13. den na French Open: Vondroušová zaútočí na finále. Lákadlem je souboj Federera s Nadalem

7. 6. 2019, 07:00
Previews 39
V rámci třináctého hracího dne letošního ročníku antukového grandslamu French Open se dozvíme letošní finalisty. Ženské semifinálové souboje obstarají poslední česká naděje ve dvouhře Markéta Vondroušová s Johannou Kontaovou a Ashleigh Bartyová s Amandou Anisimovovou. O finále mužské dvouhry zabojují Roger Federer s Rafaelem Nadalem a Novak Djokovič s Dominicem Thiemem. Na programu je finále mixu.
NÁŠ DNEŠNÍ VÝBĚR
• Češi v akci •
Vondroušová (ČR) - Kontaová (26-Brit.) | Court Simonne Mathieu (od 11:00 SELČ)
• Semifinále dvouhry žen •
Bartyová (8-Austr.) - Anisimovová (USA) | Court Suzanne Lenglen (od 11:00 SELČ)
• Semifinále dvouhry mužů •
Federer (3-Švýc.) - Nadal (2-Šp.) | Court Philippe Chatrier (od 12:50 SELČ)
Djokovič (1-Srb.) - Thiem (4-Rak.) | Court Philippe Chatrier (od 14:50 SELČ)
• Finále mixu •
L. Chan/Dodig (Tchaj-wan/Chorv.) - Dabrowská/M. Pavič (2-Kan./Chorv.) | Court Simonne Mathieu (od 13:00 SELČ)


• Češi v akci •
Markéta Vondroušová (38.) - Johanna Kontaová (26.) | Court Simonne Mathieu (od 11:00 SELČ)
Zatímco poslední českou naději ve dvouhře 19letou Markétu Vondroušovou dnes čeká premiérové semifinále na grandslamech, Johanna Kontaová bude mít třetí pokus (Australian Open 2016 a Wimbledon 2017) na postup do svého prvního grandslamového finále. Vzájemná bilance je před dnešním soubojem vyrovnaná. Poslední duel nedávno na antuce v Římě vyhrála ve třech setech britská tenistka.

Kontaová v minulém kole předvedla naprosto fenomenální výkon a navazuje na úspěchy z předchozích turnajů. Vondroušová má rovněž skvostnou formu, ale pokud Britka předvede podobný výkon jako v posledním kole, nejspíše pro Češku nejlepší turnaj kariéry v semifinále skončí. Kontaová je mírnou favoritkou.

Tip: Kontaová ve třech setech

Aktuální forma
Vondroušová i na antuce pokračovala ve vynikající formě z úvodních měsíců letošní sezony. V Istanbulu bez ztráty setu prolétla až do finále, v němž neudržela vedení proti rozjeté Petře Martičové a druhou trofej nezískala. V pražské Stromovce se kvůli zdravotním potížím nepředstavila. V Římě si vše vynahradila postupem do čtvrtfinále a skalpem Simony Halepové.

Cesta turnajem
Na French Open Vondroušová prožívá vůbec nejlepší turnaj své kariéry a do semifinále postoupila bez ztráty setu. Devatenáctiletá Češka vyřadila Yafan Wang, Anastasii Potapovovou, nasazenou Carlu Suárezovou, v osmifinále deklasovala nasazenou Anastasiji Sevastovovou a ve čtvrtfinále v těžkém zápase přemohla nasazenou Petru Martičovou.

Historie na French Open
Vondroušová při své premiéře (2017) došla do druhého kola. Loni vypadla hned v prvním kole, v němž po zdravotní pauze nestačila na Anu Bogdanovou.

Markéta Vondroušová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Istanbul,  Budapešť (finále)
Největší úspěchy na antuce: Istanbul (finále)
Bilance: 27-6
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na antuce: 12-2
Bilance proti hráčkám Top 21-30: 4-0 (kariérní 4-3)
Bilance v semifinále grandslamů: 0-0 (kariérní 0-0)
Grandslamy: Australian Open (2. kolo)

Markéta Vondroušová - French Open
Kariérní bilance: 6-2
Nejlepší výsledek: semifinále (2019)
Loňský výsledek: 1. kolo
Generálka: Istanbul (finále), Řím (čtvrtfinále)
Cesta turnajem: Yafan Wang (6-4 6-3), Potapovová (6-4 6-0), (28) Suárezová (6-4 6-4), (12) Sevastovová (6-2 6-0), (31) Martičová (7-6 7-5)

Aktuální forma
Kontaová se na svém nejhorším povrchu vrátila do formy. Bývalá světová čtyřka si v Rabatu zahrála své první antukové čtvrtfinále na okruhu WTA a prohrála až ve finále s Marií Sakkariovou. V Madridu ve druhém kole potrápila Simonu Halepovou a v Římě až ve finále padla s Karolínou Plíškovou.

Cesta turnajem
Skvělou formu potvrzuje i na French Open. Na úvod vyřadila kvalifikantku Antonii Lottnerovou, ve třech setech divokou kartu Lauren Davisovou, ve třetím kole smetla Viktórii Kužmovou, poté nedala šanci Donně Vekičové a po fenomenálním výkonu uspěla proti loňské finalistce Sloane Stephensové.

Historie na French Open
Kontaová si v minulosti hlavní soutěž v Paříži zahrála čtyřikrát a pokaždé ztroskotala hned na první soupeřce.

Johanna Kontaová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Řím,  Rabat (finále)
Největší úspěchy na antuce: Řím, Rabat (finále)
Bilance: 29-9
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na antuce: 15-3
Bilance proti hráčkám Top 31-50: 6-1 (kariérní 34-22)
Bilance v semifinále grandslamů: 0-0 (kariérní 0-2)
Grandslamy: Australian Open (2. kolo)

Johanna Kontaová - French Open
Kariérní bilance: 5-4
Nejlepší výsledek: semifinále (2019)
Loňský výsledek: 1. kolo
Generálka: Rabat (finále), Madrid (2. kolo), Řím (finále)
Cesta turnajem: Lottnerová (6-4 6-4), Davisová (6-3 1-6 6-3), Kužmová (6-2 6-1), (23) Vekičová (6-2 6-4), (7) Stephensová (6-1 6-4)


• Semifinále dvouhry žen •
Ashleigh Bartyová (8.) - Amanda Anisimovová (51.) | Court Suzanne Lenglen (od 11:00 SELČ)
Druhá finalistka vzejde z prvního souboje mezi Ashleigh Bartyovou a Amandou Anisimovovou. Obě aktérky dnes čeká semifinálová grandslamová premiéra. Teprve 17letá Anisimovová, která v předchozím kole vyřadila obhájkyni titulu Simonu Halepovou, je nejmladší semifinalistkou grandslamu od Australian Open 2007, kdy se mezi nejlepší kvarteto probojovala česká tenistka Nicole Vaidišová.

Anisimovová hrála proti Halepové fantasticky, Bartyová si drží svůj vynikající letošní standard. Bartyová nejspíše mladé a nezkušené Američance hru hodně znepříjemní svými technickými údery, proto je naším tipem na postup do finále.

Tip: Bartyová ve dvou setech

Aktuální forma
Bartyová na všech sedmi letošních turnajích došla minimálně do osmifinále. Zkraje roku v Sydney obhájila finálovou účast, na Australian Open si zahrála premiérové grandslamové čtvrtfinále a v Miami získala svůj nejcennější titul. Do antukového jara vstoupila až v Madridu a postoupila do čtvrtfinále, v Římě skončila o kolo dříve.

Cesta turnajem
Na French Open je zatím suverénní, bez ztráty setu si poradila s Jessicou Pegulaovou, Danielle Collinsovou, Andreou Petkovicovou a ve čtvrtfinále s Madison Keysovou. Jediné zaváhání přišlo v osmifinále proti rozjeté Sofii Keninové, přemožitelce Sereny Williamsové.

Historie na French Open
Bartyová v minulosti hrála hlavní soutěž French Open pětkrát a dočkala se pouhých dvou výher. Letos tak své pařížské maximum výrazně vylepšila.

Ashleigh Bartyová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Miami (vítězka);  Sydney (finále)
Největší úspěchy na antuce: French Open (semifinále)
Bilance: 29-5
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na antuce: 9-2
Bilance proti hráčkám Top 50-100: 9-1 (kariérní 42-12)
Bilance v semifinále grandslamů: 0-0 (kariérní 0-0)
Grandslamy: Australian Open (čtvrtfinále)

Ashleigh Bartyová - French Open
Kariérní bilance: 7-5
Nejlepší výsledek: semifinále (2019)
Loňský výsledek: 2. kolo
Generálka: Madrid (čtvrtfinále), Řím (osmifinále)
Cesta turnajem: Pegulaová (6-3 6-3), Collinsová (7-5 6-1), Petkovicová (6-3 6-1), Keninová (6-3 3-6 6-0), (14) Keysová (6-3 7-5)

Aktuální forma
Anisimovová na sebe znovu upozornila na Australian Open, kde až v osmifinále prohrála s Petrou Kvitovou. V polovině dubna na antuce v Bogotě získala svůj premiérový titul. Také na dalších generálkách podávala velmi dobré výkony i přes brzká vyřazení. V Charlestonu potrápila výbornou antukářku Petru Martičovou a v Římě Kiki Bertensovou.

Cesta turnajem
Na French Open bez ztráty setu vyřadila Harmony Tanovou, nasazenou Arynu Sabalenkovou, Irinu Beguovou, kvalifikantku Aljonu Bolšovovou a naposledy po fantastickém výkonu obhájkyni titulu a největší favoritku Simonu Halepovou.

Historie na French Open
V Paříži si svou premiéru odbyla předloni, kdy hned v prvním kole prohrála s Kurumi Naraovou. Loni se antukového grandslamu nezúčastnila.

Amanda Anisimovová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Bogotá (vítězka)
Největší úspěchy na antuce: Bogotá (vítězka)
Bilance: 18-10
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na antuce: 12-4
Bilance proti hráčkám Top 10: 1-2 (kariérní 2-4)
Bilance v semifinále grandslamů: 0-0 (kariérní 0-0)
Grandslamy: Australian Open (osmifinále)

Amanda Anisimovová - French Open
Kariérní bilance: 5-1
Nejlepší výsledek: semifinále (2019)
Loňský výsledek: 1. kolo
Generálka: Charleston (1. kolo), Bogotá (vítězka), Madrid (kvalifikace), Řím (2. kolo)
Cesta turnajem: Tanová (6-3 6-1), (11) Sabalenková (6-4 6-2), Beguová (7-6 6-4), Bolšovová (6-3 6-0), (3) Halepová (6-2 6-4)


• Semifinále dvouhry mužů •
Roger Federer (3.) - Rafael Nadal (2.) | Court Philippe Chatrier (od 12:50 SELČ)
V semifinále by se diváci měli dočkat očekávaného souboje mezi bývalým šampionem Rogerem Federerem a vítězem posledních dvou ročníků a 11násobným šampionem Rafaelem Nadalem. Ve vzájemné bilanci sice vede 23-15 Nadal, nicméně Federera naposledy dvaatřicetiletý Španěl porazil na Australian Open 2014. Posledních pět soubojů vyhrál sedmatřicetiletý Švýcar, naposledy se radoval předloni ve finále v Šanghaji. Na French Open vyhrál všech pět duelů Nadal, na antuce je bilance 13-2 ve prospěch Španěla.

Nadal je jasným favoritem na postup do nedělního finále, ovšem proti Federerovi se mu dlouho nedaří, tak jednoduché by to tedy mít nemusel.

Tip: Nadal ve čtyřech setech

Aktuální forma
Federer se na antuce představil po dlouhých třech letech. Loni i předloni antukové jaro vynechal, aby se mohl soustředit a připravit na oblíbenou travnatou část sezony. Comeback na nejpomalejší tenisových povrch zahájil čtvrtfinálovou účastí v Madridu, mezi nejlepší osmičku postoupil také v Římě, ale ke čtvrtfinále kvůli zranění pravé nohy nenastoupil.

Cesta turnajem
Federer na French Open, kam se vrátil po čtyřech letech, bez ztráty setu přehrál Lorenza Sonega, lucky losera Oscara Otteho, Caspera Ruuda i Leonarda Mayera. Set ztratil až ve čtvrtfinále s krajanem Stanem Wawrinkou.

Historie na French Open
Federer si při svých 17 předchozích účastech pětkrát zahrál finále antukového grandslamu, jen jednou uspěl (2009) a zkompletoval kariérní grandslam. Na pařížské antuce startuje po čtyřech letech.

Roger Federer - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Miami,  Dubaj (vítěz);  Indian Wells (finále)
Největší úspěchy na antuce: French Open (semifinále)
Bilance: 27-3
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na antuce: 9-1
Bilance proti hráčům Top 10: 2-2 (kariérní 218-117)
Bilance v semifinále grandslamů: 0-0 (kariérní 30-13)
Grandslamy: Australian Open (osmifinále)

Roger Federer - French Open
Kariérní bilance: 70-16
Nejlepší výsledek: vítěz (2009)
Loňský výsledek: nehrál
Generálka: Madrid (čtvrtfinále), Řím (čtvrtfinále)
Cesta turnajem: Sonego (6-2 6-4 6-4), Otte (6-4 6-3 6-4), Ruud (6-3 6-1 7-6), L. Mayer (6-2 6-3 6-3), (24) Wawrinka (7-6 4-6 7-6 6-4)

Aktuální forma
Nadal se po zranění kolene vrátil na svém nejlepším povrchu. Ale roli antukového krále zpočátku nepotvrzoval. V Monte Carlu, Barceloně i Madridu skončil v semifinále. Prvního letošního titulu se dočkal až v Římě, kde ve finále porazil Novaka Djokoviče.

Cesta turnajem
Obhajobu titulu na French Open zahájil suverénními vítězstvími nad kvalifikanty Yannickem Hanfmannem a Yannickem Madenem, ve třetím kole překvapivě ztratil set s Davidem Goffinem, v osmifinále jasně přehrál Juana Ignacia Lóndera a ve čtvrtfinále nedal šanci Keiovi Nišikorimu.

Historie na French Open
French Open je Nadalovým vůbec nejúspěšnějším turnajem. Před startem letošního ročníku z 88 odehraných zápasů zaznamenal pouhé dvě porážky a na pařížské antuce slavil 11 ze svých 17 grandslamových triumfů, naposledy se radoval loni.

Rafael Nadal - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Řím (vítěz);  Australian Open (finále);  Madrid,  Barcelona,  Monte Carlo,  Indian Wells (semifinále)
Největší úspěchy na antuce: Řím (vítěz); Madrid, Barcelona, Monte Carlo (semifinále)
Bilance: 30-5
Bilance z posledních 10 zápasů: 10-0
Bilance na antuce: 19-3
Bilance proti hráčům Top 10: 3-3 (kariérní 165-88)
Bilance v semifinále grandslamů: 1-0 (kariérní 25-5)
Grandslamy: Australian Open (finále)

Rafael Nadal - French Open
Kariérní bilance: 91-2
Nejlepší výsledek: vítěz (2005 - 2008, 2010 - 2014, 2017 - 2018)
Loňský výsledek: vítěz
Generálka: Monte Carlo (semifinále), Barcelona (semifinále), Madrid (semifinále), Řím (vítěz)
Cesta turnajem: Hanfmann (6-2 6-1 6-3), Maden (6-1 6-2 6-4), (27) Goffin (6-1 6-3 4-6 6-3), Lóndero (6-2 6-3 6-3), (7) Nišikori (6-1 6-1 6-3)


Novak Djokovič (1.) - Dominic Thiem (4.) | Court Philippe Chatrier (od 14:50 SELČ)
Druhé semifinále obstarají světová jednička a bývalý vítěz Novak Djokovič, který stále úspěšně útočí na zkompletování nekalendářního grandslamu, a loňský finalista Dominic Thiem. Ve vzájemné bilanci dominuje Djokovič (6-2), na antuce vede na zápasy 3-2. Poslední souboj nedávno v semifinále v Madridu těsně vyhrál Srb.

Djokovič na grandslamech v posledním roce neprohrává a to by měl potvrdit i dnes. Thiem se stále pere s výkyvy formy, na French Open zatím nepůsobí tak přesvědčivě jako Djokovič, jenž to dnes nebude mít proti jednomu z nejlepších antukářů současnosti vůbec jednoduché. Do nedělního finále by ale projít měl.

Tip: Djokovič ve čtyřech setech

Aktuální forma
Djokovič se po nepřesvědčivých výkonech na březnových Masters s příchodem antukového jara výrazně zlepšil. V Monte Carlu sice vypadl již ve čtvrtfinále, nicméně v Madridu získal svou 33. trofej z Masters a v Římě až ve finále prohrál s Rafaelem Nadalem.

Cesta turnajem
Na French Open zatím suverénně postupuje bez ztráty setu. Postupně si poradil s Hubertem Hurkaczem, Henrim Laaksonenem, Salvatorem Carusem, Janem-Lennardem Struffem a s Alexanderem Zverevem.

Historie na French Open
Djokovič se antukového grandslamu účastní popatnácté a jen dvakrát se nedostal alespoň do čtvrtfinále. Celkem čtyřikrát si v Paříži zahrál finále, uspěl jen v roce 2016, kdy zkompletoval kariérní grandslam. Loni ve čtvrtfinále prohrál s Marcem Cecchinatem.

Novak Djokovič - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Madrid,  Australian Open (vítěz);  Řím (finále);  Dauhá (semifinále)
Největší úspěchy na antuce: Madrid (vítěz); Řím (finále)
Bilance: 28-5
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na antuce: 15-2
Bilance proti hráčům Top 10: 6-1 (kariérní 202-91)
Bilance v semifinále grandslamů: 1-0 (kariérní 24-10)
Grandslamy: Australian Open (vítěz)

Novak Djokovič - French Open
Kariérní bilance: 68-13
Nejlepší výsledek: vítěz (2016)
Loňský výsledek: čtvrtfinále
Generálka: Monte Carlo (čtvrtfinále), Madrid (vítěz), Řím (finále)
Cesta turnajem: Hurkacz (6-4 6-2 6-2), Laaksonen (6-1 6-4 6-3), Caruso (6-3 6-3 6-2), Struff (6-3 6-2 6-2), (5) A. Zverev (7-5 6-2 6-2)

Aktuální forma
Thiemovi se zpočátku na oblíbené antuce nedařilo. V Monte Carlu se loučil už v osmifinále, ale chuť si spravil triumfem v Barceloně, kde neztratil jediný set, přičemž v semifinále porazil antukového krále Rafaela Nadala. V Madridu skončil v semifinále na pozdějším vítězi Novakovi Djokovičovi, v Římě překvapivě padl hned s úvodním soupeřem Fernandem Verdascem.

Cesta turnajem
Na French Open musel do čtyř setů s Tommym Paulem, Alexanderem Bublikem i Pablem Cuevasem, s papírově nejtěžším soupeřem Gaëlem Monfilsem mu naopak stačily tři sady a set neztratil ani ve čtvrtfinále proti Karenovi Chačanovovi.

Historie na French Open
French Open je Thiemovým nejúspěšnějším grandslamem. Po dvou vypadnutích ve druhém kole si v letech 2016 a 2017 zahrál semifinále a loni prohrál až ve finále s Rafaelem Nadalem.

Dominic Thiem - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Barcelona,  Indian Wells (vítěz);  Madrid,  Buenos Aires (semifinále)
Největší úspěchy na antuce: Barcelona (vítěz); Madrid, Buenos Aires (semifinále)
Bilance: 22-8
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na antuce: 16-5
Bilance proti hráčům Top 10: 3-1 (kariérní 18-33)
Bilance v semifinále grandslamů: 0-0 (kariérní 1-2)
Grandslamy: Australian Open (2. kolo)

Dominic Thiem - French Open
Kariérní bilance: 23-5
Nejlepší výsledek: finále (2018)
Loňský výsledek: finále
Generálka: Monte Carlo (osmifinále), Barcelona (vítěz), Madrid (semifinále), Řím (2. kolo)
Cesta turnajem: Paul (6-4 4-6 7-6 6-2), Bublik (6-3 6-7 6-3 7-5), P. Cuevas (6-3 4-6 6-2 7-5), (14) Monfils (6-4 6-2 6-2), (10) Chačanov (6-2 6-4 6-2)


• Finále mixu •
/ L. Chan / I. Dodig - / G. Dabrowská / M. Pavič | Court Simonne Mathieu (13:00 SELČ)
V repríze loňského finále mixu se utkají loňští vítězové Latisha Chan a Ivan Dodig s Gabrielou Dabrowskou a Matem Pavičem. Bude se jednat o druhý souboj sehraných párů.

Chan s Dodigem dosáhli největšího společného úspěchu loni právě na French Open. Na ostatních grandslamech se jim příliš nedařilo. Žádný jiný grandslamový vavřín na kontě ani jeden z členů tchajwansko-chorvatského tandemu nemá.

Cesta turnajem
1K: Spearsová/Cabalová (7-6 6-2)
2K: (8) Grönefeldová/Farah (6-2 7-6)
ČF: Hesseová/Bonzi (6-4 6-3)
SF: (1) Melicharová/Soares (6-2 6-1)

Také Dabrowská s Pavičem ovládli jeden grandslamový turnaj, a to loňské Australian Open. Dabrowská v minulosti slavila ještě na French Open 2017 po boku Inda Rohanna Bopanny, Pavič zase triumfoval na US Open 2016 s Němkou Laurou Siegemundovou.

Cesta turnajem
1K: Christianová/Nielsen (6-4 7-6)
2K: Olaruová/Škugor (7-6 6-2)
ČF: (5) S. Zhang/Peers (1-6 7-5 10-8)
SF: N. Kičenoková/Kuréší (6-7 6-1 10-8)

FRENCH OPEN 2019 - PROGRAM 13. HRACÍHO DNE
• COURT PHILIPPE CHATRIER • (od 12:50 SELČ)
1. Federer (3-Švýc.) - Nadal (2-Šp.)
2. Djokovič (1-Srb.) - Thiem (4-Rak.)
• COURT SUZANNE LENGLEN • (od 11:00 SELČ)
1. Bartyová (8-Austr.) - Anisimovová (USA)
• COURT SIMONNE MATHIEU • (od 11:00 SELČ)
1. Vondroušová (ČR) - Kontaová (26-Brit.)
2. L. Chan/Dodig (Tchaj-wan/Chorv.) - Dabrowská/M. Pavič (2-Kan./Chorv.) / nejdříve ve 13:00 SELČ
• COURT 14 • (od 11:00 SELČ)
2. Paulson/Vanshelboim (ČR/Ukr.) - Cazaux/Mayot (Fr.) / junioři
Kompletní program 13. hracího dne
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

39
Přidat komentář
smazaný uživatel
Tvl, aké porazenecké nálady od FFF..Nevedel by som si predstavit, ze by som Rafu takto odpisal, kdekolvek proti hocikomu..A ze goat :)

Ideálne podmienky, zima, vietor, lepsie to nikdy nebolo.
Reagovat
Denis92
*Idealne podmienky pre Nadala. Keby je slnko a 30 stupnov, tak vtedy by to vyhovovalo Federerovi.
Reagovat
Kojinho
Moc lidí tu poraženeckou náladu nemělo, to jen ty ji chceš vidět.
Reagovat
Marduch
https://sport.aktualne.cz/tenis/srbsky-tenista-djokovic-opravil-umpiroveho-rozhodciho-za-spo/r~cae6c94288ec11e9b9980cc47ab5f122/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
Reagovat
ipko
pekné od neho
Reagovat
smazaný uživatel
Ci by to urobil aj v piatom sete pri big pointe :)

Toto mi prislo trochu ako PR.
Reagovat
Mantra
budou hrát od 11ti? nebo mám jít do práce, je pátek a už jsem tam byl, znovu se mi moc nechce :-)
Reagovat
baggik
Nikam nechoď. Holky hrajou už fakt od těch 11ti, už jsou druhé sety. A chlapi od jedný, tak si dej oběd a v klidu koukej.
Reagovat
smazaný uživatel
Ideální by bylo, kdyby vyhrál Federer a Thiem. Proste změna, jiné finále, paráda. Ale asi to tak nedopadne. A úplně největší prdel by byla, kdyby Federer vyhrál French Open, to by se svět trosku obrátil. :D
Reagovat
Ondra979
psst. o tom se nemluvi. Ted je hlavni ukol zaskocit RAfana. Fed ma na sve strane asi jedinou vyhodu, NAdala ted 5x porazil, vse ostatni vcetne povrchu a Nadalova sebevedomi zde jde proti..jeste mozna ten zlepseny BH, ale musi tam byt..
Reagovat
Patik
Vieš čo by to bolo keby Federer vyhral po trojročnej absencii antukový grandslam po desiatich rokoch v jeho veku.. French Open a ešte po ceste vyradil Nadala..samozrejme bolo by to neuveritelné a podľa mňa keď došiel tak ďaleko tak už aj on sám musí cítiť šancu..prial by som mu to ale šance sú veľmi veľmi malé.
Reagovat
Ondra979
no je to tak ,sance jsou proste male. pokud proti ocekavanizdola byka, tak by ho cekal nejspi Novak, to je proste moc tezke. Ale uvidime, dnes fandime a co bude dal nema cenu ted resit. Hlavne at to Rogerovi pise, pak verim, ze to nebude pro Nadala snadn zapas
Reagovat
Patik
a neprajníkom by aj dekel odtrhlo.
Reagovat
Marduch
Byl by prvním z Big3 s dvěma Grandslamy.
Reagovat
smazaný uživatel
Pravda. Nole nebo Roger mohou po výhře na FO být první, kdo má dva GS z každého.
Reagovat
SwissMaestro
Já jsem asi nemocný optimista, ale Federer podle mě dneska Nadala vyprovodí ve 4 setech.

6:2, 6:4, 5:7 a 6:2
Reagovat
Ondra979
no stat se muze leccos. JA netipuji, ale verim, ze to nebude tak jednoznacne, jak by melo byt podle bookies. Ale stve me t pocasi..od kolika je realne, ze zacnou hrat? Ja muzu od az od 2
Reagovat
SwissMaestro
Já doufám , že začnou jak je tu napsáno (13:00) , ale to počasí nevypadá dobře.....od 17 jsem pryč takže se bojím, že nic neuvidím no :D
Reagovat
Ondra979
no ja doufam, ze zacnou az ve dve..
Reagovat
steve79
Ja v to taky doufam, ale pocitam s porazkou. Kdyby Fed vyhral to by byl nejvetsi sok v historii.
Reagovat
baggik
Mohl by po 56 letech konečně někdo porazit na FO Nadala. Chápu, že pro jeho fans je to onanie, pro ostatní děsná nuda, šeď. A Markéta by mohla postoupit do finále.
Reagovat
Mayo
Djokino ho porazí vo finále.
Reagovat
turista
Ano.
Reagovat
dadaft
počasí vypadá bídně :((
Reagovat
steve79
Snad nebude prset. Doufam, ze to bude bitva. Snad Rafa nesfoukne Rogera za dve hodiny.
Reagovat
a.magerova
Já neříkám tak ani tak... ale na má slova dojde.... :-)))
Reagovat
marco22
Roger proti Nadalovi na antuke nemá žiadnu šancu,ale uvidíme či nastúpi s tým,že oddozdá Nadalovi povinné 3sety,alebo aj zabojuje.Tú druhú variantu by som si prial viac.Tak uvidíme ako to dopadne.
Reagovat
ttopi
O tom že Roger něco odevzdá, respektive že zabojuje, o tom není třeba vést debatu. Na kurtu není většího profesionála, než je Roger.
Reagovat
Mercury
Kyrgios.
Reagovat
Mercury
Kyrgios.
Reagovat
acc
:))
Reagovat
Patik
Toto bude možno posledný Rogerov zápas na French Open v celej kariére..podľa mňa tam nechá všetko čo má..telo dušu skúsenosti...ženu deti mamu oca.
Reagovat
Mayo
Nadal 7-5, 6-7, 6-4, 7-6 Egoista
Djokovic 7-5, 4-6, 6-3, 6-2 Thiem
Reagovat
ttopi
Výhra Nadal bude hladká bych řekl. Možná to bude 3:1, ale bez TB.
Reagovat
dorons
Nadal-Federer 2:3
Djokovic-Thiem 1:3
Reagovat
Krisboy
Tak tak.
Reagovat
vojta91
"Během noci jsem u něj byla 4x na pokoji a vždycky se musela vyměnit komplet celá postel. Takový průjem, jaký měl pan Federer jsem ještě nezažila." Béatrice- 52let pokojská
Reagovat
ttopi
Já jsem zase někde četl, že Nadal možná ani nenastoupí. Začala ho bolet noha.
Reagovat
Andrew89
:D:D:D:D:D pobavilo :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist