41letá Venus Williamsová dostala divokou kartu a zahraje si své 23. US Open

18. 8. 2021, 21:31
Aktuality 13
Bývalá světová jednička Venus Williamsová dostala divokou kartu na nadcházející US Open. Jednačtyřicetiletá americká tenistka ve Flushing Meadows získala dva ze svých sedmi grandslamových titulů.
Profily hráčů
Venus Williamsová (© AFP)

Venus Williamsová se do hlavní soutěže nedostala kvůli tomu, že ve světovém žebříčku jí momentálně patří 112. místo. Starší sestra třiadvacetinásobné grandslamové šampionky Sereny Williamsové na US Open nechyběla od zranění zápěstí v roce 2006, letos ji čeká již 23. start.

V New Yorku získala Williamsová tituly v letech 2000 a 2001 a před čtyřmi lety si tam zahrála i zatím poslední grandslamové semifinále. Na kontě má také pět triumfů ve Wimbledonu, celkem na okruhu WTA ovládla 49 turnajů.

Divokou kartu dostaly z Američanek také CoCo Vandewegheová, Emma Navarrová a kvarteto teenagerek Hailey Baptisteová, Ashlyn Kruegerová, Caty McNallyová a Katie Volynetsová. 'Reciproční' divokou kartu za Austrálii obdržela Storm Sandersová.

Ve dvouhře mužů se díky divoké kartě představí Jenson Brooksby, Brandon Nakashima, Emilio Nava, Jack Sock, Ernesto Escobedo, Sam Riffice, Zachary Svajda a Australan Max Purcell.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

13
Přidat komentář
vladka
...jsem se těšila, že už zmizí...
Reagovat
paddy
ať nedopadne jako pan Jágr smile
Reagovat
Frantz
ale ona už dopadla, jak pan Federer smile
Reagovat
majkl005
holt hráčka, která byla na konci řady, když se rozdávala soudnost a neví, kdy skončit...vzpomeňte si na moje proroctví až tu za 10 let bude článek "nestárnoucí Venuše dostala desátou divokou kartu na US Open za poslední 10 let" :D :D a článek bude komentovat babycom, bitchbrixner a mladatkosojky smilesmilesmile
Reagovat
aligo
To je fakt k smíchu, za poslední dvě sezóny má pět výher...
Kdyby to raději dali nějaké nové naději, nebo hračce po zranění, ale tohle je vyloženě vyhození do koše...smilesmilesmile
Reagovat
com
a komu tim prospejete? smile Stejne zas konec v prvnim, max druhym kole jak je u ni zvykem
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Kdybys měl dvě úplně stejné hráčky a jedna by byla Američanka a druhá Ruska. Komu bys tu WC dal?smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
*které z nich
Reagovat
com
ale vzdyt je to uz trapny.. kdyby aspon letos a loni mela naky vysledky.. ale NIC.. Klidne to mohla dostat naka zacinajici hracka smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Rozumím ti, ale stejně bych radši vykopl ty dvě kyslý, co je jmenuju tady dole.
Reagovat
brixner
No Ultrasovi, né přecesmilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Jenže ten by nedostal vízumsmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Mc Nally a Coco získaly WC asi jako Miss sympatiesmilesmile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist