8. den v Melbourne: Dlouhý si zahraje v areně Roda Lavera

25. 1. 2009, 19:39
Aktuality 0
Na centrálním dvorci v Melbourne Parku si v pondělí zahraje český tenista Lukáš Dlouhý. Po boku Leandra Paese budou usilovat o postup do čtvrtfinále. Před nimi se na kurtu objeví světová jednička Rafael Nadal proti Gonzalezovi.

Český tenista Lukáš Dlouhý si po boku Inda Leandera Paese zahraje na Australian Open v aréně Roda Lavera. Ve třetím kole mužské čtyřhry na závěr pondělního programu nastoupí na největším dvorci v areálu proti domácímu páru Paul Hanley, Jordan Kerr.

Program na centrálním kurtu hodinu po půlnoci SEČ zahájí francouzský duel mezi Gaelem Monfilsem a Gillesem Simonem. Po nich nastoupí k osmifinále ženské dvouhry trojnásobná vítězka Australian Open Serena Williamsová a třináctá nasazená Victoria Azarenková z Běloruska.

Jako třetí budou hrát první hráč světa Rafael Nadal a finalista z roku 2007 Fernando Gonzalez z Chile. Večerní program v 9:30 SEČ zahájí duel loňského finalisty Jo-Wilfrieda Tsongy z Francie a Američana Jamese Blakea.

V Hisenseho areně bude o postup do čtvrtfinále usilovat Slovenka Dominika Cibulková proti letos neporažené Jeleně Dementěvové nebo rovněž neporažený Andy Murray proti Fernandu Verdascovi ze Španělska.

- AUSTRALIAN OPEN -
pondělní program 26.01. (začátky na všech kurtech v 01:00 hodin SEČ)

Rod Laver Arena:
Monfils (12-Fr.) - Simon (6-Fr.), Azarenková (13-Běl.) - S. Williamsová (2-USA), Nadal (1-Šp.) - Gonzalez (13-Chile), nejdříve v 9:30 Blake (9-USA) - Tsonga (5-Fr.), Hanley, Kerr (Austr.) - Dlouhý, Paes (4-ČR/Indie).

Hisense Arena:
Suarezová-Navarrová (Šp.) - Medinaová-Garriguesová (21-Šp.), Cibulková (18-SR) - Dementěvová (4-Rus.), Kuzněcovová (8-Rus.) - Ťie Čeng (22-Čína), A. Murray (4-Brit.) - Verdasco (14-Šp.).

TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist