Alcaraz se ani letos nezúčastní Masters v Monte Carlu, Španěla nepustí do hry zranění

9. 4., 19:40
Aktuality 14
Carlos Alcaraz (20) se kvůli zranění ruky nepředstaví na Masters v Monte Carlu. Jeden z favoritů antukového turnaje, jenž měl coby třetí nasazený hráč v úvodním kole volný los, o odstoupení z prestižní akce informoval na sociálních sítích.
Profily hráčů
Alcaraz stejně jako loni přijde o Masters v Monte Carlu (© AFP)

Alcaraz se potýkal se zraněním svalu na předloktí pravé ruky a v Monte Carlu se snažil do poslední chvíle s fyzioterapeuty pracovat na tom, aby mohl nastoupit. "Ale není to možné, nemůžu hrát. Moc jsem se na to těšil. Uvidíme se příští rok," napsal.

Při dosud jediném startu v Monte Carlu v roce 2022 vypadl Alcaraz ve druhém kole. Letos měl do turnaje vstoupit duelem s Félixem Augerem-Aliassimem z Kanady, v tomto dějišti se kvůli zranění nepředstavil ani loni.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

14
Přidat komentář
AlisaMiller
Žhavé dívky na vás čekají --> WWW.NU4.FUN
Reagovat
Stan_Borowitz
Hlavně aby Alcaraz nebyl další z řady skvělých tenistů, kterým zranění pokazila kariéru. Namátkou Haas, delPotro, Thiem, Nadal, Federer...
Reagovat
australan.tenis
Federer a Nadal?

Konkretizuj prosím.

Z toho seznamu se dá brát vážně pouze Haas, Thiem a Del Potro. Podle mě jsi měl zmínit Nalbandiana.

Murray je mnohem vážnější případ než Nadal s Federerem dohromady. Hlavně nezmiňuje Federer a záda a Nadal a kolena.
Reagovat
australan.tenis
Hlavně nezmiňuj*
Reagovat
Stan_Borowitz
Na Nalbandjana a Murrayho jsem zapomněl, tímto se jim omlouvám. Ale psal jsem, že je to jen namátkový výběr. U Nadala vycházím z informací místních expertů, kteří tvrdí, že nebýt jeho pravidelných zranění mimo antukovou sezónu, měl by z ostatních GS stejně titulů jako z RG, tedy celkem cca 50. Což je dost velký rozdíl proti cca 20. Federerovi zranění předčasně a hodně bolestně ukončilo kariéru. Proto tam patří.
Reagovat
australan.tenis
Ach ok, s tím Nadalem jsi to myslel jako ironii. Tak to beru.

S Nadalem je problém v tom, že nikdy nešel na žádnou operaci. Naopak Djokovič, Federer, Murray, Wawrinka, Del Potro .... Všichni šli. Nadal naopak nešel. Nadal je prostě takovej malej prolhanej hispanskej simulant a chcípák.

Hlavní je to, že Nadal každou sezónu vynechává podstatné části sezóny, jelikož do sebe sype nehorázné množství steroidů a PEDS. Dopal tohle dělá už od dob Dr. Fuentese, kdy jako teenager během pár měsíců nabral neskutečné množství svalové hmoty. Bez zobání je nemožné, aby tolik nabral, i kdyby byl mezomorf 1000x.

Proč vynechává tolik měsíců? Protože po následném tvrdém tréninku a sypání potřebuje pročistit tělo od steroidů, aby ho nechytili dopingoví komisaři. Tohle je klasická technika v bojových sportech, kde jsou všichni na steroidech, jde o to být negativní pouze ve správný čas. Nadal se vždycky vrátil v TOP formě, jelikož nikdy nebyl zraněný.

Nadal je kus ho*na no. :))

Djokovič přišel minimálně o 4 GS kvůli poranění a operaci lokte v době svého PRIME (2016-2018).

Djokovič mohl sebrat o několik slamů víc před rokem 2011, kdyby začal svou bezlepkovou dietu dříve než ke konci roku 2010. Djokovič je těžký celiak.

Djokovič nevytěžil maximum ze své kariéry. Naopak Nadal vytěžil více, než by měl.... Overachiever.

Co se Rogera týče. Ano, konec kariéry bolestný, na druhou stranu s výjimkou zad se držel celkem obstojně. Ale kdo neměl problémy se zády. I Djokovič s nimi měl problém, i s ramenem či se zápěstím. Na téhle úrovni má každý něco. Ale ne každý je simulantska nula jako Nadal no.
Reagovat
enfee
Odpocivej bro
Reagovat
australan.tenis
Nole kombo French Open + OH 2024? Jj? NN?
Reagovat
Patik
Alcaraz zranený každú chvíľu kariéra poriadne ani nezačala Sinner zachviľu zanim s Nadalom si môžu založiť tenisovú akadémiu pre dôchodcov 150 tisíc euro individuálny koucing ako si do... t telo za jednu sezónu..dakujem pekne.
Reagovat
Nola
MC nie je povinny turnaj, alebo aspon nebyval a co si spominam, tak ho vynechavali aj hraci B3, teda mimo Rafu, to bola jeho srdcovka, radsej nech sa da dokopy ako riskovat nejake vaznejsie zranenie, a zabalit polku sezony, je este velmi mlady, povyhrava toho este neskutocne vela
Reagovat
australan.tenis
Co máš furt se Sinnerem a se zraněními?

Lol.... Proč jsi tak naivní v poslední době? Furt tu opakujes zranění Sinner. Historii zranění má především Alcaraz.
Reagovat
Krisboy
Neboj, i Sinner se jednou zrání, dočkáš se!
Reagovat
com
tomu taky furt neco je.. uz je s tim trapnej
Reagovat
Kandinsky1
Nemá nějaké české předky ?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist