3. den v Paříži: O postup zabojují Krejčíková, Bouzková a Nosková. Brenda Fruhvirtová vyzve Rybakinovou

30. 5. 2023, 05:00
Previews 183
V rámci třetího hracího dne letošního ročníku French Open se dohrají poslední zápasy prvního kola. Barbora Krejčíková se utká s Ukrajinkou Curenkovou, Marie Bouzková změří síly s Číňankou Xinyu Wang, Linda Nosková nastoupí proti Černohorce Koviničové a Brenda Fruhvirtová vyzve Kazachstánku Rybakinovou. Iga Šwiateková vykročí za obhajobou loňského triumfu.
NÁŠ DNEŠNÍ VÝBĚR
NÁŠ DNEŠNÍ VÝBĚR
Bouzková (31-ČR) - Xinyu Wang (Čína) | PREVIEW LS | Court 11 (11:00 SELČ)
Krejčíková (13-ČR) - Curenková (Ukr.) | PREVIEW LS | Court 7 (13:00 SELČ)
Nosková (ČR) - Koviničová (Č. Hora) | PREVIEW LS | Court 13 (13:00 SELČ)
B. Fruhvirtová (ČR) - Rybakinová (4-Kaz.) | PREVIEW LS | Court Suzanne-Lenglen (14:30 SELČ)
• Cesta za obhajobou titulu •
Šwiateková (1-Pol.) - Bucsaová (Šp.) | PREVIEW LS | Court Philippe-Chatrier (15:15 SELČ)
DALŠÍ PREVIEWS ŽENY | DALŠÍ PREVIEWS MUŽI


• Češi v akci •
Marie Bouzková (33.) - Xinyu Wang (80.) | Court 11 (11:00 SELČ)
Marie Bouzková může hned po prvním zápase vyrovnat své maximum v areálu Rolanda Garrose. V úvodním kole letošního ročníku změří síly s Xinyu Wang, která v tomto dějišti při ani jednom z předchozích tří startů nepřešla přes první kolo hlavní soutěže. Bude se jednat o premiérový vzájemný souboj.

Bouzková prožila loni nejlepší sezonu kariéry, ovšem v té aktuální se ohromně trápí. První vítěznou sérii v hlavních soutěžích zaregistrovala až před měsícem na ITF v Portugalsku a na nejvyšším okruhu před necelými dvěma týdny v Římě. Letos má negativní bilanci 11:13. V průběhu antukového jara se zlepšila. Po nezdaru v prvním kole v Charlestonu došla do čtvrtfinále na W100 v Oeirasu, ve třetím kole v Madridu potrápila Jessicu Pegulaovou a v Římě si zahrála osmifinále.

Wang na tom není o moc lépe, i když má na kontě čtvrtfinále v Hobartu, semifinále v Hua Hinu a vyrovnanou zápasovou bilanci 14:14. Po celkem solidních vystoupeních v úvodních měsících sezony na tvrdých površích přišla na řadu antuka a také její trápení. V Madridu, na 125k v Reusu, v Římě i na poslední generálce ve Štrasburku ztroskotala hned v prvním kole, jmenovitě na Jule Niemeierové, Nurii Párrizasové, Jasmine Paoliniové a Kaie Kanepiové.

Bouzková stále nemá nejlepší formu a antuka je jejím nejslabším povrchem. Paradoxně ale právě v průběhu aktuálního antukového jara zaznamenala zlepšení a je celkem jasnou favoritkou na postup. Wang letos prohrála všechny čtyři zápasy na nejpomalejším povrchu, a to s papírově slabšími soupeřkami než je česká zástupkyně. Číňanka v probíhající sezoně vyhrála dva z pěti duelů s hráčkami TOP 50, ovšem celkově má s nimi hrozivou kariérní bilanci 3:19 a na antuce 0:2. S Češkami prohrála pět ze šesti utkání.

Tip na vítězku: Marie Bouzková

Marie Bouzková - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Řím (OF)
Největší úspěchy na antuce: Řím (OF)
Bilance: 11:13
Bilance z posledních 10 zápasů: 5:5
Bilance na antuce: 5:4
Bilance proti hráčkám TOP 50-100: 4:5 (kariérní 33:30)
Grandslamy: Australian Open (1K)

Marie Bouzková - French Open
Kariérní bilance:
1:3
Nejlepší výsledek: 2. kolo (2022)
Loňský výsledek: 2. kolo
Generálka: W100 Oeiras (ČF), Madrid (3K), Řím (OF)

Xinyu Wang - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Hua Hin (SF)
Největší úspěchy na antuce: čeká na první výhru
Bilance: 14:14
Bilance z posledních 10 zápasů: 3:7
Bilance na antuce: 0:4
Bilance proti hráčkám TOP 50: 2:3 (kariérní 3:19)
Grandslamy: Australian Open (2K)

Xinyu Wang - French Open
Kariérní bilance:
0:1
Nejlepší výsledek: 1. kolo (2022-23)
Loňský výsledek: 1. kolo
Generálka: Madrid (1K), 125k Reus (1K), Řím (1K), Štrasburk (1K)


Barbora Krejčíková (13.) - Lesja Curenková (66.) | Court 7 (13:00 SELČ)
Barbora Krejčíková získala předloni v Paříži svůj jediný dosavadní grandslamový titul ve dvouhře a v letošním ročníku antukového vrcholu sezony se řadí k největším favoritkám na triumf. Předloňská šampionka se pokusí napravit své loňské zaváhání v prvním kole, a to proti Lesje Curenkové. S bývalou osmifinalistkou, jež tady v posledních třech letech nepřekročila úvodní kolo hlavní fáze, se utká poprvé.

Krejčíková dosáhla v aktuální sezoně na jedinou čtvrtfinálovou účast, kterou v Dubaji přetavila v první triumf na podnicích WTA 1000. Letos měla na několika turnajích smůlu na los a ve většině případů ztroskotala až na někom z TOP 20. Generálky na antukový vrchol sezony se jí nepovedly. Ve Stuttgartu prohrála už ve druhém kole s Arynou Sabalenkovou, v osmifinále v Madridu s Petrou Martičovou a ve třetím kole v Římě s Jelenou Ostapenkovou. Zvládla tak jen čtyři ze sedmi duelů.

Curenková má letos výbornou bilanci 25:8, ovšem 14 z 25 vítězství posbírala v kvalifikacích či na nižším okruhu ITF a většinu skalpů proti slabším soupeřkám. Nehledě na to si vede v probíhající sezoně stabilně, a dokonce si v únoru v Hua Hinu zahrála své první finále na turnajích WTA po více než čtyřech letech. Solidně se prezentovala také na antuce, na každé ze tří akcí zvládla první kolo a v Charlestonu, Madridu i Římě ji zastavila až členka TOP 10.

Krejčíková nemá optimální formu, ale i tak je po Ize Šwiatekové, Aryně Sabalenkové a Jeleně Rybakinové největší adeptkou na titul. Curenková umí být se svou stabilní hrou nebezpečnou soupeřkou na jakémkoli povrchu, ovšem proti vysoko postaveným hráčkám moc úspěšná není. Konkrétně se zástupkyněmi TOP 20 jasně prohrála všechny tři letošní souboje, celkově má s nimi bilanci 20:48, a navíc proti nim neuspěla už 15krát v řadě (od ledna 2019). Krejčíková by konec této série připustit neměla.

Tip na vítězku: Barbora Krejčíková

Barbora Krejčíková - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Dubaj (T)
Největší úspěchy na antuce: Madrid (OF)
Bilance: 20:10
Bilance z posledních 10 zápasů: 5:5
Bilance na antuce: 4:3
Bilance proti hráčkám TOP 50-100: 4:0 (kariérní 42:19)
Grandslamy: Australian Open (OF)

Barbora Krejčíková - French Open
Kariérní bilance:
10:3
Nejlepší výsledek: triumf (2021)
Loňský výsledek: 1. kolo
Generálka: Stuttgart (2K), Madrid (OF), Řím (3K)

Lesja Curenková - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Hua Hin (F)
Největší úspěchy na antuce: Řím, Madrid (3K)
Bilance: 25:8
Bilance z posledních 10 zápasů: 6:4
Bilance na antuce: 5:3
Bilance proti hráčkám TOP 20: 0:3 (kariérní 20:48)
Grandslamy: Australian Open (1K)

Lesja Curenková - French Open
Kariérní bilance:
7:8
Nejlepší výsledek: osmifinále (2018)
Loňský výsledek: 1. kolo
Generálka: Madrid (3K), Řím (3K)


Linda Nosková (50.) - Danka Koviničová (68.) | Court 13 (13:00 SELČ)
Linda Nosková je předloňskou juniorskou šampionkou a debut na dospělém French Open si odbyla loni, kdy coby kvalifikantka vypadla v prvním kole. Své pařížské maximum tak může vylepšit už po premiérovém vzájemném souboji s Dankou Koviničovou. Černohorka tu loni poprvé prošla do třetího kola.

Nosková měla vynikající vstup do sezony, v Adelaide se probila z kvalifikace přes několik zvučných jmen až do svého premiérového finále na nejvyšším okruhu. Po čtvrtfinále v Lyonu však přišel propad, na další takovou účast dosáhla až o tři měsíce později a do areálu Rolanda Garrose nedorazila v dobré formě. Příprava na antukový vrchol sezony se jí vůbec nepovedla. Na W100 v Oeirasu vzdala první kolo, v Římě se dočkala jen jedné výhry a na 125k v Paříži vypadla po nepřesvědčivých výkonech ve čtvrtfinále s Diane Parryovou.

Koviničová dosáhla v úvodních měsících aktuální sezony na podobné výsledky, na generálce v Aucklandu uhrála semifinále a také ona prošla v lyonské hale mezi osmičku nejlepších. Následovala však série pěti prohraných duelů a další vítězství slavila až na oblíbené antuce. Po nevydařeném prvním turnaji ovládla podnik W100 v Oeirasu a na "tisícovkách" v Madridu i Římě (skreč) prohrála ve druhém kole vždy s Barborou Krejčíkovou. Letos má bilanci 13:10, na antuce 8:3.

Noskové se překvapivě na antukových dvorcích vůbec nedaří, první zápas vzdala a v Římě ani na 125k v Paříži nehrála v nejlepší formě. Koviničová si naopak v posledních týdnech na cihle vedla solidně a antuka je jejím nejlepším povrchem. Českou teenagerku tak nečeká nic jednoduchého, pokud se výrazně nezlepší. Podmínky v areálu Rolanda Garrose jí nicméně sedí, takže by mohla premiérový souboj s Koviničovou urvat na svou stranu a připsat si první vítězství v hlavních soutěžích grandslamů.

Tip na vítězku: Linda Nosková

Linda Nosková - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Adelaide 1 (F)
Největší úspěchy na antuce: Řím (2K)
Bilance: 16:9
Bilance z posledních 10 zápasů: 5:5
Bilance na antuce: 3:3
Bilance proti hráčkám TOP 50-100: 5:2 (kariérní 6:4)
Grandslamy: Australian Open (Q)

Linda Nosková - French Open
Kariérní bilance:
0:1
Nejlepší výsledek: 1. kolo (2022-23)
Loňský výsledek: 1. kolo
Generálka: W100 Oeiras (1K), Řím (2K), 125k Paříž (ČF)

Danka Koviničová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Auckland (SF)
Největší úspěchy na antuce: Řím, Madrid (2K)
Bilance: 13:10
Bilance z posledních 10 zápasů: 7:3
Bilance na antuce: 8:3
Bilance proti hráčkám TOP 50: 1:3 (kariérní 17:55)
Grandslamy: Australian Open (1K)

Danka Koviničová - French Open
Kariérní bilance:
4:7
Nejlepší výsledek: 3. kolo (2022)
Loňský výsledek: 3. kolo
Generálka: W80 Zaragoza (2K), W100 Oeiras (T), Madrid (2K), Řím (2K)


Brenda Fruhvirtová (146.) - Jelena Rybakinová (4.) | Court Suzanne-Lenglen (14:30 SELČ)
Brenda Fruhvirtová zvládla i při své druhé grandslamové účasti tříkolovou kvalifikaci, ale z postupujících z bojů o hlavní soutěž vyfasovala nejtěžší možnou soupeřku pro první kolo. Teprve 16letá Češka vyzve úřadující wimbledonskou šampionkou, finalistku lednového Australian Open a jednu z největších favoritek Jelenu Rybakinovou. Bude se jednat o premiérový vzájemný souboj.

Fruhvirtová zářila v loňské sezoně na nejnižším okruhu ITF a letos startuje výhradně na hlavní tour. Teď bude mít další šanci dosáhnout na své premiérové vítězství v hlavních soutěžích na nejvyšší úrovni. Letos podnikla jedinou zastávku na turnaje ITF a v Indii zvládla i své deváté profesionální finále a získala svůj největší titul. Na nejvyšším okruhu ale neuspěla v prvním kole na Australian Open, v Aucklandu, Miami ani Madridu. French Open je jejím druhým dospělým grandslamem a i tentokrát prošla tříkolovou kvalifikací.

Rybakinové dlouho trvalo, než se po loňském triumfu ve Wimbledonu vzpamatovala. Znovu ji nastartovalo až finále na Australian Open, následně ovládla Indian Wells a v Miami byla jediné vítězství od zkompletování Sunshine Doublu. Na začátku antukového jara se trápila, a to hlavně kvůli problémům se zády. Ve Stuttgartu vzdala druhé kolo a v Madridu vypadla hned s Annou Kalinskou. V Římě však formu zase našla a získala svou nejcennější antukovou trofej, i když s pomocí tří skrečí.

Fruhvirtová je na antuce nejsilnější, kdežto Rybakinová naopak nejslabší, ovšem nedostatek zkušeností, soubojů s nejlepšími hráčkami světa i zápasů v posledních měsících ji bude limitovat. Navíc bude čelit velmi agresivní hře a dělovému servisu. Bylo by obrovským překvapením, kdyby vítězku velké generálky v Římě porazila. Alespoň si však zahraje na velkém kurtu a poprvé si vyzkouší duel s někým z TOP 10.

Tip na vítězku: Jelena Rybakinová

Brenda Fruhvirtová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: čeká na první výhru v hlavních soutěžích na nejvyšší tour
Největší úspěchy na antuce: čeká na první výhru v hlavních soutěžích na nejvyšší tour
Bilance: 11:4
Bilance z posledních 10 zápasů: 8:2
Bilance na antuce: 3:1
Bilance proti hráčkám TOP 10: 0:0 (kariérní 0:0)
Grandslamy: Australian Open (1K)

Brenda Fruhvirtová - French Open
Kariérní bilance:
0:0
Nejlepší výsledek: 1. kolo (2023)
Loňský výsledek: nehrála
Generálka: Madrid (1K)

Jelena Rybakinová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Řím,  Indian Wells (T);  Miami,  Australian Open (F)
Největší úspěchy na antuce: Řím (T)
Bilance: 30:7
Bilance z posledních 10 zápasů: 8:2
Bilance na antuce: 7:2
Bilance proti hráčkám mimo TOP 100: 3:0 (kariérní 133:47)
Grandslamy: Australian Open (F)

Jelena Rybakinová - French Open
Kariérní bilance:
7:4
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2021)
Loňský výsledek: 3. kolo
Generálka: Stuttgart (2K), Madrid (2K), Řím (T)


• Cesta za obhajobou titulu •
Iga Šwiateková (1.) - Cristina Bucsaová (70.) | Court Philippe-Chatrier (15:15 SELČ)
Dvojnásobná šampionka, světová jednička a největší favoritka Iga Šwiateková vykročí za obhajobou loňského triumfu proti Cristině Bucsaové, která bude bojovat o své první vítězství v hlavní fázi French Open. Na jediný předchozí souboj došlo ve třetím kole letošního Australian Open a Španělka uhrála jen jeden game.

Šwiateková loni dominovala, ovšem v aktuální sezoně roli světové jedničky úplně nepotvrzuje. Na kontě má jen dva triumfy a oba vybojovala na akcích WTA 500, když obhájila trofej ve Stuttgartu a Dauhá. K obhajobě v Paříži dorazila s letošní bilancí 28:6. Přípravu měla solidní, i když se očekávalo, že zvítězí na všech třech turnajích. Po úspěšné obhajobě ve Stuttgartu prohrála v Madridu finále s Arynou Sabalenkovou a v Římě musela vzdát čtvrtfinále s pozdější vítězkou Jelenou Rybakinovou.

Bucsaová zazářila postupem z kvalifikace do třetího kola Australian Open, nicméně na žádném z dalších 10 letošních turnajů nedokázala přejít přes druhé kolo. I to jí zatím stačí k tomu, aby v žebříčku figurovala v nejlepší sedmdesátce. Na antukových dvorcích začala skalpem trápící se Marie Bouzkové, ale do Paříže přijela se sérií čtyř porážek. Zatímco od Pauly Badosaové schytala výprask, s Rebekou Masárovou, Sofií Keninovou i Magdou Linetteovou padla až ve třech setech.

Šwiateková by měla bez jakýchkoli problémů potvrdit roli obrovské favoritky. Po vypuknutí pandemie je jasně nejúspěšnější hráčkou na antukových dvorcích a se soupeřkami figurujícími mimo TOP 50 žebříčku naposledy prohrála v Miami 2021 (Ana Konjuhová) a vyhrála posledních 47 soubojů. Na French Open se při všech čtyřech předchozích startech dostala do druhého týdne. Bucsaová jednoznačně neuspěla v ani jednom z předchozích dvou měření sil s členkami elitní desítky.

Tip na vítězku: Iga Šwiateková

Iga Šwiateková - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Stuttgart,  Dauhá (T);  Madrid,  Dubaj (F);  Indian Wells (SF)
Největší úspěchy na antuce: Stuttgart (T); Madrid (F)
Bilance: 28:6
Bilance z posledních 10 zápasů: 8:2
Bilance na antuce: 12:2
Bilance proti hráčkám TOP 50-100: 9:0 (kariérní 50:7)
Grandslamy: Australian Open (OF)

Iga Šwiateková - French Open
Kariérní bilance:
21:2
Nejlepší výsledek: triumf (2020, 2022)
Loňský výsledek: triumf
Generálka: Stuttgart (T), Madrid (F), Řím (ČF)

Cristina Bucsaová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Australian Open (3K)
Největší úspěchy na antuce: Stuttgart, Charleston (2K)
Bilance: 12:11
Bilance z posledních 10 zápasů: 4:6
Bilance na antuce: 4:5
Bilance proti hráčkám TOP 10: 0:2 (kariérní 0:2)
Grandslamy: Australian Open (3K)

Cristina Bucsaová - French Open
Kariérní bilance:
0:1
Nejlepší výsledek: 1. kolo (2022-23)
Loňský výsledek: 1. kolo
Generálka: Stuttgart (2K), Madrid (1K), Řím (1K), Štrasburk (1K)

FRENCH OPEN 2023 - PROGRAM 3. HRACÍHO DNE
• COURT PHILIPPE-CHATRIER • (od 11:45 SELČ)
1. Bronzettiová (It.) - Džabúrová (7-Tun.)
2. Seyboth Wild (Braz.) - Medveděv (2-)
3. Šwiateková (1-Pol.) - Bucsaová (Šp.)
4. Monfils (Fr.) - Báez (Arg.) / nejdříve v 20:15 SELČ
• COURT SUZANNE-LENGLEN • (od 11:00 SELČ)
1. E. Ymer (Švéd.) - Ruud (4-Nor.)
2. Masárová (Šp.) - Gauffová (6-USA)
3. B. Fruhvirtová (ČR) - Rybakinová (4-Kaz.)
4. Gasquet (Fr.) - Rinderknech (Fr.)
• COURT SIMONNE-MATHIEU • (od 11:00 SELČ)
1. Kalininová (25-Ukr.) - Parryová (Fr.)
2. Zverev (22-Něm.) - Harris (JAR)
3. Rune (6-Dán.) - Eubanks (USA)
4. Azarenková (18-) - Andreescuová (Kan.)
• COURT 4 • (od 11:00 SELČ)
2. Behar/Pavlásek (Urug./ČR) - Ramos/Zapata (Šp.)
• COURT 7 • (od 11:00 SELČ)
2. Krejčíková (13-ČR) - Curenková (Ukr.)
• COURT 11 • (od 11:00 SELČ)
1. Bouzková (31-ČR) - Xinyu Wang (Čína)
• COURT 13 • (od 11:00 SELČ)
2. Nosková (ČR) - Koviničová (Č. Hora)
Kompletní program
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

183
Přidat komentář
Tomas_Smid_fan
Super!!!smilesmilesmile

Naprostá paráda, Až na pár výpadků, které ho stály set a málem zápas, hrál nebojácný agresivní tenis, jaký na Medvěda platí. Prostě kulovnice a žádný štráchy:)

Krásné zásahy na síti, mraky winnerů, zasloužený zápis do tenisové historie!

Viva América Latina!
Reagovat
Hector17
Hrál slušně, ale Medvěděv hrál jako zfetovaný.
Reagovat
Hector17
Medveděv je síla. To může být svetovou dvojkou každý.
Reagovat
com
Kvitovic by mohla vypravet smilesmile
Reagovat
StestiJeKrasnaVec11
Jede v tom modu je mi to jedno... styl bum plác bez snahy vynutit si chybu, ale za každou cenu zakončit, což když nejste v pohodě nemůže fungovat a je to spíše utrpení pro všechny
Reagovat
lenka258
Takže vlastně zůstala Muška s Markét... Linda Nosková má v příštím kole Rybku, to asi bude taky stopka.
Reagovat
jackiec
Já to říkal od začátku že i když jich bylo dvanáct tak budem rádi za jednu osmifinalistku smile
Reagovat
StestiJeKrasnaVec11
ono ani Markéta s Kasatkinou to nebude mít lehký.. známe Markétu. Daria to vrátí párkrát navíc a otráví jí hru a bude to utrpení pro oči...
Reagovat
lenka258
Jj, příjemný los má Muška, tam by byla velká škoda, kdyby toho nevyužila. Je mladá, plná síly, zdravá a snad touží po úspěchusmile
Reagovat
jackiec
Zatím zdravá smile
Reagovat
Dobry-den
Hlavně tu Mušku nezakřiknout, po prvním kole jsem četl v rozhovoru, že se málem zranila při rozehrávce. smile
Reagovat
StestiJeKrasnaVec11
Bára nám kvitovatí, hraje to totálně bez jistoty uderů, bud a nebo... jenže ona na to hru nemá, pak to vypadá jak to vypadá... dneska konečná smile
Reagovat
Liverpool22
Nechápu smile co tam Bára vyvádí - koukám na Brendu, tak úplně nevímsmile
Reagovat
lenka258
Tu Báru jsem nečekala, že takhle vyletí. Ok, Petra zraněná, neměla natrénováno, Kája zas měla tu Stephenku...
Reagovat
turista
Bára Krejčíková a Maruška Bouzková dnes velké zklamání. Bára by neměla s takovouto soupeřkou prohrát.
Reagovat
Dobry-den
Bára už to má taky za pár. smile
Reagovat
JohnB
Ja sem tady doma!

Piste o me jako o clence TOP3!!!
Reagovat
tenisfan178
Bohužel 1.set jde za leklou rybou.
Reagovat
smazaný uživatel
Další protěžovaná hvězda dneska zhasla
smile
Reagovat
SpacialRecognition
hvězda? je jí šestnáct
Reagovat
Dobry-den
Rybka hraje žalostně. Brenda už vyrovnala ségru co do počtu uhraných gamů. smile
Reagovat
Baybay
Zatím hraje fantasticky, takže určitě vyhraje. Rybka dnes břichem vzhůru.
smile
Reagovat
Krisboy
Rybka v Bečvě smile
Reagovat
JohnB
Kde je ta nová verze tenisportalu?
Reagovat
Nenela
Skrec smile Tak to jsem toho teda moc nevidela. Aspon ze nejaka vyhra pri tehle bide smile
Reagovat
dadaft
Je konec, Linda může být v klidu a soustředit se na další zápas, který bude mít úplně jiný level
Reagovat
zfloyd
A je to smilesmile
Reagovat
tommr
to příjde na to proti komu bude hrát. Nejspíš to bude Rybakina a proti ní bude Linda jasná outsiderka. Kdyby ale Brendě podařilo favoritku zaskočit tak by proti ní byla Linda naopak jasná favoritka ...
Reagovat
Dobry-den
Tak Linda si první výhru na GS moc nevychutná, ale aspoň trochu se nám to kompenzuje za naše holky, který si toho teď taky dost prožily po zdravotní stránce...
Reagovat
Liverpool22
Linda hrála dobře - může být spokojená smile
Reagovat
Nenela
Divam se jen sem tam, koukam, ze prerusili - kvuli cemu??
Reagovat
Nenela
Aah, uz vidim, MTO - kdo a proc?
Reagovat
tommr
Kovinic má něco se zádama ...
Reagovat
Nenela
Ufff, ne, ze bych ji to prala, sama mam zada v pr***i, ale hlavne, ze to neni Linda
Reagovat
com
to uz mela posledne s Krejcikovou.. No jo, ale vidina milionu je silnejsi, nez aby lezela doma a davala se do kupy smilesmile
Reagovat
dadaft
jo, vzpomínám si, asi ten typ dlouhodobějších obtíží, které nejsou jednoduše řešitelné
Reagovat
tommr
jj v Římě to vzdala Krejčíkový za podobnýho stavu jako dneska ...
Reagovat
SpacialRecognition
taktické MTO, nenechat se rozhodit
Reagovat
dadaft
jo, setík je doma, Kovinic hraje takový standard dobré antukářky, ale Linda je lepší ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
Liverpool22
smile smile smile
Reagovat
Dobry-den
V prvním setu šly big pointy za ní, odvrátila 4 BP, sama 1/2 využila, tak snad jí to vydrží. smile
Reagovat
Liverpool22
Linda smile zatím skvěle - zápas má pod kontrolou a to díky kvalitnímu servisu smile
Reagovat
dadaft
jj, ty odvrácené brejkboly byly důležité, tehdy se to začalo naklánět na Lindinu stranu
Reagovat
dadaft
safra, chce to ubrat chyby
Reagovat
zfloyd
těžce vybojovaný vlastní servis a vzápětí brejk moc hezká kombinace
Reagovat
Liverpool22
Linda zatím drží Kovinič na uzdě - jen tak dál smilesmilesmile
Reagovat
Dobry-den
Tak pojď, Lindo, zastavme už tu českou pohromu. smile
Reagovat
Liverpool22
smilesmilesmile
Reagovat
dadaft
smilesmilesmile
Reagovat
Ondřej.Jirásek
zřejmě sis řekl, že během GS mám práco málo, tak mi ještě naložíš víc smile

když ti nejde odeslat příspěvek, tak celý TP zavři a jdi znova přes úvodní stránku smile
Reagovat
aligo
Paldon smilesmile
Reagovat
Ondřej.Jirásek
smile
Reagovat
Mantra
to souvisí s novou verzí TP - ta se mi líbí, jen tam nevidím žádné diskuze smile
Reagovat
TP.cz
Dobrý den,

na komentářích v nové verzi TP pracujeme a v blízké době by tam měly také přibýt k vyzkoušení. Dáme poté vědět článkem či emailem. Děkujeme za vyzkoušení nové verze! Tým TP
Reagovat
Krisboy
... no tak to asi opravdu ne.
Reagovat
Mantra
smile
Reagovat
Mantra
takovej důraznej
Reagovat
lenka258
Zase si toho všichni toho komentáře všimnou :D
Reagovat
Liverpool22
To - jo, ale stačí to napsat 1x a on to napsal cca 20x nevím smilesmile
Reagovat
aligo
Co se to teď stalo, ale pardon smile
Reagovat
com
a ja bych ti dal BAN smilesmile
Reagovat
Liverpool22
pěkně to tu zaneřádil smile Ať se případně poradí s adminem a příspěvky vymaže smile
Reagovat
Andrew89
:D mě se to občas jen zdvojí, ale tohle je jiná liga:Dsmilesmilesmile
Reagovat
Dobry-den
To je pěkně zákeřný. Ani to nejde dát do ignoru, přeskočit, nic. smile
Reagovat
misa
Trápení Marušky vzbudilo velký zájem :)
Reagovat
aligo
Ta Marie se z toho letos snad nevyhrabe........
Reagovat
Otmar
Tak trochu jsem doufal, že Marie tu lavinu alespoň pozdrží..marně. Jinak tenhle špíl beru jako důkaz, že i zcela průměrná Číňanka dokáže neustálou agresí a přiměřenou razancí rozbít úpornou obranu. Prostě ani slušný pohyb Marie a schopnost trefit kurt bez útočných myšlenek a agresivních úderů je ztracený zápas. S hodnocením dalších souhlasím.
Reagovat
lenka258
Jj, ty agresivní hráčky můžou párkrát sice i šíleně prohrát, ale pořád mají větší šance na poražení těch nejlepších než obranářky :(.

Přitom Maruška je vysoká...škoda, že nejraje agresivněji, škoda i těch podání
Reagovat
zfloyd
Linda a Bára si počkají u Báry má předkapela 1:1 tak to je ještě tak na dvě hoďky u Lindy 2:0 , záleží jestli to bude ve třech nebo ne
Reagovat
Liverpool22
Nejdřív začne asi Linda, pak Bára a na závěr Brenda - takže to může vyjít ideálně smile
Reagovat
tommr
další ostudnej výkon naší hráčky. Marie nedokázala využít ani vedení 5:3 40:0 ve druhým setu a doslova odevzdala zápas soupeřce podobně jako včera Siniaková nebo Martincová. Nevím co už by chtěly aby dokázaly vyhrát aspoň set ... smile
Reagovat
r176
zvítězit na lží a nenávistí? smilesmilesmile prohrát 0:2 nebo 1:2 je už jedno. Prize money jsou v tomhle případě stejné
Reagovat
Dobry-den
Jak můžeš vědět, že by ten třetí set prohrála? Podle mě by to bylo úplně otevřený...
Reagovat
r176
to byla reakce na komentář : nevím co už by chtěly aby dokázaly vyhrát alespoň set smile smilesmile ale podle vývoje zápasu to na výhru nevypadalo
Reagovat
zfloyd
ukončila své trápení , asi je to lepší teď než později , číňanka byla prostě lepší , to je asi tak vše smilesmile
Reagovat
Liverpool22
Ano - objektivně je třeba přiznat, že Wang byla lepší a postup si zasloužila - hrála agresivněji, zvládla klíčové BIG míče....Maruška pouze obrana + bojovnost což je málo smile
Reagovat
lenka258
A už je venku i Maruška :(.
Takže dneska zbývá Baruš s Lindou Noskovou... Brendík asi nemá šanci.
Takže zatím máme v druhém kole jen z holek Mušku s Markét a přidá se podle mě určitě ještě Bára
Reagovat
tommr
já bych na Báru moc nespoléhal. V přípravě na FO nehrála vůbec dobře a Tsurenko je naopak ve formě ...
Reagovat
Otmar
Tak s tím souhlasím. Bára v poslední době nepřesvědčivá a v podivném rozpoložení, Tsurenko je schopná všeho, mnozí pamatujeme její divadelní představení, ne?
Reagovat
tommr
jj dá se čekat že pokud bude Tsurenko prohrávat tak začne na kurtu "umírat" ...
Reagovat
Liverpool22
Tak naše hlavní adeptky na titul jsou stále ve hře - Bára smile + Muška smile Maky je také už ve 2. kole. Takže doufejme, že dnes zabere Linda a postoupí. smile
Reagovat
Dobry-den
Česká ostuda pokračuje a Bouzkovka mě teda pořádně naštvala.

Teď jsme měli být v půlce třetího setu! Děs. smile
Reagovat
SpacialRecognition
šílená prohra. smile
Reagovat
Liverpool22
Vše šlo proti Marušce smile Nicméně vedla 5:3 a zápas měl jít do 3. setu. Neskutečný zápas smile
Reagovat
tommr
vedla dokonce 5:3 40:0 a stejně to ještě dokázala prohrát ... smile
Reagovat
Liverpool22
Jo, jo - to bylo klíčové 5:3 a 40:0 - prostě den blbec smilesmile
Reagovat
com
Bouzkova stejna, ba dokonoce i vetsi trapka nez Martincova..
Jako jit do vedeni druhyho setu s tim, ze souperka 3x po sobe neudrzi podani a dokonce neziska ani micek pri vlastnim servisu, ale Bouzkova toho stejne nevyuzije a vrati ji do hry.. Radsi no comment fakt smilesmilesmile
Reagovat
com
tri krizky sou malo smile
Tady mas dalsi smilesmile
Reagovat
misa
Marie nebyla schopná za celý zápas kloudně zahrát servis.
Reagovat
r176
přesně tak . Včera tady hejtí Terku jak je hrozná tak jsem zvědavej jak rozcupují Marušku kretá odevzdala zápas soudružce Wang smilesmilesmile
Reagovat
Dobry-den
Tereza je neschopná, od ní nikdo nic nečeká.

Od Marie to je selhání. smile
Reagovat
r176
a co se očekávalo od Bouzkové když míček nedopinkne ani za servis lajnu a ještě to pinkala soudružce přímo na raketu??
Reagovat
Dobry-den
Přinejmenším mohla aspoň trefit kurt při setbolu při výhodné pozici. smile
Reagovat
r176
rozebereme si sousloví "výhodná pozice" - Bouzková 3 km za základní lajnou a je ráda že upinkne míček do poloviny kurtu soupeřky a ještě jí přímo na raketu.Výhodná pozice by byla v tomto případě jaká? smilesmilesmile
Reagovat
Dobry-den
Vždyť si šla pro vítězný míč. Al zkazila forhend. smile
Reagovat
Dobry-den
*ale
Reagovat
r176
ale evidentně to bylo prd platný že si šla pro vítězný míč smilesmilesmile
Reagovat
Dobry-den
Ale snaha byla.

Pak se asi lekla a zase se vrátila k pinkání. smile
Reagovat
misa
Byla hluboko v kurtu a stačilo zahrát bez chyby.
Reagovat
r176
která
Reagovat
Andrew89
jede taky domů....letos je to teda velká tragédie našich tenistek......smilesmile
Reagovat
Andrew89
po kom jde na kurt prosím?
Reagovat
lenka258
Hraje teď Ruud, pak hraje na tom kurtu Gauff a po ní nastupují ony
Reagovat
Andrew89
diky:)
Reagovat
dadaft
dobrá, čo bolo, to bolo, terazky tajbrejk
Reagovat
Dobry-den
Jestli to rozhodne ta hloupá chyba za stavu 5:3 40:0, tak to bude hodně smutné. Po ní vlila Marie rozhozené soupeřce znovu krev do žil. smile
Reagovat
misa
Rozhodla. Na grandslamu skoro tradičně zoufalý výkon smile Podání zůstalo v šatně, jsem z toho hodně zklamaný.

Když se dostala zpět do tiebreaku na stav 4-4, tak hned zase zkazí a následně prohraje svůj servis.

Jen bojovností se hráčka ze stovky porazit nedá.
Reagovat
Liverpool22
smile Taky jsem z toho mírně napsáno - rozladěný smile prostě bez servisu je to marný smile
Reagovat
Dobry-den
Buď hrála příliš krátké míče, nebo naopak dělala hloupé chyby, které si při jejím herním stylu nesmí dovolit.

Tohle se opravdu vůbec nepovedlo. smile
Reagovat
zfloyd
asi vyhrát nechce
Reagovat
misa
Další nevyužitý brejkbol a podání na udržení se v zápase.
Reagovat
com
Bouzkova si z nas dela vylozene pr*el stejne jako vecir Martincova smilesmile
Reagovat
misa
Martincová aspoň hrála proti dobré hráčce.
Reagovat
dadaft
smile smile smile
Reagovat
misa
Podání Marie je dnes hodně špatné. Opúět dvě dvojchyby. Zbývá jeden brejk...
Reagovat
misa
Bouzková nebyla schopná při podání soupeřky využít 3 setboly v řadě + ještě jeden při výhodě smile Dneska nemá vůbec den...
Reagovat
Dobry-den
Tohle fakt strašně zbabrala. smile
Reagovat
misa
Teď by měla dopodávat, ale při jejím současném servisu to bude asi dřina.
Reagovat
misa
Bez podání. To je o ničem. Proč skoro vždy hraje na grandslamech tak špatně?
Reagovat
Liverpool22
smile Neskutečný - škoda těch setbolů smile
Reagovat
Astarin
Jo no... dobře hrála akorát na tom jednom Wimbledonu, kde zrovna nedostala za to žádné body...
Reagovat
misa
smile
Reagovat
Liverpool22
Bude si to muset dopodávat sama - snad vyrovná na 1:1 smile
Reagovat
dadaft
je prostě neskutečná, Riske doslova a do písmene spláchla s prstem v nose ..............
Reagovat
Liverpool22
smile to byla rychlovka smile
Reagovat
com
presne tak, kam se momentalne hrabe nase Lindicka s Brendickou smile
Reagovat
Liverpool22
Každopádně bude zajímavé sledovat a porovnávat Lindu + Brendu s Erikou + Mirrou - je to nová generace holek - navíc ségry - potenciál je u nich velký, tak uvidíme kam to holky dotáhnou smile
Reagovat
dadaft
Mirru už jsem viděl 3x, Eriku ještě ne a dnes se na ni fakt těším smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Na Brendu nám nesahej!smile
Reagovat
Andrew89
Riske je neškodná...Mirra měla super los a i dalším kole není určitě bez šance
Reagovat
dadaft
ale Mirra hrála skvěle, třeba údery po lajně, lahůdka od ní ,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
zfloyd
teď jsem ji neviděl , ale předtím už 2x , ona hraje úplně bez nervů , to je to +
Reagovat
dadaft
To jo, psychická odolnost je velké plus, ale na svůj věk je skvělá i herně -- údery po lajně jsou těžké, musíš u toho úderu být přesně v čas a v dobrém úhlu (zápěstím tam nic nepřičaruješ), a když jedno, druhé nebo oboje neuděláš, tak ti to vynese klasicky ven do strany ........... zkrátka tohle jsou takové malé testíky skutečného pohybového talentu a ona to tam sází jako nic.......
Reagovat
Liverpool22
smile přesně tak. Hlava + psychika je velmi důležitá smile
Reagovat
Liverpool22
smilesmile
Reagovat
George_Renel
Nutno podotknout, že to děvče má dost kliku na los.
Reagovat
tenisfan178
Já jsem se díval a Mirra hrála opravdu skvěle. Riske nedala ani šanci. Částečně to samozřejmě bylo i tím že američanka hrála špatně. Avšak winnery od Mirry, ty byly skvělý. Servis celkem dobrý, na returnu to umí, dobrý pohyb,zvládne zůstat agresivní ve výměně. V dalším kole Parry což je pro Mirru skvělý los.
Reagovat
JohnB
Dneska Krejčíková jasně ukáže, že je tady doma.
Reagovat
com
A to ta Cinanka letos na 4 turnajich na antuce 4x prohrala.. To je na tom Bouzkova asi fakt hodne spatne smile
Reagovat
zfloyd
Maruška je bojovnice , třeba to otočí
Reagovat
misa
To je, ale na jejím výkonu bohužel moc nezáleží.
Reagovat
zfloyd
číňanka se s tím nemaže , střílí tam jeden winner za druhým
Reagovat
Liverpool22
Snad začne kazit - to je šance pro Marušku smile
Reagovat
misa
Wang má teď horší fázi zápasu a vedení o dva brejky už snad Maruška dotáhne k zisku setu.
Reagovat
misa
Proti málo chybujícím ranařkám nemá Bouzková co hrát. Je jedno, jestli je soupeřka 5. nebo 80. či 140.

Pokud Wang nezačne trochu pomáhat, tak konec ve dvou setech.
Reagovat
Liverpool22
Tohle se nepovedlo a set je v čoudu smilesmile
Reagovat
misa
A opět nepotzvrzený brejk, Číňanka bohužel hraje dobře.
Reagovat
Liverpool22
Marie zatím neví co hrát - bohužel smile
Reagovat
misa
Třeba by mohla do třetice konečně potvrdit brejk :)
Reagovat
Liverpool22
konečně 3:1 smilesmilesmile
Reagovat
misa
Po pár minutách nadějného stavu jde Bouzková podávat na udržení se v setu. Vyhrát bude dnes hodně těžké, Číňanka dělá málo chyb a Marie má co dělat, aby vůbec míček udržela po těch ranách v kurtu.
Reagovat
Dobry-den
A já přitom četl, jak je to letos extrémně pomalé.

Číňanka překvapuje. smile
Reagovat
misa
Svítí slunce, tak je to rychlejší.
Reagovat
com
zákony fyziky sou neúprosné smilesmile
Reagovat
Dobry-den
Z rakety Marie to ale pomalé je. Jako vždy.
Reagovat
zfloyd
jak koukám bude to tuhý boj , snad s dobrým koncem
smile
Reagovat
misa
Po prvním podání Wang se skoro nehraje :(
Reagovat
Liverpool22
Teď Wang na servisu vykapala a brejk pro Maruškusmile
Reagovat
com
Dlouho ji to vedeni nevydrzelo smile
Reagovat
misa
Který nepotvrdila a začíná se znovu :(( V poslední hře Marie skoro nedala první podání, k tomu dvě dvojchyby, hrozné...
Reagovat
Liverpool22
Škoda - servis to je problém u některých našich holek viz. dnes Marie smile
Reagovat
zfloyd
2x DF to je pak těžký smile
Reagovat
Dobry-den
Ostudy už bylo dost. smile

Dneska postoupí Maruška, Bára i Linda. A Brenda uhraje aspoň 4 gamy. smile
Reagovat
misa
Podle prvních třech her nečeká Marušku nic lehkého. Pokud nebude Číňanka moc kazit...
Reagovat
com
takže vostuda pokracuje smile
Reagovat
Vlk-v-trave
tak nic neuvidim, ale koukam, ze program ujde a je i celkem zajimavy...

WADou zarizly Jarry, kteremu se dari si prozkousi Deliena.
Vlk si vyzkousi MD s Japoncem, a zaprasi si tlapy... ale mozna uz se prasit po dnesku nebude muset.
Bublik si zahraje exhibici na cihle s Talianem
Pella bude utocit na vyrovnani sveho maxima na RG.
Cerundulo si mozna zahraje na 5 setu...

Maruska se bude trapit s Wang
Bara si pinkne tri sety s Tsurenko na rozjezd.
Noskova se bude trapit s Kovinic
Brenda okusi co to je hrat s GS sampionkou

Tak vsem hodne zdaru a....

#grassforever
Reagovat
com
vsichni si vyplacali dovolenou na vcerejsi top zapas Karoliny a dneska vseci makaj smilesmile
Reagovat
Andrew89
se budu docela smát až vyhraje :D uplně to vidim, jak je vše naopak :D
Reagovat
vergus
Kdyby to náhodou vyšlo, tak to bude větší senzace než výhra Gauff nad VW ve Wimbledonu smile
Nicméně si myslím, že Brenda bude ráda, když nedostane kanára
Reagovat
Andrew89
jojo taky si myslim, že to bude rychlé a jasné....ale...nic není nemožné:p
Reagovat
Liverpool22
Je zajímavé, že na Brendu je kurz cca 7,9 zatímco na Buscu, která hraje proti Swiatek je kurz cca 14,9......
Reagovat
zfloyd
pro Brendu i když prohraje to bude v jejím věku
ohromný zážitek , velký kurt na GS, Wimbledonská šampiónka , doufám , že si to užije a nezkolabuje jako Sára
Reagovat
Liverpool22
smile Brendě věřím, že to zvládne smile Pokud vstoupí do zápasu s čistou hlavou + uvolněná může mile překvapit a hlavně pro Brendu to budou velké zkušenosti, velká tenisová škola....
Reagovat
smazaný uživatel
Klobouk dolů, skvělý podrobný rozbor ! smile smile
Reagovat
elsky
smile
Reagovat
Ondřej.Jirásek
pokud to není ironie, tak díky :D
Reagovat
com
Jaktoze si dovolili dat clenku Big4 a vitezku FO az na nakej zapadlej kurt č. 7.. smile
Vzdyt Krejcikova je na FO skoro jak doma smilesmile
Reagovat
Liverpool22
Děláš si z toho srandu, ale dát vítězku RG na kurt č. 7 je fakt úlet.smile Navíc opět můžeš vidět, že Gauff hraje na Suzanne Lenglen a to samé Žába hraje na centru. Nic proti nikomu, ale kolik GS titulů má Žába a Cori? Pro Báru to však může být motivace navíc - celé to tady vyhrát smile
Reagovat
com
no jo, ted de vo to, jestli berou Gauff a Dzaberku za lepsi tenistky, nebo de vo to ze Krejcikova neni cerna a ani z Arabie smilesmile
Reagovat
tenisfan178
Tak ať jde Bára na pár hodin do solárka nebo si může zapálit barák. Nic jí v tom nebrání.smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Žabožrouti nás Čechy moc neberou...
Jsou to často nacionalističtí křupani. Potvrdil mi to i jeden známý - Francouzsmile
Reagovat
baba
jedna zklamání, dvě očekávání, tři úspěch...
Reagovat
com
jeste ti tam chybi moznost - žádná smilesmile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist