5. den na Roland Garros: Kvitová a Šafářová hrají o postup do 3. kola

29. 5. 2014, 07:57
Previews 326
Poslední dvě české zástupkyně ve dvouhře Petra Kvitová a Lucie Šafářová budou dnes na grandslamovém Roland Garros usilovat o postup do 3. kola. Světovou šestku Kvitovou čeká zápas s Novozélanďankou Marinou Erakovicovou, Šafářová, která je v Paříži nasazena jako číslo 23, bude hrát s Casey Dellacquaovou z Austrálie.

Petra Kvitová se ve třetím zápase dne na kurtu Suzanne Lenglenové utká s Marinou Erakovicovou z Nového Zálandu počtvrté v kariéře a pokud uspěje, vyrovná svůj loňský výkon z French Open. Zatím s ní všechny tři zápasy vyhrála, prohrála v nich pouze jeden set.

Ve druhé utkání na kurtu číslo 6 se představí i Lucie Šafářová, která poprvé změří síly s Australankou Casey Dellacquaovou. Pokud sedmadvacetiletá Češka o dva roky starší soupeřku porazí, dostane se na Roland Garros přes druhé kolo poprvé od roku 2007, kdy byla v osmifinále - v loňském roce vypadla česká dvojka na French Open již v prvním kole.

Na hlavním kurtu Philippa Chatriera se představí i mužská světová jednička Rafael Nadal. Španěl se o postup do třetího kola utká s dvacetiletým Rakušanem Dominikem Thiemem.

Po nejvýše nasazeném hráči se na centrálním dvorci představí i domácí favorit Richard Gasquet, jenž kvůli zranění zad přišel před French Open o celou přípravu a trénovat začal teprve před dvěma týdny. Soupeřem dvanáctého nasazeného Francouze bude v boji o třetí kolo Argentinec Carlos Berlocq.

Zápas druhého kola čeká dnes obě bývalé světové jedničky ze Srbska Jelenu Jankovičovou, která otevře dnešní program na hlavním kurtu Philippa Chatriera, a Anu Ivanovičovou, jež dnes zápasem s Ukrajinkou Svitolinovou program na onom dvorci uzavře.

Druhé utkání odehraje na pařížské antuce i sedmý hráč světa Andy Murray, či čtvrtá hráčka světa Simona Halepová. Rumunka bude hrát s přemožitelkou Barbory Záhlavové-Strýcové Birtkou Heather Watsonovou.

- PROGRAM 5. DNE NA FRENCH OPEN 2014 -
(čtvrtek, 29. 05. 2014, začátky od 11:00)
• Kurt Philippa Chatriera •
Jankovičová (Srb.) - Naraová (Jap.)
Nadal (1-Šp.) - Thiem (Rak.)
Gasquet (12-Fr.) - Berlocq (Arg.)
Svitolinová (Ukr.) - Ivanovičová (11-Srb.)
• Kurt Suzanne Lenglenové •
Bolelli (It.) - Ferrer (5-Šp.)
Riskeová (USA) - Mladenovicová (Fr.)
Kvitová (5-ČR) - Erakovicová (N. Zél.)
Monfils (23-Fr.) - Struff (Něm.)
• Kurt č. 1 •
Stephensová (15-USA) - Hercogová (Slovin.)
García-López (Šp.) - Mannamarino (Fr.)
Matosevic (Austr.) - Murray (7-Brit.)
Watsonová (Brit.) - Halepová (4-Rum.)
• Kurt č. 6 •
2. zápas Šafářová (23-ČR) - Dellacquaová (Austr.)
kompletní program 5. dne na French Open

Komentáře

326
Přidat komentář
smazaný uživatel
Keď som sa myslím, že s Vencou vo finále IW pri zápase Noleho s Rogerom bavil o tom, že rýchlosť povrchu, či kurtu sa omieľa vždy a výhradne len pri Rafových úspechoch odvetil, že v tomto ročníku bolo o tom ticho, lebo to už nikto nerieši..

A opat zápas, ktorý nazvime to diplomaticky, Rafovým neprajníkom pokazil ilúzie, keďže si od neho slubovali viac, než bolo reálne a opat je na vine zlý kurt, dokonca už aj antuka na hlavnom kurte je reklamovaná,keďže je údajne pomaľšia, než bežná antuka :)

Ľudia by sa mali trošku viac odosobniť a sem tam hľadať vinu neúspechu aj v kvalite súpera a nie všakovakých, často za vlasy pritiahnutých teóriách..
Reagovat
J.M.
Ty jsi opravdu paranoik. Tady vůbec nebyla o Rafovi řeč. Ty i kdyby se lidi bavili o přistání Američanů na měsíci, budeš v tom hledat konspiraci proti Rafovi.
Reagovat
J.M.
Oprava (už je moc pozdě): na Měsíci. A zmíněn sice Rafa byl, ale vůbec ne v té souvislosti, že by se kurtu dávala za vinu porážka Dominica.
Reagovat
smazaný uživatel
Práve naopak, je to len suché konštatovanie..Tieto reči prichádzaju a rozvíjajú sa vždy po zápasoch Nadala, nie Djokovica, Federera, či Sereny, hoci hrajú na centr kurte rovnakú porciu zápasov..

Ono je nutné si uvedomiť, že Rafa neni PHM, stojí hlbsie za baselinov, tenis vyzerá v jeho podaní opticky pomalší a svoje hrá aj postavenie kamery..
Reagovat
smazaný uživatel
base linou
Reagovat
Stan_Borowitz
Podle mne může být pro Rafu to pomalé prostředí, které bylo evidentně vidět mimo jiné i na tom, jak Thiem celkem v pohodě vracel i ty Rafovy forehandy do rohu po lajně (obvykle za nimi soupeři jen otáčejí hlavu), nevýhodou, a to v případném zápase s Davidem, píšu o tom pod jiným článkem.

Jinak například já jsem Thiemovi nedával nikdy žádnou naději, zápas dopadl přesně tak, jak jsem předpověděl, takže můj názor na pomalost není jeho výsledkem vůbec ovlivněn.
Reagovat
J.M.
Ne. Prostě ne. O rozdílu na Chatrierovi oproti ostatním kurtům tu píšeme od začátku turnaje bez ohledu na to, kdo tam hraje (a mimochodem, o tom, jak je Chatrier pomalejší, mluvili už i loni komentátoři Eurorportu). Jsi opravdu paranoidní a ta tvoje poznámka o zápasu Dominica je tak totálně mimo, že mě to i u tebe překvapuje, odkud dokážeš něco takového vyvodit. Opravdu kdybychom psali o Američanech na Měsíci, tak si z toho odvodíš, že si zase stěžujeme, jak má zase Rafa výhodu, že ty podmínky svědčí jeho "moonballs". Fakt už by bylo dobré s tím přestat.
Reagovat
Davor1
Zdá sa mi to, alebo je naozaj dosť značný rozdiel v rýchlosti jednotlivých kurtov? Na Chatierovi to vyzerá ako v spomalenom filme, ale napríklad na jednotke, kde hrá teraz Simona to lieta poriadne rýchlo...
Reagovat
J.M.
Já se dívám na Lenglen a připadá mi to po tom zápase na Chatrierovi jako kdyby se hrálo na hardu. Opravdu pozoruhodný rozdíl, vypadá to jako jiný turnaj. A to Lenglen není tak rychlá jako ty menší kurty.
Reagovat
Denis92
Ako je to mozne? Je to schvalne?
Reagovat
J.M.
Nevím, jestli je to schválně, to se zeptej organizátorů. :-)

Ale je to tak skoro na všech turnajích, na všech površích. Pokud je to schválně, dává to smysl v tom, že v éře zpomalování jde hlavně o to, aby se chránili špičkoví hráči. Ti hrají na pomalém centru. A pak o to, aby se důležité zápasy, tedy hlavně ty finálové, které mají největší sledovanost, hrály pomalu, a co nejvíc se na nich vydělalo.

Pokud je to nezamýšlený vedlejší efekt, pak většinou asi toho, že těm vedlejším menším kurtům není věnovaná taková péče. U tvrdých povrchů je to jasné - tím, jak jsou obehranější, a dost možná ne tak často obnovované, tak jsou ošoupanější, hladčí, tedy rychlejší. U antuky je možné, že se taky na těch venkovních kurtech šetří, a té antuky je tam míň (dnešní antukové kurty na turnajích už jsou ve skutečnosti jen kurty s antukovým popraškem). Navíc na Lenglen mi dnes přijde, že je prostě taková uválcovanější, tvrdší, oproti Chatrierovi, kde to vypadá často jako písek na pláži, jako kdyby se do toho míček bořil (a tím zpomaloval a blbě odskakoval), takový beach tennis. Ten pocit mám už od roku 2012. Předtím mi vždycky přišlo, že Chatrier byl takový, jako je dnes Lenglen.
Reagovat
Davor1
Presne, na Chatrierovi mi to príde až extrémne pomalé, čo Rafovi určite poskytne vo finále výhodu...Dnes som sledoval Gasqueta a viackrát som tam ten divný odskok zaregistroval, predovšetkým po returne, často potom nasledovali pokazené údery do siete...
Reagovat
Stan_Borowitz
Ještě v něm není :-)
Reagovat
Fandina
Gratulka Říšovi a Kohlimu. Super!!!
Reagovat
EllNino
Tak co, Simča v akci, koukáš ? :D
Reagovat
Davor1
Celkom sa dnes bojím o Simonu, Watson chytila parádnu formu a môže byť nebezpečná pre každú. Snáď to Simonka zvládne ;)
Reagovat
Rafaeoli25
Stejně je ale po vypadnutí Sereny jasný, že to celý vyhraje Mária :)
Reagovat
Davor1
Prosím len to nie ;) Muguruza ju môže pokojne vyprevadiť ako Serenu (ak zajtra prejde cez Schmiedlovú ;) a je aj niekoľko ďalších hráčok, ktoré ju môžu poraziť (Ivanovič a Simona predovšetkým). Samozrejme si prajem, aby vyhrala niektorá z mojich obľúbenkýň (Simona, Aga alebo Angie) a keď nie, tak hociktorá iná okrem Sharapovej. Aj keď je jasné, že je teraz najväčšou favoritkou...
Reagovat
smazaný uživatel
Maria nebo Simona. A Ana je celkem nebezpečná, ale taky dost labilní. Každopádně tyhle tři můžou vyhrát.
Ale byl bych mnohem raději, kdyby se "zbláznila" Petra, Sam nebo Světlana.. těm bych to přál nejvíc. Popřípadě Radwanské.
Reagovat
Davor1
Ak už niekto iný, tak Aga, jej tenis je najkrajší a najpestrejší z desiatky a aspoň jeden GS jej strašne prajem, aj keď lepší by bol ten Wimbledon ;)
Reagovat
Rafaeoli25
Já myslim, že si to Máři už pohlídá, v Římě prohrála kvůli únavě, každopádně já jí to přeju moc neb jsem její fanda :)
Reagovat
Davor1
Vidíš, tak ty si môj protipól, ja ju vyslovene neznášam :D
Reagovat
kada.tom
A Andy jde taky dál, dobrá práce :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Uz hrajou? Tak nevym. cau.
Reagovat
kada.tom
uz dohraly! tak nevym. cau.
Reagovat
Rafaeoli25
A už se perou? fakt nevym. cau. :)
Reagovat
kada.tom
Petra 1. set zvládla docela s jistotou, a to hlavně na servisu. Return byl krom úplně první hry slabší. Jsem zvědav, jestli stejně pěkněje výkon Petra dovede předvést i v setu číslo 2, já si to budu přát :-)
Reagovat
Jabadu
No, já myslím, že kažedý trne, protože skoro všechny výměny prohrála. Drží ji jen servis. A to nevydrží moc dlouho.
Reagovat
kada.tom
už je to 1-3, noo
Reagovat
Jabadu
No - jen jsem to dopsal a ... !
Reagovat
kada.tom
ale Petra si vzala servis zpátky, teď to chce udržet servis :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Moc se mi libi. Tedkon tam hraje Mura, vcera tam hrala Aga a uz tam hral i Berda. Horni tribuny udelane do kruhu a spodni postavene normalne kolem kurtu jsou moc hezky udelane. Zajimal by me pohled zeshora na tento kurt. Je tam jedna velka nevyhoda teda, ale to je v umisteni kurtu. Je tam hodne slyset kraval z ostatnich kurtu.
Reagovat
kada.tom
souhlasím, taky se mi ten kurt hodně líbí :-)
Reagovat
smazaný uživatel
pokuď chceš vidět kurt č.1 zeshora najdi si na google mapy a tam si dej Roland Garros satelitní náhled a je vidět celý areál + kurt č.1 :)
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace. Hlavne Gratulace k tomu, ze se probouzis pomalu ze zimniho spanku. :-) Jsem rad, ze se ti konecne aspon trochu dari. Pul roku na to cekat bylo peklo.
Reagovat
dadaft
dneska u ženských jeden tříseťák za druhým koukám.
gratulace Lucce, Andrei, Kikině a dalším,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
smazaný uživatel
Misto Hingis/Lisicki budou po odstoupeni Lisicki hrat Pliskovic holky, uaaaa ;)
Reagovat
kada.tom
za chvíli Petra na Suzanne Lenglen Court :-)
doufám, že to nebude drama - to už nám dneska zařídila Lucka, očekávám dvousetové vítězství :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Konečně na RG sluníčko!!!! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
To bude tím, že vyhrála Kiki! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Kiki bojuje, a bojuje...snad to vybojuje;)
Reagovat
smazaný uživatel
atmosfera paradni...;)
Reagovat
smazaný uživatel
... a vybojovala postup;)
Reagovat
smazaný uživatel
Super!!! Ještě jsem si v půlce 3. setu stihl odskočit na poštu, abych viděl závěr. :D Až na ten pětigemový výpadek ve 2. setu hrála Kiki moc dobře. :)
Reagovat
dadaft
ach jo Dinah - těsné auty jsou taky auty.
ale druhý set vypadá rozhodně líp. ))
Reagovat
dadaft
Sára když neví, tak prostě nahodí kopcovanou,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, jenže Dinah Pfizenmaier není Jamie Hampton, aby to trestala jediným úderem. ((
Reagovat
dadaft
s tímdle jdi někam Sáro. ((((((((((((((((((((((((((
Reagovat
dadaft
dobře.
důležitý gem ubojovaný proti horalce kopcovité.
Reagovat
smazaný uživatel
co narikas...
ted jsem tam vletel...a Sarus, sup tam vystavni drop od zadni, az jsem se zasmal;))) Dinah nebyla schopna ani reagovat, hned potom pekne k siti si ji pritahla...uplny divadlo;D)))
Reagovat
smazaný uživatel
;D) parada...Sara zapadla v reklamach vraci svice jak blazen, a Dinah to napere ze tri metru do site;D)
No... to je pak tezky...
Reagovat
dadaft
je to boj.
Dinah se na fiftýn strašně nadře. ((
Reagovat
dadaft
4:4.
paráda.
Reagovat
smazaný uživatel
at je jaka chce malinka, ale na sit pritahuje bravurne;)
Reagovat
smazaný uživatel
malinka to stejne vyhraje;)
Reagovat
dadaft
z malinkých jsem začal preferovat Simonu Halep. ))

jo, Sára to zvládne. ((

((( davaj Dinah )))
Reagovat
smazaný uživatel
:D) jak jednoduche, ...ala odpal v baseballu s krivkou o vysce tak "50m" to vracej;D)
jednoduche a ucinne;D)
Reagovat
smazaný uživatel
No jo... tak ta je jeste k tomu strasne rafinovana...;)
Reagovat
dadaft
(a na meěbol další slizounský superkopec.)

gratulace Saro.
Reagovat
smazaný uživatel
jj... ta jeji kopcovana, je fakt drasticka... vytahuje te to dost od zadni lajny... ale co fakt nechapu, s jakou presnosti to tam na tu zadni napere...
Reagovat
smazaný uživatel
Pantere, tak se do toho opři.
Reagovat
Davor1
Dúfam, že Gasquet je zdravotne OK a prejde dnes cez Berlocqa ;)
Reagovat
kada.tom
taky doufám, protože Berlocq se na kurtech nedá poslouchat ..
Reagovat
Davor1
Predovšetkým je však Richardov tenis omnoho pestrejší a zaujímavejší, ako monotónne Berlocqovo pinkanie. Navyše, je to domáca hviezda, určite ho bude tlačiť celý centrálny kurt.
Reagovat
smazaný uživatel
Byly to nervy, ale Lucy se prostřílela. A jak se pak roztomile culila. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ve 2. setu ze 3:1 na 3:6. :( Navíc má Kiki nějaké problémy se zády (měla kvůli tomu MTO).
Reagovat
smazaný uživatel
Boze Kiki uz taky?:) To je teda den, tak snad to zvladne jak Lucka do konce...a vyhraje...nebot prohrat s Alison na antuce... by mne slahlo stejne jako prohra Lucy s casye;D)))) fakt se mne do toho absintu nechce;)
Reagovat
smazaný uživatel
První set byl hodně vyrovnaný, ale Kiki měla mírně navrch a nakonec to dotáhla v tie-breaku. Na začátku 2. setu pak byla jasně lepší, ale vytěžila z toho jenom jeden brejk (velká škoda nevyužitých brejkbolů ve třetím gemu) a pak to Riske otočila...
Reagovat
smazaný uživatel
No, ještě že tak. Když podruhý nedoservírovala, tak jsem se chytala za hlavu a nevěřila vlastním očím, ale naštěstí ve 3. setu se zase vrátila. Na Ivanovičovou to ale bude chtít bez toho kolapsu.
Gratulace a přeju další vyhrané zápasy.
Reagovat
J.M.
Rafa: "Dominic má všechno, aby se stal šampionem."

Dnes to byl podle skóre snadný zápas pro Rafu. Dominic to nezvládl, cítil jsem s ním, jak byl frustrovaný z té spousty pokažených úderů, které jinak v zápasech běžně dává, a s Rafou je prostě nedával. Ale to se děje každému, kdo hraje s Rafou, a není na tyhle velké zápasy zvyklý. Ale i když skóre bylo podobné jako třeba s Dimitrovem v Římě, Dominic na mě udělal nesrovnatelně lepší dojem. Bojovností, úderově, razancí, ten potenciál tam je prostě mnohem větší. Až se přestane vyhazovat, tak to může být velký postrach tenistů. Snad to bude co nejdřív.
Reagovat
Rafaeoli25
Rozhodně mu dávám větší šance, že se stane šampionem než Dimimu, Tomičovi a Veselýmu, je zarputilej podobně jako Raonič, těmhle dvěma do budoucna věřím nejvíc z kategorie 23 let mínus..
Reagovat
smazaný uživatel
Slysel jsem rozhovor s Davidem a rikal neco podobneho...
...ale ja si pockam na real, jak to potvrdi;)
Reagovat
Roger_Federer
Presne tyhle reci se kolem roku 2007 vedli o Ernestovi, realitu vsichni zname.Thiem snad casem dokaze ze to nejsou jen reci.
Reagovat
Rafaeoli25
Gulba to je smutnej případ, talent obrovskej, přístup tristní, letos už to ale vypadá, že to s tou aspoň desítkou myslí vážně, takže třeba není všem dnům konec..
Reagovat
Davor1
Tam je však jeden zásadný rozdiel a to ten, že u Gulbisa nebol tenis až tak na prvom mieste, veľmi rád má totižto aj párty, chlast a behanie za štetkami...a vzhľadom k tomu, že pochádza z asi najbohatšej rodiny v Lotyšsku, tak ani peňažná motivácia u neho asi nebola práve najvyššia ;)
Reagovat
Roger_Federer
Jiste, ale tohle vsecko se vedelo uz pred 7 lety, nikdo nemohl vedet jak se k tomu Gulbis postavi...ale mluvilo se o nem stejne jako dnes o Dominikovi..
Reagovat
J.M.
Jeden z hlavních důvodů, proč se takhle mluví o Dominicovi, je právě to, že má jiný přístup než Gulbis. A vlastně i než skoro všichni ostatní mladí. Lidé se z historie poučují a když ví, že nějaký odhad v minulosti byl chybný a proč, tak podle toho své budoucí odhady upravují.
Reagovat
kada.tom
Gratulace ke 3. kolu, to je u Lucky na GS téměř nevídanej úspěch :-))

1. set fantazie, 2. set taky do stavu 5:2 a 30:0, pak děsivej propad a zisk setu Australanky 5:7 ... naštěstí to Lucka ve 3. setu zvládla víc než dobře a postoupila dál. Ale ten závěr 3. setu je velikým vykřičníkem a otazníkem zároveň.

Jsem zvědav, co Lucka prozradí v rozhovoru, jestli se na iDNES.cz objevím, jakože by mohl. Přijde mi, že už se v tom 3. kole viděla, nebo se toho lekla, nevím ... v její hře nějakej ráznej zlom nebyl ... jsem rád, že ve 3. setu už zase trefovala kurt spolehlivě :-))
Reagovat
tommr
rozhovor s Luckou by se měl hlavně objevit na TP a pokacek100 by v něm měl vysvětlit Lucce co se stalo a zeptat se jí co si o tom myslí. Třeba jí ovlivnily nějaký psychický vlny ... :)
Reagovat
vrabejka
Come on Juan musíš to otočit!
Reagovat
Fredy
POSTUPIJE.Velká gratulace.Hodně štěstí ve 3.kole!LUCKO pojď!!!
Reagovat
Fredy
Opavuji _ POSTUPUJE!
Reagovat
VlS
Uf. Dobrý, a hrrr na Anu
Reagovat
kada.tom
však ta ještě nepostoupila :-)
Reagovat
makro99
minimálně uuuuuufff :) se zatuhlou rukou vyhrát 6:3 na servis a vracečku, klobouk dolů; snad jí ta přestátá krize pomůže do dalších kol...
Reagovat
Mayo
Vamos El Matador
Reagovat
ta-dah
Tak to Lucka maaaa
Reagovat
slacker
Zase nebyla schopna dopodavat :-))
Reagovat
Denis92
Dnes som poprvykrat videl tento rakusky talent v akcii. Tazko sa hodnoti po jednom videnom zapase a navyse tak narocnom. Thiem vsak uz teraz ma svoje kvality a potencial obrovsky. Dufam, ze z toho vytazi co najviac. FH aj BH ma na slusnej urovni, razantny, agresivny. Neboji sa utocit a zakoncovat vymeny co sa mi paci. Je utocnejsi ako Dimitrov. Samozrejme, proti Nadalovi na antuke z toho plynulo vela UE. Zatial najvacsiu slabinu by som videl na servise. Tam treba zapracovat poriadne. Dnes mu nesla hra na sieti, ale casto to bolo tym, ze ho Nadal dostaval do velmi tazkych pozicii. Paci sa mi ze ma jednorucny backhand a docela razantny. Musim ho zacat sledovat castejsie.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak, stejně je dost dobrej, Nadal ve svým vlastním obýváku eliminoval jeho zbraně, a možná že chtěl Chatriera ve 2. kole kvůli tomu, na Suzanne Lenglen by to totiž mohlo být něco úplně jinýho, no a až se potkají na hardu? Ani bych se nedivila, kdyby ho těma šlupkama rozmetal, má velký potenciál :)
Reagovat
Denis92
Mozno ked sa stretnu o 3tyzdne na Wimbledone, tak to bude uplne ine. Nevravim, ze by Nadal prehral ale zapotil by sa viac ako dnes. Nadal zvykne mavat problemy na zaciatku Wimbledonu a keby to tam Dominicovi padalo ako Rosolovi..mozne je vsetko.
Reagovat
J.M.
Přesně to mě taky napadlo, že kdyby ho Rafa chytnul v 1. nebo 2. kole Wimbledonu, tak by to mohlo být zajímavější než dnes.
Reagovat
Davor1
Dominic je ešte príliš nekonzistentný nato, aby dokázal poraziť hráča ako Nadal na GS na 3 sety. Keď mu to tam padá, tak dokáže na 2 sety už teraz poraziť Stana či potrápiť Andyho, proti Rafovmu štýlu sa však doteraz nestretol a najmä na antuke (a obzvlášť pomalej ako je na Chatrierovi) zatiaľ na Nadala proste nemá šancu. Verím však, že na rýchlejších povrchoch bude pre Rafu hrozbou, potrebuje však ešte výrazne zlepšiť obranu, servis a BH...
Reagovat
J.M.
A ještě speciálně k tomu bekhendu. On umí úžasně zatlouct bekhendy po lajně (což dnes nepředváděl), ale dnes mě asi nejvíc potěšil tím, že umí ty bekhendy napřímo zatlouct i křížem. To je to, čím letos hráči ničili Nadala nejvíc, ale jenom ti s obouručným bekhendem. Křížné údery jednoručáků jsou vždycky spíš takové obloučky s boční rotací. Dominicův bekhend ale je trochu neortodoxní a umí z něj hrát jak obrovské topspiny, kterými občas docela zatápěl i Nadalovi proti jeho rozrotovanému forhendu, tak to z výšky zatlouct naplocho, s minimálním odskokem.
Reagovat
smazaný uživatel
kdyby mu to tam padalo jako Rosolovi, to už by ale bylo pro Rafu fiasko třetím rokem po sobě na tý travičce zelený, teď koukám zajímavé dvojice typu Tsonga-Janowicz, Štěpánek-Gulbis, Berdych-Bautista, Gasquet-Berlocq, ale teprve Karlovič-Anderson, to bude souboj stožárů, přímo parodie na antukový tenis :D
Reagovat
Denis92
Tiez si myslim, ze ten backhand je uz teraz na slusnej urovni. Neni to len taky uder aby prehodil siet. Dokaze dat poriadne rany ci uz po ciare alebo aj krizom ako to dnes niekolkokrat predviedol. Z toho sa moze v buducnosti stat jeho velka zbran.
Reagovat
kada.tom
Vamoos Rafa!!
Reagovat
kada.tom
Lucka i tak vyhraje, se domnívám :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak by hukla s Casey, tak je to fakt na flasku absintu...
...jako v tomhle zapase je jen jedna hracka...a zapnout samodestrukcni system 1 mic pred MB je proste totalne sileny;D))))
Domnivat swe muzem cokoliv...jde jen o to, jestli se sama neodstreli...a ze k tomu ma naslapnuto, to take jeste nic neznamena....

Vyhod balicek mikada do vzduchu a chyt jedno, ktere ma cervenou barvu...tak samo to je s Lucy... bud to prestrili nebo se odstreli sama... nikdy nevis, v jakou sekundu, se neco stane...

Ale uznavam dnes to je uz absolutne avantgardni...zalezitost... tahle holka jednou prepise dejiny WTA bude vest 6:0 / 5:0 bude mit MB, 10 MB nevyuzije a pak se odstreli do prohry;DDD)))

Ale fandit ji budu dal...to zase jo;D)
Reagovat
kada.tom
tohle Lucka prohrát prostě nesmí, by jí to zas bloklo na další turnaje ... na druhou stranu lepší, když se sama začala ničit dneska než třeba v dalším kole :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Ja si myslim, ze u ni to je jedno;)
Ona je jak Sundance Kid, bud se prostrili, nebo ne, a je jedno, kdo tam na druhe strane stoji;)
Reagovat
smazaný uživatel
Už se jednou stalo, že hráčka vyhrávala 6:0, 5:0 a 30:0 a prohrála. Myslím, že to byla Rybáriková nebo tak někdo. Asi je to v té naší československé povaze. :-) ;D
Reagovat
VlS
To není národní povahou. Na-li takhle projela několik zápasů ( Třeba s Kim na AO), Jelena vedla 1:o na sety a 5:1 a prohrála ( taky s Kim). Našel bys jich víc.
Reagovat
smazaný uživatel
No, porad tam vidim potencial ten rekord prepsat:) 40:0 mit 3Mb dostat to do shody, potom jeste aspon mit k dispozici 5MB a pak to teprve projet ;D)))
Reagovat
Bob
Stav je 2:1 pro Australanku. Podle mě vyhraje ona.
Reagovat
Rafaeoli25
Taky tipuju DelVodu..
Reagovat
Bob
Už otáčí..
Reagovat
gedzitka
Teda Lucka tomu dává...v téhle souvislosti si vybavuju Montreal 2012, kde měla na lopatě Li Na, tam teda šlo o třetí set, vedla tuším 5:1 se dvěma breaky a projela to 5:7. Doufám, že dneska se ještě vzpamatuje.
Reagovat
tommr
jj na ten zápas si taky vzpomínám. Jenže prohrát s Li Na není takovám ostuda, protože to je špičková hráčka a podobný obraty se jí povedly i proti jinejm hráčkám. Dellacqua je ale při vší úctě jen průměrná hráčka a dneska nepředvedla nic mimořádnýho. Ten kolaps Lucky v závěru druhýho setu je naprosto nepochopitelnej ... :(
Reagovat
gedzitka
kolaps jako kolaps a je v podstatě jedno, kdo stojí na druhé straně kurtu...
Reagovat
slacker
Zase takove velke pokakani ceske hracky. Kdo to je? Serena, Marfusa? ne, nejaka fiflena od klokanu. Tak ji zatluc do antuky ve dvou a ne ji odevzdat vyhrany zapas
Reagovat
Rafaeoli25
Hráči jako Šafářová nebo Rosol si občas umí vyšlápnout i na najlepší, bohužel často jsou schopny/í prohrát s kýmkoli z druhý padesátky..
Reagovat
PetaM
Až na to, že Casey není z druhé padesátky ....
Reagovat
smazaný uživatel
A taky az na to, ze srovnavat ve WTA Safi a v ATP legendu je trochu mimo. Lucka obcas ma az takovehle vypadky diky sve hlave ale ve WTA je mnohem vetsi kvalita nez v ATP Rosol...
Reagovat
Rafaeoli25
Tak ale dlouhou dobu tam byla, myslel jsem to spíš obecně, tyhle zápasy se prostě vyhrávat musej, když chce hráč do dvacítky..
Reagovat
smazaný uživatel
ATP legenda :D :D :D :D :D :D :D D
Reagovat
Bob
:D :D
Reagovat
kada.tom
tomu se nechce věřit :-(((
z 5:2 30:0 prohrát set 5:7 :-((
Reagovat
petrulinka
No já tomu nějak nemůžu uvěřit, že se najednou tak sesypala. Co se proboha stalo?
Reagovat
r176
to má z toho že hraje debla s Hlaváčkovou :-)))
Reagovat
Rafaeoli25
Pro mě její sesypání šokem není, to se jí a Kláře děje často, proto se ne a ne ani jedna dostat do dvacítky, tak to prostě je..
Reagovat
PetaM
Karma no :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kristus pán, to si vzpomněla na Stuttgart nebo co...
Reagovat
smazaný uživatel
Ještěže nemám vsazeno, takhle to je i docela sranda :) Ale Lucka to dá v TB, nepochybuju o tom!
Reagovat
slacker
V jakem TB?
Reagovat
smazaný uživatel
Lucie, Lucie :-) Ty nám dáváš :-)
Reagovat
petrulinka
No tak Lucka je dobré psycho, pak že Petra má špatnou psychiku. Jako vést 6:1, 5:2, 30:0, a takto to pokazit. To je fakt no comment :-(
Reagovat
tommr
expres zprávy:

Lucie Šafářová dnes zvládla utkání druhého kola s Australankou Casey Dellacquaovou, kterou porazila 6-1 6-2, a podruhé v kariéře překročila na Roland Garros bránu druhého kola. Poprvé hrála Šafářová ve třetím kole už před sedmi lety v roce 2007, kdy došla až do osmifinále.

co to má znamenat???
Reagovat
smazaný uživatel
Omlouvám se, omylem jsem to odpálil místo článku s Wawrinkou. Věřil jsem, že to Lucka zvládne, ale nic :( Musí ještě bojovat...
Reagovat
smazaný uživatel
Okamžitě tam dejte express, že prohrála.
Reagovat
slacker
Hosi to jse dokonale posrali, kvuli vam to projede
Reagovat
tmora
Hmmm tak uz je to 5:5. Neskutecny vypadly u Lucie
Reagovat
petrulinka
No tak to jste s tím článkem Lucce pěkně zavařili. "Neříkej hop, dokud jsi nepřeskočil"!
Reagovat
tommr
tak to se ti teda moc nepovedlo. Lucka se úplně sesypala a vypadá to na třetí set ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
tys to normálně zakřiknul. Je to tvoje chyba :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, omlouvám se. To je tak, když chce člověk mít něco připraveného a omylem klikne vedle...
Reagovat
smazaný uživatel
Co nám. Omluvíš se pak Lucce, jak k tomu přijde.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby bylo fanoušků Lucky takových, jako jsem já, snad to zvládne :(
Reagovat
smazaný uživatel
Neboj. To bylo jenom kratkodobe kouzlo. Už vyprchalo. Ale Lucy se musí prát s následky :D
Reagovat
smazaný uživatel
Achjo... chudák holka, musí ve třetím! :(
Reagovat
slacker
Pokacek100, ty tady tomu sefujes? Odvadis hodne blbou praci.
Reagovat
PetaM
Nejdůležitější je, že články nepíšeš ty ... Buzerovat, jó, to ti jde ... Typický Čech :D
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuji za zastání, moc si toho vážím :)
Reagovat
slacker
Jo kritizovat uverejneni clanku za stavbu 30:0 a tim ukazkove zakriknout zapas, to je tak nespravedliva kritika.
Reagovat
PetaM
Oni jen dělají to, co chcete vy! ;) Když v Expreskách není článek třeba 5 minut po tom, co určitý /váš oblíbený/ hráč dohraje, tak je oheň na střeše a kecy typu "tady snad nikdo nepracuje" nebo "někdo tady spíš, že?" nebo "to teda odvádějí fakt skvělou práci" ... A když se snaží vyhovět, aby tady článek byl co nejdříve, tak je to špatně. Já neříkám, že to nebyla chyba, ale prostě se stane. Ten zápas byl jasně v režii Lucky a 99,9 % z nás čekalo, že to prostě doservíruje. Ale svádět prohru Lucky ve druhém setu na zprávu v Expreskách mi přijde trochu moc :D Důležité je, že existuje výmluva, místo toho, aby se řeklo, že Lucce jeblo v hlavě prostě nedoservírovala. 2x!!! :D :D :D

I když já si myslím, že to byl účel. Její skóre bylo až moc dobré a Lucka moc dobře ví, že Petra dneska bude hrát na 3 sety, tak nechtěla vypadat blbě před Petrou :D :D :P :P :D
Reagovat
tommr
nervy mi ale zničila natolik, že vůbec nevím jestli ted budu schopnej sledovat zápas Petry ... :)
Reagovat
tommr
ze slackera si nic nedělej - ten umí jen buzerovat. Nicméně taková chyba by se stávat neměla. Jako pokání bys ted měl Lucce zavolat a udělat s ní pro TP rozhovor na téma jak tohle předčasný jásání ovlivnilo závěr druhýho setu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
souhlasim!!!! ;)

PS: tenis se holt hraje az doposledniho micku a celou tu dobu neni jasny, kdo to nakonec vyhraje ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem si vědom toho, že takové chyby se nesmí opakovat, opravdu to nebyl úmysl. Díky za pochopení.
Reagovat
slacker
Ja umim veci
Reagovat
vrabejka
Přidej Monaco musíš vyhrát, mám tě ve Fantasy.
Reagovat
Denis92
http://www.atpworldtour.com/News/Tennis/2014/05/22/Federer-Most-Obsessed-Over-Time-Magazine.aspx
Reagovat
Stan_Borowitz
je hrozně netrpělivý a z toho pramení mraky chyb.
Reagovat
J.M.
Já nevím, jestli je to netrpělivost (možná v několika případech ano), nebo spíš to, že prostě proti Nadalovi se musí snažit to tlačit agresivně, riskantně. Nadala nikdo neupinká, a Dominic není žádný skvělý obranář, aby si mohl dovolit nějak moc vyčkávat a nechat se od Rafy tlačit.
Reagovat
Stan_Borowitz
Mně právě připadá, že nejvíc toho uhraje, když si závěrečný útok připraví ve výměně, kdy se až na výjimky nenechá od Nadala přetlačit. Pak to dokáže zabít přesně.
Reagovat
Stan_Borowitz
Taky je škoda, že neumí vůbec hrát na síti.
Reagovat
J.M.
A to není vůbec pravda. Dnes se mu u sítě nedaří, ale viděl jsem letos docela dost jeho zápasů (včetně toho před pár dny na RG) na to, abych věděl, že má výbornou ruku i v těch technických pasážích u sítě. Dnes to je spíš otázka toho, že k té síti, kam ho Nadal vyláká, doběhne příliš pomalu a už to nezvládne odehrát.
Reagovat
Mayo
Thiem a.k.a. Bale je riadny trepač kobercov kks
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem se těšil, že uvidím toho věčně opěvovaného Thiema, budoucího krále tenisu, jak bude alespoň částečně vyrovnaným soupeřem pro Rafu ... a čeho se dočkám ? Ten kluk to absolutně nezvládá, Rafa si to jenom "odpinká" a ani není nucen nic předvádět, alespoň pošetří síly :)
Reagovat
ta-dah
Myslim, ze nemas pravdu. To jsi cekal, ze budouci kral tenisu Rafu roznese? Je to talent, no doubt, ale ceka ho jeste dlouha cesta. Nemyslim si ani, ze si to tam Rafa jen odpinkava, treba sledujes neco jineho nez ja. Ale uznavam, ze svuj top Rafa take nehraje, na Novaka by to nestacilo:(
Reagovat
smazaný uživatel
To je tím, že tady na TP se vždy vytvoří taková atmosféra, že to skoro vypadá jako kdyby byl Thiem favorit a pak ten rozdíl mezi realitou a skutečností je propastný, viz loni Gulbis na FO nebo Tommy Haas na Wimbledonu.
Reagovat
smazaný uživatel
Nepíšu, že jsem očekával, že Rafu roznese, ale po tom, co jsem tady četl, jaký je to talent a patří mu budoucnost ... no očekával jsem od Dominica lepší výkon. Rafa předvádí svůj průměr a bohatě mu to stačí. Musím ale přiznat, že jsem nikdy předtím ještě Dominica hrát neviděl ... čekal jsem od něj víc, než občas nějakou tu ránu ...
Reagovat
J.M.
Talent je Dominic obrovský a dnešní výkon nic nemění na tom, že je to veliká naděje tenisu. Tohle je teprve jeho druhý grandslam v životě (!) po letošním AO, a první zápas na centru, první s Nadalem... Ano, jeho dnešní výkon je trochu zklamání po tom, co předvedl v minulém kole, ale rozhodně na rozdíl od některých jiných "mladých a nadějných" i dnes ukazuje, že má zbraně a je to otázka toho, aby se to usadilo a nebylo tam tolik chyb. A já věřím, že se to určitě zlepší.
Reagovat
Rafaeoli25
Z čeho soudíš, že by to na Noleho nestačilo? Rafa v prvních dvou setech výbornej jak na fh, tak na podání, bh i u sítě, zatím hodně přesvědčivý výkon..
Reagovat
smazaný uživatel
když to srovnám se včerejším zápasem jiné "mladé naděje", tak to je nebe a dudy. Veselka po prvním setu dost odešel a ve třetím už na to vyloženě s*al.
Reagovat
Rafaeoli25
Máš pravdu, každopádně talentem i psychickou odolností je Thiem o hodně jinde než Veselda..
Reagovat
J.M.
To je jeden z výrazných Dominicových rysů. Ta psychika, odhodlání. On se umí rychle učit a zlepšit i v průběhu zápasu. V Madridu s Wawrinkou v prvním setu vůbec nestíhal Stanovo tempo, ukazovalo se, že tam je rozdíl třídy mezi špičkovým hráčem a začátečníkem. Ale pak si Dominic na Stanovu úroveň zvykl a zápas otočil. I dnes tam už je v třetím setu pokrok, konečně i brejk. Což i kdyby ten set ještě prohrál a bylo to 0:3, je věc, která má do budoucna význam. Prostě se musí jít krok za krokem. Budou další zápasy, další turnaje. Progres je pomalejší než jsme tajně doufali, ale hlavně že je.
Reagovat
smazaný uživatel
Nole je Rafanovým postrachem. Pokud by se do letošního finále RG probojovali tihle dva, věřím, že by Djoker přehrál Rafana ve 3, 4 setech. S takovou hrou, jakou se letos na antuce prezentuje Nadal, by na Djokoviče nestačil, viz Řím 2014.
Reagovat
Rafaeoli25
A ty opravdu nevidíš ten obrovský rozdíl mezi tím co zatim předvádí na RG a tim co předváděl ještě i v Římě? Rafa odstartoval RG jako král, daleko líp než loni připomínám..
Reagovat
smazaný uživatel
Nejprve se podívej na soupeře, s kterými se Rafan utkal v Římě a teď v Paříži. V Římě sehrál třísetové duely se Simonem (30. v žebříčku), Južným (16.), s Murraym a Djokovićem. To jsou všechno hráči TOP 30.
A v Paříži? První kolo s Gineprim, který byl k 5. 5. na 280. místě! S takovým hráčem má povinnost vyhrát ve třech setech, jinak by si jen utrhl ostudu (zvlášť na RG). A Thiem? To je mladíček, co se teprve na okruhu rozkoukává, pro něho je to teprve druhý GS turnaj mezi seniory! Krom toho v dnešním zápase s Rakušanem 2x přišel o servis.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak já nehodnotím soupeře, ale jeho hru a ta je nesrovnatelná s tím co předváděl v minulých dvou měsících a začal o dost líp než loni na RG, kde to byla v prvních zápasech tehdy velká bída, teď působí sebevědomě, dominantně a prakticky nedělá chyby, takže zatim perfekt, nejlepší výkony od loňskýho léta, takže jeho obhajoba je naprosto reálná i když bude stát v cestě Nole, prostě Paříž je pro něj mystická, tam vždycky předvede to nejlepší až na rok 2009, nevím proč se to snažíš snižovat..
Reagovat
smazaný uživatel
Mýlíš se v tvrzení, že Rafan na RG předvádí lepší tenis než v období od MC do Říma. V MC první dva zápasy zvládl s přehledem, ve ČF však nestačil na Ferrera (který Rafana 10 let neporazil na antuce).
V Barceloně to byl stejný příběh: dva zápasy v klidu, ve ČF opět výbuch s krajanem, tentokrát Almagrem (který Rafana předtím nikdy neporazil).
V Madridu už předváděl lepší výkony, ale to finále! Kdyby Nishikori neměl zdravotní problémy, tak by Rafan dostal klepec 2x 2:6!
V Římě 3 upocené výhry, až v SF snadné utkání, ale ve finále nestačil na Djokera. Prohrál s ním 4. utkání v řadě, přičemž Nole počtvrté Rafana přemohl ve finále antukového turnaje!
Že v Paříži první dvě utkání v klidu zvládl, mě nepřekvapilo, uvidíme, jak se mu bude dařit ve ČF a dál.
Reagovat
ta-dah
Tak ted tech par Dominikovych winneru bylo exkluzivnich, je jen otazka, kolik je schopny takovych uderu vygenerovat za zapas a nakolik celkove muze Rafu ohrozit. Zatim to spis vypada, ze by se mel zklidnit a mit vetsi kontrolu, chyb je hodne. Ale ta jeho euforie je puvabna...:)
Reagovat
Mayo
omg dementná cyklistika
Reagovat
Stan_Borowitz
Není vysílání cyklistiky před 22 hodinou nezákonné? Jakožto propagace drog?
Reagovat
Rafaeoli25
:D
Reagovat
kada.tom
Lucka zatím vyučuje, snad jí to vydrží ještě nějakou dobu a vyhraje hladce ve dvou setech :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Co to je? :D Dojdu dom, Rafa má setbol, Thiem zahraje tři naprosto famózní údery (ten bekhdendový liftovaný volej byl parádní), jaktože Nadal vede 5:2? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Moc chybuje servsi totalne slaby a snazi se vse zabit a ukoncit protoze ono to ani jinak proti Rafovi nejde ale bohuzel mu to moc nejde...
Reagovat
J.M.
Jsou to záblesky geniality, ale to může mít kdekdo ("HotShot" Dimitrov by mohl vyprávět). Důležité je předvádět kvalitu stabilně, po celý gem, po celý set. A zatím to nejde.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejde no, je to takové neuspořádané. Navíc na té zpomalené antuce nevyniknou ty jeho šlupky. Jinak ten Thiem úplně podivně heká.
Reagovat
smazaný uživatel
Podivně hekají jiní, Dominic mi po hlase trochu připomíná Djokera chvílema, jinak ty jeho šlupky jsou fakt parádní, je dobře, že se snaží pořád útočit a ne jen vracet, jenže to by ho musel přehrávat už od začátku jako Wawrinka, aby mohl uspět
Reagovat
Fandina
Lucku nejde nemít ráda, ona je opravdu moc milá. Zatím hraje s přehledem je to 4:1 tak jen tak dál. Šafi pojď!
Reagovat
Frick
Hoděj se, když má Lucka jinak drsňáckej černej vohoz?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zatim to vypada jednoduse... tzv. zapas jedne hracky...
V tomhle zapase nema souperka tolik co nabidnout... bud se Lucka odstreli sama, nebo odstreli souperku;))) jina moznost tu asi nebude;)

Takze doufam v tu druhou moznost, a nejlepe hned v suchym triku...
Reagovat
smazaný uživatel
8/1
...tak s takovou statistikou se to hraje dobre;)
Reagovat
smazaný uživatel
\o//o\\o//o\\o/
jedna mexicka pro Lucy...
ve druhem ji dej Lucinko kanara, rychle do sprchy, a pekne na vychazku na eifelku, v pristim kole nas ceka slusna sichta...
Reagovat
tommr
zatím to jde jako po másle. To jsem opravdu nečekal ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dobre Lucinka... pojd pojd pojd
Reagovat
smazaný uživatel
A to zase ja cekal;)
Jen nesmi usnout na vavrinech, ted Casey trosku zkusila zatlacit Lucinka zacina panikarit a sup, uz to lita;D) ale takove chvilky jsou vzdy.... Lucy to dokonci ve dvou;) Opravdu by byla skoda s touhle souperkou komplikovat;)
Reagovat
tommr
tak jsem to asi zakřik. Lucce nějak přestal fungovat servis ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
no uz jsem se lekl....
...ale dobry vytahla to do shody peknym zkracenym crossem, a paradnim uderem do protipohybu...
Reagovat
smazaný uživatel
neboj, to bude v klidu...
kdyz tak to odreturnuje (odbrejkuje);)
mne spis zacina delat starost to, ze Casey zacina vracet i nemozne...sakrys...se nejak rozhybala holka jedna...;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Fuj, tadyten game byl neprijemny ale dala ho... Dobre holka...
Reagovat
smazaný uživatel
Dobry, sup tam jeste dva gemy, pekne za sebou, a jdem Lucy pekne na prochazku;)
Reagovat
smazaný uživatel
22 x 6

toz je to sila;) ta nase Lucy;)
Reagovat
smazaný uživatel
Eště jeden Luckooo
Reagovat
smazaný uživatel
a jde se podavat na vitezstvi v zapase;)
Tak Lucinko hod tam servisni hitparadu, a bude to v cajku;)
Reagovat
smazaný uživatel
panenko skákavá
Reagovat
smazaný uživatel
Lucko, chapu, ze se chces jeste na kurtu zdrzet, ze jsi tam nebyla jeste celou hodku, ale mozna je potreba myslet na 3.kolo....
...ale dobre no...tak ji dej jeste tak. max. 2 gemy;)
A potom prosim to uz skonc;)
Reagovat
makro99
i tak píšu, že Lucka konečně odehrála hladký turnaj na GS; 6:1 6:4 na Lucčiny poměry bezpochyby...
Reagovat
slacker
Je schopna vubec dopodavat? Boha jebho
Reagovat
slacker
kebule kebule kebule,
Reagovat
smazaný uživatel
jako kdybys Lucinko si aspon rekla empajrovi, aby se ti podival na otisk za stavu 30:40... ono to opravdu vypadalo, ze to je in...a kdyby ne, aspon chytnes rytmus uklidnis se...

Jako jednoduchy zapas no...., ale chces se vyhazet, tak se vyhaz... projed to...nema to asi fakt smysl...;D) Jako proc ne...kdyz muze existovat umelecka avantgarda, tak proc ne ta tenisova;D)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ale no tak, jeste to neprojela. Je to holt nase Lucinka a takovejch veci je schopna. Snad se dostane zpatky a ten treti nejak udola. Asi si s Karlickou rekly, ze nam trochu pocuchaji nervy.
Reagovat
tommr
tak ty moje obavy se začínají naplnovat. Já se ovšem bál soupeřky a zatím je pro Lucku největším nebezpečím její hlava ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
No, muzes za to ty, jak by si nestrasil;D)))) bylo by to v pohode...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry, ale tohle je uz cista avantgarda...

Karlicka tam bojovala o kazdy gem, bylo to celou dobu na hrane, ale Lucy jde jasne do finise, chybi dva mice vede 6:1 / 5:2 a zacne se vyhazovat z kurtu jak silena...
To mela udelat ze zacatku, a ne dva mice pred koncem...;)
Mam pro ni pochopeni, ale tohle je uz daleko za hranou, nebot souperka je proste nekde uplne jinde nez Lucka...
To je totalni samodestrukce...ktera nema snad obdoby...
Reagovat
smazaný uživatel
Tim to neni. Ty si vcera strasil Agu a taky to zvladla. :-) Je ale fakt, ze Lucka ma trochu jinou hlavu nez Aga mno, rekl bych takovou ceskou :-D Ale tak ver! Vira prinasi vitezstvi :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Uz jsem videl i takove zapasy u Lucky, ktere totalne nezvladla ikdyz mela jasne navrch, takze se divim, ze te to jeste prekvapuje. Ted ma break, tak snad to dotahne. Jasne, ze me to taky stve ale proste, kdyz ji milujes, neni co resit...
Reagovat
makro99
jo jo, ale dneska je to s ohledem na konstelaci obzvlášť krutý..
Reagovat
smazaný uživatel
Ale to ona dela v kazdem zapase, ale dneska tam stoji > za prve CASEY!!!! a pri vsi ucte, ta hracka nema cim tu Lucy prehrat...
a za druhe... to uz je fakt extrem;DDD)))
Ale ja ji budu fandit dal, to je jas...;)
Reagovat
makro99
a ještě je tam kontext formy, solidně zvládnutýho 1. kola, kde právě takovejhle zvrat nepřipustila, byť soupeřka hrála daleko líp; a taky dobrýho losuna 3. kolo;
Reagovat
tommr
právě začal její zápas s Casey Dellacqua (48) ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tady to vypadá na hodně dlouhý kopcovitý tenis, kde Nadal zas až tak neDOMinuje a diváci zřejmě nejsou příliš na jeho straně, skóre je sice pro něj, ale Thiem se do toho snad ještě opře a zavaří mu :)
Reagovat
J.M.
No, musel by eliminovat ty chyby. Bohužel není zvyklý čelit takovému soupeři, takovým délkám a rotacím, a hodně chybuje, i z forhendu. Ale v prvním gemu ukázal, že rozhodně má co nabídnout. Jen si to musí sednout.
Reagovat
r.Fever
Tak na jednej strane je krasny ofenzivny tenid Thiema a na druhej vracac lopticiek, komu by asi mali fandit ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi původně Swiss_Maestro nebo ne? Já se už v těch nicích přestávám orientovat :)
Reagovat
smazaný uživatel
Přijde mi to jak David a Goliáš :D Dominic z nervózního začátku kupí chyby, ale věřím, že se rozjede, pěkně střídá kopce a útočný tenis, zatím je to celkem takový unylý
Reagovat
smazaný uživatel
Správný postřeh, jsem tu poměrně nová, ale už jsem musela změnit nick :D no nechtěla jsem to vyhlásit do každý diskuze zvlášť ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Takže ti můžu psát SM jako předtím? :D než tenhle nový nick napíšu, zapomenu, co jsem vlastně chtěla napsat :D:D
Reagovat
J.M.
Ta unylost je daná i tím, že se hraje na Chatierovi. Tam jsou ty zápasy jak zpomalený film. Oproti předchozímu Dominicovu zápasu, který hrál na malém vedlejším kurtu, je to obrovský rozdíl, tam to bylo skoro jako v hale, rychlé rány. Na Chatrierovi to je pomalý, líný, kopcovitý tenis, což je zvětšené i tím velkým výběhem, který hráčům umožňuje hrát hodně vzadu a hodně toho doběhnout. Dokonce i Nadal říkal, že ten velký prostor kolem kurtu na Chatrierovi mate a nehraje se tam jednoduše. A když to říká on, král Chatriera, tak jak těžké je to asi pro běžné smrtelníky...
Reagovat
smazaný uživatel
Radši než SM napiš RF, ne vlastně tady už je jeden Roger_Federer :D tak napiš goat a jeto :P nebo rovnou koza :D
Reagovat
smazaný uživatel
To sis nemohla vybrat něco jednoduššího? :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Jednou Chatriera přejmenujou na Kurt Rafaela Nadala a Wimbledon by mohli po Féďovi :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, nemohla jsem si vybrat něco jednoduššího :D teď jsem byla hodinku pryč a koukám, že to tam mladíkovi asi fakt nesedne, ale teď jsem přišla a je z toho break, tak pojď kluku rakušácká:)
Reagovat
tommr
samozřejmě jen pokud se Petře nejdřív podaří uhrát "povinnou" výhru nad Erakovicovou. To by ale Petra ještě zvládnout měla ...
S Kuznetsovovou bude mít ovšem Petra velký problémy. Petra jí sice zatím vždycky porazila, ale všechny tři zápasy se hrály na tvrdým povrchu. Na antuce spolu ještě nehrály a na ní je Kuznetsovová velice nebezpečná. Její výsledky hovoří jasně: na FO se už šestkrát dostala aspon do čtvrtfinále a v roce 2009 zde dokonce získala titul. Petra proto rozhodně nebude favoritkou ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak je mi trochu lito Kamily, opravdu se mne herne v 1.setu libila vice. TB mela take slusne rozehrany, ale zkusena matadorka Svetlana posle presny drop i v TB, a tohle asi rozhodlo, ta zkusenost.
Druhy set byl poznamenan tim spatnym volejem Kamily, kterym projela zkracenou hru, nez se z toho sebrala, Svetlana si uz zapas nenechala vzit...take ve 2.setu ztratila Kamila tu lehkost v krokovani, a hned se to peojevovalo v dulezitych momentech...
Takze ten vysledek je pro Kamilu trochu kruty...ale tak to byva no;)
Tenis to nebyl spatny, ale stale vede u mne zapas Venus x KarolAnna;) a to bezkonkurencne;)
Reagovat
Mayo
Vamos Rafa
Reagovat
kada.tom
Rafovi věřím, že Dominica dá :)
respektive nevěřím, že Dominic porazí Rafu na 3 vítězný ...
Reagovat
smazaný uživatel
tak jsem rad, to jo, ale tak rychle jsem to necekal;) Cekal jsem vetsi odpor Polony...
Reagovat
smazaný uživatel
pepin bude mít radost, moc možností k tomu od Sloane letos nemá :)
Reagovat
Davor1
Navyše má Sloane skvelý los, v ďalšom kole Makarova/Vandeweghe, takže žiadna antukárka, to by mala ísť ďalej ;)
Reagovat
kada.tom
Young válí :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nasta ma prvni set vv kapse, super. Ale je to taky boj...

A Kevin uz asi na tom kurtu vladne...

Tak pojde dotahnout. A Svetlus, zaber !
Reagovat
smazaný uživatel
a sotva jsem napsal, ze Kevin na kurtu vladne, tak ztratil podani. Jak typicke, promin Kevine...
Reagovat
smazaný uživatel
Snad taky promiň Lunej ne? :D
Reagovat
dadaft
zaber Zubatá Krásko.
vždyť Vlčí Očička teď porazí kde kdo.
míň do síťky prosím.
((( davaj )))
Reagovat
tommr
Stephensová sice letos prohrává s kdekým ale ne na GS. Na GS hraje z nějakýho záhadnýho důvodu vždycky o třídu líp než na normálních turnajích ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Gól by byl, kdyby se Berďa zase utkal s Kevinem :D

Pěkný tenis může být u chlapů, kromě vlkem zmiňovaných, Mayer L. - Gabašvili.
Psycho pro úchyláky Bellucci-Fognini. I když jedná se o GS.

Simoně moc na vítězství nevěřím. Je ještě mladá a občas má dost kruté výpadky. Jestli ji hodně potrápí Watson, pak asi bude mít Torro a pak Hercog(?). Pak někoho z Kvitiny části. No, podle mého letos ještě není připravena odehrát tolik kvalitních zápasů.

Nechutná je část pavouka, kde je Lucy - Ivanovič, Kvitová, Kuzněcová, Giorgi
Reagovat
dadaft
Polona zatím na to, že by někoho ohrozila v budoucím zápase nevypadá.

Wilander se těší na Nadala s Thiemem.
Thiem se mně nedávno někde líbil, jestli to vyjde, dám tomuhle zápasu šanci
(na druhou stranu --- ten Nadal, který se po zranění valil zpátky na trůn už je pryč)
Reagovat
smazaný uživatel
Co tam ta Polona vyvadi...mne nerikej, ze Sloane dnes hraje excelentne...ta holka ma uz delsi dobu utlum...no kdyby se probudila, bylo by to fajn;)
Reagovat
smazaný uživatel
Kamila zpresnila prohozy, a je to hned skvela podivana...vyrovnano 5:5, honi tam Svetlanu po celem kurtu;) Pokud to tak pujde dal, Svetlana ji neda...tohle bude opravdu bitva...;)
Reagovat
smazaný uživatel
jenze ta presnost Kamile dlouho nevydrzela;))) skoda, opravdu je to hracka, ktera dokaze od te zadni lajny soupnout do BH, do FH...protihracka v "tribunach" a Kamila si to v pohode dohrava halfem... no a Svetlana jako vzdy se snazi dostat hracku jak nejdal od zadni... a prinuti ji k chybam...
Reagovat
smazaný uživatel
tak Kamila rebrejkuje...6:6
No, Svetluska by se mela zamyslet nad tim, kolikrat po slajsu ji Kamila winrovala...a musim rict, ta holka se umi proste postavit k mici...krokovani skoro na vybornou...jj uvidime, co s Kamilou provede TB.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak TB. Bitva mno :-) Tak ale Sveta rozhodne umi pekne zautocit. Agu v Madridu hodne vytahovala na bekhendovou stranu a pak smrticima bekhendama po lajne zakoncovala. Ale nepodcenuj ji, je to dost zkusena a chytra hracka, ona vi kdy ma zabrat :-)
Reagovat
PetaM
Prý Berďa s Kevinem ... :D :D :D Jako, upřímně, to bych nechtěl ... :D Protože by Tomáš zaručeně poprvé prohrál :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mno co jsem rikal, vi kdy ma zabrat :-)
Reagovat
Davor1
Škoda Camilka toho TB, vyzeralo to nádejne, ale Svetlana v koncovke ukázala, že nie nadarmo je dvojnásobnou grandslamovou víťazkou ;)
Reagovat
smazaný uživatel
No... jen co jsem Kamilu pochvalil, tak v TB si blbe nabehla na slajs, ale pravdou je, ze ten byl fakt extremne dobry...
Svetlana ukazala nervy ze zeleza, v TB si dovolila dropovat, a to uspesne... Kamilin volej skoncil na siti, a tim i nadeje na 1.set...

Opravdu vyrovnany zapas...ne vzdy pekny, ale bitva je to dobra;)
Reagovat
tommr
Tomáš se s Andersonem může potkat jen ve finále takže by to byl úspěch jako hrom i kdyby s Andersonem náhodou prohrál. Zatím se Tomáš na FO tak daleko nikdy nedostal a ve třetím kole je teprve počtvrtý z jedenácti startů ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak, tak...
...a sance na vyhru v zapase vede asi jen prez to, ze Svetlana se unavi drive;))) coz zatim nevypada, a krom toho Kamila ted trochu zmatkuje na servisu, musi si ho podrzet...jinak to bude uz fakt dost tezky...
Reagovat
dadaft
tak viděl už jsem lepší zápasy od Polony.
dělá chyby.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Kamila se nam po tom TB zlomila... a to je skoda... opravdu se mne libila herne vic v 1.setu nez Svetluska, ale zkusenost nakonec zvitezila.

Ve druhem setu uz zapas neni tolik atraktivni...tedy zatim...Kamila trochu bojuje sama se sebou...snad jeste trochu Svetlanu pozlobi;) oboum to prospeje;)
Reagovat
PetaM
Cože prosím? :D :D :D Úspěch jako hrom?! Prohrát s Andersonem ve finále FO? :D :D To by byl ten největší propadák v historii ... :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak treti set nakonec rozhodl jediny break hnedka ze zacatku setu. Takze jsem to tipnul dobre tentokrat ja. Bitva a mozna, ze to Svetluska da ve dvou. Tak uz od vcerejska ti to tipovani tolik nejde, kde jsi uz pomalu bookoval Age letenku do Polska :-D

Jeste mam teda na dnesek ty dva tipy na trisetaky Any a Simci. Tak uvidime...
Reagovat
smazaný uživatel
Jj mas pravdu ztracim ten glanc;)
Bookovat letenku Aze se nevyplaci;)
Ale nakonec jsem i trochu rad, nebot
opravdu se tu rysuje moznost naseho souboje h2h Aga x Karlicka;)
A tam musime jasne ukazat, kdo je na antuce panem;)))
Reagovat
tommr
já bych teda prohru s Andersonem ve finále FO bral všema deseti. Rozhodně by to bylo lepší než prohrát s Bautista Agutem ve třetím kole ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Uprimne, o Lucy az tak strach ted nemam, to si vubec nepripoustim...jeste ji holku vyplasim,
....ale o Rebela ve 3.kole to teda obavu mam;D))) protoze Bautista je teda rozhodne lepsi antukar nez Rebel, a nejak mi chybi predstavivost v tom, jak ho muze Rebel dobre prehrat...a pokud bude hrat jak vcera, tak podle mne ma tak max. sanci na jeden set... Agut, to neni nejaky amatersky pinkal, coz potvrzuje i celkovym postavenim v zebriku, no a o jeho strategickych schopnostech, uz ani nepochybuji...

Jako reknu to asi tak... Agut je v zapase s Rebelem mirny favorit...
Reagovat
smazaný uživatel
Na to muzu rict jen jedno:
3.kolo- Vamos! Dawaj!
4.kolo- Dawaj!

:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Na to muzu rict jen jedno:
3.kolo- Vamos! Dawaj!
4.kolo- Dawaj!

:-)
Reagovat
tommr
Lucka začala dobře - snad jí to vydrží ... :)
Co se týče Tomáše tak jeho šance proti Bautistovi vidím podobně jako ty. Tomáš si ale na Bautistu věří a na zápas se prej těší ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
:) No tesit se muze...;) Podle mne dostane celkem slusnou antukovou lekci, jen doufam, ze se z toho nesesype, a nejak to urve, nebo ze Agut treba bude mit blby den;D))) Ale opravdu jako favorita Rebela nevidim... on to neni uplne antukovy typ, no;D)
Reagovat
tommr
to opravdu není. Jeho výsledky na FO jsou ostatně dostatečně výmluvný: z jedenácti pokusů tady skončil pětkrát už v prvním kole a dvakrát ve druhým ... :)
Reagovat
SwissMaestro
Mauresmo má prej trénovat Andyho...tvl jestli to je 100% tak to jsem zvědav :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to jsem taky zvedavej teda. Vim, ze byla na Andyho zapasu v prvnim kole s Gulubevem ale myslel jsem, ze jen jako nezaujatej divak.
Reagovat
Basa
Jako doopravdy to říkali - snad celou rozehrávku to rozebírali...jakoby prý Manchester United šla trénovat ženská:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Cekala jsem tou sokujici informaci to,ze odstoupil Nadal:)..tohle je taky nemene zajimave. Andy vo to strach asi nema.
Reagovat
SwissMaestro
Nadal neodstoupí, přímo vyletí s Thiemem...doufám :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mohly by se zazraky dit i dnes....
Reagovat
smazaný uživatel
Tak komentátor to povedal takým štýlom: že už ja som čakal na odstúpenie Nadala.

Mimochodom, Andy sa na základe tohto kroku stane asi terčom mnohých posmeškov, tréner by mal byť trochu autorita. Každopádne ak si odmyslím tento aspekt, tak si nemyslím, že to je úplne zlý nápad. Hoci asi sa ponúkali aj lepšie možnosti. Predpokladám, že Amelie pozná, absolvovali spolu množstvo tenisových rozhovorov a ak si Andy myslí, že mu má Amelie čo dať, nech to kľudne spolu skúsia.
Reagovat
dadaft
módní doplňky
http://www.rolandgarros.com/images/pics/large/f_106townsend140528.jpg
http://www.rolandgarros.com/images/pics/large/f_100insolite2-140528.jpg
líbí. ))
Reagovat
smazaný uživatel
ATP:
Urcite mezi magnet dne patri souboj Dominika s Rafanem. Mnoho fandu doufa, ze Dominik posle Rafana dom,...jenze to nebude asi tak jednoduche, jak ty predstavy obcas mame;) Dominikovi budu urcite drzet palce, aby odehral dobry zapas, kazdy urvany set bude uspechem...ale obecne si myslim, ze si Rafa [pokud se neco vaznejsiho nestane] postup pohlida.

Zajimavym soubojem muze take byt Seppi x Monaco... nebo Denis x Kohli...no budu drzet Denisovi palce, ale jednoduche to teda nebude...favoritem proste Denis neni;)

Ovsem podle mne opravdovym trhakem dne muze byt Richar x Carlos...;) tohle muze byt paradni zapas.
Jinak doufam, ze Andy nepropadne, a Gael si odpusti plno svych pohybovach kreaci...a v klidu postoupi.

WTA:
Prvni zapas, ktery se nabizi, a bude to podle mne bitva jako hrom... Kamila vs. Svetluska, tady si myslim muze dojit k prekvapeni...

Hned dalsi dadaftovsky trhak, by se chtelo napsat... Polona x Vlci Oci... podle mne to muze byt opet bitva...a Vlci Ocicka se budou muset hodne snazit...

Celkem mne zamrzelo, ze Stefanie musi ve 2.kole proti Petko... ale vic verim pochopitelne Stefi;)

Ana se bude muset hodne smirit z tezkou souperkou, a opet tu muze byt zajimavy zapas...;)

Jinak ocekavam, ze Simona si bez problemu poradi s Watson, Lucy by mela take jit dal vpohode...to by mela zvladnout, take Kiki...nebot jediny povrch, na kterym Riske dobre hraje je trava...Sara by si mela take lepe poradit se zapasem nez v 1.kole. Kviti jak by smet;) postup, je tam Safar...takze moc obav nema;D)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak na Simču jsem hodně zvědavá, jak si poradí s Watson, ale doufám, že když bude hrát jako včera, tak to dá. Jinak samozřejmě Petra a Lucka jsou no comment, moc fandím, ale víme své... :)
Jinak tlačím Davida a když se uvidí překvápko ve stylu "další topka domů", nebudu se zlobit. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Doufam, ze si Svetluska na antuce to pohlida. Na jinem povrchu bych ji asi neveril ale na antuce jo. Seppi to bude mit tezke ale doufam, ze se Andreas konecne po pul sezone zacina probirat ze zimniho spanku a vyhraje. Nemyslim si, ze Simca to bude mit uplne lehke. Heather posledni dobou hraje vazne dobre a Simcu potrapi. Muj tip je, Simca ve trech setech :-) Dale doufam, ze Kevin zvladne svuj zapas bez problemu - Toho Michona vubec ani neznam. Samozrejme Lucka, Petra atd. to snad zvladnou, o tech netreba mluvit. Ana by to se Svitolinou mohla mit o necop tezsi, ale posledni dobou Elina uz tak dobrou formu nema a naopak Ana se stava postrachem pro spoustu favoritek. Protoze jsem ale Elinu posledni dobou zacal mit rad a sledovat, tak muj tip je Ana ve trech setech...
Reagovat
smazaný uživatel
Mno tak jestli bude hrat jako vcera tak dostane dva kanary. Stin to za ni bohuzel odehrat nemuze :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám, že už jsi pravej Kvitovec a dáváš tipy na tři sety :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ja si myslim, ze Kamila Svetlusku prehraje...rozhodne to bude bitva...
Reagovat
smazaný uživatel
Bitva to bude ale myslim, ze Svetluska si to pohlida. Mozna i ve dvou.
Reagovat
dadaft
je toho dnes dost. ))
Polona - Sloane
Simona - Heather
na to se chystám určitě.
+ samozřejmě Petra,
snad Dinah,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
no, uvidíme, jak to bude vycházet. ))))))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
koho myslíš, že dostane kanára? Simča?
Reagovat
smazaný uživatel
Simca by dostala dvakanary pokud by hrala jako vcera, protoze vcera nehrala, takze by tam za ni musel byt stin a ten by toho moc neodehral :-P :-D
Reagovat
dadaft
no nic, než špatný stream, to raději Jankovič - Nara v HD.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, a zatím to vypadá na dobrý zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Kamila se snazi prohazovat, Svetluska lita pul metru na lajnou a vali to z FH jak vojenska stihacka....Kamila musi trochu z presnit hru... jinak to bude spatne...ale takove nastupy u Svetlany nejsou vyjimkou...ale jak se ji ten FH trochu zadre... muze to byt jeste zajimave...zatim Svetlana prevaha brejku...
Reagovat
tommr
já se na rozdíl od tebe o Lucku dneska docela bojím. Na GS jí to nikdy nejde a Dellacqua je velice nebezpečná soupeřka, která se bude snažit Lucku rozhodit a přechytračit ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ted vazne, me vzdycky zajimalo, proc treba nefandis Safine, nebo i ty Petre? Vzdyt jsou to obe hezky a v tenise sikovny holky, takze bys jim teoreticky fandit mohl a to nezavisle na statni prislusnosti... Proc vlastne nefandis zadny cesce (ted si to teda zachranil aspon tou Siniakovou), ale proste me to zajima. Jsou to prece hezky holky vsechno ;). Ptam se v pratelskym duchu, tak se prosim necerti ;).
Reagovat
darek.vrana
Mně to přijde jako docela úchylný, sledovat jen ženský tenis a fandit jen krásným tenistkám. Buď mě zajímá tenis, a v tom případě sleduju i chlapy a favority si vybírám podle hry případně podle národnosti, anebo mě zajímají ženský, a pak se mrknu na porno;-).
Reagovat
smazaný uživatel
monty je prostě monty, navíc není jediný kdo to má takhle posazené :)
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry, ale já nevím, co na to mám pořád odpovídat... Prostě mám radši jiné tenistky a už jsem tady asi stokrát napsal, že si tenistky nevybírám jenom podle vzhledu (ale nějakou roli hraje, to zase jo :)). Jinak Safině (Dinaře) jsem fandil. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mě zas může přijít úchylné sledovat tenis Karloviče místo tenisu od Agy.
Ten chlapský tenis je dokonalejší, až je to nuda. Pro mě.
Reagovat
smazaný uživatel
Naprosty souhlas.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslela jsem Safinu jako Safarovou ;). Ale tak dobre, nedostanu to z tebe, ale je proste jen trochu divny, ze proste ani kdyz nase vyhrajou (a ne nad tvojim konem) nemas ani trochu radost, proste, ze je ti to jedno. Mne treba neni uplne sympaticky Rosol, ale kdyz vyhraje, tak mam radost, preju mu to, proste tu podle me automatickou vlastnost prat nasim v sobe mam ;).
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím. Snad jenom s tím rozdílem, že mně mužský tenis (u některých hráčů) dokonalý rozhodně nepřipadá... :D

Ale musím přiznat, že včera jsem se díval na 3. set zápasu Tsonga - Melzer a líbilo se mi to. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja taky radsi sleduju zensky tenis, prijde mi mnohem napinavejsi a nekdy i utocnejsi, nemuzu si pomoct. Navic ty nekonecny botvy na tri vitazny na GS u chlapu, to se prote neda :(. Ale dokazu ocenit pekny zapas i u chlapu, ale je to tam proste vic definovany, kdezto u zenskych nevis micku, kdy se vsechno zmeni a obrati apod. To me na tom moc bavi ;),
Reagovat
smazaný uživatel
To já vím, žes myslela Lucku (jenom jsem si udělal srandu). :D Tak ale tady je mnohem víc lidí, co nefandí výhradně českým tenistkám a tenistům. Nevím, proč se zaměřuješ zrovna na mě... :)
Reagovat
smazaný uživatel
si stvorte nejaky uchylny koutek, otazky pro montyho...
Mne to celkem prestava bavit se timhle nesutale prodirat dokolecka, dokola...krom toho ty argumentace vuci mladochovi, >>> v prekladu, ze ma radeji sledovat porno, kdyz se zajima o zensky, >>> mne prijde opravdu "inteligentni" na urovni opice...
Jako by uz nestacilo, ze se tady clovek musi prodirat temi shity kolem fandiny, to je take na nejaky koutek, kde se vytvori 300 prispevku za minutu o nicem...a neni to problem fandiny ci montyho, ale spise tech dotycnych, kteri je porad oslovuji dokolecka dokola jak fanatici, kteri musi za kazdou cenu prosadit tu svou vlastni kravinu...a pochopitelne neprosadi...a vsichni vime proc...
no, a to zase mne prijde uchylne...

A myslim si, ze nejsem opravdu sam, co si tohle mysli, jen vetsina z tech, co si to mysli, ma tu slusnost, ze to nenapise.... mozna by bylo dobre se vratit k tenisu a zabave, a tyhlety kraviny, ktere su tu resily uz asi milion krat resit treba prez vzkazy...nebo se nekde potkejte na pivu a tam to vyreste... pochybuji, ze potom by se to odehravalo, jak tady....se casto odehrava...
Reagovat
smazaný uživatel
Ja jen nesouhlasim, ze prat ceskym hracum/hrackam na turnajich, kde hrajou za sebe je automaticke. Taky nejakym fandim ale ne vsem. Navic fandim i dost zahranicnim a ty mam kolikrat radsi. Tech veci podle ceho clovek vybira co se mu libi, komu fandi atd. je proste mnoho a narodnost je jedna z mnoha a nemusi byt vubec prioritni...
Reagovat
slacker
Neschovavej se za ostatni. Jaci ostatni co fandi na 99% jen cizim jako ty?
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť já už taky nevím, co na to mám furt odepisovat. :D Chodím sem od 30. září 2011 a od té doby se mě tady ptalo tolik lidí na stejné téma, až mám pocit, že už o mně musí všichni všechno vědět (tedy aspoň co se týče mých oblíbených tenistek). :D

Jinak do vzkazů ať mi klidně píšou (tím ale neříkám, že na všechno odpovím :D), ale na pivo bych šel jenom s určitými lidmi... Třeba na TP znám osobně jenom haitika (od letošního Sparta Prague Open). U všech ostatních nevím, jestli to třeba nejsou mutanti. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Proste neodpovidej. Vlk ma pravdu, je to furt dokola a ne jen ohledne tebe a taky ne jen ohledne fandiny. Fandina proste ty vasne svyma "nazorama" bude vytvaret ale to neznamena, ze vsichni na ni museji reagovat furt dokola. To same stebou. Zrovna anajme uz jsi to tam vysvetloval a ji to evidentne neda spat, tak ji v tom proste nech at se ji to vztreba.
Reagovat
smazaný uživatel
No určitě je tady řada uživatelů, kteří fandí spíš zahraničním tenistkám/tenistům (nevím, jestli z 99%). Napadá mě třeba Sonja, skott, ale i Vlk, dadaft, janekda, tomasinho a další. To ani nemluvím o Nadalovcích a Federerovcích, kteří mají svého jasného koně. :D No a nelze opomenout ani Brože, který tady vždycky tak brojí proti tenisovému vlastenectví. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mě třeba zaujalo, že konkrétně anajmu jsem tady nikdy moc neregistroval a stačilo si jednou vsadit na soupeřku Petry a už se o mě strašně zajímá. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, zdá se mi to nebo ne? Připadá mi že moc nefandíš češkám.
PROČ????
Reagovat
slacker
Laskave neprenasejte problem "Fandina" na jeji oponenty. Ta se tady bude projevovat dal id.otsky bez ohledu na nas, vzdy se najde nova "obet" ktere si tim musi projit.
Reagovat
smazaný uživatel
PROTOČ!!! :D
Reagovat
slacker
Sonja, skott, ale i Vlk, dadaft, janekda, tomasinho nemaji stigma ze by dusledne vyhybali fandeni ceskum hracum. Ty ano, ta jedna vyjimka ti uz reputaci nenapravi
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry, ale tebe pořád o něčem přesvědčovat je fakt ztráta času... Fandím osmi tenistkám z osmi různých zemí, takže je snad jasné, že mi o národnost v podstatě vůbec nejde. Říkám už posté: Každý ať si fandí, komu chce. Komu se to nelíbí, ať si trhne nohou.
Reagovat
slacker
A za druhe svetove valky si fandil nemcum, italum, japoncum, britum, frantikum, rusum ale nasim ne?
Reagovat
smazaný uživatel
pis si co chces... fakta jsou evidentni... porad dokola, porad ti stejni uzivatele...vysledky pochopitelne nulove... si z vas dela srandu, neni to ani zenska, nejaky borecek, ktery si z vas proste utahuje...a vy ho zivite...
Reagovat
smazaný uživatel
SOTEK!!!
Reagovat
Fandina
:-)))))))))))))))) jasně, jsem boreček a šotek a moc dobře se bavím pánové ... jen tak dál!!!
Reagovat
slacker
To mi nerikas nic noveho se to neni zenska. Ale borecek to neni je to krava :-)
Reagovat
Fandina
slacker ... a něco nového by tam nebylo? To o té krávě jsi napsal už x krát a pořád nic, žádný výsledek tvého snažení nevidím. Mléko nemáš, nic nemáš. Musíš najít nějakou lepší nadávku, tohle je moc slabé.
Reagovat
slacker
Vysledek uz je. Tvoje alergie na oznaceni krava zacina byt zrejma. Staci i neprima narazka a uz vis ze se mluvi o tobe, uz se s tim ze jsi za kravu zacinas stotoznovat :))
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi fakt ale hroznej, tebe házet o zeď, tak se odrazíš jak hrách :D
Reagovat
Fandina
Jasně, že jsem alargická na krávu, ty bys také byl, kdyby ti někdo neustále říkal vole. To snad chápeš, je to zbytečné připomínat.
Reagovat
Fandina
I když ona alespoň dává mléko on je úplně k ničemu. Jinak ti ale musím říci, že jsi hodně zábavný, jak se neustále do mě navážíš. Víš ale o tom, že to co tady kdo píše o druhých vypovídá o myšlení těch dotčných samotných? A jak je vidět, ty nějak moc pozitivně nemyslíš, pořád do někoho reješ, vytýkáš. To není moc hezké, nemyslíš?
Reagovat
Fandina
Jinak ale se úžasně bavím, například nejsem žena :-))) jsem boreček :-))) jsem šotek :-))) opravdu, ale opravdu to nemá chybu ... pojď pojď pojď
Reagovat
slacker
No vidite, zena borecek sotek vsechno vedle, ale kravu uz akceptuje bez kecu :-))
Reagovat
Fandina
slacker ... nic neakceptuji, špatně čteš.
Reagovat
slacker
Vysvetli mi proc kdyz hrajou samy za sebe tak na Livescore apod maji v zavorce statni prislusnost?
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes mě samozřejmě nejvíc budou zajímat zápasy Any a Kiki. Anička hraje proti talentované Svitolině a bude to nejspíš těžší zápas než v 1. kole. Ana měla v závěru zápasu proti Garcie nějaký problém s ramenem, tak doufám, že to bude v pohodě... No a taky doufám, že Kiki dneska požene domácí publikum k dalšímu vítězství. Tentokrát už by to nebylo tak překvapivé jako proti Na Li, ale určitě by to potěšilo. :)

Jinak tady jsem trochu opožděně napsal "Souhrn 4. dne" (hlavně o Mashe a Sereně), kdyby měl někdo zájem... :)
http://www.tenisportal.cz/zpravy/sok-obhajkyne-serena-v-parizi-dohrala-14314/
Reagovat
smazaný uživatel
A mas vsazeno na Marinu? :)
(mysleno v dobrem)
Reagovat
smazaný uživatel
Už se mě včera ptal Roger_Federer... Jak říkám, zkusil jsem to jednou a nevyšlo to, takže dál už to nebudu pokoušet. Stejně se překvapení rodí tehdy, když je nikdo nečeká (viz Na Li, Serena). :D

Zrovna dneska by mě hodně překvapilo, kdyby Petra nevyhrála. Proti Marině bych to viděl na jasnou záležitost, ale myslím si, že ve 3. kole už Petra bude mít problémy (Kuznetsova, Giorgi)...
Reagovat
darek.vrana
A nevadí ti u Kiki ta mezera mezi předními zuby? Já nevím, asi bys jí neměl fandit;-).
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, ty se starej sám o sebe. :D

K tvojí otázce: Ne, nevadí. Naopak, je to sexy! :D
Reagovat
Frick
voboje dvoje :-)))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist