Napočtvrté to vyšlo. Halepová na Roland Garros slaví první grandslamový titul

9. 6. 2018, 15:00
Aktuality 199
FRENCH OPEN - Světová jednička Simona Halepová se ve svém čtvrtém grandslamovém finále dočkala premiérového triumfu. Šestadvacetiletá Rumunka na třetí pokus ovládla antukové Roland Garros, když v boji o titul otočila souboj s Američankou Sloane Stephensovou.
Profily hráčů
Simona Halepová

Simona Halepová sice tráví už několik desítek týdnů v čele světového žebříčku, dlouho však byla jednou z mála světových jedniček bez grandslamového titulu. Až dodnes.

Šestadvacetiletá Rumunka po třísetových porážkách ve finále Roland Garros 2014 a 2017 a Australian Open 2018 dobyla na třetí pokus antuku v Paříži. Po finálové výhře 3-6 6-4 6-1 nad Američankou Sloane Stephensovou si z French Open odváží premiérovou trofej z grandslamu.

"Je úžasné, co se mi povedlo. Nemůžu tomu uvěřit. Jsem ráda, že se mi to povedlo právě na Roland Garros. Je to moje oblíbené místo," řekla Halepová na kurtu.

V prvním setu vydržela Stephensová za základní čárou trpělivě sbírat údery Halepové a ve vhodném okamžiku přitlačila. Díky rychlému rovnému forhendu i dobrým returnům získala brejk na 3-1 a při svém podání byla nezdolná. Za stavu 5-3 odvrátila brejkbol a při setbolu donutila Rumunku poslat míček do autu.

Ještě na začátku druhého setu se Američanka dál pohybovala ladně, ekonomicky a dobře četla hru. Zdálo se, že Halepová nemá soupeřku jak vyvést z rytmu. Stephensová získala brejk, vedla 2-1, ale pak se začala karta obracet.

"Řekla jsem si, že musím na všechno zapomenout a jít do toho. Nechtěla jsem opakovat loňský rok," řekla Halepová. Loni ztratila finále s Lotyškou Jelenou Ostapenkovou, i když získala první set a ve druhém měla brejk. Proti Stephensové otočila na 4-2, postupně ji čím dál víc unavovala a druhý setu vyhrála 6-4.

Halepová dál posílala jeden úder za druhým k základní čáře a diktovala tempo výměn. Lítala po dvorci, chytila téměř všechno a po doběhnutém kraťasu vedla ve třetí sadě už 4-0. Soustředěná Rumunka už si nenechala pohár Suzanne Lenglenové uniknout. V posledním gamu dokonce napálila své první eso a po dvou hodinách a třech minutách využila hned první mečbol.



Halepová zvýšila vedení ve vzájemné bilanci na 6-2 a 40 let po Virginii Ruziciové se stala druhou rumunskou vítězkou Roland Garros. V Paříži uspěla deset let po svém triumfu mezi juniorkami a je šestou hráčkou, která následně vyhrála i mezi ženami. V minulosti se to povedlo mimo jiné Haně Mandlíkové.

Čtyřiadvacetiletá Američanka Stephensová si grandslamové finále zahrála podruhé v kariéře, hned to první loni na US Open proměnila v triumf. Po pařížském finále se posune na post světové čtyřky a vylepší své dosavadní maximum.

• FRENCH OPEN 2018 •
Francie / Paříž, antuka, 39.197.000 eur
sobotní výsledky (09. 06. 2018)
• Dvouhra žen - finále •
Halepová (1-Rum.) - Stephensová (10-USA) 3-6 6-4 6-1
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

199
Přidat komentář
Krisboy
https://twitter.com/i/status/1005484167042387968
Reagovat
bIbec
(1)Vandeweghe v Sasnovich
Rus v Alexandrova
Maria v Riske
Q v (6)Zhang

(4)Kontaveit v Q
Bencic v Linette
Witthoeft v (wc)Schoofs
Q v (7)Krunic

(8)Sabalenka v Vondrousova
Kr. Pliskova v Tomljanovic
(wc)Kalinskaya v Flipkens
Vikhlyantseva v (3)Bertens

(6)Van Uytvanck v (wc)Hogenkamp
Q v Kuzmova
Q v Q
Hercog v (2)Mertens
Reagovat
tommr
to zase museli nalosovat jediný dvě naše hráčky vedle sebe? :(
Reagovat
bIbec
beztak k tomu zápasu ani nedojde.
Reagovat
tommr
to je bohužel možný. Markéta - pokud bude zdravá - by měla přes Sabalenku přejít, ale Kristýně moc nevěřím ...
Reagovat
Herbert_Hoover
Já to vidím úplně opačně teda :)
Reagovat
bIbec
(1)Barty v Voegele
Q v Duan
Wickmayer v (wc)Boulter
(wc)Stosur v (7)Diyas

(3)Osaka v Vickery
Allertova v Ahn
Q v Ar. Rodionova
Cepede Royg v (5)Buzarnescu

(8)Giorgi v Jakupovic
Frech v Q
Watson v Q
Nara v (4)Konta

(6)Vekic v (wc)Taylor
Lapko v Fett
Barthel v Q
Q v (2)Rybarikova
Reagovat
smazaný uživatel
Ash "orámuje" FO dvěma turnaji, kde byla/je nasazená jako no.1.
Tak snad...
Come on, Ash.
Jsem zvědavý na Magdu, Donnu, Johannu, Naomi, Denisu a Mihaelu.
Reagovat
smazaný uživatel
Simona skvěle. Zcela zaslouženě.

Uvidíme, co zítra. Přeju to Domovi, ale všichni víme, jak to skončí.
Reagovat
Padme
Tak tak... :(
Reagovat
blixa
Já to přeju Nadalovi a to z jediného důvodu. Komu jsem letos fandil, ten rupnul. Chjo.
Reagovat
letityfanousek
tenisový odborník!!
Reagovat
smazaný uživatel
Kedy naposledy vyhrali GS dve svetové jednotky?...

Zrejme to nebolo extra dávno, tipujem Serenu a Noleho par rokov dozadu..

Tak snád zajtra opat...
Reagovat
duhove_hovinko
unbelievable...
Reagovat
Kozoroh
Wimbledon 2015.

Co bude zajímat tvou pověrčivou stránku - v posledních třech letech vítěz mužské dvouhry byl z opačné strany pavouka, než vítězka ženského singlu.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže trikrát a dosť. Tak sa hovorí, right?..

Rafa je v Paríži mimo všetkých tabuliek..

Navyše po Madride som napísal, že by bolo pekné zopakovať minulú antukovú sezónu 24/1, len so zrkadlením Madridu a Rímu. Dokonca ešte aj ten Djokovic je v rámci Rafovej antukovej sezóny rovnaký, jedine stretnutie v SF Masters.
Reagovat
smazaný uživatel
A kedy naposledy vyhral GS nová šampiónka a nový šampión?..

To bolo zrejme velmi dávno..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dvojice "nových šampionů" je o pár měsíců "mladší" než společná výhra obou světových jedniček :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak omyl, Marin vyhrál 2014.
Reagovat
smazaný uživatel
To znamena?
Reagovat
Ondra979
me to vychazi az na RG 2004 :).
Reagovat
smazaný uživatel
Správne.

Gaudio a Myskina.
Reagovat
Ondra979
jj, muj tip bez googlu byl US 2012, ale Stosurova vyhrala 2011, takze bylo treba jit jeste o dost zpatky. Ani US 2009, ani AO 2008 nevyslo, ani FO 2005 to uz jsem ty zenske vubec nevedel
Reagovat
smazaný uživatel
Ja som to bez googlu nedal. Viem, ze od 2005 vyhravali prakticky stále rovnakí. Jediná sanca bola AO08, US09,USO12,AO14,US14...A to som z hlavy nevedel, ktora zena práve triumfovala.

Nakoniec to bolo este predtým..
Reagovat
Davor1
Na začiatku druhého setu som už neveril. Našťastie sú to ale ženy a podobne, ako som na začiatku druhého setu pred rokom už začínal oslavovať, tak tentoraz to vypálilo presne naopak. Simona už musela vyhrať, neviem, čo by s ňou spravila ďalšia finálová prehra. Toto jej môže výrazne pomôcť aj do ďalších GS a veľkých turnajov. Na antuke som mal svojho času moju najväčšiu obľúbenkyňu vôbec Justine Henin, od jej konca nevyhrala RG žiadna hráčka, ktorej by som fandil, až teraz. Aj keby vyhrala Sloane, platilo by to tiež, ale Simone som to prial predsa len viac, Sloane ma už potešila dostatočne minulý rok v septembri :) Tak gratulácia a len tak ďalej, ale bol by som rád, keby znížila tie decibely, toto ma na nej pekne štve :/
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Nick Bollettieri "objevil kouzelnou vec..." coz je ten zpusob hekani behem uderu. Hlavne pro zensky tenis - nebot celkem dobre drzi vitalitu behem celeho zapasu a stabilizuje u zeny psychiku. S tim, ze jak jeste zameni hekani na rev, tak v dobach, kdy jeste tenistky poslouchaly udery souperky, to vlastne narusi jeji koncentraci.
Tak uz nejakou dobu se na kurtech takove hracky nevyskytuji, ktere by poslouchaly uder...kazda do toho mlati jak muze a nektere jak smyslu zbavene:) Jako moc tomu neverim, spis archaicka zalezitost...nekdy z dob, kde se ze dreva prechazelo na novou technologii...za dob Navratilove to bylo zhave tema, neb se nevedolo, co si s takovou Monikou Seles pocit:)

No Simona zacla rvat, poradne heka jak masina a hnedka vyhrala GS:)
Tak obecne dneska tam funi u toho tenisu skoro cela WTA - asi pochopitelne, vic fyzicky narocne to je... u tezke fyzicke prace funi kde kdo.
Pak je jeste moznost hrat na 2 vymeny s winnerem....ale zase na to musi mit ta holka dispozice...
...takze asi muzes byt rad, ze ti ta Simona zacla rvat:)
Reagovat
Davor1
Je to ale strašná zmena, keď som jej začal fandiť niekedy v 2012, tak žiadny rev tam nebol a napriek tomu hrala skvele a neskôr začala vyhrávať aj kvantum turnajov, ten šarapovovský škrekot prišiel, až keď sa stabilizovala medzi špičkou. Ono mne to hekanie ani nejak extra nevadí, ale keď už je to cez čiaru (to znamená prechod z hekania na revanie), tak mi to poriadne lezie na nervy. Najhoršie je, keď hrá s nejakou "tichou" hráčkou, proti Sharapke, Muguruze a podobným mi to zase až tak nevadí :D
Reagovat
Chrenda
Je to strašný. Já bych jebhnal z kurtu svinskýj krokem, kdybych tedy mohl. Nikdy jí už negudu fandit. Je podlá krysa.
Reagovat
Kozoroh
Snad ho feministky nesežerou :-)
https://mobile.twitter.com/naturelle13/status/1005432994084085760
Reagovat
smazaný uživatel
Otazka, na kterou v techto dobach neexistuje spravna odpoved. Dost emocionalni tema...
At kdokoliv nebo cokoliv odpovi, vzdycky to bude tzv. spatne:)
Reagovat
spaniel
Správná odpověď existuje...
Reagovat
VlS
Hlavně správnou odpověď znají ti, kteří ty odměny vyplácejí a je úplně mimózní se tím zabývat. Mimo jiné - je to odměna za co? Za turnaj, nebo za turnaj, včetně přípravy? Mají chlapi delší přípravu, než holky? Ale to je marný. Raděj by ses Rafo měl věnovat zplození nějakého potomka.
Reagovat
smazaný uživatel
nejlepe vice potomku, a potom jim muze vyplacet kapesny dle libosti a vlastniho uvazeni:)
Reagovat
VlS
Asi tak
Reagovat
turista
Už by opravdu mohl. Zatím ty hromady trofejí nemá komu odkázat, snad jedině španělskému státu.
Reagovat
baggik
Tak já to ženám přeju. Sice nehrajou tak dobře jako muži logicky, ale aspoň se dopředu neví, kdo vyhraje, zápasy jsou dramatické, plné otoček a úroveň hry šla jednoznačně nahoru. Není to tak dávno, co bylo na okruhu hráček, které umí změnit směr a zahrát po lajně jako prstů na jedné ruce. Naopak mužský okruh je v totálním rozkladu. Djokovič bez formy, Murray, Wawrinka, neustále zranění. A Nadal s Federerem už si ani nekonkurují, nejdřív hraje jeden a druhý odpočívá a pak si to otočí. Mladá generace se může jít zastřelit, vždyť kdyby tam F+N nebyli, tak beztak vyhraje gs nekdo jako Cilic nebo by to ukoncili po ctvrtfinale, ze nikdo nema odvahu nastpupit dal. Otres.
Reagovat
turista
Pro ty mladé hráče je těžké prorazit ten žulový dvojblok Nadal - Federer. Djokovič to dokázal, ale kdysi se zmínil o tom jaký to byl problém.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi spis zajimave finale z hlediska diskuse, jestli je Sloane jako Wozejk, nebo chytra nebo ne...
Ale asi nejakou znatelnou stopu, (alespon u mne) to nezanecha:) Coz se stava casto u zapasu se Simonou...(ale nic proti, je to sympaticka holka)
V prvnim setu Sloane dirigovala sve udery s citem prefekcionisty...prvni set vlastne u mne vyvolaval usmev nad tim jak nekdy staci konstantne sazet ultimatne k lajne na stred Simone udery, se kteryma se jeji prava-leva hroutila jak vezicka z karet nebo na nic jineho uz nemela cas nez poslat kopec na druhou stranu...(rekl bych, ze s tim asi ani nepocitala)
Obcas stacilo poslat uder nekam jinam a Simca se proste ke sve prava-leva nemohla dostat...Vypadalo to, ze si Sloane pujde vytrvale za svym,
...ovsem je to finale GS a tohle finale proste Sloane neustala...prisel black out, a uderova jistota byla v cudu. Ono potom hrat na stred ale na Tecko, uz takova sranda neni:))) A uz vubec ne ty prohozy, nebot Simona je velmi skvela v pohybu a uderu...
Takze zaslouzene prava-leva musela zvitezit.
Vlastne to bylo celkem jednoduche:)
Takze potom si ji uz Simca celkem vpoho rozebrala jak potrebovala...ani klasicka satna na nervy Sloane nepomohla, proste tohle finale prosvihla. A je to jeji vubec prohrane prvni finale v kariere, at jde o jakykoliv turnaj vcetne GS...
...a naopak je to prvni GS Simony...:)

Simona x Sloane
Winners: 18:16
UE: 26:39

Tak se konecne Simone splnil sen...a urcite gratulace, DNES ZASLOUZENE!

Nu coz, zitra je tu travicka, zvedavy jsem opet na Natalku, CoCo, Kamilu, dost mne zajima Naomi (mam sva ocekavani)...rekl bych ze Petra muze zatapet paradne, Garbina se jiste na Wimblas pripravi dobre...no a jasne, to nejvetsi ocekavani pro mne je letosni trava a Lucy:)

Nic nemyslim zle, ale predstava finale na trave Simona vs. Sloane, nebo Simona vs. Wozniacki, to by byla promne asi nocni mura...jsou to mile holky, ale toz nejak tak doufam v jine slozeni:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak mne chybi na te antuce takove hracky jako Fran, Sveta, Bobina, nebo pochopitelne takova Arantxa...nebo Gisela Dulko:) a asi bych uz pomalu musel jit vic do historie... Zajimave dokaze zahrat i Timea.
...letos dost zklamani Karlicka...nevim ani co rict:)))
Ryze takova posledni antukarka asi Sveta v roce 2009.
Uplne opacna situace nez v ATP...tam si Rafa lebedi vpohode vic jak 10 let.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Timea chybí. Snad za rok...
Pěkné zhodnocení - jako vždy.
Kontrast oproti některým nickům.
Reagovat
Herbert_Hoover
zápas Světa - Serena 2009 mám dodnes před očima, skvělý zápas :)
Reagovat
smazaný uživatel
epicka bitva na antuce:)
mne se libilo z tech poslednich take 2015 Sveta x Fran...holky tam naladovaly vsechno, co se da na antuce videt:)
Reagovat
Kozoroh
Čekatelka Simona se konečně dočkala. Titul jsem jí hodně přál, její snaha dobýt RG mi připomínala Novakovo úsilí dobýt Paříž.

Do stavu 0:2 to ale vypadalo, že Simona finále projede. Po celý zápas byla aktivnější, ale v prvním setu v mezihře ztrácela. Ať zahrála cokoliv (i riskantní úder k čáře), Sloane jí to v klidu vracela. Na winner se Simona musela hodně nadřít. K obratu došlo, když Sloane začala vyrábět chyby. Simona se chytla a otočila z 0:2 na 4:2, poté však svůj servis odevzdala. Druhý set nakonec rozhodlo zakolísání Sloane. V třetím setu se Simona od zisku brejku na 2:0 ocitla na koni a další brejk na 4:0 jí zajistil komfortní pozicí, při podávání na titul by byla nervóznější, kdyby vedla jen o jeden brejk.

Světová jednička by měla být vítězkou GS turnaje a Simona dnes svůj dosavadní rest vymazala.

Rarita na konec: Na chvostu poražených se ocitla loňská šampionka Ostapenková.

Halepová > Stephensová > Keysová > Putinsevová > Strýcová > Siniaková > Kozlovová > Ostapenková
Reagovat
smazaný uživatel
Zajímavá raritka, přebíjí Anettino pravidlo, které dnes ztratilo kouzlo :-)
Reagovat
turista
Ano, vypadá to tak jako Novakovo mnohaleté úsilí o titul z FO. Novak už by měl ten 69.titul získat a nenechat nás tak dlouho čekat. Před 14 měsíci ztrácel na Rafu Nadala pouhé 2 kousky. Momentálně už je to 11 celkem.
Reagovat
slacker
jak tam nehraje nekdo od nas tak to ztraci temer veskere kouzlo.
Reagovat
Padme
Jsem to na začátku druhého setu vypla, že je mi Simony líto a na to trápení se nechci koukat. Mám radost, je to lvice a zaslouží si to za ty roky...
Reagovat
Andrew89
Simce....peknej zapas z obous stran! super
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas sice nebyl až tak oslnivý, ale obě rozhodně předvedly bojovný výkon.
Sloane hraje takticky, úsporně. Simona byla nejen dnes větší bojovnice - výměna na 4:0 ve 3. setu byla skvělá.
I když je Sloane větší srcovka, jsem rád, že 9.6.2019 je Simonin den. Všem škarohlídům, kteří ohrnovali nos nad finále Sloane x Simoně přeju, ať si užijí wimbledonské finále. Vůbec by mi nevadilo, kdyby mělo stejné složení, i když doufám, že Češky, nebo Ashhleig bodou proti.
PO US, Austrálii a FO by bylo pěkné zkompletovat kvarteto nových gs vítězek :-)
Reagovat
smazaný uživatel
9.6.2018
Kdo ví, co bude za rok...
Reagovat
Fandina
spaniel s Forehandem, to jsou zase kecy tohle.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja som za spaniela veľmi rád. Len ukázal, že aj počas antukovej sezóny si vie nájsť to svoje :)..

Mám pocit, že vo WTA je dokonca užitočnejší, snáď bude na tomto poli pôsobiť dlhodobo a ATP nechá dospelým.
Reagovat
Fandina
Vaše příspěvky se nedají číst, jeden má pocit, že trumfuje druhého a celkově je to otravané. Ale je to fuk, moje hloupost, že to čtu.
Reagovat
smazaný uživatel
Si hlúpa, na tom sa zhodneme.
Reagovat
Fandina
Na tebe nemám.
Reagovat
spaniel
Jsi možná jediná věc na světě, která nás spojí....vidíš jak jsi výjimečná?
Reagovat
Fandina
Já nejsem ničem výjmečná, ale to, že vy se bavíte jak dva hlupáci, kteří se přetrumfují v nesmyslech, to zjistí každý, kdo si TP otevře. Ale to blb jako ty nebo on nedokáže pochopit.
Reagovat
spaniel
Hm...a to říká někdo, kdo má na svědomí 10 nejdelších a nejhloupejsich vláken v historii TP. Tomu říkám sebereflexe.
Reagovat
Fandina
Jsi hloupý.
Reagovat
spaniel
Nelži...Zase ta samá gramodeska? Tu už jsme slyšeli...
Reagovat
Fandina
To asi těžko, já tu žádný zvuk nepouštěla.
Reagovat
Fandina
vyjímečná
Reagovat
Ondra979
tak konecne se Simona dockala. A je to 6. nova GS vitezka mezi zenami za uplynule 2,5 sezony - to je hodne. Hozena rukavice pro Karolinu ale bude to hodne tezke. Kdyby aspon Petra chytla slinu ve W..
Reagovat
turista
Ženský tenis je přece jen zajímavější než mužský tím, že i GS může vyhrát hned několik tenistek. Při vší úctě k Federerovi a Nadalovi už jejich dominance snižuje atraktivitu tenisu. Na té antuce je to znát nejvíc. Nadal schramstne všechny hrozinky a na nikoho dalšího už nic kloudného nezbyde.
Reagovat
smazaný uživatel
hezky oslav první grandslamový titul :-)
Věřím, že Simona ještě nějaký přidá.
Reagovat
kada.tom
tak takhle to ČT ustřihávat nemusela ... no, ještě že je Eurosport :-)
Reagovat
kada.tom
tam jim zas vypadává zvuk ... achjo :-(
Reagovat
Kozoroh
Kavčí hory tohle dělají běžně...
Reagovat
Herbert_Hoover
Gratulace Simčo, tak konečně :) Sloane mám rád a navzdory spanielovým výtkám skutečně hraje chytře, což lidi, kteří ji sledují déle než o jednom GS finále (a i v něm první jeho polovinu hrála jinak než druhou) prostě vědí, nicméně dnes jsem investoval všechny své síly, abych potlačil kýžený triumf pro Rumunsko. Tak užívej dosyta úspěchu.
Reagovat
spaniel
Sloane me vůbec nevadí, je sympatická ale dnes chytře nehrála.
Reagovat
smazaný uživatel
V 1. setu hrála chytře.
Reagovat
Kozoroh
Na set a něco Simonu zaskočila, ale pak její výkonnost klesla. Kdyby si tento level hry udržela, Simona by finále neotočila.
Reagovat
Nola
Simona konecne zlomila prekliatie GS finale, pekne, videla som iba uchytkom, zasluzena NO1, uz sa jej bude hrat kazde dalsie GS lahsie a jednoduchsie, uz nemusi nikomu nic dokazovat, ustala tlak, priala som jej to, proti Garbine som jej neverila, Rumuni maju GS vitazku, dobre pre vychodnu Europu a ciernu dieru Europy
Reagovat
Nola
gratulujem aj Lunejke a Davorovi....
Reagovat
Davor1
Dnes som to mal win-win už pred zápasom, Sloane fandím rovnako, ale samozrejme som dúfal, že to už Simona konečne zlomí, fajn pocit :)
Reagovat
kada.tom
Ale jo, Simona si to zasloužila. Tak dlouho čekala, až se dočkala, musí to být pro ní opravdová satisfakce, že konečně už :-)

Od 2. setu nedala Sloane šanci, vyřadila hodně těžké soupeřky během turnaje a za ta dvě prohraná finále jí titul patří právem. Zasloužená světová jednička s GS.

- - -

Pro Sloane, myslím, antukový nadstandard. Určitě nepočítala, že bude zle zatápět soupeřce ve finále RG :-)
Reagovat
PetaM
Pěkně :) Gratulace! Konečně Simčo :)
Reagovat
Krisboy
Tak se konečně dočkala. Gratuluji, dřela na to hodně fest a hodně dlouho. Nikdo si to nezaslouží víc, než ona.
Reagovat
bIbec
Gratulace Lunej ke GS titulu.
Reagovat
bIbec
jinak zápas malinko zklamání. Nic moc. Snad se zítra Dom alespoň malinko hecne a udělá z toho mužského finále zajímavou podívanou.
Reagovat
Fandina
Halep. Letos jsem jí věřila a je to tááááááááááááám!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
EllNino
Pěkné :) Konečně světová jedička s GS titulem ... no, Karolíno, jsi na řadě
Reagovat
kada.tom
tak alespoň to nebude kanár :-)
Reagovat
George_Renel
Zlom přišel skoro zrcadlověm obráceně oproti loňsku.
(Nebo Sloan chytla psinku)
Reagovat
Mayo
Dočkala sa Simona, gratulka.
Reagovat
spaniel
Paráda!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ešte tí chlapi a budeš vysmiaty. Prinajhoršom ti to aspoň tá Simča kompenzuje :)
Reagovat
EllNino
vyloženě si ju Sloane vyťukává no, přesně, jak říkáš ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Začala kaziť a stratila istotu, ako tu ktosi písal. To sa v tenise proste stáva. Obraz hry však bol jasný.
Reagovat
spaniel
:D
Tak je to někdo, kdo zápasy hodnotí dle livescore a na tenise byl jen na challengru ve svém městě, nemůžeš chtít zázraky.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja sa na zápas pozerám priamo, ale oceňujem snahu škatuľkovať na základe jednej udalosti, to obmedzení ľudia robia. Nehnevám sa :)
Reagovat
spaniel
Jednej?:))) jsi fakt komik...1% abych byl přesnější.
Reagovat
smazaný uživatel
Livescore, 1%, musíš mať veľký komplex, rád by som si tvoje drísty pamätal, ale nie je to pre mňa dôležité..Polepším sa..
Reagovat
spaniel
Cmuk principále...a už neotravuj.
Reagovat
smazaný uživatel
Cmuk si nechaj pre frajerku.

Samozrejme z online zoznamky, lol
Reagovat
smazaný uživatel
Spaniel hodnotí antukovú sezónu: Paráda :)
Reagovat
kada.tom
tak a je asi hotovo, teď to Halep zvládla fantasticky a Sloane už začíná být otrávená
Reagovat
Mayo
Kanar?
Reagovat
kada.tom
vůbec si ho Sloane nezaslouží, ale rýsuje se to tak .. :-(
Reagovat
kada.tom
od stavu 6-3 2-0 pro Sloane to utkání zvolna, ale přece začíná Sloane utíkat
Reagovat
spaniel
Skvělý postřeh otesanku. Měl by ses tím živit.
Reagovat
Dobry-den
Halepinda musí vyhrát. Vždyť za posledních 12 měsíců vyhrála jenom směšný Šen-čen. Díky tomu je nejslabší světovou jedničkou v historii.

To už i ta Karolína měla aspoň Sinsinety...
Reagovat
peek
Nechci to vidět černobíle, ale vyhraje černá nebo bílá.
Reagovat
Kozoroh
Kdyby si Sloane udržela level hry z první sady, Simona by neměla šanci urvat druhý set. Sloane však polevila, začala kupit chyby, ztratila jistotu na servisu a Simona toho využila.
Reagovat
dadaft
přece jen by asi bylo lepší, aby vyhrála aktivita nad betonem.

jenom škoda, že se Simona naučila tak řvát.
Reagovat
spaniel
To mě mrzí taky. Přidala se k otravnym hekalkam.
Reagovat
kada.tom
Tak v 1. setu jasně lepší Sloane, ve druhém to bylo takové všelijaké, ale asi po zásluze jej získala Simona. Tak uvidíme jak si s tím holky poradí v rozhodujícím setu. Stále bych šance viděl plus mínus vyrovnané.
Reagovat
spaniel
Jestli Simona prohraje proti takové hračce, tak to bude ostuda jak hrom.
Reagovat
smazaný uživatel
Prehrat s grandslamovou vitazkou, ked tebe samej svieti v kolónke majroov velká tučná nula, to neni len tak. Hanba Simča!
Reagovat
spaniel
Vím že je to nad tvé výpočetní schopnosti, ale samozřejmě myslím to, jak dnes hraje. Vše na střed, max metr do stran. Každý hráč by to krutě potrestal, pokud to Simona nedokáže využít, bude to ostuda.
Reagovat
smazaný uživatel
Isteže.

V tvojom svete je lepší ten, kto silnejšie triafa do loptičky :)

S takým človekom ťažko preberať defenzívu, taktiku a tenisový um.
Reagovat
spaniel
Zas si mimo. Sloane má větší rány. Ale dává všechny na střed. Jestli to je pro tebe um a taktika, tak už chápu že jsi nikdy nechtěl s nikým tady hrát :D I to že fandis Dopalovi.
Reagovat
smazaný uživatel
Že som nikdy tu nechcel s nikým hrať?...Tu ludia medzi sebou hrávajú?...Ba čo viac sa na základe toho posudzujú názory?..

Už aby začala tráva, ty si sa snáď počas antukovej sezóny úplne zbláznil, lol...

Sloane Simonku v pohode vyťukáva, tá sa len s vyplazeným jazykom snaží diktovať..Ale to si nevšimneš neboj :)
Reagovat
spaniel
Představ si že hravaji. Jen magory nezvou, tak asi proto nevíš...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to som rád, že ti TP našiel kamaráta, potreboval si ho :)
Reagovat
spaniel
Kdyby jen jednoho. Ale neboj, jednoho dne, až přestaneš být chuj, taky třeba nějakého najdeš.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ty si osamelá duša, ja som sa sem neregistroval za účelom nájsť si kamaráta :)
Reagovat
spaniel
Jistě principále...vidím že žiješ ve svém světě. Stejně jako Dopall, v nějakém autistickem.
Reagovat
smazaný uživatel
Vo svete, kde sa na tenisportáli diskutuje o tenise a kamaráti hľadajú mimo neho.

Nuž, podivín :)
Reagovat
spaniel
A proto jsi došel v Blave na turnaj sám jak prst :D
Ty nemáš kamarády nikde, jen Frantze možná. Gratuluji ti k němu.
Reagovat
smazaný uživatel
Prišiel som sám veru, nie každý zdieľa tenisový koníček. Tak to v v skutočnom offline svete chodí :)..
Reagovat
Kozoroh
Vzhledem k bilanci Simony v GS finále je tato situace velmi reálná.
Reagovat
dunphy
Skvělej džouk :D
Reagovat
kada.tom
vůbec dnešní spanielovy komentáře jsou hodně LOL, evidentně měl k obědu vtipnou kaši :-)
Reagovat
spaniel
Hele brávku, tobě stačí že je černá a už ji fandis. O tenis nejde.
Reagovat
kada.tom
viz můj předchozí komentář ... :-D
Reagovat
spaniel
Simonaaaa :)
Běž si dát omastek, ať ti není smutno.
Reagovat
smazaný uživatel
Frustrácia z muzškej časti turnaja.

Ja oceňujem, že vyšiel z kanála..

Sloane, skvelý pohyb a čítanie hry, skvele neutralizuje Halepovej zbrane. To každý vidí predsa..

Skoro každý..:)
Reagovat
kada.tom
přesně, arogant odpočívá, tak se spaniel nudí, nemá koho opěvovat :-D
Reagovat
EllNino
tojo, prase s trollhandem se spojili ;) :D Vrána k vráně sedá
Reagovat
smazaný uživatel
Trčia ti nohy zo spanielovej riti.
Reagovat
spaniel
Z čeho? Ještě není konec, aby tě karma nekousla kam slunce nesvítí. Ty jsi fakt komik principále :)
Reagovat
smazaný uživatel
Z čeho?..:))

Zobuď sa, zajtrajšok na tom nič nemení..
Reagovat
spaniel
Jj, pořád RF > Dopal...takže máš recht, zítra se nic nezmění.
Reagovat
kada.tom
Come on! Sloane se hezky vrátila, byť tedy může z velké části poděkovat Halep, která jí v předešlý hře ten servis vyloženě darovala.
Reagovat
Herbert_Hoover
Stephens 6:3 6:4 Simona během pěti minut otočka o 180 stupňů..
Reagovat
kada.tom
Štyler právě vyhrál juniorskou čtyřhru!
Reagovat
George_Renel
Co je to platné, když všichni tři naši singlisté vyfičeli již v 1. kole :-/.
Reagovat
Pesek12
Simona hraje na nervy sama sobě i svým fanouškům...
Reagovat
kada.tom
tak teď si to holky hezky vyměnily ta podání :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Stephens hrá ako Andy Murray, proste Halepovú vyťuká. Tá do toho búši, ale pokiaľ nezariskuje, jej hra je v podstate úplne neefektívna.
Reagovat
dadaft
když si vzpomenu třeba na finále Lucky proti Sereně, je to k pláči, co se tam dneska děje,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
kada.tom
tak ona drtivá většina finálových utkání se Serenou měla grády, to snad ani nejde srovnávat
Reagovat
spaniel
Ví Stephens že nemusí hrát jen do středu? Lol, vždyť jen čeká až to Simona potrestá. A to tady někdo psal že hraje chytře :D
Reagovat
tommr
ted začala nepochopitelně blbnout. Snad je to ale jen přechodný ...
Reagovat
spaniel
Snad ne.
Reagovat
dadaft
totální vracečka, proti které je Wozejk ranařka
Reagovat
Herbert_Hoover
No to je těžký..pokud to spěje k jejímu dobru, fiftýnu, tak vlastně chytře hraje. :)
Reagovat
Kozoroh
Sloane začala víc chybovat a "vytáhla" tak Simonu z bryndy.
Reagovat
spaniel
Těžko... Simona začala hrát delší údery.
Reagovat
Kozoroh
V prvním setu si se Simonou v mezihře dělala, co chtěla. I riskantní údery Simony vracela v pohodě.
Reagovat
Andrew89
nedela nic jinyho nez ceka na chybu....Simona to snad otoci
Reagovat
kada.tom
a jéje ... začíná se to jaksi otáčet
Reagovat
tommr
Halepka má dneska jedinou šanci jak vyhrát a to utahat soupeřku. Vypadá to, že by se jí to mohlo povést ...
Reagovat
spaniel
Simona konečně začíná hrát svůj tenis.
Reagovat
Kozoroh
Taky je ale třeba říct, že jí k tomu Sloane pomohla.
Reagovat
Herbert_Hoover
Je na čase se ptát, jestli nebyla Sloane na vstupní prohlídce u Fuentese.. :))
Reagovat
tommr
Stephensová hraje šikovně a chytře. Na to taky existuje doping? :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Na to, že je u každého míčku? Samozřejmě.
Reagovat
tommr
to myslíš Halepku? Taky mi to příjde divný jak tam lítá jako utržená ze řetězu a nepříčetně řve ...
Reagovat
Herbert_Hoover
Stephensku. To je jí podobný. Jenom vrací a čeká, jako ten hnusný Nadal. :) Holt Fuentesova škola.
Reagovat
kada.tom
z 0:30 ... hmm :-)
Reagovat
Krisboy
Že já vul to nevsadil :(
Reagovat
com
moh si byt milionar jako Bohuš :D
Reagovat
kada.tom
no tpč ... Sloane ty dva poslední míče hry zvládla neskutečně!
Reagovat
Mantra
jde si za tím 2. mám ji rád
Reagovat
Mayo
Stephens absolútna stena, neni kade ju prekabátiť, beast mode.
Reagovat
kada.tom
WOOOOOOW!!!
Reagovat
Mayo
Halepka je hotová, nevie kde je sever. Mala by si zobrať MTO ako Býk.
Reagovat
Herbert_Hoover
ako Edmund proti Fogninimu
Reagovat
kada.tom
Zatím paráda! Ty výměny jsou lepší a lepší, obě do toho dávají fakt hodně. Sloane se na závěr setu vyhrabala z breakballu soupeřky opravdu stylově. Zatím vítězí stabilita a chytrost Sloane. Uvidíme co ukáže 2. set, Halep se nevzdá. Ona ne.
Reagovat
Kozoroh
Ach Simono, GS triumf ti není souzený.
Reagovat
Krisboy
Ještě není konec, ale oproti semifinále je dneska fakt poloviční.
Reagovat
Herbert_Hoover
Dinara Safinová dává "To mě mrzí".
Reagovat
MartinPa
Síma má jedinou možnost jak vyhrát proti zdi - vyvést ji z její komfortní zóny na základní čáře směrem síti, ale vzhledem k tomu, že dokonané kraťasy sem ještě v tomto zápase neviděl, tak to bude mít holka těžké.
Reagovat
Krisboy
Wow!
Reagovat
dadaft
Je tam Mike Tyson?

Byl to nejtvrdší boxerský zápas, který jsem v životě viděl, když ho Lennox Lewis rychlými zabijáckými direkty rozbil na zkrvavenou kaší.
V Las Vegas.
Ve dvanáctem kole už Tyson neviděl, obě obočí měl utržená a do očí se mu valila krev. Navíc měl těžký otřes mozku a čtyři zlomená žebra, jak se zjistilo později. Ale pořád stál na nohách. Jen v jedenáctém na několik nekonečných sekund klesl na levé koleno, než zase vstal. Až do konce se snažil Lewise sejmout jednou ranou, svým oblíbeným zvedákem dolů na bradu............. ale neměl šanci.
A Lennox Lewis ho nešetřil, nechtěl ho ponížit.
Kolo za kolem mu trhal svaly a lámal kosti....

Mike Tyson je Býk.
Reagovat
Mantra
di do prdele
Reagovat
George_Renel
Svačina silně ujíždí na Simoně. Když dá vítězný míček ona, je to nááádhera. Sloan to prý jen hraje chytře....
Reagovat
kada.tom
přitom co tam Sloane dokáže poslat ... uff, těžký kalibr!
Reagovat
Herbert_Hoover
Jen? Tím popsal hlavní zbraň Sloane, čímž převyšuje i nemalou část top 10.
Reagovat
kada.tom
ona hraje chytře, ale taky agresivně, když je to třeba
Reagovat
Herbert_Hoover
Jenže ta agresivita je právě součástí té chytrosti..když zahraje x defenzivních úderů, připraví si pozici a pak vyšle pro nás zničehonic jeden agresivní úder, který horko těžko i Simona dnes odvrací, přičemž onen úder ona už třeba plánovala dbva údery předtím..celkově bych to nazval tak, že se potkala chytrá hráčka s antukářkou..Sloane odhaluje mezery Halepové v defenzívě, což je (na antuce) paradox lehce :) Simona buší jak hluchý do vrat, prozatím celkem bez nápadu a Sloane nemá problém jedním úderem rozhodnout výměnu..
Reagovat
kada.tom
tak teď ta hra za stavu 4-2 byla docela na vážkách, klidně ji mohla vyhrát Halep, nicméně Sloane to zvládla
Reagovat
brixner
Řve jak kráva? Řve!

A proto nevyhraje!
Reagovat
Herbert_Hoover
Simona zatím hází sýr myším a doufá, že odejdou..
Reagovat
Kozoroh
Myslím, že i toto finále Simona projede. Sloane ji vrátí údery, které by proti jiným hráčkám byly winnery. Simona víc chybuje a má slabší servis. Nevidím to pro ni dobře.
Reagovat
Herbert_Hoover
Call me Sloane Evert
Reagovat
Pesek12
Bez stopballu to Simono bohužel nepůjde.
Reagovat
Mantra
Sloan, v poklidu, silně a za svým cílem, bez nervů, snad vyhraje. Pro druhý Slam dnes, za měsíc třetí a konečná v lednu :-D Fandím jí
Reagovat
Herbert_Hoover
Stephens is the new Nadal
Reagovat
Mayo
Stephens hra intergalakticky.
Reagovat
com
a Halep to zas projede! ..tak je kamoska, prece nenecha svetova jednicka Karolinu bez grandslamu samotnou :D
Reagovat
kada.tom
:-DDDDDDD

luxus výměna :-D
Reagovat
kada.tom
Slone vrací a vrací a vrací, jenže to není jen obrana, ona i hezky útočí :-)

Jedeme jedeme, než se Halep rozjede :-)
Reagovat
Krisboy
Chyb jak máku.
Reagovat
dadaft
Halep nemá úder, který by ji Stephens nedokázala vrátit a rozebrat ji, ať může zakončovat do otevřeného kurtu jde hodně hodně ztuha.

jen aby ji Sloane postupně nerozleptala...
Reagovat
Mayo
Som prekvapený ale Stephens veľmi dobrý pohyb. Vráti čokoľvek.
Reagovat
kada.tom
Come on Sloane!

Fandím jednoznačně Sloane, nicméně jsem hodně zvědav jak tohle finále bude vypadat, přál bych si pěkný tenis a aŤ vyhraje ta lepší, koneckonců Halep by si GS už taky zasloužila. Nicméně za zásluhy se trofej nedává :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist