13. den na US Open: New York se těší na velké semifinálové bitvy

10. 9. 2011, 14:30
Previews 121
US Open pomalu vrcholí. Dnes se v new Yorku rozhodne o tom, kdo si na závěrečném grandslamu sezony zahraje ve finále. Atraktivní semifinálové souboje nabídnou duely Federera s Djokovičem a Nadala s Murraym. Meži ženami se střetnout Serena Williamsová s Wozniackou a Stosurová s Kerberovou.
US Open

V 18:00 hodin SELČ (v pravé poledne času newyorkského) na kurt Arthura Ashe vyběhnou Novak Djokovič a Roger Federer. Bude to souboj suveréna letošní sezony s pětinásobným šampionem US Open.

Srb letos prohrál dva zápasy, tu první porážku mu po sérii 43 vítězstvích připravil v semifinále French Open právě Federer. "Nevím, jestli Paříž pomůže mně, nebo jemu. Byl to jeden z nejlepších zápasů sezony a výjimečný okamžik. Doufám, že se to povede znovu," uvedl švýcarský tenista. "Pokaždé, když hrajeme proti sobě, je to vzrušující. Porazit Novaka, to je jedna z největších výzev, jaké v současném sportu existují," dodal.

V New Yorku na sebe naráží už pátý rok po sobě. V roce 2007 ve finále zvítězil Federer, stejně jako v následných dvou sezonách v semifinále. Loni v boji o postup do finále konečně uspěl Djokovič, ale ani na druhý pokus první titul z US Open nezískal. V celkové bilanci vede třicetiletý Čvýcar 13-9, o pět let mladší Srb však vyhrál všechny tři letošní duely na rychlém povrchu.

K druhé semifinále nastoupí Rafael Nadal a Andy Murray, které čeká třetí utkání během tří dnů. V semifinále grandslamového turnaje na sebe letos naráží už potřetí, v antuce v Paříži i na trávě ve Wimbledonu zvítězil Španěl. Ten by měl mít i více sil, neboť ve včerejším čtvrtfinále na kurtu strávil takřka o polovinu času méně něž Brit.

"Je to těžké hrát tak téžké zápasy rychle po sobě, ale v semifinále na tom budeme oba stejně," nespekuloval Murray.

Pětadvacetiletý Nadal v New Yorku obhajuje titul, o rok mladší Murray usiluje o první grandslamový titul, který mu zatím uniká. Na US Open se už jednou do finále dostal - před třemi lety ale v boji o celkové vítězství podlehl Federerovi.

Mezi ženami bude sledované hlavné druhé semifinále mezi Caroline Wozniackou a Serenou Williamsovou. Dánská světová jednička touží po prvním grandslamovém titulu, Američanka je však zpět ve skvělé formě. Vyhrála už 17 zápasů v řadě a na US Open ještě neztratila ani set.

Na Gradnstandu se utkají Samantha Stosurová, jež se do grandslamového finále dostala zatím pouze loni na French Open, a Angelique Kerberová. Třiadvacetiletá Němka (92. hráčka světa) je senzací turnaje, když až dosud byla pouze dvakrát ve 3. kole grandslamového turnaje.

O finále ve dvouhře juniorů bude usilovat Jiří Veselý, který v New Yorku může zopakovat úspěch z Australian Open, kde triumfoval ve dvouhře i ve čtyřhře. Kvůli nehuštěnému programu ale dnes musí vyhrát tři zápasy, aby se dostal do zítřejších finálových bojů. V deblu bojuje po boku Slováka Filipa Horanského.

Ve čtyřhře dívek je ve hře také Jesika Malečková, která dnes Běloruskou Sasnovičovou nastoupí do čtvrtfinále a v případě postupu i semifinále.

- US OPEN 2011 -
sobotní program (10. 09. 2011)

Kurt Arthura Ashe (začátek v 18:00 hodin SELČ):
Djokovič (1-Srb.) - Federer (3-Švýc.)
Nadal (2-Šp.) - Murray (4-Brit.)
v neděli od 01:00 hodin:
Wozniacká (1-Dán.) - S. Williamsová (28-USA)
Fyrstenberg/Matkowski (6-Pol.) - Melzer/Petzschner (9-Rak./Něm.)

Grandstand (v neděli v 00:00 hodin SELČ):
Stosurová (9-Austr.) - Kerberová ((Něm.)

Kurt č. 11 (v 17:00 hodin SELČ):
2. zápas Veselý (ČR) - Edmund (Brit) ... semifinále dvouhry juniorů

Kurt č. 7 (v 17:00 hodin SELČ):
4. zápas Horanský/Veselý (1-SR/ČR) - Dellien/Hidalgo (Bol./Ekv.) ... čtvrtfinále čtyřhry juniorů

Kurt č. 10 (v 17:00 hodin SELČ):
2. zápas Malečková/Sasnovičová (8-ČR/Běl.) - Crawfordová/Harrisonová (USA) ... čtvrtfinále čtyřhry juniorůek

kompletní sobotní program US Open

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

121
Přidat komentář
smazaný uživatel
nejsem fanousek djokera, ale nechapu proc mu tady ríkate protiva, obdivuju jak se dokázal vyhrabat z takrka prohraneho zapasu, a pak kdyz odvratil ty dva matchpointy... neskutecny. následne má dva matchpointy on a promení hned první... vyhral zaslouzene
Reagovat
W.G.M.
Tipla bych si, ze mu tak nekteri rikaji, protoze jim je protivny :-). Ja jsem na nej napriklad silne alergicka, na ta jeho gesta... prijde mi, ze degraduje tenis na nejakou show, saskarnu, cirkus...
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že Djokovič odvrátil jeden matchball...Ostatné Federer zahodil absurdným spôsobom ( dvojchyba, 4 metrový out, 5 metrový out)...On sám už bol zmierený s osudom, Federer si to prehral sám..
Reagovat
smazaný uživatel
Ako môže zo seba urobiť Federer takého šaša?..prehrať takto "amatérskym" spôsobom je nedôstojné Federerovho mena..Alebo možno Roger nie je tak psychicky silný, za akého ho ľudia považujú...To nie je o komplexe s Nadalom, to je všeobecné a pravidelné zlyhávanie vo chvílach, kedy ide do tuhého..Či už v otázke prvého servisu, alebo nevynútených chýb...Darmo bude dominovať v zápasoch so slabšími hráčmi, akonáhle príde výkonnostne podobný súper, Roger je na prášky...Raz darmo, doba sa mení, jeho tenis však stojí na jednom bode..Dnes tenisu dominujú hráči s dobrým pohybom a skvelým returnom..V tomto Roger ťahá a bude ťahať za kratší koniec..Rogerovi nezostáva nič iné, len spomínať na doby, kedy vládol svetu v konkurencii Roddicka, Ferrera, Hewitta, Davydenka a i. ktorí mu dopriali ľahké GrandSlamy..
Reagovat
smazaný uživatel
souhlasím,jen si myslím ze hra techto nejlepsích hracu je priblizne na stejne urovni,ale roger nedokaze v kritických chvílích zabrat, rozlozí se. Dokaze sehrat perfektní zápasy nebo spís části zapasu,ale na spickovych turnajích musís pridat i anejakou nadstavbu a to uz roger nedokaze
Reagovat
smazaný uživatel
Například rozdíl na returnu byl dramatický. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem zklamán. Protiva vyhrál bohužel, ale zaslouženě.
A připojím jen takový drobný postřeh pro některé nekritické fanoušky Rogera. Ano RF je jeden z nejlepších tenistů historie.
Takovýmto výkonem by v éře před Nadalem a Djokovicem porazil každého přibližně 3x 6:0.
A zde je nutno hledat příčiny jeho 16 GS titulů.
Reagovat
smazaný uživatel
french open roger vede tusím v prvním setu nad nadalem 5
:2 a dokaze set prohrat, následne celý zápas, wimbledon, vede 2:0 na sety nad tsongou prohraje. dnes opet vede 2:0 pak i podava na výhru a výsledek prohraje zápas. tohle uz není náhoda. :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Historie se opakovala, 2 mečboly Federera, Djokovič to při nich riskl a otočil na 7:5. Hlavně ten return za stavu 40-15 pro Federera byl z prdele klika a velký risk. Neuvěřitelný obrat, skvělý comeback a výborný zápas. Asi nejlepší tohoto roku. A teď hurá na druhé semifinále, Come on Andy!
Reagovat
smazaný uživatel
vést 2:0 na sety podáva na víteství, chybí jedinej míček, ale on to dokaze pokazit, roger je jiste skvely tenista, ale myslim ze momentaln eje az císlo 4 a lepsí uz to nebude bohuzel
Reagovat
smazaný uživatel
zrovna jsem premyslela, co tomu jeste chybi.... pocty prece! To je zvlastni a symbolicky, vzdycky se proste najde nekdo, kdo vam to pekne spocita :-(
Reagovat
kombajn
ten willander to je taky degesss dobrej
Reagovat
smazaný uživatel
A pak. ze nejde dvakrat vstoupit do stejne reky. Ale nadherny adrenalinovy tenis.Novak je jak kliste, proste nevzda nic. Ten slaby okamzik cista hra pro Rogera na stav 4 .3 a pak 5.3 nestacil,Ale Rogera neodepisuji je schopen jeste hrat famozni tenis. Tak uvidime, jestli to nebylo jiz predcasne finale?.
Reagovat
majjkaa
Treba uznat ze Djokovic je fakt silny hrac, nevzda sa len tak a dotiahne skoro strateny zapas do vitazneho konca, trpezlivost ruze prinasa! :)
Reagovat
kombajn
to neni mozny federer ty sis snad vybral vsechno stesti uz radsi se na to vyserrr pixooo hnus djoka mURAAY MU8SI VYHRAT US OPEN JENZE JE TO DREVAK
Reagovat
smazaný uživatel
Mám zkažený večer. Poor Roger.
Reagovat
smazaný uživatel
moje zklamani je sice jeste vetsi nez tenis, ktery jsme videli, ale to je zivot..... gratulace, no, protivo!
Reagovat
W.G.M.
No tak to je hruza :-(, 3 mecboly :-(. Roger uz asi po tech letech zacina odchazet psychicky, nesoustredi se cely zapas... To je takova skoda, mam zkazeny vecer, a to hned dvakrat: Roger prohral a ten "bavic" jde dal :-(
Reagovat
tito
Vnímám to stejně :( Doufám jen, že ho ten můj kluk opálenej zítra vyřídí.
Reagovat
W.G.M.
Ja taky doufam, moji jsou oba, takze mam jeste jedno zelizko, ale Rafovi na tomto turnaji moc neverim...
Reagovat
smazaný uživatel
jsem fanousek rogera ale djoker vyhral zaslouzene, prezil kritické chvile a svoji sanci hned vyuzil, to je prava svetova jednicka, bohuzel je to tak. Roger dokaze hrat skvely tenis ale v dulezitych momentech je strasne labilní
Reagovat
tito
pozítří..
Reagovat
tito
Uvidíme, jak se popasuje s Andym, hodně to napoví.
Reagovat
W.G.M.
No nikdo netvrdi, ze vyhral nezaslouzene, i kdyz opravdu je nutne rict, ze Roger mu to znacne ulehcil svym podivne laxnim pristupem ve 2 setech a tim, ze psychicky odesel. Bohuzel i tohle je soucasti hry a v tom byl Djokovic lepsi.
Reagovat
W.G.M.
Jo, jsem napjata jako tetiva :-). Jen doufam, ze vydrzim, jsem za cely tyden hrozne nevyspala a kafe, energy drinky, ani Cola na me nepusobi :-/. Mozna ale budu i rada, az me ukoliba spanek :-), preci jen ted jsou me nervy dost podrazdene, jestli se Rafovi nebude darit, mozna ani nebudu ochotna vydrzet az do konce :-)
Reagovat
tito
Klid, Rafa vyhraje.:)I ve finále mu věřím. A pokud ne, přesedlám na WTA. Tam to nemá jisté žádná. Ne žertík, budu dále fandit Rafovi ale to neznamená, že mne dnešní prohra Rogera nemrzela...:(
Reagovat
W.G.M.
:-), tak to ja bych snad i radeji videla prohravat Rafu a Rogera, nez se dobrovolne divala na zeny :-). No, za chvilku to zacne, drzme palce... a zejmena v pondeli to budou nervy...
Reagovat
smazaný uživatel
bohuzel roger nedokaze udelat ten posledni krok
Reagovat
smazaný uživatel
:-( :-( :-(
Reagovat
majjkaa
Na infarkt toto! :/
Reagovat
smazaný uživatel
je to obrovska skoda ale roger to prohraje
Reagovat
smazaný uživatel
Novak je taky famozní.. Pane bože Dva mečboly.
Reagovat
smazaný uživatel
Krásnej match, má naprosto všechno.
Reagovat
smazaný uživatel
jen špatný konec...
Reagovat
smazaný uživatel
Jéééééé....
Reagovat
smazaný uživatel
Roger je famozni!
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ta páska je prostě k.áva :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ups. Teď to Novak pěkně podělal, v nejnevhodnější dobu. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Match jako prase
Reagovat
Pe3k
Nevíte někdo jaký byl kurz před zápasem?
Reagovat
smazaný uživatel
jihozápad :-))
Reagovat
smazaný uživatel
:-))
Reagovat
majjkaa
Ale pocut, ze v hladisku je riadna prevaha Federerovcov :)) Tak Roger podme ano ???
Reagovat
smazaný uživatel
Rogere, bojuj sakra !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Šetřil síly, teď mu dá :-)) Resp. minimálně to bude v 5. setu zase špičkovej tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Nole je v tom svým letošním tranzu a Roger kazí a kazí...snad se zvedne, jinak ho Djoko přejede
Reagovat
smazaný uživatel
V 5. do toho dá Roger všechno.
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle prostě není Roger :-(
Reagovat
majjkaa
A sme tam kde obycajne ....psychicky mimo ale totalne !!! tažko sa na toto pozera :/
Reagovat
smazaný uživatel
lepsie sa to neda vystihnut!
Reagovat
smazaný uživatel
Neuvěřitelný obrat, jako by Roger byl pomalý na nohou a nestačil se k těm nádherným hlubokým úderům Djokovice dostat. Novak teď hraje jako skutečná světová jednička.
Reagovat
W.G.M.
Ja si myslim, ze Djokovic nehraje lip, Roger se strasne zhorsil... Vzdyt se sam vyhazuje a kdyz se nevyhodi, sup do site..
Reagovat
smazaný uživatel
Roger hra hlavne momentalne uplne bez zaujmu, toto neni fer voci jeho fanusikom, byt takyto odovzdany!!!
Reagovat
W.G.M.
Neeee :-(((. Jak je to mozne?
Reagovat
smazaný uživatel
ja toto nikdy nepochopim, 2 sety fantazia a teraz totalne odchodene, bez zaujmu
Reagovat
smazaný uživatel
Šetří síly na tie-break v 5. :-))
Reagovat
W.G.M.
Kez by to byla pravda...
Reagovat
Pe3k
5 set, WOW. Come on!
Reagovat
smazaný uživatel
To su ale veci. Zacinam favorizovat Jokera.
Reagovat
smazaný uživatel
A je to v ......
Reagovat
hatatytla
pome Nole, pošli Fedexe do mentálního důchodu
Reagovat
W.G.M.
Kruci, Rogere, vzchop se !!! Co se to s tebou deje? Soustred se, nedaruj mu ten zapas!
Reagovat
smazaný uživatel
Nějak mu došla šťáva, přestává čistě trefovat a vrací se kiksy.
Reagovat
W.G.M.
Mne prijde, ze se snad vubec nesoustredi, nektere udery se mi zdaji byt odflaknute, jako by mu to bylo jedno... Modlim se, aby se do toho zase dostal, jsem alergicka na "bavice"...
Reagovat
tito
Tak snad je ta krize za ním.
Reagovat
Pe3k
Prošvihnu 3 gemy k vůli vybírání sedačky a teď tohle :( Come on Roger!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak proto mu to nejde, Ty se nedíváš... :-))
Reagovat
Pe3k
Pokud máš pravdu začne Roger zase vyhrávat :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to vypadá, že tím to nebylo :-))
Reagovat
Pe3k
To jsem si taky myslel :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle se mi vůbec ale vůbec nelíbí...
Reagovat
smazaný uživatel
Parada, to neni zapas, ale skutecny souboj, krasny, rychly, nekompromisni. Jsem sice zaujata, ale objektivne ;-)... V mych ocich jsou oni dva v tuto chvili proste nejlepsi a jsem rada, ze se na ne divam! A hlavne verim, ze se elegance a styl ve ctvrtem setu znovu prosadi!
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkně napsané. Souhlas!
Reagovat
smazaný uživatel
Djok je úplně psychicky nalomený...
Reagovat
smazaný uživatel
Neřekl bych :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Teď se zvedl, ale Roger mi dneska připadá lepší :-)
Reagovat
Pe3k
Souhlas. Rozhodující bude 4. set.
Reagovat
smazaný uživatel
Tento set asi Djok vyhraje, ale myslím si že Roger další vyhraje 6:2 :-)
Reagovat
smazaný uživatel
RF se tam trošku roztrhl pytel s UE, ale pořád je to jenom 1 rebreak. Djokovicovy returny mají ale parádní hloubku.
Reagovat
smazaný uživatel
Rogere, to zvládneš !!! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak říká komentátor, spektakulární tenis. Sotva se ten "bavič" dostal zpátky do setu, dostal to čistou hrou při vlastním servisu.
Reagovat
smazaný uživatel
No, dneska je Roger fakt hustej :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tenis je prostě o hlavě, on si na toho Novaka prostě věří!
Reagovat
Pe3k
Naprostý souhlas. Horší to ovšem bude ve finále proti nemesis.
Reagovat
smazaný uživatel
JJ, to bude horší, už se těším. Teď nás asi čeká poslední set.
Reagovat
majjkaa
Je to pan tenista ! :) R.F.
Reagovat
smazaný uživatel
Na srovnávání kvalit obou semifinále bych si počkal až na to další. Ale je to nádherný tenis. A protože na druhé straně je Djokovič, jsem v tomhle boji plně s Váma všema, kdo fandíte Federerovi. Jaká škoda, že už nefrčí tak krásný úder, jako je beckhand jednoruč.
Nicméně si myslím, že se pomalu otevírá cesta k titulu pro Rafu. To bych já uvítal nejvíce.
Reagovat
smazaný uživatel
Takhle dobře a razantně jsem Rogera už hodně dlouho neviděl hrát, je fakt radost na to koukat. Věk sice člověk nezastaví, ale s takovým výkonem a tím, jaký pohyb má ve 30i po dvorci, může ještě pořád myslet na to své vytoužené olympijské zlato z dvouhry.
Reagovat
Pe3k
S takovým výkonem může myslet i na Megan Fox :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kde to můžu sledovat na netu?
Reagovat
Pe3k
http://www.livescorehunter.ro/streams/1/lshtennis1.html
Reagovat
smazaný uživatel
To co předvedli v 1. setu byl bezkonkurenčně nejlepší tenis sezóny.
Reagovat
Pe3k
Přesně, ale najdou se tu tací ( Mutamedus ) co ti řeknou, že to není cool psát.Come on Roger!
Reagovat
smazaný uživatel
To je mi celkem jedno, co tomu říkají ostatní, mě ten 1. set nadchnul a doufám, že tak budou pokračovat celý zápas :-)
Reagovat
Pe3k
Cítím to stejně :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nepleť si pojmy s dojmy.
Já řek, že není cool, jak tu pořád píšeš (FO,Wimbledon), že ten druhý zápas bude výrazně horší než ten první, když ani neviš jaký ten druhý zápas vlastně bude.
Reagovat
Pe3k
Říkej si tomu intuice, ale měl sem pravdu ve všech 3 případech...
Reagovat
smazaný uživatel
Kucí... nehádejte se :-) Hlavní je, že sledujeme super tenis, ne? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo měl si pravdu to nemám problém přiznat. Ale nebudem se tu už dohadovat, dneska se to nehodí. Výjimečně fandíme v obou zápasech stejným hráčům (myslim). Takže já tímto odstupuju z ''bitvy''. :D
Reagovat
Pe3k
Právě to se mu snažím vysvětlit, ale on furt, že Nadal Murray bude lepší...Ani náhodou. Tohle je zatím nejkvalitnější tenis na betoně tento rok.
Reagovat
Pe3k
Ok :)
Reagovat
Pe3k
Prší :(
Reagovat
smazaný uživatel
A hlavně tu pak zas nezapomeň napsat, že 2. semifinále se ani zdaleka nemůže kvalitou přiblížit tomu 1. jak je tvým velmi dobrým zvykem. Je to teda asi pravda, ale pořád dokola to opakovat není moc cool.
Reagovat
Pe3k
A ty myslíš, že semifinále Nadal/Murray bylo kvalitnější než Federer/Djokovic (FO 2011)? A pokud je to pravda, proč ti vadí pravda?
Reagovat
Pe3k
Všiml jsem si, že PRVADA vadí spoustě fanouškům Rafy. Naopak co mají rádi je H2H. Jedná se o nějakoý skupinový efekt?
Reagovat
smazaný uživatel
1.Nefandím Rafovi (mám ho sice mnohem radši než Federera a Djokoviče, ale ne nefandim mu)
2.Samozřejmě kvalitnější nebylo. Pokud sis všiml, tak jsem to napsal v příspěvku: ''Je to teda asi pravda''
3.pravda mi rozhodně nevadí a H2H moc v potaz neberu, protože každý zápas jejiný.
Reagovat
Pe3k
Aha. Promiň já mám celkem zmatky v tom, kdo komu fandí...Necháme se překvapit, snad bude kvalitní alespoň jedno, v ideálním případě oboje :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes veľký deň a potom až do januára ticho...Enjoy!
Reagovat
smazaný uživatel
doufam, ze jsi prehodnotil svoje ukvapene rozhodnuti a budes fandit Fedexovi. Konec dobry = vsechno dobre! :-))
Reagovat
Pe3k
Já myslím, že všichni fanoušci Nadala, budou fandit Federerovi, aby porazil Djokovice, protože pak má Nadal, největší šanci vyhrát 11 gs.
Reagovat
tito
Netvrdím, že je to lepší varianta, nicméně už by si to Rafa měl s Nolem vybojovat sám..:)
Reagovat
tito
, že to není lepší varianta....
Reagovat
Pe3k
No Rafík má šanci jen pokud bude Nole fest unavený z dnešního duelu. Ale i tady předbíhám událostem. Džoukr nemá s elegánem :D nic jistého, naopak Federer do toho dá všechno a hlavně nemá co ztratit, kdežto Djoko ještě US Open nevyhrál. Už se nemůžu dočkat a jsem dost nervozní...
Reagovat
smazaný uživatel
koukam na bilanci na GS letosni sezonu a kdyby Nadal na AO nevypadl ve ctvrtfinale s Ferrerem a Federer ve Wimbledonu ve ctvrtfinale s Tsongou, tak by cele kvarteto obsadilo vsechna semifinale kompletne.. proste neskutecny jak na GS top 4 hraje..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dneska jsem nejvíc zvědavý na zápas Fed - Djok.
Můj osobní názor je takový že vyhraje Fed a ve finále vyzve Nadal.
Fed - Djok 7:5 3:6 6:3 6:2
Nad - Mur 7:6 7:5 6:4
Reagovat
Pe3k
Dnes nás čeká tenisový svátek v podobě dvou semifinálových utkání čtyř nejlepších hráčů světa. Finále má Nadal jisté, protože Murray je oproti němu čaj a druhé semi si ani netroufám odhadovat. Federer si věří, Djokovic taky. Federer má více sil a Djoker by měl mít větší motivaci. 60% ND 40% RF. RN 90% AM 10%. Andy dnes nevyhraje i kdyby vipil hopsinkovou štávu a Nadal si zlomil nohu a přišo o oko.
Reagovat
steve79
Už jenom dvě hodiny a potom to začne. Tipuji finále Federer-Nadal. Fedex dneska vyhraj 3:1 na sety, hodně bude důležitý první set. Nadal-Murray to bude obrovská bitva, možná i na pět setů. Murray, ale bude mít v nohách dlouhý zápas s Isnerem.
Reagovat
smazaný uživatel
zadne strachy, Murray bude jako rybicka. Cim by take mohl svetovou ctyrku unavit hrac, ktery nema jediny uder krom servisu, hned odpada fyzicky a na returnu hraje to same co hatatytla...

........ tak uz jenom hodina ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
:-))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Uz ked vidim tie pripravy na 9/11. Najvacsie klamstvo v novodobej historii ludstva ale hlavna vec ze sme velki Americania ... hnus. Este tu frasku spoja aj s US Open. :-/
Reagovat
hatatytla
potopa Titanicu byl pojistný podvod, 1.světová úvěrový podvod, holocaust neexistoval, útoky v Madridu a Londýně udělali vlastní vlády a 11.záři 01 je šlehačka na dortu. Většina tzv. pseudodůkazů jsou nepodložené nesmysly.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist