Allertová si na US Open vyšlápla na Suárezovou. Plíšková, Siniaková a Koukalová dohrály

31. 8. 2015, 18:14
Aktuality 301
US OPEN - První Češkou ve druhém kole US Open se stala překvapivě Denisa Allertová, která při své premiéře na newyorském grandslamu zaskočila světovou desítku Carlu Suárezovou-Navarrovou. První den postoupila ještě Tereza Smitková, další tři české tenistky dohrály. Prokletí grandslamových turnajů v této sezoně určitě nezlomí Karolína Plíšková, neboť v New Yorku končí hned v prvním kole po debaklu s Tatišviliovou. Kateřina Siniaková nepřekvapila proti patnácté nasazené Agnieszce Radwaňské a Klára Koukalová nedokázala ani na dvanáctý pokus postoupit do 2. kola US Open.
Denisa Allertová (© jtbopen.cz)

Denisa Allertová před svou premiérou na US Open neodehrála žádný přípravný turnaj, na tvrdém povrchu hrála poprvé od začátku dubna. To jí ale nezabránilo poprvé v kariéře porazit hráčku Top 10 a zaznamenat tak úspěšný vstup do závěrečného grandslamu roku.

Dvaadvacetiletá Češka si v New Yorku vyšlápla na desátou hráčku světa Carlu Suárezovou-Navarrovou. O čtyři roky starší Španělku porazila 6-1 7-6 a připravila jí už sedmou porážku v řadě.

První set získala Allertová bleskově za necelou půl hodinu hry, druhá sada však nabídla mnohem větší drama. Česká tenistka se v ní dostala ze stavu 1-4 a dokonce přežila celkem šest setbolů - tři za stavu 4-5 a další tři v dvanáctém gamu. 

"Jsem strašně ráda, že to dopadlo takhle skvěle. Mám ještě euforii po zápase a myslím, že mi to dojde až později. Jsem ráda, že jsem porazila tak skvělou hráčku," zářila Allertová.

V letošním roce se Allertová představila poprvé v hlavních soutěžích všech grandslamových turnajů a na každém 1. kolo zvládla. "Musím říct, že se to povedlo hodně dobře, to jsem nečekala," řekla.


O premiérové třetí kolo se utká s Italkou Robertou Vinciovou. "Budu věřit, doufat a bojovat, aby se i to druhé kolo podařilo zlomit," řekla Allertová.  V její osmině pavouka zůstává už jen jedna nasazená tenistka a to bez formy hrající Kanaďanka Eugenie Bouchardová. Kromě Suárezové dnes totiž vypadly i Srbky Ivanovičová a Jankovičová.


Poprvé ve druhém kole je i Smitková
Ve večerním duelu si premiérovou výhru při druhé účasti na US Open připsala také Tereza Smitková, jež i díky osmi esům zdolala 7-6 6-2 Rumunku Cristinu-Andreu Mituovou.

Jednadvacetiletá Češka tak po více než třech měsících (poprvé od French Open) vyhrála zápas v hlavní soutěži mimo turnaje ITF, když ukončila sérii šesti porážek.

"Jsem ráda, jestli se mi z toho povedlo vzpamatovat zrovna tady. Cením si toho. Člověk se necítí úplně na kurtu v pohodě, když má tolik porážek za sebou, tak jsem za to ráda," řekla stá hráčka světa.


Koukalová skončila podvanácté v řadě v 1. kole
Ve druhém kole Smitková vyzve devatenáctou nasazenou Madison Keysovou a může tak pomstít svou krajanku Kláru Koukalovou. Ta startovala na US Open podvanácté v kariéře, ale ani letos se jí nepodařilo poprvé postoupit do 2. kola.

"Letos jsem byla úplně v pohodě, ani jsem nebyla nervózní. Nepřemýšlela jsem nad tím, byla jsem paradoxně asi nejuvolněnější, ale bohužel byl proti docela těžký los," řekla.

Třiatřicetiletá Koukalová prohrála s o třináct let mladší Keysovou první set za necelou půl hodinu 2-6, ale ve druhém vedla 4-1 a 40-15 a měla dva brejkboly. Jenže je neproměnila, v dalším průběhu uhrála už jen sedm míčků, ztratila pět her v řadě a prohrála 2-6 4-6.

"Byla to strašná škoda. Třeba by ve třetím byla víc nervózní," posteskla si Koukalová. Se svěřenkyní bývalé světové jedničky Lindsay Davenportové prohrála za hodinu a tři minuty.


Plíšková: Ještě že už letos není další grandslam

Karolína Plíšková v přípravném období vyhrála US Open Series a na US Open zlomit prokletí grandslamových turnajů. Ač je světovou osmičkou, ještě nikdy nebyla dál než ve 3. kole. Poprvé si v něm zahrála loni právě v New Yorku, letos však nezaopakuje ani postup mezi 32 nejlepších.

Třiadvacetiletá Češka selhala nečekaně hned v prvním kole, v němž utrpěla debakl s až 121. hráčkou světa Annou Tatišviliovou. S o dva roky starší rodačkou z Gruzie reprezentující Spojené státy, která si účast v hlavní soutěži zajistila v kvalifikaci, udržela jen dvakrát za celý zápas servis a za pouhých 53 minut hry se rozloučila debaklem 2-6 1-6.

"Co se stalo? Nevím. Asi blbej den. Na druhou stranu ona šla do všeho úplně naplno, tlačila mě od prvního míče. Zahrála neskutečný zápas," řekla Plíšková. Dokonce mimo své zvyky zkusila jít po prvním setu na toaletu. "Pokračovalo to tak jak v prvním setu. Asi jsem neměla svůj den a nebyla tam tak hlavou, jak bych měla být. A ona byla odvážnější a kolikrát mi ustřelila i první servis, na což nejsem zvyklá. Bylo to spíš o ní," dodala skleslá Češka.

Plíšková sice prožívá životní sezonu, v níž se dostala poprvé v kariéře do Top 10, ale grandslamovými neúspěchy si komplikuje boj o účast na Turnaji mistryň. Nejdál se dostala do 3. kola na Australian Open, na Roland Garros a ve Wimbledonu vypadla ve druhém kole.

"Jsem ráda, že už letos není grandslam," prohlásila lounská rodačka, kterou v New Yorku čeká ještě čtyřhra s Němkou Sabinou Lisickou.

Siniaková Polku Radwaňskou nezaskočila
Kateřina Siniaková v letošní sezoně poprvé v kariéře startovala na všech čtyřech grandslamech a bilanci na nich má jednu výhru a čtyři porážky. Po Roland Garros a Wimbledonu se po prvním kole rozloučila také s US Open, kde si dnes odbyla premiéru v hlavní soutěži. 

Devatenáctiletá Češka vyzvala na kurtu číslo 11 bývalou světovou dvojku a turnajovou patnáctku Agnieszku Radwaňskou a favoritku příliš nepotrápila. V prvním setu Siniaková uhrála na returnu pouze pět míčků, dvakrát přišla o servis a prohrála 2-6. Do druhé sady sice vstoupila brejkem, ale potvrdit ho nedokázala. Přestože předvedla několik slibných momentů, časté chyby pramenící z její agresivní hry ji připravily o lepší výsledek, než prohru 2-6 3-6.

"Jsou to nové zkušenosti, ale šla jsem na kurt s tím, že ji můžu i porazit," řekla 69. hráčka světa Siniaková. "Hrála jsem zápas po dlouhé době, protože jsem měla pauzu kvůli zraněnému kotníku. Chtěla jsem se ukázat, chyby tam byly, ale nebylo to zas tak špatný. Budu pracovat na stabilnosti, aby to příště bylo lepší," doplnila.

V New Yorku si Siniaková zahraje ještě čtyřhru s o rok mladší Švýcarkou Belindou Bencicovou, s níž letos triumfovala na turnaji v Praze.

• US OPEN 2015 •
USA / New York, tv. povrch, 20.102.700 dolarů
pondělní výsledky českých tenistek (31. 08. 2015)
• Dvouhra - 1. kolo •
Allertová (ČR) - Suárezová (10-Šp.) 6-1 7-6(5)
Smitková (ČR) - Mituová (Rum.) 7-6(4) 6-2
Tatishviliová (USA) - Karolína Plíšková (8-ČR) 6-2 6-1
A. Radwaňská (15-Pol.) - Siniaková (ČR) 6-2 6-3
Keysová (19-USA) - Koukalová (ČR) 6-2 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

301
Přidat komentář
sprchon
Těch překvapení a zklamání je nějak hodně...

Ale když to všechno projdu, tak pár hráček, kterým jsem fandil, postoupilo. :)

Kiki, Denča, Nasťa, Bětka, Genie, Ana Konjuh, Belinda. Tyhle všechny mi udělaly radost...
Nepotěšila mě Ana Ivanovic, Jelena, Kája, Sloane, Ula.

Jsem zvědav, čeho se dočkáme dneska. :)

První zápasy - Bára s Timeou nebudou na kurtech, takže budu sledovat Lucku střídavě s Angie. Dál je tam Laura, na kterou jsem zvědavej, Cetka a Garbine. V dalších zápasech u mě vede zápas Hrádi s Vikou, super pak bude taky AKS s Julií a nakonec ještě Sam s Timeou Babos. :) Petra ve 3 ráno, tak to fakt nedám...
Reagovat
VlS
První zápasy nebudou na kurtech? To si to mlasknou v podzemce?:-))
Reagovat
sprchon
Třeba. :D Ne všechny první zápasy, jen Barča (z těch co mě zajímají). ;)
Reagovat
Frick
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis-us-open/245418/koukalova-letos-jsem-byla-nejuvolnenejsi-a-stejne-je-to-0-12.html

Tak to s Klarkou nevypadá dobře. :-(
Reagovat
EllNino
bohužel no :( rameno je v tenise duležité, Klárka by neměla hazardovat ...
Reagovat
VlS
Čas končit, no
Reagovat
Frick
https://farm1.staticflickr.com/734/20860611640_cf2fc97f36_o.jpg

Jak často poznáte ty hráčky a kdy tápete? "Výhra" jsou pochopitelně nějaké výrazné vizuální prvky, jako typické oděvové doplňky nebo jiná než bílá barva pleti. Z toho posledního obrázku nebyl problém identifikovat Keys (pleť mulatky), Kiki M. (čelenka, světlý přeliv) a taky mi tam přišla hodně výrazná Timea (je to takové strašidýlko). Naopak Mugu nebo Belindu jsem vůbec nepoznal.
Reagovat
vrabejka
Rafaa k ceste za titulem vykrocil dulezityn 4setovym vitezstvim nad Coricem :)
Reagovat
Frick
http://www.itftennis.com/procircuit/tournaments/women's-tournament/info.aspx?tournamentid=1100035074

Tak ve druhém kole by se mohla utkat Jesika s Patty
Reagovat
Frick
Lucku Šafi neuvidim, takový Monty25 možná bude vědět proč :o)

No ale nedělat z toho vědu. Když to dopadne dobře, uvidim jí příště, když to dopadne špatně, tak budu rád, že jsem tu tragédii neviděl.
Reagovat
smazaný uživatel
No tak to jsem ještě neviděl - jestřáb graficky znázornil míček IN, ale oznámil OUT.
Reagovat
VlS
Jestřáb je taky tvor boží, tudíž omylný :-))
Reagovat
smazaný uživatel
To jistě, ale i tak je to zvláštní, až člověka napadá, jestli je ten jestřáb opravdu tak spolehlivý, jak se tvrdí..
Reagovat
gigin
Tak dá se hacknout, co? :DDD Jestli to obsluhuje nějaký borec, je tam sám. Čert ví, no :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Srandičky srandičky, ale takovouhle botu by si fakt dovolit neměli. Ta obsluha by měla vypadat tak, že borec zmáčkne tlačítko a zbytek udělá počítač..
Reagovat
slacker
a co udela pocitac to zase hrave ovlivni clovek
Reagovat
Chrenda
Tak Klárka pokračuje ve vypadávání v prvních kolech, ale Tereza to dneska zlomila a jde do druhého kola, čímž se zase dostala hlouběji do stovky někam k osmdesátému místu. Tak zítra to vidím s našimi takhle:

Chlapům bych celkem věřil všem...

Veselý > Lorenzi
Berdych > Fratangelo
Rosol > Donaldson

... no a u holek to bude asi trochu horší, ale pořád myslím, že z pěti postoupí tři...

Strýcová < Basczinsky (i když Timea není v oslnivé formě, tak je to asi open)
Šafářova > Tsurenko (aspoň tedy doufám)
Cetkovská > McHale
Hradecká < Azarenka
Kvitová > Siegemund
Reagovat
smazaný uživatel
Monfils taky skreč, dnes se to dost sype.
Reagovat
kada.tom
jojo, buď výpadky favoritů nebo skreče ...
Reagovat
kada.tom
1. krok splněn - Diatchenko nastoupila zraněná a spíš než zápas to připomínalo tragikomedii. Nejde to nějak hodnotit, statistiky jdou stranou, protože dnešní výkony nelze hodnotit. Serena se vůbec neunavila, spíš si tak ozkoušela Arthur Ashe Stadium se střešní konstrukcí.

Ve 2. kole čeká Serenu Kiki Bertens, která by měla být snadným soustem, nicméně i Bertens umí zahrát dobře, ale Serena ji určitě nepodcení :-)
Reagovat
vibbi
Vitalia bohužel nehraje ani svůj standard. Má zraněnou achillovku a zdá se, že po měsících zranění chtěla jen 40 000 doláčů za první kolo. Myslím, že to opravdu chtěla zkusit, protože právě skrečovala a peníze prý stejně neuvidí.
Reagovat
EllNino
ona má zraněný kde co, každou chvíli něco jinýho ...:(
Reagovat
smazaný uživatel
K zápasu nastoupila, takže prémii určitě dostane.
Reagovat
vibbi
Taky jsem si to myslela, ale už to probírá celý twitter, například Ben Rothenberg, sportovní novinář, říká, že prémii nedostane právě kvůli odstoupení.Vyjadřují se k tomu i tenistky, že by prémie být měly.
Reagovat
smazaný uživatel
Já mám zato, že stále platí toto >

http://isport.blesk.cz/clanek/live-sport/191633/isner-chce-pro-tenisty-kompenzace-za-odstoupeni-kvuli-zraneni.html

Pokud nastala změna, rád si o ní přečtu...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak se brzy uzdrav, fešando. :(
Reagovat
EllNino
Vito skrečni to, tohle nemá cenu ...
Reagovat
EllNino
ach ach, proč ty pěkný holky musí furt tak laborovat se zraněníma ...
Reagovat
smazaný uživatel
Už se stalo...
Reagovat
Frick
http://www.rozhlas.cz/zpravy/tenis/_zprava/misto-odpocinku-povinnosti-pliskova-si-pred-us-open-zvyka-na-zivot-hracky-top-10--1527417
Reagovat
EllNino
snad si nebude zvykat moc dlouho ...
Reagovat
bIbec
tohle je zřejmě jedna z hlavních příčin nevyrovnanosti současné špičky. Od holek se nevyžaduje pouze to, být dobrou hráčkou, ale být i dobrou celebritou. Mimo tenisových aktivit je příliš, ohromný mediální pres. Je to rok od roku horší.
Reagovat
EllNino
No tak nakonec ten den neskončil tak blbě, až na tu hrůzu od Karolíny mě překvapila svou hrou Denda i Klára (čekal jsem výprask 6:1 6:2 nebo tak) a Terka jde dál a Madison teď vyzve ona :) tam vidím šanci, pokud Terka bude dobře podávat a nebude bulet :D :D
Reagovat
Frick
Škoda, že se to taky Terce nějak zajímavě neotevřelo... jako Denise...
Reagovat
EllNino
tak Madison dneska byla zranitelná, mohlo se jít i do3. setu, pokud by Klára využívala víc šance :) a Terka přeci jen má lepší servis, ale zase o dost horší pohyb ...no uvidíme :)
Reagovat
MorusRubra
Ještě pořád bulí nebo se už trochu víc otrkala?
Reagovat
EllNino
no popravdě naposledy jsem ji viděl v zápase s Hercog asi v Bukurešti a tam moc nebylo vidět, ale rozharovala rukama furt, takže asi nic moc :) ale Mitu je docela dobrej skalp, ten první set byl důležitej :)
Reagovat
kada.tom
Tereza ve 2. kole, paráda :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
V 1. kole si lehce potrénuje a navíc z její části pavouka vypadly Lucic a Sloane. Všechno špatně...
Reagovat
EllNino
Vandeweghe jí podle mě muže potrápit :) pokud se tam dostane
Reagovat
smazaný uživatel
Možná jo, ale Sloane jsem věřil víc. Spíš až Belinda, ale to je ještě hodně brzy...
Reagovat
kada.tom
právě že všechno správně, Bertens by měla být ve 2. kole taky chuťovka :-)

ale ono obecně ... jít na kurt s tím, že můžu někomu překazit Grand Slam, to musí být strašný pocit a člověk aby se bál vyhrát, protože může překazit něco tak cennýho a výjimečnýho ... jsem zvědav na letošní zápas(y) Sereny v NY :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Naopak. Já být soupeřkou Sereny, tak tam nechám duši! :D
Reagovat
kada.tom
úplně tě vidím :-D

ne, ono to bude na psychiku fakt velikej nápor ... a ty hráčky nejsou tak nepřející jako my tady na TP ... oni to všechno vidí asi trochu jinak .-))
Reagovat
Fandina
Souhlas. Proti Sereně bych se vyhecovala, protože nemám co ztratit. Hrála bych bez nervů.
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, jenže to už se proti ní letos vyhecovalo tolik hráček a ona se (až na dvě výjimky) vždycky nas*ala a otočila to. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Proč tak divně podává?
Reagovat
kada.tom
to nevím, ale v životě jsem to ještě neviděl, aby někdo podával ze stoje ...
Reagovat
EllNino
taky to není její standartní servis víš ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě začíná s raketou zvednutou nahoru. Tohle je ještě "brutálnější" servis, než má Sara, a to už je co říct. Ale mimochodem i v první stovce žebříčku WTA (ale asi i ATP) by se asi našlo víc podivných servisů než těch správných.
Reagovat
EllNino
ona takhle ale normálně nepodává ...
Reagovat
EllNino
nemuže servírovat naplno, poslední zápas vzdala, je mi jí líto :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to bude dneska jednoznačná záležitost... :(
Reagovat
EllNino
spíš si myslím, že piřjde skreč ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale že takhle podává od začátku. To se divím, že vůbec nastoupila...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to bude dneska jednoznačná záležitost... :(
Reagovat
kada.tom
tak se měla odhlásit :-)
Reagovat
EllNino
proč ? :) to by si šlapala po štěstí, zahrát si na centru proti Sereně v night sessions a ještě za to dostat peníze :D ...ikdyž to budou asi kanáři no :)
Reagovat
kada.tom
z ekonomický stránky to chápu, ale takhle se ztrapnit před celým světem, spíš by měla myslet na svoje zdraví :-)
Reagovat
EllNino
tak ztrapnily se už i jiné :)
Reagovat
kada.tom
taky fakt :-)
Reagovat
EllNino
to by, míč :D :D
Reagovat
kada.tom
A Sereně to opět sekne :-)
Reagovat
kada.tom
Arthur Ashe Stadium napráskaný fanouškama čeká na první vystoupení Sereny za její sedmikrokovým snem na US Open. Stačí 7 výher a Serena se stane navždy nesmrtelnou.

Prvním krok spočívá v tom porazit Diatchenko. Měla by to být relativně jednoduchá práce. Tak snad tomu taky bude :-)

"Kamooooon" Serena !!
Reagovat
EllNino
Doufám, že Vita předvede největší senzaci letošního roku :D
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
Frick
Druhej set proti Kerber v Norimberku. I když tam to bylo 5:1 a 40:15* a 5:2 a *40:0...

Těžko říct, jak Kláru nalomily ty dva nevyužitý BB na 5:1. Nicméně i ty by neznamenaly zisk druhé sady, jak jsme se právě přesvědčili před 3 měsíci...
Reagovat
EllNino
Dasho Dasho, vyčištěnej pavouk od Máši a ty to takhle pokoníš...dneska na mě pusobila, že to zkrátka podcenila ...ale Kasatkina je teda docela slušnej talent :)
Reagovat
smazaný uživatel
Velká škoda, že Masha nemohla nastoupit... :(
Reagovat
lars
mela z ni strach :))
Reagovat
kada.tom
Tereza ubojovala set :-)
Reagovat
EllNino
Terka Smitková má 1. set v tb ! :) To je docela dobrý tyjo :D
Reagovat
smazaný uživatel
PsychoTerka vede? To je pro mě překvapení. :D
Reagovat
EllNino
vede no :) sice prohrávala o brejk, ale nakonec to udolala, to je dobře :)
Reagovat
EllNino
Hm tak místo vedení 5:1 nekonec 4:6 ...no nic :) Snad to nebylo poslední US Open :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zase nic. Ale šance tam byly, ne že ne, jen je využít..
Reagovat
EllNino
Malinko přechváleno no :) ...ale i tak 6 her je víc než dost:D čekal jsem kanára, možná ne jednoho :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale i tak to zamrzí. Keys vypadala nalomená, mohlo to být 5:1 a šance na třetí set a zatím to je 4:5 :-/
Reagovat
vibbi
zlom přišel, když měla klára brejkbol na 5/1 a Madison odpustili jasnej aut, načež se Klára jen pitomě zašklebila, oko si nevzala a ten obličej a výkon už se s ní veze.
Škoda, hrála pěkně, ale ta hlava.....
Reagovat
vibbi
krásné cvičenky ;)
https://www.facebook.com/138920589781599/photos/a.139056446434680.1073741828.138920589781599/149024525437872/?type=1&theater
Reagovat
EllNino
Aj ...mohlo to bejt 5:1 no ...ale furt vedeme, to je duležitý :) Madison je pod tlakem :D ...
Reagovat
smazaný uživatel
4:3, brejk v tahu..
Reagovat
EllNino
Skvělá Klára :) ...
Reagovat
EllNino
nestalo se s ní něco během toho měsíce ? :D Neksichtí se, nepláče, bojuje :D ...nechápu tu proměnu
Reagovat
lars
citi skalp Sere :))
Reagovat
Fandina
:-))))
Reagovat
kada.tom
že by chtěla na starý kolena v New Yorku vyhrát? :-D ... nebyl bych proti
Reagovat
smazaný uživatel
Začíná se to nějak kazit :-/
Reagovat
EllNino
No Klárko, překvapuješ mě :)) Nečekal jsem, že se s Mad budeš držet i ve výměnách :) Ach ten servis, kdyby byl o 30 kmh rychlejší, to by se to hrálo :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ja si travim chvili Gaelem...ten stoji vzdy za to, ikdyz tady je to zatim spis treningove;)
Reagovat
Fandina
Carreno-Busta porazil Janowiczem 3:1. To jsem nečekala. Gratulka tomuhle netypickému Španělovi. Hrál dobře.
Reagovat
kada.tom
taky bych to nečekal, ale je to docela příjemné překvapení :-)
Reagovat
kada.tom
Misaki pěkně :-)
Reagovat
smazaný uživatel
-1
Reagovat
kada.tom
no co, Misaki mám celkem v oblibě a když k tomu přičtu, že vyřadila Čobolačku, tak mám z její výhry samozřejmě ještě jednou tak velkou radost :-)
Reagovat
EllNino
chudák Danielka
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně, taková sympatická fešanda. Kdyby radši vypadla Cibule...
Reagovat
kada.tom
Cibule vyletí ve 2. nebo 3. kole, žádný strachy :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To už je mi jedno. Já chtěl, aby vypadla v prvním. :D Jinak s Pegulou vypadne asi těžko a ve 3. kole může hrát proti Genie. Tak to jsem na tebe zvědav... :D
Reagovat
kada.tom
no, loni vyletěla s Bellis, proč by letos nemohla vyletět s Pegullou :-D a s Bouchard by to byl zajímavej match a sám nevím, kterou bych upřednostnil :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Protože CiCi je lepší než Pegula. :D
Reagovat
EllNino
No ...Pegula dneska porazila Van Uytvanck, takže něco umět musí :) ...
Reagovat
smazaný uživatel
No dobře, ale v žebříčku je CiCi zhruba o 100 míst výš. :D
Reagovat
EllNino
to proto, že Pegula je pozranění víš ..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Belgičanka od French open vyhrála jeden zápas :)
Reagovat
EllNino
no a ? .) Pegula loni celý rok nehrála :D
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu, loni skoro nehrála...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nevím jakou formu měla loni, ale letos vypadá, že pročistila trysky v motoru :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tvou jistotu bych chtěl mít :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud máš Misaki v oblibě, tak ok. Ale spíš si myslím, že větší roli hraje ten druhý důvod... :D
Reagovat
kada.tom
dával bych tomu tak 50-50, hele :-)
Misaki se mi svým stylem líbí a patří do širšího okruhu hráček a hráčům, kterým přeju :-)
Reagovat
kada.tom
Bertens slušně drtí (dle čísel) Lucic-Baroni ...
Reagovat
EllNino
Hm Mirjana loňský 4. kolo asi neobhájí ...
Reagovat
smazaný uživatel
Zoufalí lidé trpící nespavostí, zoufale činy. All in na Klarku Koukalovu, jednou tu už musí vyhrát.
Reagovat
EllNino
Bel to zvládla, super :) a hladce, snad to Danka jště otočí, to by byl zajímavý souboj :)
Reagovat
EllNino
Tak Dendu čeká Bobina, to bude chtít trpělivost :) Ikdyž vyzkoušela si to dneska s Carlou :)
Reagovat
smazaný uživatel
Obávám se, že Vinci má teď mnohem lepší formu než Carla...
Reagovat
EllNino
to jo :) ale Denda se dneska taky předvedla v dobrým světle :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nekoukal jsem, ale co jsem tady četl, tak ten 2. set byl dost divoký... :D
Reagovat
EllNino
tak Carla i přes svou neformu je furt hráčka top 10, takže je jasný, že ji Denda nebude porážet 6:1 6:0 :D
Reagovat
smazaný uživatel
Roberta hlavně nechybuje. Dneska v každém setu prohrávala a v pohodě to otočila....
Reagovat
EllNino
Klára nehraje zle, na tu antukovou bídu, běhá jí to pořád výborně, jen Madison jí prostě přetlačí no ...s tím se nedá nic dělat
Reagovat
EllNino
Zdá se mi, nebo se tu někdo snaží o novou techniku servisu Klári ? :) Už nejsou ty nohy tak daleko od sebe při nadhozu a docela to dneska i letí :D ...
Reagovat
COMEON
Pekna ako vždy ale s Doi prehrala prvy set a v druhom prehrava 2:1 :/
Reagovat
smazaný uživatel
Další fešanda asi vypadne. :( Ale ta Doi byla nebezpečná už na RG...
Reagovat
EllNino
A jééje Klárka má novou raketu, zase :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tipy na prekvapeni;)

Domina >= Ana
Tatishvili >= Kar. Pliskova
CoCo >= Sloane Vlci Oci
Evzenka >= Alison
*******************************

Borna Coric >= Koralovy Utes
Groth >= Dolgopolov
Johnson > Fognini

Rekl bych, ze sance Rafy Nadala slusne stoupaji;D)
Pochybuji, ze bych to trefil vsechno;)
Forehand by mne mel podekovat;D))))
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, žes netipoval i proti Karličce... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ses blazen, to bylo riziko;D)
Uz je tak nalomena, a ja ju budu jeste dorazet...;)
Cili v prekladu, rekl jsem si, tady to vsichni cekaji, zeby mohla pokaracovat v te silene krizi...treba se chytne...noooo, chytla se v druhem setu, ale ne na dlouho;D)))
Je to spatny s Karlickou...nadvaj ji tady na TP furt, a holcine se nedari a nedari...
Ale tak snad pristi rok se nejak zvedne, letos uz asi moc ne...
Reagovat
FulnekUltras
Úpadek postihl Karličku s Karolínou docela souběžně...
Reagovat
smazaný uživatel
Sloane dneska jak v porcelanu, kam se vrtla tam to jenom zakřupalo. Letos první titul, tak má asi do konce roku s tím vystaráno.
Reagovat
EllNino
Dasha super ! :) tak ještě 3. set
Reagovat
EllNino
:D :D Klára v kolonce "Best results" 1st round a spoustu letopočtů :D
Reagovat
smazaný uživatel
To snad ani není vtipný... :D
Reagovat
EllNino
nejvíc vtipný by bylo, kdyby Klára dneska vyhrála :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to by byla bezesporu událost dne! Kam by se potom hrabal ten rozhovor s Coco... :D
Reagovat
COMEON
:D :D
Reagovat
smazaný uživatel
A už je z toho událost dne... :D
https://twitter.com/ChrisChaseFTW/status/638476949388660737
Reagovat
COMEON
Hráčky sa už rozohrávajú. Tak prelomí Klara tohto roku jej prekliate v New Yorku?
Reagovat
EllNino
Klárka má krásný šaty, stejný jako Anna Tatishivili, kéž by byl i výsledek stejnej tyjo :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jak to Madison bude hrat jako v NH, tak by to problem nemel byt;D)
Reagovat
smazaný uživatel
Když ne Sloane, tak aspoň ona postupuje. To je dobře, protože dobře vypadající tenistky jsou potřeba! :D Někdo k ní může mít výhrady, ale každopádně si myslím, že Genie není až tak špatná holka a nezaslouží si, aby se po ní pořád někdo vozil. Tenisově to v sobě pořád má, ale potřebuje najít ztracenou sebedůvěru.
Reagovat
smazaný uživatel
Ačkoliv moje twitterová kamarádka z Mexika proti tomu nic nemá... :D
https://twitter.com/Mary_DiazB/status/638479035752820737
Reagovat
EllNino
CoCo super :) pěkný výkon, jen tak dál :)
Reagovat
kada.tom
Bouchard postupuje, to jsou mi věci :-D
No, myslím, že ale stejně daleko nedojde :-)
Reagovat
flex
To postoupil Connors.
Reagovat
COMEON
Postupila dalej ! :) Taaak ešte Sloane a Serena!
Reagovat
COMEON
aa tak SLoane už asi nie, no :/
Reagovat
smazaný uživatel
Já nechci, aby gazela vypadla. :( Vypadá fakt suprově...
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, je to tak... Sloane měla zajímavý outfit a moc jí to slušelo (ostatně jako vždy :)) a taky to třeba mohla ve 3. kole znepříjemnit Sereně...
Reagovat
Frick
A teplo na padnutí. To nám to pěkně začíná....
Reagovat
EllNino
buď rád, takový léto už dlouho nebude :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ve středu už má být jenom 20°C.
Reagovat
smazaný uživatel
Cože? :D
https://twitter.com/CaroWozniacki/status/638469666202107908
Reagovat
EllNino
what ? :D
Reagovat
EllNino
no fakt za ní po pvním setu přišla Pam s mikrofonem :D
Reagovat
smazaný uživatel
To je snad možný jenom v Americe... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ruské derby je zajímavé i bez Máši. A Souza padl, dnes to těm favoritům vážně moc nejde.
Reagovat
smazaný uživatel
jo, to byla bitva jak řemen... Novak to zas nějak uhaluzil.
Reagovat
smazaný uživatel
;D)
Reagovat
sprchon
Si uhrála první set. Tak snad to dotáhne do vítězného konce. :)
Reagovat
sprchon
A jéje, něco s nožkou...
Reagovat
misa
puchýř
Reagovat
smazaný uživatel
Snad bude v pohodě...
Reagovat
smazaný uživatel
Alison ji zacina slusne prohazovat...
...ne ze by ji to neslo i v 1.setu,
ale to byla Evzenie jeste trochu "v rozjezdu"...
Ted se nechala z 40:0 brejknout...
Jinak Evzenie 32 UE...
sice stale lepsi uspesnost na siti....ale abychom se nakonec jeste nedivili...
Reagovat
EllNino
Alison na to má :) Hecne se podle mě :) ...ty přímky začínaj dělat Genie problémy, ona jak je Alis furt nohama v kurtu, tak jí nedává moc času, to jí teď vychází :)
Reagovat
smazaný uživatel
jj...ale ted na servisu vytekla. Konecne tam na chvilu byla ta stara dobra Evzena;)
Reagovat
EllNino
jinak z CoCo se začíná stávat GS specialistka :) Kik náramnej a nebojí se dneska variovat, to je luxus :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak CoCo jsem tipoval taky na prekvapeni;)
Je fakt ze mne smazla Lucy na trave, ale ja ji celkem mam rad. Jeji hra je celkem na WTA okruhu osvezenim;)))
Reagovat
EllNino
jojo :) takovej ležérní styl, velkej nápřah, přetočenej forehand, proč ne, účinek to má :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak ted ten rebrejk byl dost brutalni teda;D)
Reagovat
smazaný uživatel
Hm... zrušit ligu na ochranu koťátek a místo ní zafinancovat nějakej tým na záchranů slonů, jinak se bojím že na tomto turnaji brzy vyhynou.
Reagovat
Frick
Ty nezapočítatlený body jsou u ní extrémní.

Má jich 680, druhá Kerber 375....
Reagovat
tommr
děláš si zbytečný starosti. Karolína ty rezervy do konce roku určitě využije ...
Právě ted během USO se jí bude odečítat nejen lonskej výsledek z USO, ale i lonský finále z Hongkongu a jen díky tomu, že má takový rezervy nebude její pokles v žebříčku tak bolestivej ...
Reagovat
EllNino
Pokud je to tak, jako před US Open, tak by měly Lucka s Petrou nositto samé, co má teď na sobě Dasha Gavrilova, a to je moc pěkný :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kasatkina má to samé.. jen Gavrilové růžové botky se k tomu víc hodí :D
Reagovat
misa
Černá pro Petru v americkém letě není to nejlepší...
Reagovat
HayashiM
...je fakt masakr, už jsou tam jen tři hráčky, co kdy někdy byly v semifinále GS, a to letos lehce ustupující Makarova, po zranění se vracející Cibule a "I mean, radši bez komentáře, I mean, rukunepodám" Evžena. Už po prvním dni se dá říci, že se dočkáme překvapivé semifinalistky. Síla. Žeby šance pro Kikinu, Dariu či Denisu? :)
Reagovat
tommr
já tipuju Svitolinu ...
Reagovat
smazaný uživatel
já Mladenovic nebo Gavrilovu
Reagovat
smazaný uživatel
pral bych si KiKi, ale jak uz to pisu...
...sam ti nevim;D)
Reagovat
HayashiM
Darie teď solidně zatápí jiná Daria... :D Kiki je schopná porazit kohokoli, ale nějak nemám pocit, že by to dokázala vícekrát za sebou, i když bych jí to moc přál. A Denisa je zbožné přání. Tipuju Makarovou nebo také Svitolinu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ta Elina asi vypada tak nejak nejvic racionalne, ale uvidime dale,,,;)
Musel bych taky vic kouknout na pavouka;)
Reagovat
sprchon
No konečně! :) První set.
Už jsem si myslel, že ten 10. game ani jedna hráčka nechce. :D
Reagovat
smazaný uživatel
pěkně, tak ještě jeden :)
Reagovat
smazaný uživatel
myslim, ze se Alison polozila...jak si Evzeenie odbehla jeste nekam po viteznem setu;)
Vypadala dost zdrchle...
...pokud by tohle Evzenie projela...tak by to musela uz fakt dost zazdit...
Ale porad jsem tam videl u ni dost UEcek...
Reagovat
sprchon
Ona Riske bude bojovat. Půjde o to, kdo udělá méně chyb. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Evzenie ma hru na to, aby ji prehrala...
...ikdyz ted slusne Alison. Snazi se. Zkousi ji zatlacit, kdyz je na servisu...tak snad se Evzena nevyhazi...;)

Mno uvidime,
...koukam ted prubezne na vysledky, ze treba Sloane klasika, prvni set rupla...na druhy strane je CoCo, tam se to bude odvracet take hodne tezko...
Reagovat
Fandina
Super. Je zpět. A zase se na její hru pěkně dívá. Na závěr tam obě předváděly super výměny.
Reagovat
sprchon
Jo, když jí to vychází, tak se na její tenis hezky dívá. :) Tak snad to dneska dá. Přál bych jí konečně nějakej lepší výsledek.
Reagovat
sprchon
Zítra hrajou první zápas na devítce, což není na kamerách... Přitom třeba dneska taková Ula s Linette se na kamery dostaly. To je mi pořádek...
Reagovat
tommr
no poslední zápasy Báry byly nekoukatelný takže je možná lepší když to nebudeme moct sledovat ... :)
Reagovat
sprchon
To mě taky napadlo. Timea se taky trápí, takže Bára rozhodně má šanci, vidím to dost otevřeně. I když u Báry se bojím toho kotníku, minule mi připadalo, že jí to trápí. Tak je fakt možná lepší, že to neuvidíme.
Reagovat
misa
Nasazená z šestnáctky bez kamer je dost trapné.
Reagovat
Fandina
Tak jsem si to doma pěkně všechno rozložila, televize, notebook, netbook a tablet a teď nevím, co mám dřív sledovat. A Mayer vzdal Kližanovi, udělalo se mu špatně, seděl vzadu na kurtu na zemi, Martin vedle něj a pak po poradě s lékařem to zabalil.
Reagovat
smazaný uživatel
no, možná bys to měla nejdřív všecko složit, aby ti na tom něco fungovalo ;)
Reagovat
sprchon
:D
Reagovat
Fandina
:-)))))))))
Reagovat
sprchon
Těch skrečí je nějak hodně... Ale nejvíc mě mrzí Štěpec.
Reagovat
smazaný uživatel
USOpen...klasika...chtelo by se rict...;(
Reagovat
smazaný uživatel
Ten mě mrzí taky. Jeho účast na DC je v ohrožení a pokračování singlové kariéry rovněž. Velká škoda :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Podání Genie je nadále katastrofa, ale jinak už to od ní chvílemi začíná připomínat tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
jo...Evzenka se dostava pomalu do tempa. Uz opet dokaze paradne souperku zatlacit, prohodit, k tecku a dorazit...sic to jeste lita casto do autu...
Ale zjevne Jimbo do ni nalil nejakou tu ztracenou sebeduveru...
...myslim ve hre;)))

Toz uvidime...
Reagovat
sprchon
Jimbo do ní nalil možná i kafýčko. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
tak to bezpochyby, uz neusina na kurtu...
...celkem zaklad, aby mohla vubec nejak pinkat;)
Reagovat
smazaný uživatel
ještě tvoje oči by se mohly trochu dostat do tempa, bych prosil :)
Reagovat
smazaný uživatel
uz to neni co to byvalo...;(
Reagovat
misa
má v zápase větší podporu než domácí tenistka? Odplivuju si :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to jsi nevidel asi 2 roky zpatky zapas Izzy x Monfilse!!!
Publikum silelo a hnalo Monfilse do dalsich viteznych setu...John je jen tezko ustaval...a pak ho jeste spral Patrick McEnroe, ze je to mekota,,,a v primem prenosu mu vzkazal, ze GS v NY je vyjimecny tim, ze je to show a tady se nehraje na to, kdo je domaci hrac...nebot tenhle GS ma byt tim nej oteverenejsim GS ze vsech...
Jooo kamo, hryzal jsem notas, jak jsem ho poslouchal;D)

Tak at to prejmenuji na neco jineho nez US Open...
...Amerika prosste;) Musi bej show za kazdou cenu;D)))
Reagovat
smazaný uživatel
NY je dost kosmopolitní :)
Reagovat
smazaný uživatel
To ja beru...ale s Johnem to bylo uz nechutne...

John zahral out, a ti magori bourili a rvali...dopovali Monfilse, jen aby srovnal na 2:2...neuveritelny proste...nadsene rvat treba i v DFku...jim nebylo cizi...proste chteli 5 set.
A pak to jeste ten blazen P. McEnrou obhajuje...jako show...no nevim...

Jinak sympaticke to je, ze domaci hrac jeste nema vyhrano...jsou otevreni ok...ale kurde nic se nema prehanet;) jak v jednu nebo druhou stranu;)
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám, že má novou fotku na webu WTA... Velká kočka! :)
http://www.wtatennis.com/players/player/14760/title/kristina-mladenovic
Reagovat
smazaný uživatel
Anička má podobnou... Tak to asi mají všechny holky od Adidasu. :D
http://www.wtatennis.com/players/player/10999/title/ana-ivanovic
Reagovat
kada.tom
i Lucka Šafářová má podobnou
Reagovat
smazaný uživatel
No a Caro ji nemá, tak to asi značkou nebude... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě sem dám odkaz na ten zajímavý článek o Anně Tatishvilli. Dával jsem to už vedle, ale zatím si ho asi přečetl jenom Vlk...
http://sport.aktualne.cz/souperka-pliskove-byla-bez-penez-tak-zmenila-obcanstvi/r~7acacfa84f2511e5a80c0025900fea04/

Jinak musím říct, že tyhle články na Aktuálně.cz o soupeřkách českých tenistek během GS patří k tomu nejlepšímu, co je na našich zpravodajských portálech o tenisu k přečtení. Vždycky se tam dozvím něco nového, což platí dokonce i pro moje favoritky. :) Tenhle článek o Anně je hodně zajímavý. Osobně jsem vůbec netušil, že byla takovým talentem, takže to v sobě určitě má. Ale je teda smůla, že musela prakticky nuceně opustit Gruzii, kde tenis asi moc lidí nezajímá. Myslím, že podobné problémy měl Dustin Brown na Jamajce...
Reagovat
smazaný uživatel
Moc diky za odkaz. Opravdu jsem o ni tyhle veci nevedel...spis sleduji ty hracky jak hraji....styl, a tak...
Ana ma celkem slusny prehled na kurtu. Par zapasu jsem s ni videl...je malinke postavy, krokovani ma velmi slusny, a pohyb taky...
Celkem i dobra uderova technika...

Ten pribeh, ktery je ovsem za jeji hrou je necim, co mne urcite pekne doplnil obraz...;)

GS je GS proste;)

Ana je sice venku, ale KiKi jde dal;) a Tam jsem se trochu obaval, aby Svetu zvladla, ale povedlo se;)
Reagovat
smazaný uživatel
kde by byla bez těch lidí, kteří tehdy mohli být méně pozornější nebo ochotnější...
Reagovat
smazaný uživatel
Sice ještě není všechno odehráno, ale já už mám padla...

Podle očekávání to dneska nebyl moc úspěšný den. Úplná deprese to sice není, ale rozhodně převažuje zklamání. Nejvíc určitě z vyřazení Any, protože to byl pro mě nejdůležitější zápas dne a bohužel se nepovedl. Ana místo dobrého výsledku končí hlavně kvůli těžkému losu v 1. kole. :( O to víc mě to štve, že to bylo s neoblíbenou soupeřkou (k tomu se ještě dostanu), která je mi čím dál protivnější...
Hodně mě mrzí ale i prohra Monči, protože jsem nečekal, že by mohla Venus takhle zatopit. Myslím si, že to byl jeden z jejích nejlepších letošních výkonů. O to větší škoda, že to nepřineslo vítězství...
Co se týče Katky, tak tam jsem s tím prostě smířený. Byla nerozehraná, měla těžkou soupeřku. Některé chyby udělat určitě nemusela, ale jinak si myslím, že se nemá za co stydět. Hlavní je, aby jí sloužilo zdraví a ve zbytku sezony ještě něco uhrála (mj. obhajuje semifinále Moskvy)...
No a jak se říká, to nejlepší na konec. :) Věřil jsem, že Kiki nebude proti Světlaně bez šance a to se taky potvrdilo. Očekával jsem těžší zápas, ale Světlana naštěstí neměla Kiki čím otrávit. Kiki si to nejvíc zkomplikovala sama, když ve 2. setu vedla 5:4, 40-0 a nedopodávala to. Naštěstí to ale napravila za stavu 6:5. :) Ve 2. kole ji čeká Bojana, což bude zajímavý (a taky žensky pohledný :)) zápas, ale já ho ve středu asi neuvidím. Chci totiž jet do Prahy na Viktorku Žižkov a při té příležitosti bych se možná mohl zastavit i na Kuchyně Gorenje Prague Open. :D

Na závěr jsem si připravil (hned po zápase Any jsem to házel na Twitter) vzájemnou bilanci mých favoritek proti Dominice Cibulkové na GS. Bohužel to není zrovna lichotivé... Nemám rád Cibuli! :(
vs Maria Sharapova 2-1
vs Victoria Azarenka 2-1
vs Caroline Wozniacki 1-2
vs Ana Ivanovic 1-0
vs Kristina Mladenovic 1-0

No a ještě úplně na závěr dnešní rozhovor s Katkou Siniakovou...
http://sport.aktualne.cz/siniakova-ma-po-maturite-a-ted-chce-do-prvni-padesatky/r~243d4a18501911e5b6b20025900fea04/
Reagovat
Frick
nepříjemným překvapením dnešního dne. Rákoska.
Reagovat
smazaný uživatel
Má kliku, že byl Niši gentleman a trumfnul jí. I když na druhou stranu Paire a Tatišvili je dost rozdíl a skóre obou zápasů taky.
Reagovat
smazaný uživatel
zvláštní že se to tady obešlo bez většího řevu :) anebo mě to nějak minulo...
Reagovat
misa
má vlastní kolekci u Nike? Taková nula.
Reagovat
Jabadu
Třeba má ta kolekce název "Zero".
:-)
Reagovat
Fandina
:-))))))
Reagovat
EllNino
nene, tohle nosí i Madison Keys, Tomljanovic a tak :)
Reagovat
smazaný uživatel
No ale měla by mít svou kolekci. Přece jen přes milion fanoušků na FB - jak by řekl jeden z mnoha expremiérů: dámy a pánové, nechci se vás dotknout, ale kdo z vás to má?
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně. To holky předváděly na té akci Nike v New Yorku... Trochu mě teda mrzí, že Genie bude hrát mix s tím blbcem Kyrgiosem a moc bych za to nedal, že to je právě kvůli Nike. :D Ale jinak přeju Genie, aby dneska vyhrála. :)
Reagovat
sprchon
To jsem rád, že nejsem sám, kdo jí přeje. :)
Reagovat
kada.tom
Nastěnkaaaa :-)
Paráda, dělá mi radost i v Ňů Jorku :-D
Reagovat
EllNino
Joooooo :) jé já mám radost :) po výpadku Káji má docela šanci třeba na 4. kolo :)
Reagovat
sprchon
Taky. :) A taky si myslím. ;)
Reagovat
misa
A Genie ti taky začíná dělat potěšení :)
Reagovat
kada.tom
noo, je to přeci jen začátek zápasu, ještě bych nepředbíhal, ale samozžejmě přeju Riske co můžu :-D
Reagovat
smazaný uživatel
ŽENY: http://www.usopen.org/en_US/scores/draws/wd/wddraw.pdf

Lucka s Beth jsou nasazené jako č. 2, protože duo Makarova/Vesnina nehraje, zřejmě se Makarova nechce vysilovat po zranění, protože Vesnina normálně hraje. Tudíž přijdou o 2.000 bodů za loňský titul ...

H+H jsou nalosované do ČF právě proti Lucce s Beth, ale byl by zázrak, kdyby tam ty dvě vůbec došly :D

Míša s Bárou jsou zase nalosované do OF ke světovým jedničkám ...

MUŽI: http://www.usopen.org/en_US/scores/draws/md/mddraw.pdf

Co k tomu napsat. Radek hraje s Haasem.
Veselý s Čermákem.
A Rosol s Kližanem ... :)

MIXY: http://www.usopen.org/en_US/scores/draws/xd/xddraw.pdf

Andrea s Kubotem jdou rovnou proti prvnímu nasazenému páru ...
Lucka H. hraje s Matkowskim (č. 3), v prvním kole s Beth a Querrym ...
Reagovat
Fandina
Tak to mám tedy radost, Lucka s Matkowskim první kolo Beth s Qurem. Bože.
Reagovat
tommr
a o kom to vlastně pochybuješ? O Háčkách nebo o Lucce s BMS? :)
Každopádně los nebyl příznivej, protože už je předem daný, že jeden z těchto párů skončí nejpozději ve čtvrtfinále což je docela škoda. Zejména Háčka by už potřebovala udělat nějakej velkej výsledek ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
O Háčkách :D Ale na druhou stranu doufám, že potvrdí, že se jim tam daří ... Byly ve finále a pak vyhrály titul ...
Reagovat
tommr
já v to taky doufal a o to víc mě štve, že musí narazit na Lucku s BMS tak brzo ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Evženie zatím vypadá, že by dneska i chtěla vyhrát. :)
Reagovat
EllNino
na tomhle kurtu si pamatuju, jak Alison rozmázla Petra 6:3 6:0 :D
Reagovat
smazaný uživatel
To si myslím, že nebude dnešní případ :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak sice souper nebyl nejaka tenisova extratrida, ale postup do druheho kola tu je;) Come On! Po takove dlouhe dobe GS...!

Sice Karlicka vyhucela, ale aspon s Denisou;) Kdyz uz. Ale jinak jeji herni stav je zatim tedy dost beznadejny...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsou tam i pozitiva, nebo vlastně jen jedno - jestli udrží formu, tak bude moct zase za půl roku začít trávit víc času se ségrou.
Reagovat
slacker
No to by bylo smutne kdyby se jejich cesty spojily zase na "challengerech"
Reagovat
kada.tom
Zatím to všecko padá jak hrušky ... TOP hráčky opět ukazují, že zase tak TOP nejsem ... z našich velká gratulace Denise, ta to parádně ubojovala, klobouk dole :-)
Reagovat
Frick
Vinci se bohužel nějak rozehrála na hardech. Kdo by to do tý taliánský babizny řekl...? :-/

Ale papírově by Denča mohla na další TOP TEN hráčku narazit až v SF :-D
Reagovat
tommr
to už Vinci postoupila? Ani jsem si toho nevšim ... :)
Reagovat
VlS
moc hezkej tenis ve třetím setu. Monica hrála moc dobře, hezkej tenis, super bojovnej přistup, zlej kukuč od tak hezký holky. No Monty, tak aspoň z Kiki máš dneska radost.
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem psal vedle: Nejvíc mě na tom štve, že Monča na ni fakt měla. Dost mě to mrzí, ale každopádně to byl jeden z jejích nejlepších výkonů, co jsem letos viděl...

Kiki mi udělala radost, ale jinak převažuje zklamání. Podrobnosti za chvíli...
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem psal vedle: Nejvíc mě na tom štve, že Monča na ni fakt měla. Dost mě to mrzí, ale každopádně to byl jeden z jejích nejlepších výkonů, co jsem letos viděl...

Kiki mi udělala radost, ale jinak převažuje zklamání. Podrobnosti za chvíli...
Reagovat
smazaný uživatel
Asi bych si měl vyměnit myš...
Reagovat
VlS
příjemným překvapením dnešního dne. Gratulace.
Reagovat
smazaný uživatel
Viděl jsem dobře, že nebude hrát tady na US Open?
Reagovat
Jabadu
Slušnej postřeh. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jakto?
Reagovat
slacker
nestihla let do New Yorku
Reagovat
smazaný uživatel
Problémy se zraněním už to vidím. Nebyl jsem dlouho na WiFi tak jsem to nevěděl...
Reagovat
Jabadu
Aááá tak soráč. Já myslel, že je to dadaismus. :-)
Reagovat
Jabadu
Nic není staršího, než včerejší informace. :-)
Má něco s haksnama, bo co.
Reagovat
George_Renel
Asi pořád otisk kopačky od Grigora :-).
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.usopen.org/en_US/scores/schedule/schedule8.html

Petra až úplně poslední zápas na Arturovi ... To nevidím vůbec pozitivně :D :D Na druhou stranu má spoustu času si zítra odpočinout, prakticky až skoro do půl noci (vzhledem k tomu, kdo hraje před ní ...)

Lucka zase pro změnu první zápas na Louisovi :)

Druhá Lucka jako třetí na Louisovi :)

No a na Grandstandu Berdyč jako druhý po Kerber :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nestraš, ona to zvládne. ;-)
Reagovat
Frick
Už 4x za sebou zvládla první kolo a to i když poprvé nebyl los (papírově) nakloněn a dostala nasazenou hráčku, dokonce jednu z nejlepší třetiny nasazených (zdůrazňuji - papírově!). Je to vlastně překvapení? Je a není. Celkově to překvapení je, ale překvapení není to, že z těch, co mohly překvapit, překvapila právě Denča! Co si budem říkat, pošťačka má prachmizernou formu nyní. Zároveň Karolína má ještě šanci se udržet v TOP 10. Angie asi před ní půjde, ale Aga by musela udělat ČF (přes Serenu!), Timea rovněž ČF (je z formy) a Belinda SF.
Reagovat
tommr
jj Denisa dneska hodně pomohla nejen sama sobě ale i našim holkám v jejich boji o TM. Škoda, že si to Karolína tak pokazila ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já už s Karlou v boji o TM moc nepočítám. A s Karolínou po dnešku už taky ne.
Reagovat
tommr
Karolína sice dneska velice zklamala jak výsledkem tak i předvedenou hrou, ale pokud budou favoritky vypadávat i nadále tímto tempem tak může zůstat na postupový pozici i po USO ...
Reagovat
HayashiM
K tomu by byl potřeba buď výpadek Kerber hned v prvním kole, nebo Muguruzy nejpozději ve druhém + nepříliš velká úspěšnost hráček druhé dvacítky. Není to nemožné :) Ale hlavní je, aby se Kája dala do kupy. Když se sebere, klidně může dát finále ve Wuhanu nebo Pekingu a nebude nic třeba řešit. Jestli bude po NY v race 8má nebo 11tá, až tak důležité není.
Btw, jestli to s Mashou bude takhle pokračovat dál, klidně je možné, že na TM nakonec postoupí i ta devátá v pořadí...
Reagovat
tommr
to je docela možný. V roce 2013 Sharapova kvůli zranění účast na TM vzdala a hrála tam místo ní devátá Kerberová ...
Reagovat
bIbec
jooooooooooooooooo.
Reagovat
bIbec
ještě nikdy neprohrála 1. kolo grand slamu. Šikovná holka. Škoda, že sem to neviděl..
Reagovat
bIbec
a naštěstí sem neviděl ani Karolínu =)
Reagovat
smazaný uživatel
Nechaj na hlavě. Doufám, že Karolína po USO ještě poskočí na šesté místo.:-)))
Reagovat
slacker
No ta bude rada kdyz se udrzi na 9 miste
Reagovat
smazaný uživatel
Však jsem použil jen humorné nadsázky.
Reagovat
smazaný uživatel
Začíná to u dam pěkně. Tři z TOP 10 jsou z prvního kola ven. Kája i Karlička, k tomu aj Anička. Viděl někdo zápas Denisy?
Reagovat
VlS
Druhou půlku druhýho setu. Denisa nehrála špatně a Karla nehrála dobře.
Reagovat
tommr
Denisa hrála velice dobře a v závěru prokázala i pevný nervy. CSN jsem už sice viděl hrát líp, ale i v její současný formě je to hodně nebezpečná hráčka a výhra Denisy je proto velice cenná ...
Reagovat
Dobry-den
Gratulace k prvnímu skalpu hráčky top 10. Carla to zakončila stylově ? dvojchybou a vůbec celkově to nebyl zápas moc hezký zápas, ale na to se historie ptát nebude :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas to nebyl hezký, obě hráčky dělaly dost chyb, ale u Denisa hrála docela dobře, výborně returnovala a nedělalo jí problémy ani získávat body po 2. servisu. Tohle přebilo i tu hromadu zbytečně vyhozených forhendů.
Reagovat
FulnekUltras
prý zařízli rozhodčí...neviděli jste někdo?
Reagovat
Frick
asi bude nezbytný toto

https://youtu.be/TsPuVX2PjTs?t=4s
Reagovat
blixa
Ale néé, na missku má nohy do O, to nepude ;-) :D
Reagovat
Frick
Když jí mohla bejt loni oplácaná Pavlju...
Reagovat
smazaný uživatel
Náhodou, nohy má dobrý... :)
Reagovat
Frick
Je štíhlá, vysoká, kozy má a můžete jí mít hned 2x

Co více chcete, pánové?
Reagovat
smazaný uživatel
Přiznám se, že v obličeji se mi Karolína tolik nelíbí... Ale jako na Spartě jsem stál několik metrů od ní a myslím si, že je to příjemná holka (zrovna komentovala Belindě pokračující déšť slovy: "To je v pr*eli."). :D
Reagovat
misa
:-)
Reagovat
Frick
Nejhorší je, že ona bude mít problém si to opravit. Kdyby neměla ten šílenej turnajovej zápis, tak by si před Tokiem mohla dát předkrm ve stejném městě, ale to by ten International musela vyhrát. I když asi jo. Diyas, Knapp, Strýcová, Schmiedlová... pokud by najela na svuj standart, tak by to dát mohla...
Reagovat
blixa
Já pochybuju že dohraje sezonu. Tohle nemůže bejt jen "špatná forma" :(((
Reagovat
smazaný uživatel
Co jinýho by to bylo? Nic ji viditelně nelimitovalo ani neměla nic viditelně ošetřovanýho..
Reagovat
EllNino
body nech stranou, Kája má teď mod "mámna salámu" trochu, takže může začít prohrávat se všema a la Evžena
Reagovat
Frick
Kde má RVHP s dopisama?
Reagovat
Frick
Neuvěřitelné výsledky na GS pro hráčku TOP TEN....
Reagovat
smazaný uživatel
Možná něco bude na tom, že když tam za ní nemůže přijít Vaněk, výsledky má prachbídné.
Reagovat
darek.vrana
Hmm, tak Karolína celkem soda, to asi nikdo nečekal. Je sympatické, že se i přesto zastavila a rozdala pár podpisů.
Reagovat
blixa
Bouhužel jsem to tušil. To už není ani katastrofa, to už je tragédie. Trochu nechápu, proč vůbec nastoupila. Ať mi neříkají, že to nevěděli.
Reagovat
vendulkabendulka
Karolina je uplne z formy. Spatny.
Reagovat
smazaný uživatel
Naopak Denisa v prvním setu 6:1!
Reagovat
smazaný uživatel
ahoj lidi, soutezim v soutezi, nevite kdy je konec? muzu jeste vsadit utkani treba ve 23:30? zapocita se to kdyz to dohrajou kalednarne druhy den? nebo se v 0:00 pocita konec souteze?
Reagovat
Roger_Federer
Bezi to cely mesic..takze ukonceni srpna je dnes 00:00.
Vsadit muzes minutu pred zacatkem utkani.
Zitra nabehne nove kolo, vsichni novych 1000 bodu.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist