2. den v Melbourne: Do turnaje vstoupí Štěpánek, Strýcová a poprvé Siniaková

13. 1. 2014, 17:30
Previews 269
Tři čeští zástupci se představí v úterním programu grandslamového Australian Open. V Melbourne budou hrát o druhé kolo Radek Štěpánek, Barbora Záhlavová-Strýcová a Kateřina Siniaková.

Pětatřicetiletý Radek Štěpánek se v 1. kole utká se Slovincem Blažem Kavčičem, který loni stejně jako český hráč postoupil do třetího kola. Proti sobě dosud nehráli.

Dvojnásobnou juniorskou šampionku Australian Open Barboru Záhlavovou-Strýcovou čeká při návratu do Melbourne po roční pauze Su-Wei Hiseh z Tchaj-wanu.

Sedmnáctiletá Kateřina Siniaková, která byla loni v Melbourne ve finále soutěže juniorek, se v grandslamové premiéře utká v souboji hráček z kvalifikace se Zarinou Dijasovou z Kazachstánu, která trénovala v Praze na Štvanici.

Na dvorci Roda Lavera se postupně představí jedna bývalá světová jednička za druhou. Dvojnásobná obhájkyně titulu Viktoria Azarenková se utká se Švédkou Johannou Larssonovou, čtyřnásobného šampiona Rogera Federera vyzve domácí James Duckworth a letos neporažený Australan Lleyton Hewitt se utká s Italem Seppim.

Ve večerním programu se diváci mohou těšit na tahák dne, v němž světovou jedničku Rafaela Nadala vyzve domácí naděje Bernard Tomic. Program uzavře souboj Marie Šarapovové s Američankou Mattekovou-Sandsovou.

- PROGRAM 2. DNE NA AUSTRALIAN OPEN 2014 -
(úterý, 14. 01. 2014)
Rod Laver Arena:
Larssonová (Švéd.) - Azarenková (2-Běl.)
Duckworth (Austr.) - Federer (6-Švýc.)
Seppi (24-It.) - Hewitt (Austr.)
od 9:00 hodin
Nadal (1-Šp.) - Tomic (Austr.)
Matteková-Sandsová (USA) - Šarapovová (3-Rus.)
.
Hisense Arena:
Dominguezová (Šp.) - Wozniacká (10-Dán.)
Tsonga (10-Fr.) -Volandri (It.)
A. Radwaňská (5-Pol.) - Putincevová (Kaz.)
od 7:00 hodin
Murray (4-Brit.) - Soeda (Jap.)
.
Margaret Court Arena:
Piterová (Pol.) - Halepová (11-Rum.)
Schiavoneová (It.) - Cibulková (20-SR)
Jankovičová (8-Srb.) - Doiová (Jap.)
Williams (USA) - Del Potro (5-Arg.)
od 9:00 hodin
Harrison (USA) - Monfils (25-Fr.)
.
Kurt č. 10:
2. zápas: Siniaková (ČR) - Dijasová (Kaz.)
.
Kurt č. 13:
Záhlavová-Strýcová (ČR) - Su-Wei Hsieh (Tchaj.)
Štěpánek (ČR) - Kavčič (Slovin.)
.
kompletní program 2. dne na Australian Open
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

269
Přidat komentář
Mayo
no moc som si Rafu neužil teda ...už aby hral další zápas
Reagovat
smazaný uživatel
moc jsem jí to přála, ale věřím, že ještě ukáže, co v ní je :-)
Potěšil Juan, i když ten výkon teda zrovna nic moc a chvílem jsem podle výrazu čekala, kdy to vzdá...

Článek o vedru, sice z Blesku, ale... :-) Nechtěla bych být na jejich místě, ani snad v hledišti, pro mě čirá a nepředstavitelná hrůza, tfuj :-(

http://isport.blesk.cz/clanek/tenis/191621/kolapsy-na-kurtu-zvraceni-tenisty-nicilo-ctyricetistupnove-vedro.html
Reagovat
smazaný uživatel
tady ještě jedna fotogalerie, snad to brzy poleví

http://sport.aktualne.centrum.cz/foto-hraci-i-fanousci-v-australii-kolabuji-nici-je-horko/r~8d6857167d0811e3aeb70025900fea04/?utm_source=centrumHP&utm_medium=sportbox&utm_campaign=B&utm_term=position-4
Reagovat
smazaný uživatel
Hmm, tak jsem domů přišel asi tak 10 minut po té, co Maria dohrála.. Tak alespoň gratulace! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Betulinka se louci:(
Ale jsem rad, ze to prezila ve zdravi,
skoda nekterych nevyuzitych prilezitosti.

Jinak tam musi byt asi opravdu peklo...((pocasi))

...verim, ze zitra Kvetuska rozesmutni celou Australii:)
Sam bude balit:)
Reagovat
VlS
viděl jsem jen poslední 3 gemy, takže se zdržím komentářů, jen si neodpustím jeden - v soutěži o nekonformnost vzhledu Bětuška prostě nemá konkurenci. Furt se mi cpe takový přirovnání z psí řiše, Marie jako našlechtěná královská pudlice a bětka jak pouliční rváč, voříšek.
Reagovat
smazaný uživatel
Smutné bude Bulharsko, protože Sam balit nebude, protlačím ji i kdybych měla použít všechny možné rituály :) Hodně se těším na Káťu a držím palec Šafině :)
Reagovat
smazaný uživatel
Betulinka jen tak vypada:)
Jinak u ni je fajn, ze drzi pohromade:)
A ze se nejak zdravotne vubec drzi:)
...a ze vubec hraje. Ja mam radost, kdyz si vubec pinkne:)

Ale pudlice a vorisek asi jako takove symbolicke prirovnani sedi:)
Ja nakonec mam radeji ty vorisky nez pudly:)
Reagovat
smazaný uživatel
Nepomuze vam s dadaftem nic a nic:)
Uvidis zitra ten krasny koncert...
to bude neco ve stylu leta vivaldiho...
koncert pro genialni fh, lajnove prohozy,
5 halfvoleju, 10 voleju, sbor servisnich housli,
s BH chorem na 30 zpusobu
a vse doprovazeno mistrnym baletnim pohybem madam Kvetus...

Ale Sam se nebude muset za nic stydet,
neni ostuda prohrat jednou z nejlepsich tenistek:)
Reagovat
smazaný uživatel
povíme si, až ti tady s dadaftem předvedeme fanouškovský koncert alá TP :) Samička je zkušená deblistka a její skvělý FH bude pěkně trápit nejlepší bulharskou tenistku a její zkrácené hry bude sice Pironě jakž takž dobíhat, ale tím to končí, může mít baletní pohyb jaký chce. Navíc se vyrojí i řada es, která kolem lepé bulharské děvy jen prolétnou kosmickou rychlostí a protože australská prasátka jsou zvyklá na to vedro, vesele zachrochtají, až se budou kulit přes rozpálenou síť na rozpálený rychlejší kurt směrem k soupeřce. :D
Reagovat
smazaný uživatel
:D)
Dobry,
...takze krasnou predzapasovou upoutavku mame za sebou:)

!zitra na kurtu, bukanyri!:)
Reagovat
VlS
Já mám Sam taky rád, dokonce tak, že jí nepřeju ty galeje v sauně, takže Pirožka půjde dál :-)
Reagovat
Fandina
Já držím palce Lucce Hradecké, ale myslím si, že vyhraje Lucka Šafi.
Reagovat
smazaný uživatel
Neskutečný alibismus :D:D:D

Fandina - samozřejmě kdyby hrály zvlášť, je to jasné, ale v tomto případě Šafina má mnohem víc šancí na vítězství i v dalších kolech, než Lucka, která v deblu bohužel nic moc. :)
Reagovat
spaniel
Dole píšeš, že rychlejší kurty potvrdil i Djokovic. Kde jsi to vzal?

MURRAY
?Same as last year,? he said without hesitation when asked about the surface speed. ?Exactly the same. Same balls. Same speed. Laver is a little bit faster than Hisense.?

DJOKOVIC
"For me," Djokovic said, "the court, Rod Laver Arena, is the same like last year. Last year it was slightly faster comparing to the years before, but no major difference."
Reagovat
smazaný uživatel
On Forehand ma dnes asi spatny den:)
kvalitativne musel trpet pri Seppim a Hewittovi...
Rafa trpi na speedo-kurtofrenii...
.. to je pak panika jako hrom, a ruzne se to projevuje:)
Tak ho omluvme...
Ja rikam v panice veci...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Nole počas včerajšieho zápasu naznačoval svojmu boxu, že lopty lietajú rýchlejšie, "než by mali"..Tvrdenie komentátora zápasu Rafy s Tomicom.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Seppi s Lleytonom nebol žiady trhák, to si priznajme. Hlavne zo strany Hewitta to bolo hlboko pod jeho možnosti. Už len fakt, že prehral niečo naznačuje. Zrejme to je aj urputným horkom, ktoré zápasy degraduje na nižšiu úroveň.

Osobne si nemyslím, že rozdiel v rýchlosti je nejaký drastický, no ako sa hovorí, na každom šplechu pravdy trocu, takže by som veci nevidel tak čiernobielo.
Reagovat
Rafaeoli25
Djokovič to nepotvrdil, nicméně Rafa to srovnával s r.2012, ne s loňskem, pravdu ale asi ani tak neměl, rychlejší jsou míče, ne kurty, čemuž se včera i Nole při zápase viditelně podivoval..
Reagovat
smazaný uživatel
Lopty, kurty..TO je taká hra so slovíčkami..Suma sumárum, je rýchlejšia hra..A o to predsa ide, nie?..Každopádne, názory Murrayho a Noleho sa tým pádom rozchádzajú.
Reagovat
J.M.
Dneska ráno (tedy včera odpoledne melbournského času) skutečně jednu dobu míče létaly šíleně. Ale to nebylo tím, že by změnili kurty nebo míče (oproti loňsku), ale tím, že bylo 43 stupňů Celsia. Nešlo ani tak o rychlost, ale hlavně o výšku. Občas to vyskakovalo tak, že to bylo skoro nehratelné. I Federer, který celou kariéru stojí přilepený těsně na základní čáře a hraje skoro z halfvolejů, dneska musel značnou část zápasu odehrát až z nejzadnějších částí kurtů u těsně reklamních panelů. Protože to tak šíleně lítalo. I po zápase říkal, že to hodně skákalo. Ale to dělají ty míče v tom horku. Určitě to není dobře a měli by s tím něco udělat, popřemýšlet o povrchu i míčích, které v extrémním horku nebudou takhle skákat. Ale jak říkám, tohle není primárně o rychlosti, ale skákavosti. Tady by paradoxně mohl pomoct rychlejší povrch, na kterém ty míče skluznou a nebudou tolik skákat. Ale oni se pomalého povrchu nechtějí vzdát a řeší to rychlejími míčky, což je podivná kombinace, a pak v tom může být takováto disharmonie.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak slovíčkaření to není, podstatný ale je, že Rafovi to nevadí, protože odskok zůstal pro něj přijatelnej, takže může být v klidu a jak už jsem psal, rychlejší míče pomůžou spíš jemu než Nolemu, takže nakonec je ta změna pro něj pozitivní..
Reagovat
J.M.
V čem se rozchází? Co je proboha tak těžkého pochopit na tom, že od loňska žádná změna nenastala? Oba shodně tvrdí, že je to stejné jako loni, Djokovič jenom dovysvětluje, že pomalejší to bylo předloni, ne loni. Každý jistě pamatuje to "památné" předloňské finále, a to bylo opravdu extrém v pomalosti. Pat Cash tehdy před dvěma roky vedení turnaje přišel říct, že tohle je opravdu šílenost a že by už ty kurty měli opravdu zrychlit. Tehdy se na něj dívali jako na Marťana, protože "pomalá éra" byla mezi lidmi ve vedení ještě neotřesitelně cool, ale nakonec mu další rok víceméně dali za pravdu. Ředitel AO ale upozorňuje, že zatímco kurty by se měly zrychlit, změna nesmí být příliš náhlá. Zatím změnili loni míčky, a to hlavně proto, že na tom pomalém drsném povrchu se po pár úderech roztrhaly, padaly z nich žluté závěje chlupů a byly tak roztřepené, že se hodně ve vzduchu zpomalovaly. Tyhle nové se tak netřepí a vydrží hrát konzistentněji v průběhu zápasu. Čili snaha o změnu rychlosti je velmi opatrná, minimální, spíš se o tom zatím pořád jen mluví.
Reagovat
spaniel
O Nadalovi jsem se nezmiňoval. Jde o to, že kurty jsou stejné jako minulý rok. Jasně že pro Rafu je to jiné, protože 2013 nehrál.
Reagovat
smazaný uživatel
Rok zpatky tvrdil, ze tvrde povrchy nici ten sport a zdravi hracum, plknul neco o srovnani fotbalu, ze se take nehraje na betonech nebo nejakem hardu, ale na trave...takze z toho vyplyva, cim delsi vymena, tim hur...nejen pro jeho zdravi...
Ted by mel byt konecne spokojeny:) Pokud by se hralo jen na trave, nebo antuce, mel by rvat blahem...:) takze vse je v cajku:)
Reagovat
Roger_Federer
A vzapeti predvedl svou nejlepsi sezonu na techto povrsich..Zakoncenou US OPEN.. Moc se nesetril.
Reagovat
smazaný uživatel
Názor na kurty sa u oboch zhodujú. Andy však hodnotil aj lopty, podľa neho sú rovnaké..
Reagovat
Amputace
Prostě hardů je všude plná pr.del. Někdo to musel říct nahlas..
Reagovat
J.M.
Ano, stejné míče jako loni. Ne jako předloni.

Vždyť už loni jsme psali o tom, jak se AO zrychlilo. Taky se to tenkrát avizovalo už před turnajem, taky se hráči vyjadřovali, taky se šířily nějaké fámy (že nechali nátěr od minulého roku, nedávali nový, a tím se to zrychlilo), ale tenkrát se říkalo, že změna bude spíš menší.
Reagovat
dadaft
proti Mášeně se ti tři zastřelovací gemy můžou vymstít Betko. ))
Reagovat
dadaft
mno, mohla by to být paráda...
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím takové nervozní a dost chyb, ale Beth ukázala skvělý prohoz u sítě :)
Reagovat
dadaft
jsou to střelkyně, nějaké chyby budou...
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím Betka nic moc, škoda, ale věřím, že se rozehraje. Jinak Mašena je zpět se svým příšerným řevem, bože.
Reagovat
dadaft
Maria to sází na lajny, jako by to nic nebylo - těžká šichta pro Bethanie.
Reagovat
dadaft
tak pojď Beth!
Reagovat
dadaft
ho ho hó Maruško.
aby nebyl pohádky konec...
Reagovat
smazaný uživatel
ale ten drop do site Betusko...
Reagovat
smazaný uživatel
no...Betusko pokud se s Marus nechas brejknout...
pak se to uz tezko honi...
je to servismanka:)

Ale ty mas vetsinou ty starty pomalejsi,
tak sup do druheho:)
Reagovat
smazaný uživatel
...necekene, hned na uvod dlouha vymena, 18 :-O
Reagovat
smazaný uživatel
Bětku tlačím, ale s Marií toho nejde moc vymyslet :)

Jinak Vlčku, kde jsi říkal, že bude Zeď nářků pro Kvitovce a Fedna? :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
DFka

Betka x Masa
4 x 6

:)
Reagovat
dadaft
já ti nevím - u chlapů se furt diskutuje o rychlostech povrchů a míčů..........
............ u ženských vůbec - i v zápasech největších ranařek najdeš nějaké dlouhé výměny a žádné čistokrevné zatvrzelé obranářky už na okruhu nejsou.
--> dokonale vyvážené.

((( paráda Beth teď )))
Reagovat
smazaný uživatel
nevim:) kde, spis by mne zajimalo kdy:)
Reagovat
smazaný uživatel
Betuska je brejknuta...;/

K tem rychlostem a tak.
ja ti taky nevim,
ja bych vsechno sastl na travu nebo antuku:)
ale kdyz uz to je...
...tak asi lepsi, kdyz rychlejsi...

Holky to taky obcas resi, ale nenakecaj tak kolem toho:)
Reagovat
smazaný uživatel
mně je to jedno, já můžu hlavou virtuálně bouchat kdekoliv :D:D Já jen, že Nadalhand a Rogerhand nás v diskucích dohánějí, tak aby to bylo nějak usměrněné a nezapráskané :)

Jinak Beth se chytla, ale koukám jen po chvílích.. Mašena je trochu nervozní nebo se mi to zdá?
Reagovat
dadaft
cítím brejk.
Reagovat
smazaný uživatel
jupii:) Betuska srovnava:)
A ten vitezny return...jo, to bylo pekne:) moc pekne:)
Reagovat
dadaft
no, kdyby Marfuši moc nefungoval první servis, tak by to mohlo být otevřené...
Reagovat
smazaný uživatel
bohužel...:(
Reagovat
nitrotaj
Co to tam vyvádí zase ten Brands se Simonem. Že je to baví v takovým vedru.
Reagovat
dadaft
člověk se kouká hlavně na hráče, ale při 43°C ve stínu je asi i míň diváků...
Reagovat
smazaný uživatel
Vidiš ten úl co je při utkání Beth a Mašeny? :) Krásnej pohled :)
Reagovat
smazaný uživatel
postarej se dnes o senzanci, moc ti fandím :)
Reagovat
dadaft
Tomic s Nadalem a pak Šarapovová? - pokud by večerní (dvoj)zápas nebyl vyprodaný, bylo by to špatné...
Reagovat
smazaný uživatel
Pre diváka určite škoda. Bernie hral ale aj so zranením dobre, veľmi si pomáhal servisom, hoci tých 70% by asi v dlhodobom horizonte neudržal. Každopádne Tomic má veľmi nečitateľné údery, s ktorými mal Rafa miestami problémy, hlavne na začiatku.. Ak by udržal nastolenú úvoreň, zrejme by sme sa mohli dočkať pekného zápasu, podobného so zápasom Bernieho s Nolem z Wimbledonu.

Inak Rafa taký typický prvokolový, prvosetový výkon, moc sa z neho nedá vychádzať, on sa bude časom určite zlepšovať..O zrýchlení kurtov nehovorí len Nadal, niečo podobné naznačoval aj Djokovič, tak zrejme na tom niečo bude.
Reagovat
smazaný uživatel
tak to aspoň ty dotáhni...:)
Reagovat
smazaný uživatel
dotáhl, gratulka :)
Reagovat
J.M.
Škoda, že to zranění muselo chytnout Bernarda zrovna dnes (v prvním gamu, to jsem snad ještě neviděl). Protože vypadá, že herně dnes mohl klidně držet s Rafou krok, i bez pohybu mu dokázal sázet pěkné winnery. Mohl to být zajímavý zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Jeste muze byt, treba to neni vazne, vyplavi se mu adrenalin a bolest vymizi
Reagovat
J.M.
No nevím nevím, uvidíme. Ale je vidět, že talent to je unikátní. Některé údery, které vytahuje, bez pohybu, zraněný, na jedné noze, to skoro hraničí s genialitou.
Reagovat
dadaft
no, hraje to ze stoje.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj obcas bylo az komicke jak stal, mirne pochodoval a honil Rafu z rozku do rozku jak psa pri aportu.
Reagovat
smazaný uživatel
čekala jsem to, bohužel. To je jak loňský wimblík...
Reagovat
J.M.
Je to strašlivá škoda. Protože bylo evidentní, že dnes by Bernard výprask nedostal, naopak Nadala dokázal krutě prohánět a v moha výměnách s až neuvěřitelnou lehkostí přehrávat. Věčná škoda.
Reagovat
Roger_Federer
To neni pro Rafu moc dobre..vubec se nerozehral..ted bude stat a ty "pomale" kurty mu taky nepomuzou...:)
Reagovat
Rafaeoli25
Jojo, za to Roger a Andy se dneska rozehráli dosyta :D :D. Jinak odskok je dobrej a to je pro Rafu klíčový, no a ty rychlejší míče (ne kurty) mu prospějou rozhodně víc než Nolemu..
Reagovat
smazaný uživatel
Kurty sú predsa len o niečo rýchlejšie..Nehovorí to len Nadal..Potvrdil to aj Djokovič, Wilander a iní..
Reagovat
Roger_Federer
jsi strasne vztahovacny, chytlavej..vyjimecne jsem to myslel vcelku veprospech Nadala..
Reagovat
J.M.
Nepotvrdili, Wilander jen papouškuje po hráčích, v tomto případě po Nadalovi, a Wilander často papouškuje hlouposti. I v minulých letech svoje papouškování musel korigovat (nejdřív že je povrch pomalý, potom uprostřed turnaje najednou rychlý atd.)

Je to jen fáma. V Brisbane se hráči, kteří tam loni nehráli, podivovali, jak je kurt rychlý. Ale tam je rychlý už léta. Chytli se toho australští novináři, a protože nevěděli, že Brisbane není Melbourne, vydali do světa řadu "šokujících" článků, že "kurt na AO je letos bleskurychlý". To, že to ve skutečnosti ti hráči říkali v Brisbane, tedy že kurt na AO ještě ani nezkusili, jaksi zatajili. Od té doby se tahle fáma šířila všemi směry, hráči v rozhovorech to hodnotili. Marně ředitel turnaje vysvětloval, že letos nic neměnili a povrch je přesně stejný jako loni, a že kdo očekává rychlý kurt, bude zklamán, protože nic takového neobjednával.

Samozřejmě se ta fáma dostala i k Nadalovi, kterého se ptali, co říká na to, že má být kurt na AO rychlý. Nadal si tu myšlenku vsugeroval, stejně jako mnozí další. Stejně tak se to pořád omílá v každém rozhovoru, takže samozřejmě, že téhle fámě spousta lidí uvěřila, včetně Wilandera. Fámy a mýty se šíří neuvěřitelným způsobem.

Kurt je stejný jako loni. Jediná změna se stala, že loni vyměnili míče za lehčí, rychlejší. Nadal loni na AO nebyl a tak mu pochopitelně připadá, že je to rychlejší než v roce 2012. Protože opravdu je. To, že se to stalo loni, v roce 2013, si ale mohl zjistit, místo šíření dezinformací. Pokud to letos lítá víc než loni, tak jen teď v tom superhorkém počasí, což je očekávané. Bystřejší hráči jako Berdych na to rovněž v rozhovoru upozornili. Před pár dny v chladnější noci to zase bylo o něco pomalejší než loni. Zkrátka kurt i míče jsou je plus minus stejné jako loni (podle Murrayho "přesně stejné"), v chladnějším počasí je to o něco pomalejší, v horkých dnes to lítá divočeji, s vysokým odskokem. Změnu rychlosti opravdu zatím vedení turnaje nemá v plánu.
Reagovat
J.M.
S tím Wilanderem mi to připomnělo, jak teď v tom zápase Bernarda s Rafou se k Bernardovu zranění vyjádřil až na vyžádní, dlouho poté, co Bernard s bolestivou grimasou zkoušel hrát dál a bylo vidět, že to asi pro něj nedopadne dobře, a řekl k tomu, že nějaká lehčí zranění jsou normální a že to může být v tomto zápase pro Bernarda výhoda, protože se bude snažit výměny agresivněji zakončovat. Za chvíli Bernard vzdal. Čili asi tolik k Wilanderovi a jeho postřehu.
Reagovat
smazaný uživatel
Wilander má okrem komentovania pre Eurosport v Melbourne kopec aktivít, jednou z nich je samotné hranie veteránskych zápasov. Predpokladám, že keď je v mieste dejisku, tak si kurty sám vyskúšal. Určite nie je odkázaný na to, aby po niekom názory opakoval, Eurosport ho platí preto, lebo prispieva vlastnými postrehmi..

Predpokladám, že Nadal i Djokovič chápu rozdiely rýchlosti ovplyvnené počasím. Rafa nie je jediným, kto zmenu rýchlosti konštatoval, druhým v poradí je Djokovic..Ak máš vyjadrenia majiteľa v nejakom článku, rád si ho prečítam.
Reagovat
smazaný uživatel
Wilander má kopec správnych a trefných postrehov. Rozhodne by som ho nekrabičkoval na základe jedného z nich. Navyše nikto z nás nevedel presne odhadnúť rozsah Tomicovho zranenia, to aký tenis predvádzal a že držal s Rafom krok naznačovalo, že pôjde skôr o ľahšie zranenie..
Reagovat
J.M.
Wilander jenom opakoval po Rafovi, a co se týče větší rychlosti, prakticky jenom vzpomínal ty rychlejší, lehčí míče. Ale znovu opakuji, že tyhle míče se používají už od loňska. Ano, AO je o něco rychlejší než v roce 2012, ale ne rychlejší než v roce 2013.

Vyjádření Djokoviče už ti dal spaniel nahoře, ředitel turnaje Craig Tiley se vyjadřuje zde:

http://www.smh.com.au/sport/tennis/court-speed-at-australian-open-tennis-unchanged-says-tournament-director-craig-tiley-20140105-30c1e.html

"Rychlost kurtů na Australian Open se nezměnila. Ten, kdo na Australian Open čeká bleskurychlé kurty, bude zklamán", říká ředitel turnaje, který popírá, že by byla objednána nebo doručena rychlejší verze Plexicushionu.

Já mám léta bohatých zkušeností s mýty, bludy, fámami, s tím, jak se jednou nějaký blud mezi lidem rozšíří a už nejde vzít zpět, a tohle je učebnicový příklad té nejvypečenější novinářské kachny.
Reagovat
Roger_Federer
jenze tohle ti Forehrnd neveme..Rekl to Rafa..zopakoval Willander jeho znami fanousek..Takze jeto proste fakt a pres to nejede vlak
Reagovat
smazaný uživatel
V poriadku. Slovo riaditeľa turnaja má predsa len rozhodujúcu váhu.
Reagovat
smazaný uživatel
To že to povedal Rafa je úplne prirodzené. Porovnáva totiž roky 2012 a 2014, narozdiel od iných hráčov. Takže zmenu cíti najviac.
Reagovat
Roger_Federer
No on to prvni povedal Toni...pak az Rafa..víme?:):)
Reagovat
dadaft
Mášo a Bethanie, chystejte fidlátka...
Reagovat
smazaný uživatel
hrajou snad někde v tělocvičně ne? :) Ani stav není vidět, jen suchým hlas komentátora. A to zrovna Elina válí :)
Reagovat
dadaft
v roce, kdy vyhrál Korda, i v několika jiných, byla taková vedra, že tekl asfalt...

letos asi něco podobného.

mohou přijít překvapení.
Reagovat
smazaný uživatel
máš moc rychlý kurt, krásný růžový boty, tak uvidíme, jestli to nebude smrtelná kombinace :D:D Bernarde, come on ! :))
Reagovat
smazaný uživatel
Co Bernarde C mon..Bárskto na druhej strane proti Rafovi, c mon..Že áno? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Bárskto znamená jako kdokoliv proti Rafovi? :D Pokud ano, máš pravdu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Takhle to máš ty s Rogem ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to nemáš vůbec pravdu, já Rogerovi klidně fandím když nehraje s mým koněm :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale já jsem předci nenarážel na tebe :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Lleytonovi dnes držal palce snáď celý svet. Ale musíme byť k sebe úprimní, predviedol prahbiedny výkon, ušmudlený prejav, podľa mňa to bol síce dlhý, dramatický, ale kvalitatívne veľmi slabý zápas.

Verím, že Tomic predviede lepší tenis s rovnakým výsledkom. Tak Rafa, pome na to, prajem ti úspešný turnaj...
Reagovat
dadaft
Freedom ne.
Reagovat
smazaný uživatel
A ako vidím, tak ani dadaft nie :)
Reagovat
smazaný uživatel
:-) pravda.

Forehand: Nesouhlasim, ze hral Hewitt spatne.
Reagovat
dadaft
ne, já fandil Hewittovi.
miloval jsem jeho zápasy s Roddickem.
Reagovat
smazaný uživatel
Mne sa javil Lleyton nemastný, neslaný..Čakal som celkovo lepší zápas. Aspoň dramatická zápletka to ako tak vykompenzovala..
Reagovat
smazaný uživatel
Forehand: V prvnich dvouch setech byl lepsi Seppi, ve tretim a ctvrtem zase Hewitt. Naopak mel kvalitu ale oni nejsou zadni bombardaci, hrali to co umi a to byl moc hezky technicky tenis. Kombinovali vsechny typy uderu a hrali hezky celodvorcovy tenis. Ke konci uz byli oba trochu unaveny, tak bylo vice UE nez winneru ale furt bylo na co koukat. Takove hezke tenisove sachy :-)
Reagovat
smazaný uživatel
>:)
chtel jsem ti neco napsat, ale zustanu u usmevu...

...tohle je vysledek tech strojovych BL nekonecnych zapasu....:)
Reagovat
Amputace
Co je s tím Rafou, proč se už nehraje?
Reagovat
smazaný uživatel
To co ted predvadi kpmentator na Eurosportu 2. Je neuveritelne. On to opakuje naopak a zije v presvedceni, ze Monfils brejkl Harrisona, titelbachuv odkaz zije.
Reagovat
smazaný uživatel
Komentuje naopak. :D
Reagovat
smazaný uživatel
prechazim na c.6, jdu se podivat na vlci ocka:)
Reagovat
dadaft
já vůbec nechápu, jak to že hráčky jako Hercog a Shvedova nejsou někde kolem světové třicítky.
(i když - obě mají myslím dost potíží se zraněními (a psychikou))
Reagovat
smazaný uživatel
tak se mne ted pripomnela hlaska z Svejka...
...vede se tento letosni GS v Australii jenom proto, aby mne vzal skoro vsechny me oblibene hrace v 1.kole:)))

Jinak Seppi hral pekne...zapas podle meho gusta, jen ten konec, ten konec, nebyl uplne vysneny:)
Reagovat
smazaný uživatel
Andreas to vydrel paradne ty posledni dva gamy a samozrejme celej zapas :-) JHewitt hral taky skvele !!!
Pro me zatim nejlepsi zapas na AO. Jak jsem psal dole, melo to vsechno: Drama, dobrou kvalitu podporenaou skvelym technickym a celodvorcovym tenisem :-) Jsem moc potesen..
Reagovat
smazaný uživatel
Come on Lleytoooon!
Reagovat
dadaft
Magda to zatím skvěle mixuje, topspin, slajs, dlouhý úder, kraťas......
............... a Andrea se vyhazuje, neb má raději strojovou hru.
divácká (ne)účast mě ovšem šokuje.
Reagovat
dadaft
no, jsem docela zvědavý, co vymyslíš Andreo.
Reagovat
smazaný uživatel
co by tam divaci delali,
kdyz hraje legenda na Rod Laver Arene;)
Kde se hraje opravdu pekny zapas;)
Reagovat
smazaný uživatel
ale jinak zustan na kurte c.2
a obcas napis nejakou tu zpravu, co se tam deje:)
Reagovat
dadaft
no, i v RLA je dost volných míst...
Reagovat
dadaft
Magra jde i ve druhém setu do brejku a Andrea začíná být nasraná - už proběhly náznaky devastace rakety...
je fakt, že chce hrát k lajnám, protože jinak s ní Magda nemá problém, ale dost se vyhazuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Zato Lleyton na BL kasle, a ted hodil peknou rybicku...skoda, ze jen bez vysledneho efektu... slo to do site...
Reagovat
dadaft
brejk je zpět.
Reagovat
smazaný uživatel
to bychom potrabovali ted na RLA:)
Reagovat
smazaný uživatel
ale nepotrebovali :-) Jinak nutno rict, ze ta rybicka byla po skvelym nabihanym technickym prohozu Seppiho :-)
Reagovat
dadaft
teď si v nádherné výměně Magda Andreu vychutnala a jde opět do vedení - dnes je skvělá v obraně.
Reagovat
smazaný uživatel
To byla vubec pekna vymena:)
Brejk mame!!!! :) RLA bouri:0)
Reagovat
smazaný uživatel
lleyton minul FH volej na siti, a je tu BP
Reagovat
dadaft
zasloužené vítězství Magdy, gratulace.
těším se a doufám v zápas s Jelenou.
Reagovat
smazaný uživatel
Dik... je to narocne, jeste sleduji cisla Sloane, do toho vseho... ztahuje z 1:5...:-O
Reagovat
smazaný uživatel
a stahla na 5:5 !!! wow
Reagovat
smazaný uživatel
Oba jsou to warriori. To bud bude na dlouho a nebo Andreas ted neudrzi :-) Pojd udrzet...
Reagovat
smazaný uživatel
A ted pekne Lleyton winer po lajne...:)
Chudak Andreas, hraje paradne...a ted je pod prisernym tlakem...na svym servu...jak to neudrzi, je konec.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty koks...Celou dobu mu nejde prvni podani a Match point odvrati takovym esem :-D

Jinak od obou uplne nesmyslne chellande :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Andreas to potvrdil esama... a uz mame za sebou jeden nepotvrzeny MB... kolik jich muze tak byt?:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak od ted bude pod tlakem na servu uz kazdy znich. Ted uz jde jen o psychiku.
Reagovat
smazaný uživatel
Lleyton ma strasne slaby druhy servis. :(
Reagovat
smazaný uživatel
No Andreas returnuje na 2nd servis Lleytona ted paradne...
BP, a je to spatne...
Reagovat
smazaný uživatel
vencape: Uz hrajou dlouho a unava se projevi i na servisu.

Tak dopodat!!! Ale tadyten zapas ma vsechno. Drama, dobra kvalita podporena skvelym technickym a celodvorcovym tenisem :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky me prekvapila divacka neucast, RLA byli jeste na uvod pateho setu zaplnena tak ze 3/4 jenom
Reagovat
smazaný uživatel
Pánes naděluje zatím, Soeda vůbec nehraje zle, ale Andy překvapivě útočný, přesný, s dobrým servisem. Asi dobře potrénoval, náznak formy tu je, po vypadnutí Kohlschreibera s Isnerem by až do čtvrtfinále neměl mít problém.

Soječko, pak se mrkni, zdá se mi, že trošku pozměnil v určitých situacích držení u forhendu. Jakoby otevřenější, ale nejsem si úplně jistý, ty to určitě dokážeš posoudit.
Reagovat
smazaný uživatel
3. set slabší, polevení, ale závěr zase s přehledem už. Na úvod velmi dobrý výkon, 1:27, pošetřil síly, forhendy místy super, bekhend klasicky fajn, servis šlapal, 12 es k 2 dvojchybám.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak obecne to je pro mne dost temny GS, teda.

Tommy skrec
John skrec
Petra out
Veruska out
Lleyton to musi ted jeste otacet:)
Juan blbne
a pred Betuskou tezky ukol - Maruska.

doufam, ze blby zacatek, dobry konec...:)
Reagovat
smazaný uživatel
2:2
Pekny zapas:) Atmosfera neskutecna:)
Reagovat
smazaný uživatel
Me z tech dvou asi jebne :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale hodne bych se divil, kdyby zrovna mezi "Panama petisetakama" nebyl 5-set match :-) Tak Seppi, prosim hru jako z prvnich dvou setu...
Reagovat
smazaný uživatel
Seppi 17 vyhranych - 12 prohranych
Hewitt 32 - 20

Tak kdo z koho :-D
Reagovat
smazaný uživatel
No mne take slahne, ale proto, ze tlacim veterana:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ja to mam naopak. Jinak Hewittovi taky preju ale dneska proste Andreasovi. Oni jsou stejne oba schopni dojit do OF pres petisetaky.

Tak todle byla nadhera! :-) Seppi jsi genius :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Lleyton taky, ted pekne ciste BH volej:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj...Ted to ma vazne stavu a drama :-) Oba by si vazne zaslouzili jit dal. skoda, ze na sebe nenarazili az treba ve tretim kole.
Reagovat
smazaný uživatel
jj
Reagovat
smazaný uživatel
Moc hezkej tenis. Hraji oba skoro totoznym technickym stylem :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Seppi to zmaknes. Ale oba maji radi 5setaky, takze to bude asi na dlouho :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Juane..
Reagovat
smazaný uživatel
Teď jsem vstala a jako co to vidím?
Reagovat
smazaný uživatel
Williams vypadá jak Simon :)
Reagovat
smazaný uživatel
Teda to je fakt hroznej ten Eurosport, zajímavý zápas Juana dají pryč a nacpou mi tam Andyho, navíc když je to jednoznačný zápas, ach jo.
Reagovat
smazaný uživatel
prosím dopodávej, ať můžu jít spát..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Vlastně nemůžu, 4. set, jsem zapomněla.. ach jo.
Reagovat
smazaný uživatel
Do hajzlu, Kohli pošel, Izzy, Radek :-(
Reagovat
Denis92
Stepanek skrecoval
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Putintseva vyhrála 2. set.. WOW!!
Vlk měl pravdu, že Aga se nadře.. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace k vyhre ale ve druhem setu to byl prisernej vykon a asi podceneni souperky. A ve tretim trochu trapeni ale vyhra se pocitam....Zlepsit hru na siti!!! Priserny!
Reagovat
smazaný uživatel
No Aga muze byt hlavne rada, ze to Julca casto trefovala mimo... jinak se mohla nadrit opravdu jeste vic:)))
To Julce celkem chybel drajv, ale nakonec si na ty 3 setiky zahrala:)
Reagovat
smazaný uživatel
Aga ve druhym dala taky spoustu UE a to i z uderu, ktere hrala na udrzbu a to moc nedela. Ve druhym ji asi dost podcenila. Jinak souperka hrala dobre. Takova mlada Cibulka to je :-) Myslim, ze o ni jeste uslysime...
Reagovat
smazaný uživatel
Ja malickou kazasskou Julcu uz znam:) Uz ji jednou slusne zatapela:) Aga z toho byla tehdy dost otravena....bylo videt, ze ji nesedi.....
Julca je nejmensi hrackou na okruhu vubec... takze na servisu to ma dost tezke...nevim jestli o ni uslysime...spis o ni uslysi par lidi, kteri kouknou i na neco jineho nez GS.
Ale je to sypampaticka sportovkyne, takova bojovna:)

Jinak jak to krasne vyjadril Fibak, ...nase Agnieszka bude vzdy cekat na chyby soupere, to je jasne, ale nemuze o to oprit cely zapas:)
Si pis, ze ta vzdycky vychytrale ceka...:)

Bud rad, ze je ve druhem kole:) nebo, ze to nebylo jeste vetsi dramo:)
Reagovat
smazaný uživatel
To jsem rad ale uz jenom neceka. Dneska dost hrala aktivne. Hlavne chodila dost na sit, blby zrovna bylo, ze tam dneska byla tragicka :-( :-D
Reagovat
smazaný uživatel
:)diky tomu take postoupila:)
Reagovat
dadaft
hm, takže ta radost ze zlepšené hry na síti, kterou jsem chytal po úvodních zápasech HC, byla evidentně předčasná a hra na síti je zdá se stejně tragická jako loni...
:((
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska to bylo presne takovy, jako jsi minule psal mno. Misto aby na siti to lehce zakoncila, tak ji to nalije na lehkej prohoz.
Reagovat
VlS
budu ti trochu oponovat, chceš? Dneska mě Aga dost překvapovala, jak si pro body chodila sama. Líbilo se mi, jak hrála.
A Vzteklej buřtík je ti sympatickej? Někdy jsem ji viděl i s jejím tátou managerem. No, sympatie u mě nevzbudili ani jeden.
Reagovat
smazaný uživatel
Napsal jsem sportovne!!!
za bojovnost... v mem seznamu oblibenych teda chybi. Ale proc hned burtik...to nevim...mne je symp., ze se takovy spunt snazi:)

Aga bude vzdy cekat, na tom je to postavene, cela jeji hra. Ale to preci nevylucuje, ze si muze chodit i pro vitezne mice??? Pokud to mixuje, tak je to jen k jejimu prospechu.
Reagovat
dadaft
její zápasy bývavají ozdobami turnajů...
Reagovat
smazaný uživatel
:) Nikdo nerika, ze ne...
...nevim, co je na defensivnim stylu tak urazlive...
...kdyz si vzpomenu na takoveho Chelu... to byl machr, ktery vracel i z tribuny, a pro vitezny si take dokazal jit. :) A vlastne proc chodit tak daleko... Andy je neco jako Aga, akorat ma misto sukne kratasy:)

To vy jste ji dnes s Freedomem sjizdeli za tu sit:) My ji tu chvalime:)
Reagovat
dadaft
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Katka prohrála.. :-(
Nakonec tato prohra mrzí hodně..
Katka za stavu 6:2 a 5:3 odvrátila 2 MP a sebrala jí podání, při svém podání odvrátila další MP a měla asi tak 6 gembolů, ale bohužel je nevyužila a další MP už neodvrátila..
Škoda, bylo hratelné, ale jinak bude Katka s AO si myslím spokojená! :-))
Reagovat
Denis92
Aktualna teplota v Melbourne 41.6 stupnov celzia.
Reagovat
smazaný uživatel
A bude hůř.. Ve čtvrtek má být ještě víc, než dneska..
Reagovat
J.M.
Roger sice vede 2:0 na sety a má brejk ve třetím, ale zápas mi moc důvodů k optimismu nedává. Soupeřovi znatelně chybí kvalita a Rogerovi to usnadňuje, ale proti lepším hráčům by takovýto výkon nestačil, to se bude muset ještě hodně zlepšit.

Co je úplně neuvěřitelné je to, jaký vliv má horko na odskok míčku. Lítá to šíleně, někdy snad výš než na antuce, a hrozně těžko se hraje, je to nezvyk. Hráči to obtížně ve vzduchu loví, hodně se vyhazují (hlavně Duckworth), Roger často hraje mnoho metrů za základní čárou jako ten nejortodoxnější antukář, což je u něj nevídané. Obrovský rozdíl oproti zápasu v chladnější noci před pár dny, kdy to lítalo mnohem níž.
Reagovat
Vojtiik
ja koukam jen tak po očku, hlavne jsem sledoval Marinka a Keie (tragedie skoro).. chtel jsem ale napsat neco podobneho k te prvni casti, na druhou stranu, aspon je tu nejaka zmena oproti minulemu roku, tam mela jeho forma behem turnaju sestupnou tendenci, tady kdyz nehraje nic moc na zacatku tak by to mohlo gradovat:)) .. 2 brejky ve tretim, jdu chrnet
Reagovat
Denis92
suhlas.Zatial velmi slaby vykon Rogera. Dnes to sice staci,nakolko super sa vyhadze sam. Ako tak funguje aspon servis,FH ci BH dnes nic moc..
Podmienky su vsak dost narocne a moze sa to odzrkadlovat na predvedenej hre.
Reagovat
Vojtiik
tak grigor otaci a vede 2:1 na sety a 2:0 ve ctvrtem, je na cislech jendoznacne lepsi, tak snad to uz v poklidu dohraje.. nishi taky vyhral treti set, na ten mač koukam, mnohem kvalitnejsi hra nez Marinko, misty zbytecne hraje porad to same, zadna zmena rytmu.. ale pokud se nejak extremne nezblazni, mel by dohrat.. :))
Reagovat
Vojtiik
jsem to zakrikl a Keisuke Honda ztraci hned na zacatku setu serv:(
Reagovat
EllNino
Baruška ve 2. kole s Vikou ! :)
Reagovat
Vojtiik
Pippo Volandri, mentální titan a černý kůň AO2014
Reagovat
smazaný uživatel
projel prvni set...:/
Reagovat
smazaný uživatel
S Dlouhym Jankem to nevypada teda dobre....
...na prijmu bez pohybu... uz se zacina i rozcilovat, coz se casto nevidi...tak snad ta boure pomuze...
Reagovat
Vojtiik
koukas na to? kluci vedle pisou ze to je hruza, ze se na to neda koukat:)
Reagovat
smazaný uživatel
ja jsem to zabalil pred TB.. byl to smutny pohled... a ani se nedivim, ze to je nakonec skrec...
Reagovat
dadaft
stará známá bolest Johanny už leze na povrch - ona v rozhodujících chvílích, kdy prostě MUSÍ přitlačit po lajně, tak hraje pořád křížem...
Reagovat
smazaný uživatel
:) mozna by stacilo, kdyby se lepe naucila kontrolovat servis...
...jako prosit si jestraba, kdyz ji to slo pomalu metr za ctverec a druhy servis hned v zapeti poslat i mimo deblovy kurt:)I to je na mne hodne... krom toho u ni je norma, ze par krat to posle jeste do vlastni pulky...

...Valhala nebude... mne ten prvni set stacil. Asi pujdu za svym oblibenym Dlouhym Jankem:)

Hlavne, ze jde dal Karlicka...:)
Reagovat
smazaný uživatel
No, moc jsem vám teda nepomohla zatím..
Reagovat
smazaný uživatel
...ale jinak Johanka bojuje pekne, to jo.:)
Reagovat
dadaft
no, myslel jsem, že to teď vezme rychlý spád, ale vypadá to pořád otevřeně...
Reagovat
smazaný uživatel
servis Johanku zradi... podle mne...
...no a je tu brejk...

musim bezet za Johnem, Dlouhan ma problemy:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Johana po treti brejkuje Viku... tak ted to musi dat... jinak TB by byl vrazedny.
Reagovat
smazaný uživatel
a je tu TB:)
Reagovat
dadaft
76 61 Vika
Reagovat
Vojtiik
Grigor prohral prvni set i kdyz pomer byl 45:40 z jeho pohledu.. to je kaspar, 3SP mel... snad vyhraje, ale zas se tam na tom slunku budu trapit dlouho :/
Reagovat
smazaný uživatel
6:3, pěkné :)
Reagovat
smazaný uživatel
jj, Karlicka mne prizabije, az zjisti, ze jsem misto ni dal prednost Johance, potomkyni Bjorgu, Edbergu a Valkyr...
...ale jak porazi Viktorku, cekaji Valhala:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak my jdeme pomalu do sprchy, tak přemýšlím, kam se přestěhuju :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak hned prvni BP v 9.gemu promenuje...:)
A jdeme servirovat na vit. v sete.... no ale ten servis je treba zlepsit...jinak to nevyjde...Vika dokaze v takovych chvilich zabrat.
Reagovat
smazaný uživatel
k jednoznačnému výkonu a jdu teda podpořit Johanku :)
Reagovat
smazaný uživatel
jo potrebuje to, neudrzela servis a je to 5:5 :(
Reagovat
dadaft
do družice všeho dobrého.
Reagovat
smazaný uživatel
Koukni na Johanku s Vikou. Johanka super FH!!!
Reagovat
dadaft
zrovna jsem ti to psal níže. ))
Reagovat
dadaft
škoda, že jí to nevydrží...
Reagovat
smazaný uživatel
:) jo, ted jsem to chtel napsat... :)
Reagovat
dadaft
no Polono, jeden sehraný game a odjezd, chjo.
Reagovat
smazaný uživatel
no nemas to letos s holkama jednoduchy...Jamie, Polona...:(
Reagovat
Mayo
dneska hrá samá hviezda to je vono...je čo pozerať...začína princeznička :D
Reagovat
smazaný uživatel
za chvíli nastoupí, tak na ni budu koukat, jestli bude hrát tak, jak na konci loňské sezony a jestli poletí jak raketa nahoru nebo naopak..
Reagovat
smazaný uživatel
Nejprve jsem myslel o tenisove rakete:) a potom mne doslo, ze to muze byt i raketa jina:)
No ja jsem spise zvedavy na Katku:)
Reagovat
smazaný uživatel
čeština je krásný jazyk viď? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ja cesky uz moc neumim:)
Ale Johanka zacla pekne, hned v uvodu brejk... jeste ze monty spi:)
Reagovat
smazaný uživatel
menim kurt, jdu kouknout na Johanku s Viktorii 0:2 > to muze byt zajimave:)
Reagovat
smazaný uživatel
tak nic, to byla nejaka mylka v cislech...sem nepochopil:)
prejdu na kurt, a tam 0:0:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ty máš věci :) Pojď ke mně, čísla souhlasí, kurt je modrý, hráčky hrají :))
Reagovat
smazaný uživatel
Spis pojd ty na Rod Laver Arenu, Johanka hraje pekne:) Ma ted dva brejky:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ne ne, nemám ráda hekalku a navíc Simča mi pěkně jede, 5:0, takže mi můžeš jen závidět :))
Reagovat
smazaný uživatel
No o dost prichazis:) Johanka brejkuje...:)!!! ale ten BP byl a 4.promeneny... jinak FH johanka paradni, jak ji to jde na BH, uf... ale dostava Viku zatim na tzv. svice:)))
Reagovat
dadaft
jj, Johannin forhend tak trošičku nahrazuje ten Polonin.
come on Johannnnnaaaaaaaaaaaaaaaaa
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, mám to už 6:0, tak pokud mi Simča takhle pojede, ještě stihnu celý tvůj zápas :D
Reagovat
dadaft
Katarzyna je trubka. ((
Reagovat
smazaný uživatel
aspoň se chvíli pokochám hrou Simony, když minule mě vytočila, ale asi se k vám brzo přestěhuju, trápit Viktorku, to se podívám ráda :)
Reagovat
dadaft
s tím "trápením" to asi nebude tak horké.
Reagovat
smazaný uživatel
koukám, nejdříve mě lákáte na senzaci a bublina splaskla :)
Reagovat
smazaný uživatel
slo to rychleji nez ten set Simony:)
Viktorie uz jede... a pomalu vyplyva na povrch BH problem Johany... no a ten ostry nastup na FH se pomalu tavi v australskem horku:)
Reagovat
smazaný uživatel
Noooo, BH zacina Johane i fungovat, ale zaciname mit problemy na servisu:) ale i s problemy 3:3...!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Vy nemáte ještě ani 1. set? Nějak to tam flákáte teda :))
Reagovat
dadaft
zatím to ujde
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mne >

Gael x Ryan... jen nevim, pro koho se mam vic rozhodnout:)

Rafa x Bernie > tak tady vim, pro koho se rozhodnout:D)

Betuska x Marus > tak tady to mam uplne jednoznacne, jen doufam, ze Betka bude zdravotne ok...

Jinak si tipuji, Gael, Bernie uhraje min. jeden set, Holky absolutne netipovatelne:)

Zajimavy zapas muze byt i Andreas x Lleyton a doufam, ze Lleyton letos pujde daleko:),
doufam, ze Jack Sock prehraje Kamkeho,take doufam, ze Traver prekvapi Milose:),
ze Kohli se nadre:D), John bude mit kotnik vporadku:), Svetluska by mohla dobre vstoupit do turnaje, Jankovic nezjankovatet, mlada Katerina udelat historicky vysledek, a aby byla vlci ocka bez nervozity...
Reagovat
gigin
Ferda, Thomaz, Kližka, Lajovič, Duckworth a kvůli titovi asi Harry no... Z céreček - Barunka, Aza, Simi, Domča, Jeca, Petko, Bojana, Vlčí očka... COME ON, VŠECI!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Klizka?! :-O
Jsem vice sokovan, nez po dnesni skreci Tommyho... ty mne davas zabrat...:)
Reagovat
gigin
Zlatoručáka ti potlačí Bohyně tp ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Proc mne? Tlacime spolu:)
Reagovat
BooOoo
tak jaky mate pocit/dojem/skore/umisteni z prvniho dne a prognozy do dalsich dnu ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pocity mám zatím dobré. Zatím mi nikdo nevypadl (i když u Janowicze jsem to už viděl bledě) a jsem na děleném 5. místě. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty rozumis tomu bodovani? Nejak se mne to nechtelo studovat, nejak obecne, ... jsem to odklikal za par sekund, ani moc nekoukal na pavouka...
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, v tom bodování taky zatím nemám přehled. Na téhle stránce hraju poprvé, takže nevím... Ale koukal jsem, že za každého postupujícího mám +16 bodů. Potom jsem se taky díval, že za každého vypadnuvšího měli ostatní -16 bodů. Takže tam se to nejenom přičítá, ale i odečítá.
Reagovat
smazaný uživatel
ok
Reagovat
Mr.Pink
Minusove body jsou jen za vypadnuti v prvnim kole.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tak to jsem zatím v pohodě. :)
Reagovat
smazaný uživatel
No, tak zatím to jde...:) Vypadla mi akorát Petra...stejně jako hodně dalším lidem...
K bodování: Za každou výhru je 16b, pokud hráč vypadne v prvním kole, tak -16b, za postup do semi myslím 24b, do finále 32b, za vítězstí 48b...plus 32 bonusových za každého nenasazeného hráče ve 4.kole ;))
Pozdějc se budou ještě tipovat konkrétní zápasy, tak za to jsou taky body...
Reagovat
Fandina
Vzhledem k tomu, že jsem měla Petra i na vítězku celého turnaje, tak podle tohodle bodování je jasné, že skončím hodně dole ... usměv
Reagovat
smazaný uživatel
Honem spát a vstát na největší pánese, nejprve Lleyton, pak Andy pak Bernie! Všecko 3:0, v suchém triku :-))
Reagovat
Mayo
Cristiano Ronaldo podľa očakávania vyhral Ballon d´Or
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem fanda Barcelony (takže Messiho), ale Ronalda taky uznávám...

Nejvíc Ronaldovi závidím tohle... :)))
http://www.jenpromuze.cz/sites/default/files/imagecache/dust_nodegrid_original/gallery/15753/108202.gif
Reagovat
smazaný uživatel
Já fandím Viktorce Plzeň a Ronaldo je mi úplně ukradenej :D:D Milovala jsem Figa, krásnej chlap, skvělý taktik. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ja jsem to pral Riberymu, ale bylo mi jasny, ze nemel proti nim moc sanci. Myslim, ze cena je ve spravnych rukou vzhledem k tomu, jak tahnul skoro sam Portugalsko...
Reagovat
Mr.Pink
taktik nebo technik? :)
Reagovat
Amputace
Ronaldo zcela zaslouženě vyhrál. Ale osobně si myslím, že v současnosti je nejlepším fotbalistou světa Suaréz. To, co předvádí v daleko vyrovnanější lize, navíc v týmu složeném převážně z průměrných a mírně nadprůměrných hráčů, je neuvěřitelné. Jsem si téměř jistý, že ve španělské lize by byl schopen těch 40-50 gólů také nastřílet.. Bohužel dokud nebude hrát Liverpool LM, pozornost médií a odborné veřejnosti bude upírána na úplně jiné hráče.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, Liverpoolu taky fandím. :) Suárez a Sturridge jsou momentálně famózní.
Reagovat
Amputace
Včera proti Stoke... Sturridge... Tomu říkám návrat po zranění :) Jestli ani letos to čtvrté místo Liverpool neurve, tak už nevím kdy.
Reagovat
smazaný uživatel
:D:D technický taktik :D
Reagovat
Vojtiik
Cristiano je neskutecny sympatak a kdo neni zakomplexovany zaujatec, ten nemuze poprit, ze letos vyhral naprosto pravem.. vzdalene mi pripomina rogiho:))
Reagovat
Mayo
Plzni fandíš ? to som prekvapený :D tebe by som tipoval Spartu napr. (:
Reagovat
smazaný uživatel
Na střední škole jsem si pletla sparťanské šály, pak jsem nosila bohemácké tričko a nakonec jsem skončila u Viktorky Plzeň. :) Takže Sparta ani omylem, to samé Slavia.. špatně tipuješ :)
Reagovat
Mayo
takže vravíš, že Sparta - Slávie nesympatie ? :D ... každopádne veľmi zaujímavá zmena :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ted tam je Game, set and Mats a vsadim se, ze o zapasu Petry se tam bude mluvit...
Reagovat
smazaný uživatel
Mrzí mě, že zítra nic neuvidím, protože Vika, Caro, Katka i Kiki hrajou v noci a Masha až ten úplně poslední zápas před polednem. Zrovna na zítra se potřebuju vyspat a když začne hrát Masha, tak už budu pryč... Tak aspoň přeju holkám hodně štěstí! :)
Reagovat
Luky99
Já se na zápas Viky budu dívat, tak budu fandit i za tebe :-)
Reagovat
smazaný uživatel
OK! :)
Reagovat
tommr
já se teda budu dívat na zápas Caro, ale říct, že budu fandit i za tebe nemůžu, protože budu držet palce její soupeřce ... :)
Jinak jsem zvědavej hlavně na Katku ale její zápas bohužel nejspíš nebude ani na streamu což mě mrzí. Nezbejvá než doufat, že to Katka zvládne a uvidíme jí v druhým kole ... :)
Reagovat
nitrotaj
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/1528615_10202902309349363_838722654_n.jpg

Tohle je zatím vše k čemu mám přístup.
Reagovat
smazaný uživatel
Copak se ti tak líbí na Dominguez Lino? Jo aha, tady jde vlastně o body... :)

nitronaj: Uvidím zítra, kdyžtak se ozvu. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Celkem mě organizátoři naštvali, že dali Marii až takhle pozdě :D
Ale zase já zítra končím ve škole ve 12 a doma budu v půl 2, takže kdyby náhodou třeba zápas Hewitt vs. Seppi se protáhl a pak ještě zápas Nadala se taky protáhl, tak bych mohl vidět nějakou část Marušky! Ale uvidíme.. :-)
Reagovat
Mr.Pink
Betty Sands - Sharapova
1 (2:1)
Wozniacki - Dominquez
1 (2:0)
Azarenka - Larsson
1 (2:0)
Siniakova - Zarina
1 (2:1)
Mladenovc - Vogele
2 (0:2)
Reagovat
smazaný uživatel
Je fakt, že Kiki to bude mít těžké. Má v 1. kole blbý los a dostala soupeřku, která je výše postavená než ona... Takže kromě tvého tipu na Bethanie mě tam nic nepřekvapuje. Ale víš, jak jsi dopadl se svým tipem při finále Aucklandu... :)
Reagovat
dadaft
njn, je to komplikované.
zápas Báry proti Su-Wei by mohl být skvělá podívaná, bohužel není pod kamerama.
v 1:00 ale začínají i další zápasy, které bych chtěl vidět - Hercog - Cornet a Piter - Halep...
............ no, asi zvolím Polonu, neb je to Bohyně. ))

ve tři Siniaková nebo Voegele, ale to silně pochybuju.

no a pak Petko - Magda - ale taky v brzkých 5:00 (tam už je možný posun).
Sloane - Yarka v cca 6:30 už snad uvidím.
Reagovat
smazaný uživatel
Na českém Eurosportu už zase otravujou s Tomičem :-)
Na Novasportu je to Tomik a tady Tomič. Směšní komici, lepší to vůbec neposlouchat. Tenis za rok vysílají 3x, ale sjednotit výslovnost blbové neuměj.
Reagovat
Fandina
na NovaSportu o tom mluvili. Na nějaké tiskovce, kde byli se Tomice zeptali na výslovnost a on jim řekl Tomik. Proto to užívají.
Reagovat
PetaM
Několikrát bylo zmíněno, že je to Tomik, že si tak říká a chce, aby mu tak bylo říkáno. Jen to někteří stále nechápou.
Reagovat
gigin
No, takže teď vážně. Paldies Ernie, danke Jule... fakt jsem měl pochybnosti...
Reagovat
smazaný uživatel
ano vazne... Tommy skrec, Veruska Zvonek dozvonila hned v prvnim... takze zatim navrat se nekona...atd...
Ale Kvetuska postoupila, i Lucy pekne vydrela prvni kolo:)
Clovek proste nemuze mit vsechno:)
Reagovat
Mayo
Jedine Rafa Nadal
Reagovat
Luky99
Neví někdo jaké zápasy budou na Eurosportu ?
Reagovat
tommr
vysílat se určitě budou jen zápasy z největších tří kurtů, který jsou všechny uvedený v příloze článku. Který to konkrétně budou záleží na vývoji během hracího dne. Dneska třeba vysílali zápasy Kláry Zakopalový a Petry Kvitový i když v předběžným vysílacím plánu nebyly ... :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist