3. den ve Wimbledonu: O postup budou bojovat čtyři Češi

27. 6. 2012, 11:21
Previews 144
Čtyři čeští tenisté si dnes ve Wimbledonu zahrají o postup do dalšího kola. Nejvíc na očích bude Andrea Hlaváčková, která se představí na hlavním dvorci v duelu s favorizovanou Belgičankou Kim Clijstersovou. Na řadu přijdou jako třetí po duelu mezi Rogerem Federerem a Italem Fogninim, který začne ve 14:00 SELČ, a dohrávce mezi Caroline Wozniackou a Tamirou Paszekovou.

Rovněž o druhé kolo dnes bude bojovat Petra Cetkovská. Ta se na kurt číslo 17 dostane jako první, od 12:30 změří síly s americkou teenagerkou Sloane Stephensovou, na niž narazí poprvé v kariéře. Pokud ji porazí, pomstí Karolínu Plíškovou, kterou Stephensová vyřadila v úvodním kole.

Třetí českou zástupkyní v dnešních dvouhrách bude Klára Zakopalová, na kterou čeká teprve úvodní kolo. Její duel se Slovenkou Dominikou Cibulkovou se totiž nevešel do včerejšího programu. Zápas začne ve 12:30 na kurtu číslo 19.

Radek Štěpánek je po vypadnutí Tomáše Berdycha jedním ze dvou zbývajících českých zástupců ve dvouhře mužů. Svého dalšího soupeře Benjamina Beckera z Německa loni dokázal porazit ve dvou setech. Na trávě už si Becker připsal několik cenných výher, proti Štěpánkovi je ale považován za outsidera.

Na dvou nejsledovanějších dvorcích dnes o třetí kolo budou hrát také obě světové jedničky. Novak Djokovič uzavře dnešní program centrálního kurtu soubojem s Ryanem Harrisonem ze Spojených států, Marii Šarapovovou čeká souboj s nepříjemnou Bulharkou Cvetanou Pironkovovou, která se v Londýně v předešlých dvou letech dostala do semifinále a čtvrtfinále.

Wimbledon - program zápasů 3. hracího dne:

Centrální kurt (začátek 14:00 hodin SELČ):
Federer (3-Švýc.) - Fognini (It.)
dohrávka Wozniacká (7-Dán.) - Paszeková (Rak.)
Hlaváčková (ČR) - Clijstersová (Belg.)
Djokovič (1-Srb.) - Harrison (USA)

Kurt č. 1 (14:00):
Rusová (Niz.) - Stosurová (5-Austr.)
dohrávka Roddick (30-USA) - Baker (Brit.)
Šarapovová (1-Rus.) - Pironkovová (Bulh.)
Malisse (Belg.) - Simon (13-Fr.)

Kurt č. 17 (12:30):
Cetkovská (23-ČR) - Stephensová (USA)

Kurt č. 18 (12:30):
čtvrtý zápas Štěpánek (28-ČR) - Becker (Něm.)

Kurt č. 19 (začátek 12:30):
Zakopalová (ČR) - Cibulková (13-SR)

Kompletní program 3. hracího dne najdete na wimbledon.org.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

144
Přidat komentář
dadaft
tak se mně Caroline líbí - obranářka tvrdá jako skála. tu neutaháš...
Reagovat
tommr
doufám, že se pořadatelé konečně rozhoupou a zatáhnou střechu na centrkutru, aby se hrálo bez těch neustálejch přerušení aspon tam ...
Reagovat
a.magerova
Už ji maj zatáhlou, teď jen vyrovnat tlaky a může se pokračovat :-))))
Reagovat
tommr
to by bylo bezva - na centrkurtu se hrajou ty nejzajímavější zápasy ... :)
Reagovat
dadaft
pá pá Samantho. příliš moc chyb.
ve Státech to bude lepší...
Reagovat
Andrew89
Jsem rád...Postoupí kráska!:)
Reagovat
dadaft
:))
Reagovat
smazaný uživatel
Trochu predcasne chlapci :D:P Vy necekate na potvrzeni matchballu???
Reagovat
Andrew89
vyhrála:D:))) jupííí
Reagovat
dadaft
Rusová je kost.
to se nedá popřít. ))
Reagovat
tommr
mě vypadnutí Stosurový docela potěšilo. Rusová je velice sympatická tenistka a postup jsem jí přál. Navíc vyřazení Stosurový dává Petře Kvitový aspon teoretickou šanci udržet se před Stosurovou na čtvrtým místě v žebříčku - musela by ovšem obhájit titul ... :)
Reagovat
dadaft
budu Sam fandit dál. nicméně dnes postoupila lepší hráčka - a tak to má být. ))
Reagovat
ludolf
To by mělo být (pokud k tomu dojde) dočasné - Stosurová pak do USO obhajuje skoro 3000 bodů, zatímco Kvitová 5.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže přestože Petra pravděpodobně na Wimbledonu skončí lépe než Sam, reálně jí hrozí propad žebříčkem. Lepší důkaz o (ne)výpověďní hodnotě průběžného žebříčku snad ani není potřeba.
Reagovat
smazaný uživatel
Trochu trefa mimo, kdyz uz se chces do neho trefovat:)

To je to samy jak by ses divil, ze treba Pironkova vyhraje Wimbledon a nepreskoci v zebricku Marii, i kdyz ji vyradila ve 2.kole:) Zkus o tom premyslet;)
Reagovat
Andrew89
Maria vypadne dneska:D
Reagovat
smazaný uživatel
To není to samé - Pironkovová by šla žebříčkem nahoru, zatímco Máša dolů, resp. by se oslabila její pozice jedničky, obě jsou ale v žebříčku tak daleko od sebe, že by první jmenovaná tu druhou prostě přeskočit nemohla, asi jako když jezdec F1 za celou sezonu neudělá bod a poslední závod vyhraje - polepší si, ale na titul mistra světa mu to stačit nebude. Což je logické. Jenže Petra i když celý turnaj vyhraje, může se žebříčkem propadnout. To není ani logické, ani správné.
Reagovat
tommr
překvapuje mě, že aktivní šachista má takový problémy pochopit jak funguje tenisový bodování ... :)
A ještě jednou zdůraznuju - po dnešku je už jasný, že pokud Petra obhájí titul zůstane na čtvrtým místě ...
Reagovat
ludolf
Máš nějakou divnou představu o logice - je to dáno tím, že Petra vloni vyhrála, takže pokud letos nevyhraje, tak ztratí. Naopak hráčky, které letos dopadnou lépe než vloni, něco získají. To mi přijde logické. Stosurovou nejspíš čeká propad po USO (pochybuji, že obhájí). Tvůj příměr nesedí - Petu nemůže předstihnou hráčka, který celý rok nic neuhrála.
Reagovat
tommr
máš pravdu v tom, že na USO si Petra a Stosurová úplně vymění pozice - Stosurová tam bude obhajovat titul, zatímco Petra vloni vypadla už v prvním kole. Kvůli nasazení by ale byla škoda, kdyby Petra musela jít do USO z horší pozice ... :)
Reagovat
ludolf
Aby dobře fungovaly tvoje předtavy, měl bys před turnajem odečíst body, které hráčky získaly před rokem. Pak by to skutečně dopadlo tak, že hráčku s lepším výsledkem by nemohla předstihnout hráčka s horším výsledkem. V takovém žebříčku byla Petra myslím 6. (za Stosurovou a Serenou) - to dokládá, jak jí loňské vítěazství pomohlo. Teď je otázka, zda dosáhne tak dobrý výsledek, aby se před Stosurovou (to by musela vyhrát) a před Serenu (stačí účast ve finále) zase zpátky dostala.
Reagovat
ludolf
Nevím podle kterého data se bude na USO nasazovat, pro Petru by mohla být šance získat na Stosurovou na olympiádě a amerických turnajích před USO.
Reagovat
smazaný uživatel
Tommr: já právě chápu velice dobře, jak tenisové bodování funguje, proto ho tak kritizuju. ;-) Jenže Petra musí obhájit, přestože podle elementární logiky by jí mělo stačit umístit se před svými pronásledovatelkami.
Ludolf: A v tom je právě jádro pudla - žebříček porovnává loňské výsledky té které hráčky s těmi letošními. Co to ale říká o tom, jestli je ta která hráčka lepší než druhá?
Reagovat
tommr
na OH se moc bodů získat nedá ani v případě zisku medaile a na turnajích před USO se Petře tradičně nedaří (a možná že tam letos ani nebude startovat) - co si neuhraje ve Wimbledonu to nebude mít ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Na všechny turnaje se nasazuje podle aktuálního žebříku. V pondělí vyjde žebřík a příští pondělí (French Open se hraje už od neděle) začíná hlavní soutěž daného turnaje.
Teď máme grandslam rozehraný, nasazení je tedy provedeno podle žebříku týden starého (Wimbledon s občasnými korekcemi pořadí v tomto žebříku).
Reagovat
spaniel
Proto je v tenise mnohem tezsi se na udrzet na 1.miste nez se tam dostat...
Reagovat
smazaný uživatel
Boze nechapu, co na tom nechapes:)
Kritizovat, ze se neboduje potrhly Fed Cup. To bych jeste sakra pochopil.
Prosim te, pokud ma hrac za pul roku vysledky jake ma...tak proste nemuzes ocekavat, ze kdyz neco obhaji, tak musi postoupit zakonite nahoru...zebricek neni o jednom turnaji!!! Co sem pletes nejakou F1...Jak by ty hracky nasazovaly na zacatku roku? Podle jakeho klice? By se porad hadaly...to by bylo teprve nespravedlive...
Dale pokud se ti nelibi to, ze se zebricek neohlizi na to, kdo koho porazil, tak to bud rad, bo by Petra nebyla ani tam kde je:).
Prijde mi to od tebe zbytecny. Na jednu stranu strasne kritizujes tommra, ze porad pocita a sam na to upinas takovou pozornost.
System je ok.A pokud se nekomu nelibi, ze Agnieszka, nebo jine hracky jsou nad Petrou, tak je to vec antipatii a ne systemu. Nakonec to vypada, ze tobe jeste vic vadi nez tommrovi, ze neni prvni, pata a nevim kolikata. Je na takovem miste, ktere vypovida o jejich prubeznych vysledcich za cely rok, a jak pise Broz nahore, aktualizuje se kazdej tyden normalne regulerne.
System proste nemuze zapocitavat body, kdyz je treba hracka zranena...to by nektere byly v prvni 10. jeste rok po tom, co sedi v nemocnici...Zkus opravdu o tom premyslet a koukni hlavne na letosni dve nuly u Petry!!! a celkove jeji vysledky. Snad ti to dojde:)
Reagovat
smazaný uživatel
Já si jenom říkám, jaký je vlastně výstup žebříčku a jaký očekáváme. Protože se žebříček aktualizuje jednou týdně, člověk by čekal, že aktuální formu a výsledky hráček, jenže ono to tak není. Má zobrazovat formu a výkony za určité období? Budiž, pak ale nedává smysl jeho týdenní aktualizace - jednodušší, logičtější a přesnější by bylo sestavit žebříček za určité období, tem pak v následujícím období používat a po konci toho období jej opět přepočítat. Tím jsem ti odpověděl, proč bych očekával, co bych očekával.
Dále - F1 jsem uvedl, protože používá stejný systém jako tenis - žebříček za letošní rok (i když jen pro kvalifikaci na TM).
Pokud Petra poklesne, protože prohrává, to beru, ale proč by měla poklesnout jenom pro to, že loni stejný turnaj vyhrála, to mi nedává smysl.
Mě nejde o jednotlivé hráčky, btw. Aguš mám docela rád, mě jde o systém, který podle mě prostě v pořádku není. A jestli bude Petra první, pátá, nebo patnáctá, to mi žíly netrhá - jen poukazuju na nesmyslnost žebříčku, ke kterému se zrovna tommr tak upíná. ;-)
Systém se aktualizuje každý týden, ale aktuální není - to je to, co kritizuju, co se mi nelíbí.
Já vím o těch dvou nulách, co má Petra. Jenže Petra na ně měla doplatit hned, ne až za čtvrt roku. Přemýšlej o tom ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hele nechci se moc o tom dohadovat. Probiral jsem to minuly rok ze vsech stran....System je fakt pomerne ok. Par kosmetickych by se naslo. URCITE Fed cup. Dale mozna brat na zretel hodnotu, kdo s kym, vzhledem k postaveni v zebriku...ale ten druhy bod nevim...to uz nechavam na nazoru kazdeho.

Podle mne rocni cyklus je nejlepsi. Kdyby byl kratsi, ...podle mne by dochazelo k tomu o cem hovoris porad...co vic doslo by do problemu antukar versus travar nebo ruzne jine povrchy - nastavaly by mnohem horsi situace, nez ted. Nekomu jde lepe jeden povrch, druhemu jiny...byl by podle mne v tom vetsi zmatek, bylo by to vic nespravedlive...aktualizace je jaka je. Mozna letos ti to prijde zvlastni, vzhledem k OH, ale...to jsou fakt uz jen "detaily"....podle mne zbytecne resit.
Jestli uz neco resit tak ten Fed Cup. To je podle mne nespravedlive, nebot nuti hracky hrat, ale je to jak jeden turnaj roztazeny na cely rok, kdy nektere lepsi hracky maj pohodu sbirat body, jine makaj jak o zivot za NULA. Podle mne pitomost. Hlavne v porovnani s Davis Cupem, ze....
Reagovat
smazaný uživatel
Já si naopak myslím, že systém moc OK není, důvody jsem tu už několikrát rozepisoval a nechci se opakovat. Na Fed Cupu se asi shodneme, ten by bodovaný zkrátka měl být.
Podle mě, jestli chceme, aby žebříček opravdu ukazoval, kdo je nejlepší, měl by být postavený na tom "kdo proti komu." Naroubovat takové hodnocení do stávajícího systému dost dobře nejde, vím, že se to kdysi zkoušelo, ale upustilo se od toho.
Souhlasím, že za stávajícího systému je roční cyklus nejlepší, což ale neznamená, že souhlasím s tím, že systém je dobrý.
Je pravda, že stávající systém se už nijak moc upravovat nedá, až na ten Fed Cup. Proto by se měl od základů změnit. Ale to je jen můj názor.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, tak sleduj RACE, a mas po problemu:)))

Tady to mas aktualne za ten rok, a musis byt spokojenej, jak v F1:)
Jak Petra vyhraje urcite poskoci!!!! Sleduj Race, mas po problemu:)

1 Sharapova, Maria RUS 6540 9
2 Azarenka, Victoria BLR 6045 10
3 Radwanska, Agnieszka POL 4167 13
4 Kerber, Angelique GER 3170 13
5 Errani, Sara ITA 3131 13
6 Stosur, Samantha AUS 2622 13
7 Kvitova, Petra CZE 2591 11
8 Williams, Serena USA 2520 8
9 Li, Na CHN 2371 10
10 Bartoli, Marion FRA 2123 14
Reagovat
smazaný uživatel
Však ho taky sleduju ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
:D No vidis, vlk se nazral a koza zustala cela:D
Reagovat
a.magerova
Roger na kurtu moc dobrej, Fabio moc pěknej, takže luxusní podívaná !!!
Reagovat
Padme
:D Jak jako pěknej? Pěknej výkon doufám myslíš :)
Reagovat
a.magerova
Fabio - prostě se mi líbí (no né že bych ho musela mít doma), ale kdybych se rozhodla založit katalog pěkných chlapů, tak tato fotka by v něm určitě byla :-))
http://www4.pictures.zimbio.com/gi/Fabio+Fognini+2012+French+Open+Day+Six+CTkwiXtoKe9l.jpg
Reagovat
Padme
Uděláme anketu o nejhezčího tenistu :D A já budu nezaujatě hlasovat pro Rogera :))
Reagovat
Padme
Paráda gratulace! :) Snad mu tam ty míče budou nadále padat jako doposud a kotník bude taky dobrý!
Reagovat
smazaný uživatel
Cetkovská nepodala ruku rozhodíč. Co se stalo u toho míče, po kterém jí kritizovala? Neviděl jsem ho.
Reagovat
tommr
těch spornejch míčů tam bylo víc už od druhýho setu a rozhodčí pokaždý rozhodla ve prospěch Stephensový. Petra dneska doplatila na to, že na tom kurtu nebylo jestřábí oko ...
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš "doplatila" na to, že neuhrála poslední míč, rozhodčí jen dělá svoji práci a já bych ji z prohry Petry nevinila, proč by ji chtěla "zaříznout" jak píšeš dole, vždyt by byla sama proti sobě, navíc Sloane hrála nebojácně v rozhodujích momentech, naprosto zaslouženě vyhrála, překvapila mě, jak už takhle mladá to zvládla.
Reagovat
tommr
mě prostě přišlo, že rozhodčí Petru několikrát poškodili. Jestli to bylo úmyslně nebo ne je celkem nepodstatný, protože to vyjde nastejno. Bejt na kurtu jestřábí oko tak by byl výsledek asi trochu jinej ...
Reagovat
Andrew89
škoda...ztratila hodně bodů:(
Reagovat
smazaný uživatel
Ale šance tam byly...
Reagovat
Andrew89
jj byly byly
Reagovat
tommr
Petra ztratí 180 bodů a propadne se někam na 32.-35. místo v žebříčku (podle výsledků tenistek, který jsou momentálně za ní) ...
Reagovat
Andrew89
děkuju za info:)
Reagovat
smazaný uživatel
Slovo RYAN te dnes bude asi celkem slusne strasit:D
Sweeting vede nad Jankem, jak se citis?:)
Reagovat
gigin
Zatím jsem na kurtu s Bojanou .. takže klid .. Po Jankele zatím jenom pošilhávám .. on se chytne :-))
Reagovat
Andrew89
ona už ne:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Tak uz si klidne muzes prejit, Bojana nakonec podlehla...
Reagovat
gigin
jj :-(( Ale neva. Hrála super. Fakt dobrý tenis ... Nedá se nic dělat, aspoň že ta Anička win a teď hurááá na kurt za Jankem !! Pozice 28E !! Díííííííííííííííky Brozi :-D
Reagovat
dadaft
famózní mač !!!!!!!!
teď to graduje.
Reagovat
Andrew89
doufám, že to Sabine urve!
Reagovat
steve79
Federer hraje fenomenálně. Jen šest nevynucených chyb! Jen tak dále.
Reagovat
Andrew89
Pardon příznivcům Sam, ale ted jsem chytlu kurz 3,6(že Rus uhraje set) fandím jí..mám jí i na vítěze...kurz 6. Získala si mě na FO :)!
Reagovat
Andrew89
radost pokračuje..Julia postoupila:)
Reagovat
Andrew89
Miloš pokračuje taky...už jen Sabine, Petra a Rus a budu zatím spokojen:D
Reagovat
Andrew89
Sabine jde dál!:)
Reagovat
smazaný uživatel
Nezlomila ji ta smula TB a 5 neprom. setballu v prvnim setu. Krasne zabojovala a urvala 2.set:)
Opravdu pekny a vyrovnany zapas:)
Reagovat
smazaný uživatel
Teďka to je ale škoda, už to mohlo být 2:0 ve třetím, takhle nepotvrzený brejk.
Reagovat
smazaný uživatel
jak tak budou holky pokracovat, mohou se tam zdret i do vecera:D
Reagovat
tommr
škoda, že Petra musí hrát na kurtu kde není jestřábí oko - zdá se mi, že jí rozhodčí pěkně řežou ...
Reagovat
smazaný uživatel
Bohuzel...uf. Ale Sloane hrala fakt dobre...
Rozhodci...nevim. Ale urcite je skoda, ze jestrab neni na kurtech vsude:(
Reagovat
Pe3k
Roger zahájil jako obvykle drtivě 6:1.
Reagovat
smazaný uživatel
Nase milovana fanaticka grupa opet oslavuje "nejlepsiho" hrace vsech dob. A po jakem zapasu napr.? No ano, El Maestro pred par dny popravil neskutecne fenomenalne hrajici superhvezdu a travnateho specialistu ALBERTA "WHO" RAMOSE. To se vazne nestydite tu vychvalovat EGOmana po zapase s takovou mrtvolou, do ktery Federer jenom kopal? To mi pripomina FO a los, ktery podle vas mel Drozer nejtezsi, protoze mel v pavoukou Nalbandiana. A hle, Nalbandian vypadl uz na zacatku, protoze to je jenom vyrizena velicina, ktera parkrat za rok prijede na kurt na kriplkare a pak se vrati zase do Buenos Aires. Oslavujte Federera laskave az po zapasech se skutecnymi kvalitnimi tenisty a ne po zapasech s nymandy. Roger totiz nehraje dobre, to jeho souperi v prvnich kolech predvadi tragicke vykony. On ma totiz stesti na losy, narozdil od Berdycha, Rafy a Djokovice. Diky za pozornost. Ale ne, Elegosi budou po kazdem GS stale valit ty sve fantas magorie. :)
Reagovat
Pe3k
Klídek jo?! Všichni si tu v pohodě povzbuzují svého favorita, tak nevím proč sem lezeš s takovýma kecama, nikoho to nezajímá. Běž si v tichosti fandit Rafovi.
Reagovat
Heather_Fedex
zeby se nam kleberson vynarel z hlubin??? uz jsem se tesila, ze je po nem ;ppp
Reagovat
smazaný uživatel
tak ted se snad Petre podari braek konecne potvrdit a dotahne to ke zdarnemu konci...:)
Reagovat
Andrew89
vypadá to , že se chytla:)
Reagovat
tommr
tak Petra dokázala srovnat - ted ještě aby udělala i ten třetí set. Dneska jí jde i o hodně bodů a postavení v žebříčku - musí totiž obhájit lonský čtvrtý kolo ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Už aby byl konec, na to se nedá dívat. Ještě když zrovna hraje Roger, to je fakt absurdní.
Reagovat
Andrew89
Jsem rad, že Federera nedávaj....nechci koukat na one-man show:D..tohle je zajímavější:)
Reagovat
smazaný uživatel
tak proč se nedíváš??na streamu to je určitě!
Reagovat
smazaný uživatel
to jo, to ji jde fakt o hodne....
Reagovat
smazaný uživatel
To je uplně jedno, ale je to aspoň pořádnej tenis bez nevynucenejch chyb. Ještě že už to přepnuli, Cetkovská prohrála zaslouženě a to jak vypustila ten balon v poslednim gemu, to bych jí dal facku. Ještě ani nepodala ruku rozhodčí
Reagovat
tommr
to je velice příjemný překvapení. Zdá se, že ta dobrá forma Kláry z poslední doby trvá i nadále ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Klara se citi na trave dobre. Dominika se posledni doubou dost trapi. Takze se to i dalo celkem cekat...
Reagovat
tommr
vím, že má Klára slušnou formu, ale takhle hladkej postup přes Cibuli jsem opravdu nečekal ... :)
Klára se s touhle formou může dostat hodně daleko - v příštím kole jí čeká nejspíš Govortsová, což je rozhodně hratelná soupeřka ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja bych to vitezstvi fakt moc neprecenoval. Fakt je, ze Klare se opet tady dari. je mozne, ze prejde i pres 2.kolo:) jak pises. Ale Olga nemusi byt jeji souperkou, muze to byt Annika:)
Legrace by byla, kdyby 3.kolo hrala Klara s Pliskem:)
Ovsem nepotesim te, budu urcite fandit Fran:) Ale kdyby ve 3.kole hrala Fran proti Klare, budu prat Klare:)
Reagovat
tommr
jak můžeš přát zrovna tý uhekaný mužatce proti Kristýně to teda nepochopím ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ta -uhekana muzatka- jak ty rikas narozdil od te hloupocke pokerovane blondyny, dokaze rict normalni inteligentni souvislou vetu, a jeste pekne hraje tenis. Co vic pusobi velmi srdecne i mimo kurt. Hodne lidi se ji smeje jak vypada...prijde mi to k ni nefer...
Pliskovym stejne nikdy fandit nebudu, nevidim k tomu zadny specialni duvod...
Reagovat
tommr
já tenistky mimo kurt skoro vůbec nesleduju a na kurtu mi Schiavone příjde strašně nesympatická. Naopak dvojčata Plíškovic jsou mi hodně sympatický. Každej holt máme svoje oblíbenkyně ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nejak:)
Ale je fakt, ze Fran na trave moc dobre nehraje. A posledni dobou se ji tak nedari. Toz holka ma uz neco za sebou...:) Mozna ze budes oslavovat:) Podle mne to je tak 60/40 pro Fran(prevladaji hlavne zkusenosti)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že jsi na Kristýnu trochu přísný... Kérky jsou její věc a sice to není žádná inženýrka, ale sympatická podle mě je. :)
http://www.youtube.com/watch?v=IWoRFlA-NHM
Reagovat
Andrew89
Kláro, Kláro !
Reagovat
smazaný uživatel
Uz i dojela:) a postupuje...
Klare se opet na trave dari. Petra Cetkovska take dobry, ale Sloane hraje velmi dobre.
Reagovat
Andrew89
Klara bravurně!:)..
Petra se trápí...vůbec jí to nejde...hlavně servis..
Reagovat
smazaný uživatel
Si delas legraci:) Petra hraje skvele, Sloane je paradni hracka, a na returnu ji nic nedaruje:) pekny souboj.
Reagovat
Andrew89
Tak to jsi asi neviděl začátek né?:)...vůbec nic jí nešlo. Na Returnu byla marná atd:) podání bylo strašný.
Reagovat
smazaný uživatel
To ses trefil, je fakt, ze zacatek zapasu jsem nevidel:D
Zacal jsem nekde od stavu 2:3 nebo tak nejak:)
Reagovat
Andrew89
Tak vidiš:D
Reagovat
gigin
co říkáš zatím na Bojanu ? :-O
Reagovat
smazaný uživatel
Bojana dokaze zahrat velmi dobre, ale ma vysledky jak houpacka. Fakt je, ze u ni nikdy nevis, kdy se probudi:)
Ale podle mne Sabina neni uplne ve forme:)
Reagovat
dadaft
při vší úctě k Bojaně, ale přijít o Sabine takhle z kraje by podle mě byla škoda...
Reagovat
gigin
však právě dělám :-OOO Otevřená huba !! :-)) Sabina NeSabina !! Ajde Bojana !! :-DDDD
Reagovat
Andrew89
Marušce by vypadla další soupeřka(silná) :/
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to vypadalo, ze to bude tezke. Ale nakonec za stavu 4;5 pro Sloane, kdy byla na podani, Petra neskutecne zabojovala, Sloane znervoznela a bez ztraty fiftynu srovnano na 5:5:) Hezky:)
Reagovat
dadaft
jj, zatím hodně vyrovnaný.
Reagovat
smazaný uživatel
3 setbally utekly :( uf skoda...
Reagovat
smazaný uživatel
jo dost vyrovnane:)
Reagovat
smazaný uživatel
5 setballu out uf uf:(, je to nervak teda.:)
Reagovat
dadaft
no teda, tohle mělo dopadnout líp !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Petra 5 nevyuzitych setballu.
Sloane hned 1.vyuzity...tak to fakt nastve:(
Skoda...ale je to hodne vyrovnane, obe hraji pekne:)
Reagovat
tommr
Petra měla ten první set vyhrát - promarnit 5 setbolů je trestuhodný. Stephensovou to posadí do sedla ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ty prvni 3 mela pri vyhode podani americanky:)
Ta nejen serviruje slusne, ale i hraje. Je to spis smula, Sloane se nebala, vzdy celkem i zariskovala. Vyslo ji to. Ale nemyslim si, ze ji to muze dostat do sedla, take ji to muze i uspat:) byva to ruzne:)
Krom toho Petra zacina brejkem a vede 1:0 ve druhem...myslim si, ze 2.set muze byt Petry:)
Reagovat
tommr
a brejk je zase pryč ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Petru jsem na postup netipoval. Sloane je velmi dobra a tezka souperka. Ale porad si myslim, ze to bude vyrovnany boj. Urcite to Petra neda zadarmo:)
Reagovat
tommr
jj Sloane je velice talentovaná podobně jako Mchaleová. Přesto si myslím, že by jí Petra dneska mohla a měla porazit ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
urvala 1.set:)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte jestli bude Nova Sport dávat zápas Mashy?
Reagovat
Andrew89
o tom nic neříkal..ale doufám, že jo:p
Reagovat
smazaný uživatel
díky :) taky doufáááám ;)
Reagovat
Andrew89
tady je ta kamera teda pěkně na h*vno...nic nevidim:D
Reagovat
smazaný uživatel
to jo, nikdo tam za ni nestoji. Stacilo by jen aby nekdo pribehl a jen kameru zazoomoval..:).
Reagovat
gigin
K vedení Bratrstva Ryanovy Rakety mám v podstatě přátelský vztah. Až na malé drobnosti, jako je například odpor předsedkyně k Djokárně. Nicméně ho budu muset na dnešní den přerušit a jít do stavu válečného. Mrzí mne to, ale je to tak. Nemrzí mne to však u základajícího člena tita, který podlehl svým nízkým pudům a vnadám úhlavního nepřítele magerky a doživotně mne zradil !! Takže AJMO NOLE - zřež ho, vydrť ho ve 3 a rychle !!!!! Idemooooooo !!!
Reagovat
smazaný uživatel
:O ve trech? Toz prej tomu Ryanovi aspon set:D
Reagovat
a.magerova
Napiš kdy a kde jsi ochoten podlehnout svým nízkým pudům ... budu tam !!!
Dnes fandím čtyřem R - Roger, Ryan, Radek a Roddick !!!
Reagovat
tito
a.magerova - Ha! Taková nabídka se neodmítá. Toho musím využít dříve, než nás naši favorité rozdělí! :-)))
Gigine- jak rád bych napsal - znič ho, vyválej ho v pažitu tatrmana jednoho!!!- bohužel mne teď nenapadá nic, čím by Ryan mohl Noleho ohrozit. Limitující je v jeho případě momentálně hlavně pohyb. Ale pokud si udrží podání... kdo ví.
Jinak zbylí R asi bez problémů.
Reagovat
gigin
Tak tatrmana ??!! Hmmm, tito, čím dál, tím líp ... Jak chceš... bývalý kamaráde ..
Reagovat
tito
Nonono! Nepřeháněj. Hned prý bývalý kamarád...doživotně zradil.. a to je teprve druhé kolo. Čeho se tu ještě dočkám??? -DDD
Reagovat
gigin
:-)))))))))))))
Reagovat
dadaft
na tom kurtu, kde teď hraje Petra, je asi největší mrdník z celého Wimbledonu. je to tam jak na pouti a ne na tenise. ))
a Sloane je dobrá hráčka.
těžká věc dneska...
Reagovat
Andrew89
Caro-Tamira (dofám, že Tamira uhraje alespon set ale věřím ve výhru.
Hlaváčová-Kim - jasná záležitost. Andrejce se splní sen si s ní zahrát:)
Cibule - Klára - snad klára!:)
MARIA- PIRONKOVA můj zápas dne! Fandím mé oblíbené Bulharce! (promin MAruš, víš, že tě rád mám, ale nechci aby si vyhrála Wimbledon:-p)
Djokovic-Harrison- kéž by chtěl Novak vypadnout:D
Cetkovska-Stephens - Petra
Lisicki- Jovanovski- Sabine
Na Li- Cirstea - může být těžký zápas, ale věřím Li
Moje Věrka- Soler Es- VĚRKA!!!
Reagovat
Andrew89
Ještě Aga postopí
a Sam vypadne
Reagovat
dadaft
na Sam nesahat !!! ))
Věrka ano ano.
Reagovat
smazaný uživatel
Centre Court
Federer Roger (SUI) [3]x Fognini Fabio (ITA) [68] > Roger
Wozniacki Caroline (DEN) [7]x Paszek Tamira (AUT) [37] > Karol
Hlavackova Andrea (CZE) [90]x Clijsters Kim (BEL) [47]> Kim
Djokovic Novak (SRB) [1]x Harrison Ryan (USA) [48]> Djoker, ale Ryan bude kousat:)

Court 1
Rus Arantxa (NED) [72]x Stosur Samantha (AUS) [5]>Sam vyrovna svuj rekord na W.:)
Baker Jamie (GBR) [186]x Roddick Andy (USA) [25]>Andy
Sharapova Maria (RUS) [1]x Pironkova Tsvetana (BUL) [38]>Pironkova:)
Malisse Xavier (BEL) [75]x Simon Gilles (FRA) [13]>Simon

Court 2
Watson Heather (GBR) [103]x Hampton Jamie (USA) [100]>hmm Heather
Sweeting Ryan (USA) [130]x Tipsarevic Janko (SRB) [8]> Janko
Bemelmans Ruben (BEL) [131]x Gasquet Richard (FRA) [19]>Richard
Makarova Ekaterina (RUS) [44]x Kerber Angelique (GER) [8]>Angelika

Court 3
Chardy Jeremy (FRA) [57]x Monaco Juan (ARG) [14]>Jeremy
Radwanska Agnieszka (POL) [3]x Vesnina Elena (RUS) [79]>Aga, ale bude to horror
Almagro Nicolas (ESP) [11]x Rufin Guillaume (FRA) [168]>Almagro to snad nejak upinka

Court 5 / dohrav.
15:00
Karlovic Ivo (CRO) [59]x Sela Dudi (ISR) [108] > Ivo dorazi
Reagovat
smazaný uživatel
Court 6
15:00
Peer Shahar (ISR) [50]x Goerges Julia (GER) [24]>Julia doraz to

Court 7
Giraldo Santiago (COL) [45]x Raonic Milos (CAN) [22]>Milos

Court 8
Govortsova Olga (BLR) [95]x Beck Annika (GER) [169]>Ola
Andreev Igor (RUS) [93]x Istomin Denis (UZB) [39]>Igor

Court 9
Odesnik Wayne (USA) [135]x Phau Bjorn (GER) [88]>Wayne dopinka

Court 10
Kubot Lukasz (POL) [49]x Ito Tatsuma (JPN) [65]>Lukasz vpoho dopinka

Court 11
Cornet Alize (FRA) [60]x Bratchikova Nina (RUS) [89]>Alize dopinka

Court 12
Jovanovski Bojana (SRB) [117]x Lisicki Sabine (GER) [15]> Sabina
Melzer Jurgen (AUT) [35]x Wawrinka Stanislas (SUI) [24]> nooo Jurgen muze udelat radost Ivete:)
Russell Michael (USA) [112]x Benneteau Julien (FRA) [32]>Julien
Verdasco Fernando (ESP) [16]x Zemlja Grega (SLO) [120]>asi Fernando
Li Na (CHN) [11]x Cirstea Sorana (ROU) [52]>LI

Court 14
Ivanovic Ana (SRB) [14]x Martinez Sanchez Maria Jose (ESP) [51]>Anicka
Peng Shuai (CHN) [34]x Morita Ayumi (JPN) [85]>Peng
Youzhny Mikhail (RUS) [33]x Cervantes Inigo (ESP) [152]>Miisa
Dominguez Lino Lourdes (ESP) [71]x Kirilenko Maria (RUS) [19]>Maria
Reagovat
smazaný uživatel
Court 15
Yakimova Anastasiya (BLR) [110]x Minella Mandy (LUX) [83]>dopinkaj to urcite:)

Court 16
Date-Krumm Kimiko (JPN) [82]x Bondarenko Kateryna (UKR) [66]>Kata
Vandeweghe Coco (USA) [132]x Errani Sara (ITA) [10]
>Sara doraziHsieh Su-Wei (TPE) [63]x Foretz Gacon Stephanie (FRA) [75]
Falla Alejandro (COL) [73]x Mahut Nicolas (FRA) [71]>Falla
Tatishvili Anna (GEO) [73]x Giorgi Camila (ITA) [145]> Anna

Court 17
Cetkovska Petra (CZE) [25]x Stephens Sloane (USA) [59]>Sloane, sorry Petro:)
Janowicz Jerzy (POL) [136]x Gulbis Ernests (LAT) [87]>Jerzy, Ernest to uplne podceni:D
Petrova Nadia (RUS) [20]x Babos Timea (HUN) [69]>Nadia, ale bude to zajimavy

Court 18
Mayer Florian (GER) [29]x Petzschner Philipp (GER) [101]>Florian
Ferrer David (ESP) [5]x Brown Dustin (GER) [164]>David taky to dorazi
Zvonareva Vera (RUS) [12]x Soler-Espinosa Silvia (ESP) [67]>Verka
Becker Benjamin (GER) [124]x Stepanek Radek (CZE) [27]>Stepec

Court 19
Cibulkova Dominika (SVK) [13]x Zakopalova Klara (CZE) [31]>Klara
Troicki Viktor (SRB) [34]x Klizan Martin (SVK) [62]>Viktor

Court TBA
McHale Christina (USA) [32]x Johansson Mathilde (FRA) [81]>Chris
Reagovat
VlS
Hu, to je toho moc - takže dovolím si dva rozdílné tipy -
Věřím Tamiře, že porazí Caroline, Nevěřím Cvetaně, že porazí Marii, i když budu Pirožce fandit a mačkat palce. A věřím, že Vesnina udělá Agu.

Jak jsem už psal, začnu se seriózně věnovat tipování až od třetího kola.
Reagovat
smazaný uživatel
Vpoho:) od tretiho v patek vpisujes ty:)
Tamire bych to pral, celkem bych rekl, ze to je i mozne, ale Karolina to bude drzet, co to da...:) Uvidime.
Z Vesninou to muze byt...
Pirozek Marii prekvapi:) snad...budu optimista:)
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes jsem zvědavý na dohrávky Caroline s Tamirou a Roddicka s Bakerem, snad to Andy v pohodě zvládne. Pak se těším na zápasy Hlaváčková - Clijsters a Djokovič - Harrison. Ryan nemá co ztratit a doufám, že Djokoviče dokáže potrápit, využít jeho pomalejších rozjezdů a vzít mu i set. Nebo rovnou tři?:-))
A zrak budu také upínat k souboji Sharapova - Pironkova. Doufám, že když Sharapovou neporazí, tak alespoň potrápí a trochu prožene....
Reagovat
tommr
včera jsem viděl první 4 hry zápasu Wozniacká-Paszeková a vypadalo to na docela vyrovnanou bitvu. Dohrávka je dneska na centru takže se už těším na pěknou podívanou ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Je dobře, že to nakonec přesunuli na centrkurt.:) Já pravě včera neviděl ani jednu hru, takže jsem zvědavý, jak budou dnes holky pinkat.....
Reagovat
dadaft
taky se na Caro s Tamirou moc těším.
a na Andy s Kim jakbysmet. ))
Reagovat
dadaft
jsem zvědav, jak to Novasport pojme.
za mě: Cibulková - Zakopalová (jsou na 19ce kamery?) a pak už jen Centrkurt.
*
Dominika - Klára
no, mému srdci je Domča bližší, ale Klára si letos zaslouží víc, než jen první kolo.
ať vyhraje momentálně lepší... ))
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužiaľ na 19 kamery nie sú, takže slovenský fanúšik príde ako aj o Cibulkovú (na tej mi akože vôbec nezáleží), no najmä o súboj Kližan - Troicki.
Reagovat
tommr
C19 patří mezi ty lepší kurty s kamerama takže doufám, že se zápas Cibulková-Zakopalová objeví na NovaSportu - slibuje to dobrou a napínavou podívanou. Zápas Cetkovská-Stephensová by ale taky nemusel bejt špatnej ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
na 19 bohuzel tv kamery asi nejsou...
Reagovat
dadaft
asi ne. tak aspoň Petra.
Reagovat
tommr
tak jsem to bohužel poplet a na C19 kamery nejsou. Vysílá se jen z těchto kurtů: CENTRE, 1, 2, 3, 12, 14, 16, 17 a 18 ...
Opravdu nechápu proč tak atraktivní zápas jako je Cibulková-Zakopalová strčí na kurt bez kamer ...
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně, aby byly kamery ve 14 hod. na centru.
Reagovat
smazaný uživatel
Mně přijde, že si s tím nasazováním nedávají moc práce. Pouze to rozdělí u těch nejlepších hráčů a zbytek pak někam rozstrkají....
Reagovat
smazaný uživatel
... prenosy s vicero camerami je na personal narocnej, mohli ale dat jednu webku u ostatnich kurtu bez komentare.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist