápas se nedokázal dostat do tempa, za což může samozřejmě výkon jeho soupeře. Pro Fedexe je letošní antuková sezóna víceméně povedená, na jedné straně brzká vyřazení v Madridu a Monte Carlu, na té druhé však stojí titul z Istanbulu, finále v Římě a čtvrtfinále v Paříži.
Reagovat
Roger_Federer
Predpokladam, ze Stan vyleti hned v dalsim kole.
Rekl bych, ze Roger uz nejak nedava ty 3setaky ma Granslemech tak rychle za sebou, strida se u neho dobry den a den blbec.
Reagovat
smazaný uživatel
A jak si na to přišel? Naopak Stan je jeden z mála, kdo může ohrozit Djokovice (nebo Nadala) ve finále. Rozhodně více než Roger. Tím samozřejmě neříkám, že má finále jisté, ale pro mě bude v sf favoritem.
Reagovat
Roger_Federer
Proto ze osudove to tak byva..nic vic.Stan zahral vyborne..dalsi zapas se mu to nemusi potkat.
Reagovat
Denis92
Ako som vcera pisal, ten kurz na Stana 2,7 rozhodne stal za pokus. Ja som ho dnes hral dokonca v Tipsporte za 3, takze to sklamanie z prehry je hned mensie.

Vlastne, ono sa ani neda hovorit o nejakom sklamani. Realne na triumf Roger z RG nema a mat uz nebude. Prehra v QF mrzi ovela menej ako prehra vo finale, ktore by bolo pre Rogera maximum za kazdych okolnosti. Navyse so Stanom, ktoreho mam po Rogerovi najradsej. Ked mu ide jeho hra, velmi pekne sa nato pozera.
Dnes hral naozaj dobre a vyhru si zasluzil. Dufam, ze mu to vydrzi este dva zapasy.

Roger teraz sa poriadne priprav na Wimbledon a uvidime ako to dopadne..
Reagovat
Davor1
Presne tak, prehra so Stanom v top forme bolí najmenej...Len nech zase v deň semifinále nevstane z postele ľavou nohou :/
Reagovat
ipko
This is the first time since USO 2002 that Federer has failed to break the opponent's serve even once is grand slam match
[odpovědět]
Reagovat
Mayo
Neskutocne
Reagovat
Stan_Borowitz
ze Stana je rázem legenda...
Reagovat
Kozoroh
Tou už je od AO 14, kdy porazil Djoka a Nadala zároveň, což se nikomu jinému nepovedlo.
Reagovat
panzer.dragon
myslíš na gs?
Reagovat
Kozoroh
Ano, na GS turnajích.
Reagovat
smazaný uživatel
Federer hrál dnes otřesně. Volba úderů byla fatálně mimo. Chytrost, která je mu vlastní nechal někde mimo kurt. Tohle nebyl prostě jeho den. A Stan toho využil. Jsou hráči, kteří by ani takto hrajícího Rogera nedali. Za to patří Stanovi obdiv.
Reagovat
smazaný uživatel
Returnem si také vůbec nedokázal pomoci. To se potom těžko vytvářejí brejky. Dnes se mu to sešlo.
Reagovat
ipko
aj tak tie podmienky dnes neboli dobré na tenis.. už treba čakať zajtra na Rafu.. :)
Reagovat
ipko
Stan dneska parádny, bohužiaľ.. trochu prevláda sklamanie, lebo určite potom lose Roger vedel že finále môže uhrať.. ale ako som písal pre mňa by bolo aj semifinále nad plán.. Wawrinka nech to tam celé vyhraje.. :/
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, nicméně tato antuková sezona se dá z pohledu RF pokládat za úspěšnou, jeden titul (i když v podstatě z challengeru), finále na neoblíbeném turnaji v Římě a čtvrtfinále na RG (takže bude připisovat body). Na oranžádě to už asi nikdy nebude ono, hlavně, že už přijde ta úspěšnější část sezony a to sice tráva. Wawrinka opět skvělý výkon a už má na třech GS semifinálovou účast, hodně slušné a klidně může potrápit finalistu.
Reagovat
smazaný uživatel
Mimochodem dneska jsem viděl po dlouhé době do posledního místa zaplněný centr kurt i Suzanne Lenglenovou současně. :) A taky se mi líbilo, jak Rogeriovi vytvořili domácí kulisu. To ostatní hráči z cizích zemí nemají, ani jeden.
Reagovat
Mayo
Tsonga alebo Nisikori poslu domov Wawru
Reagovat
Denis92
Ak Stan zahra ako dnes, tak ich porazi aj oboch naraz :)
Reagovat
Cico93
a zahrá? poznáme ho už.-))
Reagovat
Davor1
To som si tiež myslel po zápase so Simonom, kde hral rovnako dobre, ako dnes. U neho sa to nedá nijak predvídať, je to 50 na 50...
Reagovat
Cico93
Dnes hral fakt výborne, ja fakt nechápem ako môže mať také výpadky.
Reagovat
Cico93
To prírovnanie ku Kvitovej je úplne presne a výstižné!
Reagovat
Denis92
No, to je tazka otazka.. Dufam, ze ano.
Reagovat
Davor1
Asi tak, ani jeden nehrá ani z polovice tak, ako Stan...
Reagovat
Mayo
Nezahra ako dnes (:
Reagovat
Davor1
Kei berie tretí set !! Fantastický return na SP. Od pauzy je lepší, Tsongu drží hlavne servis, verím, že to Nishi môže otočiť. Come on Kei !!
Reagovat
SwissMaestro
Rogerovi zakřičí do úderu "out" a bod pro Wawrinku...aha :D
Reagovat
Denis92
Roger mu ho "daroval"
Reagovat
SwissMaestro
To snad ne :D
Reagovat
Denis92
Ano. :) Aj McEnroe sa tomu cudoval a este raz k tomu vratil po zapase, ze v takom dolezitom momente mu priznal rozhodujuci bod..inak by sa vymena opakovala.
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak schválně, jestli bude Roger požadovat, aby tento rozhodčí už nerozhodoval o jeho zápasech :-)
Reagovat
tedi
tomu nerozumim. kdyby mu priznal bod, proc by sel podavat? vypadalo to, jakoby mu priznal aut, aby tam umpire nemusel chodit, a predpokladal, ze se bude vymena opakovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Neopakovala.
Reagovat
Davor1
Stan musí ísť s touto hrou do finále. V tejto forme ako jediný môže Djokoviča nejako ohroziť...
Reagovat
r.Fever
Tak tak, dnes hral bombovo, Federer proste nemal nárok.. také prehry sa znášajú najľahšie :)
Reagovat
Vojtiik
přesně toto mě napadlo taky dneska, že Stanovi bych z téhle čtveřice v potenciálním finále proti djokovi i rafovi věřil nejvíce :-)))
Reagovat
panzer.dragon
setík by ho určitě nakopnul :-)
Reagovat
ipko
tak mu ešte aspoň verte, Wawrinka je predsa len človek..
Reagovat
pockerface
věřím, že by ho mohl brejknout. Ale Stan zatím hraje bezchybně.
Reagovat
Lina
Věřit, už nemůže ani největší optimista.

Hlavně když se bude, dařit ve Wimbledonu.
Reagovat
pockerface
Momentálně to vypadá na to, že se rýsuje SF Wawrinka x Tsonga, to téměř nikdo nepředpokládal. Pořád se mluvilo o Roger x Tomáš, Roger x Kei. Uvidíme, jak to bude za hodinu.
Reagovat
smazaný uživatel
Teda,zajímavě rozjeté zápasy. Tsonga do finále!
Reagovat
pockerface
Roger působí unaveně, mdle, bez energie. Bohužel dneska to asi nevyjde. To by musel Stan začít strašně kazit. To by mu musela odejít hlava jako včera Petře.
Reagovat
SwissMaestro
Taky jsem jej už odepsal. Kdyby Roger otočil, byl bych překvapen
Reagovat
Davor1
Ako to? Veď si tu nedávno písal, že mu len necháva náskok a keď bude chcieť, tak s ním pozametá kurt...
Reagovat
pockerface
To jo, to jsem psal, ale to byl žert. Rogerovi fandím, ale jsem realista. Dneska to na mě působí, že to nedokáže otočit z 0:2, pokud ano budu šťastnej, ale když ne, tak život půjde dál.
Reagovat
Davor1
Stan v tejto forme môže prehrať asi len s Djokom no...
Reagovat
panzer.dragon
Fedex dělá spoustu chyb z míčů, který standardně sype s přehledem
Reagovat
Denis92
Jemu ta antuka uz proste nesedi. Na winnery sa natrapi ovela viac ako na ostatnych povrchoh, ani hru na sieti nemoze tolko vyuzivat resp. s takou uspesnostou ako na trave ci harde.
Reagovat
yenda1
Dolní polovina je právem opomíjená. Vítěz totiž sídlí v tej horní. I když Stan ve finále se může zbláznit zase jednou za uherák.
Reagovat
ipko
je toto možné?
Reagovat
Bloody13
Roger je taky nějakej jetej. To se dějou dneska věci!
Reagovat
smazaný uživatel
Federer musí byt strasne tvrdohlavý clovek..Stále je na tej sieti, hoci tam má uspesnost 5%.
Reagovat
ipko
ked to už bude 2:0 na sety pre Wawrinku, si to už najskôr postráži.. :/
Reagovat
yenda1
semíčko by bylo pro rožéra velkej úspěch.
Reagovat
Davor1
Kei začal po pauze hrať svoju hru. Len či už nie je neskoro... :/
Reagovat
yenda1
Ještě že ten areál budou konečně dávat do kupy. I střecha bude. To nic nemění na tom, že tam mají těžkej bordel.
Reagovat
ipko
Roger takto nie :/
Reagovat
smazaný uživatel
Často sa tu diskutuje, že vekom Roger stratil na razancii svojich úderov..

Wawrinka má tiež po 30ke a takto agresívne nehral ani v mladosti..BH mal dobrý vždy, ale na FH sa hodne zlepšil..
Reagovat
Davor1
Federer má odohraných viac ako 1000 zápasov. To je počet, ktorý sa s Wawrinkovym nedá porovnať. Navyše, Stan má úplne inú telesnú konštrukciu. Federerova hra nikdy nebola založená na razancii tak, ako je to u Stana či Tsongu...
Reagovat
Stan_Borowitz
Faktem je, že Stan zraje jako víno. Navíc má tu raketu, co dělá míčkem díry do zdi, s takovou se to hrají dělové FH a BH...
Reagovat
smazaný uživatel
Stan hrá výborne, stále čakám na nejaký zlý gem z jeho strany, ktorý zápas ako obvykle otočí, ale zatial márne..
Reagovat
Stan_Borowitz
Já to sleduju jen výsledkově, ale dnes to vypadá na 3 sety.
Reagovat
Faddova
jo, jak říkají Britové: easy power
Reagovat
Faddova
jsem ho viděla tady v Římě a rube to neskutečně
Reagovat
spaniel
Na razanci ztratil spis po změně rakety. Jeste na exhibici v Jižní Americe střílel pecky jak zamlada a pak konec.
Reagovat
Denis92
Ta exhibicia bola este na konci roku 2012. Potom prisli dlhe problemy s chrbtom, vek nezastavis..to vsetko sa podpisuje na jeho hre a razancii uderov.
Reagovat
panzer.dragon
nishi by moch po tom přerušení přijít pěkně nastartovanej a udělat obrat
Reagovat
Faddova
je to možné, vypadá to, že mu ta pauza prospěla
Reagovat
smazaný uživatel
https://twitter.com/jnbuisson/status/605755092424232960 tady to je. To je teda další ostuda pro Frantíky.
Reagovat
smazaný uživatel
to je ještě štěstí, že se ten panel zastavil o spodní okraj a že to neletělo rovnou z toho vrchu...
Reagovat
pockerface
Roger dnes není ve své kůži.
Reagovat
smazaný uživatel
Celkom blamáž pre Francúzov tá padnutá tabuľa..Stalo by sa to v Amerike, tak ich ten divák zažaluje za ublíženie na zdraví..Hoci v Amerike by sa to nestalo, tam majú moderné štadióny..
Reagovat
ipko
Roger 1.set nič moc, vietor mu vôbec nepomáha, som to hovoril aj po zápase s Monfilsom.. ale Stan takúto hru nemôže predvádzať celý zápas.. :)
Reagovat
Stan_Borowitz
Jestli bude na tři sety, tak klidně může... vítr a antuka, to je pro Rogera dost vražedná kombinace.
Reagovat
Mayo
Jo Willy pod si pre trofej (:
Reagovat
Vojtiik
Co se tam stlao, proč je přerušeno?
Reagovat
Davor1
spadla časť tribúny :D
Reagovat
MorusRubra
Spad tam do diváků kus výsledkové tabule. Lehce to zranilo nějakého staršího pána.
Reagovat
Frick
No, frantící.

Člověk se pomalu díví tomu, že mohli vyvinout Concorde a TGV...
Reagovat
smazaný uživatel
to vyvinuli mozno nejaky pristahovalci
Reagovat
FandimRF
A copak nějaká spadlá tabule do diváků omezuje průběh hry na kurtu? Nechápu, tak ať toho starýho pána někdo někam vodnese a je klid, jestli tam vyrušuje.
Reagovat
Faddova
Musí ověřit, jestli to nebude padat dál.
Reagovat
smazaný uživatel
ved on sa im tam rozpada stadion,daju rekordne prize money,a na opravy sa vykaslu:)))
Reagovat
Faddova
Co tam dělá ten Niš, není zraněný? Chodí jak mátoha...
Reagovat
Davor1
Pochybujem, žeby bol zranený. Nezachytil úvod a začal kopiť chybu na chybu, zrejme to neunáša psychicky, že mu to absolútne neide...
Reagovat
Faddova
Pro mě dost překvapivý vývoj, podle mě byl favorit, Jo nebyl ve formě - až do zápasu s Tomášem a nečekala jsem, že zopakuje výkon.
Reagovat
Frick
Nesnědl špatně připravenou Fugu?
Reagovat
smazaný uživatel
Roger na kolenách..

To sú presne momenty, na ktoré čakajú vsetci pritomní fotografi..Pokial to stihli, majú v archíve krásny ilustračný záber, ktorý možu hocikedy použiť..
Reagovat
spaniel
Neni to poprve. Spadl treba na TM par let dozadu.
Reagovat
pockerface
To je škoda, že Roger neproměnil některý z brejkbolů, na druhou stranu Wawroš to tam sází. Roger mi dneska přijde nějaký unavený. Ale on se rozjede, pevně v to věřím.
Reagovat
smazaný uživatel
Och a chcel som podať toho Tsongu, ale Davor ma celkom rozumnými argumentmi zneistel a nakoniec som to nechal tak..:(

Na druhom kurte to vyzerá tak, že sa Stan dobre vyspal..V tejto fáze zápasu sa vždy len čaká, či začne kaziť, alebo mu to vydrží celý match..
Reagovat
Davor1
Nishi dnes neudrží ani moč. 5 winnerov a 23 UE. To je čisté zúfalstvo. Ani nepamätám, žeby som ho niekedy videl hrať horšie...
Reagovat
Frick
Viděl jsi loužičku?
Reagovat
smazaný uživatel
To už je druhý zápas (Na AO proti Stanovi), ktorý hrá s rovnakou váhovou kategóriou a totálne to nezvláda..Jediný posun, ktorý dosiahol je ten, že pravidelne poráža hráčov pod sebou..
Reagovat
Davor1
Hlúposť. Na AO hral Stan svoj top tenis a zase mu nechýbalo veľa, aby zopakoval finále. Tam Kei nemal šancu, podobne ako by ju nemalo 99,9 % hráčov proti Wawrinkovmu top tenisu.

Tsonga teda jeho kategória nie je ani náhodou. Všetko je to o tom, že Nishi má zrejme krámy a hrá dnes ako futures hráč. Ak by hral svoj normálny štandard, tak to vyzerá úplne ináč.

Ešte nie je koniec :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím si, že Tsongov najlepší tenis je porovnateľný s Nishiho stropom..Ide len o to, že Nishi to vo velkých zápasoch zdá sa nevie predviesť..Tsongove výsledky v sezóne sú skreslujúce, na RG je to celkom zjavne úplne iný hráč..
Reagovat
Davor1
S tým súhlasím, že ich stropy sú porovnateľné, akurát Tsonga ten strop už dlho nevie dosiahnúť a s výnimkou minuloročného Canada open sa mu ani nepriblížil. Teraz hrá dobre, ale stále to nie je ten tenis, ktorým na GS v minulosti porážal b4.

Nishimu môže pomôcť tá prestávka. Horšie už hrať nemôže...
Reagovat
pockerface
Tsongu i dost zabrzdilo zraněný. Zřejmě už je úplně vyléčený a asi nebude dlouho trvat a vrátí se do top 10.
Reagovat
Vojtiik
fakt má takový blackout dneska?
Reagovat
Davor1
Strašný. Vyhadzuje sa horšie ako Kvitová v "top forme"
Reagovat
Marduch
Jak to popisuješ, tak mi to připomíná finále USO. Tam se taky hledal celej zápas. A nenašel.
Reagovat
Mayo
Neskutocny Jo Willy...snad to urve
Reagovat
pockerface
Roger dává Stanovi náskok a pak si s ním pohraje a smete ho z kurtu :-)
Reagovat
Vojtiik
Rog zatím vypadá, jak kdyby hrál první kolo v Istanbulu... hlava někde v šatně ještě, jako kdyby se mu nechtělo a nebavilo ho vymýšlet co pořád hrát... potřeboval by propleskat na lavičce:-)
Reagovat
pockerface
Tak Roger zatím svoje podání s velkými problémy udržel. Věřím, že Wawrinku porazí. Ten vždycky půl sezony je jalový a pak se vyšvihne na jednom z GS a pak z toho žije zbývající část sezony.
Reagovat
Bloody13
Kori zatim jalovej, co?
Reagovat
pockerface
Nishikori je jeden z nejvíce přeceňovaných hráčů. Sice byl ve finále US Open, ale Kei nejlépe hraje do QF pak začíná uvadat. Narozdíl od Rogera, Rafi a Novaka, ty to mají úplně obráceně.
Reagovat
yenda1
A kdo ho přeceňuje? Nikdy sem se nesetkal s tím, že by byl vynášen do nebes.
Reagovat
pockerface
tady na TP dost lidí ho vidělo pomalu ve finále. Byl černý kůň, to on je možná na většině turnajů, ale málokdy to potvrdí.
Reagovat
yenda1
No jo tady. Já tady včera během zápasu s Marii četl, že Šafářová končí. Toliko k váze názorů vezdejších. Niši je nadprůměr, ale žádná hvězda.
Reagovat
Davor1
Nishi prvý set totálne mimo, zaspal začiatok a hlavne absolútne nemá servis. Zatiaľ je to ale v pohode, v 3 zo 4 zápasov proti Tsongovi, ktoré Kei vyhral, prehral prvý set. Hlavne musí nájsť servis, na returne bude šancí dosť...
Reagovat
vrabejka
Come on Tsongaaa! Znič toho přehypovaného japončíka!!!
Reagovat
pockerface
Tsonga zatím drtí Nishikoriho. A to bylo řečí, když porazil Tomáše, takže on to asi nebude výkon jednoho dne.
Reagovat
janek_da
Koukam, že jestli Lucka porazí Anu, tak bude v race před Petrou.
Reagovat
Fandina
gratulace, nádherný výkon je to tááááááááááááááááááám!!!
Reagovat
COMEON
Dneska hrala naozaj super a dúfam, že v SF porazí Anu. :)
Reagovat
tommr
a překvapivě jasně dopodávanej zápas - Lucka proměnila hned první mečbol ... :)
Muguruza dneska začala ve velkým stylu, ale postupně se začaly projevovat větší kvality Lucky, která tentokrát vedle dobrý hry prokázala i pevný nervy. Zasloužený vítězství ve velmi kvalitním zápase ... :)
Lucka má podle mýho názoru šanci i proti Ivanovicový - škoda, že závěr letošního FO už neuvidím ... :(
Reagovat
dadaft
Ana se při nárazu do Lucky rozpadne na prvočísla.
vidím to v pohodě.
Reagovat
Stan_Borowitz
Umíráš a zbývají ti jen hodiny života?
Reagovat
EllNino
v tomhle případě se o tom nežertuje -_-
Reagovat
Stan_Borowitz
Ty něco víš? Ani ve snu mne nenapadlo, že by to mohla být pravda. V tom případě se hluboce omlouvám...
Reagovat
tommr
tak zlý to snad nebude, ale zítra jdu bohužel na operaci a do konce FO tak budu mimo akci at už to dopadne jakkoli ... :)
Reagovat
Stan_Borowitz
Jejda, tak to se ještě jednou omlouvám a držím palce! Věřím, že příští GS už si budeš užívat v klidu a celý...
Reagovat
tommr
nic se nestalo - moje chyba, že jsem to tak blbě napsal. Na Wimbledon už snad budu fit ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ať ti operace dopadne dobře. :)
Reagovat
tommr
díky ... :)
Reagovat
tito
Taky se přidávám. Ať je všechno v cajku.
Reagovat
VlS
Taky, držím palce
Reagovat
Fandina
Hodně štěstí a ať se daří!!!
Reagovat
d@ve
Taky ti Tommre přeji, ať to dobře dopadne. ;)
Budou nám tu chvilku chybět tvé statistiky a taky trochu toho "napětí". :)
Reagovat
FulnekUltras
Připojuju se. Zdraví je VŽDY to nejdůležitější.
Reagovat
Fredy
Taky přeju brzké uzdravení. Držím palce.
Reagovat
slacker
Statisitiky chybet rozhodne nebudou jsou dostupne jinde a komplexnejsi
Reagovat
d@ve
Bylo to vážně nutné? :/
Ty asi ze života nemáš moc velkou radost, viď? ;)
Reagovat
slacker
Bylo.
Reagovat
EllNino
kampa kampa ? :)
Reagovat
janek_da
SF je tady;)!!!!!
1GSL ZIJE!!!!!!
ANICKU SMETEME Z CESTY!!!!
VE FINALE TO BUDE SE SERENOU NERVAK NEJVETSI;)
Reagovat
janek_da
vlk
Reagovat
smazaný uživatel
Super Lucka! Moc gratuluju! Jízda ještě nekončí, s tímhle má i na titul.
Reagovat
slacker
Joooo, nadhera. Je tam
Reagovat
MorusRubra
Tak co, dá Lucka Aničku?
Reagovat
tommr
netroufnu si tipovat, ale hru na to, aby Ivanovicovou porazila Lucka určitě má ... :)
Reagovat
dadaft
Muguruza dala ve druhém setu 4 první servisy ze 20.
štěstí pro Lucku.
Reagovat
Moliik
podle statistik na rolandgarros.com 10 z 25...
Reagovat
dadaft
psal jsem to před koncem setu.
Reagovat
Moliik
takže z posledních pěti jich trefil šest. aha...
Reagovat
tommr
další brejk pro Lucku a tentokrát ho už byla schopná potvrdit i když se při tom strašně nadřela ... :)
Reagovat
Davor1
Na chatrierovi práve začína Nishikori- Tsonga, na servise Tsonga.

Come on Nishi !!!
Reagovat
panzer.dragon
zajímavé rasové složení bílého sportu :-)

oba sou ok, nishimu to přeju víc
Reagovat
tommr
škoda, že Lucka nedokázala udržet vedení o brejk. Muguruza už vypadala docela nalomená ... :(
Reagovat
slacker
Tommr vypada nejak zlomenne, jako vzdy
Reagovat
Nancy_z
Jarda Jágr na FB pobavil :-D
Kdo ma možnost, dívejte se. Skvělý tenis. Šafářová - Muguruza. Lucka vyhrála 1 set za 68 min 7:6 :-) Nikdy bych neřekl, že se vydržím dívat na ženský tenis 68 minut :))))
Reagovat
Fandina
Jen aby ho nebavil víc než tenis pohled na ty dvě nádherné holčiny ... úsměv
Reagovat
dadaft
Jarda ještě neví, co je dobré,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ale to přijde.
Reagovat
Jabadu
Druhý set bude o Mugu. Jde do toho a Lucka moc dělat nemůže. Ale zápas je to luxusní.
Reagovat
dadaft
extra classe
Reagovat
smazaný uživatel
AJDÉÉÉÉÉ!!! :) Díval jsem se na notebooku v hospodě, takže to rovnou můžu i oslavit... :D
Reagovat
EllNino
takhle se ztřískat za bílýho dne :D :D
Reagovat
Frick
Hm, 15:30 a už v putyce. To už je high level :o)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem slíbil kámošům panáka ještě za vítězství USK v Eurolize, takže to spojíme s Anou... :D
Reagovat
dadaft
"Toníku, nepij tu kořalku."
"Liquéérééé......................................"
Reagovat
janek_da
Dej si za me velkeho panaka. Platis si ho ale sam.
Reagovat
smazaný uživatel
Viz reakce na EllNina... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně, abys pak trefil domů. :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš na vlak... :D
Reagovat
dadaft
tvl, to je pařížský masakr motorovou pilou,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
d@ve
Tak situace se vyvíjí podobně jako včera. Tak snad to tak i dopadne. :)
Reagovat
tommr
ted si to bohužel trochu zakřik ... :(
Reagovat
d@ve
Dopadlo to naštěstí stejně (dobře). ;)
Reagovat
Fandina
Lucko, gratulace k top 10.
Reagovat
d@ve
Přidávám se ke gratulaci. ;)
Reagovat
Davor1
Lucie neskutočný výkon, to je až nereálne, ako jej to tam padá. Garbine to musí psychicky strašne ubíjať, toto už ťažko otočí. Lucka na tejto vlne by mala dať aj Ivanovič, otázkou je, či jej to semifinále trochu nezviaže ruky podobne, ako proti Petre...
Reagovat
EllNino
nekřič ještě :) ...a myslím, že v semifinále Wimbledonu ji spíš svazoval fakt, že na druhé straně číhá česká lvice :)
Reagovat
Davor1
Verím, že to už dotiahne, na druhej strane, mám veľmi rád obidve, takže ak by to Garbine otočila, tak ma to až tak mrzieť nebude. Každopádne, strašne si prajem jednu z nich dvoch vo finále, ideálne proti Timei :-))
Reagovat
Frick
hráčka TOP 10

DEFINITIVNĚ!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Garbine ... :(

Gratulace Aně, přeju jí to.
Reagovat
COMEON
Tak Ana je už v SF! :)
Reagovat
Patri.k
Dneska by to chtělo vyhrát, o TOP10 může rychle po wimbledonu přijít, ale pokud dnes vyhraje, už by to byl výhled na mnohem delší čas v desítce
Reagovat
tommr
přesně tak - Lucka si potřebuje na FO nahrát co nejvíc bodů, protože nemůže spoléhat na to, že obhájí semifinále ve Wimbledonu ... :)
Reagovat
tommr
tak Lucka to zvládla aspoň v TB, který jí letos na FO docela jdou ... :)
První set získala Lucka zaslouženě, protože byla o poznání aktivnější než Muguruza a kdyby tolik nezahazovala šance musela vyhrát mnohem dřív ... :)
Reagovat
Jiri
to tam neskutecne pada. Prekvapuje me i Mugu, ktera se na svou vysku skvele pohybuje a ten BH ma famozni. Rozhoduji opravdu malickosti.
Reagovat
janek_da
Zena bez nervu
Reagovat
Frick
může definitivně Lucku poslat do TOP 10?
Reagovat
tommr
jj porážka Svitoliny znamená pro Lucku jistou desítku. Snad si to ale Lucka vybojuje sama ... :)
Reagovat
misa
ještě jeden.
Reagovat
FulnekUltras
jsi už mentální držák...vyděržaj, pijaněr !!!!!!!!!!! ;)
Reagovat
Vojtaakk
Skvělý tiebreak. Už sem myslel že budou Lucku ty breakbally mrzet, ale mýlil jsem se. Paráda!!!
Reagovat
Patri.k
tiebrešak byl naštěstí spravedlivej, víceméně se v něm odrazil průběh prvního setu
Reagovat
slacker
Neuveritelna promena z tiebrejkove zoufalkyne na kralovnu tiebrajku. Yupie set doma
Reagovat
Patri.k
Parááááda, letos v Paříži má Lucka vyrovnanou kvalitní formu, hraje přesné tvrdé míčky s minimem chyb... snad naváže na svou výkonost i nadále
Reagovat
Frick
Prostě držet servis a v tom TB se to už podá :o)

Ale byly to nervy.

Tak ještě jeden. A hned. Ve třetim bych se už bál.
Reagovat
Jabadu
Nastal čas na první zavýsknutí.
Kratuluji. Jzem na tebe pišnej! :-)
Reagovat
FulnekUltras
přišla chvíle pro patnáctky jednoručky... ;)
Reagovat
Jabadu
Zatím mám v ruce desítky. Se nebudu dřít. :-)
Reagovat
Fandina
Lucka super. Tak jen tak dál Šafinko. Ještě jeden set. Hraješ pěkně.
Reagovat
yenda1
Obě hráčky předváděj krásnej tenis. Lucka a její backhandy po lajně....mňam
Reagovat
slacker
presne ty backhandy po lajne je to co Petra vcera mela hrat a tvrdosijne to odmitala
Reagovat
Marduch
BH po lajně se i Djokovič poměrně ostýchá hrát, je to jeden z nejtěžších úderů, možná nejtěžší vůbec.
Reagovat
EllNino
přesně tak :)) hraje se před tu vyvýšenou část sítě, takže dráha letu musí bejt kratší a míč vyšší, je to prostě hodně těžký vyvážit :) ...Jelena Jankovic když byla ve své nejvyšší formě, tak ho hrála nááádherně po odskoku
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ty TB už Lucce docela jdou :)
Reagovat
MorusRubra
Doufám, že se Petra dívá. Takhle se hraje a bojuje.
Reagovat
smazaný uživatel
To jsou zase řeči :D
Reagovat
EllNino
přesně :D ...
Reagovat
Fandina
komentátor na ES, tak co, viděli jste na tomhle turnaji lepší výměnu?
Reagovat
tommr
a další dva zahozený BP. Takhle to Lucka určitě nevyhraje ... :(
Reagovat
EllNino
tiebreak ne ? :)
Reagovat
lars
jenom 1 byl zahozen:)
Reagovat
d@ve
Tommre, prosím, nepanikař. :D Vždyť víš, jak Lucce teď jdou ty TB. ;)
Reagovat
EllNino
bože bože Lucko
Reagovat
Jabadu
Ono Lucce vlastně o nic nejde. Ana jí zřejmě desítku zařídí a Mugu zatím hraje fantasticky. Lépe už hrát nejde. Takže se čeká na kolaps Mugu.
Reagovat
smazaný uživatel
šance měla, a ty promarnila, to se trestá....
Reagovat
slacker
Je to zed. Doufejme ze se zacne drolit
Reagovat
Fandina
To jsem nepochopila. Šafi jde přece o hodně. Semifinále GS, další zápas. Výhra. Ale to přece jde oběma. Každá chce vyhrát.
Reagovat
Jabadu
Já to myslel tak, že ji to nemusí svazovat.
Reagovat
Fandina
Aha, ale ona neví, že Ana asi vyhraje a celkově se podle mě ukáže, která je lepší.
Reagovat
dadaft
už se na to nedívám Elino, protože jinde se hraje lepší tenis, ale jestli nepřitvrdíš a nezačnéš hrát chytřeji, tak bez šance,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
EllNino
tos to rychle vzdal :)
Reagovat
Davor1
Bohužiaľ, QF na GS je zatiaľ jej strop, vďaka aj za to. Ja som spokojný, aj keď tohtoročnú Anču mohla viac potrápiť. Verím, že do budúcna bude štvrťfinále jej minimálnym štandardom...
Reagovat
EllNino
v současném vyrovnaném ženském tenise, to je hooodně vysokej standard :D
Reagovat
Davor1
V súčasnom áno, preto píšem do budúcna, určite ešte nedosiahla svoj potenciálny strop :-))
Reagovat
Fandina
Obdivuji trpělivost Lucky. Tak vydržet a pak hezky zakončit. Šafi pojď!!!
Reagovat
Jabadu
Momentum je zde. Bohužel jiné, než bychom si přáli.
Reagovat
tommr
škoda! Lucka ted zbytečnejma chybama promarnila 4 BP a to jí nejspíš bude ještě hodně mrzet ... :(
Reagovat
EllNino
tebe pesimismus neopouští koukám :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tommrův pesimismus = základ úspěchu :) Snad Lucinka nevyhraje 1. set, to by tommr začal být možná optimistický :(
Reagovat
tommr
takový šance se musí proměnovat, protože se už nemusí opakovat ... :(
Reagovat
historik
teď to Lucka zvládla
Reagovat
slacker
Nezvlada. vedla 40:0
Reagovat
historik
myslel jsem tu předchozí hru na svém servisu
Reagovat
dadaft
ještě někdo pochybuje, že tady Garbine hraje líp než Marie?
Reagovat
smazaný uživatel
Jááááááááááá ne
Reagovat
tommr
ta rozhodčí je tak slepá nebo tak blbá? To byl jasnej out ... :(
Reagovat
EllNino
obojí bych řekl :)
Reagovat
Jabadu
Tak instrukce pro rozhodčí jsme se dozvěděli zavčas. Děkujeme.
Reagovat
MorusRubra
Jako, co to je, takový jasný out.
Reagovat
dadaft
ano Elino,
kopečky na kříž,
to je jednoznačná cesta, jak Anu NEporazit.
Reagovat
Vojtiik
ten vítr vypadá strašně nepříjemně
Reagovat
smazaný uživatel
to nic není u nás v Plzni fouká ještě více
Reagovat
FulnekUltras
Pro nějaké čtvrtfinále jsi do Paříže nepřijela !!!
Reagovat
Fandina
Šafi pojjjjjjjjjjjjjjjjjĎ!!!
Reagovat
Fandina
Šafinka s Muguruzou na kurtu ČT i Eurosportu. Šafi pojď!!!
Reagovat
Patri.k
Tak jdem na to :D Ale po zápase s Karolínou a Petrou prvním setům nevěřím, obě prohrály zápas, který po prvním setu vypadal jednoznačně :D
Reagovat
smazaný uživatel
Teď se tedy dozvíte pravdu, asi před 1 rokem jsem si chtěla vytvořit na Idnes účet, ale chtěli potvrzení plnoletosti tak jsem vymyslela plán, na FB jsem si vytvořila účet Jirka Havlát a účet jsem propojila z Idnes takže pravdu znáte, Havlát ve skutečnosti neexistuje je to můj Fake Účet
Reagovat
smazaný uživatel
Možná Petra nikdy nevyhraje jiný GS, ale ukázala že je to velká hráčka. Petra je vzor pro spostu mladých tenistek protože ukázala že i skromná vesnická dívka která v mládí trénovala ve skromných podmínkách se může dostat hodně vysoko, ukázala že k tomu aby mohla hráčka vyhrát GS nepotřebuje drahé tenisové akademie, stačí talent a pracovitost a pak je jedno kde začínáte. Petro díky. Sice má Petra hodně nevyrovnané výkony, ale to chcete mít s Petry Wozniackou nebo Safinu? Hráčky které sice byli no.1 ale nikdy nedokázali vyhrát GS (Caro může ale...) možná Petra nebude světová jednička, ale k čemu je tahle pozice je to jen žebříček a už teď můžeme říct že Petra svůj talent nepromarnila. Díky Petro za krásné tenisové roky a věřím že Wimbledon bude znovu tvůj. POJĎ. Tohle jsem psala já ale je to pod jménem Jirka Havlát hezky napsané že ano a pak že jsem blbka co neumí dát dohromady smysluplnou větu
Reagovat
smazaný uživatel
To poslední moc jako věta nevypadá. Chybí ti tam čárky a rozdělila bych to na víc souvětí...
Reagovat
slacker
Talent by mela ale ta pracovitost dost pokulhava.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč nepíšeš takhle i normálně, a děláš ze sebe ještě větší blbku ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
je mi 17 blbka jsem :)
Reagovat
smazaný uživatel
Proč se furt vymlouváš na svůj věk? Že ti je 17 nic neznamená...
Reagovat
smazaný uživatel
a kolik je tobě :)) jo věkem to asi není je to školou :)) hnusnou oranžovou hnusnou školou
Reagovat
EllNino
na každé škole se učí český jazyk :)
Reagovat
smazaný uživatel
na naší máme totálně de.bilní učitelku
Reagovat
smazaný uživatel
Mluvnici bys měla umět už ze základky. Na střední se bere hlavně literatura.
Reagovat
smazaný uživatel
já vím na střední jsem, a mluvnici jsem nikdy neovládála. Ale literaturu miluji na základce jsem milovala Dějepis a Zěmepis to byli mé nejoblíbenější předměty a stále jsou ale Děják už nemáme ale Zeměpis ještě ano
Reagovat
Stan_Borowitz
Když otěhotníš nebo se vdáš, tak tě zplnoletní a nemusíš už zakládat fake účty.
Reagovat
slacker
To neni jeji vina ze je nucena zakladat fake ucty. je to vina tech co chteji nesmyslnou kontrolu
Reagovat
Stan_Borowitz
S tím v zásadě souhlasím, ale já jsem se tak trochu snažil podprahově nabídnout své služby...
Reagovat
smazaný uživatel
Nemám povinnost to tu psát.
Reagovat
Patri.k
Nevím, jaké měla Petra zázemí, ale určitě její rodina do ní musela cpát spousty peněz a až z takové obyčejné rodiny nebude, je možné se vůbec stát profesionálním tenistou v rodině ve které mají rozpočet 20 tisíc? :D
Reagovat
Tornes
Dlem mne ano. Ale musel by to být takový talent, který by šel vidět od prvního doteku s míčkem. Pak by možná pomocí různých stipendií a sponzorů mohl přežít.
Reagovat
FulnekUltras
Talent to byl až trochu později... ;)...ale do Prostějova se dostal stejně.
Reagovat
EllNino
neříkej, už to víme skoro pul roku Jirko :D
Reagovat
smazaný uživatel
Né všichni to vědí, já nejsem Jirka ale je to Fake účet co jsem si vytvořila. Mám ještě několik Fak účtů na FB třeba Martin Zábrodský to jsem také já
Reagovat
EllNino
to mi taky došlo :)) tvuj styl textů je osobitý a nedá se zfalšovat :DD
Reagovat
smazaný uživatel
a i dnes na Ídnes píšu pod jménem Jirka Havlát takže vše co píše Jirka Havlát na idnes jsem ve skutečnosti psala já
Reagovat
smazaný uživatel
Ono na idnes stačí spojit účet s facebookem? Já myslel, že chtějí kopii občanky, aspoň to mi tam napsali, když jsem si založil fake účet, abych mohl trollovat. Takže mě to vůbec nepustilo do diskuze.
Reagovat
George_Renel
A to udélali dobře.....
Reagovat
smazaný uživatel
To rozhodně.
Reagovat
blixa
To víme dávno Jindro, že jsi Havlát ;-) Jen si zbytečně zapírala :D
Reagovat
slacker
Ted uz jen chybi potvrzeny coming out PetaM
Reagovat
mac.hall
Při pohledu na pavouka závěrečných zápasů v ženském singlu člověka ihned napadne , že papírové favoritky na letošním RG dopadly jako sedláci u Chlumce. Jediná Serena drží prapor vztyčený vzhůru. Současně se do podvědomí vkrádá myšlenka , že Lucka má asi jedinečnou šanci dostat se až do finále. Muruguza má skvělé okamžiky , ale ještě nepodává konzistentní výkony a případné semi s vítězkou Ivanovičová- Svitolinová by bylo také otevřené, já bych tipoval 50:50. Takže budeme držet palce a těšit se , že nám Lucina udělá ještě další velkou radost.
Reagovat
Jabadu
Je to ložený, ale dnes se zdržím emotivních komentářů a budu jen tiše trpět a možná si ...snad, doufejme ... zavýsknu. :-)
Reagovat
slacker
Delal jsi vcera nejake cviky behem dosavadniho letosniho vrcholu - zapasu PK-TB?
Reagovat
Jabadu
Ne. A zjevně to byla chyba. :-)
Reagovat
slacker
Tak konecne mame praveho vinika :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Vidíš a ty jsi to tu neprávem házel na Kotyzu.
Reagovat
janek_da
Moje přání na dnešní zápasy:
Lucka, Lucka, Lucka, Lucka
Reagovat
dadaft
mám rád lidi, kteří v tom mají jasno. ))

já ovšem LIVE volím Anu s Elinou, nemůžu jinak.
Reagovat
Fandina
OT Prostějov ... Ráďa Mathieu 3:3 v prvním setu
http://livestream.com/ATP/prostejov2015centrecourt
Reagovat
Fandina
Radek první set prohrál, bohužel, ale zaujalo mě, že ve statistikách má Maathieu 100 procent bodů po prvním podání. To je něco.
Jinak Ráďo pojď do druhého. Držím palce!!!
Reagovat
vrabejka
Tipy: Ivanovic, Šafářová, Federer, Kei
Reagovat
sprchon
Tvoje tipy, moje přání. :) Tak ať to vyjde!
Reagovat
Mayo
Prianie: Svitolina, Tsonga, Muguruza, Federer
Ale inak si myslím, že to bude takto: Ivanovič, Nišikori, Muguruza, Federer
Reagovat
smazaný uživatel
Přání: Ana, Garbine, Jo, Roger
Radši netipuju, protože by to určitě dopadlo opačně. :D
Reagovat
martinek37
Ty nepřeješ Lucce? :)
Reagovat
EllNino
to je známý, sice nevím, jaký je přesný duvod, ale ne :)
Reagovat
smazaný uživatel
V kolik hraje dnes federer tady to ještě není napsané diky
Reagovat
smazaný uživatel
Po skončení zápasu Šafářová-Muguruza, což tipuju někdy před čtvrtou. :)
Reagovat
martinek37
Tak samozřejmě přeju Aničce, taky Jo by mohl vyhrát, i když Keie mám taky rád, pak spíš asi Roger a Lucka pochopitelně.
Reagovat
Fandina
Lucka, Roger, Niši. Šafi pojď!!! Rogere Niši go go go!
Reagovat
Mayo
Lucka a Šafi?
Reagovat
EllNino
přečti si to pořádně :)
Reagovat
Mayo
Jojo uz vidim , pardon
Reagovat
EllNino
v pohodě přeci :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte, jestli konečně ČT Sport bude vysílat i zápasy zahraničních tenistů? (ČF mužů) Protože nevím, na co si chtějí šetřit vysílací hodiny...
Reagovat
Fandina
Jestli si to nepletu s Eurosportem, na který hodně koukám, tak včera dávali na ČT Federer Monfils.
Reagovat
smazaný uživatel
Eurosportu na compu nechytám a k TV se nedostanu...
Reagovat
smazaný uživatel
Hmmm teď jsem si uvědomila, že Fandina to myslela úplně jinak, tak nic... :DD
Reagovat
George_Renel
Myslím že Eurosport na PC chytneš na streamu Sport Lemon.
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D
Reagovat
sprchon
Jo, fakt tam včera vysílali živě dohrávku Fedex vs Gael. ;)
Reagovat
martinek37
a chvilku i Marina s Davidem :)
Reagovat
baggik
V programu maji dnes napsáno Šafářová - Muguruza a Federer - Wawrinka, ale u nich nikdy nevíš, jestli to fakt dodrží. Já bohužel neuvidim nic. Večerní souhrn je super, ale víc bych uvítal opakování zápasu kolem půlnoci, v 6 ráno chrnim.
Reagovat
smazaný uživatel
A Roger se stanem o pul 4
Nebo jinak
Reagovat
Jabadu
Lucie - postrach Paříže.
Lucinko, upři na Garbiňe své roentgenové oči a ono to půjde a ne že nééééé.
Do finále to máš ložený! :-)
Reagovat
sprchon
Konec. Ve druhém vedly 5:2, měly dva SB, ale nakonec prohrála 5:7.
Reagovat
smazaný uživatel
Čo si myslíte o QF schedule?..Nepáči sa mi, že sa hrajú mužské štvrťfinále súbežne..Osobne by som si napríklad pozrel aj Tsongu s Nishim aj švajčiarsky súboj..Teraz je divák postavený pred voľbu, o ktorú mohol byť ušetrený..A zajtra ešte horšie..Pre mňa dva absolútne ťaháky a opat budem musiet Davida s Andym obetovať..Ako divák predsa nechcem žiadne štvrťfinále obetovať, chcem vidieť tenis!.:)..Som si istý, že aj fans Andyho by si zajtra radi pozreli Rafu s Novakom, ale bude im to dopriate len na úkor svojho miláčika..Absurdné..Nechápem, prečo na centri dnes a zajtra nehrajú dve mužské QF a na druhom najvacsom kurte dve zenské QF..Problém by bol vyriesený..A ze by bol druhy kurt poloprázdny?..Veď to bude aj dnes pri sucasnom systéme..
Reagovat
Cico93
Hovoril som si včera presne to isté.
Tusím Wimbledon a RG to majú podobne zle, naopak US Open a AO to vyriešili lepšie.
Reagovat
martinek37
Taky mě to dost štve. Anička s Elinou je pro mě taky dost zajímavej zápas, ale samozřejmě musim vidět Lucku. Řekněme, že duel Stana s Rogerem bych třeba oželel, Jo s Keiem bude podle mě lepší podívaná. Nevím, proč to tak je, ale musíme se přizpůsobit, no.
Reagovat
Stan_Borowitz
se dá ještě použít funkce split-screen nebo P-in-P, ale na stadionu je to horší...
Reagovat
MartinPa
Asi to bude založeno na předpokladu, že ženské zápasy budou trvat max. hodinu a půl, kdežto mužské tři hodiny = pokud budou hrát ženy a po nich muži, tak se to stihne v suchým triku, pokud by hrály na jednom ženy a na druhém muži, tak zatímco ženy by už byly ve sprše, tak druhý zápas mužů by se nedohrál. Vše by samozřejmě vyřešil startovací čas třeba ve 12:30 a je to vyřešené, ale zase by nepřišlo tolik diváků na úvodní zápasy dne = z toho plyne, že jde opět o prachy :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak, jsem naprosot znechucený, Frantíci jsou neuvěřitelní amatéři. Úplně ve všem, ostudy. By si měli vzít příklad z AO, nejlepší turnaj široko daleko.
Reagovat
smazaný uživatel
Až Rafa skoncuje s Novakem, můžeš přepnout na 4. a 5. set Andyho :)
Reagovat
sprchon
První set nedaly...
http://www.sportingvideo.tv/20150524/vv55616013eb49b2.41383964-1079259.html
Reagovat
gigin
Eurosport 2
Reagovat
MorusRubra
No a ve 2. prohrávají 5:6 a soupeřky jsou servírovat. Ach jo, a to ten 2. set měly tak dobře rozehraný.
Reagovat
MorusRubra
No, a je to hotovo. Bára s Míšou venku. Ach jo.
Reagovat
Stan_Borowitz
dvě nejhezčí tenistky na okruhu (Garbine a Ana) v akci!
Reagovat
sprchon
Zapomínáš na Lucku. :) Škoda, že se to hraje ve stejný čas...
Reagovat
Stan_Borowitz
Ta je - jak už se tady jednou probíralo - pro mne co do fyzického půvabu daleko za zmiňovanými hráčkami. Ale je taky z Monte Carla a navíc sympaťačka, takže testosteron jde stranou a fandím samozřejmě jí...
Reagovat
Cico93
tak to sotva jedna letela v sobotu a druhá včera.-(
tak ale bude dnes načo pozerať ne že ne.
Reagovat
Stan_Borowitz
:-) Kolik třešní, tolik višní...
Reagovat
smazaný uživatel
Vidíš, a napriek tomu najlepší ženský zápas tohto ročníka bolo možné vidieť v súboji Schiavone so Svetlanou, teda dvoma tenistkami so záporným sexappelom..
Reagovat
slacker
Bacinska - Kvitova to byl dosavadni vrchol RG
Reagovat
Stan_Borowitz
to je hezké... budu s tvým laskavým svolením taky používat, ok?
Reagovat
Fandina
To je samozřejmě známé, že jemné ženy neoplývají takovou bojovností, jako ty méně jemné a o bojovnost v zápase i sportu jde především. Samozřejmě, výjimky potvrzují pravidlo.
Reagovat
smazaný uživatel
Taková Andrea je zrovna jedna z těch výjimek. Proti Sereně bojovala pořádně, i když to nemělo naději na úspěch.
Reagovat
janek_da
hodně třaskavý příspěvek
Reagovat
gigin
Předběžný plán vysílání French Open na dnešní den:

Eurosport International

14.00 LUCIE ŠAFÁŘOVÁ (CZE) [13] vs. Garbine Muguruzová (ESP) [21]
poté Stan Wawrinka (SUI) [8] vs. Roger Federer (SUI) [2]

Eurosport 2

11.00 Casey Dellacquová (AUS) / Jaroslava Švedovová (KAZ) [12] vs. Michaella Krajiceková (NED) / BARBORA STRÝCOVÁ (CZE) [13]
poté Bob Bryan (USA) / Mike Bryan (USA) [1] vs. Marcin Matkowski (POL) / Nenad Zimonjič (SRB) [7]
14.00 Ana Ivanovičová (SRB) [7] vs. Jelina Svitolinová (UKR) [19]
poté Kei Nishikori (JPN) [5] vs. Jo-Wilfried Tsonga (FRA) [14]
poté záznam Silvia Soler-Espinosová (ESP) / Maria-Teresa Torro-Florová (ESP) vs. Jekatěrina Makarovová (RUS) / Jelena Vesninová (RUS) [2]
Reagovat
Krisboy
Ana, Jo, Luci, Roger (tam opravdu nevím, každopádně to bude skvělý zápas, těším se na něj)
Reagovat
Bloody13
Gei, Fedex, Anča a Lucka :)
Reagovat
sprchon
Tak bych si to přál a rozhodně to není nereálné. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ivanovic, Tsonga, Muguruza, Federer..
Reagovat
EllNino
Mugu nevyhraje :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ana. Lucie, Tsonga, Roger

ale možná Standa překvapí :)
http://www.scoopnest.com/fr/user/WeAreTennisFR/605418000284565504
Reagovat
Pe3k
Nisi, Wawa, Anna, Luca
Reagovat
smazaný uživatel
Vyhrá..Pre Lucku bude platiť, že "po hodoch býva bolenie brucha".
Reagovat
EllNino
uvidíme :) Lucka už zkušenosti s výhrou ve čtvrtfinále GS má, Gaba zatim ne ...ae čekám 3 sety :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mugu má pomalé začátky, a vždy musí otáčet skore setu, toho by měla Lucie využít.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist