12. den v Indian Wells: O titul si to rozdají Kerberová s Andreescuovou a Thiem s Federerem

17. 3. 2019, 14:00
Previews 316
V rámci dvanáctého hracího dne letošního ročníku BNP Paribas Open se bude bojovat o trofeje ve dvouhrách. Ženské finále obstarají bývalá světová jednička a trojnásobná grandslamová šampionka Angelique Kerberová a osmnáctiletá kanadská hvězdička Bianca Andreescuová. Ve finále mužské dvouhry Dominic Thiem vyzve pětinásobného šampiona a majitele 20 grandslamových vavřínů Rogera Federera.
NÁŠ DNEŠNÍ VÝBĚR
• Finále dvouhry žen •
Kerberová (8-Něm.) - Andreescuová (Kan.) | Stadium 1 (21:00 SEČ)
• Finále dvouhry mužů •
Thiem (7-Rak.) - Federer (4-Švýc.) | Stadium 1 (23:30 SEČ)


• Finále dvouhry žen •
Angelique Kerberová (8.) - Bianca Andreescuová (60.) | Stadium 1 (21:00 SEČ)
Ženské finále překvapivě obstarají trojnásobná grandslamová šampionka a bývalá světová jednička Angelique Kerberová, která v Indian Wells prolomila letošní trápení a zahraje si poprvé o titul na podnicích WTA Premier Mandatory, a teprve osmnáctiletá kanadská hvězdička Bianca Andreescuová, jež prožívá životní období své kariéry. Bude se jednat o premiérový souboj.

Kerberová slavila poslední triumf, celkově dvanáctý, loni ve Wimbledonu, kde získala třetí grandslamový vavřín a do sbírky jí chybí už jen trofej z French Open. Od loňského triumfu v All England Clubu je ve finále poprvé, přičemž v minulosti si finále na akci WTA Premier Mandatory nikdy nezahrála. Ve finálových bojích má bilanci 12-16, naposledy v nich neuspěla předloni na betonech v mexickém Monterrey. Kerberová je první německou finalistkou kalifornského podniku po 20 letech (Steffi Grafová, 1999), poslední německou vítězkou je rovněž Grafová (1996).

Andreescuová zahájila letošní sezonu postupem do finále v Aucklandu. Na Novém Zélandu si zahrála své premiérové finále na okruhu WTA, ale nestačila v něm na krajanku své dnešní soupeřky Julii Görgesovou. Kanada ještě nikdy předtím ve finále kalifornského turnaje zastoupení neměla.

Bývalá světová jednička Kerberová už má bez ohledu na dnešní výsledek zajištěn posun z osmého na čtvrté místo v žebříčku WTA. V případě dnešního vítězství může být v pondělí světovou dvojkou. Andreescuová bude v novém vydání světového hodnocení figurovat nejhůře na 33. příčce, kam se vyhoupne z 60. pozice. Pokud dnes zvítězí, polepší si ještě o dalších devět míst a bude v pondělí 24. hráčkou světa.

Hodně bude záležet na tom, jak se Andreescuová se svým největším zápasem kariéry popasuje, zda se případná nervozita odrazí na jejím výkonu, protože rozhodně má hru na to, aby houževnatou Němku porazila. Kerberová bude mít na své straně bohaté zkušenosti a ty nejspíše rozhodnou.

Tip: Kerberová ve třech setech

Aktuální forma
Kerberové se na předchozích turnajích příliš nedařilo a na výraznější výsledek čekala až do startu podniku v Indian Wells. Jejím předchozím maximem bylo jediné semifinále, které uhrála nedávno v Dauhá, kde ve třech setech nestačila na pozdější šampionku Belgičanku Mertensovou. V Dubaji prohrála už v osmifinále se Su-Wei Hsieh z Tchaj-wanu, od níž dokonce schytala "kanára".

Cesta turnajem
V Indian Wells na úvod deklasovala Kazašku Putincevovou, ale v dalších dvou zápasech už měla problémy. Proti ruské kvalifikantce Vichljancevové dokonce musela utkání otáčet, také se svou žebříčkovou sousedkou Běloruskou Sabalenkovou hrála tři sety. O něco snazší pro ni bylo čtvrtfinále proti domácí veteránce Venus Williamsové. V semifinále zastavila 12 zápasů neporaženou Švýcarku Bencicovou.

Historie na BNP Paribas Open
Kerberová se účastní hlavní soutěže podniku v Indian Wells podesáté v kariéře. Nejlépe si v minulosti vedla v letech 2012 a 2013, kdy uhrála semifinále. Loni ve čtvrtfinále získala jen dva gamy proti Rusce Kasatkinové.

Angelique Kerberová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Dauhá (semifinále)
Největší úspěchy na betonech: Dauhá (semifinále)
Bilance: 12-4
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na betonech: 12-4
Bilance proti hráčkám Top 50-100: 2-0 (kariérní 129-45)
Bilance ve finále WTA Premier Mandatory: 0-0 (kariérní 0-0)
Bilance ve finále: 0-0 (kariérní 12-16)
Grandslamy: Australian Open (osmifinále)

Angelique Kerberová - BNP Paribas Open
Kariérní bilance: 18-9
Nejlepší výsledek: finále (2019)
Loňský výsledek: čtvrtfinále
Generálka: Dauhá (semifinále), Dubaj (osmifinále)
Cesta turnajem: volný los, Putincevová (6-0 6-2), Vichljancevová (3-6 6-1 6-3), (9) Sabalenková (6-1 4-6 6-4), V. Williamsová (7-6 6-3), (23) Bencicová (6-4 6-2)

Aktuální forma
Andreescuová letos zaznamenala obrovský kariérní posun a prožívá nejlepší období své kariéry. Po Aucklandu, kde si zahrála své první finále na WTA, došla z kvalifikace do druhého kola Australian Open, na akci WTA 125k v Newport Beach slavila svůj nejcennější triumf, a na posledním turnaji v Acapulku si zahrála semifinále.

Cesta turnajem
V Indian Wells, kde na divokou kartu hraje svůj první turnaj kategorie WTA Premier Mandatory, po obratu přemohla Rumunku Beguovou a v dalších kolech nedala šanci Slovence Cibulkové ani švýcarské kvalifikantce Vögeleové. Ve své parádní jízdě pokračovala proti nasazené Číňance Qiang Wang, ve čtvrtfinále se ztrátou jediného gamu zničila Španělku Muguruzaovou a v semifinále ve třech setech zdolala světovou šestku Ukrajinku Svitolinovou.

Historie na BNP Paribas Open
V Indian Wells hraje poprvé v kariéře.

Bianca Andreescuová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Auckland (finále);  Acapulko (semifinále)
Největší úspěchy na betonech: Auckland (finále); Acapulko (semifinále)
Bilance: 27-3
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na betonech: 25-3
Bilance proti hráčkám Top 10: 2-0 (kariérní 2-0)
Bilance ve finále WTA Premier Mandatory: 0-0 (kariérní 0-0)
Bilance ve finále: 0-1 (kariérní 0-1)
Grandslamy: Australian Open (2. kolo)

Bianca Andreescuová - BNP Paribas Open
Kariérní bilance: 6-0
Nejlepší výsledek: finále (2019)
Loňský výsledek: nehrála
Generálka: Acapulko (semifinále)
Cesta turnajem: Beguová (6-7 6-3 6-3), (32) Cibulková (6-2 6-2), Vögeleová (6-1 6-2), (18) Qiang Wang (7-5 6-2), (20) Muguruzaová (6-0 6-1), (6) Svitolinová (6-3 2-6 6-4)


• Finále dvouhry mužů •
Dominic Thiem (8.) - Roger Federer (4.) | Stadium 1 (23:30 SEČ)
Dominic Thiem bude o svou první trofej z turnajů Masters bojovat proti pětinásobnému šampionovi kalifornského podniku a majiteli 20 grandslamových trofejí Rogerovi Federerovi. Se sedmatřicetiletým Švýcarem má sice o 12 let mladší Rakušan vyrovnanou bilanci, nicméně na tvrdém povrchu proti němu ani v jednom ze dvou případů nezískal set.

Thiem ve svém prvním letošním finále zaútočí na 12. kariérní a vůbec nejcennější titul. Ve finálových bojích má bilanci 11-7, poslední finále hrál loni v září v hale v Petrohradu, kde porazil Slováka Martina Kližana. Na Masters si v minulosti zahrál finále dvakrát, v obou případech na antuce v Madridu prohrál. Rakousko má zastoupení ve finále kalifornské akce poprvé v historii.

Federer nedávné finále v Dubaji přetavil v zisk jubilejního 100. titulu a dnes se může opět přiblížit rekordu Jimmyho Connorse (109 titulů). Ve finálových bojích má bilanci 100-51, na Masters 27-21. Poslední dvě finále na Masters prohrál (Indian Wells a Cincinnati 2018), naposledy se radoval předloni v říjnu v Šanghaji. Pokud Indian Wells ovládne pošesté, stanoví nový rekord turnaje.

Oba aktéři dnes útočí na pozici světové čtyřky, na které se v pondělí objeví vítěz dnešního finále. Thiem, jenž má zajištěn posun na pátou příčku, by čtvrtým místem vyrovnal své maximum. Bývalá světová jednička Federer může v případě vítězství stáhnout náskok třetího Alexandera Zvereva.

Thiemovi podmínky v Indian Wells sedí, ovšem to i Federerovi, který je natolik zkušeným hráčem, že by si měl s rakouskou hrozbou poradit. Přece jen má letos mnohem lepší formu i bilanci ve finálových bojích.

Tip: Federer ve dvou setech

Aktuální forma
Thiem se v předchozím průběhu sezony trápil výsledkově, ale hlavně zdravotně. Jeho maximem je jediné semifinále z antuky v Buenos Aires. Na dalším antukovém podniku v Rio de Janeiru naopak skončil hned v prvním kole, v němž nestačil na pozdějšího vítěze Srba Djereho.

Cesta turnajem
V Indian Wells se ale rozehrál do velmi slušné formy a po cestě do semifinále neztratil set. Nejlepší Rakušan si postupně poradil s Australanem Thompsonem, Francouzem Simonem a Chorvatem Karlovičem, ke čtvrtfinále kvůli zranění achillovky nenastoupil rozjetý Francouz Monfils. Až v semifinále musel Thiem hodně bojovat, když ve třech setech zdolal Kanaďana Raonice.

Historie na BNP Paribas Open
Thiem hraje v Indian Wells pošesté a v minulosti byl nejdále ve čtvrtfinále (2017). Do závěrečných kol postoupil ještě o rok dříve (osmifinále). Loni ve třetím kole vzdal Uruguaycovi Cuevasovi.

Dominic Thiem - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Buenos Aires (semifinále)
Největší úspěchy na betonech: Indian Wells (finále)
Bilance: 7-4
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na betonech: 5-2
Bilance proti hráčům Top 10: 0-0 (kariérní 15-32)
Bilance ve finále Masters: 0-0 (kariérní 0-2)
Bilance ve finále: 0-0 (kariérní 11-7)
Grandslamy: Australian Open (2. kolo)

Dominic Thiem - BNP Paribas Open
Kariérní bilance: 12-5
Nejlepší výsledek: finále (2019)
Loňský výsledek: 3. kolo
Generálka: Rio de Janeiro (1. kolo)
Cesta turnajem: volný los, Thompson (6-4 7-5), (27) Simon (6-3 6-1), Karlovič (6-4 6-3), (18) Monfils (bez boje), (13) Raonic (7-6 6-7 6-4)

Aktuální forma
Federer se po zklamání na Australian Open, kde vypadl už v osmifinále, na kurty vrátil v Dubaji a konečně se dočkal jubilejního 100. titulu, když ve finále oplatil porážku z Melbourne Řekovi Tsitsipasovi.

Cesta turnajem
V Indian Wells začal hladkým vítězstvím nad Gojowczykem a po velmi solidních výkonech nedal šanci krajanovi Wawrinkovi, britské jedničce Edmundovi ani překvapivému čtvrtfinalistovi Polákovi Hurkaczovi. Do finále postoupil bez boje, jelikož Rafael Nadal kvůli zranění kolene z turnaje odstoupil.

Historie na BNP Paribas Open
Federer v Indian Wells hraje již poosmnácté a na kontě má pět triumfů, ten poslední příšel předloni. Při posledních čtyřech účastech došel vždy minimálně do finále, loni prohrál souboj o titul s Del Potrem. Na celkově 28. triumf na podnicích Masters čeká už přes rok, naposledy akci této kategorie vyhrál v říjnu 2017 v Šanghaji.

Roger Federer - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Dubaj (vítěz)
Největší úspěchy na betonech: Dubaj (vítěz)
Bilance: 12-1
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na betonech: 12-1
Bilance proti hráčům Top 10: 0-0 (kariérní 216-115)
Bilance ve finále Masters: 0-0 (kariérní 27-21)
Bilance ve finále: 1-0 (kariérní 100-51)
Grandslamy: Australian Open (osmifinále)

Roger Federer - BNP Paribas Open
Kariérní bilance: 66-12
Nejlepší výsledek: vítěz (2004 - 2006, 2012, 2017)
Loňský výsledek: finále
Generálka: Dubaj (vítěz)
Cesta turnajem: volný los, Gojowczyk (6-1 7-5), (22) Edmund (6-1 6-4), Hurkacz (6-4 6-4), (2) Nadal (bez boje)

BNP PARIBAS OPEN 2019 - PROGRAM 12. HRACÍHO DNE
• STADIUM 1 • (od 21:00 SEČ)
1. Kerberová (8-Něm.) - Andreescuová (Kan.)
2. Thiem (7-Rak.) - Federer (4-Švýc.) / nejdříve ve 23:30 SEČ
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

316
Přidat komentář
smazaný uživatel
Takže vidím, ze klasicky Rafa fans honí brka a tahají všechny příspěvky zpětné aby se na nich ukajeli, nic nového. Nicméně já si stojim za tím, co jsem psal. Čekal jsem 2:0, odborníci čekali 2:0, bookmakeri totéž. Výhra Thiema je překvapeni.

Tak a tedka vy všichni co hejtujete prosím pod můj komentář vkládejte vítězné tikety, kde jste vsadili sta až tisíce korun, nebo eur a teď slavite. Ale spíše si myslím, ze tady nebude ani odkaz, protože většinou melete až po bitvě, ale počkám si. Díky fajn den. :)

PS: Thiem gratulace, asi hrál dobře, já jsem spal. Doufám, ze to Rogera nesunda na celou sezonu jako loni, ale i kdyby jo, tak stovku má. Je mi to jedno.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže to nejsou zdaleka jen Rafa fans. Irituješ tu naprosto všechny. Dokonce i fanoušky Rogera.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemám potřebu přizpůsobovat své vyjadřování zde na TP tak, aby se líbilo všem. Je mi to fuck. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Však to je v pořádku. Koneckonců, já tu určitě taky nepatřím mezi oblíbené. :-) Jen se pak nemůžeš divit těm reakcím no.
Reagovat
smazaný uživatel
Já ty reakce vítám. :D Když jsem před lety přišel na TP, tak jsem si říkal, že pokecáme, ale po pár článcích zjistíš, že to nemá smysl. Uděláš chybu, tak tady vidíš pouze dětinské kopírování tvých příspevků starých několik dní, když máš pravdu, tak máš příspěvek bez komentáře, když někomu vlezeš pod kůži, tak tě začnou stalkovat na soc netech a vytohovat tvou rodinu, která s tenisem nemá nic společného. Je to marný, tak je třeba se tím alespoň bavit.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, hlavne ze je stovečka.

Teraz moze pridat nejaký Istanbul, Estoril či podobné zetkové turnaje, a ty budeš spokojny vostudo.
Reagovat
smazaný uživatel
Mě je jedno co přidá, každý zápas je bonus.
Reagovat
Frantz
Cesta turnajem: volný los, Gojowczyk (6-1 7-5), (22) Edmund (6-1 6-4), Hurkacz (6-4 6-4), (2) Nadal (bez boje)

njn štěstí chodí dokola, občas (v tomto případě imrvére) sedne na wola..
Reagovat
SwissMaestro
Co Wawrinka? Účelové vynechán? :)
Reagovat
Frantz
zeptej se p.Jiráska - převzato z tohoto článku ;-)
Reagovat
spaniel
Vedel jsem ze nemyslis...jen prebiras :)
Reagovat
Pe3k
:D
Reagovat
Davor1
"Jdu v klidu spát a ráno se podívám na výsledek. Cokoliv jiného, než 2:0 pro Rogera by mě překvapilo. Thiem se absolutně bez formy nějakým pro mě záhadným způsobem dostal do finále, ale proti Fedexovi na hardu nemá podle mě sebemenší nárok. To je jakobych postavil na okruh Fabii a Maserati. Výsledek by byl stejný.

Je úplně jedno, jak hraje Thiem v IW. Je to antukar, který se z toho finále posere stejně tak; jako se posral v několika dalších finále i na antuce. On hraje vždycky dobře, ale když přijde na lámání chleba, tak vyhori jako svíčka. Je to takový nextgen Berdych."
Reagovat
Frantz
lol klaun Kakamil :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi dobrý, už tak dobrý, ze jdeš na úroveň Petrzalky. Chudáci kluci.
Reagovat
Ondra979
:)) .nechapu, ze mu to jeste nestacilo, dela tady Fedfans uz opravdu ostudu.
Skoda Roga, ale i to finale je v jeho letech uspech, at si hateri hatujou, snad to jeste letos vyjde, treba natrave
Reagovat
smazaný uživatel
Kamil Studa Vostuda :)
Reagovat
smazaný uživatel
Rogerovi fandím, ale ten pocit, až se Kamilos88 utřinos probudí a bude si myslet, že se mu zdá zlý sen.
Chlape, zamysli se nad sebou.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemám potřebu, mě je dobře. Nepotřebuju se stát pseudofanouškem abych se někomu zde líbil.
Reagovat
smazaný uživatel
Thiem pěkně. Někteří FFF už se tu dopředu radovali z titulu, tak jsem rád, že to takhle dopadlo.
Reagovat
smazaný uživatel
Kamilos Ostudos, utri nos...

Po par mesiacoch opat stret s top 10 hracom a vysledok sa dostavil, vybavené. Jednooký král slepych...

Za Dominica som rád, uz od QF som v kutiku duše dufal, ze ak nie Rafa, tak snad Thiem...Osud to tak zariadil, ze prvá tisicka bude neantuková a tak je to správne. Na harde on naozaj vie, uz v NY to bolo brutalne. Verim, ze týchto 1000b mu vyrazne pomoze k nasadeniu prvej stvorke na RG..

Khachanov, Zverev, Thiem...Poslední vitazi Masters

No myslim, ze ak niekto čaká, ze big 3 uz bude mleť medzi sebou a zaroven s mladými, tak aspon na turnajoch tejto kategórie tá doba uz nastala...Aj co sa Atp1000 týka, tak myslim, ze bolo obdobie dlhych rokov, kedy si to vyhradne delilii hraci velkej stvorky..
Reagovat
smazaný uživatel
Zdechni ty opice bez mozku. Na tohle si čekal co? Najednou nejsi bez internetu mimo domov, najednou zase smrdis a trolujes. Je mi te líto. Ale vlastně neni
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tebe sa dnes zrútil svet...Smutný pohlad, ludska troska.
Reagovat
smazaný uživatel
Radši se soustřeď na imaginární južnou ameriku a podobné bludy, které sis ve svém pseudosvětě vytvořil. Připomínáš mi film Počátek, ten poslední sen. Stavíš si vlastní město. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ja si nepotrebujem vymyslat. To ty si v zaprdenej kancelárii uprostred Hoštíc nepripúšťaš, ze druhí ludia sa majú fajn. Mal by si sa s tým naucit zit..
Reagovat
smazaný uživatel
Khachanov, Zverev, Thiem...Poslední vitazi Masters - na to si přišel kde? Ty počítáš turnaj mistrů jako Masters1000? Šefík jsi. Proč to děláš? Aby Rafa vycházel dobře v tabulce podmnožinek?
Reagovat
fujtajblick
Kluk usata a nebojacna seredka
Reagovat
FulnekUltras
plachťák a jepička
Reagovat
FerrariF50
Thiem je dobrý hráč a doufám, že bude časem uplně Top, já mu fandím, je to náš soused rakouský a jeho zápasy bývají občas prostě na hodně vysoké úrovni. Minulý rok s Nadalem na US open byl pro mě jeden ze zápasů roku. Neříkám, že jsem nadšen, že vyhrál zrovna proti Rogerovi, ale což no.
Reagovat
spaniel
Roger a Tommy uz kecaji :) Mohl Tommy udelat neco s tim povrchem :p
Reagovat
Fandina
Škoda, první set dobré, ale pak se Dominik rozeherál. Tak příště Rogiii go.
Reagovat
MarcelPersch
Gratulace Dominicovi, stejně jako Rafovi mu povrch tady byl ušit na míru, proto je asi dobře, že vyhrál, poslední dobou se mu nedařilo a tohle ho určitě nakopne, alespoň bude mít Rafa na antuce nějakou konkurenci :)

Navíc má Rafa alespoň šanci pořád ještě dotáhnout těch Rogerových 5 titulů z IW.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechte si zdát o Miami. A moc se tu nehádejte :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nooo, tak mě teda Dom celkem šokoval. Hlavně po prvním setu, kde vypadal, že přišel na kompars. Ve zbytku zápasu ale Rogera dá se říct přejel. Prohodily se role.
Reagovat
Denis92
2/11 - 3/4..tym je povedane vsetko.

Minuly rok 1 lopticku od titulu, tento rok dve..

Ale Roger si moze len sam spytovat svedomie ako si zase prehral zapas.
Reagovat
spaniel
lol
Je sranda, jak se nekdo muze divat na zapas a nevidet o co jde. Jsi uplne mimo.
Reagovat
Denis92
Chces mi povedat, ze keby nevyuzil BB na zaciatku 2.setu alebo na konci tretieho tak nevyhra zapas?
Reagovat
spaniel
Mel by k tomu urcite blizko. Ale Dom se nebal a hral agresivne. Uhral si to sam.
Reagovat
Denis92
To iste mozeme povedat o zapase s Tsitsipasom. A pritom ten zapas mal vyhrat, co povedal po zapase aj on sam..

Ja som to videl podobne aj dnes, ze sa to zlomilo na par loptach, ktore keby zvladol, tak ma trofej Roger. Ale co uz.. idem sa na to vyspat..

Dobru noc vsetkym :)
Reagovat
spaniel
Mluvi z tebe zklamani, to je jasne ze je to tezke. Dobrou ;)
Reagovat
FulnekUltras
110 je pořád reálné - vyhrávat chtějí všichni
Reagovat
Davor1
Príliš to hrotíš. Thiem hral skvele, ako celý turnaj. Roger bol blízko, ale zase nie až tak, ako sa mohlo zdať. Thiem zahral na väčšine big pointov výborne a v tom treťom už mal jasnú fyzickú prevahu. Roger má skoro 40, nebude vyhrávať večne s top hráčmi o 15 rokov mladšími.
Reagovat
Denis92
Keby prehra 6-2 6-3, tak nepoviem ani slovo. K vitazstvu bol celkom blizko, da sa povedat, ze jednu lopticku.

Takto ma to teraz stve, pretoze bol blizko k titulu, ktory by bol dost cenny v tejto faze kariery.
Reagovat
Mr.Pink
Rozhodl mic za stavu 0:30 pri podani Thiema ve tretim setu, tam mel Roger nality mic a kdyby ho zahral spravne, mel by 3BB. Skoda, Roger mel dnes slabsi den a Thiem hral vyborne a mlatil do toho hlava nehlava
Reagovat
Davor1
Chápem ťa, ale tak to v tenise a športe celkovo chodí. Mnoho zápasov sa láme na pár loptičkách, mnoho titulov sa vyhralo a nevyhralo na pár loptičkách a mnoho ich takto vyhral aj Roger, rovnako, ako aj prehral. Ten titul by samozrejme potešil, ale Roger už nepotrebuje nikomu nič dokazovať a či s tým titulom alebo bez neho, jeho pozícia v tenisovej histórii sa nijako nezmení. Je neskutočné, že v jeho rokoch vôbec dokáže hrať finále na Masters a dokonca v ňom byť veľkým favoritom proti top hráčovi mladšiemu o generáciu. Ja už vnímam Federera tak, že každý ďalší turnaj, ktorý hrá je už len taký príjemný bonus a výsledky sú už skôr vedľajšie, ale samozrejme, dlhoroční fanúšikovia to budú brať asi inač :)
Reagovat
Ereinion
Thiem zaslouženě...Fedex tam měl sice v jednom gamu ve třetím setu šance, ale to bylo jen díky předchozím chybám Thiema...jinak to bylo v Dominikově režii
Reagovat
peRFect
Takže pro příště,Kamilos,bez těch tvých preview.Díky
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
FerrariF50
Gratulka a jde se chrápat. Thiem hrál prostě fakt dobře a bombil to tam, zaslouženě.
Reagovat
Padme
Dnes lepší, Rogera si namazal na chleba... Škoda
Reagovat
spaniel
Jiste, dva kanary...
Reagovat
Padme
To samozřejmě ne, ale Roger absolutně nevěděl, co hrát
Reagovat
spaniel
Vedel, ale neslo to. Nemel na nic cas.
Reagovat
Padme
:)) nestíhal a servis nešel, jak by si přál
Reagovat
smazaný uživatel
Věděl, ale chyběla tomu pára.
Reagovat
spaniel
Finito. Skoda sance, navic tak tesne. Jedina utecha, ze Dom je sympatak.
Reagovat
FerrariF50
Njn holt, ale tak nebuďmě nenasytní no. Asi je to hotový
Reagovat
spaniel
Tak uz jen doufat, ze to neustoji, ale nic tomu nemasvedcuje. Treba se nekteri zdejsi pouci, ze velkohuba prohlaseni se muzou otocit proti nim.
Reagovat
Denis92
Taketo stupidne prehry..skoda slov
Reagovat
spaniel
Tak Dome, vis co mas delat. Nejvyssi cas.
Reagovat
smazaný uživatel
V TB věřím Rogerovi.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď to tam dotlačit/dotáhnout.
Reagovat
spaniel
Roger se drzi jen diky zkusenostem, chytrosti a sikovnosti. Je pomalejsi, slabsi...pritom zamlda byli ranari jeho nejoblibenejsi souperi. Daval si je k snidani.
Reagovat
smazaný uživatel
Chybí šťáva. 12 let rozdíl. Ale Dom je pořád schopný to zkazit, na to pozor.
Reagovat
smazaný uživatel
Dělá to taky ten povrch. A hodně.
Reagovat
FulnekUltras
to bezesporu - gratulka do Rakous
Reagovat
smazaný uživatel
Thiem Ranař?..:)
Reagovat
spaniel
Mozna ses mel vcera divat a nebyl bys za vola :)
Strilel to vsechno kolem 150kmh a hral na riziko.
Reagovat
smazaný uživatel
Za vola seš ty, ked je Thiem pre teba ranař...

Za ranařa sa vzdy povazoval najma servisman, to snad nepopreš..

Ak je Thiem ranař, tak je vlastne ranař aj Wawrinka, Federer?...
Reagovat
smazaný uživatel
Lol. :D
Reagovat
spaniel
Ranari jsou jem servismani? Odkdy? Pokud nekdo pali uder za uderem 150, na totalni riziko, je to ranar. Je spousta hracu co to neumi ani kdyby chteli. Jeden by si myslel, ze si tu definici po Rosolovi pochopil.
Reagovat
smazaný uživatel
Prepac spaniel, Thiem nie je ranař...

Pocujem tento termin pri nom prvykrat, ani v zahranici nie je takto vnímaný..Ty si sa s tým uz niekde stretol?
Reagovat
spaniel
Doteď jsem si to nemyslel...hrál vždy topspinove kopce a jednou za čas vypálil tvrdeji. Včera tak hrál celý zápas, úder za úderem na maximální riziko. A byly to bomby. Překvapil mě, šel na to přes razanci a délku.
Reagovat
Fazzzy3
To je strasna kanonada od Dominika. Pripomina mi to vykon s USO proti Rafovi
Reagovat
Denis92
Ta vymena za stavu 0-30 rozhodla zapas..ako inak, chybou Federera..
Tragicky na BB, sam si za to moze..
Reagovat
Davor1
Nemám ten pocit, že by už bolo niečo rozhodnuté. A na tom BB nebol Roger tragický, ale Dom skvelý, netuším, čo tam mohol urobiť Roger lepšie.
Reagovat
spaniel
Nedat out. Byl to finalni uder do prazdneho dvorce.
Reagovat
Davor1
Nedal to náhodou do siete? A hral to z BH z behu z ťažkej pozície, keď mal obhadzovať Thiema na sieti...
Reagovat
spaniel
Nene. Forehand cross do bocniho outu.
Reagovat
Davor1
Počkaj, myslíš ten úder za stavu 4-3 40-30 pre Rogera? Pretože by som odprisahal, že tam to Thiem odvrátil po skvelom servise a výmene, kde Rogera pritlačil dvoma údermi a ten spravil vynútenú chybu z BH do siete...
Reagovat
Denis92
Nie, ten za stavu 0-30 kedy tam mal 2x zahrat winner z FH a dal out.

Ten BP nemohol nic spravit, ale mal dalsich 8, ktore nevyuzil, pricom asi 6x zahral UE ..
Reagovat
Davor1
To je ale blbosť, že mal 8, ktoré nevyužil, pretože väčšinu mal v gamoch, kde nakoniec brejkol. A ten jediný v treťom sete, s tým veľmi nemal čo robiť.
Reagovat
spaniel
On mel ty BP po 4...neni to ze by mel v kzdem gamu. To cislo vypada velke, ale bylo to par gamu.
Reagovat
Denis92
To je pravda. Ale Dominik mal sancu 3krat a vzdy brejkol. A v tom je ten najvacsi rozdiel.
Reagovat
spaniel
Brejkl o jedenkrat vic holt :/
Lepsi takto, nez prohrat z MP nebo mir vic uhranych fiftynu. Roger byl ve 2 a 3 setu o neco horsi.
Reagovat
spaniel
Ne, za stavu 0:30 pro Rogera na prijmu. Dalsi vymenu skvele rozehral, zautocil po lajne, Dom dal kratky po lajne a Roger zakoncoval forehandem krizem ale dal tesne do outu. Misto 3 BP, bylo pak srovnani a Dom se uklidnil.
Reagovat
Davor1
Jasné, ja som ale písal o výmene pri BB...
Reagovat
spaniel
To uz ted vim, ale vlakno zacalo onjinem fiftynu :)
Reagovat
Ereinion
wtf zápas ještě neskončil...
Reagovat
Patik
Samozrejme Thiem hrá ten tenis a ten zápas ktorý už nezopakuje po zbytok sezóny.
Reagovat
annah
Měsíce se Dom celkem herně trápí a pak se vzpamatuje v tom pro nás nejméně vhodném okamžiku. Sakra. Má mírně navrch. Bohužel.
Reagovat
Patik
Klasika.
Reagovat
spaniel
Uz by si Dom mohl vybrat slabsi chvilku na servisu.
Reagovat
smazaný uživatel
Už se činí.
Reagovat
spaniel
Roger mel jir na 40:0, mel to super rozehrane.
Reagovat
FulnekUltras
na tyhle starší pány už není žádný spoleh ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Dom to ale mydlí dobře. Teď šílená výměna.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď to dvakrát za sebou podělá.
Reagovat
smazaný uživatel
Po prvních třech hrách jsem myslel, že v tuhle dobu už aspoň půl hodiny budu sladce snít.
Reagovat
smazaný uživatel
Krásnej záběr Měsíce :)
Reagovat
ipko
uvidíme, ale asi mierny favorit v rozhodujúcom je Thiem
Reagovat
smazaný uživatel
Sesype se. Přijde ten jeden rozhodující moment a on to podělá. Teda skoro jistě :)
Reagovat
Fazzzy3
6:4 thiem treti set roger to pokakal a mam pocit ze sa z toho nevyhrabe
Reagovat
smazaný uživatel
Každý set je jiný. Na začátku toho druhého vypadal na ručník Dom.
Reagovat
smazaný uživatel
Roger v útlumu. Thiem si teď začal věřit, diktuje tempo a jede, ale on má v mnoha zápasech takovýdle spell a pak se záhadně rozsype. Navíc Roger už podle mě odpočívá.
Reagovat
LukH
Dal bych, kdyby to Roger dostával díky Dominicově výborné hře, ale zatím je to klasika - Roger sám sobě největším soupeřem
Reagovat
spaniel
Dom dava skoro kazdy uder bomby, kolem 150. Dostava Rogera pod tlak, hraje dobre.
Reagovat
Fazzzy3
Hra dobre dolu som pisal ze ak mu vydrzi ta taktika, tak vyhra. A ak tak zasluzene
Reagovat
Denis92
BH dneska dost spatny a v 2.sete odisiel aj servis. Teraz musi udrzat, aby aspon zacinal do 3.setu na servise.
Reagovat
ipko
tak už asi sa 3.setu Roger nevyhne
Reagovat
FerrariF50
Role se přesně obrátily proti prvnímu setu. Rogere Rogere makej.
Reagovat
Patik
No presne som to napísal..aj sa tak stalo..klasika v druhom sete vypol zase.
Reagovat
smazaný uživatel
Mám vypnutý zvuk, co řešili?
Reagovat
spaniel
Podle me se ballboy hybal, kdyz uz se hralo. Ten u site pod umpirem. Lahyani mu pak domlouval.
Reagovat
LukH
Ty několikeré náběhy po druhém podání, to je velmi taktické :-(
Reagovat
ipko
to je zbytočné Roger
Reagovat
spaniel
Hodne zbytecne...
Reagovat
ipko
ďalšia šanca, ale Thiem ešte žije.. každopádne je vidieť, že keď hrajú obidvaja rýchly a tvrdý tenis, tak aj ten kurt vyzerá namydlený ako v Cinci
Reagovat
spaniel
lol, ani nahodou
Reagovat
ipko
mne sa aspoň opticky zdá
Reagovat
spaniel
Musel bys to mit vedle sebe. Ale se stylem co hraje Dom, by v Cinci neuspel. Tady ma na vsechnonspoustu casu, odskoky silene vysoko...
Reagovat
smazaný uživatel
Thiem je pomalej. Reakcemi, startem i celkovým pohybem. A taťka si to zjevně uvědomil.
Reagovat
spaniel
Pomaly rozhodne neni. Jen stoji daleko vzadu jak Nadalale jeste tak rychle nepozna, kdy Roger jde hrat dropshot. U nej se to pozna tezce.
Reagovat
smazaný uživatel
Na 25 a svou výšku/váhu je fakt těžkopádný. A to nejen dnes. Celkově.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď se ovšem rozjel, takže jsem to zakřikl :) Ale on se možná zas scvrkne.
Reagovat
ipko
what a shot
Reagovat
spaniel
Super. Jeste jeden :)
Reagovat
Denis92
Roger zase potrebuje kvantum breakballov, ale aspon ze vzdy brejkol, ked sa k nim dostal
Reagovat
ipko
Dominic mu dosť pomáha, tak tie šance prídu aj v 2.sete, len ich využiť
Reagovat
ipko
ak by hral konzistentne, tak by mal dosť veľkú šancu, ale je z Thiema cítiť nervozita a robí lacné chyby
Reagovat
ipko
Roger a teraz už dopodávať!!!
Reagovat
lavamancer
set je doma
Reagovat
Patik
Len aby v druhom sete nepovolil v hre ako to on niekedy vie.
Reagovat
Aussie
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQhgg1xTBZRIFTSgBVD972QMZ3whRc94K-rSqhY3HNuU8_p4Ea5
Reagovat
Davor1
jj, je na zjedenie

https://www.instagram.com/p/BmWY1d0Dmxj/
Reagovat
Fazzzy3
Ak Thiemovi vydrzi tato taktika ako v poslednom game na returne tak vyhra
Reagovat
smazaný uživatel
Bude třeba i jakž takž podávat.
Reagovat
Fazzzy3
To je jasne
Reagovat
ipko
a Thiem sa už chytil :/
Reagovat
Patik
len aby nebol premotivovaný.
Reagovat
a.magerova
Hlavně nepolevit... a zbytečně moc neběhat... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Roger má asi za vítězství slíbené kafe od éeee, vůbec nevím.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď to vypadá, že zrádce z Mallorcy nechal na nebi tím otravným érem vykroužit "kecal jsem -- kafe nebude!"
Reagovat
FerrariF50
jj zatím Roger velmi dobře, jen tak dál :)
Reagovat
ipko
pekná výmena teraz pre Thiema, nakoniec sa aj tak nedostal ani k BB
Reagovat
Ondra979
stream:
Reagovat
smazaný uživatel
https://live-stream365.com/onlineplayer.php?stream_id=713351
Reagovat
smazaný uživatel
Dom nás nechce připravit o vydatný spánek.
Reagovat
a.magerova
No spíš chce... :-/
Reagovat
ipko
zatiaľ veľmi ľahká práca
Reagovat
Patik
Zatiaľ to vyzerá jednoznačne....zatiaľ.
Reagovat
annah
No nevypadá to úplně špatně...:-) 3:0 Ještě aby to vydrželo.
Reagovat
Patik
Federer je nekompromisný.
Reagovat
Patik
už som to zakríkol.
Reagovat
spaniel
No jesteze tak...
Reagovat
ipko
tak poď si pre 101 Roger
Reagovat
smazaný uživatel
Nooo, kdy to začne?
Reagovat
ipko
už sa rozohrávajú
Reagovat
R01316
Hmm, tak nevim, jesli mam byt za los do kvaldy v Miami rada nebo ne... Muska s Maruskou pripadny souboj ve druhem kole, a Kristyna, pokud by se nahodou povedlo, tak ve druhem kole narazi na rozjetou Kudermetovou...
Reagovat
tommr
jj tradiční pech na los ...
Reagovat
Dobry-den
Muška má dobrý los, mohla by postoupit. ;-)
Reagovat
tommr
škoda jen, že to bude na úkor Marie ...
Reagovat
Dobry-den
Maruška stejně asi vypadne už v 1. kole, ta proti lépe postaveným hráčkám většinou vůbec nemá šanci...
Reagovat
R01316
A aby toho nebylo malo, tak Marketa a Bara v prvnim kole
Reagovat
Nola
Angie neda sa svietit, lepsia hracka vyhrala, neskutocny tenis v tak mladom veku, gratulacia, ma vsetky predpoklady byt velkou hviezdou mlada Kanadanka, radost sledovat
Reagovat
Davor1
Neskutočný zápas, zápas roka, heroický výkon od oboch. Bianca ale absolútne úžasná, ju neide nemilovať.
Reagovat
d@ve
Pravda už jsem měl o ní čím dál větší obavy, zvlášť když to nedopodávala. Ale zakončila to bravurním stylem. Takové pumelice.. ho ho.. :))
Reagovat
d@ve
Tak snad jí potká lepší osud než Genii.
Reagovat
Nola
Genie dokaze zarobit aj inak ako tvrdou drinou, Bianca nie je zrovna modelkovsky typ, tak verim, ze tenis berie ako svoje hlavne povolanie
Reagovat
Davor1
Modelkovský nemodelkovský, osobne sa mi Bianca páči ďaleko viac.
Reagovat
tommr
tyhle dvě hráčky se vůbec nedají srovnávat - ani herním stylem ani povahově. Andreescu by mohla zabrzdit jen zranění ...
Reagovat
lavamancer
no, když jsme u těch zranění, myslím, že z Miami se odhlásí
Reagovat
tommr
ona takhle zdrchaně vypadá už od začátku roku a přitom hraje pořád dál. U jiný hráčky bych odstoupení z Miami považoval za takřka jistý, ale u Andreescu o tom pochybuju ...
Reagovat
R01316
V prvnim kole ma hrat proti Begu, to asi nebudou Rumuni moc radi..
Reagovat
smazaný uživatel
???
Reagovat
R01316
No budou mit dilema, komu fandit....Hned po Simone je v Rumunsku ted nejoblibenejsi
Reagovat
smazaný uživatel
Ale los Miami ještě není...
Reagovat
R01316
je.. a Marketa hraje proti Bare.... https://www.wtatennis.com/tournament/2019-miami-usa-fl-902#draws
Reagovat
smazaný uživatel
Díky. Tak jestli Bianca nastoupí, bude repete 1. kola IW.
A jak nalosovali ty americký WC x Kasatkině...
Reagovat
lavamancer
budu upřímný.
když vidím na tenise v hledišti křepčící Rumuny, přepínám jinam.
Reagovat
R01316
No a ja se z podobnyho duvodu vyhybam WTA diskuzim na facebooku
Reagovat
Mac
na to jak je mlada, tak je uz dost zafacovana....
Reagovat
tommr
už jsem se bál, že se Kerberka zase prohaluzí k velkýmu titulu, ale Andreescu se nenechala otrávit a utahat jak by se to nejspíš stalo 99% hráček ...
Jediný co mi dneska trochu kalí radost je obava o naše holky v baráži FC ...
Reagovat
PetaM
Jedna holka to určitě nevytrhne :D Navíc antuka bude něco jiného :)
Reagovat
tommr
no Kanada má i jiný dobrý hráčky: Bouchardovou nebo Dabrowskou do debla. Když Andreescu udělá dva body budou to mít naše holky setsakramentsky těžký a to i v případě, že budeme hrát v nejsilnější sestavě což není zdaleka jistý ...
Reagovat
PetaM
Vůbec se nebojím :D Holka teď vypadá neporazitelně, ale to vychladne. Uvidíme, jak se popasuje s tlakem :) To je vždy velký oříšek.
Reagovat
tommr
na svůj věk vypadá Andreescu hodně vyspěle. Myslím, že ten tlak v pohodě zvládne ...
Reagovat
annah
Tak to byl teda parádní match! Ženský tenis moc často nesleduju, ale tohle bylo NĚCO! Kanaďanka úžasná. (S takovou teda tu baráž možná projedem...)
Reagovat
smazaný uživatel
Nervydrásající konec, ale jak dobře to začalo, tak ještě líp to skončilo.
Gratulace.
Zítra no. 24.
Jak říkala Aryna, tam nahoře už nikdo nedá nic zadarmo. Ale nakročeno má parádně.
Reagovat
Pavlis
Ale jo, dala to. Gratulace. Dokázala neuvěřitelnou věc.
Reagovat
dadaft
gratulace Biance
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, jsem zvědav, co s ní bude do budoucna.

dneska ukázala, že je bojovnice větší než Xena
Reagovat
lavamancer
to bude druhá Serena
Reagovat
Patik
ale prd...ženské turnaje vyhráva zakaždým iná hráčka..stavím nato že to ani neobháji.
Reagovat
FerrariF50
tak tak, vyhrát jeden velký turnaj se může zadařit, do roka už o ní člověk nemusí zas slyšet. Ale hraje hezký útočný variabilní tenis, takže ať se daří :)
Reagovat
Nola
zobud sa, vlani tento turnaj vyhrala Osaka a odvtedy "uhaluzila" iba 2 GS, ak sa nezrani, co bol pripad Belindy, moze to dotiahnut daleko
Reagovat
lavamancer
já to spíš myslel tak, že ve 30 bude vypadat podobně jako ona
Reagovat
FerrariF50
:-D dokonce bude i černoška ve 30 :-D
Reagovat
lavamancer
to určitě nebude, pokud nejsi slabomyslný, určitě víš, jak jsme to myslel
Reagovat
FerrariF50
jak to můžeš vědět, že určitě nebude, podle mě skoro jistě bude a slabomyslný jsem samozřejmě.
Reagovat
FerrariF50
Pěkně :) Nesesypala se z těch neproměněných matchpointů. Gratulace
Reagovat
LukH
Olééé. Už jsem nevěřil s těma křečma...to už hrála jen její hlava :-)
Gratulace
Reagovat
milik254
Angie's defence at its really best
Reagovat
FerrariF50
To měla dopodávat no, teď ji Kerber dá, ale mě to nevadí, já němce rád :)
Reagovat
Patik
To je taký Indian Wells 2018 Federer na Matchpointe.
Reagovat
Pavlis
Bianca musí být strašně zoufalá. Ještě více, než Peti loni v Madridu. Ale ty mečboly. Fíha. Neuvěřitelný!
Reagovat
dadaft
a jejejej ,,,,,,,,, tohle není dobrý ,,,,,,,,,,, ne ne ne ,,,,,,,,,,,, teď to bude drsné pro Biancu
Reagovat
Mac
uz zas blbne s tema kratasama v nejdulezitejsi moment...
Reagovat
LukH
Jestli tento gem nedorazí, tak ji Angie užene
Reagovat
dadaft
taky se bojím
Reagovat
Haitik
To je neskutečný
Reagovat
LukH
Pome pome!
Reagovat
dadaft
nechápu nic
Reagovat
Davor1
Prvý raz sleduješ ženský tenis? :D
Reagovat
Davor1
Neskutočný zápas.
Reagovat
dadaft
neskutečné............ 3:3
Reagovat
Pavlis
Tak ta Bianca se pěkně odrovnala. S takovou náloží zápasů se nelze divit. Hru má ale dosti pěknou, nicméně také klasické chyby. Jinak platí, že pokud je některá ranařka, musí mít prostě servis, za každé situace. Jinak titul nevyhraje. To jsem letos viděl už hodněkrát.
Reagovat
LukH
Ona ale je dobrá i na nohách. To co píšeš se týká hlavně takových jako je Karolína...
Reagovat
FerrariF50
Andreescu už docházejí síly mi připadá.
Reagovat
lavamancer
mě přijde úplně zničená...
fyzicky odrovnaná, asi jí bolí spousta částí těla
Reagovat
dadaft
já bych to letadlo, co tam pořád lítá a dělá nesnesitelný zvuk, normálně sestřelil...
Reagovat
smazaný uživatel
Preferuješ zvuk detonace?
Reagovat
dadaft
detonace je jednorázovka, ten blb tam s tím snad lítá pořád dokola...
Reagovat
smazaný uživatel
Po detonaci následují sirény.
Reagovat
dadaft
v poušti ne
Reagovat
FerrariF50
ještě že už uzemnili ty nové boeyingy, jinak by jim to tam mohlo spadnout na kurt.
Reagovat
LukH
Škoda, ale pěkný mač
Reagovat
LukH
Takhle dobře Angie už dost dlouho nehrála
Reagovat
Davor1
Naposledy na Wimbledone...
Reagovat
smazaný uživatel
S kým i tady dám půlnoční rendez-vous?
Reagovat
annah
Mám v plánu vydržet, ale nevím, jestli dokážu hlavě poručit...:-)
Reagovat
Patik
Rogerov zápas je dôležitejší než spánok..:P
Reagovat
LukH
Amen :-)
Reagovat
annah
To rozhodně je, o tom žádná. Ale mozek možná časem samovolně vypne, bez ohledu na Gepardera...
Reagovat
FerrariF50
Rogerův zápas je pro mě důležitější než téměř cokoliv :-D
Reagovat
a.magerova
Se mnou počítej... ;-)
Reagovat
blixa
On snad někdo chodí spát před třetí ranní ?? :-o
Reagovat
annah
Tu a tam se asi někdo najde...
Reagovat
FulnekUltras
hlavně z řad OSVČ ;-)))
Reagovat
FerrariF50
já se budu určitě dívat, ale taky jsem nějaký vyřízený dneska, musim si udělat pořádný kafe, i když ho jinak skoro nepiju :)
Reagovat
Ereinion
no díky tomu, že v ženským finále to asi půjde do tří setů, pak ještě vyhlášení, tak start bude reálně až kolem půlnoci...
Reagovat
FulnekUltras
Jen ať to Endží hezky dotáhne. Kdyby její soupeřka reprezentovala Rumunsko, silně pochybuju, že by se nad ní místní "experti" tak rozplývali. ;-)
Reagovat
Davor1
Keby reprezentovala Rumunsko, rozplýval by som sa nad ňou minimálne rovnako, podobne, ako sa roky rozplývam nad Simonou. Ale načo to vysvetľovať nejakému rudému boľševickému nokovi...
Reagovat
FulnekUltras
Presne tak - najlepší bude odstrel, vlastne ignor... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
FulnekUltras
Výplody lidského mozku jsou někdy opravdu zvláštní, a tohle asi bude jeden z nich. ;-)))
Reagovat
Patik
Dnes sa mi pokazilo auto nechalo ma ďaleko od domova a som unavený..vedel som že ma čaká náročný večer zavolať odťahovku vybaviť si mechanika a odvoz domou..samozrejme ma viac trápilo či stihnem prísť domou do polnoci na finále Indian Wells.
Reagovat
FerrariF50
Dneska bylo venku krásně, den byl náročný, bude těžký vydržet, ale musí se na Rogerovo finále. Kočky mi tu chrápou taky jako zabitý, jedna z nich dokonce chrápe, že je to slyšet :-D
Reagovat
Patik
Rogerova výhra by potešila po takom dni..aj keď Thiemovi to prajem tiež no jeho výhra by nezahnala moje negatívne pocity z dnešného dňa.
Reagovat
com
Konecne se Kerbrovka dostala k brejku :)
Reagovat
Davor1
Ináč k ženskému finále: Angie mám rád už roky, prajem jej a fandím, pred turnajom by som ju vo finále nečakal ani omylom, nehrá tento rok vôbec dobre. Tu sa konečne pozbierala a víťazstvo z IW by pre ňu bolo ohromným úspechom, konečne by vyhrala niečo poriadne aj mimo GS :D

Ale Bianke to prajem asi ešte viac, tento rok sa vytiahla neskutočným spôsobom a strašne sa mi páči herne aj celkovým prejavom, mám veľa hráčok, ktorým fandím, ale do nej som sa úplne zbláznil na tomto turnaji :D Proti Svitoline ale už mala v koncovke zápasu značné fyzické potiaže, som zvedavý, či to dnes odohrá bez problému a zvládne to predovšetkým fyzicky, mentálne vyzerá byť úplne v pohode.
Reagovat
d@ve
Mám to podobně, taky ji přeji titul. Zasloužila by si jej.
Její herní styl se mi zamlouvá moc.. :)
Reagovat
Davor1
Hrá fantasticky, aktívne, ale vie aj spomaliť hru, má výborný slajz a efektívnu obranu. Je pokojná a tichá :D Bude to veľká hráčka :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty sprinty trénovala s Boltem?!?
Reagovat
Davor1
Na vrcholový tenis má ideálne fyzické parametre, je mladúčka, vitálna, motivovaná. Snáď jej to vydrží čo najdlhšie :)
Reagovat
LukH
Ona je Roger v sukni :-) Hraje pestrý tenis - super BH slajzy, kraťasy z obou stran, nemá problém s voleji...v ženském tenise nadprůměrně koukatelné!
Reagovat
Davor1
Presne, taká hra sa vo WTA len tak nevidí :)
Cmon Bianca!
Reagovat
smazaný uživatel
Místo 3:1 pro Biancu --> 1:3...
Reagovat
Davor1
Podobne to mala aj so Svitolinou, tam lostla druhý set pomerne jednoznačne po nepremenených šanciach z úvodu, ale zápas aj tak dotiahla. Tu sa ale obávam, že v treťom už nebude mať dosť síl, uvidíme...
Reagovat
Haitik
A taky myslím, že je jediná hráčka z celého okruhu WTA co hraje smeče i od základní čáry.. :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Thiemko odohral v NY perfektný zápas, ak by sa dostal do podobnej ráže, tak moze vyhrat a podls mna aj vyhra..

Ale ak sa nevyhne tym svojim klasických 5-10min blackoutom, kedy urobi tri lacné UE v serii a na svojom podani, tak to bude v dvoch...Chlapec by mal byt trpezlivejsi, potom moze dokazat velké veci. Stále badať zbrklosť.
Reagovat
d@ve
Máte, pls, někdo kvalitní stream?
Díky D.
Reagovat
Davor1
http://live.harleyquinnwidget.com/streamvideo12/kerber-vs-andreescu-live-stream-4879754.html
Reagovat
d@ve
Díky.. :)
Reagovat
Fandina
Sice je to dlouho od začátku, ale tenhle je celkem v pohodě.

http://www.realstream.pw/en/player/5c8e00d2e7429863121622/1/1015/5c8eaff6110ca/c047a6f1f5921a57dd847cf3f767b6ba
Reagovat
smazaný uživatel
Jdu v klidu spát a ráno se podívám na výsledek. Cokoliv jiného, než 2:0 pro Rogera by mě překvapilo. Thiem se absolutně bez formy nějakým pro mě záhadným způsobem dostal do finále, ale proti Fedexovi na hardu nemá podle mě sebemenší nárok. To je jakobych postavil na okruh Fabii a Maserati. Výsledek by byl stejný.
Reagovat
gigin
Kolik si viděl Thiema v IW?
Reagovat
Davor1
Odpoviem ti za neho, zato ale úplne presne. 0 :D
Reagovat
gigin
Tak v tom případě může jít klidně spát :D
Reagovat
Davor1
Nech len ide, aspoň to tu nebude zaspamované nezmyslami :)
Reagovat
Patik
Davor vysvetli mi čo robí tak múdry a inteligentný človek ako ty na takomto mieste..ak hladáš múdrosť ktorej máš mimochodom na rozdávanie tak choď niekde kde svoje názory môžeš uplatniť a nie každého odsudzuješ a ponižuješ..toto je portál pre rôznych a bežných fanúšikov s rôznymi názormi a každý má právo písať si čo chce..nie uzavretá spoločnosť s tenisovou smotánkou..nevšímaj si názory ktoré ti nesedia.
Reagovat
gigin
Však Davor si píše, co chce. Tak jako všichni uživatelé TP.
Reagovat
FulnekUltras
kwa to je aspoň svoboda projevu ;-)))
Reagovat
Patik
Davor si proste myslí že on je ten najsprávnejší najnormálnejší človek ktorého názor nasleduje pol zeme a keď sem napíše hocikto blbosť ktorá mu nesadne tak mu hovorí nech je radšej ticho alebo nech odíde z tohoto portálu..taký pán boh čo má právo to tu súdiť a robiť tu poriadky..však keď sa mu niečo nepáči tak nech si to nevšíma..keď tu niekto robí zo seba šaša tak nech robí..keď som sprostý tak som..to nieje jeho problém.
Reagovat
gigin
Ne. Davor je člověk schopný diskuze. Normální diskuze s argumenty. Když pochybí, uzná to. Navíc má nasledováno a rozumí tomu. Není fanatický. Prostě kvalitní uživatel, který umí i odlehčit a být vtipný.
Reagovat
Patik
áno lenže všetci niesú takí..a nemôžeš čakať na portáli že tu nájdeš len samých odborníkov..toto nieje zákulisie tenisového štadióna útroby kde sa stretávajú odborníci z brandže.
Reagovat
gigin
Pravda.
Reagovat
Patik
Tak by som ho poprosil keďže sa ozýval aj pod mojími komentármi nech vyhľadáva a venuje sa seberovným a ľudom s názormi na jeho úrovni a nás čo do toho tak nevidíme a nerozumieme sa do toho nechal tak a nepovyšoval sa nad nás.
Reagovat
gigin
Zařídím.
Reagovat
Patik
Ďakujem..to je všetko :D :)
Reagovat
gigin
:DD oki
Reagovat
Davor1
Ja nikoho neodsudzujem a neponižujem, len hlúposť a jej očividné prejavy. Kamilos sa sám rozhodol, že tu bude trolovať a robiť zo seba to, čo robí, nech sa potom nečuduje reakciám na jeho osobu. Ale ďakujem za tvoju starostlivosť, cením si to :D
Reagovat
smazaný uživatel
Je to můj názor, ty mas svůj. Pokud se sejdeme, tak se můžeme bavit, pokud ne, tak se bavit nebudeme. Mě je to úplně někde :)
Reagovat
smazaný uživatel
Je úplně jedno, jak hraje Thiem v IW. Je to antukar, který se z toho finále posere stejně tak; jako se posral v několika dalších finále i na antuce. On hraje vždycky dobře, ale když přijde na lámání chleba, tak vyhori jako svíčka. Je to takový nextgen Berdych.
Reagovat
gigin
Tak jo. Dobjou, pane Kjop.
Reagovat
Ondra979
tak ok,. to si povime rano
Reagovat
Fazzzy3
Ja by som domina takto urcite nepodcenoval. Lopta je gulata, a vyhrat MOZE kazdy s kazdym. Je to o forme v dani den. Ak Roger vychyta zly den, automaticky podla mna s hracom ako je Thiem prehra. A povrch v IW Dominovi sedi a predvadza ozaj kvalitny tenis. Uvidime ale drzin Rogerovi palce nech to vyhra v dvoch setoch
Reagovat
Pe3k
Omg, Thiem je bez formy? Vsadím se že jsi viděl přesně 0 jeho zápasu v IW...povrch je pomalý a hodně skáče a to přesně jemu i Nadalovi sedí. Hrozně hloupé a arogantní komentáře píšeš.
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevím, to říkáš ty a respektuji tvůj názor. Pro mě osobně je Thiem strasne zvláštní hráč. On měl tolik možnosti aby se stal výjimečným a vždycky to zabil. Těch zápasu byla kvanta, kdy mohl vyhrát ale ty nejdůležitější momenty totálně zazdil. Má obrovské herní výpadky. Porazí Nadala, pak rupne s hráčem mimo top100.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč Rogera hejtuješ mnohonásobně víc než Forehand?
Reagovat
smazaný uživatel
Co to meleš?
Reagovat
smazaný uživatel
Píšeš ze spaní? :-D
Reagovat
Davor1
:D
Reagovat
FerrariF50
:-D
Reagovat
gigin
https://www.facebook.com/222913534493983/posts/2068052523313399/
Reagovat
kada.tom
Kerber > Andreescu (6-0 6-3)
Thiem > = Federer (6-4 3-6 7-6)
Reagovat
Kozoroh
WTA:
http://www.tennis.com/pro-game/2019/03/unexpected-treat-bianca-andreescu-vs-angelique-kerber-preview/80417/

ATP: http://www.tennis.com/pro-game/2019/03/rested-vs-tested-previewing-roger-federer-vs-dominic-thiem-final/80416/
Reagovat
Pe3k
Obecně nejuznávanější masters u mě spadl ze špičky až na dno. Proč? Semifinále Federer vs Nadal prakticky nikdo ani neviděl a finále se bude hrát o půl noci, takže další jobovka...snad nám to Uniqlerer alespoň vynahradí 101 titulem.
Reagovat
SwissMaestro
jojo, loni to bylo dříve, ne?
Reagovat
Kozoroh
Ve 21:10 začínali.
Reagovat
ipko
prečo baby tento rok nemôžu začať o 19:00 SEČ?
Reagovat
Kozoroh
Asi organizátoři víc mysleli na kalifornské diváky. 19:00 SEČ je u nich 11. hodina dopoledne.
Reagovat
steve79
Pro Rogera lepsi. On nema rad tyhle brzke zapasy. Kvuli tomu se loni poradne nerozjel.
Reagovat
PetaM
A to si představ, že někde ve světě se to finále bude hrát dokonce i ve 3 ráno :D :D :D Prostě katastrofa. Jako by nemohli začít na celém světě ve stejnou dobu. Já bych je žaloval.
Reagovat
smazaný uživatel
ATP tlačí Rogera na 109, tak mu dali night session. Logicky tah.
Reagovat
Patik
V Indian Wells predsa nemôžu zato že Nadal odstúpil..a že máme taký časový posun aký máme..premňa osobne je to stále Top hardový a nielen hardový Masters.
Reagovat
smazaný uživatel
Pro mě je nejlepší Masters ten na trávě, který neexistuje. To je největší fail ATP. Tenis se hraje na trávě, hardu a antuce, všechny povrchy mají dohromady 9 turnajů a tráva žádný. Takové Halle by to podle mě sneslo úplně v klidu, nebo Queens.
Reagovat
Mayo
Toho roku možno Roger zoberie viac Masters a Noje zase GS
Reagovat
Pe3k
Fedex bere obé!
Reagovat
Mayo
Federer 6-3, 7-5 Thiem
Reagovat
ipko
ak Roger zahrá podobne ako v skupine na TM, tak môže hrať Thiem akokoľvek dobre, na víťazstvo to stačiť nebude :)
Reagovat
com
Kerber Andreescu 6:3 6:2
Thiem Federer 7:6 6:4
:)
Reagovat
tommr
doufám, že Kerberová další titul neuhaluzí ...
Reagovat
smazaný uživatel
Haluzení gs titulů jde Angie o něco líp než Petře.
Včera proti BeBe hrála skvěle. Ve finále vidím jako Angie jako favoritku, i když víc přát budu Biance.
Reagovat
blixa
Uhaluzí, slupne rumunokanaďanku jako malinu ;-)
Reagovat
Grape
Určitě jej neuhaluzí. Když už, tak si jej vybojuje.
Reagovat
FulnekUltras
Nezapomeň, Angie, že polský Mamut už na prdel dostal, tak teď bojuješ za všechny slušné lidi. ;-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist