9. den v Melbourne: Na programu jsou první čtvrtfinále. Djokoviče vyzve Zverev, Serena se utká s Halepovou

15. 2. 2021, 20:30
Previews 39
V rámci devátého hracího dne letošního ročníku Australian Open se představí první čtvrtfinalisté. Světová jednička a vítěz posledních dvou ročníků Novak Djokovič se utká s Alexanderem Zverevem, sedminásobná šampionka Serena Williamsová narazí na Simonu Halepovou, Grigora Dimitrova vyzve senzace letošního ročníku a kvalifikant Aslan Karacev a největší favoritka Naomi Ósakaová nastoupí proti Su-Wei Hsieh.
NÁŠ DNEŠNÍ VÝBĚR
• Čtvrtfinále dvouhry žen •
Su-Wei Hsieh (Tchaj-wan) - Ósakaová (3-Jap.) | Rod Laver Arena (2:30 SEČ)
S. Williamsová (10-USA) - Halepová (2-Rum.) | Rod Laver Arena (9:00 SEČ)
• Čtvrtfinále dvouhry mužů •
Dimitrov (18-Bulh.) - Karacev (Rus.) | Rod Laver Arena (5:00 SEČ)
Djokovič (1-Srb.) - A. Zverev (6-Něm.) | Rod Laver Arena (10:30 SEČ)


• Čtvrtfinále dvouhry žen •
Su-Wei Hsieh (71.) - Naomi Ósakaová (3.) | Rod Laver Arena (2:30 SEČ)
Su-Wei Hsieh se v 35 letech dočkala premiérové účasti ve čtvrtfinále grandslamových turnajů a v úterý vyzve největší favoritku, předloňskou šampionku a světovou trojku Naomi Ósakaovou. Bývalá světová jednička porazila současnou deblovou světovou jedničku předloni právě po cestě za triumfem v Melbourne Parku. Ósakaová ve vzájemné bilanci vede 4-1, pouze jednou nemusel rozhodovat třetí set.

Ósakaová neprohrála už 18 zápasů v řadě a je jasnou favoritkou na postup. Hsieh v Melbourne hraje velmi dobře, ale na agresivní hru mladší Japonky by neměla mít odpověď. Ósakaová navíc při každém postupu do čtvrtfinále grandslamu nakonec celý turnaj vyhrála.

Tip: Ósakaová ve dvou setech

Aktuální forma
Zatímco ve čtyřhře je světovou jedničkou, ve dvouhře se Hsieh dlouho nedařilo. Do letošní sezony sice vstoupila vítězstvím nad Markétou Vondroušovou, nicméně následující dva duely prohrála.

Cesta turnajem
Na Australian Open překvapila postupem přes favorizovanou kvalifikantku Cvetanu Pironkovovou, poté vyřadila vracející se grandslamovou šampionku Biancu Andreescuovou, ve třetím kole nedovolila dopodávat téměř tříhodinovou bitvu Saře Erraniové a v osmifinále snadno přehrála Vondroušovou.

Historie na Australian Open
Hsieh hraje své jubilejní desáté Australian Open (v hlavní soutěži). Ve druhém týdnu je potřetí, poprvé ve čtvrtfinále. Loni se s úvodním grandslamem sezony loučila hned na úvod po jasné porážce s Julií Putincevovou.

Su-Wei Hsieh - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Australian Open (čtvrtfinále)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Australian Open (čtvrtfinále)
Bilance: 5-2
Bilance z posledních 10 zápasů: 6-4
Bilance na venkovních betonech: 5-2
Bilance proti hráčkám Top 10: 1-0 (kariérní 8-25)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 0-0)

Su-Wei Hsieh - Australian Open
Kariérní bilance: 15-9
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2021)
Loňský výsledek: 1. kolo
Bilance ve čtvrtfinále: 0-0
Generálka: Melbourne 2 (1. kolo)
Cesta turnajem: Pironkovová (7-5 6-2), (8) Andreescuová (6-3 6-2), Erraniová (6-4 2-6 7-5), (19) Vondroušová (6-4 6-2)

Aktuální forma
Ósakaová se momentálně veze na vítězné vlně 18 zápasů. Japonka poslední porážku na turnajích zaznamenala loni ve třetím kole právě na Australian Open. Bývalá světová jednička startovala na jedné z generálek a poradila si s Alizé Cornetovou, Katie Boulterovou i Irinou Beguovou. K semifinále kvůli menšímu, ale nijak vážnému zranění nenastoupila.

Cesta turnajem
Na Australian Open si suverénně poradila s Anastasií Pavljučenkovovou, Caroline Garciaovou i Ons Džabúrovou. V osmifinále po obratu a dvou odvrácených mečbolech zdolala výborně hrající Garbiñe Muguruzaovou.

Historie na Australian Open
Ósakaová hraje na Australian Open pošesté a potřetí je ve druhém týdnu. Nejlépe si vedla předloni, kdy ve finále porazila Petru Kvitovou. Loňská obhajoba titulu pro ni skončila ve třetím kole po porážce s Cori Gauffovou.

Naomi Ósakaová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Melbourne 1 (semifinále)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Melbourne 1 (semifinále)
Bilance: 7-0
Bilance z posledních 10 zápasů: 10-0
Bilance na venkovních betonech: 7-0
Bilance proti hráčkám Top 50-100: 2-0 (kariérní 47-19)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 3-0)

Naomi Ósakaová - Australian Open
Kariérní bilance: 19-4
Nejlepší výsledek: vítězka (2019)
Loňský výsledek: 3. kolo
Bilance ve čtvrtfinále: 1-0
Generálka: Melbourne 1 (semifinále)
Cesta turnajem: Pavljučenkovová (6-1 6-2), Garciaová (6-2 6-3), (27) Džabúrová (6-3 6-2), (14) Muguruzaová (4-6 6-4 7-5)


Serena Williamsová (11.) - Simona Halepová (2.) | Rod Laver Arena (9:00 SEČ)
Sedminásobná šampionka Serena Williamsová bude pokračovat v útoku na vyrovnání rekordu Margaret Courtové v počtu grandslamových trofejí soubojem bývalých světových jedniček a grandslamových vítězek se Simonou Halepovou. Williamsová ve vzájemné bilanci dominuje poměrem 9-2, poslední souboj předloni ve finále Wimbledonu ale suverénně vyhrála finalistka ročníku 2018 Halepová.

Williamsová letos hraje velmi dobře, je mnohem více fit než v předchozích sezonách po návratu z mateřské, a dokonce je mírnou favoritkou na postup. S tím nelze nesouhlasit, navíc na Halepovou umí. Tohle může být parádní bitva.

Tip: Williamsová ve třech setech

Aktuální forma
Williamsová letos ještě nezaznamenala porážku. Na generálce v Melbourne Parku se dostala do semifinále, k němuž kvůli zranění pravého ramene nenastoupila.

Cesta turnajem
Přemožitelku zatím nenašla ani na Australian Open, kde bez ztráty setu vyřadila Lauru Siegemundovou, Ninu Stojanovičovou i Anastasii Potapovovou a v osmifinále ve třech setech zdolala skvěle hrající Arynu Sabalenkovou.

Historie na Australian Open
Williamsová hraje své jubilejní dvacáté Australian Open a v minulosti se jen čtyřikrát nedostala do druhého hracího týdne, naposledy loni, kdy ve třetím kole senzačně prohrála s Qiang Wang. Celkem osmkrát byla ve finále a sedmkrát uspěla.

Serena Williamsová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Melbourne 2 (semifinále)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Melbourne 2 (semifinále)
Bilance: 7-0
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na venkovních betonech: 7-0
Bilance proti hráčkám Top 10: 1-0 (kariérní 176-71)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 39-14)

Serena Williamsová - Australian Open
Kariérní bilance: 91-12
Nejlepší výsledek: vítězka (2003, 2005, 2007, 2009 - 2010, 2015, 2017)
Loňský výsledek: 3. kolo
Bilance ve čtvrtfinále: 8-4
Generálka: Melbourne 2 (semifinále)
Cesta turnajem: Siegemundová (6-1 6-1), Stojanovičová (6-3 6-0), Potapovová (7-6 6-2), (7) Sabalenková (6-4 2-6 6-4)

Aktuální forma
Halepová, která měla skvělou druhou půlku loňské sezony, naopak svou první letošní porážku zaznamenala hned na úvodním turnaji. Na generálce v Melbourne i vinou zdravotních potíží ve čtvrtfinále schytala výprask od Jekatěriny Alexandrovové.

Cesta turnajem
Na úvodním grandslamu sezony smetla domácí Lizette Cabreraovou, ale v dalším kole měla obrovské potíže s další domácí tenistkou Ajlou Tomljanovičovou, která dokonce podávala na vítězství. Následovala jasná výhra nad Veronikou Kuděrmetovovou a poté obrat proti úřadující vítězce French Open Ize Šwiatekové.

Historie na Australian Open
Halepová se hlavní soutěže v Melbourne Parku účastní pojedenácté, ve druhém týdnu je pošesté. Jejím maximem je finále ročníku 2018. Loni v semifinále nestačila na Garbiñe Muguruzaovou.

Simona Halepová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Melbourne 1 (čtvrtfinále)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Melbourne 1 (čtvrtfinále)
Bilance: 6-1
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na venkovních betonech: 6-1
Bilance proti hráčkám Top 11-20: 1-0 (kariérní 65-29)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 8-6)

Simona Halepová - Australian Open
Kariérní bilance: 28-10
Nejlepší výsledek: finále (2018)
Loňský výsledek: semifinále
Bilance ve čtvrtfinále: 2-2
Generálka: Melbourne 1 (čtvrtfinále)
Cesta turnajem: Cabreraová (6-2 6-1), Tomljanovičová (4-6 6-4 7-5), (32) Kuděrmetovová (6-1 6-3), (15) Šwiateková (3-6 6-1 6-4)


• Čtvrtfinále dvouhry mužů •
Grigor Dimitrov (21.) - Aslan Karacev (114.) | Rod Laver Arena (5:00 SEČ)
Grigor Dimitrov bude o své čtvrté grandslamové semifinále, druhé v Melbourne, a vyrovnání svého grandslamového maxima bojovat se senzací letošního ročníku Aslanem Karacevem. S ruským kvalifikantem, který na grandslamech hraje hlavní soutěž poprvé, se utká premiérově.

Karacev hraje na Australian Open v naprosto famózní formě, pokud si odmyslíme stav 0-2 v předchozím zápase proti Félixovi Augerovi-Aliassimemu. Výborně se ale prezentuje i Dimitrov, jenž do čtvrtfinále prošel bez ztráty setu a v minulém kole uštědřil výprask špatně hrajícímu Dominicovi Thiemovi. Dimitrov je zaslouženě favoritem, nicméně nebylo by velkým překvapením, kdyby Karacev vyřadil dalšího z nasazených hráčů.

Tip: Dimitrov ve čtyřech setech

Aktuální forma
Dimitrov se na posledních pěti akcích dostal vždy do závěrečných kol. Po solidním závěru loňské sezony do té letošní naskočil na generálce v Melbourne, ve čtvrtfinále nestačil na Corentina Mouteta.

Cesta turnajem
Na Australian Open je zatím suverénní a po cestě do čtvrtfinále neztratil jediný set. Bulharská jednička postupně vyřadila Marina Čiliče, Alexe Bolta, Pabla Carreña (skreč) a špatně hrajícího loňského finalistu Dominica Thiema.

Historie na Australian Open
Dimitrov hraje hlavní soutěž úvodního grandslamu sezony pojedenácté v kariéře a pošesté je ve druhém týdnu, konkrétně ve čtvrtfinále poprvé. Jeho nejlepším výsledkem v Melbourne Parku je semifinále z roku 2017. Loni vypadl už ve druhém kole po pětisetové bitvě s Tommym Paulem.

Grigor Dimitrov - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Melbourne 2 (čtvrtfinále)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Melbourne 2 (čtvrtfinále)
Bilance: 6-1
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na venkovních betonech: 6-1
Bilance proti hráčům mimo Top 100: 3-0 (kariérní 169-68)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 3-2)

Grigor Dimitrov - Australian Open
Kariérní bilance: 28-10
Nejlepší výsledek: semifinále (2017)
Loňský výsledek: 2. kolo
Bilance ve čtvrtfinále: 1-2
Generálka: Melbourne 2 (čtvrtfinále)
Cesta turnajem: Čilič (6-4 6-2 7-6), Bolt (7-6 6-1 6-2), (15) Carreño (6-0 1-0 skreč), (3) Thiem (6-4 6-4 6-0)

Aktuální forma
Karacev loni po restartu sezony zazářil na českých challengerech, rozehrál se do životní formy a díky ní má jistotu, že se v novém vydání žebříčku poprvé objeví v elitní stovce žebříčku ATP. Ruský tenista s přehledem vyhrál všechny tři zápasy v Dauhá a poprvé prošel kvalifikací grandslamového turnaje.

Cesta turnajem
V hlavní soutěži nedal šanci Gianlucovi Magerovi, smetl Jegora Gerasimova a suverénně a bez ztráty setu přehrál i světovou devítku Diega Schwartzmana. V osmifinále proti Félixovi Augerovi-Aliassimemu se Rusovi zpočátku nedařilo a prohrával už 0-2 na sety, přesto slavil postup.

Historie na Australian Open
Sedmadvacetiletý Karacev v hlavní soutěži grandslamů účinkuje poprvé.

Aslan Karacev - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: první turnaj
Největší úspěchy na venkovních betonech: první turnaj
Bilance: 7-0
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na venkovních betonech: 7-0
Bilance proti hráčům Top 21-30: 0-0 (kariérní 0-1)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 0-0)

Aslan Karacev - Australian Open
Kariérní bilance: 4-0
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2021)
Loňský výsledek: nehrál
Bilance ve čtvrtfinále: 0-0
Generálka: žádná
Cesta turnajem: Mager (6-3 6-3 6-4), Gerasimov (6-0 6-1 6-0), (8) Schwartzman (6-3 6-3 6-3), (20) Auger-Aliassime (3-6 1-6 6-3 6-3 6-4)


Novak Djokovič (1.) - Alexander Zverev (7.) | Rod Laver Arena (10:30 SEČ)
Vítěz posledních dvou ročníků a světová jednička Novak Djokovič bude pokračovat v obhajobě loňského triumfu, útoku na celkově devátý triumf v Melbourne Parku a 18. grandslamový vavřín proti loňskému semifinalistovi Alexanderovi Zverevovi. Před dvěma týdny v ATP Cupu po obratu vyhrál Djokovič a zvýšil své vedení ve vzájemné bilanci na 5-2.

Djokovič si ve třetím kole zranil břišní sval, ale osmifinále zvládl odehrát bez větších potíží, až na to, že když ve druhé sadě prohrával o brejk, tak se odmítal natahovat po dělových prvních servisech Milose Raonice. Ve výměnách i na podání však působil relativně v pořádku a zřejmě není zranění tak vážné, jak se očekávalo. Djokovič je největším favoritem a ani Zverev by ho neměl zastavit, pokud tedy světová jednička bude fit.

Tip: Djokovič ve čtyřech setech

Aktuální forma
Djokovič do letošní sezony stejně jako do té loňské vstoupil v ATP Cupu. Ve dvouhře si sice svou neporazitelnost udržel, když zdolal Denise Shapovalova a po obratu Alexandera Zvereva, nicméně Srbsko skončilo už ve skupině a loňské prvenství neobhájilo.

Cesta turnajem
Na Australian Open největší favorit začal suverénním vítězstvím nad svým oblíbeným soupeřem Jérémym Chardym, ve druhém kole ztratil set se skvěle hrajícím Francesem Tiafoem a ve třetím kole si zranil břišní sval a s Taylorem Fritzem musel do rozhodující sady. V osmifinále vyhrál i svůj 12. souboj s Milosem Raonicem, tentokrát ve čtyřech setech.

Historie na Australian Open
Djokovič je s osmi triumfy nejúspěšnějším hráčem úvodního grandslamu sezony. V Melbourne startuje posedmnácté a v minulosti se pouze třikrát nedostal do druhého týdne.

Novak Djokovič - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: první individuální turnaj
Největší úspěchy na venkovních betonech: první individuální turnaj
Bilance: 6-0
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na venkovních betonech: 6-0
Bilance proti hráčům Top 10: 1-0 (kariérní 216-100)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 37-9)

Novak Djokovič - Australian Open
Kariérní bilance: 79-8
Nejlepší výsledek: vítěz (2008, 2011 - 2013, 2015 - 2016, 2019-20)
Loňský výsledek: vítěz
Bilance ve čtvrtfinále: 8-3
Generálka: ATP Cup (bilance 2-0)
Cesta turnajem: Chardy (6-3 6-1 6-2), Tiafoe (6-3 6-7 7-6 6-3), (27) Fritz (7-6 6-4 3-6 4-6 6-2), (14) Raonic (7-6 4-6 6-1 6-4)

Aktuální forma
Zverev sice v letošním ATP Cupu prohrál dva ze tří zápasů, ovšem herně si vedl velmi dobře. Nejprve zdolal Denise Shapovalova a poté sebral set právě Djokovičovi i rozjetému Daniilovi Medveděvovi.

Cesta turnajem
Na Australian Open měl v prvním kole nečekané potíže s Marcosem Gironem, když ztratil úvodní sadu. Od té doby zatím žádný set neprohrál a poradil si s Maximem Cressym, Adrianem Mannarinem a Dušanem Lajovičem.

Historie na Australian Open
Zverev se postupu do druhého týdne Australian Open dočkal až předloni při své čtvrté účasti v hlavní soutěži. Nejlepší výsledek zaznamenal loni, kdy v semifinále podlehl Dominicovi Thiemovi.

Alexander Zverev - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: první individuální turnaj
Největší úspěchy na venkovních betonech: první individuální turnaj
Bilance: 5-2
Bilance z posledních 10 zápasů: 6-4
Bilance na venkovních betonech: 5-2
Bilance proti hráčům Top 10: 0-2 (kariérní 27-37)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 2-2)

Alexander Zverev - Australian Open
Kariérní bilance: 16-5
Nejlepší výsledek: semifinále (2020)
Loňský výsledek: semifinále
Bilance ve čtvrtfinále: 1-0
Generálka: ATP Cup (bilance 1-2)
Cesta turnajem: Giron (6-7 7-6 6-3 6-2), Cressy (7-5 6-4 6-3), (32) Mannarino (6-3 6-3 6-1), (23) Lajovič (6-4 7-6 6-3)

AUSTRALIAN OPEN 2021 - PROGRAM 9. HRACÍHO DNE
• ROD LAVER ARENA • (od 2:30 SEČ)
1. Su-Wei Hsieh (Tchaj-wan) - Ósakaová (3-Jap.)
2. Dimitrov (18-Bulh.) - Karacev (Rus.) / nejdříve v 5:00 SEČ
3. S. Williamsová (10-USA) - Halepová (2-Rum.) / nejdříve v 9:00 SEČ
4. Djokovič (1-Srb.) - A. Zverev (6-Něm.)
• COURT 3 • (od 1:00 SEČ)
2. Krejčíková/Siniaková (3-ČR) - Fichmanová/Olmosová (Kan./Mex.)
• COURT 13 • (od 2:00 SEČ)
2. Hradecká/Polášek (ČR/SR) - Klepačová/N. Skupski (Slovin./Brit.) / nejdříve v 7:00 SEČ
Kompletní program 9. hracího dne
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

39
Přidat komentář
blixa
Teda ti lajnoví, to je dneska peklo ! smile
Reagovat
smazaný uživatel
Myslel som si, ze Pouille v SF grandslamu je vrchol celozivotneho stastia na zreb.

Ale ono to pokračuje :)
Reagovat
EllNino
Paradni jizda smilesmilesmile
Reagovat
paddy
Až Karacev porazí Rafu ve F, tak se v Bohnicích potkáš se svým kamoškem Kamillosem, kde budete sdílet stejný pokoj smile smile
Reagovat
smazaný uživatel
Podaj to :)

Alebo zas ostaneme iba pri reciach, hrdina?..:)
Reagovat
Krisboy
Tak to je vysoká daň za skalp Thiema. Škoda, návrat do špičky bych mu přál.

A Karatsev se teda v létě v Česku rozehrál více než slušně smile
Reagovat
Mayo
Neviem kto to je Karatsev ale ide beast mode smile
Reagovat
Usm
Nemyslím si, než se Dimitrov zranil, tak měl utkání pod kontrolou. Ten, při vší úctě k jeho formě, nebude v semi vážným soupeřem
Reagovat
Nola
Grigor sa nedokaze vobec hybat, neskutocny turnaj, nedokaze servirovat, vsetko hra z miesta
Reagovat
Usm
Takže to vypadá, že někdo z dvojice Djokovic/Zverev bude mit průchod přes semifinále téměř zadarmo?
Reagovat
Nola
netusim, momentalne to vyzera, ze zranit sa moze ktokolvek, Grigor mal pritom uplne jednoduche zapasy....
Reagovat
gigin
Reagovat
Krisboy
Spíše Dimitrov hraje jako Kyrgios v "nejlepší" formě. To je skoro na pokutu, co tam dělá. Nebo spíš nedělá.
Reagovat
gigin
Ježíš to začal od s tě stavu 1:3 ve třetím. Podle mne jak něco dobíhal. Něco je špatně. Už MTO.
Reagovat
Krisboy
Právě od toho stavu jsem to viděl. Bez zájmu, bez energie, na jeden úder ať letí kam letí. Tak snad to nebude nic vážného a rozchodí to.
Reagovat
Krisboy
Tak asi ne smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Thiem byl bez zajmu cely zapas...no:)
Reagovat
Krisboy
Tak to jsem naštěstí neviděl vůbec
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak to jsi mel stesti... dost nestravne to bylo, ani jsme nedokoncil.
Reagovat
Vlk-v-trave
Reagovat
Krisboy
Co to tam ten Dimitrov vyvádí? Není zraněnej?
Reagovat
Mira17
Tak Karolina uz v 1 hod. Australani chteji pro Barty delsi cas na regeneraci asi pocitaji ze vyhrajesmile
Reagovat
tommr
dneska to byl ukázkovej příklad toho jak se z pohodový výhry dá udělat úplně zbytečný třísetový drama i když nakonec se štastným koncem ... smile
Reagovat
Fandina
KrejSi postupují do semifinále. Viděla jsem jen konec a zdálo se mi, že obě holky spíš kontrolují střed kurtu, než že by spíš jako dřív byla Katka u sítě a Krejča vzadu.
Reagovat
Fandina
Jurak Stojanovic porazily ve třech setech. A byl to dlouhý mač. Gratulka.
Reagovat
tommr
hrajou to pořád stejně: Bára kontroluje BL a Katka hraje na síti ...
Reagovat
Fandina
To bych neřekla. Viděla jsem podání Katky a tam byly obě ve středu.
Reagovat
Mayo
Dimi 3-0
Djoki 3-0
Reagovat
Marduch
býst mót
Reagovat
Rafaeoli25
Dim 3:1 nebo 3:2
Zverev 3:2 nebo 3:1
Reagovat
tommr
mají letos dobrej los a po nečekaným vypadnutí nasazených jedniček Hsieh/Strýcová by měly minimálně dojít do finále ...
Dnešní čtvrtfinále musí zvládnout bez větších potíží ve dvou setech ... smile
Reagovat
RF46
Zverev vyhraje! smile
Reagovat
paddy
před 4 dny by tato hláška vypadala jako zoufalé přání smile
Reagovat
RF46
Myslim, ze kdyz je Djok zranenej, tak to fakt neda proti Zvireti...
Reagovat
Rafaeoli25
Vidím to podobné. A i když nebyl Djoker zraněnej na ATP cupu tak s ním Zverev sehrál vyrovnanej zápas a mohl vyhrát, natož proti zraněnému soupeři.
Reagovat
Vlk-v-trave
no mozna to bude stale zoufale prani i behem zapasu.
to na zraneneho Nadala se domluvili dva. Matti se potkal se Stefanem, ponarikal, ze je zraneny, a tak bude lepsi, kdyz si Stefan dachne pred zapasem se zranenym Majorcanem, mozna uhraje aspon jeden set:) aby v tom finale aspon trochu pocitil, ze vubec na nejakem turnaji hral.
Reagovat
Rafaeoli25
Nadal to překonal zdá se a pokud projde bez potíží přes Tsipa tak má velkou šanci na titul, zvlášť pokud by Djoker nedošel do finále.
Reagovat
turista
To bychom si v Djokolandu teda nepřáli.
Reagovat
paddy
v LGBT areně přitáhnou největší pozornost zápasy uspávače hadů a neohrožené lovkyně zmijí smile

snad nedojde k nějakému skandálu, jako tomu bývá zvykem na USO smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist