7. den v Londýně: Djokovič se o finále utká s Thiemem, Nadal s Medveděvem

21. 11. 2020, 08:00
Previews 126
V rámci sedmého hracího dne letošního Turnaje mistrů v Londýně jsou na programu oba semifinálové zápasy. Pětinásobný šampion, světová jednička a největší favorit Novak Djokovič bude o finále bojovat s loňským finalistou Dominicem Thiemem, dvojnásobný finalista Rafael Nadal se utká s jediným neporaženým semifinalistou Daniilem Medveděvem.
NÁŠ DNEŠNÍ VÝBĚR
Djokovič (1-Srb.) - Thiem (3-Rak.) | Centre Court (15:00 SEČ)
Nadal (2-Šp.) - Medveděv (4-Rus.) | Centre Court (21:00 SEČ)


Novak Djokovič (1.) - Dominic Thiem (3.) | Centre Court (15:00 SEČ)
Pětinásobný šampion, světová jednička a největší favorit Novak Djokovič bude v semifinále čelit loňskému finalistovi Dominicovi Thiemovi. Poslední souboj ve finále letošního Australian Open po pětisetové bitvě vyhrál Djokovič a zvýšil své vedení ve vzájemné bilanci na 7-4. Na Turnaji mistrů se potkávají potřetí, poprvé v závěrečných kolech, v roce 2016 se radoval Djokovič, loni v tie-breaku rozhodující sady zvítězil Thiem.

Třiatřicetiletý Djokovič bude útočit na své šesté letošní a celkově 117. finále, osmé na Turnaji mistrů. Thiem má na dosah své třetí letošní finále a 28. kariérní, druhé na akci pro osm nejlepších tenistů sezony.

Djokovič i Thiem jsou na tom po skupinových bojích podobně, Thiem možná po cestě za svými výhrami předvedl o kousek lepší výkon než světová jednička. Čeká nás pravděpodobně další velmi vyrovnaná bitva, šance na postup do nedělního finále jsou spíše vyrovnané, i když je Djokovič kurzovým favoritem.

Tip: Djokovič ve třech setech

Aktuální forma
Djokovič nejprve Srbsku pomohl k triumfu v ATP Cupu, poté na Australian Open získal svůj 17. grandslamový vavřín, přemožitele neměl ani v Dubaji, po pauze v New Yorku vyhrál turnaj série Masters, rekordní 36. trofej z Masters si připsal v Římě a vůbec první letošní standardní porážku (diskvalifikace US Open) zaznamenal až ve finále French Open proti Rafaelovi Nadalovi. Djokovič se na kurty znovu vrátil před dvěma týdny ve vídeňské hale, kde uhrál čtvrtfinále, které potřeboval, aby přezimoval na tenisovém trůnu. V něm po mizerném výkonu schytal výprask od pozdějšího finalisty Lorenza Sonega.

Cesta turnajem
Djokovič podvanácté v řadě na Turnaji mistrů zvládl svůj úvodní zápas, s debutantem Diegem Schwartzmanem ztratil jen pět her. V dalším zápase ale příliš chyboval a proti výborně hrajícímu Daniilovi Medveděvovi byl s takovým výkonem bez šance. V pátek zvládl přímý souboj o semifinále s předloňským vítězem Alexanderem Zverevem.

Historie na Turnaji mistrů
Djokovič se na Turnaj mistrů kvalifikoval už potřinácté a loni přišel o sérii šesti finálových účastí. Pětinásobný šampion loni vypadl již ve skupině, což se mu stalo teprve počtvrté a poprvé od roku 2011. Pokud v Londýně získá šestý titul, vyrovná rekord Rogera Federera.

Novak Djokovič - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Řím, New York,  Dubaj,  Australian Open (vítěz);  French Open (finále)
Největší úspěchy v hale: Turnaj mistrů (semifinále)
Bilance: 41-4
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance v hale: 4-2
Bilance proti hráčům Top 10: 10-2 (kariérní 215-99)
Grandslamy: Australian Open (vítěz), US Open (osmifinále), French Open (finále)

Novak Djokovič - Turnaj mistrů
Kariérní bilance: 39-15
Nejlepší výsledek: vítěz (2008, 2012-15)
Loňský výsledek: skupina
Bilance v semifinále: 7-1
Generálka: Vídeň (čtvrtfinále)
Cesta turnajem: Schwartzman (6-3 6-2), Medveděv (3-6 3-6), A. Zverev (6-3 7-6)

Aktuální forma
Thiem letos zářil hlavně na grandslamech, když uhrál finále Australian Open, na US Open vybojoval svůj premiérový grandslamový titul a na French Open došel do čtvrtfinále. Na turnajích ATP se ovšem nejlepšímu Rakušanovi letos nedařilo, na třech podnicích vyhrál dohromady jen čtyři zápasy. Jedinou generálku absolvoval ve Vídni, kde coby obhájce titulu vypadl ve čtvrtfinále s Andrejem Rubljovem. Kvůli puchýřům na noze musel vzdát účast na Masters v Paříži.

Cesta turnajem
Thiem své působení na letošním Turnaji mistrů zahájil třísetovým vítězstvím nad obhájcem titulu Stefanosem Tsitsipasem, povedla se mu tak úspěšná odveta za loňské finále. V úterý ve dvou tie-breacích zdolal dvojnásobného finalistu Rafaela Nadala a již měl jisté prvenství ve skupině. To se možná odrazilo na jeho posledním výkonu ve skupině, celkem hladce totiž prohrál s debutantem Andrejem Rubljovem.

Historie na Turnaji mistrů
Thiem se na Turnaj mistrů kvalifikoval pátým rokem po sobě. Teprve loni poprvé prošel skupinovou fází a nakonec skončil až ve finále, v němž v tie-breaku rozhodující sady podlehl Stefanosovi Tsitsipasovi.

Dominic Thiem - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: US Open (vítěz);  Australian Open (finále)
Největší úspěchy v hale: Turnaj mistrů (semifinále)
Bilance: 24-8
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance v hale: 4-2
Bilance proti hráčům Top 10: 7-3 (kariérní 31-40)
Grandslamy: Australian Open (finále), US Open (vítěz), French Open (čtvrtfinále)

Dominic Thiem - Turnaj mistrů
Kariérní bilance: 8-9
Nejlepší výsledek: finále (2019)
Loňský výsledek: finále
Bilance v semifinále: 1-0
Generálka: Vídeň (čtvrtfinále)
Cesta turnajem: Tsitsipas (7-6 4-6 6-3), Nadal (7-6 7-6), Rubljov (2-6 5-7)


Rafael Nadal (2.) - Daniil Medveděv (4.) | Centre Court (21:00 SEČ)
Rafael Nadal bude ve svém útoku na premiérovou trofej z Turnaje mistrů pokračovat proti Daniilovi Medveděvovi, který si semifinále na závěrečném vrcholu sezony zahraje poprvé v kariéře, navíc do něj jako jediný prošel bez porážky a neprohrál už osm zápasů v řadě. Nadal s Medveděvem vyhrál všechny tři předchozí souboje, ovšem ve finále loňského US Open měl namále a ve skupině loňského Turnaje mistrů Medveděv zahodil jasné vedení.

Čtyřiatřicetiletý Nadal bude bojovat o své 124. kariérní finále, třetí v letošní sezoně a na Turnaji mistrů. O deset let mladší Medveděv si letos zahrál jediné finále, celkově jich má za sebou o 110 méně než jeho dnešní soupeř.

Letos vypadá Medveděv v Londýně v daleko lepší formě než loni a proti Nadalovi má bezpochyby největší šanci uspět právě v halovém prostředí. Medveděv ve skupinových bojích působil neporazitelně, Nadal také hraje výborně, ale Rus má teď o něco lepší formu.

Tip: Medveděv ve třech setech

Aktuální forma
Nadal se letos zúčastnil pouhých šesti turnajů. Po nevýrazném vstupu do sezony si spravil chuť prvenstvím v Acapulku. Po restartu sezony se představil až na antuce. V Římě překvapivě dohrál již ve čtvrtfinále, poté ovšem slavil rekordní 13. titul na French Open a ziskem 20. grandslamového vavřínu vyrovnal rekordmana Rogera Federera. V Paříži se znovu představil po měsíci v hale Bercy, kde měl velkou šanci konečně poprvé triumfovat. V semifinále však nestačil na Alexandera Zvereva.

Cesta turnajem
Nadal do letošního Turnaje mistrů vstoupil suverénním vítězstvím nad chybujícím nováčkem Andrejem Rubljovem. Výborný výkon předvedl i proti Dominicovi Thiemovi, ale s loňským finalistou nakonec prohrál ve dvou tie-breacích. V přímém souboji o semifinále ve třech setech zdolal obhájce titulu Stefanose Tsitsipase.

Historie na Turnaji mistrů
Nadal se Turnaje mistrů, který nikdy nevyhrál, účastní podesáté. Pětkrát dokázal postoupit ze základní skupiny, jeho maximem je finále ročníků 2010 a 2013. Loni v Londýně i přes dvě vítězství skončil ve skupině.

Rafael Nadal - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: French Open,  Acapulko (vítěz);  Paříž (semifinále)
Největší úspěchy v hale: Paříž (semifinále)
Bilance: 27-6
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance v hale: 5-2
Bilance proti hráčům Top 10: 3-4 (kariérní 174-94)
Grandslamy: Australian Open (čtvrtfinále), US Open (nehrál), French Open (vítěz)

Rafael Nadal - Turnaj mistrů
Kariérní bilance: 20-15
Nejlepší výsledek: finále (2010, 2013)
Loňský výsledek: nehrál
Bilance v semifinále: 2-3
Generálka: Paříž (semifinále)
Cesta turnajem: Rubljov (6-3 6-4), Thiem (6-7 6-7), Tsitsipas (6-4 4-6 6-2)

Aktuální forma
Medveděv ve druhé půlce loňské sezony zářil, ale letos se mu tolik nedaří. Ruský tenista má za sebou deset turnajů a až na tom posledním se dočkal triumfu, přičemž na předchozích uhrál jediné semifinále. V posledním měsíci absolvoval tři halové turnaje a v Petrohradu i Vídni potvrdil letošní zhoršenou formu, když vypadl ve druhém kole a čtvrtfinále. Na Masters v Paříži však nenašel přemožitele a po finálovém vítězství nad Alexanderem Zverevem získal svou třetí trofej z podniků Masters.

Cesta turnajem
Medveděv se po pár dnech znovu potkal s předloňským šampionem Alexanderem Zverevem a i v Londýně ho dokázal porazit, tentokrát dokonce ve dvou setech. Připsal si tak své premiérové vítězství na Turnaji mistrů. Fantastickou formu potvrdil i ve středu, kdy nedal šanci světové jedničce a největšímu favoritovi Novakovi Djokovičovi a set neztratil ani v závěrečném zápase skupiny s debutantem Diegem Schwartzmanem.

Historie na Turnaji mistrů
Medveděv si Turnaj mistrů poprvé zahrál loni a prohrál všechny tři zápasy ve skupině.

Daniil Medveděv - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Paříž (vítěz);  US Open (semifinále)
Největší úspěchy v hale: Paříž (vítěz)
Bilance: 26-10
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance v hale: 12-4
Bilance proti hráčům Top 10: 5-2 (kariérní 14-19)
Grandslamy: Australian Open (osmifinále), US Open (semifinále), French Open (1. kolo)

Daniil Medveděv - Turnaj mistrů
Kariérní bilance: 3-3
Nejlepší výsledek: semifinále (2020)
Loňský výsledek: skupina
Bilance v semifinále: 0-0
Generálka: Petrohrad (2. kolo), Vídeň (čtvrtfinále), Paříž (vítěz)
Cesta turnajem: A. Zverev (6-3 6-4), Djokovič (6-3 6-3), Schwartzman (6-3 6-3)

TURNAJ MISTRŮ 2020 - PROGRAM 7. HRACÍHO DNE
• CENTRE COURT • (od 13:00 SEČ)
1. Koolhof/Mektič (5-Niz./Chorv.) - M. Granollers/Zeballos (4-Šp./Arg.)
2. Djokovič (1-Srb.) - Thiem (3-Rak.) / nejdříve v 15:00 SEČ
3. J. Melzer/Roger-Vasselin (7-Rak./Fr.) - Ram/Salisbury (2-USA/Brit.) / nejdříve v 19:00 SEČ
4. Nadal (2-Šp.) - Medveděv (4-Rus.) / nejdříve ve 21:00 SEČ
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

126
Přidat komentář
Tomas_Smid_fan
Výkon obou gradoval k nervóznímu konci. Tiebreak 2.setu Dom pros*al, ale vynahradil si to ve třetím. Z 0:4 na 7:5 proti Jokerovi je signifikantní a do budoucna velmi posilujícísmile Velká gratulka Domovismile
Výjimečně pochválím i Jokera za aktivitu. Dom z něj opravdu vymáčkl velký výkon. Jenže chyby v něm byly a Domův tlak drtivý.
Zápas, který bude koukatelný i ze záznamu po několika letech.
Jsem zvědav na druhé SF. Tohle byl moc dobrý předkrm s dobrým koncem.
Reagovat
No-le
Djokovič při vedení 4:0 v tb podlehl iluzi, že se už to má v kapse a Thiem toho využil. Škoda. Ale nejspíš je rád že už to má za sebou...
Reagovat
peek
A dosrdíčkovals smilesmile
Reagovat
brixner
smilesmilesmile
Reagovat
ttopi
Mentální titán, král tie-breaků.

4:0 - > 5:7
Reagovat
RFanousek
Tak Djoko přece jen nevyhraje všechny TB
Reagovat
mahycek
Na sportzone se to začelo sekat,poprvé
tento týden, nemáte stream ? Díky moc
Reagovat
RFanousek
Djokovic je na té síti opravdu legrační
Reagovat
Mayo
Nevadí, zato v TB je intergalaktický.
Reagovat
RFanousek
Teď je vlastně rozhodující game zápasu. Případný TB se ani nemusí hrát smile
Reagovat
paddy
Kde je Kozoroh? smile
Reagovat
MarcelPersch
U telky :D sem přijde podle toho, jak to dopadne.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Kozoroh tu nebyl snad celý TM.
Reagovat
Marduch
Nastrelenim rozhodčí s následným fiaskem na RG s Rafou udělal Djoker Djokolandu čáru přes rozpočet směrem k primátu v počtu GS. A náš kronikář Kozoroh to stále rozdychava smile
Reagovat
turista
Není všem Djokerovým velkým dnům konec.
Reagovat
turista
Vyhrál od srpna 2 cenné tisícovky, z toho jednu na antuce což zvlášť potěší a hasí si to ke 300 týdnům na pozici světové jedničky. Idemo Novak!
Reagovat
paddy
Zkolaboval na AO20, téměř zkolaboval na USO20 a kolabuje nyní

Samé dvojchyby v důležitých momentech po vzoru Rubleva na tomto turnaji

Hráč, který neprorazí Sergeje "Micky Mouse" Rubleva si titul nezaslouží smile
Reagovat
Patik
dôležité je ako zareagoval na stratu setu..ako šampión..
Reagovat
paddy
Neuvěřitelné jak slabý Djokovič vyfackoval Thiema smile
Reagovat
Patik
Vidíš no..ale trošku zdvihol level predsa len..v prvom sete bol čajovejší..
Reagovat
Patik
Djokovič už musí mať také skúsenosti z tých tiebreakov..tých matchpointov čo tam on odvrátil..ja sa tomu ani nečudujem..veď on keď sa o to všetko oprie niet divu že tam neprehrá..Thiem mu síce dosť pomohol ale to nastavenie že skrátka nepolaví a ide si stále svoje aj keď sa nedarí a prehráva..neuveritelné..
Reagovat
mahycek
Sám si může Thiem nafackovat, jen
jeho blbostí nebude dávat takové
momenty. Psychiatra- mentálního kouče.
Zápas těžko už vyhraje.
Reagovat
Ereinion
zápas je pořád naprosto otevřenej, ale měl to dát...
Reagovat
dako
To všetci hráči podpísali s ATP nejakú zmluvu, že za žiadnych okolností nevyhrajú s Djokovicom TB?
Reagovat
MarcelPersch
15-1 :-)
Reagovat
Mayo
Djokovic najlepsi tajbrejkar v histórii tenisu. Nic prekvapivé.
Reagovat
paddy
2., Federer je 1. smile
Reagovat
Ereinion
Djokoviš je takhle skvělej v tiebreacích až poslední 2-3 roky...předtím to zas nebylo nic extra
Reagovat
smazaný uživatel
Mayko myslí, najlepší v TB seberovných.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty nejsi s Maykem seberovny. On má o 80 bodu IQ více než ty, čili přesně 81 smile
Reagovat
smazaný uživatel
Vitaj socka. Ako ide život a tenis v čiernobielej televízii?
Reagovat
smazaný uživatel
V klidu, zapl jsem to na tipaci třetí set, od te doby jsem byl s rodinou a dělal jsem si nad vchodem strisku, prší mi na boty a dveře.

Jak v masně, bylo hodně lidi?
Reagovat
smazaný uživatel
Som rád, že si si zobral moje slová k srdcu a svojmu zúfalému životu si dal naoko nový nádych.

Škoda, že ti nikto neverí, tárajko.
Reagovat
MarcelPersch
Thiem to dobře zahodil :D tak že by Medvedev - Djoko?
Reagovat
smazaný uživatel
Pfuuuu 4 matchbally
Reagovat
annah
Teda dát na mečbolu dvojchybu, to je fakt pech. Už se to tady někomu stalo, nepamatuju si,komu.
Na druhém mečbolu se Thiem pokoušel o stejné eso ven z kurtu, ale opět marně.
Reagovat
annah
Djoker toho využil, a má druhý set.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Takový nýmand, myslím že se jmenuje Nagal, ne Nadalsmile
Reagovat
smazaný uživatel
To, čo predvádza Thiem na Big Poitoch, celý turnaj.

Klobouček.
Reagovat
smazaný uživatel
Som zakríkol :)
Reagovat
MarcelPersch
Škoda že takhle neklaunil proti Nadalovi :D
Reagovat
paddy
smile smile smile
Reagovat
MarcelPersch
Djokovič 14-1 v TB za poslední rok...
Reagovat
RFanousek
S každým dalším turnajem se čím dál víc utvrzuju v názoru že hrát bez diváků nemá smysl. Je to ospalé. Bez emocí, atmosféry. Jako by i ti hráči byli ospalí a nelze se jim divit.
Než aby Roger hrál takhle a loučil se před prázdnými tribunami, to už radši ať už nehraje vůbec.
Reagovat
raduz
Mám stejný názor,zápasy bez diváků nemohou vyhovovat nikomu.Vlastně ano.Prostoduchý Nadal z toho jediný těží.neboť tomu hodíš kost a on za ni bude lítat týden,tak to zkrátka je a musí to uznat i nezaujatý fanoušek.Jinak Djoker hraje opravdu bez zájmu a nevýrazně,a to nejen vlivem období Covid 19.Mám pocit,že je na ustupu,podobně jako Federer začal být v roce 2018 už definitivně.Jak on tak Djoker mají tu mysl geneticky nastavenou jinak nežli Nadal,což bohužel rozhodne o tom,že Nadal zůstane na špici nejdéle.Tušení mě v tomto zklamalo,což uznávám...Djokoviče jsem tipoval na 22 GS a komu 7 TM
Reagovat
turista
Nesouhlasím.
Reagovat
turista
Djokovič rozhodně na okruhu Nadala přežije.
Reagovat
Kojinho
To skoro vypadá, jako by je to ani nebavilo hrát. Co jinak říkáte na live hawkeye? Mně čároví vůbec nechybí a přijde mi, že i hráči se můžou víc soustředit, když nemusí při hře kontrolovat dopad míčku a přemýslet, jestli žádat o challenge.
Reagovat
Mayo
Bez čiarových je to o ničom. Mne rozhodne chýbajú.
Reagovat
Patik
Patrí to k tenisu je to taká tradičná vec tí rozhodci ale stroje skrátka vymieňajú ľudí nielen tu..všade..
Reagovat
Patik
toto by sa šiklo hlavne na antuke..ale aj na harde dobrá vec..žiadne zbytočné spory..a koľkých hráčov už obral o fiftín zlý výrok rozhodcu keď nemali trebárs už čelendž k dispozícii..dobrá vec doba ide dopredu techniku a progress nezastavíš..
Reagovat
Kojinho
Přesně i můj názor. :-) Nemá cenu se za každou cenu držet tradice, když špatná rozhodnutí čárových můžou ovlivnit výsledek. Na antuce taky, zvlášť třeba pro Cédrica Mourier, kterej dělá chyb hafo.
Reagovat
annah
Přesně tak. Nechybí mi ani trochu. A kdyby tam nebyli, Djokerovi by se na USO nic zvláštního nestalo.....
Reagovat
annah
Tahle změna by mi vůbec nevadila, na rozdíl zápasů na dva vítězné GS.
Reagovat
annah
... na GS
Reagovat
Patik
tá zmena určite príde..tak ako prišlo jastrabie oko..teraz zase bez rozhodcov a mnohé iné vylepšenia budú rokmi pribúdať..
Reagovat
Kojinho
Přesně tak, nedělal bych změny, co se týče průběhu zápasů jako počet gamů v setu, prasátko při podání, hraní bez AD, počet vítězných setů... Ale tyhle věci "okolo" jako live hawkeye nebo video challenge mi neva.
Reagovat
Kojinho
A kdo teď vlastně hlásí foot fault, když tam není čárový? :-)
Reagovat
annah
Asi nějaký automat.
Reagovat
smazaný uživatel
Thiema ešte môže ten BB v druhom sete mrzieť.

Tak, či onak. Novak v septembri ašpiroval na moment, kedy by sa historicky dotiahol na Rafu s rozdielom jediného GS.

Dnes stráca GS tri a k tomu Novak musí cítiť ohromný tlak zozadu najmä od Thiema a Medvedeva.

Možno má toto celé v hlave, na prvý pohľad to je už teraz ťažko riešiteľná situácia.
Reagovat
Gracias_Mendoza
Jenže Thiem, Zverev a další next gen si to na Grandslamu sami komplikují, když umí vyhořet už v prvním týdnu.
Nebýt corony, tak letošní US Open určitě Thiem nevyhraje. A samozřejmě k tomu přispěl i ten nástřel lajnové, bez jejího zásahu by to dopadlo stejně jako na AO

Grandslamy jsou zkrátka jiná disciplína
Reagovat
smazaný uživatel
Tak vravím konkrétne o Thiemovi a Medvedevovi.

Thiem na hardoch prehral len finále s Nolem 2:3.

A Medvedev prehral 2:3 s Wawrinkom a vypadol s Thiemom, čo sa mu už ale vzhľadom na nasadenie nestane skôr ako vo finále.

Zverev, Tsitsipas, Federer. Tam je to jasné, tí sa do SF ani nedostanú.
Reagovat
Patik
Divné celý zápas..celý turnaj..celá sezóna..výkony jednotlivých hráčov..morálka..všetko..Meh..nech už to skončí všetko..pokazí to len doterajšie meno hráčov mienku..štatistiky..šecko..
Reagovat
smazaný uživatel
Bamos Domi a finálko s Medvedevem, čili dva nejlepší hráči turnaje.
Reagovat
No-le
Djokovic opět tragický. Bohužel nechal Thiema najít ztracené sebevědomí a sám o nej definitivne přišel.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Nerozumím řeči tvého kmenesmile
Reagovat
paddy
Djok vydře 2. set a po problémech na začátku 3. setu zápas ukončí nástřelem sběrače smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
No, na toho jediného, co tam stojí, už jednu zaměřovací vyslalsmile
Reagovat
paddy
Teď to napálil vysoko do tribuny, už zahřívá motory smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
annah
Ještě má přece k dispozici empajrového, na to by se nemělo zapomínat! Stačí mířit výš...
Reagovat
MarcelPersch
Už teď mám pocit, že Medvedev - Thiem bude epické finále!
Reagovat
paddy
Někde už zveřejnili složení finále?
Reagovat
MarcelPersch
Nezveřejnili, ale věřím Domovi, že to už dotáhne. A u Rafy dávám vždy na intuici, vzhledem k tomu, že nejsem nezvykle vůbec nervózní tentokrát, tak buď hladce vyhraje Rafa, nebo Medvěděv. Že ho Rafa odpráskne, tomu moc nevěřím.
Reagovat
smazaný uživatel
Thiem hrá na pohlad o niečo horšie ako s Nadalom, ale dôležité je, že v momentoch, kedy musí predviesť niečo navyše to pravidelne prináša. Špičkový tenis rakúskeho mládenca.

Djokovic je štandardne úžasný v defenzíve, v útoku je však neistý.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Počkej - v útokusmile?, jak to myslíšsmilesmile
Reagovat
paddy
Krásný kolaps na síti a Thiem má break smile
Reagovat
Mayo
Dominic neskutočný atlét smile
Reagovat
dako
Nole vie vôbec útočiť, resp. tvoriť hru?
Reagovat
MarcelPersch
Jen proti Nadalovi, to hraje útočně jak Federer v nejlepší formě.
Reagovat
Mayo
Djoki na podaní nepriestrelný. Čaká sa na stratu podania u Thiema.
Reagovat
Krisboy
Děkujeme odborníkovi za rozbor. smilesmile
Reagovat
Mayo
Sleduj zvyšok zapasu.
Reagovat
dako
Tak toto je oproti zápasu Nadal - Thiem, zatiaľ len slabý odvar.

Nole mi príde mimo, príde mi to také, ako keby tam bol nasilu, pohyb na jeho pomery podpriemer, všetko mi to príde také upravované, chýba tomu ľahkosť.

A Dom ako keby sa tomu zatiaľ prispôsobil. S Nadalom to bola bitka a top tenis so všetkým, čo k tomu patrí.

Toto ma zatiaľ vôbec nebaví.
Reagovat
Patik
Z Djokoviča zase priam srší ten záujem vyhrať..tie údery majú razanciu asi ako moja ranná stolica..rozhodne to potrebuje publikum srbské publikum..veľa srbského publika..
Reagovat
paddy
Djok se chrání ručníkem
V hale je asi větší zima než normálně, tisíce chybějících diváků by tam pěkně zatopilo tělesným teplem smile
Reagovat
Krisboy
Dominic se s tím bůhvíproč nějak s.re smile
Reagovat
ipko
Daniil vyhrá turnaj bez straty setu a bude GOATsmile
Reagovat
Patik
tomu ver a s kamennou tvárou v tichosti odíde z kurtu..strapatý..thenk ju gájs..
Reagovat
Patik
Ak Djokovič predvedie Top výkon a postúpi do finále a Rafa to kuká v telke s celým teamom..môže to ovplyvniť jeho výkon vo večernom semifinále..hrať zápas s myšlienkou že ho čaká vo finále neoblúbený Djokovič čakajúci na menšiu odplatu za French Open na jeho povrchu..
Reagovat
smazaný uživatel
lol
Reagovat
Krisboy
Tak kolik mám na Thiema naložit? smile
Reagovat
Patik
Toľko aby ťa nemrzelo že si to podal..:)
Reagovat
Marduch
Tak asi kolik ti pak nebude chybět..
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Dom zatím v lese...
Reagovat
paddy
Já ho vidím na kurtu, asi máš nějaký z minulosti smile
Reagovat
paddy
Nějaký záznam
Reagovat
Tomas_Smid_fan
No minimálně duchem tam chvíli bylsmile
Netušíš, jak je to na kurtu s hudbou? Zasahují hráči nějak do výběru?
Reagovat
paddy
Hráči mohou před zápasem využít speciální jukebox, kdy si mohou zvolit své oblíbené songy a ty se hrají během zápasu.
Je to dost drahé, tedy pro obyčejného smrtelníka. 1 song = 1000 GBP. Tohle ale kluci neřeší smile

Pořadatelé tak mají dodatečný příjem, když už jim chybí peníze ze vstupného smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile dík. Škoda, že se to někde neobjeví, co si kdo vybral. Já myslím, že takhle dneska musí přitáhnout diváky. Statistiky jsou fajn pro nás, co tenis sledujeme, ale pro občasné diváky je potřeba servírovat i jiné informace, aby si našli svého oblíbence nebo oblíbený turnaj... Prostě pár drbů ala Super, které často nedodávají ani komentátoři. Každý není Bosák, takže by to chtělo víc info do grafiky. Ze statistik si laik moc neodnese - max ranking, výšku a výdělky...
Reagovat
paddy
Hlavně jde o prachy smile smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ty by právě s vyšší sledovaností přišly.
Reagovat
blixa
Dej všechno co máš ! Zastav barák, auto i manželku. Nic nepotěší víc, než neštěstí druhého ... smilesmilesmile
Reagovat
Krisboy
smile Bůh ti žehnej za ty dobré rady! smile
Reagovat
blixa
No nemáš zač. Když vyhraješ, stačí mi půlka, ztráty se klidně ponech celé ... smilesmilesmile
Reagovat
blixa
Szafra, můj bakšiš je v ohrožení ... smile
Reagovat
Krisboy
smilesmilesmile
Reagovat
blixa
Můžu poslat číslo účtu ? smilesmile
Reagovat
Krisboy
smile
Reagovat
Mayo
Petra je najlepšia smile
Reagovat
Patik
Len tak tak..Paráda..
Reagovat
steve79
Djokovic - Thiem 7:5, 7:6
Nadal - Medvedev 4:6, 7:5, 7:5
Reagovat
Pe3k
Mě se oba zápasy špatně odhadují. Djoko mě moc nepřesvědčil, ale jestli Dom bude útočit a Nolan bránit, tak si myslím, že se Tím vyháže a Srb vyhraje.
Danil vypadá, že je ve formě, ale Nadala nikdy neporazil, takže Nadal ve 3. Dobré je, že z těch 4 v semi může celý turnaj vyhrát kdokoliv. Nevsázím a ani nikomu z těch 4 nefandím.
Reagovat
Roger_Federer
Na výhru v turnaji potrebuje Rafa ve finale Zvereva.
Reagovat
Patik
Thiema..Dominic dvakrát po sebe nevyhrá..pre Rafu by to bola druhá šanca napraviť chyby z predošlého zápasu..
Reagovat
smooke1
Myslím že djokovic vyhraje, včera hrál pěkně a ty returny byli neskutečný a to zverev podává pěkně ????
Reagovat
Roger_Federer
Porazi Rafa Medvedeva a postoupi do finale?
Reagovat
smazaný uživatel
Ak bude rychlo vyhrávat, mohol by Medvedeva nahlodat aj v kontexte toho, ze to ma s Rafom 0:3.

Tadial vedie cesta.

Ak sa set pretiahne na 4:4, 5:5, tu uz viac verim Danilovi.
Reagovat
Roger_Federer
Už jsem vsadil Medvedeva, teď beru na obě strany.Nebudu to pokoušet.
Reagovat
Mantra
Jsou tam 4 možnosti jak to dneska dopadne, teoreticky vsadit všechny po 100.- by znamenal max provar okolo 120.- ale jeden favorit si myslím nevyhraje, vynechat tedy tuto možnost a za 3x100.- už je teoreticky možné získat 350.- a víc -jak to vidí místní sázkaři? smile
Reagovat
ttopi
Thiem s Medvedevem, to bude zajímavé finále.
Reagovat
No-le
Djokovic - Thiem 0:2
Medvedev - Nadal 1:2
Nadalova bojovnost a touha po vítězství je neskutečná. A Novak prostě na víc než na vydřeny postup ze skupiny ve formě v jaké hraje, nemá.
Reagovat
woody
Tak černé bychto neviděl, Novak byl už včera lepší. Bude hodně záležet na servisu. Ten bude zásadn u obou.
Reagovat
paddy
Každý zápas je jiný. Teď se hraje o vyřazení, takže větší tlak na psychiku pro mladé.

Poslední souboje s mladými byly vyrovnané, takže hážeme mincí.

Každopádně jsme blízko naplnění teorie fackovacího panáka, kterou zde propaguje Forehand. Big3 už téměř dohnal věk, prohry jsou blízko.
Proběhne tradiční střídání generací, kdy mladí fackují staré. Agassi Connorse, Federer Agassiho,...

Dokolečka dokola, ví to celá obora smile
Reagovat
Mayo
Djokovic 2-0 Thiem
Medvedev vs Nadal - neviem neviem, DM hra neskutočne, vamos Rafa!
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist