8. den v Melbourne: Kvitová opět zahájí program v Rod Laver Areně

22. 1. 2012, 22:00
Previews 79
Rod Laver Arena bude druhé hrací pondělí prošpikována hvězdnými tenisty. Od souboje Petry Kvitové s Anou Ivanovičovou, přes Murrayho, Serenu Williamsovou, Šarapoovou až po magnet dne Djokovič - Hewitt.

Potřetí během letošního Australian Open zahájí Petra Kvitová program v Rod Laver Areně. Soupeřkou turnajové dvojky bude v pondělí od 1:00 hodiny SEČ v duelu o postup do čtvrtfinále bývalá jednička Ana Ivanovičová ze Srbska.

"Bude to velmi tvrdý oříšek. Petra hraje skvělý tenis. V současnosti je to jedna z nejlepších hráček. Bude to pro mě obrovská výzva. Jsem šťastná, že si s ní mohu zahrát a předvést svůj nejlepší tenis. Lepší hráčka zvítězí," řekla Ivanovičová, jež bude usilovat o první grandslamové čtvrtfinále od triumfu na French Open 2008.

Všechny tři vzájemné zápasy vyhrála Srbka, ovšem v sezonách 2008 a 2009, kdy patřila k nejlepším hráčkám světa, zatímco Kvitová teprve sbírala zkušenosti.

Jednadvacetiletá Češka oba své zahajovací zápasy v Rod Laver Areně zvládla suverénně - v 1. kole smetla Duševinovou a ve třetím nedala šanci Kirilenkové, která po sedmi prohraných gamech vzdala. Největší problémy měla Kvitová ve druhém zápase proti Suárezové, se kterou hrála v Hisense Areně. Přinese tedy Arena Roda Lavera štěstí i do třetice?

Čtvrtfinálová soupeřka pro Kvitovou, nebo Ivanovičovou vzejde z duelu Sara Erraniová - Jie Zheng. Nenasazené tenistky se střetnou v Areně Margaret Courtové, pro Italku to bude vůbec první grandslamové osmifinále. Jie Zheng byla už v semifinále na předloňském Australian Open.

Ostatní zápasy dvouhry se již hrají na dvou největších dvorcích. Na tom největším bude pětinásobná šampionka Serena Williamsová čelit přemožitelce Věry Zvonarevové Rusce Jekatěrině Makarovové.

Očekává se vítězství Američanky, která by se ve čtvrtfinále mohla střetnout s Marií Šarapovovou. Šampionku Australian Open z roku 2008, jež letos v Melbourne ztratila ve třech zápasech jen 5 gamů, čeká nebezpečná Sabine Lisická. Němku však loni porazila dvakrát hladce ve dvou setech.

"Od prvního míčku prvního kola jsem agresivní a vše mi vychází," libuje si Šarapovová, jež usiluje o návrat na post světové jedničky. Lisická se ale nebojí a na souboj se těší. "Cítím se tu dobře. Čeká mě Maria (Šarapovová), která tady hraje parádně. Ale nemám co ztratit a na zápas se těším," řekla.

Šlágr dne: Djokovič vs. Hewitt
Tahákem celého programu bude duel obhájce titulu a světové jedničky Novaka Djokoviče s domácím miláčkem publika Lleytonem Hewittem. Australan Srba porazil pouze před pěti a půl lety na US Open, dalších pět soubojů včetně Australian Open 2008, vyhrál o šest let mladší Djokovič.

"Jsem na vrcholu, jsem pořád mladý a cítím, že hraju v životní formě. Užívám si tenis a bavím se," řekl rodák z Bělehradu, který zatím v devíti setech ztratil pouhých 10 gamů a proti Hewittovi bude velkým favoritem.

"Je jasné, že Djokovič je momentálně nejlepší na světě. Já do toho zápasu půjdu naplno a uvidím, jak to dopadne. Půjdu si to užít," těší se na magnet dne, který uzavře pondělní program.

Vítěz srbsko-australské bitvy se ve čtvrtfinále utká s loňským semifinalistou Davidem Ferrerem, nebo Richardem Gasquetem. Ve vzájemné bilanci vede Španěl 5-1, ještě nikdy ale spolu nehráli na grandslamu a každý zápas skončil hladkou výhrou ve dvou setech. Ferrer letos vyhrál všech osm zápasů, duel s Gasquetem by ale v Hisnese Areně mohl nabídnout vyrovnanou podívanou.

Zaváhat by v pondělí na cestě za prvním grandslamovým titulem neměl Andy Murray. Svěřenec Ivana Lendla se utká s Kazachem Michailem Kukuškinem, se kterým sice v prvním letošním zápase ztratil set, na grandslamu by ale s outsiderem neměl mít problémy. "On hrál v Brisbane prvních šest gamů neuvěřitelně. Skoro nechyboval. Pro mě to bylo hodně nečekané. Tady vyhrál už dva pětisetové zápasy, očividně je v dobré kondici," nepodceňuje Murry svého soupeře.

Finalista Australian Open z roku 2008 a šestý hráč světa Jo-Wilfried Tsonga bude hrát s Japoncem Keiem Nišikorim, který je v Melbourne poprvé v osmifinále a usilovat bude o vůbec první grandslamové čtvrtfinále.

Výkony Francouze jdou každým zápasem vzhůru. "Lepším se každým zápasem. Dnes jsem hrál opravdu dobře a na kurtu jsem nestrávil zbytečně moc času a to je dobré pro zbytek turnaje. Věřím si," hlásil šestadvacetiletý Tsonga po sobotní výhře nad Gilem.

S Nišikorim však prohrál loni na podzim v Šanghaji i před týdnem na exhibici v Kooyongu. Před talentovaným Japoncem se tak musí mít na pozoru.

- Program 8. dne na Australian Open -
(pondělí 23. ledna ... začátky od 01:00 SEČ)

Rod Laver Arena:
Ivanovičová (21-Srb.) - Kvitová (2-ČR)
Murray (4-Brit.) - Kukuškin (Kaz.)
Makarovová (Rus.) - S. Williamsová (12-USA)
nejdříve v 9:00
Lisická (14-Něm.) - Šarapovová (4-Rus.)
Djokovič (1-Srb.) - Hewitt (Austr.)

Hisense Arena:
nejdříve v 2:30
Nišikori (24-Jap.) - Tsonga (6-Fr.)
Gasquet (17-Fr.) - Ferrer (5-Šp.)

Margaret Court Arena:
nejdříve v 2:30
Erraniová (It.) - Jie Zheng (Čína)

kompletní program 8. dne

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

79
Přidat komentář
smazaný uživatel
Je tady pár ostrých komentářů (zejména od pana B.) a tentokrát nemohu nezareagovat... Aně do hlavy nic nestouplo. Přečtěte si výčet jejích zranění a do toho připočítejte problémy v osobním životě. Třeba to zranění před OH v Pekingu Anu hodně vzalo a sama to označuje za nejhorší moment v kariéře... Jakmile člověk (sportovec) ztratí sebedůvěru, tak je to prostě špatné. Ana je přesně ten typ, který sebedůvěru potřebuje ze všeho nejvíc. Je to milá a hodně citlivá holka. Potřebuje být samozřejmě zdravá, šťastná a věřit lidem, které má kolem sebe. To se nějakou dobu nedařilo a taky se to odrazilo na jejích výsledcích a pozici v žebříčku. A jestli je něco v životě sportovce složité, tak je to dostat se zpátky nahoru. Myslím, že Ana na tom rozhodně není tak špatně. Od toho nejhoršího (63. místo v žebříčku) se zlepšila o více než 40 míst. Má konečně trenéra a tým kolem sebe, se kterým si rozumí a věří mu. V osobním životě je taky šťastná, protože se k sobě vrátili spolu s Adamem Scottem. Teď zbývá už jenom pár kroků, které jsou ale ze všeho nejtěžší. Když je Ana udělá, tak může být třeba kolem 10. místa a možná ještě výš. Osmifinále na AO není vůbec špatné (vzhledem k tomu, že loni vypadla v 1. kole) a stejně tak na loňském US Open. Už po Melbourne se možná trochu posune v žebříčku... Takže nad Anou rozhodně nelámejte hůl, protože není důvod. Já jsem se do ní definitivně zamiloval právě v době, kdy jí bylo možná nejhůř, protože poprvé v kariéře vypadla v 1. kole grandslamu (US Open 2009). Od té doby ohromně zabojovala a jsem rád, že je teď minimálně na dobré cestě. :)
Reagovat
smazaný uživatel
A co se týče té agresivity: Když si pustíte highlighty třeba z finále AO 2008 s Mashou, tak zjistíte, že Ana hrála agresivně vždycky. Je to zase jenom o sebedůvěře. Když ten úder vychází, tak si na něj člověk věří. Jakmile přestane vycházet, člověk začíná pochybovat a nehraje svou hru. Když do toho přijdou ještě zranění a ztráta herní praxe, tak to není nic příjemného. Jinak se podle mě vůbec nedá srovnávat, co stačí a nestačí na jedničku teď a před pěti lety. Není to podle mě nějakým stylem hry, ale hlavně tím, že přicházejí stále nové a talentované hráčky.
Reagovat
smazaný uživatel
s Brozem si nelam hlavu, on tě teď stejně pošle někam, i kdybys tu napsal ještě delší román:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, taky už na něj prakticky nereaguju. :D Ale zase si nemůžu nechat líbit všechno...
Reagovat
smazaný uživatel
už na něj prakticky nereaguju :-)))))))))))
viz 13:22
Návrat Ivanovič do špičky si přeju úplně stejně jako ty. Jenže se snažím o objektivní pohled, narozdíl od tebe. Výpadek v délce 3,5 roku v jejím případě nemůže být způsoben jenom zraněním. Porovnej si radši, jaké špičkové hráčky porážela tehdy a jak to s ní vypadá od léta 2008.
Reagovat
Heather_Fedex
Tohle bude mit peta az moc snadne. pokud neprijde kolaps jako proti suarez navarro tak by do semifinale mela proletnout jak namydlenej blesk! sara opravdu nema moc cim ublizit, vzdyt i dokonce hantuchova erraniove ustedrila kanara ;))
Reagovat
smazaný uživatel
Víkendové dianie som síce premeškal, ale vyzerá to tak, že okrem nepodania ruky a vypadnutia Raonica som o nič vážne neprišiel...Kanaďan ma trochu mrzí, myslím, že ak by na servise chytil deň, mal by proti NOLEMU výrazne vyššie šance na úspech, než Lleyton..Každopádne sa nám črtá fantastické QF, už dávno sa nestalo, že by do tejto fáze turnaja postúpila sedmička najlepších tenistov sveta..Berdych je nepríjemný súper, nevidel som ho v Austrálii ešte hrať, ale verím, že sa nestane zázrak..
Reagovat
smazaný uživatel
Akosi som zabudol na spodnú polovicu pavúku..Tsonga nakoniec chýba a David taktiež nie je istý..
Reagovat
smazaný uživatel
Akosi som zabudol na spodnú polovicu pavúku..Tsonga nakoniec chýba a David taktiež nie je istý..
Reagovat
Fandina
Gratulace Petře ......... hezký zápas ......... gratulace Andree a Lucce k čtyřhře ............ také hezký zápas...... jen tak dál
Reagovat
freeteepek
Holky zlatý porazily Japonky ve 3 setech za rovné 2 hodiny! 10es a winerů 2x tolik, než chyb! A v Margaret Court aréně je nyní na program souboj Erani/Zheng, kde se rozhodne o soupeřce Petry ve čtvrtfinále. Ja to však již neuvidím, protože jdu spát:-))))
Reagovat
smazaný uživatel
Přidávám se , gratulace H+H !!
A jdu taky ....
Reagovat
VlS
taky tak
Reagovat
freeteepek
Už jsem myslel, že to nepřijde...Ale je fakt, že to Petra nakonec zvládla na výbornou a ten kolaps netrval ani moc dlouho:-)
Reagovat
smazaný uživatel
:-DD
Kukuškin je prý Asiat. Co se od těch neschopných plácalů na Eurosportu ještě dozvíme?
Reagovat
rib
závisí, jak se na to díváš - je z Volgogradu, což už je Asie a navíc hraje (a má tam uvedeno bydliště) za Kazachstán, a to je také Asie. Takže...:-)????
Reagovat
rib
pardon, Volgograd je asi těsně v Evropě
Reagovat
smazaný uživatel
Rusko (tedy i Volgograd) před Uralem se odjakživa bere jako Evropa.
Je to Rus a hraje za Kazachstán. Stejně jako mnozí další. Jaký je asi účel změn občanství? Získáním pasu tohoto státu se staneš Asiatem? Tímto momentem se ti zešikmí oči?
Reagovat
rib
pardon, ale názorem, že Asiat = šikmé oči, jsi mě vážně dostal... No což, zdá se, že ani v době internetu nikdo neví všechno, pane atropologu Broži :-))))))))))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem spokojená teda, bylo jasné, že Ana bude kousat, ale Petře hodně pomohla dneska, je to jedno, už je to minulost, nebude se nikdo ptát, jak by to bylo, kdyby.....Petra je známá tím, že jakmile ji jak říká rupne v hlavě, je to znát, ježiši, ale co můžeme chtět?? je eště takmladá, ty zkušenosti a takovéto turnaje?? teprv to přijde, nebo naopak ne, vzpomínám na začátky Kim, to bylo hodně podovbný, důležité je, že bojuje, nemusí to vyjít, ale bojueje, a že pak takto náročný zápas vyhraje? to z ní dělá takovou hráčkou, jakou zatím je, teď asi 1/4 finále přejde, měla by dle papíru, ale pak asi Masha a tam se ukáže, jak na tom je, Masha jí bude kouseat mnohem víc, každopádně, hezkej start sezony
Reagovat
smazaný uživatel
Jooooooo Je to tam !!!
Gratulace Péťe, s přehledem. Po tom zakolísání ke konci 2.setu excelentní TB.
Anička tam na konci 2.setu zkusila absolutní riziko, párkrát se jí to povedlo, ale tohle se nedá hrát pořád. Ale nehrála Ana opravdu špatně, to co ale stačilo na No.1 před 5 lety dnes už nestačí, nicméně škrábe se nahoru holka a přeju ji, aby se jí dařilo v tom pokračovat.
Petra tímto srovnala loňský výsledek na AO a teď už to může být jenom lepší, lepší a lepší !!! :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
"to co ale stačilo na No.1 před 5 lety dnes už nestačí" !!!
To myslíš vážně? Na postup do tří finále na grandslamech (2007-08) snad Ana musela hrát úplně jiný level. Poslední 3,5 roku roky předvádí jenom bídu.
Reagovat
freeteepek
Dnes Ana hrála velmi dobře. Petra ji ale k ničemu nepustila. Ana sama říká, že se učí hrát agresivněji. Nevím, jak hrála v r.2008, ale mě z toho vyplývá, že se tehdy tak agresivně nehrálo a že to, co stačilo tehdy na No.1, dnes už nestačí(být jedničkou dlouhodobě, ne jen týden).Taky na to Karol brzo dojede...
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas super, dobře zvládnutý až na konec druhého setu. Jentak dál.
Reagovat
vendulkabendulka
Cele AO mi zatim prijde strasne nejista. Jo, zahraje par uzasnych uderu, ale spoustu casu bojuje sama se sebou. Zatim ji zadna ze souperek skutecne neproverila a bojim se ze s tim co ted hraje v semi nebude mit sanci. Ctvrtfinale jeste nejspis da, ale jestli se nenakopne, se Serenou (resp Marii) dopadne bidne.
Sorry ze jsem pesimistka :)
Reagovat
Nancy_z
Já věřím, že se rozehrává a proti silným soupeřkám se ukáže :-) Každý postup dál povzbudí a přidá na psychice...
Reagovat
Carloss
Mně na AO přišla vyloženě v pohodě jen když hrála s Kirilenkovou. Každopádně tohle u Petry nemusí nic znamenat, v Hopman cupu taky sehrála první dvě utkání nijace a pak se začala lepšit a vše vygradovalo výtečnou hrou ve finále s Bartoli.
Reagovat
vendulkabendulka
Ano, je pravda ze hraje se slabsimi souperkami hur. Ne ze by je podcenovala, ale vetsinou ji prvni lehce vyhrany set ukonejsi a kolikrat to pak musi zachranovat. No uvidime. V QF asi bude mit Ceng, ta zatim celkem jede, tak snad to bude pro Petru vyzva a zacne zas zarit.
Reagovat
Carloss
Nicméně je z ní cejtit, že nehraje úplně uvolněně, že sama z tý hry nemá většinou radost. Taky se mi na to nedívá moc příjemně. Je to takový hrozně vydřený. Dneska jsem měl celou dobu pocit, že kdyby Ana začala hrát ještě o něco líp a vyhrála ten druhej set, tak se v tom třetím Petra úplně sesype.
Reagovat
rib
taky mi připadá, že sice není úplně v pohodě, ale zoceluje se, zvyká si na pozornost, pořád nějaké rozhovory, očekávání, že vyhraje, téměř jen na centrkurtu, to je fakt hodně velkých změn... Líbí se mi, jak se snaží držet klid a úsměv, tak věřím, že přijdou i ty nohy :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
První zápasy má většinou nervóznější, ale čím je dál tím hraje líp a líp, tak snad to bude platit i dál. Věřím, že předvede ještě super výkon.
Reagovat
freeteepek
Petra se zlepšuje. Mě naopak nepřišla nejistá, ale už poměrně dost jistá. Zápas měla opět na raketě a vypadla z role až na samém konci 2.setu. Ona to má pod kontrolou. To my, u TV, jsme nejistí, kdy zase přijde krize a jestli se bude hrát 3. set.
Reagovat
Fandina
pestrý tenis. Nikdy u ní nevíte co bude dominovat, jak bude hrát.. je to velmi zajímavý prvek nepřirovnatelný k nikomu. Nicméně už vyhrála grandslam a turnaj mistrin. Náhodné to není jen zajímavé. Někdy hraje rychle, někdy silově, někdy technicky, někdy útočně..... navíc působí plavně a lehce. Mentálně na výhru v AO má. Pokud projde do finále, vyhraje.
Reagovat
Forsberg.Peter
To byl příšerný zápas, 80% výměn končilo po 2-3 úderu. Největší perly byl return Ivanovic za sebe či promáchnutá smeč Kvitové. Za tohle by měly obě vrátit divákům vstupné. Nejlepší ze všeho byl anglický komentátor, prý štěkání Kvitové je český překlad Come On :-)
Reagovat
vendulkabendulka
Jak jinak chces do anglictiny prelozit 'Pojd', truhliku?
Reagovat
Nancy_z
A není? Křičí Pojď!, co to podle Tebe znamená? :-)
Reagovat
Forsberg.Peter
Křičí??? Pod slovem křik si tedy představuji něco jiného teda.
Reagovat
vendulkabendulka
A co si vy, Kefalin predstavujete pod takym slovom 'krik'?
Reagovat
Forsberg.Peter
No, já už raději půjdu :-)) Něco na bázi Leyttona Hewitta, doufám, že alespoň nějaký důvod dnes bude mít to předvést.
Reagovat
VlS
nehrála špatně, sice dlouhou výměnu snad nebylo vidět, ale mělo to většinou docela šťávu. Gratulace Petře k postupu do QF a vyrovnání loňského výsledku. Tak teď ještě pár kol přidat navíc (stačí 2:-)).
Fakta asi je, že když Petra něco zmastí, tak ji to vykolejí. To nebyl ten netrefenej volej, to byl už následek, ten zmaštěnej byl ten předtím, nahranej Anči na raketu. A pak 2 gamy nebyla na kurtu. No, zaplaťpánbu, zazvonili včas.
Reagovat
smazaný uživatel
Mno, vyhrála! Ale taky vám přišlo, že byla taková nejistá? Nebo aspoň já jsem to tak cítila:)...
Reagovat
Nancy_z
Mně přišla trochu nervózní, ale Aně naštěstí nešel první servis a Petra je bojovnice a i když to ke konci bylo o nervy, tak to zvládla. Hurá :-)
Reagovat
Jabadu
Ále, to jsou ty vaše ženské pocity. Jistě, chápu, že to může mít vliv, ale Péťa je válec! A tu nějaký menses nezastaví!
Reagovat
rib
jj, bylo to jen o tom, kdy se Petra dá dohromady, prostě Ana je sice krásná, ale zhubla asi moc, nemá vůbec žádnou sílu a všechno hrát švihem nestačí... Petro do toho!!!
Reagovat
Jabadu
Ne úplně v suchém triku, ale jistě!
Reagovat
smazaný uživatel
yes!!!! supééér...čtvrtfinále by mělo být lehké proti Errani nebo Zheng!!
Reagovat
smazaný uživatel
za stavu 6:1 spadla z Petry nervozita
Reagovat
smazaný uživatel
Jak vidíte Tie-break?
Reagovat
smazaný uživatel
7-2
Reagovat
smazaný uživatel
šance 50:50, ale teď je to 2:0 pro Petru
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslim, že už to Petra zvládne
Reagovat
smazaný uživatel
obě jsou děsně nervózní, Petra ovšem více, ale snad to tam spadne
Reagovat
smazaný uživatel
:DD
Reagovat
VlS
slavit se má až nakonec
Reagovat
VlS
Tak už můžem, je to supééééééér
Reagovat
smazaný uživatel
To ticho tu je deprimující, že by všichni spali nebo se čeká s napětím, zdali to Petra dotáhne?
Reagovat
smazaný uživatel
spíš je to docela nudný...
Reagovat
smazaný uživatel
jsem to možná trochu zakřik :)
Reagovat
smazaný uživatel
konečně něco pro diváky a nervní typy :-)
Reagovat
smazaný uživatel
sem myslel, že pujdu spát, když byl 2. set 3:5 :-/......
Reagovat
smazaný uživatel
co udělá 1 nepovedená smeč...
Reagovat
smazaný uživatel
Ana je slabá jak třikrát vylouhovaný čaj. Pár let zpátky patřila k nejlepším, pak jí ale sláva stoupla do hlavy a už pěkně dlouho na absolutní špičku vůbec nestačí. Příště by neškodilo víc pokory v prohlášeních.
Některé podřadné turnaje občas zvládne, ale výsledky na masters a grandslamech jsou tristní. Počínaje Wimbledonem 2008 hrála na 14 grandslamech a na tolik pokusů se dostala nejdál do 4. kola. Dnes tuhle dlouhodobou mizérii sotva zlomí.
Reagovat
smazaný uživatel
Taková zábavná chvilka, kdy si Anič myslí, že gem již je over, zatímco jí zbývá ještě fiftýn, se jen tak nevidí.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Jabadu
6:2 Už se může do čtvrtfinále! Teda ještě se nemůže, ale doufám, že půjde o formalitu.
Reagovat
smazaný uživatel
1. set za 30 min, celkem rychlé. Hláška, že to nebude snadné utkání, se zdá v danou chvíli býti zábavnou.
Reagovat
Jabadu
Eurosport většinou komentují týpci s egem Járy Nadsamce - blbečka, kezerý vydělal na ještě větší blbosti jeho svěřenek.
Reagovat
smazaný uživatel
Hmm, tak prozatím Anu slušně páře.
Reagovat
Jabadu
Znáš výraz moravského "pagátla" ... "Neser mi ...!"
Reagovat
smazaný uživatel
Ne a je mi to úplně jedno :D
Reagovat
smazaný uživatel
Hurá, konečně se může přestat přetřásat ten "incident", Petra právě poprvé brejkla Anič.
Reagovat
Jabadu
Pojď, synu ...!
Reagovat
Labi
Momentálně by v austrálii mělo být rano snad se Tomáš Berdych z toho vyspal a při první příležitosti předstoupí před média a omluví se svým fanouškům a všem příznivcum tenisu za své "jednání"
Reagovat
taffer
Tak toho bych se u Berdycha "nebál".
Reagovat
VlS
No, já sice Matse beru s rezervou, ale v podstatě řekl, že to nebyla náhoda, ale taky řekl, že to Tom taky zvoral. Pak přiznal, že jemu kdysi nepodal ruku Noah, i když to tak nějak diplomaticky zabalil, že Yanik na to neměl asi myšlenky :-))
Reagovat
Heather_Fedex
At zvitezi vitezove!!!
Reagovat
Jabadu
Úžasná formulace! Ale vynechme češtinu. Tom se nemá za co omlouvat. Almagro (dle mého názoru) ho mohl velmi vážně zranit úderem do obličeje. Netvrdím, že to byl úmysl. Hrál si na střelce a dlouho mu to vycházelo. Až na ty tie - breaky. Tam je síla šampiónů. Velká "čtyřka" je momentálně těžko k poražení. A to ještě ti Španělé mají nějaký zázračný elixír - připomíná mi to situaci ve F1 - co nemá Ferrari, je zakázáno!
Reagovat
Jabadu
Ehm ... dovětek. Buď hlavně Red Bull!
Reagovat
Jabadu
Ehm ... dovětek. Buď hlavně Red Bull!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist